Veien

Sunday, 14 July, 13:44

Nyheter om Veien

Klartale - 20 jun 24 kl. 14:17

Trollstigen blir stengt ut året

Trollstigen i Rauma er en populær vei. Rundt én million turister besøker Veien årlig.Veien er kun åpen om sommeren.

Klartale - 01 jul 24 kl. 14:57

– Viktig for at folk skal kunne jobbe og bo i området

Trollstigen i Møre og Romsdal er en populær vei. Rundt én million turister besøker Veien årlig.Veien er kun åpen om sommeren.

NRK - 24 jun 24 kl. 16:27

Person sendt til sykehus etter buss kjørt av Veien

En turbuss har kjørt av Veien i Hadsel kommune i Nordland. Uhellet har skjedd på E10 ved Hattnes, sør for avkjøringa til Fiskebøl. Redningshelikopter sendes til stedet, all den tid man ikke har oversikt om noen er skadet i bussen.

NRK - 24 jun 24 kl. 16:27

Person sendt til sykehus etter at buss kjørte av Veien

En turbuss har kjørt av Veien i Hadsel kommune i Nordland. Uhellet har skjedd på E10 ved Hattnes, sør for avkjøringa til Fiskebøl. En person er sendt til sykehus.

NRK - 24 jun 24 kl. 15:15

E6 til Gøteborg åpnes i starten av juli

E6 Stenungsund i Sverige innvies 3. juli, melder svenske P4 Väst. Kong Carl Gustav skal være med på markeringen.

NRK - 24 jun 24 kl. 16:27

Buss kjørt av Veien i Hadsel

En turbuss har kjørt av Veien på E10 ved Hattnes, sør for avkjøringa til Fiskebøl, i Hadsel kommune. Bussen er helt av Veien, men ettersom det er mange passasjerer som skal ut, er Veien stengt i en periode. Det vil bli forsøkt å slippe trafikk forbi når det kan gjøres, på en trygg og sikker måte.

NRK - 24 jun 24 kl. 16:27

Persen sendt til sykehus etter buss kjørt av Veien

En turbuss har kjørt av Veien i Hadsel kommune i Nordland. Uhellet har skjedd på E10 ved Hattnes, sør for avkjøringa til Fiskebøl. Redningshelikopter sendes til stedet, all den tid man ikke har oversikt om noen er skadet i bussen.

NRK - 09 jul 24 kl. 11:15

Åpnet vei etter ras

Geologene som har undersøkt rasstedet på Ombo, har gitt grønt lys for å åpne Veien som ble stengt som følget av et ras i et hyttefelt mandag kveld. – Veien er åpnet for de som behøver å hente tingene sine i området, og for de fastboende familiene, forteller innsatsleder i Ombo brannkorps, Håkon Eide. Han understreker at Veien er åpen, men unødig ferdsel frarådes.

NRK - 01 jun 24 kl. 09:46

Aksjonister stenger Veien til Preikestolen

Aksjonister fra gruppa «Vi som krever billigere bompenger i Ryfast» har stengt Veien inn til parkeringsplassen til Preikestolen. De protesterer mot at bomsatsene i fastlandsforbindelsen Ryfast er for høye, og at mange utenlandske kjøretøy ikke betaler bompenger. Det er lange køer i området.

NRK - 06 jul 24 kl. 04:56

Jordskred på E39 ved Ørsta – Veien er stengt

Det har gått et ras over Veien på E39 mellom Barstadvik og Festøya ved Ørsta, melder politiet i Møre og Romsdal klokken 04:07 lørdag morgen. Politi, brann er på vei til stedet. Vegtrafikksentralen sender entreprenør.

NRK - 01 jul 24 kl. 07:30

Minibuss har kjørt av Veien

En minibuss med henger har kjørt ut av Veien i Vuttudalen i Orkland, opplyser operasjonsleder i politiet Trond Hangaas. Nødetatene er på stedet. – Minibussen har kjørt godt ut av Veien og står ikke til hinder.

NRK - 20 timer siden

Moped kjørt av Veien - Politiet melder alvorlig skade

Nødetatene rykket til Frosta etter melding om moped som har kjørt av Veien. Det melder politiet. Det skal kun være fører på motorsykkelen.

NRK - 20 timer siden

Moped kjørt av Veien – Politiet melder alvorlig skade

Nødetatene rykket til Frosta etter melding om moped som har kjørt av Veien lørdag ettermiddag. Det forteller operasjonsleder i politiet Svein Erik Wagnild til NRK. – Politiet fikk melding om ulykken via AMK klokken 17.

NRK - 24 jun 24 kl. 00:36

Bil traff parkert traktor i Lunner – luftambulanse på vei

Luftambulansen har rykket ut etter at en personbil med to personer natt til mandag kjørte av Veien og traff en parkert traktor i Lunner kommune i Akershus. Ifølge politiet har bilen kjørt av Veien og rullet rundt, og trolig truffet en parkert traktor ved siden av Veien. – Det er personskader, men begge er bevisste, melder Innlandet politidistrikt.

NRK - 24 jun 24 kl. 00:36

Bil traff parkert traktor i Lunner – en frakta i luftambulanse

En person er frakta til Ullevål sykehus med luftambulanse, og en annen til Ringerike sykehus med ambulanse etter en ulykke i Lunner i Akershus. Skadene til de to er ikke kjent. En personbil med to personer kjørte natt til mandag av Veien og traff en parkert traktor.

NRK - 24 jun 24 kl. 00:36

To til sykehus etter trafikkulykke i Lunner

En kvinne er frakta til Ullevål sykehus med luftambulanse, og en annen kvinne til Ringerike sykehus med ambulanse etter en ulykke i Lunner i Akershus. Skadene til de to er ikke kjent. En personbil med de to kjørte natt til mandag av Veien og traff en parkert traktor.

Klartale - 11 jul 24 kl. 11:10

– Ukrainas fremtid er i Nato

Denne uka er Nato-landenes ledere på et toppmøte. President Joe Biden er vert for møtet. De har diskutert ulike temaer, blant annet Ukraina og Russland.

NRK - 10 jul 24 kl. 17:59

Store steinblokker på E6 - politiet dirigerer trafikken

Det har gått et steinras over E6 ved Trengsel bru, nord for Straumen i Sørfold kommune. Ifølge Statens Vegvesen er det store steinblokker som har ramlet ut i Veien. Ingen kjøretøy eller personer er tatt raset, som stenger Veien i begge retninger.

NRK - 10 jul 24 kl. 15:38

Buss på tvers skapte kaos i Trondheim

En buss står på tvers av Veien i Elgeseter gate ved Samfundet i Trondheim. Det ble meldt om mye kø og kaos i byen. Trafikk inn til sentrum passerer, men det er trangt.

NRK - 01 jun 24 kl. 09:46

Aksjonen på Veien til Preikestolen avsluttet

Aksjonister fra gruppa «Vi som krever billigere bompenger i Ryfast» stengte lørdag formiddag inn til parkeringsplassen til Preikestolen. De protesterte mot at bomsatsene i fastlandsforbindelsen Ryfast er for høye, og at mange utenlandske kjøretøy ikke betaler bompenger. Det ble lange køer i området.

NRK - 06 jul 24 kl. 10:54

Sør-Varanger: Motorsyklist hentet av luftambulanse etter trafikkulykke

Klokken 10.46 meldte nødetatene at de har rykket ut til en trafikkulykke på E6. En motorsyklist skal ha kjørt av Veien ved Gandvik i Sør-Varanger, skriver politiet på X.

NRK - 04 jul 24 kl. 15:05

Ulykke på E18 – Veien er ryddet

Nødetatene var på stedet etter en ulykke i nordgående løp på E18 ved Telemarksporten. Yo eller tre biler var involvert, meldte politiet og trafikken stod stille på stedet. Klokka 16.

NRK - 01 jul 24 kl. 07:30

Minbuss har kjørt av Veien

En minibuss med henger har kjørt ut av Veien i Vuttudalen i Orkland, opplyser operasjonsleder i politiet Trond Hangaas. Det skal være flere personer involvert, men ingen åpenbare personskader. Politiet er på vei til stedet..

VG - 30 jun 24 kl. 21:07

MC-fører kjørt av Veien i Telemark - hentes med luftambulanse

– En MC-fører skal ha kjørt av Veien, Det skriver Sør-Øst politidistrikt på X..

NRK - 30 jun 24 kl. 20:26

MC har kjørt av Veien i Seljord

Nødetatenen er på stedet etter en trafikkulykke i Brekkasvingen i Svartdal i Seljord. En MC-fører skal ha kjørt av Veien. MC-føreren er under behandling av ambulansepersonell.

NRK - 30 jun 24 kl. 20:26

MC har kjørt av Veien i Seljord – hentet av luftambulanse

Nødetatenen er på stedet etter en trafikkulykke i Brekkasvingen i Svartdal i Seljord. En MC-fører skal ha kjørt av Veien. MC-føreren var under behandling av ambulansepersonell.

NRK - 08 jun 24 kl. 06:49

Stolpe kan falle over E6 i Melhus – Veien stengt

Ingen ble alvorlig skadet da en bil traff en lyktestolpe på E6 i Melhus i Trøndelag. Stolpen kan imidlertid falle over Veien, som holdes stengt. Trøndelag politidistrikt meldte om saken rett før klokka 6.

Klartale - 7 timer siden

– Altfor få har hørt om endometriose

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 15 timer siden

Motorsykkelulykke i Høyanger

En person er frakta til sykehus etter at en motorsykkel kjørte av Veien. Skadeomfanget er ukjent, men vedkommende var våken og tilsnakkende, ifølge Vest politidistrikt. Det var kun den ene motorsyklisten som var innblandet i ulykken..

VG - 24 jun 24 kl. 16:39

Turistbuss av Veien i Vesterålen: Jobber med å få passasjerene ut

En turbuss har havnet av Veien i Nordland, melder politiet. Et helikopter er på vei..

VG - I førrgår: 22:51

Person fløyet til sykehus etter MC-ulykke på Sørlandet

Nødetatene rykket torsdag kveld ut til en MC-ulykke på Sørlandet. MC-en skal ha kjørt ut av Veien..

NRK - 05 jun 24 kl. 05:13

Vogntog med kalkuner har veltet på E16

Et vogntog med kalkuner har veltet på E16 ved Sollihøgda. Veien kan bli sperret, og 1700 kalkuner kan komme til å dø av oksygenmangel. Ulykken kan også få store konsekvenser for rushtrafikken onsdag morgen.

NRK - 11 jul 24 kl. 05:57

Må sone i fengsel etter råkjøring

En 18 år gammel mann som kjørte i 191 km/t i 80- sona i Sykkylven, må sone 45 dager i fengsel. Det var tre passasjerer i bilen, og en av passasjerene filmet kjøringen som skjedde på Veien mot fergeleiet i Sykkylven. Filmen viser at bilen hadde en hastighet på 201 km/t, men en lasermåling som er gjort i ettertid på Vigra lufthavn, viser at hastigheten var 191 km/t når speedometeret viste 201 km/t.

NRK - 10 jul 24 kl. 17:59

E6 stengt etter steinras

Det har gått et steinras over E6 ved Trengsel bru, nord for Straumen i Sørfold kommune. Ingen kjøretøy eller personer er tatt raset, som stenger Veien i begge retninger. Entreprenør og geolog er på vei..

NRK - 10 jul 24 kl. 15:38

Buss på tvers skaper kaos i Trondheim

En buss står på tvers av Veien i Elgeseter gate ved Samfundet i Trondheim. Det meldes om mye kø og kaos i byen. Trafikk inn til sentrum passerer, men det er trangt.

NRK - 20 jun 24 kl. 21:54

E18 i Tvedestrand åpen igjen etter at campingvogn sperret Veien

E18 er åpen igjen i sørgående retning ved Fløyheitunnelen i Tvedestrand i Agder. En campingvogn sperret tidligere torsdag kveld Veien..

NRK - 20 jun 24 kl. 09:17

Sandefjord: Person får livreddende førstehjelp

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i nærheten av Torp Sandefjord lufthavn. En bil har kjørt av Veien og en person var i en periode fastklemt. Vedkommende får livreddende førstehjelp.

VG - 07 jul 24 kl. 17:40

Flere observert gående på stengte Trollstigen – fortsatt fare for ras

Til tross for at turistVeien Trollstigen er stengt på grunn av rasfare, er flere blitt observert gående på Veien. Veisjefen vurderer å koble inn politiet..

VG - 07 jul 24 kl. 16:26

Trafikkulykke i Våler: En hardt skadet

En personbil med fire personer har kjørt av Veien i Våler..

VG - 07 jul 24 kl. 16:26

Trafikkulykke i Våler: En hardt skadet

En personbil med fire personer har kjørt av Veien i Våler..

Aftenposten - 07 jul 24 kl. 09:47

Ja til rask oppgradering av Nationaltheateret

Vi oppfordrer til en bredere debatt om Veien videre..

NRK - 05 jul 24 kl. 20:50

Guvernør ber Biden revurdere sitt presidentkandidatur

Massachusetts' demokratiske guvernør, Maura Healey, ber Joe Biden innstendig å revurdere sitt kandidatur til høstens presidentvalg. – I løpet av de neste dagene ber jeg ham innstendig om å lytte til det amerikanske folk og grundig vurdere hvorvidt han er vårt beste håp for å beseire Donald Trump, sier hun i en uttalelse til CNN fredag. Healey var en av guvernørene som møtte Biden tidligere denne uken.

VG - 05 jul 24 kl. 17:53

Pågrepet etter å ha kjørt av Veien i stjålet bil

Politiet mistenker ruskjøring..

NRK - 05 jul 24 kl. 14:49

Trafikkulykke på Mjøsbrua

To biler skal være involvert i en trafikkulykke i nordgående felt på Mjøsbrua. Ifølge politiet er det opplyst om at syv personer er involvert. Veien mot Lillehammer er stengt, og trafikken går sørover i redusert hastighet, melder Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 05 jul 24 kl. 12:46

E18 i Arendal åpnes igjen

E18 ved Harebakken i Arendal åpnes om kort tid. Veien har vært stengt i forbindelse med en ulykke mellom en personbil og en trailer. Personbilen er nå fjernet av bilberger, og traileren kjører videre for egen maskin..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com