Varetektsfengsling

Tirsdag, 11 Mai, 06:07

Nyheter om Varetektsfengsling

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 mai 21 kl. 07:18

Fremstilles for Varetektsfengsling

En mann i 20-årene fremstilles for Varetektsfengsling i dag for drap eller medvirkning til dette på Bård Lanes i Tønsberg. Den siktede har stilt seg uforstående til siktelsen, ifølge forsvareren. En annen mann er også varetektsfengslet i saken..

NRK - 30 april 21 kl. 14:31

Ber om Varetektsfengsling

Politiet ber om Varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene oppsøkte helsehjelp selv, men erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 28 april 21 kl. 17:55

Samtykker til Varetektsfengsling

Mannen som er siktet for å ha skutt og drept en kvinne på gaten på Frogner i Oslo onsdag morgen samtykker til Varetektsfengsling, det sier mannens forsvarer Ole Petter Drevland til VG. Mannen har foreløpig ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet. – Han er ordentlig sliten og nedbrutt, sier Drevland om klienten..

NRK - 07 mai 21 kl. 09:59

Fengslingsmøte i dag

Mannen som ble siktet for forsettlig drap i Lyngdal i går fremstilles for Varetektsfengsling i formiddag. Det bekrefter mannens forsvarer..

NRK - 06 mai 21 kl. 15:20

Ber om forlenget varetekt

Politiet vil fredag be om forlenget Varetektsfengsling av foreldrene til spedbarnet som ble brakt til UNN med skader forrige uke. De ønsker to nye uker da de mener det fortsatt er grunn til å mistenke at skadene er påført av en eller begge foreldre..

NRK - 05 mai 21 kl. 15:44

Kan bli varetektsfengslet i morgen

Mannen som er siktet for drapet på Bård Lanes i Tønsberg 20. april blir framstilt for Varetektsfengsling i morgen, sier politiet. De skal forsøke å avhøre ham i dag.

VG - 30 april 21 kl. 09:37

NRK: Spedbarn innlagt på sykehus etter voldsskader - foreldrene siktet

Politiet ber om Varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene erkjenner ikke straffskyld, skriver NRK..

VG - 30 april 21 kl. 09:37

NRK: Spedbarn innlagt på sykehus etter skader – foreldrene siktet

Politiet ber om Varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene erkjenner ikke straffskyld, skriver NRK..

VG - 30 april 21 kl. 09:37

NRK: Spedbarn innlagt på sykehus med skader – foreldrene siktet

Politiet ber om Varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene erkjenner ikke straffskyld, skriver NRK..

VG - 30 april 21 kl. 09:37

Spedbarn innlagt på sykehus med skader – foreldrene siktet

Politiet ber om Varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 30 april 21 kl. 09:34

Spedbarn på sykehus med voldsskader

Politiet ber om Varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge denne uka. Foreldrene i 30-årene erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 30 april 21 kl. 09:34

Spedbarn innlagt på sykehus

Politiet ber om Varetektsfengsling av mor og far etter at spedbarnet deres ble innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge med skader politiet mistenker kan skyldes at det har blitt utsatt for vold. Foreldrene i 30-årene erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 29 april 21 kl. 14:26

Nekter å la seg avhøre av politiet

Mannen som er siktet for drap på en kvinne på gata på Frogner i Oslo i går, nekter å la seg avhøre. Mannens advokat sier at han er mentalt sliten og ikke klar for å forklare seg om så alvorlige forhold. Han har samtykket i Varetektsfengsling, men ikke tatt stilling til skyldspørsmålet etter drapet.

NRK - 29 april 21 kl. 11:48

Politiet kommenterer 15:30

Politiet kommenterer fengslingen etter Frogner-drapet klokka 15:30 i dag, utenfor Politihuset i Oslo. Mannen som er siktet for drapet på en kvinne i 50-årene samtykket i går til Varetektsfengsling. Det blir ikke noe fengslingsmøte i tingretten..

VG - 29 april 21 kl. 11:18

Politiet om Frogner-drapet: – Vi undersøker alt rundt historikken

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha skutt og drept en kvinne i 50-årene på Frogner i Oslo er fremdeles ikke avhørt. Han blir fremstilt for Varetektsfengsling torsdag..

NRK - 25 mars 21 kl. 11:47

Fremstilles for Varetektsfengsling

To personer fremstilles torsdag for Varetektsfengsling, etter at politiet onsdag aksjonerte mot flere hus øst i Agder. Det ble funnet både våpen og flere kilo sprengstoff i husene. Det er ikke kjent om mennene i 20- og 30-årene erkjenner straffskyld..

NRK - 27 april 21 kl. 13:07

Terror-arrestasjonar i Danmark

6 menn er i dag arresterte i Danmark, i ei sak som dreier seg om tilknytning og finansiering av terrorgruppa IS. Det melder dansk politi. 5 av dei blir framstilte for Varetektsfengsling i ettermiddag..

NRK - 13 april 21 kl. 22:57

Sønnen samtykker til fengsling

Sønnen til Tor Kjærvik samarbeider med politiet og samtykker til Varetektsfengsling, opplyser hans forsvarer, John Christian Elden. Sønnen er siktet for å ha drept faren og for drapsforsøk på farens samboer på Røa i Oslo mandag kveld..

NRK - 12 april 21 kl. 15:56

Samtykker til Varetektsfengsling

Politiet har bedt om fengsel i fire uker med brev- og besøksforbud for mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter skytingen på Brennåsen i Kristiansand. Den siktede har samtykket til fengsling, men erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 12 april 21 kl. 10:26

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt en mann på Brennåsen i Kristiansand søndag, erkjenner ikke straffskyld, ifølge forsvareren. Den siktede vil bli fremstilt for Varetektsfengsling senere mandag..

NRK - 24 mars 21 kl. 02:53

Kjøpte våpen 6 dagar før angrepet

Mannen som er sikta for å ha drepe 10 menneske i ein supermarknad i Colorado måndag, skal ha kjøpt den halvautomatiske pistolen han brukte berre seks dagar før åtaket, viser rettsdokument. Tysdag blei han framstilt for Varetektsfengsling..

NRK - 15 feb. 21 kl. 09:44

Fremstilles for Varetektsfengsling

18-åringen som er siktet for drapsforsøk etter skytingen på Bjølsen i Oslo lørdag, fremstilles for Varetektsfengsling i dag. Det er fortsatt uklart hvor mange personer som var involvert i skytingen, der en mann i 20-åra ble skadet..

NRK - 12 mars 21 kl. 14:52

Bedragerisiktet løslatt

Økokrim løslot i ettermiddag Tromøy-mannen Ove Magne Gustavsen etter avhør. Etter det NRK kjenner til, ble det ikke aktuelt å fremstille 57-åringen for Varetektsfengsling. Han er siktet for å ha bedratt tre personer for millionbeløp..

NRK - 06 mars 21 kl. 08:27

Fengsling etter trusler

Mannen i 50-åra fra Lier som ble pågrepet for å ha truet politiet fredag, blir fremstilt for Varetektsfengsling i Drammen i dag. Politiinspektør Hans Egil Seljordslia sier politiet ber retten fengsle ham i fire uker på grunn av gjentakelsesfare..

NRK - 18 jan. 21 kl. 11:06

Framstilles for Varetektsfengsling

Den fengslede russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj blir nå framstilt for Varetektsfengsling. Navalnyj ble arrestert i går kveld da han vendte tilbake fra Tyskland. Navalnyj mener han ble forgiftet av den russiske sikkerhetstjenesten..

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:11

Ber om forlenget femgsling

Politiets sikkerhetstjenste kommer til å be om to uker forlenget Varetektsfengsling for 16-åringen som er mistenkt for forberedelser til terrorhandling. 16-åringens forsvarer Andreas Berg Fevang mener det ikke er skjellig grunn til mistanke..

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:11

Ber om forlenget fengsling

Politiets sikkerhetstjenste ber om to nye uker Varetektsfengsling for 16-åringen som er mistenkt for forberedelser til terrorhandling. Forsvarer Andreas Berg Fevang mener det ikke er skjellig grunn til mistanke og at gutten bør settes fri..

NRK - 05 feb. 21 kl. 10:12

Pågrepet for terrorforberedelser

En 16-årig, utenlandsk statsborger ble i går pågrepet, siktet for forberedelser til terrorhandling. Vedkommende vil bli fremstilt for Varetektsfengsling i Oslo tingrett fredag kl. 13.

NRK - 24 jan. 21 kl. 15:45

Kan bli varetektsfengslet i morgen

Mannen som er siktet på drapsforsøk på en kvinne og en mann i 80-åra i Sør-Varanger, blir framstilt for Varetektsfengsling i Øst-Finnmark tingrett i morgen. Den eldre mannen ble livstruende skadd, mens kvinnen ble lettere skadd i går kveld..

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:38

Pågrepet for drapsforsøk i Oslo

I går formiddag ble en mann pågrepet hjemme hos seg selv og siktet for et drapsforsøk på en mann i 30-årene i Storgata i Oslo 29. desember. Den pågrepne fremstilles for Varetektsfengsling lørdag.

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:38

Siktet for drapsforsøk i Oslo

Tidlig i går ble en mann pågrepet hjemme hos seg selv, siktet for drapsforsøk på en mann i 30-årene i Storgata i Oslo 29. desember. Den siktede er avhørt og fremstilles for Varetektsfengsling lørdag.

NRK - 31 des. 20 kl. 10:17

Utskrevet fra sykehus

Den fornærmede kvinnen i voldssaken i Hammerfest er utskrevet fra sykehus. Fornærmede oppsøkte helsehjelp etter en grov voldshendelse. Partene er ektefeller og volden fant sted natt til 1.

NRK - 24 des. 20 kl. 11:22

Anket Varetektsfengsling

Mannen i 30-årene som onsdag ble siktet for drapsforsøk i Åsane i Bergen i november, er varetektsfengslet i fire uker, melder BT. Han anket avgjørelsen på stedet. En annen mann i 40-årene er også siktet for drapsforsøk og vareteksfengslet i samme sak..

NRK - 23 des. 20 kl. 16:31

Siktede slapp ut fra varetetekt

Paret som er siktet etter at en baby døde, er løslatt fra Varetektsfengsling lille julaften. Det har vært ei tung tid, forteller kvinnens forsvarer..

NRK - 23 des. 20 kl. 14:01

Ba om fire uker varetekt

Politiet ba i Jæren tingrett i dag om Varetektsfengsling i fire uker for mannen som er drapssiktet etter brannen på Ålgård mandag kveld. Mannens forsvarer argumenterte for en kortere fengslingsfrist. Kjennelsen vil foreligge seinere i ettermiddag..

NRK - 18 des. 20 kl. 17:12

13-åring døde etter ulykke

Den 13 år gamle fotgjengeren som ble påkjørt i en ulykke på Haugenstua i Oslo er død. Det opplyser politiet om. Han ble bekreftet død på Ullevål sykehus fredag.

NRK - 08 des. 20 kl. 14:22

Høyesterett forkasta anke

Den overgrepssikta fotballtreneren fra Lyngdal blir ikke løslatt fra varetekt. Høyesterett har forkasta anken fra forsvarer Olav Sylte, som mente påtalemyndigheten ikke hadde grunnlag for videre Varetektsfengsling. Mannen er sikta for flere overgrep..

NRK - 02 des. 20 kl. 10:46

Anker ikke Varetektsfengsling

15-åringen som er siktet for å ha forsøkt å drepe en 14 år gammel gutt på Lindeberg i Oslo, anker ikke Varetektsfengslingen. Det opplyser 15-åringens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord, til NTB..

Aftenposten - 01 des. 20 kl. 11:05

Drapsforsøkssiktet 15-åring framstilles for fengsling tirsdag

En 15 år gammel gutt framstilles for Varetektsfengsling tirsdag klokken 14 etter å ha blitt siktet for drapsforsøk på en 14-åring, som nå er utenfor livsfare..

NRK - 11 nov. 20 kl. 23:49

Siktet for drap på åtte spedbarn

En sykepleier i Storbritannia er siktet for åtte drap og ti drapsforsøk på spedbarn på et sykehus sør for Liverpool. 30 år gamle Lucy Letby ble pågrepet tirsdag. Hun skal fremstilles for Varetektsfengsling torsdag, skriver Sky News..

NRK - 11 nov. 20 kl. 21:33

Fem personer pågrepet

Fem personer i 20-åra er pågrepet i forbindelse med et pillebeslag av Ksalol som ble gjort i Harstad. En av personene fremstilles for Varetektsfengsling. Beslaget er knytta til de tre dødsfallene i Tromsø, melder TV 2..

E24 - 10 nov. 20 kl. 17:52

Forlenget Varetektsfengsling for spionsiktet

Oslo tingrett har besluttet at den DNV GL-ansatte som er siktet for spionasje og korrupsjon skal sitte fire nye uker i varetekt..

NRK - 02 nov. 20 kl. 09:51

Samtykker til fengsling

Mannen i 20-årene som er pågrepet og siktet for drapet på ekskjæresten på Evje fredag, samtykker til Varetektsfengsling. Det opplyser mannens forsvarer, Bjørge Tveito. Fengslingsmøtet blir kontorforretning i dag..

P4 - 28 sep. 20 kl. 09:01

Student siktet for drap

Den 19 år gamle mannen som er siktet for drap på en 20 år gammel kvinne i Bergen samtykker til Varetektsfengsling. Kvinnen ble funnet død i en leilighet i Åsane lørdag kveld. Ifølge Bergens Tidende er både siktede og offeret studenter fra Østlandet som hadde flyttet til Bergen nå i høst.

Dagbladet - 01 nov. 20 kl. 16:23

Cansel (22) drept på Evje

Politiet frigir foto av kvinnen som ble drept på Evje fredag. Den siktede ekskjæresten samtykker til Varetektsfengsling..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt