Varer

Sunday, 16 January, 20:49

Nyheter om Varer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 okt 21 kl. 10:32

Det «mørke nettet»: 150 pågrepet

Politiet i hele verden har pågrepet 150 personer mistenkt for å ha kjøpt ulovlige Varer. Pågripelsene er et resultat av en av de største aksjonene mot «det mørke nettet» noensinne. Operasjonen, kakt «Dark HunTOR,» består av en serie separate aksjoner i Australia, Bulgaria, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Sveits og Storbritannia, opplyser Europol i en uttalelse, ifølge Reuters.

NRK - 24 sep 21 kl. 15:03

Ti daga på å redde jula

Om ikkje Storbritannia finne fleire lastebilsjåførar dei neste ti dagane blir det ingen glade jul, åtvarar den britiske handelsstanden, melder nyheitsbyrået Reuters. Lobbygruppa som representerer Storbritannias handelsstad seier at dei treng fleire lastebilsjåførar for å lempe ein akutt varemangel. Same dag gjekk britiske styresmakter ut og bad folk om å vere rolege og ikkje kjøpe Varer i panikk.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 14:46

Det optimale system for sømløs uthenting av Varer og utstyr

Ikke bare frigjør Henther sine selvbetjente henteskap ressurser på utlevering – de bedrer også sporbarheten, sparer….

NRK - 09 nov 21 kl. 10:28

Tigray hardt rammet av blokkade

Etiopiske myndigheters blokkade av Tigray fortsetter. Dermed opplever regionen mat- og drivstoffmangel. Inflasjonen er voldsom, og mange har ikke råd til basisVarer.

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 10:54

Plommer, epler, sopp, krabbe og lammekjøtt. Høstens råVarer fortjener en god vin.

Plommer, epler, sopp, krabbe og lammekjøtt. Høstens råVarer fortjener en god vin..

NRK - 07 nov 21 kl. 08:30

Snø skaper trøbbel i Kina

Et tidlig snøfall i Kina har dekket mesteparten av den nordlige delen av landet i hvitt, og skaper trøbbel for bil- og flytrafikk. Et jevnt snøfall blåser søndag over Beijing, den nærliggende byen Tianjin og det nordøstlige Kina etter at det lørdag rammet lenger vest, blant annet i Mongolia. Det statlige meteorologinstituttet har sendt ut et oransje farevarsel, det nest høyeste nivået på Kinas firedelte skala.

NRK - 04 okt 21 kl. 22:08

Prisrekord for råVarer

Nyhetsbyrået Bloombergs råvareindeks nådde i kveld det høyeste nivået som noensinne er registrert. Dermed er rekordene fra 2008 og 2011 passert. Det melder byråets sjefreporter for energi, Javier Blas, på Twitter.

NRK - 04 nov 21 kl. 08:01

Statkraft med sterkt resultat

Statkraft oppnådde et sterkt driftsresultat i tredje kvartal. Det solide resultatet styrker Statkrafts finansielle kapasitet og evne til å levere på vekststrategien, kommer det fram i børsmeldingen. Underliggende driftsresultat var 4,6 milliarder kroner i kvartalet, en forbedring på 3,5 milliarder kroner sammenlignet med tredje kvartal i fjor.

NRK - 02 okt 21 kl. 00:31

Ber folk bestille julegaver nå

Under pandemien har folk i Vesten bestilt Varer som aldri før fra Asia. Fortsatt er det mangel på både Varer og transportmuligheter. Olav Chen i Storebrand oppfordrer folk som vil ha julegaver i tide til å bestille nå..

NRK - 30 okt 21 kl. 06:50

Russland innfører koronaferie

Lørdag innfører russiske myndigheter en åtte dagers landsomfattende betalt ferie for de fleste yrkesaktive, i et forsøk på å bremse og få kontroll på spredningen av koronasmitte. Den tvungne korona-ferien Varer til 7. november..

NRK - 29 okt 21 kl. 16:32

Venter mindre julehandel i år

Prognoser fra NHO tyder på at hver av oss kommer til å bruke 11.500 på julehandel i desember. Det er litt mindre enn i fjor, men en god del mer enn i 2019.

E24 - 29 okt 21 kl. 10:42

NHO venter mindre julehandel enn i fjor

I takt med gjenåpningen forventer NHO at nordmenn vil bruke mindre penger på å handle Varer og mat enn før jul i fjor. Ferskt NHO-anslag er at vi bruker 118 milliarder i desember..

E24 - 29 okt 21 kl. 10:42

Forventer at vi bruker 118 milliarder i desember: NHO spår mindre julehandel enn i fjor

I takt med gjenåpningen forventer NHO at nordmenn vil bruke mindre penger på å handle Varer og mat enn før jul i fjor..

NRK - 28 okt 21 kl. 23:03

Amazon leverte svakere enn ventet

Netthandelgiganten Amazon solgte mindre enn ventet i tredje kvartal og leverte kvartalsresultat på drøyt 3,2 milliarder dollar. Selskapet solgte Varer for 110,8 milliarder dollar. Det var litt mindre enn ventet, men resultatet ble også svekket av pandemien, varemangel og problemer med ansettelser.

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 19:00

Fotballens stjerner Varer lenger: Slik holder de superkroppene til langt ut i 30-årene

OM FOTBALL: Tidligere var du nær pensjonsalderen som 30-åring. Nå er det «gamlingene» som dominerer verdensfotballen..

NRK - 28 okt 21 kl. 14:17

Bøndene fikk innfridd sitt krav

Jordbruket kompenseres med 754 millioner kroner for økte kostnader etter at partene kom til enighet i tilleggsforhandlingene. Bondeorganisasjonene og staten har i høst forhandlet om kompensasjon til bøndene på grunn av en kraftig prisøkning på kunstgjødsel og andre Varer. Torsdag ble partene enige om en foreløpig kompensasjon på 754 millioner kroner over budsjett.

E24 - 25 sep 21 kl. 10:00

Slik kan du investere i råVarer

Varer er i vinden, og for mange småinvestorer kan det friste å hamstre litt av gevinsten fra den enorme prisoppgangen. Før du kaster deg på «råvarebølgen», er det likevel flere farer du bør være obs på..

E24 - 26 okt 21 kl. 10:00

Prishopp på Varer – frykter beintøff vinter for mange

Strøm, matVarer, drivstoff, byggeVarer, renten; alt er enten blitt merkbart dyrere – eller vil få en betydelig prisøkning de kommende månedene..

VG - 26 okt 21 kl. 09:46

Prishopp på Varer – frykter beintøff vinter for mange

Strøm, matVarer, drivstoff, byggeVarer, renten; alt er enten blitt merkbart dyrere – eller vil få en betydelig prisøkning de kommende månedene..

NRK - 24 sep 21 kl. 15:12

Ti dagar på å redde jula

Dersom Storbritannia ikkje finn fleire lastebilsjåførar dei neste ti dagane, står jula i fare, ifølge den britiske handelsstanden, melder Reuters. – Vi treng fleire lastebilsjåførar for å møte den akutte varemangelen, seier interesseorganisasjonen som representerer handelsstanden. Mangel på sjåførar etter brexit gjer at færre Varer har blitt levert til Storbritannia.

E24 - 25 okt 21 kl. 07:28

Forsyningskrisen som truer selv julenissen

Varer kommer ikke frem til jul. En ny spillkonsoll kan det ta år å skaffe seg. Familiebilen kan komme etter babyen.

E24 - 24 okt 21 kl. 16:17

Sjåførekteparet som skal redde Storbritannia

Han omskolerer soldater til tungtransportsjåfører. Hun ga opp kosmetikk-yrket for å frakte Varer for Amazon. Sammen skal ekteparet Randhawa få Storbritannia ut av forsyningskrisen..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 11:44

Ny lov skal skjerme barn mot masete streberforeldre

Svømming, tennis, piano og trening til matte-OL: For mange barn Varer dagen til sent på kveld..

NRK - 20 okt 21 kl. 16:41

Kritiserer Kinas handelspolitikk

USA hevder Kinas handelspolitikk innebærer urimelige hindringer mot import av Varer og tjenester. Det skriver Reuters. Annen «urettferdig» praksis er forfordeling av statlige foretak, databegrensninger og svak håndheving av patentrettigheter, sier USAs charge d'affaires David Bisbee til Verdens Handelsorganisasjon i forbindelse med en gjennomgang av Kinas handelspolitikk.

NRK - 20 okt 21 kl. 11:58

Putin kjem ikkje til klimatoppmøte

Russlands president Vladimir Putin kjem ikkje til å reise til Glasgow for å delta på klimatoppmøtet i slutten av månaden, melder Reuters. Storbritannia hadde håpa dei skulle klare å samle verdsleiarane for å inngå ein ny klimaavtale. Toppmøtet startar i Skottland 31.

E24 - 18 sep 21 kl. 11:00

Vil snu opp-ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: RåVarer sendes til fabrikker som masseproduserer Varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

NRK - 19 okt 21 kl. 09:00

Vil innskrenke sponsorreglane

18 av dei 20 klubbane i Premier League vil ha forbod mot sponsorar som har koblingar med klubbeigarane, melder Sky Sports. Bakgrunnen er dei omstridde nye arabiske eigarane av Newcastle United, og frykta for at dei skal teikne sponsorkontrakter med saudiarabiske statseigde selskap. Forbodet er i utgangspunktet mellombels og Varer ein månad.

NRK - 19 okt 21 kl. 02:29

Ny nedstengning i Latvia

Smitteøkningen i Latvia er så stor at landet må stengte ned i nesten en måned, varsler statsministeren. Det innebærer stengning av alle butikker utenom de som selger viktige Varer, og dessuten utstrakt bruk av hjemmeskole. Det blir også innført et delvis portforbud fra klokka 20 til 5 om morgenen..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 16:06

Juleforestillingene besøkes av flere titalls tusen. Nå kan de bli avlyst.

Dersom streiken Varer ut uken, avlyser Nationaltheatret den svært populære juleforestillingen..

E24 - 15 okt 21 kl. 22:01

Jotun: Maling vil bli enda dyrere framover

Prisene på maling vil stige enda mer framover, varsler Jotun. Årsaken er et prishopp på råVarer, samt dyrere frakt og emballasje..

Klartale - 13 okt 21 kl. 10:26

Mange forbrukere føler seg lurt når de kjøper mat

Forbrukere i Norge er misfornøyd med måten mat blir merket med opprinnelsesland. Det sier Forbrukerrådet. De er en organisasjon som jobber for at det skal være lett å være forbruker i Norge.

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:53

Norske bedrifter fikk milliarder i korona-støtte

Norske myndigheter bidro med mye penger til næringslivet som følge av korona-viruset.Norske bedrifter fikk tilsammen utbetalt 12,8 milliarder kroner i korona-støtte. Det viser tall kanalen P4 har hentet ut.

NRK - 08 sep 21 kl. 13:34

Nortura tilbakekaller Varer

Nortura tilbakekaller avgrensede partier av ulike posteier og panerte Varer. Årsaken er funn av etylenoksid i ett av tilsetningsstoffene, xanthan gum, som brukes i produktene. Produktene kalles tilbake etter pålegg fra Mattilsynet..

VG - 07 sep 21 kl. 20:47

Fortsatt mangel på enkelte Varer

Butikkjedene opplever leveranseproblemer av Varer som brødposer, brus og energidrikker..

E24 - 07 sep 21 kl. 20:55

Fortsatt mangel på enkelte Varer

Butikkjedene opplever leveranseproblemer av Varer som brødposer, brus og energidrikker..

NRK - 08 okt 21 kl. 13:57

Skole oppretter krisetelefon

Rektor frykter at elever var vitne til skyting utenfor Lofsrud skole torsdag kveld. Skolen oppretter krisetelefon for barn og foresatte, opplyser Trond Nilsen til Aftenposten. Torsdager er det åpen skole for elevene, og dette Varer til klokka 21.

VG - 04 okt 21 kl. 11:03

Her kommer soldatene som skal redde England fra bensinkrisen

Samtidig som soldater blir satt inn til å fylle opp bensinstasjonene adVarer statsminister Boris Johnson om at mangelen på drivstoff og Varer hos matbutikkene kan vare frem til jul..

NRK - 01 okt 21 kl. 10:46

Flere fortoller Varer

Siden 2016 har kvoteappen fra Tolletaten gitt staten nesten 83 millioner kroner i avgiftsinntekter. – Kvoteappen har vært en stor suksess i Tolletatens forenklingsarbeid. Vi ser at den bidrar til at flere velger å fortolle varene sine, sier tolldirektør Øystein Børmer i Tolletaten i en pressemelding..

NRK - 30 sep 21 kl. 19:28

Over 30 ulv kan skytes i Sverige

Totalt 33 ulv i sju svenske fylker kan bli skutt under neste års lisensjakt, har de svenske fylkesmyndighetene bestemt. Svenskene får drive med lisensjakt i Värmland, Örebro, Västmanland, Dalarna, Gävleborg, Jämtland og Västernorrlands. Et av disse territoriene er delt mellom Värmland og Norge der tre ulver kan bli felt.

NRK - 28 sep 21 kl. 17:10

AdVarer mot inflasjon-overreaksjon

Den europeiske sentralbankens sjef sier det er viktig å ikke overreagere fordi forbigående effekter har presset inflasjonen over 2-prosentsmålet. ESB-sjef Christine Lagarde uttalte seg under et forum for sentralbankene tirsdag. – Den store utfordringen er å sikre at vi ikke overreagerer på forbigående problemer i forsyningskjedene, sa Lagarde, med henvisning til de omfattende ringvirkningene av pandemien.

NRK - 27 sep 21 kl. 16:23

Scholz vil ikkje hjelpe britane

Tysklands finansminister, Olaf Scholz, har liten sympati for krisa i Storbritannia. Landet manglar lastebilsjåførar, som igjen fører til mangel på Varer og drivstoff. Scholz, som kan bli Tysklands neste statsminister, meiner problema heng saman med brexit.

NRK - 26 aug 21 kl. 11:41

Letter på tiltak rundt Gaza

Israel skal lette på tiltakene rundt Gazastripen og åpne for at flere Varer kan fraktes inn i den avsperrede palestinske enklaven, skriver NTB. Kunngjøringen kom etter at flere hundre palestinere onsdag demonstrerte ved grensa med krav om lettelser i blokaden. Lettelsene fra torsdag innebærer åpning for at flere nye biler, Varer og utstyr til sivile prosjekter kan importeres til Gaza, og at flere palestinske forretningsfolk får tillatelse til å reise til Israel..

E24 - 26 sep 21 kl. 17:03

Solberg besøkte norske bedrifter i New York: – Vi må bli større

NEW YORK (E24): Pledd, stoler og uteklær. Interessen for norsk design og møbler øker i USA. – Varer som andre land er interessert i, sier statsminister Erna Solberg..

NRK - 25 sep 21 kl. 23:43

Utsteder midlertidige arbeidsvisum

Regjeringen i Storbritannia vil utstedte opp mot 10.500 midlertidige arbeidsvisum til blant annet lastebilsjåfører for å dempe mangelen på arbeidskraft. Korttidsvisumene som gjelder fra neste måned Varer ut desember.

NRK - 25 sep 21 kl. 14:41

Sjåførmangel i Storbritannia

Den britiske regjeringen vil gjøre det lettere å få midlertidig arbeidsvisum. Opp til 5000 midlertidige visum skal gjøres tilgjengelig for å hente inn sjåfører som dro fra landet etter brexit. Både brexit og koronapandemien har ført til en akutt mangel på lastebilsjåfører i Storbritannia, noe som har bidratt til mangel på Varer, mat og drivstoff.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt