VGs

Onsdag, 16 Juni, 03:39

Nyheter om VGs

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 13 timer siden

Solberg-exit nærmer seg: – Må håpe på et lite mirakel

Høyre taper fem mandater, Frp syv, KrF seks, Venstre seks. De fire borgerlige partiene er særdeles langt unna flertall på VGs nye måling, knapt 100 dager før valget..

VG - 13 timer siden

Ny VG-måling: – Må håpe på et lite mirakel

Høyre taper fem mandater, Frp syv, KrF seks, Venstre seks. De fire borgerlige partiene er særdeles langt unna flertall på VGs nye måling, knapt 100 dager før valget..

NRK - 08 juni 21 kl. 16:07

Gir ut råd for sommeravslutning

Helsemyndighetene kommer nå med egne råd for gjennomføring av sommeravslutning i skoler og barnehager. For de minste kan hele kohorten samles med et nødvendig antall voksne. For elever i ungdomsskolen og videregående skole, er det strengere: Hele kohorten fra barneskole eller barnehage kan samles til egen avslutning for barna og med et nødvendig antall voksne som tilretteleggere.

VG - 07 juni 21 kl. 10:44

Samfunnet kan ikke legge Saers-saken død!

Sist uke søkte VGs kommentator Shazia Majid etter Oslo kommunes ryggrad i Clemens Saers-saken, læreren som ble stygt skadet av en elev. Hun fant den ikke..

NRK - 04 juni 21 kl. 19:08

Russen forstår rulleforbudet

Russepresident på Bryne VGs Pernille Braut Tjåland sier det er viktig at russen nå følger rulleforbudet som kommunene har bestemt. De hadde gledet seg til siste del av russefeiring, og nå må de feire på en smittevernmessig forsvarlig måte..

VG - 03 juni 21 kl. 13:29

NRK-Olset vil ta rotta på Støre i EM-konkurranse: – Jeg går «all in»

Carina Olset (39) er tilbake fra mammaperm og stiller grundig forberedt som programleder for NRKs EM-sendinger. Den kunnskapen skal hun bruke til å knuse konkurrentene i VGs EM-profeten..

VG - 30 mai 21 kl. 20:13

Reagerer etter vaksinesalg: – Kriminelle utnytter kriser

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein kaller VGs avsløring om vaksinesalget til fattige land «et fryktelig eksempel på hva skjevfordeling av vaksine kan føre til»..

VG - 28 mai 21 kl. 15:37

FHI svarer studentene: Dette bør du vite om vaksiner

FHI svarer på vaksinespørsmålene til VGs unge lesere..

VG - 26 mai 21 kl. 20:55

Kartlegging: Her står stortingspolitikerne i den nasjonale vaksinekøen

Minst to av tre stortingsrepresentanter ville ha fått tilbud om den første vaksinedosen innen fire uker, viser VGs kartlegging. Men justisdepartementet velger å tilby alle vaksine nå..

Aftenposten - 25 mai 21 kl. 17:18

Flertall for skolereform – ingen VGs-tidsbegrensning

Det er flertall for den omdiskuterte fullføringsreformen for videregående opplæring..

NRK - 25 mai 21 kl. 05:56

Vennesla VGs stengt hele uka

Vennesla videregående skole blir stengt hele uka, og alle elever skal ha hjemmeundervisning. Tilsammen er 11 personer registert smittet i Vennesla i løpet av pinsehelgen. Nesten all smitte er knyttet til russen..

VG - 22 mai 21 kl. 21:01

Eurovision: Dette var VGs dom

Slik vurderte VG de 26 bidragene i årets Eurovision..

VG - 22 mai 21 kl. 21:01

Eurovision-sangene: Dette er VGs dom

Slik vurderte VG de 26 bidragene i årets Eurovision-finale..

VG - 20 mai 21 kl. 15:52

Skroter omstridt skoleforslag: Vil bevare fellesfag i VGs

Høyre, Venstre, KrF og Frp på Stortinget er enige om en ny skolereform. De slår fast at de ikke ønsker «omfattende kutt» i fellesfagene – og åpner for å øke timetallet..

VG - 18 mai 21 kl. 20:51

VG anmelder Eurovision: - TVer skal kastes ut av vinduet

ROTTERDAM/OSLO(VG)Andreas «TIX» Haukeland lover rock’n roll-tilstander dersom han går videre til lørdagens Eurovision-finale. Her kan du lese VGs anmeldelser av de 16 semifinalebidragene..

VG - 18 mai 21 kl. 20:51

VG anmelder Eurovision: - TV-er skal kastes ut av vinduet

ROTTERDAM/OSLO(VG) Andreas «TIX» Haukeland lover rock’n roll-tilstander dersom han går videre til lørdagens Eurovision-finale. Her kan du lese VGs anmeldelser av de 16 semifinalebidragene..

VG - 14 mai 21 kl. 16:02

Det holder nå, Welhaven

Vi forstår hva VGs sportskommentator mener om oss nå, «ledelsen» i fotballforbundet. Vi har forstått at du mener vi er løgnaktige, uredelige, driver med kuppforsøk, har skjulte motiver, angriper medlemsdemokratiet, turer frem og trikser. Intet mindre..

VG - 13 mai 21 kl. 15:23

Nesodden-ordfører om vaksinefordeling: – Vi er i sjokk og vantro

Som en enslig grå øy ligger Nesodden omringet av et hav av grønne kommuner på VGs vaksinekart. De risikerer nå å måtte gi fra seg coronadoser til sine naboer. Det forstår de lite av..

VG - 12 mai 21 kl. 15:55

Opplysninger til VG: Dette kan bli Bodø/Glimts nye spiss

Bodø/Glimt jobber på spreng for å sikre seg en ny spiss før overgangsvinduet stenger. Ifølge VGs opplysninger har de lagt inn et stort bud på en ettertraktet danske..

VG - 12 mai 21 kl. 15:55

Opplysninger til VG: Dette kan bli Bodø/Glimts nye angriper

Bodø/Glimt jobber på spreng for å sikre seg en ny angriper før overgangsvinduet stenger. Ifølge VGs opplysninger har de lagt inn et stort bud på en ettertraktet danske..

VG - 12 april 21 kl. 07:51

VG-fotografenes sterkeste bilder i mars

Hver måned velger VGs bildesjefer ut hvilke bilder som var de sterkeste visuelle øyeblikkene. Dette er bildene fra VGs fotografer i mars..

VG - 11 mai 21 kl. 21:25

Helseministeren: Egen gruppe skal gjennomgå Varhaug-saken

Helseminister Bent Høie (H) vil ettergå virksomheten til psykolog Sverre Varhaug etter VGs avsløringer. Nå henter han inn eksperter som skal gjennomgå hele saken..

NRK - 11 mai 21 kl. 17:03

Gult nivå for VGs-elever i Oslo

Videregående skoler i Oslo gå over i gult nivå tirsdag 18. mai vil. Det skriver Oslo kommune i en pressemelding..

VG - 11 mai 21 kl. 12:30

Ny VG-måling: Kjempefall for Høyre før landsmøtet

Høyre er den store taperen på VGs partibarometer for mai. Bare 22 prosent vil gi Erna Solbergs parti sin stemme..

VG - 10 mai 21 kl. 11:10

Opplysninger til VG: Molde-profilen på radaren til Atlético Madrid

MOLDE (VG) Fredrik Aursnes (25) skal være av interesse for både spanske Atlético Madrid og den italienske Serie A-toeren Atalanta, ifølge VGs kilder..

VG - 10 mai 21 kl. 11:10

Opplysninger til VG: Molde-profil på radaren til Atlético Madrid

MOLDE (VG) Fredrik Aursnes (25) skal være av interesse for både spanske Atlético Madrid og den italienske Serie A-toeren Atalanta, ifølge VGs kilder..

VG - 06 mai 21 kl. 11:27

Molde bekrefter forhandlinger om Sheriff Sinyan

Molde nærmer seg et salg av midtstopper Sheriff Sinyan (24), bekrefter klubben. Ifølge VGs opplysninger er det snakk om Slavia Praha og en overgangssum på et tosifret antall millioner..

VG - 03 mai 21 kl. 13:51

Dette skjer hvis du havner i karantene på VGs-eksamen

Alle videregåendeelever som er syke eller havner i karantene på dagen for muntlig eksamen, vil måtte ta den på nytt til høsten. Men det vil likevel være mulig å få opptak til høyere utdanning, forsikrer Utdanningsdirektoratet..

NRK - 03 mai 21 kl. 12:20

Over 500 i karantene

Over 500 personer er foreløpig satt i karantene etter at det i helgen ble påvist smitte hos en russ ved Mandal VGs. Situasjonen er uoversiktelig ifølge ordfører Even Tronstad Sagebakken..

VG - 03 mai 21 kl. 11:03

VGs coronaspesial vinner den store journalistprisen

I over ett år har coronaspesialen gitt oversikt over smitten, vaksineringen og tiltakene nasjonalt og lokalt. Nå vinner den en av de mest prestisjetunge prisene i norsk presse. .

VG - 03 april 21 kl. 00:14

VGs oversikt: Nå har Norge synkende smittetrend

Den nasjonale smittetrenden er nå synkende, ifølge VGs oversikt. Beskjeden fra Helsedirektoratet er likevel krystallklar: De strenge tiltakene består – i hvert fall til i midten av mai..

VG - 30 april 21 kl. 09:20

Nye studenter dårlig forberedt: – Leser ikke nok bøker

Tre av fem ferske studenter sier at videregående ikke gjorde dem godt nok forberedt på høyere utdanning. Kunnskapsministeren tror løsningen ligger i den nye VGs-reformen..

VG - 29 april 21 kl. 15:31

Opplysninger til VG: Lagmannsretten løslater ikke Viggo Kristiansen

Viggo Kristiansen skal ikke løslates, har Borgarting lagmannsrett besluttet, ifølge VGs opplysninger..

VG - 29 april 21 kl. 07:21

Hva Stortinget kan lære oss om arkitekturopprøret

Og hvorfor VGs lederskribent ikke skjønner sin egen historielekse..

NRK - 25 april 21 kl. 20:47

13 smittetilfeller i Hustadvika

Søndag har Hustadvika kommune fått 13 nye smittetilfeller, melder kommunen. Smittetilfellene knyttes til kjent smittetilfelle lørdag fra Fræna VGs. Kommunens smittesporingsteam arbeider nå med smittesporing.

NRK - 24 april 21 kl. 05:08

SV vil ha endring i opplæringslov

Siden 2019 har bransjeorganisasjonen Norsk olje og gass møtt over 5.000 elever på VGs. SV foreslår å forby virksomheten, som mener elver må lære om klimakrisen uten aktører fra oljebransjen.

VG - 23 april 21 kl. 14:55

Feilaktig framstilling av Ammerud skole

VGs framstilling av Ammerud skole de siste årene inneholder flere feil og gir et uriktig bilde av forholdene for elever og ansatte ved skolen..

NRK - 22 mars 21 kl. 15:10

Stenger Elverum VGs

Elverum VGs, med over 1100 elever og 185 ansatte, stenger etter smitteutbrudd i Solør. Det er ikke påvist covid-19 ved noen av elevene ved skolen, men siden flere elever er fra Solør, blir det nå hjemmeundervisning for hele skolen fram til påske..

VG - 21 april 21 kl. 00:13

Les dagens VG her!

Få med deg ekspertenes beste råd i VGs ekstra skattebilag i dagens avis. Her får du råd om hva du må tenke på med nye pandemiregler, barnefradrag, hjemmekontorregler, boligutleie, boligsalg, aksjer, fond og gjeldsrenter..

NRK - 20 april 21 kl. 06:12

16 smittede i Telemark

Det ble påvist ni smittetilfeller av koronaviruset i Skien i går, ifølge VGs oversikt. Porsgrunn kommune melder om fem, mens Bamble og Notodden registrerte et smittetilfelle hver..

VG - 15 april 21 kl. 05:37

Ny statsministermåling: – På vei tilbake som kongen på rødgrønn side

Nå kan Ap-leder Jonas Gahr Støre endelig smile: I VGs statsministermåling er han nesten like populær som Erna Solberg (H)..

NRK - 09 april 21 kl. 17:01

Vil markere retusjert reklame

Regjeringen vil at det skal bli pålagt å tydelig markere reklamer som er retusjert – også i sosiale medier, melder VG. Målet er mindre korpsspress. Den nye loven går ut på at i reklamer der utseendet til personene er «fikset på», altså retusjert, vil regjeringen at det skal være pliktig med tydelig merking, ifølge VGs MinMote.

VG - 08 april 21 kl. 23:24

Les dagens VG her!

Sjekk VGs vaksineguide i dagens avis. Få svar på sentrale spørsmål og finn ut når du kan få første dose ..

VG - 08 mars 21 kl. 11:53

VG-fotografenes sterkeste bilder i februar

Hver måned velger VGs bildesjefer ut hvilke bilder som var de sterkeste visuelle øyeblikkene. Dette er bildene fra VGs fotografer i februar..

VG - 07 april 21 kl. 15:39

Rød protest mot kuppmakerne i Myanmar

Demokratiforkjempere skvetter rødmaling i Yangons gater i protest mot militærjuntaens blodige voldsbruk. VGs kilder forteller om økende terror og dødsfrykt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt