Utsatt

Saturday, 02 December, 13:05

Nyheter om Utsatt

Klartale - Igår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.

Klartale - 19 okt 23 kl. 06:00

Er du en av dem som har blitt svindlet på nett?

26,6 prosent av folk fra Norge har blitt svindlet for penger på nett. Det viser en ny undersøkelse, som er laget av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom).Samme undersøkelse viser at 11,3 prosent har betalt for varer de aldri har mottatt.

NRK - 19 nov 23 kl. 19:18

Taxisjåfør Utsatt for vold i Bærum – politiet søker etter to personer

En drosjesjåfør skal ha blitt Utsatt for vold av to passasjerer i Bærum, opplyser politiet. De leter etter to personer. – Vi er på Vøyenenga etter en voldsepisode.

NRK - 19 nov 23 kl. 19:18

Taxisjåfør Utsatt for vold i Bærum – politiet søker etter tre personer

En drosjesjåfør skal ha blitt Utsatt for vold av tre passasjerer i Bærum, opplyser politiet. De leter etter tre personer. – Vi er på Vøyenenga etter en voldsepisode.

NRK - 17 nov 23 kl. 18:45

Rettssak mot Abida Rajas eksmann Utsatt

Overgrepssaken mot Abida Rajas eksmann er Utsatt av Oslo tingrett fordi påtalemyndigheten ikke vet hvor den tiltalte mannen oppholder seg. Saken skulle egentlig starte i Oslo tingrett tirsdag 21. november, men kun tre dager før har statsadvokaten bedt om at den utsettes, noe den har blitt, skriver Nettavisen.

VG - 2 timer siden

Snøkaos stopper Kane og Bayern München – ligakamp mot Union Berlin Utsatt

Bayern Münchens hjemmekamp mot Union Berlin i tysk Bundesliga lørdag er Utsatt som følge av store snømengder og kaos i byen..

NRK - Igår: 11:46

Russland innleder ny sak mot Navalnyj

Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj soner allerede en dom på 19 års fengsel. Nå har russiske myndigheter siktet ham for enda flere forhold, oppgir Navalnyj selv. De nye anklagene går ut på at han har gjort seg skyldig i hærverk, noe som kan føre til at han blir dømt til ytterligere tre år i fengsel, skriver Navalnyj i sosiale medier fredag.

NRK - Igår: 18:51

Ansatt på bensinstasjon i Drammen Utsatt for vold

En ansatt på en Circle K bensinstasjon i Drammen skal torsdag kveld ha blitt Utsatt for vold. – Politiet mottok klokken 18.20 melding om at det har vært en voldsepisode på Circle K på Rundtom i Drammen.

NRK - 11 nov 23 kl. 16:19

Bhatti-rettsmøte i Pakistan Utsatt til 16. november

Et rettsmøte i Pakistan der man skal ta stilling til om Arfan Bhatti skal utleveres til Norge eller ikke, ble Utsatt på kort varsel lørdag. Neste rettsmøte blir derfor 16. november, bekrefter Bhattis norske forsvarer Farid Bouras til NTB.

NRK - 27 nov 23 kl. 19:56

Politiet advarer om svindelforsøk med automatisk stemme

Politiet i Oslo blir nedringt av personer som er blitt Utsatt for svindelforsøk med en automatisk stemme på telefonen. Politiet opplyser at svindelforsøket foregår ved at folk blir oppringt fra et norsk telefonnummer. Hvis man svarer, høres en automatisk stemme som forteller at man er blitt Utsatt for svindelforsøk og at man må taste 1 på telefonen for å bli satt over til politiet.

Klartale - 27 nov 23 kl. 06:00

– Heldigvis var bussen fylt med kvinner

– Mange kvinner sier at hvis de jogger og ser en mann bak dem, vil de bevege seg raskere. Det sier Poloko Ntshwarang i Botswana til avisa Sunday Standard. Hun har doktorgrad og kan mye om likestilling og filosofi.

NRK - 26 nov 23 kl. 22:11

Mann Utsatt for vold ved bensinstasjon i Bergen

En mann skal like før 21.30 blitt Utsatt for vold i ved en bensinstasjon i Vikens gate. Han er våken og bevisst, og meldte selv fra om hendelsen, ifølge Vest politidistrikt på X.

NRK - 26 nov 23 kl. 04:50

Kvinne i 40-årene skal ha voldtatt sin egen sønn i flere år

En kvinne i 40-årene må i februar møte i Romerike og Glåmdal tingrett, tiltalt for å ha Utsatt sin egen sønn for seksuelle overgrep i seks år. – Det er en svært alvorlig tiltale, sier bistandsadvokat Tom-Daniel Karlstad til Romerikes Blad. Han representer gutten som gjennom en periode på seks år skal ha blitt Utsatt for gjentatte grove seksuelle overgrep begått av sin egen mor.

NRK - 29 sep 23 kl. 12:22

Rettssak om fryst Krekar-konto Utsatt igjen

Saken mot Sandnes Sparebank utsettes for tredje gang. Rettssaken skulle startet i Hordaland tingrett i Bergen onsdag 4. oktober.

NRK - 23 nov 23 kl. 08:54

Fjordline utsetter avganger på grunn av uværet

På grunn av dårlig vær på Skagerrak justerer Fjord Line seilingsplanen. Stavangerfjord vil ligge over i Bergen frem til fredag 24. november, men vil gi plass til Bergensfjord i dag.

NRK - 21 nov 23 kl. 16:35

Vil etterlyse Abida Rajas eksmann internasjonalt

Rettssaken mot eksmannen til Abida Raja er Utsatt fordi han tilsynelatende har forsvunnet. Nå vil statsadvokaten etterlyse ham internasjonalt. – Vi jobber for å etterlyse ham internasjonalt.

VG - 18 nov 23 kl. 09:16

Kvinnenes utforrenn i Zermatt er Utsatt

Kvinnenes utforrenn i Zermatt-Cervinia er foreløpig Utsatt med tre kvarter på grunn av sterk vind. Arrangørene har måttet avlyse flere treninger denne uken..

NRK - 17 nov 23 kl. 21:25

Politiet: Advarer igjen om telefonsvindel

Fredag går Politiet i Finnmark nok en gang ut med advarsel om svindelforsøk. De ber folk om ikke å gi ut personlige opplysninger til ukjente. – Politiet i Finnmark har mottatt flere henvendelser fra publikum som har vært Utsatt for svindel pr.

NRK - 27 okt 23 kl. 13:07

Spania: 200.000 mindreårige kan ha blitt Utsatt for seksuelle overgrep i kirken

En rapport viser at over 200.000 mindreårige kan ha blitt Utsatt for seksuelle overgrep i Spania siden 1940. Rapporten oppgir ikke et spesifikt tall, men viser til en meningsmåling med over 8000 spurte.

NRK - 13 nov 23 kl. 15:55

Nye angrep mot amerikanske styrker i Syria

Amerikanske og internasjonale styrker nordøst i Syria er blitt angrepet minst fire ganger på mindre enn et døgn, ifølge en amerikansk militærtalsmann. Styrkene ble Utsatt for målrettede angrep minst fire ganger på mindre enn 24 timer med droner og raketter, sa militærtjenestemannen mandag, og la til at det ikke er meldt om skadde. De materielle skadene skal være små.

NRK - 16 timer siden

Utforrennet i Beaver Creek avlyst – stoppet av snøfall

Kraftig snøfall var grunnen til at mennenes verdenscuputfor i Beaver Creek fredag ikke kunne gjennomføres. Snøvær natt til fredag ga arrangøren store utfordring med preparering av løypa. Rennstart ble først Utsatt fra 18.

VG - 17 timer siden

Utforrennet i Beaver Creek forsinket av snøfall – avgjørelse 20.30

Kraftig snøfall har forsinket mennenes verdenscuputfor i Beaver Creek. Rennstart er Utsatt fra 18.45 til 21.

Klartale - 13 nov 23 kl. 06:00

Flykter i frykt med barna på slep

Barn og voksne røsker med seg det de klarer å bære. Med frykt i blikket flykter de for livet. 26.

NRK - 23 timer siden

Bevæpnet politi etter at mann ble sendt til sykehus

Politiet har bevæpnet seg etter at de fant en skadet mann i 40-årene, som de mistenker er Utsatt for vold, melder Bergens Tidende. Mannen ble funnet på en adresse i nærheten av Danmarks Plass. Han er fraktet til sykehus, og er nå under behandling, melder avisen.

NRK - 12 nov 23 kl. 20:55

Ungdommer Utsatt for vold

Politiet er på Tiller hvor noen ungdommer har blitt Utsatt for vold av en ungdomsgjeng. Ingen er skadet. Politiet etterforsker på stedet, melder politiet i Trøndelag på X/Twitter..

NRK - 25 okt 23 kl. 09:39

Henting av omkommet person ved Trolltunga Utsatt

Mannen som ble funnet død ved Trolltunga, skulle etter planen hentes ut mandag, før det ble Utsatt til tirsdag. Nå er hentingen Utsatt nok en gang til fredag. Årsaken til utsettingen er dårlige værforhold.

NRK - 25 okt 23 kl. 09:39

25 OKT 2023 ONS 09.19 Henting av omkommet person ved Trolltunga Utsatt

Mannen som ble funnet død ved Trolltunga, skulle etter planen hentes ut mandag, før det ble Utsatt til tirsdag. Nå er hentingen Utsatt nok en gang til fredag. rsaken til utsettingen er dårlige værforhold.

NRK - Igår: 07:05

Medier24: Viaplay tapte nærmere 700 millioner dette kvartalet

Fredag morgen la Viaplay frem sin kvartalsrapport for tredje kvartal. Rapporten viser at selskapet tapte nærmere 700 millioner svenske kroner dette kvartalet, skriver Medier24. Det kriserammede selskapet har Utsatt å publisere kvartalsrapporten flere ganger.

NRK - 12 nov 23 kl. 17:43

Væpnet politiaksjon i Bergen: – Leter etter mann

Det skal foregå en væpnet politiaksjon i Bergen, melder Vest politidistrikt. Politiet skal lete etter en mann i Kronstad-området. Den væpnede aksjonen skjer på grunn av at en mann i 40-årene skal ha blitt Utsatt for trusler på en privat adresse.

NRK - 12 nov 23 kl. 13:02

Jødisk minnestein i København Utsatt for hærverk

En minnestein på Israels plass, sentralt i København, er i løpet av helgen blitt Utsatt for hærverk. Det skriver den israelske ambassaden på Facebook, ifølge DR. Minnesteinen er et symbol på danskenes innsats med å hjelpe jødene i landet under 2.

NRK - Igår: 19:11

Ansatt på bensinstasjon Utsatt for vold

Politiet fikk melding om en voldsepisode på Circle K bensinstasjon på Rundtom i Drammen i kveld. Det ble sendt flere politipatruljer til stedet etter at et vekterselskap hadde mottatt en alarm fra bensinstasjonen. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser i kveld.

NRK - Igår: 13:53

FN-land enige om klimafond for fattige

Danmarks radio melder at landene som deltar på FN-klimatoppmøtet i dag har blitt enige om betingelsene for et klimafond for tap og skader til verdens fattige land. Klimafinansiering til verdens fattigere lande har blitt diskutert på FNs årlige klimakonferanser i mange år. Fondet er rettet mot mennesker i områder av verden som er og har vært Utsatt for massive skader på grunn av klimaforandringene, skriver DR.

NRK - Igår: 13:53

Enige om klimafond for fattige

Danmarks radio melder at landene som deltar på FN-klimatoppmøtet i dag har blitt enige om betingelsene for et klimafond for tap og skader til verdens fattige land. Nærmest umiddelbart erklærte en rekke land hvor mye penger de vil spytte inn i fondet. Etter annonseringen av fondets betingelser har vertsnasjonen for toppmøtet, De forente arabiske emirater lovet 100 millioner dollar til fondet, melder konferansen på sin X-konto.

Aftenposten - I førrgår: 10:50

Toppene satt inn for å løse budsjettfloke

Planen var å bli ferdig natt til torsdag. Nå er fristen Utsatt til lørdag morgen og forhandlingene løftet opp til….

NRK - I førrgår: 09:29

Varslingssak i Skiforbundet: – Hendelser som bryter med Skiforbundets etiske regler

Tidligere landslagssmører, Frode Pedersen, varslet i sommer om påståtte kritikkverdige forhold. Pedersen har blant annet jobbet tett med Johannes Høsflot Klæbo tidligere. Nå er Norges Skiforbund ferdig med behandlingen av saken.

NRK - 24 okt 23 kl. 05:03

Ny «Mission: Impossible»-film blir Utsatt

Den åttende «Mission: Impossible»-filmen blir Utsatt med ett år, opplyser Paramount. Produksjonen er satt på vent i forbindelse med promoteringsarbeid. Opprinnelig var planen at «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two» skulle ha premiere i juni neste år.

NRK - 29 nov 23 kl. 10:22

Fortsatt nedgang på Oslo Børs

Oslo Børs fortsatte nedgangen onsdag. I 10-tiden var hovedindeksen ned 0,47 prosent til 1293,74 poeng. De mest omsatte aksjene onsdag formiddag var Equinor (-1,88 prosent), Frontline (-3,07), Norsk Hydro (-1,59), Aker BP (-0,68) og Hafnia Limited (-2,16).

VG - 29 nov 23 kl. 06:01

Onsdag 29. november: Dette skjedde i natt

En mann i 40-årene er Utsatt for vold i en leilighet i Oslo..

Klartale - 29 nov 23 kl. 06:00

Lang vei til likestilling

Du skulle tro at kvinner kunne ta buss uten å bli klådd på i 2023. Slik er det ikke. I India prøver de å gjøre noe.

VG - 28 nov 23 kl. 15:42

Er rasisme mangfoldets pris?

Å bli beskyldt for å drive med strukturell rasisme er i bunn og grunn en ganske grov anklage som bør imøtekommes og utfordres av de institusjoner som blir Utsatt for den anklagen..

NRK - 27 nov 23 kl. 01:08

Slåssing i Trondheim – en skadet

En mann i 20-årene er kjørt til legevakta etter å ha blitt Utsatt for vold i Trondheim sentrum natt til mandag. Politiet rykka ut til slåssing mellom flere. Det ble søkt eter en eller to mistenkte uten å finne noen, flere skal ha løpt fra stedet.

VG - 26 nov 23 kl. 11:42

«Emily in Paris» under tidspress

Sesong fire av den populære serien ble først Utsatt på grunn av Hollywood-streiken. Nå ser det ut til at produksjonen står overfor enda et hinder..

NRK - 26 nov 23 kl. 06:13

61 lastebiler med nødhjelp ankom Nord-Gaza lørdag

61 lastebilder med nødhjelp ankom nordlige deler av Gazastripen lørdag. Det er det største antallet siden krigen begynte, opplyser FN. Lastebilene fraktet mat, vann og medisinsk nødutstyr.

VG - 26 nov 23 kl. 03:51

Fersk studie fra FHI: – Vi kunne ikke se noen effekt av Metoo

Ansatte i Forsvaret, politiet og hotell-bransjen er særlig Utsatt, viser en fersk studie fra Folkehelseinstituttet..

NRK - 26 nov 23 kl. 03:26

Seks personer drept på Vestbredden, ifølge palestinske helsemyndigheter

Israelske styrker drepte seks palestinere på den okkuperte Vestbredden lørdag, opplyser palestinske helsemyndigheter. Fire av dem ble drept i en aksjon mot Jenin, ifølge helsemyndighetene. Det skal ha skjedd i en israelsk aksjon mot byen, hvor soldatene tok seg inn med flere kjøretøyer.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com