Utsatt

Saturday, 25 June, 06:52

Nyheter om Utsatt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 22:05

To personer Utsatt for vold og tyveri - ukjent skadeomfang

Politiet i Agder melder at to personer har vært Utsatt for vold og tyveri på en privatadresse i Arendal. - Begge er kjørt sykehus av ambulanse. Skadeomfanget er ukjent, skriver politiet.

NRK - Igår: 19:18

Johnny Depps Oslo-konsert Utsatt på grunn av covid-sykdom

Fredagens konsert med Johnny Depp og Jeff Beck på Sentrum Scene i Oslo er Utsatt på grunn av covid-sykdom i bandet. En ny konsert er satt opp lørdag 2. juli, samme dag som ekstrakonserten, skriver Dagbladet.

NRK - Igår: 08:43

Rekordmange betalingsutsettelser i Lånekassen

Aldri før har så mange Lånekassen-regninger blitt Utsatt, skriver Lånekassen i en pressemelding. I løpet av de fem første månedene i 2022 valgte 150 000 kunder å utsette regningen sin, til sammen Utsatte de 580 000 regninger. I samme periode i fjor ble 518 000 regninger Utsatt, mens tilsvarende tall for 2020 var 497 000 regninger.

NRK - I førrgår: 11:57

Utsetter sykehusbygg

En rekke sykehusbygg på Sør- og Østlandet ligger an til å bli Utsatt. Bakgrunnen er hovedsakelig de økte byggekostnadene. Det går fram av økonomisk langtidsplan for Helse Sør-Øst, som styret i helseforetaket vedtok onsdag formiddag.

NRK - 21 jun 22 kl. 10:31

Huitfeldt får Utsatt svarfrist om Ukraina-bistand

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité gir utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) mer tid til å svare om bistand til Ukraina. Kontroll- og konstitusjonskomiteen har stilt flere spørsmål til utenriksministeren om regjeringens håndtering av bistandsanmodninger knyttet til krigen i Ukraina. Svarfristen ble satt til tirsdag 21.

NRK - 17 jun 22 kl. 13:02

Putin-tale Utsatt etter hacker-angrep

Ifølge Reuters vil Putins tale under St. Petersburg økonomiske forum bli Utsatt med en time. Det etter et nettangrep som har skapt trøbbel.

NRK - 17 jun 22 kl. 13:02

Putin-tale Utsatt etter hackerangrep

Ifølge Reuters vil Putins tale under St. Petersburg økonomiske forum bli Utsatt med en time. Et nettangrep skal ha skapt trøbbel for arrangørene.

NRK - 18 timer siden

Advokatstriden over – advokatene og Justisdepartementet enige

Etter dialog, har Advokatforeningen og Justis- og beredskapsdepartementet inngått en avtale om en ny modell for innspill knyttet til den årlige reguleringen av den offentlige rettshjelpssatsen. Det melder regjeringen i en pressemelding. – Regjeringen har jobbet målrettet for å styrke rettshjelpsordningen, både ved å sikre flere personer tilgang til fri rettshjelp og ved å heve rettshjelpssatsen, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp).

NRK - Igår: 22:14

To til sykehus etter voldshendelse

To personer i Arendal har vært Utsatt for vold og tyveri på en privat adresse. Begge er hentet av ambulanse og kjørt til sykehus. Skadeomfanget er ukjent.

Dagbladet - Igår: 19:44

Bokseprofil truet på livet for millionklokke

Den profilerte bokseren Amir Khan (35) ble Utsatt for et væpnet ran for drøye to måneder siden. Nå har politiet pågrepet tre personer som knyttes til hendelsen..

NRK - Igår: 19:30

To pågrepet og siktet etter voldshendelse i Sarpsborg

Politiet har pågrepet og siktet to menn i begynnelsen av 30-årene etter at en 28-åring fra Sarpsborg ble Utsatt for grov vold inne på et toalett på et utested i Sarpsborg. En av de siktede skal ifølge Fredriksstad Blad være fra Fredrikstad. Den andre skal være en lokal mann fra Sarpsborg..

NRK - Igår: 14:10

Væpnet politi jakter voldsutøver

Væpnet politi jakter nå på en mann i slutten av 20-årene etter en voldsepisode på Engelsvoll i Klepp. – En kvinne i 20-årene har blitt Utsatt for volden, men er ikke alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Toralv Skårland i Sør-Vest politidistrikt. Politiet valgte å bevæpne seg ut fra opplysninger i saken, men mannen i slutten av 20-årene skal ikke utgjøre en trussel for andre..

Dagbladet - I førrgår: 18:08

Sjokktall:- En trussel mot NRK

I NRKs nyhetsdivisjon opplever én tredjedel av medarbeidere å ha blitt Utsatt for trakassering, vold eller uønsket oppmerksomhet..

NRK - I førrgår: 17:57

Mann frifunnet for narkotikafunn etter ulovlig ransaking

En mann i 40-årene ble frifunnet for å ha hatt nesten en kilo cannabis hjemme hos seg, etter å ha anket til Borgarting Lagmannsrett. Lagmannsretten vurderte at ransakingen av mannens bolig, som ledet til funnet av cannabis, var ulovlig. Dermed la både aktor og forsvarer ned påstand om frifinnelse.

NRK - I førrgår: 17:57

Frifunnet for narkotikabesittelse etter ulovlig ransaking

En mann i 40-årene ble frifunnet for å ha hatt nesten en kilo cannabis hjemme hos seg, etter å ha anket til Borgarting Lagmannsrett. Lagmannsretten vurderte at ransakingen av mannens bolig, som ledet til funnet av cannabis, var ulovlig. De mente det «utvilsomt» var en krenkelse av artikkel 8 i Den europeiske menneskerettskonvensjonen.

Dagbladet - I førrgår: 12:30

Raser etter ungdomsfest: - Trist

Toalettene ved den populære badeplassen står i fare for å bli stengt for evig tid, etter å ha blitt Utsatt for hærverk..

NRK - 21 jun 22 kl. 08:28

Skuffet over Sunnaas-utsettelse

Nesodden-ordfører Cathrine Kjeller Forsland (Ap) er skuffet og oppbrakt over at en planlagt utbygging av Sunnaas sykehus kan bli fem år forsinket. Onsdag tar styret i Helse Sør-Øst stilling til om siste del av et byggeprosjekt som startet i 2010 skal bli Utsatt til etter 2028. Flere sykehusbygg på Sør- og Østlandet kan bli skjøvet ut i tid på grunn av høye byggekostnader.

NRK - 01 jun 22 kl. 01:04

Unicef: Over 5 millioner barn hjelp

Etter 100 dager med krig i Ukraina, trenger nå 5,2 millioner barn humanitær hjelp, skriver Unicef i en pressemelding. Minst 262 barn skal være drept og 415 skal være skadd etter angrepene som startet 24. februar.

NRK - 01 jun 22 kl. 01:04

Unicef: Over 5 millioner barn trenger humanitær hjelp

Etter 100 dager med krig i Ukraina, trenger nå 5,2 millioner barn humanitær hjelp, skriver Unicef i en pressemelding. Minst 262 barn skal være drept og 415 skal være skadd etter angrepene som startet 24. februar.

Aftenposten - 31 maj 22 kl. 20:00

Politikere som vil forby abort, skal ikke bli Utsatt for personangrep

Politikere som vil forby abort, skal ikke bli Utsatt for personangrep..

NRK - 18 jun 22 kl. 13:17

Zelenskyj besøker Mykolajev

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har i dag besøkt byen Mykolajev sør i landet. Mykolajev har vært Utsatt for intens bombing fra de russiske styrkene. Seinest fredag ble to mennesker drept på grunn av russiske angrep.

Klartale - 17 jun 22 kl. 18:30

Klar for gallamiddag på Slottet

Fredag kveld er det gallamiddag på Slottet. Det er for å feire at prinsesse Ingrid Alexandra er fylt 18 år og blitt myndig. Du kan se en liste over gjestene her.

NRK - 17 jun 22 kl. 15:38

Putin hardt ut mot Vesten i tale

Det har vært store forventninger knyttet til Putins tale på det internasjonale forum i St. Petersburg i dag. I talen brukte den russiske presidenten et hardt ordelag mot vestlige land, og anklager USA for å behandle andre land som kolonier.

NRK - 28 maj 22 kl. 21:23

Meldinger om at politiet bruker tåregass i Paris

Ifølge medier har politiet brukt tåregass på grunn av kaos utenfor stadion der Champions League-finalen skal avholdes. Kampen er foreløpig Utsatt en halvtime. Sky News skriver at det er problemer med å få Liverpool-fansen inn på stadion.

NRK - 28 maj 22 kl. 20:51

Champions League-finalen Utsatt

Champions League-finalen er Utsatt i femten minutter av sikkerhetsårsaker, melder Reuters. Kampen skulle begynne klokka 21. Ifølge Reuters har supportere ankommet sent, og dette er også en årsak til at kampen mellom Liverpool og Real Madrid er forsinket..

VG - 28 maj 22 kl. 20:53

Champions League-finalen Utsatt etter kaos - politiet bruker tåregass

SAINT-DENIS (VG) Flere supportere sliter med å komme seg inn på Stade de France til Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid. Kampen er Utsatt i 36 minutter..

VG - 28 maj 22 kl. 20:53

Champions League-finalen ble Utsatt etter kaos - politiet bruker tåregass

SAINT-DENIS (VG) Flere supportere trøblet med å komme seg inn på Stade de France til Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid. Kampen ble Utsatt i 37 minutter..

VG - 28 maj 22 kl. 20:53

Champions League-finalen ble Utsatt etter kaos - politiet brukte tåregass

SAINT-DENIS (VG) Flere supportere slet med å komme seg inn på Stade de France til Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid. Kampen ble Utsatt i 37 minutter på grunn av kaoset..

VG - 28 maj 22 kl. 20:53

Champions League-finalen Utsatt etter kaos - Liverpool krever gransking

SAINT-DENIS (VG) Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid ble Utsatt i 37 minutter på grunn av kaos utenfor stadion. Politiet brukte blant annet tåregass. Liverpool kaller scenene for «ekstremt skuffende»..

NRK - 28 maj 22 kl. 11:24

Graham Hansen Utsatt for inbrudd

Caroline Graham Hansen skriver på Instagram at hun har blitt Utsatt for et ran. Noen skal ha tatt seg inn i bilen hennes og tatt alle kamptrøyer og sko fra årets sesong, sammen med andre personlige eiendeler. – Det er trist å se hvor meningsløst folk kan oppføre seg.

NRK - 28 maj 22 kl. 11:24

Graham Hansen Utsatt for innbrudd

Caroline Graham Hansen skriver på Instagram at hun har blitt Utsatt for et ran. Noen skal ha tatt seg inn i bilen hennes og tatt alle kamptrøyer og sko fra årets sesong, sammen med andre personlige eiendeler. – Det er trist å se hvor meningsløst folk kan oppføre seg.

NRK - 16 jun 22 kl. 13:06

Regjeringen betaler 3,7 mill. for prinsessens feiring

Prinsesse Ingrid Alexandra (18) skal feires i dag og i morgen. Prinsessen fylte 18 år 21. januar, men feiringen ble Utsatt på grunn av pandemine.

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø

Nødetatene melder om full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt Utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø - halve huset nedbrent

Nødetatene melder om full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt Utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – De fire som bor i huset er gjort rede for.

NRK - 15 jun 22 kl. 18:01

Somalia får ny statsminister

Somalias president Hassan Sheikh Mohamud har utpekt parlamentarikeren Hamza Abdi Barre til landets nye statsminister. – Presidenten ønsker den nye statsministeren all mulig lykke når han skal lede regjeringens ambisiøse reformer og ber det somaliske folk om å gi ham sin uforbeholdne støtte, skriver presidentens kontor på Twitter onsdag. Somalia har vært gjennom en lang periode med politisk uro, og valget på president og nasjonalforsamling har vært Utsatt flere ganger.

NRK - 15 jun 22 kl. 13:38

Henlegger etterforskningen av dødsfallet til kunstner Lars Vilks

Den svenske Muhammed-tegneren Lars Vilks og to livvakter døde da en sivil politibil kolliderte med en lastebil på en motorvei i Sverige 3. oktober i fjor. Nå konkluderer svensk politi med at det var en ulykke, skriver Aftonbladet.

Klartale - 15 jun 22 kl. 08:40

Ødela to pride-flagg på skole

Pride-flagget i regnbuefarger får ikke henge i fred på Bøler skole. Den ligger øst i Oslo.I løpet av en uke har Bøler skole måtte henge opp tre pride-flagg.

Klartale - 15 jun 22 kl. 08:38

Nav tror det blir flere folk uten jobb om kort tid

Det er ventet at du må betale mer i rente i tiden framover. Varer og tjenester skal koste mer. Det gjør at Nav tror flere folk vil mangle en jobb fra høsten av.

NRK - 14 jun 22 kl. 23:33

Medier: Storbritannia utsetter flyging av asylsøkere til Rwanda

Flere britiske medier og nyhetsbyråer melder at flyet med asylsøkere som tirsdag skulle gå fra Storbritannia til Rwanda, blir Utsatt, melder NTB. Den europeiske menneskerettsdomstolen (ECHR) har kommet med en midlertidig forføyning som blokkerer utsendelsen av en av de sju asylsøkerne som skulle deporteres til Rwanda. Flyet sto tirsdag kveld på en militær flyplass i Wiltshire, klart til å ta av.

NRK - 14 jun 22 kl. 23:16

Mener Durek bruker «rasekortet»

Venstres nestleder Abid Raja går ut mot Durek Verrett, etter en livesending hvor Verrett og Märtha Louise snakket om kritikk mot nyforlovelsen. – Det er åpenbart at han har vært Utsatt for rasisme også. Folk må slutte med det rasistiske tullet.

Dagbladet - 13 jun 22 kl. 23:26

- Alvorlig

Seksuell trakassering varierer mellom ulike yrkesgrupper, men sykepleiere er spesielt Utsatt..

NRK - 13 jun 22 kl. 13:02

Kvinne død etter antatt voldtekt i Sverige

Torsdag ble en kvinne funnet bevisstløs på en byggeplass på Södermalm i Stockholm. Politiet mistenker at kvinnen ble overfalt og voldtatt, ifølge Expressen. I helgen døde kvinnen av skadene.

Klartale - 13 jun 22 kl. 07:00

Kolsom og Emine vil hjelpe innvandrer-kvinner

– Baluchi, dari, farsi, urdu, engelsk.Kolsom Husseinbor fra Iran tar en kort pause. Hun tenker seg om.

NRK - 24 maj 22 kl. 11:49

Rettssak om vindkraftutbygging Utsatt

Rettssaken mellom det sørsamiske reinbeitedistriktet Jillen-Njaarke og vindkraftselskapet Øyfjellet Wind ble Utsatt til høsten. – Bakgrunnen er at utbygger – og staten ved regjeringsadvokaten – mente det var satt av for lite tid til rettssaken, forteller advokat På Gude Gudesen til Vårt Land. Han representerer Jillen-Njaarke reinbeitedistrikt som i 2020 gikk til søksmål mot staten med krav om at konsesjonen til vindparken er ugyldig.

NRK - 12 jun 22 kl. 15:17

Finland avviser Nato-medlemskap uten Sverige

Finland vil ikke gå raskt inn i Nato dersom Sveriges problemer med Tyrkia gjør at et svensk medlemskap blir Utsatt. Det sa Finlands president Sauli Niinistö på en pressekonferanse med Natos generalsekretær Jens Stoltenberg søndag. – Jeg sier at Sveriges sak er vår.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com