Utsatt

Friday, 17 September, 02:58

Nyheter om Utsatt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 aug 21 kl. 06:55

Kutt i elsparkesykler Utsatt

Innføringen av et makstak på antall elsparkesykler i Oslo er Utsatt. Opprinnelig skulle antallet vært redusert til 8000 fra månedsskiftet, men dette er nå Utsatt til 10. september.

NRK - 09 sep 21 kl. 15:53

Vold og trusler under valgkampen

Tre AUF-ere og én Ap-politiker er blitt Utsatt for vold eller trusler i forbindelse med årets valgkamparbeid, viser en sammenstilling fra Filter Nyheter. AUFs generalsekretær Sindre Lysø sier til Filter Nyheter at han er opprørt over mengden voldsepisoder og trusler Arbeiderpartiet og AUF har blitt Utsatt for i årets valgkamp. – Det gjør at folk vegrer seg for å delta og holder tilbake meninger, sier han..

VG - 05 sep 21 kl. 21:24

Vilt corona-kaos stoppet Brasil og Argentina – kampen Utsatt på ubestemt tid

(Brasil-Argentina 0–0, avbrutt og Utsatt) Etter bare seks minutter ble VM-kvalifiseringskampene mellom de to søramerikanske gigantene avbrutt. Brasilianske myndigheter skal ha kommet på banen for å hente fire argentinske spillere..

Klartale - 03 sep 21 kl. 09:00

Utsatt for rasisme igjen

To spillere ble Utsatt for rasisme under en fotballkamp i Ungarn. England spilte kvalifisering til verdens-mesterskapet..

NRK - 10 aug 21 kl. 12:02

Rettssaken mot Zuma Utsatt igjen

Korrupsjonssaken mot Sør-Afrikas tidligere president Jacob Zuma blir igjen Utsatt, denne gangen fordi han er til helsemessig observasjon, ifølge Bloomberg. Rettssaken ble også Utsatt i juli, den gangen på grunn av demonstrasjoner i landet. Zuma er tiltalt for svindel, korrupsjon og organisert pengeutpressing i forbindelse med kjøp av kampfly, patruljebåter og militært utstyr fra flere europeiske våpenprodusenter da han var visepresident i 1999..

E24 - 27 aug 21 kl. 07:52

Kutt i antall elsparkesykler i Oslo Utsatt

Antall elsparkesykler i Oslo skulle etter planen reduseres kraftig fra månedsskiftet, men dette er nå Utsatt til 10. september..

VG - 22 timer siden

Simone Biles: – Vi ble sviktet

Mens tårene rant fortalte Simone Biles på direktesendt TV om overgrepene som hun og andre turnere i USA ble Utsatt for..

VG - Igår: 20:05

Valgvinner Utsatt for kraftig angrep på Sametinget: – Elitesamer

Norske Samers Riksforbund (NSR) er med 31,3 prosent oppslutning vinneren av sametingsvalget. Opposisjonspartiet Nordkalottfolket bykser fram, og påstår at «NSR har bygd opp en politikk om at noen samer er bedre enn andre»..

NRK - I førrgår: 00:58

Mann Utsatt for vold i Stavanger

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse på Storhaug i Stavanger. Sørvest politidistrikt meldte om saken 0.17 natt til onsdag.

VG - 13 sep 21 kl. 14:17

Pride-kunst Utsatt for hærverk i Bergen

Kunstneren bak Pride-verket går hardt ut mot dem som er imot Pride, selv om kunsteren synes hærverket ser kult ut..

NRK - 13 sep 21 kl. 10:59

275.000 på flukt i Burkina Faso

Over 275.000 mennesker i Burkina Faso har blitt fordrevet bare siden april, ifølge regjeringens humanitære arm, CONASUR. Over 1,4 millioner mennesker er nå internt fordrevne.

NRK - 23 aug 21 kl. 09:15

Naturtoppmøte Utsatt

Naturtoppmøtet som skulle startet i Kunming i Kina i oktober, er Utsatt til 8. mai 2022 på grunn av koronapandemien. Det internasjonale Naturpanelet,IPBES, jobber for å bevare naturen i verden.

NRK - 22 aug 21 kl. 13:09

Rødts valgbod Utsatt for hærverk

Natt til søndag ble valgboden til Rødt Grünerløkka på Olaf Ryes plass i Oslo Utsatt for hærverk, melder lokallaget selv i et Instagram-innlegg. Bildene viser store ødeleggelser på boden. – Det er veldig trist når folk velger å vandalisere valgboden vår, som for oss symboliserer både samhold og viktigheten av demokratiet vårt.

Aftenposten - 20 aug 21 kl. 21:00

Vi er skremt over det som skjer i Afghanistan. Men hva med dem som blir Utsatt for tvang her hjemme?

Vi er skremt over det som skjer i Afghanistan. Men hva med dem som blir Utsatt for tvang her hjemme?.

VG - 09 sep 21 kl. 18:53

Bygger mur mot afghanske flyktninger: – De tyrkiske soldatene slo oss med kjetting

IRAN/TYRKIA-GRENSEN (VG) Mens afghanske flyktninger sier de blir Utsatt for vold, er tyrkiske myndigheter mest opptatt av å vise frem sin nybygde mur mot de samme menneskene..

NRK - 09 sep 21 kl. 18:33

FrP Utsatt for dataangrep

Torsdag formiddag opplevde Fremskrittspartiets nettsider en periode med nedetid. Det er nå klart at problemene skyldtes et såkalt DoS-angrep på nettsidene, melder partiet. – Vi har funnet kilden til nedetiden og rapportert dette inn til Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 18:24

Her ble det første angrepet mot Stortinget avdekket. Få uker senere kom et nytt: – Sikkerheten har ikke vært god nok.

I løpet av noen uker ble Stortinget og stortingsrepresentanter Utsatt for to ulike målrettede dataangrep..

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 10:31

Onsdag skulle han dø. Et brev med bibelvers Utsatte henrettelsen i siste liten.

En dødsdømt mann i Texas har fått Utsatt henrettelsen inntil videre. USAs toppdommere skal vurdere dette: Har han krav….

NRK - 09 sep 21 kl. 09:25

Røyk og svidd lukt på romstasjonen

Røykdetektorene ble utløst i den russiske Zvezda-modulen på Den internasjonale romstasjonen (ISS) torsdag, og det ble meldt om svidd lukt. Detektoren ble utløst under automatisk lading av batterier, noe som førte til at alarmen ble utløst. For å hindre at besetningen ble Utsatt for eventuell røyk, ble et filteraggregat satt i gang for å rense luften, forklarer det russiske romfartsbyrået Roskosmos.

NRK - 08 sep 21 kl. 21:47

FN: 18.000 sivile drept i Jemen

Minst 18.000 sivile jemenitter er drept eller såret i luftangrep i Jemen etter at krigen begynte å eskalere i 2015, fremgår det av en FN-rapport. Rapporten er utarbeidet av en ekspertgruppe utnevnt av FN og er lagt fram for FNs menneskerettighetsråd (OHCHR).

NRK - 08 sep 21 kl. 19:00

Dømt til fengsel for rasisme i EM

En mann i 40-årene har blitt dømt til 14 ukers betinget fengsel, etter at han innrømmet å ha sendt en rasistisk melding i sosiale medier etter EM-finalen. – Uheldige England. Spark de tre apene, skrev mannen på Facebook etter at England tapte EM-finalen mot Italia på straffer.

NRK - 08 sep 21 kl. 14:44

Døde etter arbeidsulykke

Personen som ble Utsatt for en arbeidsulykke i Sandnes er erklært død. De nærmeste pårørende er informert, ifølge politiet. Det gjøres fremdeles undersøkelser på stedet..

NRK - 08 sep 21 kl. 10:02

Ruter får ikke holde igjen snikere

Ruter anslår at de vil tape opp mot 13 millioner kroner i år etter at Høyesterett slo fast at innleide vektere ikke kan holde tilbake snikere. To ganger det siste halve året har personer blitt dømt for voldsbruk, men frikjent for vold mot særskilt Utsatt yrkesgruppe etter å ha angrepet vektere som har forsøkt å holde dem igjen i billettkontroll på kollektivtrafikk. Det skriver Rett24.

Dagbladet - 07 sep 21 kl. 21:20

Støtteslutt: - Mistet all tillit

I oktober avsluttes tre økonomiske støtteordninger for kulturarbeidere, selv om gjenåpningen er Utsatt på ubestemt tid. Nå vil Rødt og Arbeiderpartiet hasteinnkalle Stortinget om regjeringen ikke snur..

NRK - 07 sep 21 kl. 12:10

Vil utsette COP26

Et globalt nettverk av over 1.500 klimaorganisasjoner ber om at høstens klimatoppmøte i Glasgow utsettes. Økende smitte, globale forskjeller i vaksineutrullingen og strenge karakterkrav for rundt 60 «røde» land og territorier gjør det umulig å arrangere «en trygg, inkluderende og rettferdig global klimakonferanse», heter det i en uttalelse fra Climate Action Network (CAN).

NRK - 07 sep 21 kl. 04:57

Amnesty: Flyktninger tortureres

Mange syriske flyktninger som har returnert til hjemlandet, blir satt i fengsel, forsvinner og tortureres av sikkerhetsstyrker, ifølge Amnesty International. I rapporten «You're going to your death» dokumenterer Amnesty menneskerettighetsbrudd mot 66 syrere, inkludert 13 barn, som har vendt hjem siden 2017. Amnesty sier rapporten viser at Syria ennå ikke er trygt å vende tilbake til.

NRK - 17 aug 21 kl. 08:03

Sannhetskommisjon får Utsatt frist

Sannhets- og forsoningskommisjonen har fått Utsatt fristen for å levere sin rapport til juni 2023, skriver Vårt Land. Årsaken er koronapandemien. Kommisjonen er satt sammen av Stortinget for å granske den uretten som ble begått mot samer, kvener og norskfinner gjennom fornorskningspolitikken, som startet allerede på 1850-tallet..

NRK - 06 sep 21 kl. 05:43

Tror skoleferie kan styre viruset

I løpet av få år kan koronaviruset først og fremst ramme barn. Viruset kan da bli styrt av når skolene og barnehagene holder åpent, mener professor i økologi og evolusjon ved Universitetet i Oslo, Nils Chr. Stenseth.

Aftenposten - 05 sep 21 kl. 21:45

Vilt korona-kaos stoppet Brasil og Argentina

(Brasil-Argentina 0–0, avbrutt og Utsatt) Etter bare seks minutter ble VM-kvalifiseringskampene mellom de to….

NRK - 05 sep 21 kl. 16:53

Jacob Zuma blir prøveløslatt

Sør-Afrikas tidligere president Jacob Zuma er prøveløslatt på medisinsk grunnlag, opplyser landets fengeselmyndigheter til AFP. Zuma (79) ble tidligere i sommer dømt til 15 måneders fengsel for å ha vist forakt for retten etter å ha nektet å møte for å forklare seg for landets antikorrupsjonskommisjon. Selve korrupsjonsrettssaken mot Zuma har blitt Utsatt flere ganger på grunn av hans helse.

E24 - 05 sep 21 kl. 08:17

Boeings Dreamliner-leveranser trolig Utsatt til slutten av oktober

Leveransene av Boeings 787 Dreamliner kommer trolig ikke til å bli gjenopptatt før i slutten av oktober, skriver Wall Street Journal..

NRK - 05 sep 21 kl. 04:28

Dreamliner-leveranser Utsatt

Leveransene av Boeings 787 Dreamliner kommer trolig ikke til å bli gjenopptatt før i slutten av oktober, skriver Wall Street Journal. Nesten alle Dreamliner-leveransene har vært suspendert i snart ett år, blant annet i perioden fra november i fjor til mars i år, etter at Boeing hadde avdekket produksjonsfeil..

NRK - 16 aug 21 kl. 01:23

Kvinne Utsatt for overgrep

Politiet ønsker tips fra publikum etter at en kvinne skal ha blitt Utsatt or et overgrep ved en musikkfestival i Fauske sentrum lørdag kveld. – Politiet er spesielt interessert i observasjoner av en kvinne i slutten av 30-årene; 165 cm høy, slank kroppsfasong med oppsatt/flettet lyst hå, skriver jurist Linda Rømma i Nordland politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 01 sep 21 kl. 19:19

Kvinne Utsatt for demonutdrivelse

I sommer ble et ektepar fra Østlandet pågrepet og siktet for tvang. Politiet mener de har forsøkt å drive onde ånder ut av kroppen til en kvinne som bodde oss dem. Det skriver VG..

VG - 01 sep 21 kl. 18:58

Skal ha Utsatt kvinne for demonutdrivelse – ektepar siktet for grov tvang

I sommer ble et ektepar fra Østlandet pågrepet og siktet for tvang. Politiet mener de har forsøkt å drive onde ånder ut av kroppen til en kvinne som bodde oss dem..

NRK - 01 sep 21 kl. 16:58

Få kvinnelige journalister igjen

Etter at Taliban tok makta, har antallet kvinnelige journalister som jobber i Kabul, stupt fra rundt 700 til under 100, ifølge en journalistorganisasjon. Reportere uten grenser varsler om at kvinnelige journalister i Kabul blir bedt om å holde seg hjemme, trakassert og hindret i å utføre jobben sin. Enkelte blir Utsatt for vold, ifølge organisasjonen.

NRK - 01 sep 21 kl. 16:15

Koronasyke og hjertebetennelse

En amerikansk studie viser at det er høyere risiko for å få hjertebetennelse ved covid-sykdom enn ved vaksinering. Det er påvist at vaksinene til Pfizer og Moderna i sjeldne tilfeller kan føre til betennelse i hjertemuskelen, myokarditt, og i hjerteposen, perikarditt. Det er særlig unge menn som er Utsatt for dette.

NRK - 01 sep 21 kl. 15:06

UDI utsetter tvangsreturer

Utlendingsmyndighetene har midlertidig stanset tvangsreturer til Afghanistan fram til 15. september. Utlendingsdirektoratet varsler at fristen blir Utsatt.

NRK - 01 sep 21 kl. 13:58

ILO: Millioner uten sikkerhetsnett

Pandemien har avslørt store sosiale forskjeller ifølge en rapport som påpeker at over halve jordens befolkning ikke er dekket av sosialt sikkerhetsnett. Over 4 milliarder mennesker har dermed ingen beskyttelse mot de økonomiske sjokkbølgene pandemien har brakt med seg, står det i rapporten som Den internasjonale arbeidsorganisasjonen ILO la fram onsdag. Bare 47 prosent var dekket av minst en beskyttende velferdsordning i fjor, skriver FN-organet.

NRK - 31 aug 21 kl. 17:06

Nato vil legge press på Taliban

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg krever at flyplassen i Kabul holdes åpen, og lover at de som måtte bli igjen i Afghanistan, ikke blir glemt. – Vi vil bruke de pressmidlene vi har til å forsøke å bidra til at folk som ønsker det, og som er i en Utsatt situasjon, får forlate landet, sier han til VG. Han fastslår at Nato skal bruke all sin politiske, diplomatiske og økonomiske tyngde for å sikre at folk får reise..

NRK - 11 aug 21 kl. 13:58

Voldtekt brukt som våpen i Tigray

Etiopiske og eritreiske styrker har voldtatt hundrevis av unge jenter og kvinner i Tigray, og mange er holdt som sexslaver i ukevis, ifølge Amnesty. Menneskerettsorganisasjonen har intervjuet overlevende, blant dem flyktninger, som forteller at de har blitt Utsatt for massevoldtekt, noen av dem foran øynene på barna og andre familiemedlemmer. Andre kvinner og unge jenter forteller at de ble holdt som sexslaver i ukevis, noen ble Utsatt for kjønnslemlestelse og andre ble brent med jernstenger og påført skader som kanskje aldri kan leges, går det fram av Amnestys rapport..

NRK - 30 aug 21 kl. 21:35

Lokalpolitikere Utsatt for hets

Halvparten av lokalpolitikerne i Norge opplever trusler og hatytringer, viser en ny undersøkelse blant landets kommunestyrerepresentanter. Det er Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) som står bak undersøkelsen. – Jeg frykter at dette fører til at flere slutter å engasjere seg, og at det blir vanskeligere å rekruttere folk til politikken, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H)..

NRK - 30 aug 21 kl. 14:02

Vil gi 3. dose til Utsatt gruppe

Folkehelseinstituttet anbefaler at pasienter med alvorlig svekket immunforsvar får tilbud om en tredje dose mRNA-vaksine mot covid-19. – Tilbudet anses å kunne tre i kraft snarlig i kommunene og så snart det praktisk lar seg gjøre i sykehusene. Folkehelseinstituttet anbefaler videre at gruppen med alvorlig svekket immunforsvar defineres så tydelig som mulig, skriver FHI i et svar på oppdrag fra Helsedepartementet.

NRK - 29 aug 21 kl. 09:59

Tiltalt for voldtekt og drap

En prest og tre andre menn er tiltalt for gjengvoldtekt og drap på ei ni år gammel jente i New Delhi i India. De risikerer dødsstraff. Jenta var dalit, gruppen av mennesker som i det indiske kastesystemet er stemplet som «kasteløse».

NRK - 29 aug 21 kl. 03:36

Kvinne Utsatt for familievold

Politiet rykket ut til Nesodden etter melding om familievold. En mann hadde slått samboer med påfølgende kutt i nesa. Fornærmede part part ble tilsett av ambulansepersonell.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt