Utover

Sunday, 03 March, 18:52

Nyheter om Utover

Klartale - 09 jan 24 kl. 09:52

Jobben går Utover folks privatliv

Jobben tar så mye tid eller energi at det går Utover privatlivet. Det sier nesten én av tre nordmenn. I noen yrker syns nesten halvparten at jobben går Utover fritida.

NRK - 02 feb 24 kl. 06:57

400 fortsatt uten strøm i Troms: – Vil vare Utover dagen

– Situasjonen i Tromsø er at vi har 383 kunder uten strøm, sier William Pedersen på driftssentralen til nettselskapet Arva. Arva har lokalisert feilen på to av tre hovedplasser der strømmen er borte. – Vi holder på med feilretting og det vil mest sannsynlig vare Utover dagen.

NRK - 02 feb 24 kl. 06:57

550 fortsatt uten strøm i Troms: – Vil vare Utover dagen

– Situasjonen i Tromsø er at vi har 383 kunder uten strøm, sier William Pedersen på driftssentralen til nettselskapet Arva. Arva har lokalisert feilen på to av tre hovedplasser der strømmen er borte. – Vi holder på med feilretting og det vil mest sannsynlig vare Utover dagen.

NRK - 09 jan 24 kl. 08:24

Nesten én av tre opplever at jobben går Utover privatlivet

Nesten én av tre arbeidstakere opplever at jobben tar så mye tid eller energi at det går Utover privatlivet. Dette er aller mest utbredt blant dem som jobber i undervisningsyrker og blant ledere i hotell, restaurant og varehandel, der nesten halvparten av de spurte sier at arbeidet går ut over privatlivet. Det viser tall fra Levekårsundersøkelsen om arbeidsmiljø 2022.

NRK - 05 feb 24 kl. 11:40

OECD venter mer økonomisk vekst

Verdensøkonomien kommer til å vokse 2,9 prosent i 2024, spår Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD). Prognosen er en økning på 0,2 prosentpoeng fra den opprinnelige prognosen for året i november. Det skyldes blant annet sterkere vekst enn ventet i USA.

NRK - Igår: 18:47

Helikopterstyrten: Ein ytterlegare person skriven ut frå sjukehuset

Av dei fem mennene som har vore innlagde på Haukeland sjukehus i Bergen etter helikopterstyrten vest for Øygarden på onsdag, har ein person til blitt skriven ut frå sjukehuset. Det stadfestar arbeidsgivaren hans, Bristow Noreg, til NRK laurdag kveld. – Eg er takksam for at vi per no har tre kollegaar som er skrivne ut frå Haukeland, skriv administrerande direktør Heidi Wulff Heimark i ei tekstmelding.

NRK - Igår: 15:47

Støre forsvarer pengebruken på kongens hjemreise

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har lørdag snakket med kronprins Haakon om kongens helstetilstand. – Han deler det som vi nå alle vet at kongen fikk pacemaker installert tidligere i dag, og det var livlegen som så det som nødvendig. Det var viktig også for å legge til rette for hjemreisen.

NRK - Igår: 12:17

Varetektsfengsles i fire uker

Kvinnen som er pågrepet, siktet for drapet på sin egen far, er varetektsfengslet i fire uker: – Vi har bedt om fire uker fordi vi mener det er gjentagelsesfare, forteller politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim. Kvinnen i 40-årene skal ha drept sin far, en mann i 80-årene på Sandaker i Oslo, torsdag 29. februar.

NRK - I førrgår: 09:52

Nordens Paris mildere enn Frankrikes Paris

Det melder Meteorologisk institutt på X. 1. mars er temperaturene i Tromsø, også kjent som Nordens Paris, høyere enn i mange europeiske hovedsteder, skriver de.

E24 - I førrgår: 09:03

Equinor tar helikoptergrep på sokkelen

I dag er Sikorsky S-92 eneste helikoptertype på sokkelen. Nå sikrer Equinor 15 nye helikoptre fra produsentene Bell og Leonardo fra 2025 og Utover..

NRK - 01 feb 24 kl. 09:03

Bodø Havn har besluttet å stenge moloen i Bodø

Bodø Havn har besluttet å stenge moloen i Bodø for allmenn ferdsel med umiddelbar virkning. - Det er ekstremt mye vind i området, og fare for at løse gjenstander kan fly gjennom luften, sier driftssjef i Bodø Havn, Morten Nydal. Det vil bli gjort fortløpende vurderinger Utover dagen med tanke på når molen åpnes for publikum.

NRK - 29 feb 24 kl. 04:43

To menn pågrepet etter voldshendelse i Oslo

Politiet i Oslo har pågrepet to menn etter at en person ble utsatt for vold og ble skadet på Torshov sent onsdag kveld. – Begge disse er menn og ansees å ha en relasjon til fornærmede. Vi utelukker ikke flere pågripelser.

Klartale - 31 jan 24 kl. 15:40

– Vi ser klart at økonomi påvirker hva vi spiser

Penger og økonomi er vanskelig for mange for tiden. Lån, mat og tjenester er blitt dyrere.Folk er generelt mer bekymret over pengene sine enn tidligere.

E24 - 28 feb 24 kl. 15:31

Avventende på Wall Street før inflasjonstall

Onsdagen på New York-børsen startet med nedgang og har knapt bydd på bevegelser Utover dagen. Beyond Burger, Bumble og ebay er selskapene som skiller seg ut..

NRK - 30 jan 24 kl. 16:09

NSM: Innrømmet manglende økonomikompetanse

Allerede i fjor sommer erkjente Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) at de var for dårlige på økonomistyring. NSM ble kalt inn på teppet hos Justisdepartementet i juni fjor, ifølge møtereferater VG har fått innsyn i. Der måtte de forklare seg om et «betydelig merforbruk», ifølge referatene.

NRK - 27 feb 24 kl. 13:14

Storbritannia har ingen planer om å sende soldater til Ukraina

Storbritannia har ingen planer om å utplassere et stort antall tropper i Ukraina, sa en talsperson for statsminister Rishi Sunak tirsdag. Det melder Reuters. Uttalelsen kommer som svar på den franske president Emmanuel Macrons kommentarer om at europeiske nasjoner sender tropper til Ukraina.

NRK - 26 feb 24 kl. 18:51

Veterinærinstituttet advarer mot laksesykdom

Veterinærinstituttet advarer mot laksesykdommen BKD. Tallet på utbrudd har ikke vært høyere på 20 år, skriver NTB. I 2023 ble tolv BKD-utbrudd bekreftet.

NRK - 29 jan 24 kl. 13:54

Løten-saken: Vil bli full aktivitet Utover uken

Mandag kjørte fire biler med krimteknikere inn til gården, ifølge NRKs journalist på stedet. De kriminaltekniske undersøkelsene på gården i Løten har startet for fullt igjen etter en pause i helgen, og vil fortsette i flere dager Utover uka, bekrefter politiinspektør Liv Hilde Nytrøen til NRK. På spørsmål om det er noen spesielle områder politiet konsentrerer seg om, svarer Nytrøen at det er en stor eiendom med flere store bygninger.

NRK - 26 feb 24 kl. 14:19

Dødsfallet i Vardø: Siktet kvinne hadde skader i ansiktet

Kvinnen siktet for å ha knivstukket ektemannen i Vardø, hadde skader i ansiktet da hun møtte i fengslingsmøtet. Det opplyser politiadvokat Ylva Helene Kvikstad i Finnmark politidistrikt til Dagbladet. – Hun har forklart at det var en hendelse i forkant, men hva hun har forklart Utover det kan vi ikke gå inn på, sier politiadvokaten til avisen..

NRK - 26 feb 24 kl. 11:17

Rasende bønder blokkerer EU-kvartalene i Brussel

Flere tusen rasende bønder blokkerte mandag EU-kvartalene i Brussel med traktorer, barrikader, brennende bildekk og fyrverkeri, skriver NTB. Bøndene hadde stengt alle gatene som førte inn til Schumann-rundkjøringen i hjertet av EU-området. EUs landbruksministrene innledet mandag et planlagt møte mot et bakteppe av aksjonerende bønder over hele EU.

NRK - 26 feb 24 kl. 04:14

Koreanske leger streiker – kan miste autorisasjonen

Over 9000 leger i Sør-Korea har lagt ned arbeidet i protest. Om de ikke er tilbake på jobb innen mars, står autorisasjonen i fare, advarer visehelseministeren. Det er leger i spesialisering som nå protesterer mot regjeringens planer om å ta inn 2000 flere medisinstudenter hvert år.

NRK - 26 feb 24 kl. 00:24

Sabotasje mot ukrainsk korntog i Polen

Ukjente gjerningsmenn kom seg på et godstog i Polen og tømte ukrainsk korn fra åtte vogner Utover skinnegangen, opplyser politiet til polske medier. En talsperson fra politiet sier til nyhetsbyrået PAP de fant korn på skinnegangen ved landsbyen Kotomierz, men det er ikke klart nøyaktig hvor sabotasjen har skjedd. Bakgrunnen for sabotasjen antas å være polske bønders protest mot import av billige landbruksvarer fra Ukraina.

NRK - 25 feb 24 kl. 09:35

Statens Vegvesen: Beregn god tid på vei hjem

Statens Vegvesen ber folk beregne god tid på vei hjem fra vinterferie. Søndag morgen er det god trafikkflyt, men trafikkoperatør Hilde Bjørnstad sier til NTB at trafikken trolig vil bli tettere Utover ettermiddagen. Fjellovergangene er foreløpig åpne og det er fine kjøreforhold de fleste steder i landet.

NRK - 25 feb 24 kl. 08:47

Sri Lanka skroter langtidsvisum for russere og ukrainere

Russere og ukrainere vil ikke lenger få godkjent forlengelser av turistvisum på Sri Lanka, der flere har bodd siden Russlands invasjon av Ukraina. Russere og ukrainere med utgått visum, får nå en frist til 7. mars på å forlate landet.

NRK - 23 feb 24 kl. 18:01

Bergensbanen åpnet etter jordskred

Bergensbanen er åpnet for togtrafikk etter et jordskred på strekningen mellom Trengereid og Arna. Bane Nor, som har driftsansvar for Bergensbanen, hadde mannskap ute for å undersøke omfanget av raset. Bergensbanen var stengt i litt over to timer.

NRK - 23 feb 24 kl. 01:49

Brann slukket i bygård i Oslo

Det begynte natt til fredag å brenne kraftig i en leilighet på loftet i en bygård på St. Hanshaugen i Oslo. Rundt 30 personer ble evakuert.

NRK - 22 feb 24 kl. 19:54

Uvær stenger veger på Porsanger-halvøya og Magerøya

På grunn av uvær er flere veger stengt på Porsanger-halvøya og Magerøya i Finnmark. Det melder Statens vegvesen. Dette gjelder: E69 Hønsa-Nordkapptunnelen er nå stengt på grunn av uvær, og vil nok holde stengt Utover natten.

NRK - 21 feb 24 kl. 08:48

Holder skolen stengt i dag

Glommasvingen skole i Sør-Odal holder stengt i dag på grunn av personellmangel, skriver Glåmdalen. Undervisningen utgår for alle trinn, bortsett fra 1. og 3.

NRK - 20 feb 24 kl. 15:29

Ankar dom om kvitvasking

To menn er dømde for grov kvitvasking av over 30 millionar kroner. – Eg har ingen kommentarar til saka Utover at dommen blir anka, seier advokat Omar Tashakori, som forsvarar mannen som fekk den strengaste dommen på fem år og tre månadar. – Han har ikkje erkjent straffskuld.

Klartale - 20 feb 24 kl. 06:00

Kommer ikke fram med mat i Haiti

Haiti har slitt med voldelige gjenger. De angriper vanlige mennesker. Folk må flykte.

NRK - 18 feb 24 kl. 19:52

Skip har grunnstøtt sør for Bergen

Det nederlandske fraktskipet Stavfjord har gått på grunn på Grovaneset ved Langenuen i Tysnes sør for Bergen, det får NRK stadfesta av Hovedredningssentralen Sør-Norge. TV 2 omtala grunnstøtinga først. – Dei har ei lita vatninntrenging framme og eit lite rorproblem, men Utover det har dei kontroll.

NRK - 18 feb 24 kl. 19:52

Skip har grunnstøytt sør for Bergen

Det nederlandske fraktskipet Stavfjord har gått på grunn på Grovaneset ved Langenuen i Tysnes sør for Bergen, det får NRK stadfesta av Hovedredningssentralen Sør-Noreg. TV 2 omtala grunnstøytinga først. – Dei har ei lita vatninntrenging framme og eit lite rorproblem, men Utover det har dei kontroll.

NRK - 21 jan 24 kl. 12:01

Ber folk kjøre tidlig hjem fra fjellet

Vegtrafikksentralen melder at det ventes utfordrende kjøreforhold Utover kvelden og natta. Det er meldt mer nedbør og vind Utover kvelden og natta. Derfor oppfordrer de folk til å kjøre tidlig hjem fra fjellet i dag.

NRK - 18 feb 24 kl. 14:37

Fem til sykehus etter utforkjøring i Porsgrunn

To personer er kjørt til akuttmottak og tre til legevakt etter at en bil kjørte av veien i Jernbanegata i Porsgrunn sentrum. Bilen har kjørt ut og truffet en lyktestolpe like etter tunnelen, melder politiet. Veien er nå åpnet, etter å ha vært sperret for bilberging etter ulykken.

NRK - 17 feb 24 kl. 18:34

Politiet undersøkte bekkalokk: No går bybanen som normalt att

Politiet er ferdig med å undersøke det moglege hærverket ved bybanestoppet Brann Stadion, der eit bekkalokk laurdag låg i sporet og førte til driftsstans på bybanen. Det er framleis ukjent om det er snakk om eit uhell eller om det er gjort med vilje. Ingen personar er skadde, og bybanevogna som havarerte blir frakta til verkstad.

Dagbladet - 16 feb 24 kl. 16:31

- Blir køer

Fredag er starten for vinterferien for flere, og ifølge trafikkoperatøren er det ventet en del køer Utover ettermiddagen..

NRK - 16 feb 24 kl. 15:30

Politiansatt i Troms fikk bot – søkte på familie i politiets registre

En politiansatt i Troms politidistrikt er bøtelagt med 5000 kroner av Spesialenheten etter at han gjorde oppslag på flere familiemedlemmer i politiets registre. Saken ble oversendt Spesialenheten for politisaker fra Troms politidistrikt, for vurdering av om det forelå et grovt brudd på en tjenesteplikt. Spesialenheten skriver i sin avgjørelse 1.

NRK - 16 feb 24 kl. 14:05

Laveste gjødselsalg på 60 år

Gjødsel har blitt mye dyrere for bøndene, og det gikk kraftig Utover salget i 2022-2023, viser nye tall. Tallene for forrige gjødselsesong viser salg på rett over 116.000 tonn målt i form av såkalt hovednæringsstoff i gjødselen, skriver Nationen.

Klartale - 16 feb 24 kl. 08:52

Vanskelig føre på veiene fredag

I dag starter vinterferien på Østlandet. Torsdag advarte Statens vegvesen om vanskelig føre på vei til ferie. Nedbør og temperaturer som svinger er årsaken.

NRK - 21 dec 23 kl. 18:12

Vinden skal øke Utover kvelden

Vinden i sør og sørvest vil øke Utover kvelden. Først fredag formiddag vil vinden avta i styrke. Det skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 15 feb 24 kl. 22:11

SAS-pilotene i Bergen mener arbeidsforholdene utgjør fare for sikkerheten

Norske SAS-flygeres forening (NSF) mener de utenlandske pilotenes arbeidsforhold på Flesland truer sikkerheten. Nå har de varslet luftartsmyndighetene. – Jeg kan bekrefte at NSF har sendt inn en bekymringsmelding etter føre-var-prinsippet og som en del av vårt proaktive arbeid med flysikkerhet.

Aftenposten - 15 feb 24 kl. 10:00

Sosiale forskjeller blir sterkere Utover i utdanningsløpet. Hva kan gjøres?

Ekspertgruppe har gått gjennom forskning..

NRK - 15 feb 24 kl. 08:45

Tyskland vil ha Sverige inn i Nato fortest mulig

Sveriges tilslutning til Nato er på overtid, og det begynner å gå hardt Utover tålmodigheten, sier Tysklands forsvarsminister Boris Pistorius. Tyskerens kommentar er en påpakning til Ungarn, som nå er siste land som ikke har godkjent Sveriges Nato-medlemskap. Pistorius kunngjorde også at Tyskland er blant de 18 Nato-landene som nå har oppfylt målet om å bruke minst 2 prosent av bruttonasjonalprodukt på forsvar.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:32

Ferge slo hull i butikk

Det meste av veier er stengt i Finnmark. Det sa en trafikkoperatør til nyhetsbyrået NTB onsdag morgen. Minst 18 veistrekninger er stengt.

E24 - 14 feb 24 kl. 14:37

Trettebergstuens advokat refser Økokrim

– Faktum er at Økokrim ikke har foretatt ett eneste etterforskningsskritt i saken Utover å sende ut en pressemelding..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com