Uthenting

Thursday, 18 August, 07:44

Nyheter om Uthenting

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 18:33

Melding om fjellklatrer som har falt

En fjellklatrer har falt ved Andersnatten i Sigdal. Personen ligger på en hylle langs fjellsiden. Ifølge politiet er klatreren våken og bevisst.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 14:46

Det optimale system for sømløs Uthenting av varer og utstyr

Ikke bare frigjør Henther sine selvbetjente henteskap ressurser på utlevering – de bedrer også sporbarheten, sparer….

NRK - 16 jul 21 kl. 19:42

Turgåer har gått seg fast

En turgåer har gått seg fast i bratt lende på Store Hellstugutinden i Jotunheimen. Det raser noe stein i fjellsida så vedkommende kan ikke forflytte seg videre. Redningshelikopter fra Florø er på veg til stedet for Uthenting av turgåeren.

NRK - 17 sep 20 kl. 23:13

Redningsaksjon på Stetinden

Det er satt i gang en redningsaksjon for tre personer som sitter fast på Stetinden. Ingen skal være skadet, men skal ha problemer med å ta seg ned fra toppen på grunn av mørket. Norsk Luftambulanse har iverksatt Uthenting..

NRK - 09 sep 20 kl. 09:17

Henter sårbare familier fra Moria

Næringsminister Iselin Nybø (V) opplyser at regjeringen vil iverksette regjeringens beslutning om Uthenting av sårbare familier med barn fra Moria-leiren. Hun sier det er enda mer påtrengende at Norge tar ansvar etter brannen i leiren natt til onsdag.

P4 - 13 jan 20 kl. 07:11

Flere kan være uriktig dømt i trafikksaker

Et dataverktøy som Statens vegvesen bruker kan ha ført til at politi og påtalemyndighet har mottatt rapporter med feilaktig innhold i trafikksaker. Ifølge TV2 er det snakk om feil i Uthenting og tolkning av data, som også kan ha vært avgitt i straffesaker. Riksadvokaten har med øyeblikkelig virkning gitt pålegg om at verktøyet ikke skal brukes som bevis i saker..

P4 - 02 aug 19 kl. 13:17

Nytt forsøk på å hente omkomne i Trollveggen

Politi og redningsmannskaper gjør i dag et nytt forsøk på å få hentet ut de to omkomne i Trollveggen. To tsjekkiske klatrere ble funnet livløse nedenfor Trollveggen mandag ettermiddag etter at de ble meldt savnet tidligere på dagen. De ligger svært vanskelig til, men så snart det er gunstig vær vil mannskapene gjøre et nytt forsøk på å få de ut, opplyser politiet.

P4 - 30 jul 19 kl. 23:56

Uthenting av klatrere i Trollveggen avbrutt

Arbeidet med å hente ned de to omkomne klatrerne i Trollveggen er foreløpig avbrutt. Det var i går at to tsjekkiske klatrere ble funnet etter at de har vært savnet siden lørdag og det ble iverksatt redningsaksjon. Arbeidet med å hente dem ut fortsetter tidligst onsdag morgen..

NRK - 11 jan 19 kl. 15:10

Nytt søk tidligst søndag

Slik værprognosene er nå, kan arbeidet med å lokalisere de antatt omkomne i Tamokdalen starte tidligst søndag. Sikring og Uthenting kan tidligst starte mandag. Mannskaper er klar til å jobbe dag og natt så snart været tillater det, melder politiet..

NRK - 21 jul 18 kl. 02:52

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges Uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

VG - 23 maj 14 kl. 06:17

Rettsmedisin-direktøren: Jeg ante ingenting

Selv om Olav Gunnar Ballo var direktør for Rettsmedisinsk institutt, var han ikke orientert om den omfangsrike forskningsbanken og forløpende Uthenting av levninger fra døde barn..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com