Uten

Tirsdag, 18 Mai, 21:43

Nyheter om Uten

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 mai 21 kl. 11:11

Hever pensjonistenes minstefradrag

Regjeringen ønsker at minstepensjonister Uten andre inntekter skal slippe inntektsskatt og hever derfor taket for hvor mye de kan tjene Uten å skatte. – Det er vedtatt å øke minstepensjonen for enslige. Regjeringen ønsker at minstepensjonister Uten andre inntekter ikke skal betale inntektsskatt, skriver regjeringen i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett.

VG - 03 mai 21 kl. 19:28

Her danset 5000 – Uten munnbind

Mens Norge venter på Regjeringens avgjørelse rundt festivalsommeren, danset 5000 glade briter søndag til tonene av indiebandet Blossoms – Uten munnbind og Uten sosial distansering..

NRK - Igår: 05:21

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte Uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 15 mai 21 kl. 00:56

IDF: Over 200 000 Uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er Uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 13 mai 21 kl. 12:17

Sender norsk skip til Middelhavet

Leger Uten Grenser skal bruke et tidligere seismikkskip til å berge båtflyktninger i Middelhavet. Skipet Geo Barents er ventet å komme fram i starten av juni, skriver nett.no.

Aftenposten - 08 mai 21 kl. 15:04

SSB-forsker mener Oslo-boliger kunne vært 40 prosent billigere Uten utleieinvestorer

I Oslo kunne boligene vært inntil 40 prosent billigere i et hypotetisk scenario Uten utleieinvestorer, ifølge….

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 08:15

De demonstrerer Uten munnbind og avstand. Mens vi ofrer ungdomstiden vår.

Vi ofrer ungdomstiden vår, men hundre andre får demonstrere Uten munnbind og avstand..

NRK - 1 time siden

Danmark henter 19 barn fra Syria

Danmarks Utenriksminister Jeppe Kofod bekrefter i en pressekonferanse at Danmark har besluttet å tilby å hente hjem 19 barn og tre mødre fra Syria. De tre mødrene er danske statsborgere, og saken er behandlet av en innsatsstyrke for regjeringen. På pressekonferansen forteller lederen for innsatsstyrken Finn Borch at det ikke er realistisk å hente hjem barna Uten mødrene..

E24 - 05 mai 21 kl. 09:18

Norwegian-aksjen faller kraftig: Handles Uten emisjons-billett

Norwegian er i sluttspurten i selskapets andre restrukturering under corona. Onsdag handles aksjen Uten rettighet til å få delta i selskapets kommende emisjon og kursen faller kraftig..

E24 - 05 mai 21 kl. 09:18

Norwegian-aksjen faller kraftig: Handles Uten emisjonsbillett

Norwegian er i sluttspurten i selskapets andre restrukturering under corona. Onsdag handles aksjen Uten rettighet til å få delta i selskapets kommende kronerulling og kursen faller kraftig..

E24 - 05 mai 21 kl. 09:18

Norwegian-aksjen svinger kraftig: Handles Uten emisjonsbillett

Norwegian er i sluttspurten i selskapets andre restrukturering under corona. Onsdag handles aksjen Uten rettighet til å få delta i selskapets kommende kronerulling og kursen falt kraftig fra start..

VG - 2 timer siden

Jarle Andhøy ut mot håndteringen av krigsseilerne: Holder ikke med en enkel lunsj

Jarle Andhøy har lenge etterlyst at regjeringen hedrer krigsseilerne på verdig vis. - Uten seremoniell heder fra det offisielle Norge holder det ikke med en enkel lunsj i august, sier han..

NRK - 4 timer siden

Nytt møte i Sikkerhetsrådet

Det er duket for et nytt møte om krigen mellom Israel og Hamas i FNs sikkerhetsråd tirsdag. Møtet tirsdag blir det fjerde på litt over en uke. Møtene forrige mandag, onsdag og søndag endte Uten resultat da USA som eneste av de 15 medlemmene motsatte seg en resolusjon om våpenhvile som var framsatt av Norge, Kina og Tunisia..

Klartale - 12 timer siden

Papirløse må betale for fødsel

Kvinner Uten opphold i Norge, må betale om de føder på sykehus. Politikere reagerer..

VG - 12 timer siden

Norsk medisin kan være effektiv mot alvorlig coronasykdom

En norsk medisin har potensial til å øke andelen pasienter som overlever Uten å trenge respiratorbehandling med 50 prosent, viser ny studie..

VG - 14 timer siden

Israelsk historiker til VG: - En konflikt Uten løsning

Tom Segev er en av Israels mest profilerte og kontroversielle historikere. Når VG får tak i ham på telefon er det en opprørt 76-åring som svarer..

NRK - 18 timer siden

Sykehus sender regning for fødsler

Kvinner Uten lovlig opphold i Norge får faktura på store beløp fra sykehusene før fødselen. Flere opposisjonspartier på Stortinget reagerer kraftig. Sykehusregningene varierer fra 30.

VG - Igår: 19:31

«Jenta i kjelleren»: Barnevernet vil ikke svare på hva som sviktet

Oslo kommune svarer ikke på sentrale spørsmål om hvordan Ramsha (22) kunne bli utsatt for overgrep – når barnevernet skulle passet på henne. I interne e-poster har barnevernet diskutert hvordan de skal gi VG et svar, Uten å si unnskyld til Ramsha..

NRK - Igår: 18:12

Vaksinestrategi kan gi ferietrøbbel

Mens Norge planlegger for lettelser i restriksjonene for dem som har fått én vaksinedose, vil de fleste land kreve to doser for innreise Uten karantene. Fordi Norge i tillegg har forlenget perioden mellom første og andre dose, vil dermed mange måtte vente lengre med å kunne reise karantenefritt, skriver VG. Helseminister Bent Høie (H) sier derimot at han tror mange land vil følge etter Norge.

Dagbladet - Igår: 17:51

Reagerer på karantene-vedtak: - Må være grenser

Skilte foreldre kan slippe inn i Norge for samvær med barna Uten å måtte på karantenehotell. Dette gjelder ikke for franskmannen Florent, som ukependler mellom jobben i Paris og familien i Oslo. Årsak?

VG - Igår: 11:49

Slik feirer kjendisene 17.mai

For andre år på rad feirer vi nasjonaldagen med avstand og i kohorter. Men selv om dagen forløper Uten barnetog og lange pølsekøer, er kjendisene godt i gang med feiringen..

VG - Igår: 11:49

Slik feirer kjendisene 17. mai

For andre år på rad feirer vi nasjonaldagen med avstand og i kohorter. Men selv om dagen forløper Uten barnetog og lange pølsekøer, er kjendisene godt i gang med feiringen..

VG - Igår: 09:51

Kongefamilien markerer 17. mai på slottsbalkongen

I øsende regnvær markerte kongefamilien nasjonaldagen på slottsbalkongen, men Uten barnetog denne gangen..

NRK - Igår: 00:45

Nyhetsbyrå krever gransking

Sjefen for nyhetsbyrået AP krever at en uavhengig etterforskning etter det israelske angrepet som lørdag la byråets Gaza-kontor i grus. Høyhuset Jala Tower huset også andre internasjonale medier, blant dem nyhetskanalen Al Jazeera. Israel hevder Hamas holdt til der.

Aftenposten - I førrgår: 09:30

Vi kan ikke fortsette å øse penger inn i landbruket

Landbruket er i stand til å produsere god mat. Også Uten subsidier..

NRK - 15 mai 21 kl. 17:49

Leter etter gutter med pistol

To unge gutter skal ha vist fram en pistol av uviss type til gjester på Aurora kino Fokus i Tromsø. Politiet skriver på Twitter at de har søkt i sentrum Uten resultat, og at de nå vil gjennomgå videoovervåkning fra området og undersøke saken videre..

NRK - 15 mai 21 kl. 01:41

Malis regjering er oppløst

Malis overgangsregjering er oppløst, opplyser presidentens kontor, Uten å oppgi noen begrunnelse. Presidentkontorets generalsekretær Kalilou Doumbia kom med kunngjøringen i en fjernsynssendt tale fredag kveld. Han ga ingen begrunnelse for beslutningen om å oppløse overgangsregjeringen.

VG - 14 mai 21 kl. 18:49

Indere i kø for livgivende oksygen: – Kaos Uten like

NEW DELHI (VG) Sykehuspasienter døde, gispende etter luft. Ashish Kumar er fast bestemt på at svigerfaren ikke skal lide samme skjebne..

NRK - 14 mai 21 kl. 18:13

Demonstrasjonen er avsluttet

Politiet skriver på Twitter at markeringen Utenfor Stortinget nå er avsluttet, og at den foregikk Uten noen uønskede hendelser. Politiet skriver videre at de følger en gruppe som mest sannsynlig er på veg til Israels ambassade..

NRK - 14 mai 21 kl. 16:23

Demonstrasjon på Eidsvoll plass

Politiet skriver på Twitter at det på Eidsvoll plass i Oslo er en markering til støtte for Palestina. Politiet skriver at de er til stede for å ivareta ytringsfriheten, og for å sikre at markeringen avvikles Uten uønskede hendelser..

VG - 13 mai 21 kl. 22:54

Lynnedslag førte til flere branner på Østlandet

Regnbyger fra Sverige har tatt med seg lyn og torden over grensen. Noen steder har det betydd brann, og over 1600 kunder har vært Uten strøm..

Klartale - 30 april 21 kl. 10:09

1. mai Uten arbeiderne i gatene

For andre gang feires 1. mai Uten tog og røde faner i gatene..

Aftenposten - 13 mai 21 kl. 08:30

Brakdebut om «generasjon prestasjon»

Det er ikke Uten grunn at denne irske kometen sammenlignes med Sally Rooney..

VG - 29 april 21 kl. 08:50

India lider

Tragedien i India bekrefter to viktige lærdommer. Uten omfattende og effektive smitteverntiltak vil Covid-19 føre til enorm lidelse og et svært høyt antall døde. Uten internasjonalt samarbeid klarer vi ikke å bekjempe viruset..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 18:32

– Alexander Tettey er alltid i bra stand

Åge Hareide sier Rosenborg får klare seg Uten Alexander Tettey i mai. Men regner med sin nye spiller fra juni..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 18:32

Sikter mot Tettey-comeback i juni

Åge Hareide sier Rosenborg får klare seg Uten Alexander Tettey i mai. Men regner med sin nye spiller etter seriepausen i….

VG - 12 mai 21 kl. 12:02

Politiet om Frogner-drapet: – Vil kunne løse saken Uten siktedes forklaring

To uker etter drapet på Fevziye Kaya Sørebø (50) mener politiet at de har god oversikt over hva som skjedde. Men de har ennå ikke snakket med mannen i 30-årene som er siktet i saken..

VG - 12 mai 21 kl. 09:57

Innbrakt til avhør – returnert død og Uten organer

Ifølge familien til dikteren Khet Thi ble han arrestert og brakt inn til forhør lørdag. Da de fikk beskjed om å møte ham på sykehuset, var han død. Kona hevder hans indre organer var fjernet..

VG - 12 mai 21 kl. 09:57

Myanmar-poet var i avhør – returnert død og Uten organer

Ifølge familien til dikteren Khet Thi ble han arrestert og brakt inn til forhør lørdag. Da de fikk beskjed om å møte ham på sykehuset, var han død. Kona hevder hans indre organer var fjernet..

NRK - 12 mai 21 kl. 04:49

Stanset bil med spikermatte

Flere politipatruljer i Øst deltok i et søk etter tre unge menn som stakk av i en bil ved Jessheim natt til onsdag. Ved hjelp av helikopter fikk de oversikt over hvor bilen befant seg og fikk stanset bilen ved hjelp av en spikermatte ved Skedsmolvollen. Fører av bilen er kjørt til arrest.

NRK - 11 mai 21 kl. 22:59

Nytt møte i sikkerhetsrådet

FNs sikkerhetsråd vil ha et møte om den eskalerte konflikten i Midtøsten onsdag, melder nyhetsbyrået AFP. Norge har sammen med Tunisia og Kina etterspurt et nytt hastemøte etter at møte som fant sted mandag endte Uten noen felles uttalelse..

Dagbladet - 11 mai 21 kl. 22:09

Barnevirus herjer i Danmark: - Gråter Uten tårer

- De var usikre på om hun i det hele tatt ville overleve, sier en av de smittede barnas mor..

VG - 11 mai 21 kl. 21:11

Tre ligatitler på fire år for Manchester City: – Uten tvil det beste laget

Pep Guardiola og Manchester City har virkelig festet et grep om Premier League. De lyseblå har nå vunnet ligaen tre av de siste fire sesongene..

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 21:11

Tre ligatitler på fire år for Manchester City: – Uten tvil det beste laget

Pep Guardiola og Manchester City har virkelig festet et grep om Premier League..

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 18:00

Skandia Cup avlyst: - Fryktelig tungt

For andre år på rad blir det en sommer Uten Skandia Cup på Ladesletta..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt