Urolig

Sunday, 24 October, 11:20

Nyheter om Urolig

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 14 sep 21 kl. 15:32

Bratt fall på Wall Street: – Litt mer Urolig

Wall Street falt bratt selv om prisveksten i USA var lavere enn ventet. Sjefstrategen i Formuesforvaltning ser et mer Urolig aksjemarked, men også gode grunner til optimisme..

E24 - 14 sep 21 kl. 15:32

Bredt fall på Wall Street: – Litt mer Urolig

Wall Street falt selv om prisveksten i USA var lavere enn ventet. Sjefstrategen i Formuesforvaltning ser et mer Urolig aksjemarked, men også gode grunner til optimisme..

NRK - 20 aug 21 kl. 11:53

Støre Urolig for afghanere

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier til NRK at han er letta for dem som fredag kom hjem til Norge fra Kabul. – Men jeg er veldig Urolig for hva som skjer i Afghanistan og hva de går i møte de som avviker fra Talibans linje..

E24 - 19 aug 21 kl. 15:30

Wall Street henter seg inn etter Urolig børsdøgn

De amerikanske indeksene vaker rundt nullstreken etter et Urolig døgn på verdens børser..

E24 - 19 aug 21 kl. 15:30

Flatt på Wall Street etter Urolig børsdøgn

De amerikanske indeksene holdt seg rundt nullstreken etter et Urolig døgn på verdens børser..

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 17:25

- Urolig for utviklingen

Knapt to uker etter at skolene åpnet på grønt nivå i Oslo, blomstrer smitten blant barn og unge. Nå har kommunen innført egne tiltak for å få bukt med spredningen..

NRK - 26 aug 21 kl. 15:22

Støre bekymret over testkapasitet

Arberiderparti-leder Jonas Gahr Støre ber helseminister Bent Høie (H) forsikre om at det er tilstrekkelig testkapasitet i alle deler av landet. – Jeg blir Urolig når jeg hører at kommuner, blant dem noen av de største, må innskrenke testingen på grunn av mangel på utstyr. Det kan gjøre økningen i smitte mer alvorlig enn den burde være, sier Støre til NTB..

VG - 13 aug 21 kl. 18:01

Helsebyråd ut mot vaksinebegrep: – Jeg er Urolig

Helsebyråd Beate Husa mener at første vaksinedose kan ha ført til at folk har fått lavere skuldre. – Når man bruker begrepet «beskyttet» er det lett å misforstå, sier kommuneoverlege..

Klartale - 12 aug 21 kl. 15:29

Søreide sier hun blir Urolig av det Lukasjenko gjør

For et år siden prøvde Svetlana Tikhanovskaja å bli president i Hviterussland. Nå leder hun opposisjonen fra Litauen. Torsdag var hun på besøk i Oslo..

NRK - 11 aug 21 kl. 06:56

Ikke Urolig etter anmeldelse

At miljøvernforbundet truer Grieg Seafood med anmeldelse etter lekkasjen av 15.000 liter klor i Altafjorden tirsdag tar samfunnskontakt i selskapet, Roger Pedersen, med knusende ro. – Vi har hatt politiet her i hele dag som vi har delt all kunnskap og informasjon med, sa Pedersen tirsdag kveld..

NRK - 01 aug 21 kl. 18:54

Urolig koronademonstrasjon i Berlin

Flere tusen demonstranter ignorerte et rettslig forbud og protesterte mot koronatiltak i Berlin søndag. Det førte til sammenstøt med politiet. Flere personer ble pågrepet.

VG - 01 aug 21 kl. 09:37

Urolig natt i flere politidistrikt: – Travlere enn på lenge

Festing, bråk og voldshendelser preget den første augustnatten flere steder i landet..

NRK - 18 jul 21 kl. 21:46

Bekymret for USAs smitteutvikling

Sjefen for USAs føderale helsemyndighet, Vivek Murthy, er Urolig for at koronasmitten øker, samtidig som millioner av amerikanere fortsatt er uvaksinerte. Murthy sa på CNN-programmet «State of the Union» at nesten alle koronarelaterte dødsfall i USA nå skjer blant dem som ikke har vaksinert seg mot koronaviruset. Til tross for utbredt vaksinetilgjengelighet, er det fremdeles rundt 90 millioner amerikanere som ikke har tatt første dose av koronavaksinen.

NRK - 11 jul 21 kl. 05:54

FN Urolig over tortur i Ukraina

Tortur og mishandling av fanger skjer daglig i det separatist-kontrollerte østlige Ukraina, ifølge FN. FN er spesielt bekymret for forholdene ved et fangeanlegg i Donetsk, og krever at observatører får uhindret tilgang. Også i de regjeringskontrollerte delene av landet skjer det vilkårlige pågripelser og forsvinninger, men fra 2016 har dette minket betydelig, heter det i en rapport fra hos FNs høykommissær for menneskerettigheter..

E24 - 09 jul 21 kl. 13:58

Urolig oljepris og Kahoot-nedgang

Værmeldingene for sommer-Norge svinger stort, og det gjør det også for oljeprisen..

VG - 01 jul 21 kl. 13:53

Lisa Rinna Urolig for datterens forhold til Scott Disick

TV-stjernen Lisa Rinna (57) innrømmer at hun er svært skeptisk til at datteren Amelia Hamlin (20) er kjæreste med 18 år eldre Scott Disick (38)..

VG - 12 jun 21 kl. 17:40

Delta-smitten øker: Utsetter trolig nye lettelser

Boris Johnson tok seg en frisk svømmetur under G7-toppmøtet lørdag. Den britiske statsministeren er Urolig for delta-bølgen som skyller over øyriket..

NRK - 14 apr 21 kl. 11:15

Urolig for mer arbeidsinnvandring

Oslos byrådsleder er Urolig for regjeringens plan om å åpne for mer arbeidsinnvandring til Norge. – Det vi trenger minst er økt importsmitte, sier Raymond Johansen. Han ber regjeringen være tydelig på hvor bred eller snever ordningen skal være..

NRK - 10 maj 21 kl. 04:22

FN-sjefen Urolig for Jerusalem

Uroen i Jerusalem den siste tiden skaper dyp bekymring hos FN, og FN-sjef António Guterres oppfordrer Israel til å få ned spenningsnivået. – Israelske myndigheter må utvise maksimal tilbakeholdenhet og respektere retten til å holde fredelige forsamlinger, sier Guterres i en uttalelse gjennom en talsperson. Over 300 mennesker er skadd som følge av sammenstøtene siden slutten av april, de aller fleste av dem palestinere..

VG - 01 maj 21 kl. 21:59

Frykter terroroppblomstring i Afghanistan: – All grunn til å være Urolig

Fristen for at amerikanske styrker skulle trekke seg ut av Afghanistan gikk egentlig ut 1. mai. De siste ukene har landet blitt rammet av flere dødelige terroraksjoner.

VG - 01 maj 21 kl. 17:58

Hest amok – to skadet

Lørdag måtte politi og forbipasserende ved bensinstasjonen Circle K Rindalsskogen i Larvik hjelpe til for å roe ned en Urolig hest..

E24 - 29 apr 21 kl. 05:50

Aker BP-sjefen Urolig for prosjekt-rush på sokkelen: – Jeg har en liten oppfordring om edruelighet

En voldsom pågang av prosjekter innen fornybar energi globalt og oljeprosjekter på norsk sokkel kan føre til at det blir trangt i døren. Aker BP-sjefen ber bransjekollegaene sine vurdere en «køordning» for å hindre overoppheting på verft og hos leverandører..

NRK - 25 apr 21 kl. 05:43

Johansen frykter økt importsmitte

Arbeidsgiverforeningen NHO bønnfaller regjeringen om å lette på kravene for arbeidsinnvandring. Det gjør byrådsleder Raymond Johansen i Oslo Urolig. NHO presser på regjeringen for å gjøre det enklere å hente arbeidskraft fra utlandet.

NRK - 18 apr 21 kl. 08:55

Urolig natt

Politiet i Trøndelag har i natt fått inn 41 meldinger om forstyrrelse av natteroen. Meldingene har kommet fra flere steder i fylket. Pålegg ble gitt til de festende i ni tilfeller, det opplyser operasjonsleder Svein Åkervik..

VG - 18 apr 21 kl. 07:37

Viktig avtale for Norge

Vår sikkerhet er avhengig av et nært og godt samarbeid med USA. Det er en allianse som har tjent Norge godt gjennom mer enn 70 år. I en Urolig tid med store sikkerhetspolitiske utfordringer blir forholdet til vår viktigste allierte enda viktigere..

VG - 07 apr 21 kl. 15:30

Alarmen går i palasset

På overflaten virker Jordan som et stabilt land i en Urolig region. Sammenlignet med de voldsomme omveltningene i nabolandene Syria og Irak har Jordan lenge vært en fredelig oase..

NRK - 07 apr 21 kl. 00:56

Svak nedgang på Wall Street

En Urolig handelsdag på Wall Street avsluttet med en svak nedgang tirsdag, og trakk markedet tilbake fra rekordnivået det nådde dagen i forveien. Indeksen S&P 500 brøt med de tre foregående rekorddagene og svekket seg 0,1 prosent til 4.073 poeng..

Dagbladet - 02 apr 21 kl. 12:56

- Urolig for høyere tall

Fredag er det registrert 50 nye smittetilfeller i Bærum. Mye av smitten er blant barnehagebarn..

VG - 31 mar 21 kl. 15:24

Oslos helsebyråd om R-tallet: – Vi må ha is i magen

Selv om R-tallet i Oslo er estimert til å være 0,7, er Oslo helsebyråd Robert Steen Urolig for en smitteøkning etter påske..

Aftenposten - 29 mar 21 kl. 17:31

Start-profilen måtte forlate banen: – Ble litt Urolig der og da

Martin Ramsland var tilbake i full trening mandag, etter en litt ubehagelig opplevelse fredag..

NRK - 23 mar 21 kl. 21:56

Bekymret over nytt råd om gjester

Ordfører i Lillesand Einar Holmer-Hoven (H) er bekymret for konsekvensene av det nye nasjonale rådet om maks to gjester i eget hjem. Han er Urolig for at regjeringens råd skal føre til sosial isolasjon..

Dagbladet - 17 mar 21 kl. 18:13

- Alle er lut lei

Tidligere KrF-leder og statsforvalter i Oslo og Viken, Valgerd Svarstad Haugland, sier det høye R-tallet gjør henne Urolig. Hun har imidlertid ikke troa på nye innstramminger. - Det er ikke mye mer vi kan gjøre her, sier hun..

VG - 17 mar 21 kl. 17:44

Dobling i innleggelser blant 30–39 åringer: – Dette uroer meg

20 personer mellom 30 og 39 år var innlagt som følge av coronaviruset i forrige uke. Det er dobbelt så mange som uken før. Helseministeren sier han er Urolig over tallene..

NRK - 14 mar 21 kl. 14:41

Nakstad bekymret for yngre grupper

Espen Nakstad i Helsedirektoratet er Urolig for smitten i yngre aldersgrupper i og rundt Oslo. Disse gruppene ser ut til å bringe smitte hjem, påpeker han. – Og vi har mange innleggelser av pasienter fra områder der smitten er høyest blant de unge..

VG - 13 mar 21 kl. 07:13

På tide å gå inn i EU

Verden er mer Urolig, og Norge står overfor større trusler enn på lenge. Samtidig er EØS-avtalen skjør. Tiden er overmoden for en ny EU-debatt..

VG - 12 mar 21 kl. 08:55

352 registrert coronasmittet i Oslo siste døgn: Byråden Urolig

Det siste døgnet har 352 personer fått påvist corona i Oslo. Byråd Robert Steen er bekymret for økningen i antall innleggelser på sykehus..

NRK - 08 mar 21 kl. 03:43

–De var Urolig for babyens hudfarge

Prins Harry og Meghan sier at medlemmer i kongehuset ytret bekymring for hvor mørk hudfarge babyen ville få. Meghan ville ikke si hvem som hadde sagt det fordi hun mener det vil bli «ødeleggende for dem». BBCs kongeekspert kaller utsagnet «knusende»..

Aftenposten - 01 mar 21 kl. 07:00

Oppkjøp er en trussel. EU er en del av løsningen.

PST er Urolig for utenlandske oppkjøp. En del av svaret er tettere samarbeid med EU..

NRK - 26 feb 21 kl. 14:58

Ber Oslo-folk ta test etter ferien

Helsebyråd Robert Steen ber Oslo-folk teste seg for koronaviruset når de kommer hjem fra vinterferie andre steder i landet, skriver NTB. Han er Urolig for den økende smitten i hovedstaden. Torsdag ble det registrert 231 nye koronasmittede i Oslo – det høyeste siden 19.

NRK - 26 feb 21 kl. 11:06

FHI: Må vurdere strenge tiltak

Folkehelseinstituttet er Urolig for den pågående smitteøkningen i Oslo-området. Overlege Preben Aavitsland i FHI mener kommunene fortløpende må vurdere kontaktreduserende tiltak. De nasjonale smittetallene er høyere enn de har vært siden 13.

Dagbladet - 26 feb 21 kl. 11:06

FHI mener kommuner må vurdere tiltak

FHI er Urolig for den pågående smitteøkningen i Oslo-området. Overlege Preben Aavitsland i FHI mener kommunene fortløpende må vurdere kontaktreduserende tiltak..

E24 - 22 feb 21 kl. 16:31

Lakseopptur og oljeprishopp løftet Hovedindeksen over 1.000

Etter en Urolig morgen fikk Børsen fart utover ettermiddagen mandag. Markant oljeprisoppgang og fest blant flere lakseaksjer bidro til oppgangen..

E24 - 18 feb 21 kl. 21:49

Ulltveit-Moe avfeier Olsens ledighetsbekymring: – Vi trenger dem jo

Sentralbanksjefen er Urolig for langtidsledighet i kjølvannet av krisen. Jens Ulltveit-Moe som eier flere serveringskjeder, mener hans bedrifter vil ha alle permitterte tilbake på jobb etter sommeren..

E24 - 10 feb 21 kl. 22:00

PST Urolig for utenlandske oppkjøp etter coronakonkurser: «Dårlig stilt mot konkurrenter som ikke må tjene penger»

Strategiske oppkjøp i Norge kan bli brukt for å øke innflytelsen eller tilegne seg sensitiv teknologi, advarer norske sikkerhetstjenester..

Klartale - 10 feb 21 kl. 12:17

Høie Urolig for unges psykiske helse

Flere unge sliter psykisk under pandemien. Helseministeren er bekymret..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt