Unngår

Lørdag, 19 Juni, 07:51

Nyheter om Unngår

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 timer siden

Virke mener testkapasiteten må økes

Administrerende direktør for Virke, Ivar Horneland Kristensen, sier de er fornøyde med mer gjenåpning, men at testkapasiteten må økes på grensen. Det skriver NTB. – Når regjeringen nå åpner mer opp, forventer vi også at de også øker testkapasiteten på grenseoverganger og flyplasser, slik at vi Unngår unødvendige forsinkelser.

Aftenposten - 12 juni 21 kl. 17:11

Slik Unngår du å bli forbigått på jobben

Hver uke svarer Yrja Oftedahl og Anita Krohn Traaseth på dine spørsmål om karriere og ledelse..

E24 - 12 juni 21 kl. 16:00

Slik Unngår du å bli forbigått på jobben

(...) I selskapet blir jeg bedt om å være tålmodig, og muligheter vil komme. Likevel opplever jeg ikke det, da de i selskapet gjerne vil ha eksterne inn i de spennende stillingene som utlyses for å få «nytt blikk utenfra».

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 10:07

RBK Unngår å møte tidligere trener i retten

Rosenborg og Karl Oskar Emberland har inngått forlik..

E24 - 24 mai 21 kl. 19:58

Reuters: EU-ledere er enige om strenge flyrestriksjoner mot Hviterussland

EU-ledere som møtes mandag vil be om at EU-baserte flyselskaper Unngår å fly over Hviterussland, melder Reuters..

E24 - 24 mai 21 kl. 06:00

Spørsmålet er ikke om, men hvor mye SAS-aksjen vil falle

Torsdag får vi en indikasjon på om SAS Unngår en ny redningsaksjon som vil barbere aksjekursen..

NRK - 22 mai 21 kl. 03:07

Fangevoktere Unngår fengsel

De to fangevokterne som var på jobb da Jeffrey Epstein hengte seg i et fengsel i New York, slipper fengsel etter å ha inngått en avtale med påtalemyndigheten. De to har innrømmet at de sov og surfet på internett i stedet for å gå sine runder. De to er ilagt 100 timers samfunnstjeneste..

NRK - 19 mai 21 kl. 15:12

Ulstein: Flere vaksiner til Afrika

Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein tar til orde for en bedre vaksinefordeling til afrikanske land i en pressemelding onsdag. – Det er helt uholdbart at kun litt over én prosent av afrikanerne har fått sin første dose med covid- vaksine. Vi må få en bedre fordeling, og vi må støtte tiltak som sikrer at vi Unngår en slik skjevfordeling i fremtiden, sier Ulstein.

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 18:52

Hareide: «Det viktigste er defensiv trygghet»

TRONDHEIM (VG) CV’en hans gjør at han automatisk Unngår kritikk der andre Rosenborg-trenere raskt blir konfrontert med….

VG - 09 mai 21 kl. 18:52

Hareide: «Det viktigste er defensiv trygghet»

TRONDHEIM (VG) CV’en hans gjør at han automatisk Unngår kritikk der andre Rosenborg-trenere raskt blir konfrontert med historien - en stund. Og Åge Hareide (67) ønsker å forme laget på sin egen måte, ikke etter noen mal fra andre - ikke en gang Nils Arne Eggen..

Dagbladet - 17 mars 21 kl. 07:05

- Unngå å dra over fjellet

Helsebyråden i Bergen vil at bergenserne skal unngå å reise til Østlandet, og at østlendinger Unngår å reise til Bergen..

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 07:00

Gaming kan få konsekvenser for rygg, skuldre og søvn. Slik Unngår barnet ditt belastningsskader.

Ensomhet under pandemien fører til mer gaming blant unge. Det kan få konsekvenser for rygg, skuldre og søvn..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 18:00

Gunnar Garfors har reist verden rundt flere ganger. Men han mener Norge er det mest undervurderte ferielandet.

– Det er ufattelig mye bra å ta av, så lenge vi Unngår å klumpe oss sammen, mener reiseeksperten..

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 19:11

Slik Unngår du å lysforurense på hytta

Skru av lyset på hytta om natten, selv når du ikke er der. Da gjør du insektene en stor tjeneste. Og kanskje også naboen..

E24 - 26 mars 21 kl. 10:19

Seadrill slapp dagbøter. Så kom et nytt alvorlig regelbrudd

Petroleumstilsynets avdekket flere alvorlige regelbrudd på Seadrills borerigg West Mira. Dette medførte to pålegg og tvangsmulkt. Nå Unngår boreselskapet gebyret.

E24 - 27 feb. 21 kl. 15:00

Tre eksperter: Slik Unngår du investeringstabbene

E24 har snakket med tre eksperter om de vanligste feilene man gjør når man handler i aksjemarkedet, og hvordan man Unngår dem..

NRK - 15 mars 21 kl. 12:04

Avviser sammenheng med blodpropp

Det er ikke noen sammenheng mellom utvikling av blodpropper og AstraZeneca-vaksinen, ifølge sjefen for vaksinegruppen ved Oxford-universitetet. – Det er viktig at vi Unngår problemet med at vi ikke vaksinerer folk, og at vi balanserer en stor risiko, den kjente covid-risikoen, mot det som vi har fått fra reguleringsmyndigheter – som er ikke noe signal om noe problem, sier Oxford-forsker Andrew Pollard til BBC. Irland og Nederland er de siste landene som har satt bruken av AstraZeneca-vaksinen på vent.

NRK - 13 mars 21 kl. 21:28

Svært nær OL etter storseier

Norge lekte seg med Chile og vant til slutt 35-23 i den andre av tre OL-kvalifiseringskamper. Kevin Gulliksen ble kampens toppscorer med 10 mål. Søndag venter Sør-Korea og om Norge Unngår stortap, eller Brasil ikke slår Chile, så er OL-plassen sikret.

NRK - 07 mars 21 kl. 21:45

Frykter mer smitte i Bergen

Medisinske fagsjefen i Bergen, Trond Egil Hansen, mener det er mer sannsynlig at det blir en økning i smittetallene etter vinterferien enn at det ikke blir det, melder Bergensavisen. Hansen håper likevel at byen Unngår unødvendige strenge tiltak..

NRK - 18 feb. 21 kl. 16:44

Tyskere Unngår AstraZeneca-vaksinen

Til tross for en glødende debatt om tregheten i EUs vaksineprogram meldes det fra tysk helsevesen at hundretusenvis av AstraZeneca-doser står ubrukt, og at mange som skal vaksineres med den, ikke møter opp til timen. Myndighetene i Italia, Østerrike og Bulgaria melder også at de har registrert en viss skepsis til den britiskutviklede vaksinen..

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler inngripende tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler strenge tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 10:24

Nytt svindelangrep mot 200.000 nordmenn. Slik Unngår du å bli lurt.

Slik Unngår du å bli lurt..

NRK - 13 feb. 21 kl. 13:09

Må ikke vaksinere alle samtidig

Sara Viksmoen Watle, overlege ved Folkehelseinstituttet, skriver i en epost til NRK at informasjonen FHI har fått er at pausen i AstraZeneca-vaksineringen av helsepersonell i Sevrige gjøres for å håndtere personalmangel. FHI har ikke informasjon om at den midlertidige stoppen i vaksinering er basert på nye eller ukjente bivirkninger etter vaksinasjon. – Alle de godkjente koronavaksinene er vist å gi forbigående bivirkninger hos ganske mange, og derfor har vi i Norge anbefalt at ikke alle helsearbeidere i samme avdeling vaksineres samtidig slik at man Unngår at flere må være hjemme med kortvarige symptomer på samme tid, skriver Watle.

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 19:00

Hege (48) regner når hun løper. Anders (61) Unngår å tråkke på skygger. Tvangstanker når du trener er vanlig, men bør man bli bekymret?

– Mange folk jeg kjenner i løpemiljøet har akkurat de samme tankene som meg..

Aftenposten - 06 jan. 21 kl. 17:28

Slik Unngår du køen og sniker deg inn i Marka

Her finner du tipsene til å unngå folkemengdene..

E24 - 23 jan. 21 kl. 15:39

Dagligvarehandelen Unngår ville tilstander: – Folk husker at det er nok mat

Den omfattende nedstengningen på Østlandet førte ikke til hamstring slik som i mars..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:53

Nye sør-afrikanske virustilfeller

Det er påvist fire tilfeller av den sør-afrikanske mutasjonen av koronaviruset i Norge siste døgn, ifølge FHI. Viruset skal være mer smittsomt. Nye studier antyder at koronavaksinene ikke er særlig effektive mot denne typen, som Unngår antistoffer..

Aftenposten - 30 des. 20 kl. 08:00

Arveoppgjør trigger urhjernen. Slik Unngår du å havne i en tvist du ikke kommer deg ut av.

Her er alt du trenger å vite om psykologien bak arveoppgjør. Pluss syv konkrete råd for å unngå konflikt..

NRK - 22 jan. 21 kl. 21:38

Urolig for tendenser til hamstring

Administrerende direktør Trond Bentestuen i Rema 1000 ser tendenser til hamstring etter at det ble kjent at Oslo og ni andre kommuner skal innføre strenge koronatiltak. – Dagligvarer er det nok av, og det er viktig at vi Unngår trengsel, sier han..

NRK - 18 jan. 21 kl. 20:56

Italia Unngår regjeringskrise

Italias regjering vant tillitsvotum i nasjonalforsamlingen..

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 07:00

Til deg som Unngår å se deg i speilet fordi du hater det du ser

Jeg har vurdert operasjon, og jeg har hatet puppene mine. Men det er egentlig helt idiotisk..

VG - 22 des. 20 kl. 09:44

Ny, dyster smitterekord i Trondheim: Ber folk om å unngå ansamlinger

Kriseledelsen i Trondheim innfører ikke innstramminger etter at trønderhovedstaden har satt nok en dyster smitterekord. Men de ber om at innbyggerne Unngår ansamlinger av folk og blant annet treningssentre..

E24 - 15 jan. 21 kl. 09:17

DNB: Redningen av Borr er fortsatt hovedmålet

DNB jobber nå aktivt sammen med Borr Drilling for å redde det kriserammede selskapet, slik at man Unngår alternativer som å dele opp og selge selskapet..

E24 - 14 des. 20 kl. 09:46

Tysk minister tror landet Unngår ny økonomisk smell

Tysklands økonomiminister Peter Altmaier sier at landet trolig vil unngå at økonomien igjen stopper helt opp etter den nye nedstengningen som starter onsdag..

Aftenposten - 28 des. 20 kl. 10:30

Psykologen: Julen 2020 setter parforholdet på prøve. Slik Unngår dere parterapi i januar.

Januar og august er høysesong for parterapi. Denne jule- og nyttårstiden kan bli ekstra belastende. Men det finnes gode råd for å bevare stemningen..

Klartale - 23 des. 20 kl. 11:15

Her er korona-tipsene for å bytte julegaver

Skal du bytte julegaver? Forbrukerrådet anbefaler å vente til etter nyttår. Da Unngår du trengsel, kø og kaos i romjula..

Aftenposten - 20 des. 20 kl. 09:00

Margareth (44) Unngår å trene på to tidspunkt. Det gjer ho lurt i, ifølgje ekspertar.

Sjølv om det viktigaste er å trene regelmessig, kan tidspunktet du trenar på spele ei lita rolle..

Aftenposten - 20 des. 20 kl. 09:00

Ender julen ofte opp med dårlig stemning? Slik Unngår du familiekranglingen.

Slik blir høytiden så vellykket som mulig..

Aftenposten - 14 des. 20 kl. 18:00

Mange familier må bryte de faste juletradisjonene. Slik Unngår du å skuffe barna.

Her er rådene til dere som blir hjemme og dere som drar på juleferie..

VG - 14 des. 20 kl. 14:13

Svenskene Unngår smittefarlig kø: Julepakker på drive-through

STOCKHOLM/OSLO (VG) Nå kan svensker hente julepakkene sine trygt mens de sitter i egen bil. Coronapandemien har ledet til drive-through pakkelevering..

Aftenposten - 03 des. 20 kl. 07:00

AaFK-børsen: «Heldig som Unngår straffe imot»

Slik vurderte vi AaFK-spillerne i 0–1-tapet hjemme for Sandefjord..

NRK - 02 des. 20 kl. 11:26

Italia strammer inn for julereiser

Italia kommer til å strammer inn på restriksjonene for reiser utenbys i jula og over nyttår, slik at man Unngår en koronabølge i januar. Det opplyser landets helseminister, melder DPA. En oppdatering om restriksjonene er ventet det neste døgnet..

Aftenposten - 01 des. 20 kl. 10:44

Løkberg om kortisonbruk: – Angrer

Viking-profil Kristoffer Løkberg (28) forteller at han angrer på hyppig bruk av kortison og om hvorfor han Unngår smertestillende i hverdagen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt