Unna

Saturday, 02 December, 13:31

Nyheter om Unna

NRK - 28 nov 23 kl. 06:56

India: Fem meter Unna innesperrede arbeidere

Indiske redningsarbeidere er nå bare fem meter Unna de 41 arbeiderne som har sittet innesperret i en gruve i over tre uker. Det skriver nyhetsbyrået AFP tirsdag morgen. Redningsarbeiderne graver for hånd, og tror de når inn til gruvearbeiderne «snart».

NRK - 22 nov 23 kl. 11:16

Værkaos i trafikken i Nord-Norge: – Klarer ikke ta Unna alle telefonene

Uværet skaper store problemer på veiene i Nord-Norge. I Finnmark forblir mange veier stengt ut dagen, mens det begynner å bli farlig glatt i Nordland. Vegtrafikksentralen Nord opplyser at det er stor pågang fra Nordland og Finnmark.

NRK - 05 okt 23 kl. 16:42

Politiet: – Langt Unna en oppklaring

I dag ble den femte siktede for Jonas-drapet varetektsfengslet. Selv om politiet ikke har planer om flere pågripelser, er de langt Unna en oppklaring. Politiinspektør Odd Skei Kostveit sier de er flere måneder Unna en konklusjon.

NRK - 21 timer siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

Aftenposten - 22 timer siden

I denne gaten ligger samtlige kaffe- og bakst-kjeder. Hvem må ut?

Er det ingen grenser for hvor mye selvbetjent bakst og kaffe Oslo-folk kan svelge Unna?.

NRK - 23 timer siden

Westvold Hansen vant sesongåpningen

Ida Marie Hagen hadde enorm fart i sporet, men Gyda Westvold Hansen holdt Unna og vant sesongens første renn for de kvinnelige kombinertutøverne. Mari Leinan Lund fulgte opp og sørget for trippelt norsk på Lillehammer. – Det var dårlig gjestfrihet fra Norge.

NRK - Igår: 20:17

Zelenskyj besøkte fronten i Øst-Ukraina

Torsdag besøkte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj fronten i Kharkiv, øst i landet. – Alle vet at dette er den høyeste prisen å betale, og jeg ber dere derfor om å ta vare på dere selv, deres kamerater, offiserer og soldater, sa Zelenskyj om tapene ukrainske styrker har lidt da han besøkte Kupjansk i Kharkiv-regionen. Sjefen for frontavsnittet, generaloberst Oleksandr Syrskyj, og flere underordnede orienterte Zelenskyj om situasjonen langs forsvarslinjen Kupjansk-Lyman.

Aftenposten - Igår: 18:26

Forretningsmann siktet for skattesvik på 37 millioner kroner

Politiet mener mannen driver et «skjult forretningsnettverk» og har gjemt Unna store summer i utlandet..

E24 - Igår: 16:25

Forretningsmann siktet for skattesvik på 37 millioner kroner

Politiet mener mannen driver et «skjult forretningsnettverk» og har gjemt Unna store summer i utlandet. Selv nekter han for å ha gjort noe ulovlig..

NRK - I førrgår: 12:26

Viaplay sel Unna verksemd i UK

Viaplay har vorte samde med Premier Sports om å selje tilbake den britiske verksemda si. Det stadfestar Viaplays talsperson overfor Dagens industri ifølgje opplysningar i skotske medium. Samtidig blir kjøpesummen halden hemmeleg.

Dagbladet - I førrgår: 11:26

Flere arrestert etter opptøyer

Onsdag gikk den årlige julegrantenningen utenfor Rockefeller Center av stabelen. Noen kvartaler Unna prøvde demonstranter å forstyrre feringen..

NRK - I førrgår: 07:36

Svensk gravejournalist: – Skal ikke være redd for å alarmere

Den svenske forfatteren og gravejournalisten i SVT, Diamant Salihu, er ikke overrasket over at de svenske kriminelle nettverkene også opererer i Norge. – Det er et problem som er unikt for Sverige nå, men det betyr ikke at det ikke kan komme til Norge, sier Salihu til NRK. Tirsdag ble en mann i 30-årene skutt flere ganger i Moss.

Klartale - I førrgår: 15:30

Hvor reiser du for å feire jul?

Desember måned nærmer seg. Og selve julaften er ikke langt Unna. Tusenvis av nordmenn planlegger å reise.

Aftenposten - 29 nov 23 kl. 13:07

Avfyrte ni skudd på 10 sekunder – bare meter Unna barn som trente

I rask serie ble det skutt mot en kjent kriminell fra Sverige utenfor Mossehallen. Inne i hallen befant det seg 30 barn..

Aftenposten - 28 nov 23 kl. 20:57

I kjelleren på Steen & Strøm er det åtte matboder. Et par av dem kan du trygt styre Unna.

Skjuler det seg noen matskatter i kjelleren på Steen & Strøm? Vi har smakt oss gjennom alle åtte «bodene»..

NRK - 28 nov 23 kl. 12:15

Datter (11) skal ha hindret drap: Far tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-årene fra Moss er tiltalt for drapsforsøk på sin tidligere kone. I februar i år skal han ha slått henne bevisstløs, før han snurret en ledning fra en varmeovn rundt halsen hennes og strammet til, ifølge tiltalen. Hans daværende kone skal ha sluppet Unna med livet i behold fordi deres elleve år gamle datter avbrøt drapsforsøket.

NRK - 28 nov 23 kl. 10:31

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

Aftenposten - 28 nov 23 kl. 10:35

Staten ber om at sak om innleie holdes Unna Efta-domstolen

Regjeringsadvokaten ber Oslo tingrett la være å sende innleie-saken til Efta-domstolen..

NRK - 28 nov 23 kl. 10:24

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter Unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 28 nov 23 kl. 09:04

Reuters: Har nådd inn til innesperrede gruvearbeidere i India

Redningsarbeidere har gravd seg frem til de innesperrede gruvearbeiderne i India, melder Reuters. De er med det klare til å frakte arbeiderne ut. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter Unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne som har sittet innesperret i over to uker.

NRK - 07 nov 23 kl. 13:29

Huitfeldt: Våpenaksjer må du holde deg Unna

Tidligere utenriksminister Anniken Huitfeldt sier det er utelukket at ektemannens aksjer i Kongsberg-gruppen kan ha påvirket beslutninger hun tok i regjeringen i sommer. Under kontrollhøringen på Stortinget sa hun at hun fortalte mannen sin om reglene i det som kalles politisk håndbok: – Jeg viste mannen min håndboka og sa at aksjer kan gjøre meg inhabil. Som eksempel på saker som kunne gjøre meg inhabil, sa jeg til mannen min: Våpenaksjer må du holde deg Unna, sa Huitfeldt og fortsatte: – I sommer gjorde han det motsatte.

NRK - 27 nov 23 kl. 21:04

INP ser ut til å gjøre brakvalg i Moss

Industri- og næringspartiet ligger an til å gjøre et brakvalg i omvalget i Moss. Det kan sikre dem ett ekstra mandat i fylkestinget. Mandag kveld telles stemmene opp i omvalget i fylkestingsvalget i Østfold.

NRK - 27 nov 23 kl. 14:54

Nav-dom ankes

Både Staten og saksøkerne anker dommen etter den såkalte trydeskandalen som ble avdekket i 2019. To ofre ble i Oslo tingrett tilkjent 900.000 kroner mer i oppreisning.

Aftenposten - 26 nov 23 kl. 14:29

Arkitektene er nostalgiske og lager utstilling av det. Så galt kan det gå

Arkitekturutstillingen åler seg Unna det som er mest interessant for publikum..

Aftenposten - 26 nov 23 kl. 13:47

Slik holdt Erna Solbergs kontor brev, dokumenter og mannens navn Unna offentligheten

Toppbyråkrater ved Statsministerens kontor brøt loven. Informasjon om ektemannens aksjehandel og habilitetsproblemene….

E24 - 26 nov 23 kl. 13:26

Slik holdt Erna Solbergs nærmeste brev, dokumenter og mannens navn Unna offentligheten

Toppbyråkrater ved Statsministerens kontor brøt loven. Informasjon om ektemannens aksjehandel og habilitetsproblemene forble skjult for offentligheten mens Erna Solberg (H) var statsminister. Nå snakker de..

Dagbladet - 25 nov 23 kl. 21:17

- Har gått av skaftet

Det lages stadig flere tv-serier hvor deltakere pusher grenser og gjør ekstreme ting, mener forsker - og peker på NRKs «Helt Ramme sporter». - Bare NRK som kommer Unna med dette, mener tv-topp Lasse Hallberg..

NRK - 25 nov 23 kl. 19:00

Politiet brukte tåregass mot demonstranter

Politiet ber folk holde seg Unna Randesund bydelshus på Søm, der det er demonstrasjoner mot et eritreisk arrangement. Det er brukt tåregass mot demonstranter utenfor lokale..

Aftenposten - 25 nov 23 kl. 18:39

Vant veddemål etter RBK-triumf

Trondheim-ordfører Kent Ranum (H) slipper Unna en drøy tur..

VG - 25 nov 23 kl. 18:48

Konfrontasjon ved eritreisk arrangement i Kristiansand – politiet ber folk holde seg Unna

Lokale medier melder om at det er brukt tåregass mot demonstranter..

VG - 25 nov 23 kl. 16:36

Klopp måtte skille Guardiola og Nunez: – Jeg elsker dem begge

MANCHESTER (VG) Etter uavgjortkampen mot Manchester City måtte Liverpool-manager Jürgen Klopp dytte sin egen spiss Darwin Nunez Unna Pep Guardiola..

Aftenposten - 25 nov 23 kl. 13:15

Klæbo langt Unna da landsmannen vant sekundstrid

Johannes Høsflot Klæbo klarte ikke slå tilbake. Likevel ble det norsk jubel..

VG - 25 nov 23 kl. 05:24

Vannlekkasje i Moss: – Mye vann

Foreløpig har vannet holdt seg Unna boliger..

NRK - 24 nov 23 kl. 00:34

Roligere i Dublin

Det irske politiet sier at det nå har roet seg i Dublin etter opptøyene torsdag kveld. Opptøyer brøt ut i Irlands hovedstad Dublin etter at tre barn ble knivstukket utenfor en skole tidligere på dagen. Både busser og t-baner ble satt fyr på, og butikker ble plyndret.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:45

Hvem har rett på sosialhjelp fra Nav?

– Alle kan søke Nav om økonomisk sosialhjelp, sier Jan Erik Grundtjernlien til Klar Tale. Han jobber i Nav.Etaten Nav er vår felles sikkerhet.

NRK - 20 nov 23 kl. 19:43

E24: Avinor var bare dager Unna finansiell kollaps

Før helgen varslet regjeringen en økning i Avinors inntekter. Uten disse signalene kunne det statlige selskapet vært på konkursens rand alt nå i november, skriver E24. Avinor har hatt en inntektssvikt på 16 milliarder kroner som følge av pandemien.

Aftenposten - 20 nov 23 kl. 18:32

Avinor var bare dager Unna finansiell kollaps

Regjeringen varslet før helgen at Avinor skal få økte inntekter. Uten disse signalene kunne det statlige selskapet vært….

E24 - 20 nov 23 kl. 18:32

Avinor var bare dager Unna finansiell kollaps

Regjeringen varslet før helgen at Avinor skal få økte inntekter. Uten disse signalene kunne det statlige selskapet vært på konkursens rand alt nå i november..

VG - 17 nov 23 kl. 23:12

Nye satellittbilder fra Gaza viser flukten

Nye bilder viser hundrevis av mennesker på flukt fra det nordlige Gaza. Men heller ikke i sør slipper de Unna bomberegnet..

Aftenposten - 17 nov 23 kl. 22:00

Styr Unna den bilaterale Kina-fellen!

Tre forskere fra Fridtjof Nansens Institutt delte nylig mange interessante betraktninger om forholdet mellom Kina og….

Dagbladet - 16 nov 23 kl. 09:29

Rektor vil forby russegensere

Russefeiringen er et halvt år Unna, men på Nesbru videregående skole i Asker har russegensere allerede begynt å dukket opp. Det vil rektoren ha slutt på..

NRK - 16 nov 23 kl. 04:48

Flere pågrepet under våpenhvile-demonstrasjon i Washington

150 personer samlet seg onsdag utenfor Det demokratiske partiets nasjonalkomité (DNC) i Washington D.C. og krevde våpenhvile i krigen mellom Israel og Hamas.

NRK - 15 nov 23 kl. 19:55

Nato kjøper nye overvåkingsfly

Natos aldrende AWACS-fly skal erstattes med nye fly basert på den velkjente modellen Boeing 737. De nye flyene heter E-7A Wedgetail, og Nato skal i første omgang anskaffe seks. Kontakten med Boeing skal signeres i løpet av neste år, og de første flyene skal være klare for tjeneste i 2031.

NRK - 15 nov 23 kl. 19:00

Brann i ubebodd hus på Gausel i Stavanger

Huset er overtent og det er mye røyk på stedet melder politiet. De opplyser til NRK at det er ubebodd. – På grunn av mye røyk på stedet, er det satt opp en sikkerhetsradius på 100 meter.

NRK - 15 nov 23 kl. 13:04

Aktor krever 120 dagers betinget fengsel for vaktsjefen på «Helge Ingstad»

Fem år og en uke etter KNM «Helge Ingstad»- kolliderte med et tankskip i Hjeltefjorden, går ankesaken mot slutten. Aktor la fram påstanden sin i Gulating lagmannsrett onsdag. – Det sentrale i denne saken, er ikke å få den tiltalte vaktsjefen idømt lengst mulig straff.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com