Universitetssykehuset Nord-Norge

Mandag, 02 August, 19:29

Nyheter om Universitetssykehuset Nord-Norge

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 juli 21 kl. 17:34

Kritisk skadd etter frontkollisjon

En kritisk skadd mann er fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø etter en frontkollisjon ved Reinoksvann i Lebesby i Finnmark onsdag ettermiddag. En annen mann er fraktet til Kirkenes sykehus med moderate skader, opplyser operasjonsleder Jannicke Silseth Eide i Finnmark politidistrikt til NTB..

NRK - 25 juni 21 kl. 09:18

De fleste får luktesans tilbake

Personer som har mistet luktesansen etter å ha blitt koronasmittet, får den i de fleste tilfeller tilbake i løpet av noen måneder, viser en franske studie. I 49 av 51 testpersoner har luktesansen kommet tilbake etter åtte måneder, mens de to siste fremdeles har problemer med luktesansen ett år etter de ble koronasmittet, viser studien ledet av Marion Renaud. ved universitetssykehuset i Strasbourg..

NRK - 18 mai 21 kl. 19:08

UNN Narvik i oransje beredskap

Universitetssykehuset Nord-Norges sykehus i Narvik fikk i ettermiddag inn sin femte korona-pasient. Sykehuset er nå i oransje beredskap. Det innebærer blant annet at en medisinsk sengepost gjøres om til covid-/avklaringsenhet, og at planlagte operasjoner i morgen avlyses, opplyser sykehuset..

NRK - 28 mars 21 kl. 11:08

Tande vekkes fortsatt

Daniel-André Tande får fortsatt behandling på Universitetssykehuset i Ljubljana. Oppvåkingsprosessen startet lørdag. – Situasjonen til Daniel er stabil.

NRK - 09 feb. 21 kl. 03:25

Fem arrestert etter knivstikking

Politiet i Stavanger har innbrakt i alt fem personer i forbindelse med at en mann i 30-årene ble stukket med kniv i sentrum. Mannen er operert ved Universitetssykehuset i Stavanger og er stabil, opplyser politiet..

Aftenposten - 04 jan. 21 kl. 22:41

Måtte i narkose og operere visdomstann nyttårsaften – fem dager senere er Marius Lindvik tilbake i hoppbakken

Først mandag formiddag kunne Marius Lindvik (22) forlate Universitetssykehuset i Innsbruck. Tirsdag hopper han kvalifiseringsrennet i Bischofshofen..

NRK - 24 des. 20 kl. 19:28

Mann funnet i vannet

En mann i 50- årene er fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø etter at han ble funnet i vannet, melder politiet i Nordland..

NRK - 10 des. 20 kl. 04:07

20 sykehusansatte smittet i Harstad

En pasient og 20 ansatte er bekreftet koronasmittet på Universitetssykehuset i Harstad, melder Harstad Tidende. De smittede ansatte er satt i karantene og den koronasyke pasienten er isolert på sengeposten..

NRK - 10 des. 20 kl. 04:07

20 sykehusansatte i karantene

En pasient er bekreftet koronasmittet på Universitetssykehuset i Harstad, og 20 sykehusansatte er satt i karantene, melder Harstad Tidende. Den koronasyke pasienten er isolert på sengeposten..

NRK - 09 okt. 20 kl. 16:14

Fire UNN Tromsø-ansatte i karantene

Fire ansatte ved Universitetet i Tromsø er satt i karantene etter at det ble oppdaget at en student som deltok i undervisning på Universitetssykehuset i Tromsø er koronasmittet. Sykehuset skriver at ingen pasienter defineres som nærkontakter..

NRK - 25 aug. 20 kl. 11:20

Tilstanden er alvorlig, men stabil

Tilstanden til mannen som kjørte av veien på Hamarøya i 22-tiden i går kveld er alvorlig, men stabil, opplyser universitetssykehuset i Tromsø til NRK. Han var alene i bilen da den kjørte av veien og årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent..

P4 - 22 aug. 20 kl. 09:51

Har landet i Tyskland

Tilstanden til Aleksej Navalnyj er alvorlig, men fortsatt stabil, etter at ambulanseflyet nå har landet i Tyskland. Hans personlige lege tror den russiske opposisjonspolitikeren ble holdt igjen på sykehuset i Sibir for at giften skal forsvinne fra blodomløpet. Nå skal han behandles for mistenkt forgiftning ved universitetssykehuset i Berlin..

P4 - 20 aug. 20 kl. 20:17

Tysk fly på vei for å hente Navalnyj

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navanyj er på vei til å bli hentet ut av byen Omsk i Sibir av et tysk ambulanse. Navalnyj ligger livstruende syk og i koma Omsk, mistenkt for å ha blitt forgiftet etter å ha drukket en kopp te tidligere i dag. Ifølge Bild skal politikeren få behandling på det kjente tyske universitetssykehuset Charité i Berlin..

NRK - 04 aug. 20 kl. 15:49

Prins Joachim utskrevet fra sykehus

Danmarks prins Joachim er utskrevet fra sykehus i Frankrike, der han ble operert i forrige måned for blodpropp i hjernen, opplyser det danske kongehuset tirsdag. Den 51 år gamle prinsen ble innlagt på universitetssykehuset i Toulouse 24. juli..

P4 - 25 juli 20 kl. 19:48

Dansk prins operert for blodpropp i hjernen

Danmarks prins Joachim er operert for blodpropp i hjernen. Operasjonen ble gjennomført på universitetssykehuset i Toulouse i Frankrike, opplyser det danske kongehuset. Operasjonen var vellykket og tilstanden til 51-åringen er stabil.

NRK - 11 juli 20 kl. 08:59

4000 tyskere vil teste vaksine

4.000 tyskere har meldt seg frivillig til å teste en koronavaksine ved universitetssykehuset i Tübingen. – Det er en luksussituasjon ulikt vanlige kliniske studier.

NRK - 28 juni 20 kl. 21:58

Savnet person i Salangselva funnet

Den savnede er lokalisert og hentet opp av Salangselva i Salangen kommune i Troms. Personen vil bli fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø med ambulansehelikopter, melder politiet på Twitter..

NRK - 28 juni 20 kl. 21:58

Savnet kvinne funnet i Salangselva

Den savnede er lokalisert og hentet opp av Salangselva i Salangen kommune i Troms. Personen vil bli fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø med ambulansehelikopter, melder politiet på Twitter..

NRK - 16 mai 20 kl. 20:47

Tre mindreårige skadd i båtulykke

Tre mindreårige er skadd i en båtulykke i Vesterålen. Det melder politiet på Twitter. En av dem er alvorlig skadd og fløyet til universitetssykehuset i Tromsø..

NRK - 27 april 20 kl. 15:55

Reagerer på «koronadødsfall»

De pårørende til pasienten som døde ved Universitetssykehuset i Narvik natt til i dag, reagerer på at det omtales som et koronadødsfall, skriver Fremover. Mannen hadde ifølge de pårørende testet negativt på covid-19 to ganger..

NRK - 27 april 20 kl. 10:22

Person død av korona i Narvik

En eldre mann med underliggende sykdom er død ved Universitetssykehuset i Narvik, melder sykehuset. Mannen testet positivt for covid-19 i forbindelse med innleggelsen. Dette er den tredje innlagte pasienten med covid-19 som dør ved UNN..

NRK - 22 april 20 kl. 22:26

Tilstanden er stabil etter ulykke

Kvinnen som ble ført til Universitetssykehuset i Tromsø etter et fall i Lyngsalpene onsdag kveld, er innlagt med moderate skader og tilstanden er stabil, melder UNN på Twitter. Kvinnen er i 20-årene. Mannen som også var med i følget er ikke skadet..

VG - 10 des. 19 kl. 08:39

Meldinger om skyting på sykehus i Tsjekkia

Flere personer skal være skadet i en skyteepisode på universitetssykehuset i Ostrava i Tsjekkia..

VG - 10 des. 19 kl. 08:39

Fire personer drept i skyting på sykehus i Tsjekkia

Fire personer er døde og flere skadet i en skyteepisode på universitetssykehuset i Ostrava i Tsjekkia..

VG - 10 des. 19 kl. 08:39

Minst fire drept i skyting på sykehus i Tsjekkia

Minst fire personer er drept og to alvorlig såret i en skyteepisode på universitetssykehuset i Ostrava. Politiet jakter minst en gjerningsmann..

VG - 10 des. 19 kl. 08:39

Minst seks drept i skyting på sykehus i Tsjekkia

Minst seks personer er drept i en skyteepisode på universitetssykehuset i Ostrava. Politiet jakter en mann med rød jakke..

VG - 08 okt. 19 kl. 13:09

Mistenker ebola-tilfelle i Malmø

Universitetssykehuset i Skåne undersøker nå en pasient som kan ha blitt smittet av ebola..

VG - 25 sep. 19 kl. 12:27

Brann i russisk tråler i Tromsø: Båten har kantret

Den russiske tråleren, som i snart et døgn har brent i Breivika havn i Tromsø, har kantret. I morgentimene har røyk og stengte veier skapt store utfordringer for Universitetssykehuset som har satt stab og sitter i krisemøte..

P4 - 07 juni 19 kl. 12:47

Tre til universitetssykehuset

Tre personer er fraktet til universitetssykehuset i Linköping etter den voldsomme eksplosjonen i en boligblokk i den svenske byen i formiddag. Minst 25 personer er skadet, og ifølge svenske medier er det kun snakk om lettere skader. Det er nå kriseberedskap ved sykehuset.

P4 - 30 juni 19 kl. 09:54

Kvinne som ble funnet skadd i Tromsø omkom

En kvinne som ble funnet skadd langs veien i Rådhusgata i Tromsø sentrum i morges omkom av skadene. Det opplyser Universitetssykehuset Tromsø. Politiet mistenker at kvinnen ble påkjørt, og har startet etterforskning.

NRK - 07 juni 19 kl. 11:54

Linköpingsykehus i kriseberedskap

Politiet i Sverige mener eksplosjonen i boligblokken i Linköping skyldes en kriminell handling. Universitetssykehuset i Linköping er i kriseberedskap. Så langt har 25 personer blitt lettere skader, skriver Aftonbladet..

Aftenposten - 16 feb. 19 kl. 07:28

Sykehusansatte opplevde den utviste, polske konsulen som truende

Universitetssykehuset i Oslo sendte en formell klage til den polske ambassaden etter at sykehusansatte følte seg truet av konsul Slawomir Kowalski..

NRK - 19 sep. 18 kl. 14:12

Rapport påpeker lovbrudd

En rapport påpeker brudd på helseforetaksloven og brudd på god lederpraksis i forkant av at tre UNN-ledere trakk seg. I dag legger Helse Nord frem granskingsrapporten om trusler, bråk og uklare roller i Universitetssykehuset Nord-Norges ledelse..

NRK - 03 aug. 18 kl. 20:53

Alvorlig skadd etter knivstikking

Universitetssykehuset i Stavanger opplyser fredag kveld, at mannen som ble utsatt for knivstikking i Stavanger sentrum ved 18-tiden fredag har alvorlige skader. Politiet leter fortsatt etter gjerningspersonen..

NRK - 11 juni 18 kl. 09:48

Høie: Alvorleg for ambulanseflya

Helseminister Bent Høie seier situasjonen framleis er alvorleg for ambulansefly-tenesta. I dag besøkte han Universitetssykehuset i Tromsø, og seinare i dag skal han møte Babcock som tek over flytenesta neste år..

VG - 24 mai 18 kl. 08:47

UNN med kraftig kritikk i åpen høring på Stortinget: – Vi blør personell

STORTINGET (VG) Mads Gilbert og de andre akutt-legene på Universitetssykehuset i Tromsø frykter totalt sammenbrudd i luftambulansetjenesten allerede denne høsten..

NRK - 25 mars 18 kl. 20:18

Pasienter hoper seg opp

I lengre tid har utskrivningsklare pasienter ved Universitetssykehuset i Tromsø hopet seg opp og som kommunen burde tatt hånd om. Denne uken har sykehusledelsen sendt et brev til Fylkesmannen hvor de uttrykker sterk bekymring, skriver iTromsø..

NRK - 22 feb. 18 kl. 10:58

Fisker døde etter forlis i Troms

Fiskeren som søndag forliste ved Nord-Fugløya i Nord-Troms, døde onsdag på Universitetssykehuset i Tromsø. Sjarkfiskeren ble meldt savnet av andre fiskere som var i området. Han ble hentet opp av sjøen av et NH90-helikopter..

Aftenposten - 19 feb. 18 kl. 06:21

Tilstanden svært alvorlig for mann etter havari i Troms

Tilstanden er svært alvorlig for mannen som ble sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya utenfor Vannøya i Troms..

Dagbladet - 18 feb. 18 kl. 19:52

En mann til sykehus i luftambulanse etter havari i Troms

En mann er sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya utenfor Vannøya i Troms. Skadeomfanget er ukjent. .

Dagbladet - 18 feb. 18 kl. 19:52

En mann fløyet til sykehus etter havari i Troms

En mann er sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya utenfor Vannøya i Troms. Skadeomfanget er ukjent. .

VG - 28 feb. 18 kl. 16:26

To skadd i trafikkulykke i Troms

To personer er sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter en trafikkulykke på fylkesvei 87 i Øverbygd i Troms. En av dem skal være alvorlig skadd, opplyser politiet..

NRK - 27 feb. 18 kl. 23:42

To alvorlig skadet i skiheisulykke

De to mennene som ble truffet av en gjenstand fra skiheisen på Ånstadblåheia Skisenter i Nordland, har fått alvorlige, men ikke livstruende, skader. Begge blir overført til Universitetssykehuset i Tromsø, hvor de vil få videre behandling..

NRK - 26 okt. 17 kl. 16:36

Sykehus i alarmberedskap

Universitetssykehuset sier det er utløst katastrofealarm på Longyearbyen sykehus etter at et Russisk helikopter styrtet nær Barentsburg for ca. 45 minutter siden. Sykehuset i Tromsø er også i alarmberedskap..

P4 - 10 okt. 17 kl. 17:50

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke ved Karlsøy i Troms i dag. Ulykken skjedde under en øvelse på en bilferge, melder NRK. Mannen og en kollega satt i en redningsbåt som løsnet, og falt flere meter ned i havet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt