Uheldig

Sunday, 29 January, 04:17

Nyheter om Uheldig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 jan 23 kl. 10:20

– Svært Uheldig

Helseminister Ingvild Kjerkol mener det som kommer fram i granskingsrapporten av hvordan Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har brukt 90 offentlige millioner, er svært Uheldig. – Jeg forventer at organisasjoner som mottar tilskudd fra staten bruker midlene i tråd med formålet og regelverket, sier hun til NRK..

NRK - 06 jan 23 kl. 09:57

Noah anker kjennelsen om dommers habilitet

Dyrevernsorganisasjonen Noah anker habilitetsspørsmålet før rettsmøtet om ulvejakten mandag. Dommeren i saken ble byttet ut etter innsigelser fra regjeringen, som påpekte at dommeren tidligere hadde vært lokalleder i MDG. Den nye dommeren møtte innsigelser fra dyrevernsorganisasjonene, men Oslo tingrett har konkludert med at tingrettsdommeren er habil.

NRK - 04 jan 23 kl. 03:45

Byråd ga medieråd om hvordan sykkelveimotstandere kunne svertes

To småhusgater på Grefsen i Oslo krangler om en sykkelvei. Byråd Sirin Stav (MDG) ga en aksjonsgruppe råd om hvordan de kunne sverte den andre aksjonsgruppen. Sirin Stav innrømmer at hun brukte en «Uheldig formulering», men avviser overfor Aftenposten at hun ga råd om å sverte motparten.

Aftenposten - 03 jan 23 kl. 22:04

Byråd ga medieråd om hvordan sykkelveimotstandere kunne svertes: – Det var en Uheldig formulering

To småhusgater på Grefsen i Oslo krangler om en sykkelvei. Byråd Sirin Stav (MDG) ga aksjonister fra den ene gaten råd….

Klartale - 21 dec 22 kl. 13:20

Eva Kristin Hansen frifunnet for juks med pendlerbolig

– Oslo statsadvokatembeter har valgt å legge bort sakene. Det skriver statsadvokaten til avisa Aftenposten.Politiet har etterforsket flere politikere på Stortinget.

NRK - 10 nov 22 kl. 02:45

UD glemte å svare på brev fra kontrollkomiteen

Et brev fra kontrollkomiteen om russiske fiskefartøy ble liggende glemt i Utenriksdepartementet. – Uheldig, sier komitélederen. For to uker siden skulle utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) svart Stortinget om hva som skjedde i kulissene da russiske fiskefartøy fikk unntak fra havneforbudet.

Dagbladet - 17 dec 22 kl. 14:57

- Mange vil bli syke

Influensaepidemien sprer seg raskere og raskere, antallet coronasmittede stiger og volumet av RS-infeksjoner øker, i det som kalles en «tripledemic». Og er du Uheldig, så kan du få alle tre, på en gang..

VG - 29 nov 22 kl. 19:32

LO hardt ut mot egen regjering

LO går hardt ut mot egen regjering etter omstridt oljeforslag. – Uheldig, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik. – Direkte uansvarlig, sier leder Jørn Eggum i Fellesforbundet.

VG - 28 nov 22 kl. 21:17

Bilde delt på nett etter skyting på Grønland

– Klart Uheldig, mener politiet om delingen av bildet etter at en ung mann ble skutt og drept på Grønland i helgen..

NRK - 16 okt 22 kl. 19:55

Kjerkol etter avsløring: – Veldig Uheldig

NRK skrev lørdag at Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har kjøpt designmøbler til deres egne private leilighet for nærmere én million kroner. I VG retter helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) kritikk mot foreningen, etter avsløringene. – Noe av det som har kommet frem er veldig Uheldig, sier hun til VG.

NRK - 21 nov 22 kl. 07:53

Skal kunne varsle om skred anonymt

Varsom.no jobber nå med å gjøre det lettere å melde ifra om snøskred, blant annet ved at du kan rapportere inn anonymt. NVE er avhengige av at folk rapporterer inn snøskred og nestenulykker, men det er det ikke alle som gjør.

NRK - 19 nov 22 kl. 10:13

WWF: – Ingen er fornøyd

– Ingen er fornøyd akkurat nå. Det er utrolig Uheldig at land ser seg nødt til å kjøpslå, når vi trenger alt. Det er ikke enten eller.

VG - 18 nov 22 kl. 12:03

Forsvaret har gitt bonuser til folk det har blitt varslet mot: - Uheldig

Etter et skred av varslingssaker har PwC gjennomgått Forsvarets rutiner. De peker blant annet på at Forsvaret har hatt en praksis med å tilby sluttavtaler, i stedet for å si opp folk..

VG - 18 nov 22 kl. 12:03

Forsvaret har gitt bonuser etter kritikkverdig oppførsel: - Uheldig

En ny ekstern granskningsrapport peker blant annet på at Forsvaret har hatt en praksis med å tilby sluttavtaler i stedet for å si opp folk. De mener Forsvaret ikke signaliserer godt nok ut til organisasjonen at adferden er kritikkverdig..

VG - 18 nov 22 kl. 12:03

Forsvaret ga bonus etter kritikkverdig oppførsel: – Uheldig

En ny ekstern granskingsrapport peker blant annet på at Forsvaret har hatt en praksis med å tilby sluttavtaler i stedet for å si opp folk. De mener Forsvaret ikke signaliserer godt nok ut til organisasjonen at atferden er kritikkverdig..

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 20:39

Mener vindskatt rammer Uheldig: – Forslaget bør utsettes og utredes

Grunnrenteskatt på vindkraft kan gi dyrere strøm for industrien, og staten vil trolig få inn mindre penger enn….

E24 - 15 nov 22 kl. 20:39

Mener vindskatt rammer Uheldig: – Forslaget bør utsettes og utredes

Grunnrenteskatt på vindkraft kan gi dyrere strøm for industrien, og staten vil trolig få inn mindre penger enn ventet, ifølge Aneo-sjef Ståle Gjersvold. – Vi ønsker en utsettelse, sier han..

NRK - 14 nov 22 kl. 16:44

Kirkemøtet endrer boligordning for biskoper

Kirkerådet har vedtatt at biskopene skal få gratis bolig i stedet for at boligutgiftene blir refundert. I november i fjor vedtok Kirkerådet at biskopene skal få en bolig til disposisjon i stiftsbyen. Planen var da at de skulle betale leie, men få utgiftene refundert, skriver Vårt Land.

Dagbladet - 25 okt 22 kl. 18:35

NRK får refs: - Uheldig

P4-sjef Kenneth Andresen kritiserer statskanalen, og mener NRK beveger seg i en mer kommersiell retning..

Klartale - 25 okt 22 kl. 11:55

Derfor snakker folk om prosjektet Andreas Hus

Andreas Hus har blitt snakket om de siste ukene. Og alt har ikke vært positivt.---Hva er prosjektet Andreas Hus?

VG - 22 okt 22 kl. 12:28

Å verne de aller minste må gå først

Selv ble jeg født med en alvorlig hjertefeil, og har tilbrakt mer tid på sykehus enn de fleste. I november 2019 fødte jeg min sønn. Han kom for tidlig til verden, og også han har dermed tilbrakt mer tid på sykehuset enn de fleste.

Klartale - 19 okt 22 kl. 06:00

Kan Truss skape ny tillit?

5. september ble det kjent at Liz Truss vant kampen om å bli ny statsminister i Storbritannia. Da ble hun valgt til vinner i kampen om å bli leder for Det konservative partiet (toryene).

VG - 14 okt 22 kl. 15:27

Elden om de avpubliserte mediesakene: – Uheldig

Flere medier har avpublisert en sak om barskytingen i Oslo. Offentligheten fortjener en forklaring, mener presse-ekspert..

NRK - 11 okt 22 kl. 09:45

Politiet blei ikkje varsla

Institusjonen der den sikta mannen i drapssaka i Skien var innlagt, hadde ikkje fått beskjed av politiet om å varsle viss han reiste derfrå. Politiadvokat Bjørn Bunkholt Sæter seier til TA at dette var ein glipp intern hos politiet. Mannen i 20-åra var etterlyst da han blei arrestert for drapet på Heidi Flood i Skien i førre veke.

NRK - 11 okt 22 kl. 09:45

Drapssikta drog frå institusjon – politiet ble ikkje varsla

Institusjonen der den sikta mannen i drapssaka i Skien var innlagt, hadde ikkje fått beskjed av politiet om å varsle viss han reiste derfrå. Politiadvokat Bjørn Bunkholt Sæter seier til TA at dette var ein glipp intern hos politiet. Mannen i 20-åra var etterlyst da han blei arrestert for drapet på Heidi Flood i Skien i førre veke.

NRK - 09 okt 22 kl. 14:37

Voldtektssak mot tidligere Molde-spiller er henlagt

Påtalemyndigheten har henlagt voldtektssaken mot tidligere Molde-spiller Babacar Sarr. Årsaken er at kvinnen døde i juni. Dødsfallet er ikke relatert til straffesaken, men nå er voldtektsanklagene mot Sarr henlagt, skriver Nettavisen.

Klartale - 07 okt 22 kl. 13:31

Sjakkpresident trekker seg etter juks

Norges sjakkpresident trekker seg. Det skjer etter at Joachim Birger Nilsen har innrømmet juks. Han var sjakkpresident.

VG - 04 okt 22 kl. 12:40

Reagerer på funn om Forsvaret: – En Uheldig arv fra Høyre

Flere partier reagerer på funnene i Riksrevisjonens nye rapport. Senterpartiet peker på forgjengeren for ikke å ha tatt ansvar..

Klartale - 04 okt 22 kl. 10:44

Redaktørforeningen: – Politiet bør levere tilbake minnebrikken til Hazhir

– Veldig urettferdig.Slik reagerer amatør-fotograf Hazhir Shariati. Han var på demonstrasjonen ved Irans ambassade torsdag.

Klartale - 04 okt 22 kl. 06:59

Ekspert mener nederlaget var Uheldig for Putin

Fredag feiret Putin at ukrainske områder hadde blitt en del av Russland. Hæren hans ble presset ut av byen Lyman i Donetsk lørdag.Helge Blakkisrud sier at Lyman er et strategisk viktig sted.

Aftenposten - 03 okt 22 kl. 16:55

Politikerne om sjokk-exiten: - Uheldig. Klønete. Lite gunstig

Flere sentrale Trondheim-politikere lanserer Guri Knotten som lederkandidat, og noen krever full åpenhet rundt….

NRK - 02 okt 22 kl. 00:28

Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina. Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

VG - 29 sep 22 kl. 02:47

Klimaforsker om gasslekkasjen: – Veldig Uheldig

Metangassen som nå siver ut av gassrørledningene i Østersjøen utgjør over halvparten av det Norge slipper av ut klimagasser på ett år..

Klartale - 27 sep 22 kl. 20:27

Regjeringen stopper lærerstreiken

Streiken får alvorlige følger for barn og unge. Det sier regjeringen. Nå stopper de lærerstreiken.

E24 - 23 sep 22 kl. 09:24

Cecilie (23) om renteøkning: – Jeg er veldig nøye med pengene mine, og bruker ikke noe på unødige ting

Unge boligkjøpere i Tromsø kaller renteøkning for «Uheldig, vanskelig og dyrt»..

E24 - 23 sep 22 kl. 08:29

SAS får nesten to millioner i børsgebyr

Flyselskapet informerte markedet for sent om streikeutbruddet. – Svært Uheldig, sier SAS..

NRK - 22 sep 22 kl. 14:40

LO mener renteøkningen kan føre til at mange mister jobbene sine

LO mener en stor renteøkning er feil medisin nå og frykter at mange kan miste jobbene sine. – Det er ikke bare feil medisin. Det bygger på feil analyse også.

NRK - 22 sep 22 kl. 10:39

Advarer mot lading om natten

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 2 av 10 at de lader mer om natta nå enn før på grunn av de høye strømprisene, og størst er økningen blant de yngste voksne. – Dette er en Uheldig trend, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg Forsikring- Undersøkelsen gjelder lading av elbil, elsykkel eller elsparkesykkel. – Vi ser at de høye strømprisene gir atferd som øker risiko for skader, og det bekymrer oss, sier Ole Irgens.

VG - 21 sep 22 kl. 21:03

Magnus Carlsen bryter tausheten: – Uheldig for mange

Både Hans Niemann og Magnus Carlsen er videre til kvartfinale i Julius Baer Generation Cup. Nå kan duoen igjen møtes – men først i en finale. Onsdag kveld har Carlsen uttalt seg for første gang, med ord, om konflikten med Niemann..

Klartale - 20 sep 22 kl. 12:40

10 ting du må gjøre med huset før vinteren kommer

Folk er flinke til å følge med på huset sitt når det er vår. Men når vinteren kommer er vi mindre ute, og følger mindre med.Derfor bør vi være flinke nå som høsten er her.

NRK - 19 sep 22 kl. 16:49

Nye protester i Iran etter at kvinne døde

Det ble holdt nye demonstrasjoner i Irans hovedstad Teheran mandag, etter at en kvinne som var pågrepet av moralpolitiet, døde i varetekt. Ifølge lokale medier ble det demonstrert ved flere universiteter i Teheran. Folkemengdene krever en avklaring rundt dødsfallet til 22 år gamle Mahsa Amini, som i forrige uke havnet i koma og døde i politiets varetekt.

NRK - 19 sep 22 kl. 13:29

Mobbeombudet bekymret for elevenes psykiske helse

Stadig flere foreldre tar kontakt på vegne av sitt eget barn og der de forteller om de utfordringer som streiken medfører. Det skriver Nordland fylkeskommune i en pressemelding. Mobbeombudet er bekymret for elevene som har vært igjennom en pandemi og som nå har fått en dårlig start på et nytt skoleår.

VG - 15 sep 22 kl. 22:50

Uheldig Selnæs scoret selvmål – så vartet Bodø/Glimt opp med festfotball

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – FC Zürich 2–1) Bodø/Glimt stanget og stanget, men da de først ble tilbudt lillefingeren, tok de hele hånden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com