UNN Harstad

Mandag, 14 Juni, 17:19

Nyheter om UNN Harstad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 mars 21 kl. 16:06

Undersøker mulige bivirkninger

En ansatt ved Universitetssykehuset Nord-Norge er innlagt ved UNN Harstad. Vedkommende har fått AstraZenica-vaksinen, og det undersøkes nå om det er en sammenheng mellom sykdomsbildet og vaksinen. Det skriver UNN i en pressemelding.

NRK - 10 des. 20 kl. 19:16

46 i karantene ved UNN Harstad

Det er nå 46 personer som er satt i karantene i etterkant av smitteutbruddet ved UNN i Harstad. Det er en pasient, to ansatte, og en nærkontakt som har testet positivt. UNN i Harstad skriver på Twitter at 28 koronatester tatt i dag er negative..

NRK - 18 des. 20 kl. 19:40

21 negative tester ved UNN Harstad

Alle de 21 ansatte som ble testet ved UNN Harstad har testet negativt, ifølge sykehuset på Twitter. Fredag ble det meldt at ytterligere én pasient har testet positivt for viruset, etter å ha testet negativt tidligere i uka. 56 ansatte er i karantene..

NRK - 15 des. 20 kl. 20:01

Massetesting på sykehuset i Harstad

UNN Harstad planlegger testing av rundt 120 ansatte og pasienter ved tre avdelinger på sykehuset etter at to pasienter har avlagt positive hurtigtester på covid-19. Begge er innlagt av andre årsaker, og har ikke hatt symptomer på korona tidligere..

NRK - 14 des. 20 kl. 10:24

Tilbake til grønn beredskap

UNN Harstad går tilbake til grønn beredskap. Sykehuset melder at det ikke har vært flere positive prøver de siste dagene. Pasienter skal møte som normalt.

NRK - 14 aug. 20 kl. 07:15

Innlagt med moderate skader

De fire som torsdag kveld ble sendt til UNN Harstad etter trafikkulykka på E10, har moderate skader, melder sykehuset. En kvinne i 60-årene, en mann i 70- årene og to menn i 20-årene er innlagt til observasjon. Tre biler var involvert i ulykka..

NRK - 09 aug. 19 kl. 21:27

Fraktet til sykehuset

Føreren som var innblandet i trafikkuhellet i Harstad tidligere fredag kveld er nå fraktet til UNN Harstad, melder politiet. Personen er skadet og skal bli videre undersøkt der. Politiet er på stedet og avhører vitner.

NRK - 13 april 16 kl. 21:26

Mange smittet av virus på sykehus

På medisinsk avdeling ved UNN Harstad er det nå satt i verk flere tiltak for å begrense smitten av Noro-viruset. Både pasienter og ansatte har fått oppkast og diaré. Flere pasienter er nå isolert for å unngå ytterligere spredning..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt