Tsunamibølger

Onsdag, 23 Juni, 09:33

Nyheter om Tsunamibølger

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 mars 21 kl. 23:08

Tsunamibølger observert

Flere tusen mennesker er evakuert fra kysten i en rekke land i Stillehavet etter at det er observert Tsunamibølger etter det svært kraftige jordskjelvet som rammet fredag, melder AFP. Skjelvet hadde en styrke på 8,1..

Aftenposten - 04 mars 21 kl. 23:43

Tsunamibølger observert etter jordskjelv

De første tsunamibølgene er blitt observert etter de kraftige jordskjelvene sør i Stillehavet, opplyser myndighetene..

NRK - 04 mars 21 kl. 23:08

Tsunamibølger observerte

Fleire tusen menneske er evakuerte i New Zealand, Ny-Caledonia og Vanuatu etter at det er observert tsunamibølgjer frå jordskjelvet som ramma torsdag, melder AFP. Skjelvet med styrke 8,1 hadde senter ved Kermadec-øyane nord for New Zealand..

VG - 04 mars 21 kl. 22:05

Tsunamivarsel for store deler av Stillehavet

Jordskjelvet ved New Zealand kan utløse farlige Tsunamibølger i store deler av Stillehavsregionen, advarer tsunamivarslingssenteret på Hawaii..

Aftenposten - 20 okt. 20 kl. 05:41

Stort jordskjelv utenfor Alaska ga små Tsunamibølger

Et jordskjelv med 7,5 styrke utenfor øygruppen Aleutene i Alaska utløste mandag et tsunamivarsel, men ingen større bølger eller ødeleggelser, sier myndighetene..

NRK - 20 okt. 20 kl. 05:05

Jordskjelv ga små Tsunamibølger

Et jordskjelv med 7,5 styrke utenfor øygruppen Aleutene i Alaska utløste mandag et tsunamivarsel, men ingen større bølger eller ødeleggelser, sier myndighetene. Det kraftige skjelvet hadde en styrke på 7,5 og en dybde på 40 kilometer..

NRK - 01 nov. 17 kl. 23:33

Color Line senker farten

I flere år har folk på Nesodden klaget på at Color Lines ferjer fører til Tsunamibølger. Nå senker selskapet farten på skipene som passerer Nesodden og legger ruten lenger unna..

P4 - 13 nov. 16 kl. 14:34

Tsunamibølge har truffet land

Den første tsunamibølgen har nå nådd land etter det store jorskjelvet på New Zealand. Omfanget når det gjelder personskader er imidlertid fortsatt uklart. Det som er klart, er at de materielle skadene er omfattende.

NRK - 21 nov. 16 kl. 23:30

Tsunamibølger forsterker hverandre

Flere mindre Tsunamibølger har rammet den japanske kysten ved Fukushima, og det er ventet at bølgene vil forsterke hverandre, melder TV-kanalen NHK. En bølge på én meter er nok til å feie folk avgårde, advares det. Folk blir bedt om å evakuere..

NRK - 13 nov. 16 kl. 15:04

To meter høy tsunami på New Zealand

En to meter høy tsunamibølge er registert på New Zealand etter at en serie på 13 jordskjelv rammet Sørøya og havet utenfor søndag. WeatherWatch melder om at flere mindre, men farlige Tsunamibølger er registert. Hovedskjelvet hadde en styrke på 7,8..

NRK - 03 jan. 17 kl. 23:45

Trolig ikke tsunamiskader på land

– Det kan komme Tsunamibølger på opptil én meter, rundt 30 mil fra episenteret, sier Pacific Tsunami Waring Center. Ifølge et varslingssenter i Australia kan skader oppstå i en radius på rundt 11 mil fra episenteret, noe som er langt unna land..

VG - 21 nov. 16 kl. 22:30

Japan truffet av Tsunamibølger etter jordskjelv

Bølger på nesten halvannen meter traff havnen i Sendai nordøst i landet etter et kraftig jordskjelv..

NRK - 24 nov. 16 kl. 20:48

El Salvador evakuerer langs kysten

Myndighetene i El Salvador har beordret evakueringer langs stillehavskysten etter jordskjelvet torsdag kveld. Ifølge Pacific Tsunami Center er det ventet Tsunamibølger på opptil en meter..

NRK - 22 nov. 16 kl. 00:16

Truffet av 1,4 meter høy bølge

En serie Tsunamibølger har truffet østkysten av Japan. Den siste i rekken er foreløpig den største, med en høyde på 1,4 meter, melder tv-kanalen NHK..

VG - 21 nov. 16 kl. 22:30

Tsunamibølger i Fukushima

Hele Fukushima evakueres, melder japansk kringkaster..

NRK - 13 nov. 16 kl. 15:28

Fare for tsunami på opptil 5 meter

Sivilforsvaret på New Zealand har sendt ut kart som viser at hele østkysten av Sørøya, Nordøya og Chatham-øyene kan bli rammet av Tsunamibølger på opptil 5 meter. En serie på 13 jordskjelv har gjort at folk bør holde seg borte fra kysten, advarer de..

Dagbladet - 13 nov. 16 kl. 15:09

Enormt jordskjelv rammet New Zealand - Tsunamibølger har truffet land

Målt til 7,8 på jordskjelvskalaen..

NRK - 13 nov. 16 kl. 14:32

Evakuerer lavereliggende strøk

Bygninger er evakuert i flere byer på New Zealand etter at et kraftig jordkjelv rammet Sørøya søndag. Flere bygninger skal ha fått skader. Sivilforsvaret ber folk holde seg borte fra kysten og trekke opp i høyden i påvente av Tsunamibølger..

NRK - 13 nov. 16 kl. 14:06

I alt 8 skjelv på New Zealand

Åtte jordskjelv har rammet New Zealand søndag, det kraftigste med styrke 7,8, melder det amerikanske jordksjelvsenteret USGC. Øyenvitner forteller at noen hus har rast sammen i Christchurch. Tsunamibølger kan ramme Nordøya, Sørøya og Chatham-øyene..

Aftenposten - 17 sep. 15 kl. 01:17

Tsunami har truffet Chile etter kraftig jordskjelv

Jordskjelvet skal være målt til 8,3 på jordskjelvskalaen. Tsunamibølger opp mot fem meter er målt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt