Tsjasiv Jar

Thursday, 18 July, 08:03

Nyheter om Tsjasiv Jar

NRK - 04 jul 24 kl. 15:22

Ukraina overgir deler av Tsjasiv Jar

Ukrainas hær ble torsdag tvunget ut av deler av byen Tsjasiv Jar i Donetsk fylke øst i landet. – Posisjonene til våre forsvarere er ødelagt, sier talsmannen for Khorytsa-hærgrupperingen, Nazar Volosjyn. Ifølge Volosjyn er det ikke noen bygninger igjen i Tsjasiv Jar som er intakte og sier at bombeangrep har etterlatt et månelandskap.

Klartale - 16 maj 24 kl. 06:00

– Vi vil ikke la oss okkupere

Russlands angrep mot Ukraina har i over to år. Både Ukraina og Russland har hatt sine små seire.Den siste tiden er det russerne som har rykket framover.

NRK - 11 jun 24 kl. 09:42

Kjemper om flere byer i Donetsk

Russiske styrker sa mandag at de hadde tatt kontroll over landsbyen Staromajorske. Landsbyen er liten, men anses å ha viktig symbolsk verdi, skriver NTB. Staromajorske ligger ved fronten sør i Donetsk og var en av få byer Ukraina tok tilbake under motoffensiven i fjor.

NRK - 21 apr 24 kl. 12:18

Russland hevder de har tatt ukrainsk landsby

Det russiske forsvarsdepartement opplyser søndag at russiske styrker har overtatt Bohdanivka, en ukrainsk landsby ved frontlinjen i Donetsk-regionen. Landsbyen ligger få kilometer unna byen Tsjasiv Jar,, hvor ukrainske styrker fortsatt har kontrollen..

NRK - 10 sep 23 kl. 17:57

To utenlandske hjelpearbeidere drept i Ukraina

En spansk og en canadisk hjelpearbeider ble drept, og en svensk og en tysk hjelpearbeider ble alvorlig såret i et rakettangrep øst i Ukraina søndag. Angrepet fant sted nær byen Tsjasiv Jar, da de fire var på vei fra Slavjansk til Bakhmut i Donetsk-regionen i Øst-Ukraina. De fire jobbet for hjelpeorganisasjonen Road to Relief, som evakuerer sårede mennesker fra frontlinjene i Ukraina..

NRK - 14 jul 23 kl. 05:07

Frankrikes høyeste fortjenstmedalje til journalist som ble drept i Ukraina

Den drepte AFP-journalisten Arman Soldin er posthumt tildelt Frankrikes høyeste fortjenstmedalje. Fortjenstmedaljen Legion d'Honneur ble gitt Soldin posthumt 28. juni, opplyser franske myndigheter.

NRK - 09 maj 23 kl. 19:41

AFP-journalist drepen i rakettangrep i Ukraina

Journalist for nyheitsbyrået AFP, Arman Soldin, er drepen i eit rakettangrep ved byen Tsjasiv Jar nær Bakhmut aust i Ukraina. Soldin arbeidde blant anna med videojournalistikk, og dekte krigen i Ukraina for det franske nyheitsbyrået..

NRK - 11 jul 22 kl. 15:36

Tallet på drepte stiger etter angrep i Donetsk

Tallet på døde har steget til 26 etter angrepet mot et boligområde i Tsjasiv Jar i Donetsk-regionen øst i Ukraina, ifølge ukrainske redningsmannskaper. Området skal ha blitt truffet i et rakettangrep lørdag kveld. Russland hevder at det var et våpenlager som ble angrepet og at mange ukrainske soldater ble drept.

Aftenposten - 22 jul 22 kl. 05:34

– Si farvel til bestefar. Dere kommer ikke til å se ham igjen.

KRAMATORSK/Tsjasiv Jar, UKRAINA (Aftenposten): Skal de flykte fra Russlands hær eller vente og se om den kommer hit?.

Aftenposten - 12 jul 22 kl. 09:33

34 drepte funnet etter russisk angrep på boligblokk – omtales som statsterrorisme

Det blir funnet stadig flere drepte i boligblokken som ble rammet av et russisk angrep i Tsjasiv Jar i Donetsk i helgen..

NRK - 12 jul 22 kl. 08:25

Flere funnet drept i utbombet boligblokk i Donetsk

Det blir funnet stadig flere drepte i boligblokken som ble rammet av et russisk angrep i Tsjasiv Jar i Donetsk i helgen. 34 er bekreftet døde. Boligblokken ble beskutt av russiske raketter lørdag kveld, ifølge ukrainske myndigheter.

NRK - 11 jul 22 kl. 19:06

Talet på drepne stig framleis etter angrep i Donetsk

Talet på døde har stige til 31 etter angrepet mot eit bustadsområde i Tsjasiv Jar i Donetsk-regionen aust i Ukraina, ifølge ukrainske redningsmannskap. Ni overlevande er henta ut av ruinane, ifølge redningsmannskapet. Området blei truffe i eit rakettangrep laurdag kveld.

NRK - 10 jul 22 kl. 12:58

15 drept etter rakettangrep i Donetsk

Minst 15 personer er døde etter et rakettangrep som traff et leilighetskompleks i den krigsherjede Donetsk-regionen i Øst-Ukraina lørdag, melder Reuters. Rakettangrepet skjedde lørdag kveld i byen Tsjasiv Jar i Donetsk, opplyser lokalguvernøren Pavlo Kyrylenk på Telegram. I tillegg til de drepte er minst fem personer såret.

NRK - 10 jul 22 kl. 02:34

Russland hevder å ha bombet hangar med vestlige våpen

Russland hevder at de har bombet en hangar i Donetsk-regionen og ødelagt et lager med amerikanske M777 haubits-kanoner. En talsmann for det russiske forsvarsdepartementet sa lørdag at hangaren i nærheten av Tsjasiv Jar i Donetsk ble ødelagt, og at mange ukrainske soldater ble drept i angrepet, som er ledd i offensiven for å ta kontroll over Donetsk. Tidligere sa den ukrainske generalstaben at russiske styrker angriper bredt i Øst-Ukraina.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com