Trondheim

Sunday, 29 January, 03:17

Nyheter om Trondheim

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 20:15

Dette er alvor. Ikke minst for Trondheim

KOMMENTAR: Russiske skiløpere som kjemper om VM-gull i Granåsen om to år? Sterke krefter ser ut til å ville det slik..

NRK - I førrgår: 02:20

Trønder dømt til fengsel for grov korrupsjon

En mann er i Trøndelag tingrett dømt til to og et halvt års fengsel for å ha gitt bestikkelser på nesten 4 millioner kroner til en lokal byggeleder. Mannen i midten av 60-årene var tidligere medeier og daglig leder i et firma i Trondheim, og ifølge dommen foregikk den grove korrupsjonen fra april 2017 til desember 2018. I denne perioden ga han fordeler på til sammen 3,89 millioner kroner til en byggeleder i et lokalt forvaltningsorgan.

Klartale - I førrgår: 16:30

Ruskevær i nord og sør

Torsdag var nesten vårlig på Østlandet. Oslo badet i sol. Resten av uka skyer det til.

Aftenposten - I førrgår: 15:30

Kronprinsen får ny rolle i Trondheim

Kronprins Haakon og den nyetablerte hovedkomiteen for Trondheim-VM møtes for første gang denne uka..

NRK - I førrgår: 08:18

Leter etter raner

Politiet har flere patruljer på Lade i Trondheim som leter etter personen som trua til seg to telefoner fra en ung mann i morges. Ranet skal ha skjedd utendørs. Politiet har foreløpig ikke fått noen god beskrivelse av gjerningsmannen da ransofferet er blitt tatt hånd om av helsepersonell..

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 12:38

Ingebrigtsen savnet trenertilværelsen og fikk klar beskjed av kona

MASPALOMAS (VG) Kåre Ingebrigtsen (57) og familien var allerede på vei tilbake til Trondheim da Ranheim-tilbudet dukket….

VG - 25 jan 23 kl. 12:38

Ingebrigtsen savnet trenertilværelsen og fikk klar beskjed av kona

MASPALOMAS (VG) Kåre Ingebrigtsen (57) og familien var allerede på vei tilbake til Trondheim da Ranheim-tilbudet dukket opp. Da var det ikke noe å lure på..

NRK - 25 jan 23 kl. 08:47

Dovrebanen fortsatt stengt - lastebil ødela strømledning

Dovrebanen er fortsatt stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag. – Det jobbes for fullt. Dette er en ganske uvanlig hendelse, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen onsdag morgen.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:36

Flyruter mellom norske storbyer klimaversting

Nordmenns flyvaner bidrar til dobbelt så høye CO2-utslipp som svenske, franske og tyske flypassasjererer, viser tall fra NTNU. Strekningene mellom Oslo og Trondheim, og Oslo og Bergen var henholdsvis de fjerde og femte travleste flyrutene i hele Europa i fjor, ifølge Europstat. Hver dag går det 44 flyvninger mellom Oslo og Trondheim.

NRK - 24 jan 23 kl. 21:11

Togtrafikken trolig rammet i et døgn etter at trailer rev ned kraftledning

Togtrafikken er kraftig rammet etter at en trailer tirsdag kveld rev med seg en kjøreledning til toget ved Revmoen i Oppdal da den kjørte av veien. Hendelsen skjedde ved 17-tiden tirsdag ettermiddag og inntil videre er all ferdsel stengt mellom Berkåk og Oppdal stasjon. – Det vil antakelig ta til utpå kveldstid i morgen å rette opp.

NRK - 24 jan 23 kl. 16:11

Mann til legevakt etter fallulykke på jobb

En mannlig ansatt ved en bedrift på Torgård i Trondheim kommune er kjørt til legevakt med ambulanse etter en fallulykke på jobb, skriver politiet på Twitter..

NRK - 24 jan 23 kl. 15:24

St. Olavs hospital sikta for ikkje å ha gitt forsvarleg helsehjelp

Politiet har sikta St.Olavs hospital for å ikkje ha gitt forsvarleg helsehjelp til mannen som seinare drepte ein person på Lademoen i Trondheim. Tiltalte var psykotisk og politiet vil finne ut om han fekk naudsynt medisin, Statsforvaltaren har tidlegare slått fast at sjukehuset ikkje braut lova, skriv Adresseavisen..

NRK - 24 jan 23 kl. 13:52

Dømt for voldtektsforsøk

En 31 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for voldtektsforsøk i Trondheim i fjor høst. En kvinne ble overfalt utendørs på Møllenberg og lagt i bakken. Forbipasserende hørte ropene fra kvinnen og varslet politiet.

NRK - 23 jan 23 kl. 17:50

Fotgjenger påkjørt

En fotgjenger er påkjørt av en bil på Lade i Trondheim. Skadeomfanget er ikke kjent melder politiet på Twitter. Politi og ambulanse er på vei til stedet..

VG - 23 jan 23 kl. 15:07

Har etterlyst midler i flere år: – Kvinnene har ventet nok

Vulvapoliklinikken ved Oslo universitetssykehus har i flere år spurt sykehuset om økt støtte til klinikken, men har fått avslag. Samtidig øker ventetiden i både Tromsø og Trondheim..

VG - 23 jan 23 kl. 12:47

Funn av beinrester: Så gamle at det ikke er politisak

Politiet rykket ut etter at det er gjort funn av beinrester i forbindelse med graving på Leangen i Trondheim omtrent klokken 11:20..

NRK - 23 jan 23 kl. 11:54

Fant beinrester på Leangen

På Leangen i Trondheim er det funnet beinrester under gravearbeid. Politiet er på stedet..

NRK - 23 jan 23 kl. 11:54

Har funnet beinrester under gravearbeid

På Leangen i Trondheim er det funnet beinrester under gravearbeid. Politiet er på stedet. Ifølge Nidaros går politiet ut fra at det er menneskebein.

NRK - 23 jan 23 kl. 11:49

Trafikkuhell ved Heggstadmoen

En lastebil og en personbil har vært involvrt i et trafikkuhell ved Heggstadmoen i Trondheim. Nødetatene rykker ut, melder politiet..

NRK - 23 jan 23 kl. 07:57

Giskes Nidaros vil sende strømresolusjon til landsmøtet

Nidaros Sosialdemokratisk Forum jobber med en strømresolusjon til det kommende landsmøtet i Arbeiderpartiet. Det bekrefter lokallagets leder Trond Giske. Til Dagbladet sier Giske at lokallaget på sitt årsmøte i Nidaros vil gjøre et strømvedtak som skal sendes videre til årsmøtet i Trondheim Ap.

Aftenposten - 22 jan 23 kl. 17:10

La opp i fjor - nå er RBK-helten klar for Trondheim-klubb

Pål André Helland er klar for Freidig - i futsal!.

NRK - 22 jan 23 kl. 15:45

Underslagssiktet i Trondheim ville forhandle med banken

Mannen som er siktet for underslag av store beløp fra en bank i Trondheim, ville før pågripelsen forhandle med banken for å unngå anmeldelse, sier forsvareren. Mannen ble pågrepet torsdag, men dagen før kontaktet han Christian Wiig, som nå forsvarer ham, ifølge Adresseavisen. – Jeg fikk spørsmål om jeg kunne bistå med en vanskelig sak.

NRK - 22 jan 23 kl. 10:21

Mann funnet bevisstløs

I natt fant politiet en blodig mann i Dokkgata i Trondheim. Politiet tror han ble utsatt for vold. Meldinga kom fra AMK klokka 1.

Aftenposten - 20 jan 23 kl. 09:54

Millionsmell for den planlagte hallen i Trondheim

Treningshall med to isflater på Tiller-tomta er blitt dobbelt så dyr..

NRK - 20 jan 23 kl. 07:16

Forsinkelser på Gardemobanen

En signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardemobanen, skriver BaneNor på sine nettsider. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver BaneNor fredag morgen. Signalfeilen berører følgende toglinjer: Asker - Oslo S - Kongsvinger - (Charlottenberg) R14 Drammen - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen - Oslo S - Lillestrøm - Oslo Lufthavn/Oslo Airport - Lillehammer RE10 Drammen - Oslo S - Dal R13 Kongsberg - Oslo S - Eidsvoll R12 Oslo S - Trondheim S, Dovrebanen F6 Skien - Oslo S - Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Spikkestad - Asker - Oslo S - Lillestrøm L1 Stabekk - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2 En feil på en sporveksel mellom Nordagutu og Notodden fører til forsinkelser også på Bratsbergbanen.

Aftenposten - 19 jan 23 kl. 21:01

– Jeg var kald og klarte ikke å spise. Jeg måtte krabbe ut av dusjen

Marte Skaanes er endelig tilbake etter måneder med motgang. Nå snakker 26-åringen fra Trondheim ut om den tøffe perioden..

Klartale - 18 jan 23 kl. 15:12

Store forskjeller i været for helgen

På Sørlandet og Østlandet har det både de siste dagene kommet mye snø. De neste dagene blir ganske rolige, sier Rafael Escobar Løvdahl til nyhetsbyrået NTB. Han er statsmetorolog hos MI.

NRK - 17 jan 23 kl. 09:10

Tog sneiet traktorhenger på Brøttum stasjon

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er stengt etter at et tog skal ha vært borti en traktortilhenger på skinnegangen på Brøttum stasjon. Det opplyser pressevakta i Bane Nor. Ingen personer skal være skadd.

NRK - 17 jan 23 kl. 09:10

Tog sneiet henger på vogntog på Brøttum stasjon

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er stengt etter at et tog skal ha vært borti hengeren på et vogntog. Vogntoget skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Hengeren ligger veltet over skinnegangen og må fjernes, før togtrafikken igjen kan gå som normalt.

NRK - 17 jan 23 kl. 09:10

Tog kjørte inn i henger på vogntog på Brøttum stasjon

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er stengt etter at et tog skal ha kjørt inn i hengeren på et vogntog. Vogntoget skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Hengeren ligger veltet over skinnegangen og må fjernes, før togtrafikken igjen kan gå som normalt.

VG - 16 jan 23 kl. 18:11

Anne-Grete (76) gir Ap-ledelsen hodebry: – Min stemme må telle

Anne-Grete Olaussen (76) er blant dem som gir Ap hodebry for tiden: Hun bor i Oslo, men er medlem i Trond Giskes lokallag i Trondheim..

NRK - 15 jan 23 kl. 11:07

Tog sperrer sporet på Nordlandsbanen

Et tog sperrer sporet på Nordlandsbanen, og dermed oppstår det forsinkelser – Det er forsinkelser på grunn av et tog som sperrer sporet mellom Stjørdal og Skatval. Vi jobber med å fjerne toget, opplyser Bane Nor. Alle tog på strekningen Trondheim S – Bodø er berørt.

NRK - 14 jan 23 kl. 22:35

Ulrikke Brandstorp blant tre som gikk videre i MGP

Umami Tsunami, Ulrikke Brandstorp og Alessandra gikk videre til finalen fra første delfinale i årets Melodi Grand Prix. I alt sju melodier deltok i kveldens delfinale i Trondheim spektrum. De to andre delfinalene går 21.

VG - 14 jan 23 kl. 19:28

VG triller terning på MGP-låtene!

Lørdag kveld er det duket for årets første delfinale i Melodi Grand Prix. Syv artister skal i ilden – tre av dem går videre til finalen i Trondheim Spektrum den 4. februar.

Aftenposten - 13 jan 23 kl. 20:08

Historisk utvikling: – Vi er litt usynlige i byen

I helgen arrangerer Trondheim Skøiteklub NM i Leangen ishall. Det håper stevnelederen vil få positive ringvirkninger for….

Klartale - 13 jan 23 kl. 16:30

Første runde i Melodi Grand Prix lørdag

Første delfinale av Melodi Grand Prix (MGP) er lørdag. Artistene som skal være med ble presentert forrige uke.Én av artistene er Ulrikke Brandstorp.

NRK - 13 jan 23 kl. 07:03

Rekordsterk prisvekst i leiemarkedet i 2022

Leieprisene i de fire store byene steg med 1 prosent i fjerde kvartal 2022. I 2022 har leieprisene steget med 7,5 prosent. - Eiendom Norges utleieboligprisstatistikk viser en historisk sterk oppgang i utleieboligprisene i Norge både i fjerde kvartal og 2022 under ett.

VG - 13 jan 23 kl. 06:14

Kjerkol vil bremse innflytelse for Giske-lag

Leder i Trøndelag Ap, helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol, sier nei til at utenbys medlemmer i Trond Giskes suksessfulle partilag i Trondheim skal telle når delegater til fylkesårsmøtet og Ap-landsmøtet fordeles..

NRK - 12 jan 23 kl. 22:35

Helsetilsynet krever svar om Helseplattformen

Helsetilsynet ber om en redegjørelse rundt innføringen av Helseplattformen ved St. Olavs hospital, ettersom det fortsatt er feil med det nye journalsystemet. Det er nesten ni uker siden det nye journalsystemet ble tatt i bruk ved St.

Klartale - 11 jan 23 kl. 15:06

Så vanskelig er det for enslige å kjøpe bolig i Oslo

Eiendom Norge lager samme rapport to ganger hvert eneste år. De kaller den sykepleier-indeksen. Eiendom Norge ser først på hva en sykepleier tjener i gjennomsnitt.

NRK - 11 jan 23 kl. 08:33

En enslig sykepleier har råd til 1,5 prosent av boligene på Oslo-markedet

En normalt lønnet sykepleier har kun råd til 1,5 prosent av boligene i Oslo. Det viser tall fra Eiendom Norge som to ganger i året presenterer sin såkalte sykepleierindeks. I Trondheim, Bergen og Stavanger ville en normalt lønnet sykepleier kunne finansiere kjøp av henholdsvis 24, 26 og 30 prosent av boligene.

NRK - 10 jan 23 kl. 17:47

Bil stakk av fra front-mot-front

Politiet melder om front mot front-kollisjon mellom to personbiler i Byåsveien på Munkvoll i Trondheim. Nødetatene er på stedet. En bil har forlatt stedet med store materielle skader.

VG - 09 jan 23 kl. 20:42

Støre lover ikke lavere priser enn i Tyskland

SUNDVOLDEN (VG) Statsminister Jonas Gahr Støre lover ingen raske strømgrep uten utredning. Han lover heller ikke lavere strømpriser enn i Tyskland – og skryter av medlemsveksten til Trond Giskes lokallag i Trondheim..

Aftenposten - 09 jan 23 kl. 20:11

Trondheim vil kuppe den store kvelden

Neste år flytter Idrettsgallaen til Trondheim Spektrum..

Aftenposten - 09 jan 23 kl. 17:41

Katt funnet etter to uker på rømmen i Oslo lufthavns bagasjeanlegg

Etter en flytur fra Trondheim til Oslo, forsvant katten Mia fra buret sitt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com