Trekke

Sunday, 16 January, 19:19

Nyheter om Trekke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 jan 22 kl. 10:15

Toryer ber Boris Johnson gå av

Ledende Tory-politikere mener statsminister Boris Johnson må Trekke seg etter at han innrømmet å ha deltatt på en hagefest mens landet var nedstengt. Den skotske Tory-lederen Douglas Ross sier statsministerens posisjon ikke lenger er holdbar etter det som kom fram i spørretimen i parlamentet onsdag. Også tre andre parlamentarikere fra Johnsons eget parti mener han må gå av, ifølge BBC.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 17:19

– Nå kan vi Trekke pusten

Første lørdag i november har alle kinoer i Norge halv pris. Hos Odeon og Nordisk film fører det mest sannsynlig til….

E24 - 06 nov 21 kl. 17:19

Tusenvis drar på kino i dag: – Nå kan vi Trekke pusten

Første lørdag i november har alle kinoer i Norge halv pris. Hos Odeon og Nordisk film fører det mest sannsynlig til publikumsrekorder i år..

NRK - 06 nov 21 kl. 15:53

USA Trekker ut ambassadeansatte

USA velger å Trekke tilbake diplomater ved ambassaden i Addis Abeba, skriver Reuters. I går vaklgte Norge å gjøre det samme. Situasjonen i Etiopia er uoversiktlig og uforutsigbar.

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 13:08

Vil stenge ute svenske selskap: – Merkelig

Det svenske togselskapet SJ kan bli kastet ut av togkampen om Østlandet, men norske Vy har ingen planer om å Trekke seg….

E24 - 04 nov 21 kl. 12:35

Vil stenge ute svenskene i Norge – men Vy skal fortsatt operere i Sverige

Det svenske togselskapet SJ kan bli kastet ut av togkampen om Østlandet, men norske Vy har ingen planer om å Trekke seg ut av Sverige..

VG - 04 nov 21 kl. 12:18

Vil stenge ute svenskene i Norge – men Vy skal fortsatt operere i Sverige

Det svenske togselskapet SJ kan bli kastet ut av togkampen om Østlandet, men norske Vy har ingen planer om å Trekke seg ut av Sverige..

NRK - 02 nov 21 kl. 12:23

Migrant funnet død på grensen

En irakisk mann ble funnet død på grensa mellom Polen og Hviterussland mandag. Det er det tiende dødsfallet på grensa siden sommeren. Ifølge hviterussiske grensevakter døde mannen på polsk side etter å ha kommet fra Hviterussland.

VG - 01 nov 21 kl. 11:16

Storbritannia gir Frankrike 48 timer på å løse fiskeristriden

Storbritannia gir Frankrike 48 timer på å Trekke tilbake trusler i forbindelse med striden om fiskerilisenser og kommer med egne trusler dersom det ikke skjer..

NRK - 01 nov 21 kl. 11:10

Storbritannia gir Frankrike frist

Storbritannia gir Frankrike 48 timer på å Trekke tilbake trusler i forbindelse med striden om fiskerilisenser og kommer med egne trusler dersom det ikke skjer. – Det er ikke inngått noen avtale. Frankrike har kommer med fullstendig urimelige trusler, deriblant mot Kanaløyene og mot vår fiskeriindustri, sier britenes utenriksminister Liz Truss til Sky News.

VG - 31 okt 21 kl. 09:46

Rockere testet positivt for covid-19

Både Jon Bon Jovi og Bryan Adams har måttet Trekke seg fra konserter etter å ha testet positivt for covid-19 i helgen..

NRK - 30 okt 21 kl. 17:04

Trekker tilbake diplomater

De forente arabiske emirater bestemte lørdag at landets diplomater skal Trekkes ut av Libanon. De skal også nekte sine innbyggere å besøke landet, melder Reuters. Tidligere denne uken lekket det en video av libanesiske diplomater som kritiserte Saudi Arabias krigføring i Jemen.

VG - 29 okt 21 kl. 15:40

Tine Thing Helseth er syk – avlyser konserter

Trompetisten Tine Thing Helseth har fått påvist kreft og må Trekke seg fra oppdrag og konserter en stund framover, opplyser hennes manager..

NRK - 25 okt 21 kl. 19:51

Baldwin øvde på å Trekke revolveren

Alec Baldwin øvde på å Trekke revolveren fra hylsteret og sikte mot kamera da filmfotografen Halyna Hutchins ble skutt og drept, ifølge regissøren Joel Souza. Revolveren viste seg å være ladd med skarp ammunisjon, og Souza ble selv truffet og såret av skuddet som ble avfyrt. Souza har nå forklart seg om hendelsen og forteller i en skriftlig redegjørelse at han sto bak Hutchins og så over filmfotografens skulder «da han hørte noe som lignet lyden fra en pisk og deretter et høyt smell».

NRK - 23 okt 21 kl. 19:07

Haaland kan være ute resten året

Erling Braut Haaland kan kanskje ha spilt sin siste kamp i 2021. Til VG sier landslagslege Ola Sand at alt før kampen mot Bayern Munchen 4. desember vil være en bonus.

E24 - 23 okt 21 kl. 07:03

Usikkert hva regjeringen skal gjøre med 4.000 nye drosjeløyver

Den nye regjeringen har lovet å stoppe frislippet i drosjenæringen, men vil få problemer med å Trekke tilbake de nye løyvene som allerede er utdelt..

NRK - 23 okt 21 kl. 04:55

4000 nye drosjeløyve

Den nye regjeringa har lovd å stoppe frisleppet i drosjenæringa, men vil slite med å Trekke tilbake løyve som alt er delte ut. Sidan 1. november i fjor har det vore enklare å få drosjeløyve, noko som har ført til over 4000 nye løyve, skriv Adressa..

NRK - 19 okt 21 kl. 15:00

Trond Giske-film til Amsterdam

Dokumentarfilmen «Trond Giske – Makta rår», har blitt invitert til IDFA, verdens største dokumentarfilmfestival. Dokumentaren av Håvard Bustnes får verdenspremiere i Amsterdam, i seksjonen Frontlight på IDFA. Filmen handler om tiden fra han var ungdomspolitiker, til han på dramatisk vis bestemte å Trekke seg fra politikken etter anklager om seksuell trakassering, ifølge Norsk filminstitutt.

NRK - 18 okt 21 kl. 14:22

Russland Trekker NATO-delegasjon

Russland vil Trekke sin delegasjon til NATO fra og med november. Det opplyser landets utenriksminister Sergej Lavrov ifølge Reuters. Han sa videre at medlemmer av NATOs delegasjon til Moskva vil miste sine akkrediteringer 1.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 20:00

For tre år siden kåret vi Norges største vintersportstalenter. Hvor er de nå?

I 2018 valgte Aftenposten å Trekke frem noen av Norges mest lovende utøvere. Noen har allerede markert seg kraftig..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 12:48

– Vaffelsalg er ikke alltid nok

IK Grane ønsker å Trekke enda flere barn og familier til Granestua. Nå har ildsjelene fått hjelp av Sparebanken Sør til….

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 20:46

Inkassobyrå får ikke Trekke så mye at mannen ikke får seks halvlitere om dagen

Dommerne ga en alkoholiker rett i at han ikke kan fratas midler, slik at han ikke får dekket sitt daglige behov for seks….

E24 - 09 okt 21 kl. 18:58

– Det må ikke være ensomt på toppen

Anita Krohn Traaseth advarer ledere mot å Trekke seg tilbake når ting blir vanskelig på jobb. – Den største feilen vi ledere gjør er å begynne med e-post-kommunikasjon og ghoste..

NRK - 06 okt 21 kl. 17:41

Nato utviser åtte russere

Nato har utvist åtte medlemmer av Russlands delegasjon til forsvarsalliansen, melder NTB. De var etterretningsoffiserer, hevder Nato. I tillegg til å Trekke akkrediteringen for de åtte russerne, reduserte Nato onsdag antall stillinger som Russland kan få akkreditering for i Nato, til ti.

NRK - 29 sep 21 kl. 21:26

Britney Spears kan bli fri

Onsdag kan striden om Britney Spears sitt vergemål få en avslutning. Spears sin advokat, Mathew Rosengart, leverte i forrige uke inn anmodningen om å fjerne hennes far Jamie Spears som verge innen 29 september. På et rettsmøte i Los Angeles sent onsdag kveld norsk tid skal en domstol behandle anmodningen.

NRK - 29 sep 21 kl. 19:52

Truer med å Trekke seg ut av Mali

Hvis Mali inngår en avtale med russiske leiesoldater for å bekjempe islamistgrupper, Trekker de danske styrkene seg ut, varsler Danmarks forsvarsminister. – Vi samarbeider ikke med leiesoldater. Det er helt uakseptabelt og en klar rød linje, sier forsvarsminister Trine Bramsen (S) til Jyllands-Posten.

VG - 29 sep 21 kl. 09:16

Amerikanske forsvarstopper ville beholde styrker i Afghanistan

Høytstående amerikanske generaler advarte president Joe Biden mot å Trekke ut alle styrker fra Afghanistan..

VG - 29 sep 21 kl. 08:22

Jesse Palmer blir ny programleder for «Ungkaren»

Chris Harrison (49) ble tvunget til å Trekke seg etter 20 år som frontfigur for «The Bachelor» i USA. Nå tar en tidligere deltager over roret..

Aftenposten - 28 sep 21 kl. 19:01

Oljenæringens krisepakke kan bli langt dyrere enn antatt. WWF krever at den nye regjeringen Trekker skattegaven tilbake.

Det viser utregninger fra Verdens naturfond (WWF). Miljøorganisasjonen mener den nye regjeringen må Trekke tilbake den….

NRK - 24 sep 21 kl. 15:45

Iran vil ta opp att atomsamtalar

Iran ønsker å ta opp at forhandlingane om atomavtalen frå 2015 snart. Det seier den iranske utanriksministeren Hossein Amirabdollahian, ifølge Reuters. Han snakka med journalistar under FNs generalforsamling i New York.

VG - 23 sep 21 kl. 13:11

Regjeringssonderingene: Dette diskuterte de først

HURDAL (VG) De seks partitoppene som skal finne ut om det er grunnlag for en flertallsregjering eller ikke, startet de fortrolige samtalene med å Trekke opp de store linjene, får VG opplyst..

VG - 18 sep 21 kl. 18:25

Slik det måtte gå

Kjell Ingolf Ropstad hadde ikke noe valg. Han måtte Trekke seg. Men han bærer ikke alene ansvaret for det som har skjedd..

NRK - 18 sep 21 kl. 17:20

Listhaug: Bra at Ropstad Trekker seg

Partileder Sylvi Listhaug i Frp sier hun forstår at Kjell Ingolf Ropstad Trekker seg som statsråd og partileder etter det som er kommet fram de siste dagene. – Det er bra at Ropstad Trekker seg. Det som har kommet fram de siste dagene er alvorlige forhold, og jeg forstår godt at han nå velger å Trekke seg.

E24 - 18 sep 21 kl. 16:13

Solberg: – Jeg håper Kjell Ingolf rydder opp med skatteetaten

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse og respekt for Kjell Ingolf Ropstads valg om å Trekke seg som statsråd og partileder..

VG - 18 sep 21 kl. 16:01

Solberg om Ropstad: – Respekt og forståelse for hans valg om å gå av

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse og respekt for Kjell Ingolf Ropstads valg om å Trekke seg som statsråd og partileder..

VG - 18 sep 21 kl. 16:01

Solberg om Ropstad: – Jeg håper Kjell Ingolf rydder opp med skatteetaten

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse og respekt for Kjell Ingolf Ropstads valg om å Trekke seg som statsråd og partileder..

VG - 18 sep 21 kl. 16:01

Solberg: – Jeg håper Kjell Ingolf rydder opp med skatteetaten

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse og respekt for Kjell Ingolf Ropstads valg om å Trekke seg som statsråd og partileder..

NRK - 18 sep 21 kl. 15:39

Kan stille som fungerande leiar

Nestleiar i KrF, Olaug Bollestad, seier til VG at ho har stor medkjensle for det Kjell Ingolf Ropstad har vore gjennom, og at ho forstår avgjersla hans om å Trekke seg som statsråd og partileiar. – Eg er første nestleiar og slik sett er eg klar til å leie partiet fram til ny leiar er valt, dersom det skulle vere naudsynt, seier Bollestad til avisa. På spørsmål om ho stiller seg open til å bli partileiar, svarar ho: – No skal partiorganisasjonen ha ein prosess fram mot nytt leiarval, og i respekt for den prosessen vil eg nå ikkje svare på spørsmålet om eg er leiarkandidat..

NRK - 18 sep 21 kl. 15:01

– Riktig av Ropstad å Trekke seg

Sentralstyremedlem i KrF, Karin Kirsti Bakklund Bjørkhaug, mener det var riktig av Kjell Ingolf Ropstad å Trekke seg. Det sier hun til NRK. Hun vil ikke si noe om hvem som bør bli partiets neste partileder.

NRK - 18 sep 21 kl. 10:14

Mener Ropstad bør Trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal Trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må Trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

NRK - 17 sep 21 kl. 10:09

Ropstad vil ikke Trekke seg

Kjell Ingolf Ropstad møter pressen kl. 11.30 i Regjeringskvartalet etter nye avsløringer i Aftenposten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt