Trekke

Thursday, 09 February, 04:15

Nyheter om Trekke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 feb 23 kl. 06:35

Burkina Faso sier landet ikke har brutt med Frankrike

Det er ikke noe brudd i de diplomatiske forbindelsene mellom Burkina Faso og Frankrike, sier landets juntaleder, selv om de franske soldatene der hentes hjem. I et TV-intervju sier juntaleder Ibrahim Traore at det ikke er snakk om slutt på noen diplomatiske avtaler, selv om juntaen har bedt Frankrike om å Trekke sine soldater ut av landet. – Det er ingen brudd i diplomatiske forbindelser eller hat mot en bestemt stat, la han til.

Klartale - 31 dec 22 kl. 06:00

Lover og regler du må følge fra 1. januar

2022 er forbi. 1. januar 2023 endres lover og regler.

NRK - 21 dec 22 kl. 02:35

Elon Musk sier han vil Trekke seg som Twitter-sjef

Twitter-eier Elon Musk sier han vil Trekke seg som toppleder for mikrobloggtjenesten så snart en ny sjef er på plass, melder Reuters. – Jeg vil Trekke meg så snart jeg finner noen som er tåpelig nok til å ta jobben! Etter det vil jeg bare lede teamet som styrer med programmering og servere, skriver han på Twitter.

NRK - 22 jan 23 kl. 22:13

Ber Frankrike Trekke soldater ut innen en måned

Regjeringen i Burkina Faso har bedt Frankrike Trekke sine styrker ut av landet innen en måned. Det kommer frem i et brev sendt fra myndighetene i Ouagadougou til franske myndigheter, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 05 feb 23 kl. 17:55

Tre menn tiltalt for drapsforsøk på Skullerud i januar i fjor

Tre unge menn må møte i Oslo tingrett tirsdag, tiltalt for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble knivstukket på Skullerud i Oslo 26. januar i fjor. Ifølge tiltalen ble voldsofferet stukket gjentatte ganger med kniv mot halsen og overkroppen, før han omsider klarte å løpe vekk.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:17

Støre ber om samling på tvers om Ukraina

– Vi er nødt til å forholde oss til dagens russiske regime, snakke med dem, sa statsminister Jonas Gahr Støre i en redegjørelse for Stortinget i dag. – Selv midt i en ødeleggende krig er det viktig, slik Ukraina legger opp til, å ha kontakt for å finne løsninger om korneksport, utveksling av krigsfanger, atomsikkerhet og mer til. – Men uten vilje på russisk side til å Trekke seg tilbake og avslutte angreps og erobringskrigen, må vi erkjenne at det viktigste vi kan gjøre nå, er å hjelpe Ukraina med å forsvare seg selv og få Russland til å endre kurs, sa Støre i redegjørelsen torsdag formiddag..

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 21:17

Han løy om det meste, men fikk bli i Kongressen. I stedet kan han bli felt av 199,99 dollar.

Hvis George Santos må Trekke seg fra USAs kongress, blir republikanernes hårfine flertall enda litt tynnere..

VG - 31 jan 23 kl. 05:00

Måtte Trekke seg fra «Farmen kjendis» etter smerter: – Helt sykt trist

Helsen setter en bråstopp, og enda en deltager må forlate gjengen uten tvekamp..

NRK - 04 jan 23 kl. 04:20

McCarthy vil ikke Trekke seg

Republikaneren Kevin McCarthy sier til CNN at han ikke vil Trekke seg som kandidat til jobben som speaker i Representanthuset i Kongressen. Etter tre avstemninger tirsdag manglet han fortsatt 16 stemmer på å få det nødvendige flertallet. Dette til tross for at republikanerne har flertall i huset.

NRK - 29 jan 23 kl. 20:16

Zelenskyj: Vi trenger raskere våpenforsyninger

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier at Ukraina står overfor en veldig tøff situasjon i østlige Donetsk og trenger våpenforsyninger raskere, melder nyhetsbyrået Reuters. Zelenskyj sier Ukraina også trenger nye typer våpen for å kunne stå imot russiske angrep. – Situasjonen er veldig vanskelig.

Klartale - 27 jan 23 kl. 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han Trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

NRK - 26 jan 23 kl. 11:49

Frankrike kaller hjem ambassadøren i Burkina Faso

Frankrike kaller hjem sin ambassadør i Burkina Faso. Det skjer en dag etter at de kunngjorde å Trekke tilbake sine militærstyrker fra det afrikanske landet. – I lys av den siste utviklingen i Burkina Faso har vi bestemt oss for å kalle hjem vår ambassadør til Paris, skriver det franske utenriksdepartementet i en uttalelse.

NRK - 26 jan 23 kl. 08:18

Forsvarsministeren avviser at Norge er mer utsatt

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram avviser at nye leveranser av stridsvogner til Ukraina gjør at Norge og Nato Trekkes dypere inn i krigen, – Nei, jeg mener ikke det. Vi er ikke en parti konflikten, men det er helt opplagt ifølge folkeretten at Ukraina har rett til å forsvare seg, og har rett til å få hjelp i sin forsvarskamp. Det er der Norge stiller opp i et bredt partnerskap mellom svært mange land i den vestlige verden, sa forsvarsministeren til NRKs Politisk kvarter i dag.

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 19:58

Henter inn tidligere toppbyråkrat for å undersøke bråket i SVs drømmeutvalg. Audun Lysbakken er bekymret.

Det er SVs drømmeutvalg og oppnevnt av regjeringen. Men venstresidens medlemmer truer med å Trekke seg..

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 08:50

Regjeringens utvalg slår sprekker: Krever at leder Trekker seg etter «disiplinering og knebling» av utvalgsmedlem

Medlemmer truer med å Trekke seg fra et prestisjefylt regjeringsutvalg..

NRK - 23 jan 23 kl. 15:31

Burkina Faso har bedt Frankrike om å Trekke ut soldater

Militærjuntaen i Burkina Faso bekrefter at de har bedt de franske styrkene i landet om å reise innen en måned. – Vi suspenderer avtalen som tillater franske styrker å være i Burkina Faso. Dette er ikke slutten på diplomatiske forbindelser mellom Burkina Faso og Frankrike, sier talsmann for militærjuntaen, Jean-Emmanuel Ouedraogo, til landets statlige kringkaster RTB.

NRK - 21 jan 23 kl. 14:54

Paludan gjennomførte koranbrenning i Stockholm

Den høyreekstreme politikeren Rasmus Paludan gjennomførte den planlagte koranbrenningen utenfor Tyrkias ambassade i Stockholm lørdag. Paludan hadde fått tillatelse til å gjennomføre protesten, noe som falt tyrkerne tungt for brystet. Utenriksdepartementet i Ankara sa lørdag at det håpet svenske myndigheter ville sette en stopper for brenningen av muslimenes hellige tekst.

NRK - 19 jan 23 kl. 09:32

Oslo Børs falt fra start

Oslo Børs åpnet torsdag med et fall på 1,2 prosent. Hovedindeksen lå på 1.185,35 poeng etter ti minutters handel.

NRK - 18 jan 23 kl. 07:08

Australia avlyser ny forsvarsanskaffelse fra Frankrike

Australia kunngjorde onsdag at de vil Trekke seg fra avtalen om å fortsette å kjøpe og vedlikeholde det europeisk-produserte helikopteret Taipan. Det til tross for energiske franske forsøk på å redde avtalen. Tilliten mellom de to landene har vært svært dårlig siden høsten 2021, da Australia plutselig trakk seg fra en avtale om å kjøpe franske ubåter for mer enn 60 milliarder dollar.

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 00:02

Over 40 demonstranter er drept, men presidenten nekter å Trekke seg

Over 40 demonstranter er hittil drept av sikkerhetsstyrkene. Presidenten hevder at terrorister står bak uroen..

Klartale - 16 jan 23 kl. 15:45

Kan Ruud bli verdens beste?

Australian Open startet mandag. Tirsdag spiller tennisspiller Casper Ruud sin første kamp.Turneringen er en av de største innenfor tennis.

Aftenposten - 16 jan 23 kl. 06:10

Kyrgios må Trekke seg fra Australian Open

SYDNEY (VG) Hjemmehåpet Nick Kyrgios kan ikke være med i turneringen på hjemmebane i Melbourne..

VG - 16 jan 23 kl. 06:10

Kyrgios må Trekke seg fra Australian Open

SYDNEY (VG) Hjemmehåpet Nick Kyrgios kan ikke være med i turneringen på hjemmebane i Melbourne..

NRK - 19 dec 22 kl. 01:43

Twitter-avstemning om Elon Musk bør gå av

Eieren av Twitter Elon Musk spør Twitter-brukerne om han bør Trekke seg som leder for det sosiale mediet. i en avstemningspost på Twitter kan brukerne enkelt svare ja eller nei på om Musk bør Trekke seg som sjef for Twitter, spør Musk. Musk lover å rette seg etter resultatet av avstemningen.

NRK - 14 jan 23 kl. 04:40

Perus president ber om unnskyldning

Perus president Dina Boluarte sier i en TV-sendt tale til nasjonen i natt norsk tid, at hun ber om unnskyldning for de mange dødsfallene som har skjedd i sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetspoliti. Titusenvis av demonstranter har den siste måneden krevd Boluartes avgang og umiddelbart nyvalg. Ifølge Reuters avviste Boluarte at hun vil Trekke seg..

Aftenposten - 13 jan 23 kl. 08:37

Målet er klart, men Russland vil neppe Trekke seg helt ut av Ukraina

Norske utenrikspolitikere har en finger i jorden..

VG - 12 jan 23 kl. 11:30

Topp-rådgiver var med på hemmelig rapport – Nav-offer mener han bør Trekke seg

Regjeringens fremste lovrådgiver deltok i arbeidet med rapporten om trygdeeksport for Solberg-regjeringen i 2014. Nå må Ketil Bøe Moen trolig vitne i erstatningssaken som Nav-ofrene har reist mot staten..

VG - 12 jan 23 kl. 02:32

Ber republikaner Trekke seg etter løgn-skandale: – Han er ikke velkommen her

Kongressrepresentanten George Santos (34) har blitt tatt i flere løgner, og partifeller ønsker at han Trekker seg: – Det vil jeg ikke, kontrer republikaneren..

VG - 11 jan 23 kl. 19:44

Ny bunn-notering for Støre: – Må holde igjen

Mer dårlig nytt for statsministeren: Langt flere mener nå at Jonas Gahr Støre (Ap) gjør en dårlig jobb, enn som mener han gjør en god jobb. – Støre bidrar til å Trekke partiets oppslutning ned, sier valgforsker..

NRK - 10 jan 23 kl. 10:03

Politiet: Tenesteperson meldt etter å ha fyrt av pistol inne på politistasjon

Hendinga skal ha skjedd då tenestepersonen skulle tømme våpenet sitt etter å ha vore væpna under teneste. Vedkomande skulle forsikre seg om at våpenet var tomt ved å gjennomføre eit avtrekk mot ein vegg på våpenrommet før våpenet skulle låsast inn. Skotet gjekk då gjennom veggen og inn i damegarderoben på stasjonen.

Aftenposten - 09 jan 23 kl. 19:18

Startet nesten slåsskamp i Kongressen – nå vil han Trekke seg fra viktig verv

Republikaneren Mike Rogers forlater toppverv. Det bekrefter han selv til Politico..

Klartale - 09 jan 23 kl. 13:05

Hvorfor snakker så mange om prins Harry?

De siste ukene har mange medier skrevet om prins Harry. Årsaken er den nye boka hans. Prins Harry er en del av den britiske kongefamilien.

VG - 06 jan 23 kl. 21:02

«Mesternes mester»: Derfor måtte hun Trekke seg

– Kroppen min var rett og slett ikke klar for dette..

Dagbladet - 05 jan 23 kl. 17:36

Kaos i kongressen: - Ganske sjokkerende

Etter seks forsøk har ikke republikanerne i Representantenes hus blitt enige om en ny «speaker». Trump-støttespilleren og republikaneren Kevin McCarthy vil ikke Trekke seg som kandidat..

NRK - 03 jan 23 kl. 22:43

Dronning trakk seg fra barnebokpris etter strid

Danmarks dronning Margrethe har trukket seg som beskytter for den internasjonale barnebokprisen H.C. Andersens-prisen, etter strid om den russiske jurylederen.

NRK - 03 jan 23 kl. 15:54

Robert Steen Trekker seg fra Ap Oslos valgliste

Det skriver Steen, som er helsebyråd i Oslo, i et Facebook-innlegg tirsdag. I innlegget takker han de som har oppfordret han til å stille til valg, og tatt til orde for at han burde være høyere opp på lista. – Etter en helhetlig vurdering har jeg allikevel valgt å Trekke meg fra prosessen og vil framover fokusere fullt og helt på oppgaven som helse- og eldrebyråd i en kompleks og utfordrende helse- og omsorgssektor, skriver Steen..

Aftenposten - 02 jan 23 kl. 16:59

Hvor langt til venstre vil hun Trekke SV?

For svak på klima og for langt til venstre. Det er bekymringen i deler av SV når Kirsti Bergstø blir ny leder..

NRK - 02 jan 23 kl. 17:03

Ansatte advarer om mangler ved britisk akutthelsetjeneste

Lang ventetid på ambulanser og ved akuttmottak koster opptil 500 liv hver eneste uke i Storbritannia, advarer britisk helsepersonell. Visepresidenten i Royal College of Emergency Medicine, Ian Higginson, advarer mot å tro at dette er et nytt problem. Higginson sier til BBC at hans organisasjon gjentatte ganger har slått alarm, og han avviser myndighetenes påstand om at koronapandemien har skylden.

NRK - 01 jan 23 kl. 20:50

Extinction Rebellion vil ikke plage folk flest i år

Klimaaktivistene i Extinction Rebellion sier de ikke vil forstyrre offentligheten med aksjoner i Storbritannia i år, men heller Trekke store folkemengder til demonstrasjoner. – Når vi ringer inn det nye året, har vi tatt et kontroversielt valg om midlertidig å gå vekk fra offentlig forstyrrelse som primær taktikk. I år vil vi prioritere oppmøte framfor pågripelser og å bygge opp relasjoner i stedet for å lage veisperringer, skriver gruppa i en uttalelse.

NRK - 23 dec 22 kl. 17:33

Oljefondet har økt investeringene knyttet til israelske bosetninger

Oljefondet har økt sine investeringer i selskap som ifølge FN tjener penger på Israels ulovlige bosetninger på den okkuperte Vestbredden og Golanhøydene. FNs sikkerhetsråd har slått fast at de israelske bosetningene i okkuperte områder er ulovlige og i strid med folkeretten. I 2018 utarbeidet FNs høykommissær for menneskerettigheter en «svarteliste» over selskap med virksomhet i, eller i tilknytning til bosetningene.

NRK - 22 dec 22 kl. 17:47

Statsforvalter Trekker tilbake Jehovas Vitners registrering som trossamfunn

Statsforvalteren i Oslo og Viken har besluttet å Trekke tilbake Jehovas Vitners registrering som trossamfunn etter trossamfunnsloven. Statsforvalteren sendte et varsel til Jehovas vitner om mulig tap av registrering 25. oktober i år.

Aftenposten - 22 dec 22 kl. 17:46

Statsforvalteren i Oslo og Viken Trekker tilbake Jehovas Vitners registrering som trossamfunn

Statsforvalteren i Oslo og Viken har besluttet å Trekke tilbake Jehovas Vitners registrering som trossamfunn etter….

Klartale - 21 dec 22 kl. 13:20

Eva Kristin Hansen frifunnet for juks med pendlerbolig

– Oslo statsadvokatembeter har valgt å legge bort sakene. Det skriver statsadvokaten til avisa Aftenposten.Politiet har etterforsket flere politikere på Stortinget.

E24 - 21 dec 22 kl. 07:32

XXL vil hente en halv milliard friske penger – skal Trekke seg ut av Østerrike

Gir opp satsingen i Østerrike etter fem år uten å oppnå lønnsomhet. Midlertidig toppsjef Stein Eriksen kaller avgjørelsen «trist, men nødvendig»..

E24 - 21 dec 22 kl. 06:05

Elon Musk går av som Twitter-sjef

Etter at brukerne stemte for at Elon Musk burde Trekke seg som Twitter-sjef, melder han nå sin avgang..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com