Trekke

Friday, 01 July, 15:44

Nyheter om Trekke

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 24 jun 22 kl. 12:40

Soldater skal ha fått ordre om å Trekke seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

NRK - 08 jun 22 kl. 09:30

– Ukrainas militære må kanskje Trekke seg tilbake i Sievjerodonetsk

Ukrainske styrker må muligvis rekke seg tilbake til sterkere stillinger i byen Sievjerodonetsk, hvor det pågår voldsomme kamper. Det opplyser Luhansk-guvernør Serhij Hajdaj. Det melder Reuters.

NRK - 25 jun 22 kl. 05:20

Har fått ordre om å Trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å Trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

NRK - 24 jun 22 kl. 12:40

Russiske soldater hevder de har inntatt to nye småbyer

Russiske styrker og separatister hevder de har inntatt byene Hirske og Zolote sør for Lysytsjansk, som er den siste storbyen Ukraina kontrollerer i Luhansk. Ukrainske styrker har foreløpig ikke bekreftet at byene har falt. Det er uklart om ukrainske styrker rakk å Trekke seg ut av byen.

NRK - 24 jun 22 kl. 08:13

Guvernør: Ukrainske styrker beordret til å Trekke seg ut av Sievjerodonetsk

Ukrainske soldater er nødt til å Trekke seg tilbake fra Sievjerodonetsk, sier guvernøren i Luhansk etter flere uker med harde kamper mot russiske styrker i øst. – De har fått en ordre om å gjøre det, sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Han er guvernør i Luhansk fylke der Sievjerodonetsk ligger øst i Ukraina.

NRK - 24 jun 22 kl. 00:06

Guvernør: Ukrainske styrker kan Trekke seg tilbake fra Lysytsjansk

Etter at russiske styrker har erobret to landsbyer i sør, kan ukrainske styrker komme til å Trekke seg tilbake fra byen Lysytsjansk. Det for å unngå å bli omringet, sier Luhansk-guvernør Serhij Hajdaj torsdag. En tilbaketrekking av ukrainske styrker fra Lysytsjansk og Sievjerodonetsk, kan bringe Russland nærmere et av sine mål om å erobre hele denne regionen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 06 jun 22 kl. 16:23

Musk truer med å Trekke seg fra Twitter-kjøp

Elon Musk truer med å Trekke seg fra kjøpet av Twitter og anklager meldingstjenesten for å holde tilbake data om falske kontoer. I et brev til Twitter mandag sier advokatene hans at Musk gjentatte ganger har bedt om informasjonen slik at han kan vurdere hvor mange av Twitters 229 millioner kontoer er falske. Advokatene sier at Twitter hittil bare har tilbudt data om selskapets testmetoder.

Klartale - 15 minutter siden

Visste du dette om Tour de France?

Tour de France (Frankrike rundt) starter fredag. Det er et av verdens største sykkelritt. Og tre uker med fest for alle som er interessert.

NRK - 16 timer siden

Youngstorget i Oslo delvis avsperret etter funn av sekk

Politiet sjekker en sekk som er etterlatt på Youngstorget i Oslo. Deler av torget er sperret av, og folk bes Trekke seg unna. Det var vektere som gjorde politiet oppmerksomme på sekken, skriver VG.

NRK - Igår: 10:30

Støre toner ned alvorlighet av hackerangrep

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) toner ned alvorligheten i onsdagens hackerangrep mot norske nettsider. – Det var et angrep på enkeltnettsider som ikke ser ut til å ha ført til ødeleggelser. Det har vært korte nedstengninger, sier Støre til NTB.

NRK - I førrgår: 09:36

Vil utvikle Cold Response til nordisk øvelse

Sverige og Finlands kommende Nato-medlemskap åpner nye muligheter for et felles nordisk forsvar. – Vi ønsker å ta initiativ til at den store militærøvelsen som neste gang blir i 2024 i Norge, Cold Response, skal utvikles til en «Nordic Response»-øvelse, slik at vi kan Trekke på hele Norden, sa forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) på et pressemøte i Madrid under Nato-toppmøtet der..

NRK - I førrgår: 01:34

Fredsprisvinner Maria Ressa sier Filippinene stenger nyhetstjenesten hennes

Fredsprisvinner og journalist Maria Ressa sier at regjeringen på Filippinene har beordret stenging av hennes nyhetsnettsted Rappler. Ressa kom med opplysningene i en tale på en mediekonferanse i Honolulu på Hawaii tirsdag, melder nyhetsnettstedet Axios. Ifølge Ressa er ordren om stenging en stadfesting av en tidligere beslutning fra myndighetene om å Trekke tilbake nyhetsorganisasjonens firmaattest.

Klartale - 28 jun 22 kl. 14:55

Støre er forsiktig med å kritisere politiet

Jonas Gahr Støre ville møte folk som jobbet ved pubene som ble rammet natt til lørdag. Derfor inviterte han til frokost. Støre er Norges statsminister.

NRK - 28 jun 22 kl. 10:58

Tipssaken skal behandles i Høyesterett

Arbeidsgiverne vant fram med sitt ønske om å anke den såkalte tipssaken til Høyesterett, som nå har besluttet at saken skal behandles. De ansatte på Hotel Bristol krevde å få beholde all tips uten at arbeidsgiver skal kunne Trekke arbeidsgiveravgift og kostnader. Arbeidstakersiden vant fram med kravet i Borgarting lagmannsrett i april i år etter først å ha tapt i Oslo tingrett i 2021.

NRK - 25 jun 22 kl. 16:56

Ordfører: Hele Sievjerodonetsk er falt til russerne

Russiske invasjonsstyrker okkuperer nå hele Sievjerodonetsk ved frontlinjen i Øst-Ukraina, opplyser ordføreren i byen. – Byen er nå under full russisk okkupasjon, sier Sievjerodonetsks ordfører Oleksandr Strjuk ifølge nyhetsbyrået Reuters. – De forsøker å opprette sin egen orden, og så vidt jeg vet har de utnevnt en slags kommandant, sier Strjuk til nasjonalt fjernsyn lørdag.

NRK - 27 maj 22 kl. 18:24

Guvernør: Ukrainske styrker må kanskje Trekke seg ut av Luhansk

De ukrainske styrkene må kanskje Trekke seg ut av byer i Luhansk-regionen, sier guvernør Serhiy Gaidai på Telegram, ifølge Reuters..

NRK - 23 maj 22 kl. 05:15

Trump skal ha vurdert å Trekke seg i 2016

Donald Trump skal ha vurdert å Trekke seg fra presidentvalgkampen i 2016 etter at et lydopptak ble offentliggjort der han sier at han gjerne tok kvinner i skrittet og at de lot ham gjøre det. Det skriver Trumps tidligere rådgiver Kellyanne Conway i en ny bok som kommer i handelen tirsdag, skriver The Daily Beast..

NRK - 15 jun 22 kl. 14:25

Cubus Trekker skjorte etter Qatar-kritikk

Kleskjeden Cubus Trekker en Norge-skjorte med Qatars VM-logo etter å ha fått kritikk knyttet til debatten om menneskerettigheter. – Cubus har til nå valgt å stå i samarbeidet med Fifa, men har på bakgrunn av en ny vurdering besluttet å Trekke produktene fra butikk og netthandel, sier pressetalsperson Julie Eckhardt i en epost til Dagbladet..

NRK - 15 jun 22 kl. 12:22

Nettavisen Trekker sine podkaster fra Podtoppen

Denne uken har Nettavisen valgt å midlertidig Trekke sine podkaster fra Podtoppen, melder Podtoppen. Det gjør de i påvente av at de gjør ytterligere tekniske undersøkelser av dataene som leveres til Podtoppen. Det vakte oppsikt da Nettavisens fotballpodkast Sesongkortet føk inn øverst på Podtoppen for noen uker siden.

Aftenposten - 09 jun 22 kl. 12:00

Krysset fingrene for VM-plass - samtlige lag møtte opp

Sunniva Helland-Hansen (24) og Emilie Olimstad (21) reite til Roma uten VM-plass med håp om at et lag skulle Trekke seg..

VG - 09 jun 22 kl. 12:00

Krysset fingrene for VM-plass - samtlige lag møtte opp

Sunniva Helland-Hansen (24) og Emilie Olimstad (21) reite til Roma uten VM-plass med håp om at et lag skulle Trekke seg. Slik gikk det ikke..

VG - 08 jun 22 kl. 13:48

Trekker G19-laget fra serien etter at politiet måtte hjelpe dommeren

Dommeren måtte få politihjelp etter en kamp mellom to G19-lag i Oslo-området mandag kveld. Nå har klubbledelsen valgt å Trekke det aktuelle laget fra serien..

NRK - 07 jun 22 kl. 04:26

Stoltenberg advarer mot å gi etter for Russland

En avslutning på krigen i Ukraina kan ikke innebære at ukrainerne presses til å bøye seg for Russlands aggresjon, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg. Han advarer mot å Trekke logikken for langt, om at Vesten må gi Putin en slik "avkjøringsrampe", skriver Aftenposten. - Vi har alle et ansvar for å finne måter å avslutte krigen på, men det kan ikke innebære at vi skal presse Ukraina til å bøye seg for russernes aggresjon.

VG - 09 maj 22 kl. 17:16

Britisk opposisjonsleder vil Trekke seg om han blir coronabøtelagt

Labour-leder Keir Starmer sier mandag at han vil Trekke seg dersom han blir bøtelagt for brudd på coronareglene..

NRK - 09 maj 22 kl. 16:15

Sky News: Labour-leder vil tilby å Trekke seg

Den britiske opposisjonslederen Keir Starmer vil tilby å Trekke seg dersom han blir funnet skyldig av politiet for å ha brutt covid-reglene på en samling i fjor. Det skriver Sky News. Labour-lederen har fått kritikk etter at et bilde ble publisert av at han står med en øl i hånda med kolleger i april 2021 under en valgkamptur..

NRK - 01 jun 22 kl. 04:48

Amerikansk eksgeneral: 20.000 russiske soldater drept i Ukraina

Over 20.000 russiske soldater kan ha blitt drept så langt i krigen i Ukraina, ifølge den pensjonerte generalen og tidligere CIA-sjefen David Petraeus. – Dette er langt flere enn de mistet på ni år i Afghanistan, sier han til BBC.

Klartale - 30 maj 22 kl. 12:51

LO-lederen mener SV må inn i regjering

I dag er det LO-kongressen. Der snakket leder Peggy Hessen Følsvik. Hun snakket direkte til statsminister Jonas Gahr Støre.

NRK - 29 maj 22 kl. 18:22

Avsatt Polen-ambassadør vant over staten i retten

Oslo tingrett har gitt den avsatte ambassadøren OIav Myklebust fullt medhold i konflikten om sikkerhetsklarering med staten. I en dom fra Oslo tingrett fredag kritiseres Sivil klareringsmyndighet (SKM) for feil lovanvendelse og for feil i saksbehandlingen da den i 2020 trakk Myklebusts sikkerhetsklarering tilbake. Tilbakekallelsen medførte at han måtte fratre som Norges ambassadør i Polen og måtte reise tilbake til Norge hvor han måtte jobbe i Utenriksdepartementet under tilsyn.

NRK - 28 maj 22 kl. 04:41

Ukraina frykter å bli omringet i Donbas

Ukraina kan bli nødt til å Trekke styrker ut av Luhansk-regionen øst i landet i takt med at russerne gjør framskritt. Frykten er at de skal bli omringet. I verste fall kan de siste soldatene som holder stand i Luhansk ende opp som dem som ble igjen i den beleirede byen Mariupol i ukevis før de til slutt overga seg, er bekymringen.

NRK - 27 maj 22 kl. 16:56

Russiske politikere ber Putin stanse Ukraina-krigen

To kommunistiske politikere oppfordret fredag ​​president Vladimir Putin til å stoppe krigføringen i Ukraina i en sjelden offentlig demonstrasjon av uenighet. Til tross for at tusenvis av mennesker har blitt drept og såret under Russlands tre måneder lange militærkampanje i Ukraina, har Putin i stor grad kunnet nyte lojaliteten til landets politiske partier og myndighetspersoner. Men under et møte i den lovgivende forsamlingen i Primorsky Krai-regionen skapte to lokalpolitikere oppstyr da leste opp en uttalelse som oppfordret presidenten til å Trekke russiske styrker ut av Ukraina.

Klartale - 27 maj 22 kl. 09:44

Våpenlobbyen møtes etter skolemassakre

Tirsdag døde 19 barn og to lærere i en skyting på en barneskole. Det skjedde i Uvalde i delstaten Texas i USA.Espen Moe er USA-ekspert.

NRK - 25 maj 22 kl. 12:51

«Partygate»: Johnson innrømmer feil

Den mye omtalte partygate-rapporten til Sue Gray ble offentliggjort onsdag. I rapporten skildres et høyt alkoholforbruk under fester. – Et arrangement holdt i offentlige kontorer i juni 2020 involverte for mye alkohol og en deltaker ble også dårlig, står det blant annet i rapporten.

NRK - 23 maj 22 kl. 21:25

Fransk minister anklages for voldtekt

Presset øker mot Frankrikes nyutnevnte solidaritetsminister, som anklages for å ha voldtatt to kvinner rundt 2010. Damien Abad avviser anklagene. Mandag gikk Abad ut og sa at han ikke har tenkt å Trekke seg fra regjeringen.

NRK - 23 maj 22 kl. 09:17

Polen Trekker seg fra 29 år gammel gassavtale med Russland

Den polske klimaministeren sier på Twitter at de vil Trekke seg fra gassavtalen om Yamal-gassledningen som de har hatt med Russland siden 1993, melder Reuters..

E24 - 23 maj 22 kl. 07:40

Brende om Davos-møtet: – Alle med suksess vil bli utsatt for kritikk

DAVOS (Aftenposten): Davos-sjefen Børge Brende spår at Europa vil skille seg mer ut i en verden der mye går i gal retning. Demokrati, frihet og toleranse vil Trekke folk og næringsliv til vår del av verden..

NRK - 22 maj 22 kl. 23:40

Flere russiske soldater sier opp

CNN har snakket med en russisk offiser som sa opp kontrakten sin i hæren etter noen uker i Ukraina. Han sier at han ikke er alene om å Trekke seg fra felttoget. Aleksei Tabalov som leder en organisasjon som hjelper russiske soldater, sier til CNN at han har hjulpet flere som vil hjem.

VG - 21 maj 22 kl. 13:03

By mot land, mann mot mann?

På selveste 17. mai benyttet VG-kommentator Tone Sofie Aglen anledningen til å Trekke opp en påstått by mot land-konflikt. Der hevder hun blant annet regjeringen har avspist byene med smuler i regjeringserklæringen..

NRK - 18 maj 22 kl. 05:44

Nedgang i påkjørte elg, hjort og rådyr

Siste vinter ble rundt 100 færre rådyr, elg og hjort påkjørt og drept på veg og bane i Gudbrandsdalen og Ringsaker enn samme tid forrige vinter. Det til tross, så måtte 384 av disse hjorteviltene bøte med livet i vinter i disse områdene, etter å ha blitt påkjørt av biler eller tog. Det viser tall som lokalavisa GD har henta inn.

Dagbladet - 15 maj 22 kl. 20:55

Diplomaten avslørte norsk FN-topp

På dette bildet smiler toppdiplomaten Mukesh Kapila og FN-sjef Grete Faremo side om side. Fire år etter har hun måttet Trekke seg. Han er rasende..

NRK - 14 maj 22 kl. 11:16

Ukraina hevder russiske styrker Trekker seg fra Kharkiv

Russiske styrker Trekker seg tilbake fra Ukrainas nest største by, Kharkiv, hevder landets myndigheter lørdag. Den ukrainske generalstaben sier at russerne er i ferd med å Trekke seg unna Kharkiv, med fokus på å bevokte forsyningslinjene sine. Samtidig trapper russerne opp artilleri- og luftangrepene i Donbas-regionen i øst.

NRK - 12 maj 22 kl. 10:21

Anslår økt realinntekt

Norske husholdninger vil få mer å rutte med i år, ifølge Finansdepartementets anslag i revidert nasjonalbudsjett. – Til tross for høyere prisvekst og økte renter ventes husholdningene å få en vekst i disponibel realinntekt utenom aksjeutbytte på 1,2 prosent i 2022, heter det i budsjettet. – Oppgangen er lavere enn i de to foregående årene, og dette må særlig ses i sammenheng med økte renter.

VG - 09 maj 22 kl. 21:38

Pentagon hardt ut mot Putins tale

Pentagons talsperson John Kirby sier Russlands president Vladimir Putins 9. mai-tale var full av falskheter og usannheter og etterlyser en russisk plan for å Trekke seg ut av Ukraina..

NRK - 12 apr 22 kl. 08:38

Marine Le Pen sier hun ikke vil Trekke Frankrike ut av EU

Den franske presidentkandidaten Marine Le Pen sier hun har ingen intensjoner om å Trekke Frankrike ut av EU. – Det er ingen hemmelig agenda, sier hun, ifølge Reuters..

NRK - 08 maj 22 kl. 17:36

Væpnede menn drepte minst 48 i angrep i Nigeria

Minst 48 mennesker er drept i angrep på tre landsbyer i delstaten Zamfara nordvest i Nigeria, ifølge en lokal tjenestemann og innbyggere i regionen. Nordvestlige og sentrale Nigeria har i årevis blitt terrorisert av kriminelle gjenger som stjeler kveg og foretar massebortføringer av innbyggere for løsepenger. – I alt 48 mennesker ble drept av bandittene i de tre landsbyene (Damri, Sabon Garin og Kalahe) som ble angrepet fredag ​​ettermiddag, sier Aminu Suleiman, administrativ leder for Bakura-distriktet der landsbyene ligger.

NRK - 06 maj 22 kl. 13:01

Tipssaken ankes til Høyesterett av arbeidsgiver

Hotellansatte vant i april frem i lagmannsretten for sine rettigheter til å beholde all tips, uten at arbeidsgiver skal kunne Trekke arbeidsgiveravgift og administrasjonskostnader. Nå anker arbeidsgiverne i Hotel Bristol og Oslo Plaza saken til Høyesterett, skriver Parat i en pressemelding. – Ifølge dommen kan ikke hotellene beholde disse pengene i kraft av den såkalte styringsretten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com