Trekke

Tuesday, 17 May, 03:35

Nyheter om Trekke

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 09 maj 22 kl. 17:16

Britisk opposisjonsleder vil Trekke seg om han blir coronabøtelagt

Labour-leder Keir Starmer sier mandag at han vil Trekke seg dersom han blir bøtelagt for brudd på coronareglene..

NRK - 09 maj 22 kl. 16:15

Sky News: Labour-leder vil tilby å Trekke seg

Den britiske opposisjonslederen Keir Starmer vil tilby å Trekke seg dersom han blir funnet skyldig av politiet for å ha brutt covid-reglene på en samling i fjor. Det skriver Sky News. Labour-lederen har fått kritikk etter at et bilde ble publisert av at han står med en øl i hånda med kolleger i april 2021 under en valgkamptur..

Dagbladet - Igår: 20:55

Diplomaten avslørte norsk FN-topp

På dette bildet smiler toppdiplomaten Mukesh Kapila og FN-sjef Grete Faremo side om side. Fire år etter har hun måttet Trekke seg. Han er rasende..

NRK - I førrgår: 11:16

Ukraina hevder russiske styrker Trekker seg fra Kharkiv

Russiske styrker Trekker seg tilbake fra Ukrainas nest største by, Kharkiv, hevder landets myndigheter lørdag. Den ukrainske generalstaben sier at russerne er i ferd med å Trekke seg unna Kharkiv, med fokus på å bevokte forsyningslinjene sine. Samtidig trapper russerne opp artilleri- og luftangrepene i Donbas-regionen i øst.

NRK - 12 maj 22 kl. 10:21

Anslår økt realinntekt

Norske husholdninger vil få mer å rutte med i år, ifølge Finansdepartementets anslag i revidert nasjonalbudsjett. – Til tross for høyere prisvekst og økte renter ventes husholdningene å få en vekst i disponibel realinntekt utenom aksjeutbytte på 1,2 prosent i 2022, heter det i budsjettet. – Oppgangen er lavere enn i de to foregående årene, og dette må særlig ses i sammenheng med økte renter.

VG - 09 maj 22 kl. 21:38

Pentagon hardt ut mot Putins tale

Pentagons talsperson John Kirby sier Russlands president Vladimir Putins 9. mai-tale var full av falskheter og usannheter og etterlyser en russisk plan for å Trekke seg ut av Ukraina..

NRK - 12 apr 22 kl. 08:38

Marine Le Pen sier hun ikke vil Trekke Frankrike ut av EU

Den franske presidentkandidaten Marine Le Pen sier hun har ingen intensjoner om å Trekke Frankrike ut av EU. – Det er ingen hemmelig agenda, sier hun, ifølge Reuters..

NRK - 08 maj 22 kl. 17:36

Væpnede menn drepte minst 48 i angrep i Nigeria

Minst 48 mennesker er drept i angrep på tre landsbyer i delstaten Zamfara nordvest i Nigeria, ifølge en lokal tjenestemann og innbyggere i regionen. Nordvestlige og sentrale Nigeria har i årevis blitt terrorisert av kriminelle gjenger som stjeler kveg og foretar massebortføringer av innbyggere for løsepenger. – I alt 48 mennesker ble drept av bandittene i de tre landsbyene (Damri, Sabon Garin og Kalahe) som ble angrepet fredag ​​ettermiddag, sier Aminu Suleiman, administrativ leder for Bakura-distriktet der landsbyene ligger.

NRK - 06 maj 22 kl. 13:01

Tipssaken ankes til Høyesterett av arbeidsgiver

Hotellansatte vant i april frem i lagmannsretten for sine rettigheter til å beholde all tips, uten at arbeidsgiver skal kunne Trekke arbeidsgiveravgift og administrasjonskostnader. Nå anker arbeidsgiverne i Hotel Bristol og Oslo Plaza saken til Høyesterett, skriver Parat i en pressemelding. – Ifølge dommen kan ikke hotellene beholde disse pengene i kraft av den såkalte styringsretten.

Dagbladet - 06 apr 22 kl. 19:00

Nekter å gi innsyn:- Overraskende

Professor Jan Fridthjof Bernt mener Justisdepartementet bør be alle etater om å Trekke støtten til Norsk Narkotikapolitiforening, om de fortsetter å nekte å utlevere dokumenter til granskingsutvalget. - Kan jo Trekke sine konklusjoner, sier Morten Holmboe om innsynsnekten..

NRK - 03 maj 22 kl. 11:27

Russisk kampanje stempler Sverige som nazister

I en kampanje på russiske bussholdeplasser stemples Sverige som nazister. Det skriver svenske Aftonbladet. Kampanjen avbilder flere svenske historiske personligheter som Astrid Lindgren, Ingmar Bergman og Ingvar Kamprad, og stempler de alle som nazister.

NRK - 03 maj 22 kl. 08:57

BP har tapt 20,4 milliarder dollar på Russland-exit

BPs kvartalsresultat viser at den britiske oljegiganten har tapt 20,4 milliarder dollar på beslutningen om å Trekke seg helt ut av Russland. Beløpet tilsvarer cirka 192 milliarder kroner. Nettotapet er en del av selskapets resultat for årets første kvartal, som ble lagt fram tirsdag.

Aftenposten - 05 apr 22 kl. 17:00

Ber Sirin Stav Trekke seg etter milliardsprekk på Fornebubanen

Folkets parti ber samferdselsbyråd Sirin Stav (MDG) Trekke seg etter nye milliardoverskridelser på Fornebubanen..

VG - 02 maj 22 kl. 03:17

Varmere klima kan gi granskog på Finnmarksvidda

Med et våtere og varmere klima, kan granskogen Trekke nordover og dekke Finnmarksvidda, viser en rapport..

NRK - 28 apr 22 kl. 16:51

– Krigen kan fortsette i årevis

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier krigen i Ukraina kan fortsette i måneder og år, men at Nato er villig til å støtte landet så lenge det trengs. Nato er forberedt på å hjelpe Ukraina med å modernisere hæren med moderne vestlig utstyr, framfor gamle sovjetiske våpen. Tyngre utstyr fra Nato-land har hittil i hovedsak vært fra sovjettiden, ettersom ukrainerne har erfaring med dette utstyret.

NRK - 28 apr 22 kl. 02:59

Mali forbyr franske medier

De franske radiostasjonene RFI og France 24 forbys i Mali. De er to av de mest populære radiokanalene i landet, og ble tatt av lufta i mars. Da anklaget militærjuntaen, som kuppet makten i landet i mai i fjor, kringkasterne for å komme med falske anklager om at regjeringshæren i landet begår overgrep.

NRK - 28 apr 22 kl. 02:59

Mali forbyr franske radiokanaler

De franske radiostasjonene RFI og France 24 forbys i Mali. De er to av de mest populære radiokanalene i landet, og ble tatt av lufta i mars. Da anklaget militærjuntaen, som kuppet makten i landet i fjor, de franske mediene for å komme med falske anklager om at regjeringshæren begår overgrep.

E24 - 27 apr 22 kl. 19:10

Det vil koste Musk 1 milliard dollar om han anger på Twitter

Elon Musk har signert på at han ikke skal fornærme Twitter eller dets ansatte de neste månedene. Det vil koste Musk en milliard dollar om han skulle angre seg og ønske å Trekke seg fra kjøpet..

NRK - 21 apr 22 kl. 13:08

Russland stenger baltiske konsulater

Russland stenger konsulatene til Latvia, Litauen og Estland i Russland, som svar på at de russiske konsulatene i Baltikum ble stengt tidligere denne måneden. Russlands utenriksdepartement sier at det har bestemt seg for å «Trekke tilbake samtykke til aktivitet» for konsulatene i St. Petersburg i tillegg til Latvias konsulat og Estlands kontor i Pskov, en by nær grensa til Estland.

NRK - 19 apr 22 kl. 12:18

Ber om at Paludan ikkje får demonstrasjonsløyve

Norrköping er av fleire svenske byar der det har skjedd store opptøyar dei siste dagane. På ein pressekonferanse tysdag seier kommunedirektør Anna Thörn at dei har fått informasjon om at Stram kurs-partileiar Rasmus Paludan ønsker å halde nye møter. Thörn og Linköping-kommunedirektøren har gitt politiet beskjed om at Paludan ikkje bør få løyve til å halde fleire møter.

Klartale - 16 apr 22 kl. 06:30

Sniker seg inn i bjørnens hule for å teste den for korona

HJORT: Også hjorten skal testes for korona. Foto: AP Photo/Laura Ungar/NTBForsker Todd Kautz legger seg på magen i snøen. Han åler seg inn til en svartbjørn i dvale.Han lyser med lommelykten mot snuten.

Aftenposten - 12 apr 22 kl. 18:00

Å Trekke Telenor ut av Myanmar var det minst dårlige valget

Telenor svarer på kritikken..

NRK - 12 apr 22 kl. 07:16

Britisk etterretning: Kampene i Øst-Ukraina vil bli mer intense

Britisk etterretning hevder kampene i Øst-Ukraina vil bli mer intense de neste to til tre ukene, og at russiske angrep vil bli fokusert på områdene Donetsk og Luhansk. – Russiske styrker vil fortsette å Trekke seg ut av Hviterussland for å slutte seg til operasjoner i det østlige Ukraina, skriver de..

NRK - 15 mar 22 kl. 18:22

Russland vil Trekke seg frå Europarådet

Politikarar frå nasjonalforsamlingar i heile Europa har kome med eit forslag om å stenge ute Russland frå Europarådet. Forslaget skal truleg bli behandla i rådet tysdag kveld, skriv NTB. På same tid seier utanriksdepartementet i Russland at dei vil starte prosessen med å Trekke seg ut av Europarådet, skriv nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 15 mar 22 kl. 18:22

Russland vil Trekke seg ut av Europarådet

Politikarar frå nasjonalforsamlingar i heile Europa har kome med eit forslag om å stenge ute Russland frå Europarådet. Forslaget skal truleg bli behandla i rådet tysdag kveld, skriv NTB. På same tid seier utanriksdepartementet i Russland at dei vil starte prosessen med å Trekke seg ut av Europarådet, skriv nyheitsbyrået Reuters.

NRK - 10 apr 22 kl. 06:27

Mexico kritiserer invasjonen i Ukraina

Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador sier at hans land ikke aksepterer Russlands invasjon av Ukraina. Han ber om en fredelig løsning på konflikten. – Vi godtar ikke Russlands invasjon av Ukraina, fordi vi har lidd under invasjoner selv, sier presidenten, med henvisning til spanske, franske og amerikanske invasjoner gjennom Mexicos historie.

NRK - 13 mar 22 kl. 14:01

Kilder: USA gir Russland ultimatum i atomsamtalene

USA gir Russland en uke på seg til å Trekke kravene de har stilt i forbindelse med gjenopplivingen av atomavtalen med Iran, melder Wall Street Journal. Samtalene om atomavtalen har blitt satt på pause til tross for at det ble meldt at forhandlerne i Wien var nær ved å komme til en enighet. Russland har krevd garantier for at de vestlige sanksjonene mot dem etter invasjonen av Ukraina ikke går utover Russlands handel med Iran.

VG - 09 apr 22 kl. 22:50

Les dagens VG her!

Odd Roger Enoksen måtte Trekke seg som forsvarsminister etter VG-avsløring. Les intervju med ham og den yngre kvinnen han hadde et forhold til i dagens VG..

NRK - 09 apr 22 kl. 10:12

Støre godtar Enoksens avgang

Statsminister Jonas Gahr Støre Enoksens ønske om å gå av som forsvarsminister. – Odd Roger Enoksen har i dag informert meg om at han ønsker å Trekke seg som forsvarsminister. Det er en avgjørelse jeg har akseptert og mener er riktig, skriver statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til VG.

NRK - 09 apr 22 kl. 10:12

Støre: Riktig at Enoksen går av

Statsminister Jonas Gahr Støre Enoksens ønske om å gå av som forsvarsminister. – Odd Roger Enoksen har i dag informert meg om at han ønsker å Trekke seg som forsvarsminister. Det er en avgjørelse jeg har akseptert og mener er riktig, skriver statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til NRK.

NRK - 08 apr 22 kl. 20:55

– Ukrainas EU-prosess kan starte om få uker

EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen sier at Ukraina raskt kan starte prosessen mot medlemskap i unionen, skriver NTB. Von der Leyen besøkte fredag Ukraina for å vise at EU støtter landet i krigen etter Russlands invasjon. Med seg hadde hun skjemaet land må fylle ut før EU kan ta stilling til en søknad om medlemskap.

NRK - 05 apr 22 kl. 13:01

Nobelprisvinner Muratov får Amedias trykkerier i Russland

Amedia overlater alle sine heleide trykkerier i Russland til fredsprisvinner Dmitrij Muratov. Amedias datterselskap har fire heleide trykkerier i landet. – Med det vi nå er vitne til fra myndighetene i Russlands side i Ukraina, er det umulig for Amedia å fortsette driften av trykkerivirksomheten i landet, sier konsernsjef Anders Møller Opdahl i Amedia.

NRK - 04 apr 22 kl. 05:57

Full fyr i enebolig i Fredrikstad

Russiske tropper har begynt å Trekke seg tilbake fra den østlige regionen Sumy i Ukraina, ifølge lokale myndigheter. Det er imidlertid fortsatt for tidlig å si at regionen har blitt frigjort, sier guvernør Dmytro Zjyvytskyj i Sumy til det ukrainske nyhetsbyrået UNIAN. (NTB).

VG - 04 apr 22 kl. 03:34

Tannverk skaper hodebry for Ruud: – Håper jeg ikke må Trekke den

Casper Ruud og hans team har lagt opp til en vår med en rekke turneringer på programmet. Søndag avsluttet han Miami Open, og allerede torsdag skal nordmannen i aksjon igjen. Men en vond tann kan sette en stopper for den planen..

Aftenposten - 04 apr 22 kl. 03:34

Tannverk skaper hodebry for Ruud: – Håper jeg ikke må Trekke den

Casper Ruud og hans team har lagt opp til en vår med en rekke turneringer på programmet..

VG - 03 apr 22 kl. 14:45

Oscar-bråket: – Film-varemerket Will Smith er sterkt skadet

Oscar-slaget som sjokkerte verden forrige helg kan få dramatiske konsekvenser for Will Smith. Netflix skal allerede være i ferd med å Trekke seg fra samarbeidet om filmen «Fast and Loose»..

NRK - 01 apr 22 kl. 11:07

Ukraina: Russiske styrkar forlèt område nord for Kyiv

Russiske styrkar held fram med å Trekke seg tilbake frå område nord for hovudstaden Kyiv og er på veg mot Kviterussland, ifølge lokale myndigheiter. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Russiske myndigheiter har varsla at dei vil trekka seg ut av område nord i Ukraina og i staden konsentrera seg om Donbas-regionen i aust.

NRK - 31 mar 22 kl. 15:51

Reuters: Russland Trekker styrker ut av Tsjernobyl

Russland skal være i ferd med å Trekke deler av sine militære styrker ut av Tsjernobyl. Det er det statlige ukrainske selskapet for atomkraft som opplyser dette, ifølge Reuters. Det skal fortsatt være russiske styrker i Tsjernobyl, men flere skal være på vei mot den hviterussiske grensen..

NRK - 31 mar 22 kl. 12:35

Støre snakket med Putin

Statsminister Jonas Gahr Støre hadde torsdag formiddag en times telefonsamtale med Russlands president Vladimir Putin. – Russlands invasjon i Ukraina er et brutalt angrep på et fritt land og et uskyldig folk som nå utsettes for ufattelige lidelser. Jeg ba presidenten innstendig om å avslutte krigshandlingene i Ukraina, Trekke de russiske styrkene ut og sikre humanitær tilgang.

NRK - 30 mar 22 kl. 22:11

USA: Russland Trekker seg bort fra Tsjernobyl

Russiske styrker har begynt å Trekke seg ut av området rundt atomkraftverket i Tsjernobyl. Det hevder det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon, ifølge nyhetsbyrået AFP. Tsjernobyl er et område der de har begynt å omplassere styrkene sidene.

NRK - 30 mar 22 kl. 11:10

Britiske dommer forlater Hongkongs høyesterett

Storbritannia har besluttet å Trekke britiske dommere fra Hongkongs øverste domstol i frykt for at de kan brukes til å «legitimere undertrykkelse». Britiske dommere har vært en del av domstolen siden Hongkong ble overført til Kina fra den britiske kolonimakten i 1997. Onsdag leverte de to dommerne sine oppsigelser.

NRK - 30 mar 22 kl. 07:49

Rapport: Russiske enheter har trukket seg tilbake til Hviterussland

Russiske styrker har lidd store tap og har blitt tvunget til å Trekke seg tilbake til Hviterussland for å omgruppere, ifølge britisk etterretning. – Dette fører til ytterligere press på Russlands allerede anstrengte logistikkproblemer og viser problemene som Russland har med å reorganisere sine enheter inne i Ukraina, skriver det britiske forsvarsdepartementet i sin daglige etterretningsoppdatering. Departementet skriver videre at Russland trolig vil kompensere manglende framgang på bakken med å fortsette med tung artilleribeskytning og rakettangrep.

Aftenposten - 02 mar 22 kl. 14:56

Støre: Enig i Tajiks avgjørelsen om å Trekke seg. Har fortsatt tillit.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er imidlertid enig i Tajiks avgjørelsen om å Trekke seg som arbeids- og….

Aftenposten - 29 mar 22 kl. 09:17

Den største Odd Nerdrum-utstillingen på 20 år er rotete, storslagen, og artig

Klarer Odd Nerdrum å lage noe annet enn Odd Nerdrum-bilder? Svaret er nei. Klarer han å Trekke oss inn i sin verden?.

Aftenposten - 28 mar 22 kl. 20:00

Dette er en av Norges største byggeskandaler. Nå må vi Trekke i nødbremsen.

Et enormt kvikkleireområde i Moss sentrum kan bli en av landets største byggeskandaler..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt