Trafikkulykke

Sunday, 04 December, 11:58

Nyheter om Trafikkulykke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 nov 22 kl. 22:41

Alvorlig Trafikkulykke på E6

Det er kommet en melding om en Trafikkulykke på E6 ved Ulvsvågskaret. Brannvesenet er på stedet. Salten brann bekrefter til NRK at det skal være snakk om en alvorlig ulykke.

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke i tunnel

Både Matreberg- og Trodaltunnelen på E39 er stengd etter ei Trafikkulykke, melder Vegtrafikksentralen. Ulukka har skjedd i Matrebergtunnelen der to bilar er involverte. Det er store materielle skader, men personane i bilane skal vere medvitne og verkar uskadde, opplyser politiet.

NRK - 16 timer siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en Trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 16 timer siden

Minst tre skadd i Trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en Trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 16 timer siden

To skadet i Trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en Trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - Igår: 20:12

Tre til sykehus etter Trafikkulykke i Troms

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke på E8 i Balsfjord i Troms. To personbiler med til sammen tre personer skal være involvert i ulykken, som skal ha vært front mot front. En person har vært fastklemt i en bil, og fraktes til Universitetssykehuset Nord-Norge med luftambulanse.

NRK - Igår: 15:57

Trafikkulykke mellom fotgjenger og personbil i Oslo

Politiet i Oslo melder om en Trafikkulykke mellom en fotgjenger og en personbil i Bjønåsveien. Politiet er på vei til ulykkesstedet..

NRK - Igår: 15:57

Åtte år gammel jente involvert i Trafikkulykke i Oslo

Politiet i Oslo melder om en Trafikkulykke mellom en fotgjenger og en personbil på Bjørndal. Operasjonsleder Alexander Østerhaug sier til NRK at fotgjengeren var en åtte år gammel jente. Jenta er ikke alvorlig skadet.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:28

Kollisjon mellom brannbil og personbil - flere til sykehus

Det er meldt om store materielle skader i forbindelse med en Trafikkulykke mellom brannbil i utrykning og personbil i lyskrysset E6/Svenskveien. Fører av personbil og fire brannmannskaper sendes til sykehus for behandling. Politiet har startet etterforskning på stedet.

NRK - 26 nov 22 kl. 17:27

Store materielle skader etter Trafikkulykke i Nordre Follo

To personbiler er involvert i en Trafikkulykke på Kråkstad i Nordre Follo lørdag ettermiddag. Det er store materielle skader på de involverte bilene, opplyser 110-sentralen til NRK. Ifølge politiet ser det ikke ut til å være snakk om noen alvorlige personskader..

NRK - 25 nov 22 kl. 06:25

Trafikkulykke på Stathelle

Nødetatene er på vei til Stathelle i Bamble etter melding om en Trafikkulykke der en bil har kjørt i autovernet. Ifølge politiet skal føreren være bevisstløs..

NRK - 24 nov 22 kl. 08:30

Rykker ut til Trafikkulykke på E134

Nødetatene rykker ut til E134 i Morgedal stedet etter melding om Trafikkulykke hvor bil og lastebil skal ha kollidert. Det er meldt om at person sitter fastklemt og at det fremstår som alvorlig..

NRK - 23 nov 22 kl. 17:05

Person omkom i Trafikkulykke i Elverum

Føreren av en personbil er bekreftet omkommet i en Trafikkulykke i Elverum onsdag ettermiddag. Det opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet.

NRK - 23 nov 22 kl. 13:16

Frigitt navn etter Trafikkulykke

Det var 25 år gamle Torstein Selemani Valen som døde i ei Trafikkulykke på Fosen søndag 20. november. Det skriver Politiet i ei pressemelding.

NRK - 23 nov 22 kl. 02:19

Trafikkulykke mellom fire vogntog og en personbil ved Stange

Fire vogntog og en personbil var involvert i en Trafikkulykke ved Stange på E6 natt til onsdag. Første vogntog kolliderte med personbilen som stod med nødblink. En fører av vogntog er kjørt til legevakt for sjekk.

NRK - 22 nov 22 kl. 12:42

Melding om alvorlig Trafikkulykke i Heim

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig Trafikkulykke i Heim. En person er påkjørt. – Uvisst skadeomfang foreløpig, skriver politiet.

NRK - 22 nov 22 kl. 10:44

Person omkom etter Trafikkulykke

En person er bekreftet omkommet etter en Trafikkulykke på riksvei 4 ved Gjøvik, opplyser politiet på Twitter. De pårørende er varslet. Veien er stengt, og vil forbli stengt en stund.

NRK - 22 nov 22 kl. 09:21

Melding om alvorlig Trafikkulykke ved Gjøvik

Politiet i Innlandet har mottatt en melding om en alvorlig Trafikkulykke ved Gjøvik. Det er snakk om en frontkollisjon mellom lastebil og personbil. Vegen er stengt..

NRK - 22 nov 22 kl. 09:21

Alvorlig Trafikkulykke ved Gjøvik

Politiet i Innlandet har mottatt en melding om en alvorlig Trafikkulykke ved Gjøvik. Det er snakk om en frontkollisjon mellom lastebil og personbil. – Det er snakk om en svært alvorlig ulykke i 80-sona, sier operasjonsleder hos politiet i Innlandet, Frode Øvreås til NRK.

NRK - 21 nov 22 kl. 12:55

Bilfører omkom i Trafikkulykke i Åsnes i Innlandet

Politiet i Innlandet melder på Twitter at fører av personbilen som var involvert i en Trafikkulykke i Åsnes har omkommet. – Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent, men undersøkelser foretas på stedet. Det er fortsatt omkjøring på stedet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 21 nov 22 kl. 07:43

Rykker ut til Trafikkulykke i Skien

Nødetatene rykker ut til Luksefjellveien i Skien etter melding om en Trafikkulykke mellom en bil og en buss. Det er kun sjåføren som er rombord i bussen. Personbilen har en del skader i front, opplyser politiet..

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Melding om alvorlig Trafikkulykke i Fosen

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig Trafikkulykke på Fosen. Nødetater er på vei til stedet. Veien er stengt.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Melding om alvorlig Trafikkulykke på Fosen

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig Trafikkulykke på Fosen. Nødetater er på vei til stedet. Veien er stengt.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Alvorlig Trafikkulykke på Fosen – veien stengt

Politiet i Trøndelag melder søndag klokken 21.10 om en alvorlig Trafikkulykke på Fosen. – Det virker å være en singelulykke, med en person i bilen, men vi undersøker om flere kan være involvert, sier operasjonsleder Svein Erik Wagnild til NRK.

NRK - 17 nov 22 kl. 16:43

Trafikkulykke i Troms

Det har oppstått en Trafikkulykke like utenfor Finnsnes i Troms, melder politiet. To biler skal ha kollidert etter at den ene bilen har forsøkt å unngå en elg. Totalt fem personer skal ha vært i bilene.

NRK - 17 nov 22 kl. 16:43

Flere skadd i Trafikkulykke i Troms

Rundt klokken 16.30 meldte politiet på Twitter at det har vært en Trafikkulykke mellom to biler ved Finnfjordvatnet utenfor Finnsnes i Troms. Bilene skal ha kollidert etter at den ene bilen har forsøkt å unngå en elg.

NRK - 17 nov 22 kl. 15:04

Ein person verkar å vere hardt skada etter Trafikkulykke

Politiet skriv på Twitter at dei har rykka ut til ei Trafikkulykke i Roan i Trøndelag. Der har ein bil har køyrt av vegen, og ein person verkar å vere hardt skada..

NRK - 15 nov 22 kl. 16:06

Trafikkulykke ved Åråsen i Lillestrøm

Det har vært en Trafikkulykke ved Åråsen på riksvei 22 i Lillestrøm. Politiet tvitrer at ulykken er alvorlig. Veien er stengt i begge retninger, skriver Vegtrafikksentralen..

NRK - 15 nov 22 kl. 16:06

Alvorlig skadet i Trafikkulykke ved Åråsen i Lillestrøm

Det har vært en Trafikkulykke ved Åråsen på riksvei 22 i Lillestrøm. – En person er påkjørt og får førstehjelp nå, sier politiets operasjonsleder Jan André Delbeck til NRK. Vitner har forklart at de så en gul og svart betongbil kjøre fra ulykkesstedet.

NRK - 14 nov 22 kl. 17:41

Omkom etter Trafikkulykke i Lom

En mann mistet livet etter en Trafikkulykke i Lom i ettermiddag. Mannen kjørte en personbil som havnet i grøfta og døde etter ulykken, ifølge politiet. Dødsfallet var trolig helserelatert.

NRK - 12 nov 22 kl. 18:20

Trafikkulykke i Porsgrunn

Nødetatene rykker ut til en Trafikkulykke i Oklungvegen i Porsgrunn. En bil med fem personer har kjørt av veien. Virker å være en av personene som er skadet, opplyser politiet.

NRK - 12 nov 22 kl. 09:50

Trafikkulykke på Råholt i Trøndelag

Nødetatene er på vei til Råholt i Trøndelag etter en melding om en Trafikkulykke. To biler er involvert..

NRK - 12 nov 22 kl. 09:50

Trafikkulykke på Råholt

Politiet og brannvesenet er på Råholt. Det har vært en Trafikkulykke i Trondheimsvegen mellom to biler. To personer er involvert.

NRK - 11 nov 22 kl. 20:00

Trafikkulykke på E6 nord for Sætermoen

Nødetatene rykket ut til en Trafikkulykke på E6 noen km nord for Sætermoen. Det er ikke meldt om personskade, ifølge politiet. En bil har kjørt i grøfta.

NRK - 16 timer siden

Alvorlig Trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 09 nov 22 kl. 12:00

Trafikkulykke på E6 ved Skedsmovollen

Nødetatene er på Skedsmovollen der det har vært en Trafikkulykke på E6 i nordgående retning, syd for avkjøringen til Skedsmovollen. Det er trafikale problemer på stedet, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 08 nov 22 kl. 14:43

Trafikkulykke ved Alnabru på E6

Politiet melder om en Trafikkulykke mellom en lastebil og personbil på E6 ved Alnabru i Oslo. – En person ligger på bakken, men bevisst, skriver politiet på Twitter. Alle nødetater er på stedet.

NRK - Igår: 20:22

Trafikkulykke på E8 - minst en skadd

To personbiler skal være involvert, det er opplyst om personskade, skriver politiet. – Tre personer involvert. En fastklemt i bil.

NRK - Igår: 20:22

Trafikkulykke på E8 - to til sykehus

To personbiler skal være involvert, og to personer er sendt til sykehus med luftambulanse, skriver politiet. – Tre personer involvert. En fastklemt i bil.

NRK - Igår: 15:57

Åtte år gammel jente påkjørt i Oslo

Politiet i Oslo melder om en Trafikkulykke mellom en fotgjenger og en personbil på Bjørndal. – Fotgjengeren var en åtte år gammel jente, hun er ved bevissthet nå, forteller operasjonsleder Alexander Østerhaug. Politi og ambulanse er på stedet.

NRK - I førrgår: 06:44

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en Trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..

NRK - 07 nov 22 kl. 05:24

Trafikkulykke på E6 ved ryenkrysset

Nødetatene har rykket ut etter melding om en Trafikkulykke på E6 sør for ryenkrysset i Oslo. En bil er involvert i ulykken. Ifølge vitner har tre personer forlatt bilen etter hendelsen, og politiet søker nå etter disse, tvitrer politiet i Oslo.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:19

Politiet advarer etter flere Trafikkulykker

Det siste døgnet har politiet meldt om fire Trafikkulykker i Nordland. Ved Novika i Alstahaug har kjørte to biler av vegen torsdags morgen. Politiet meldte først at det dreide seg om én Trafikkulykke, men det viste seg at bilene hadde kjørt av veien på samme sted på ulikt tildspunkt.

NRK - 05 nov 22 kl. 13:47

Politibil i Trafikkulykke på E18 i Arendal

– En politibil under utrykning har vært involvert i en Trafikkulykke med en annen bil på E18 ved Harebakken. Uvisst om det er personskade, nødetatene er på vei, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 05 nov 22 kl. 13:47

Politibil involvert i Trafikkulykke på E18

En politibil på utrykning og personbil er involvert i en Trafikkulykke på E18 ved Harebakken i Arendal, melder politiet. Det er uvisst om personer er skadet. – Ulykken kan skyldes påkjørsel bakfra i forbindelse med passering, sier operasjonsleder Miriam Stausland, i Agder politidistrikt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com