Trafikkulykke

Thursday, 06 October, 11:51

Nyheter om Trafikkulykke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke ved Down Town

Politiet har mottatt melding om ei Trafikkulykke i eller ved eit fotgjengarfelt ved Down Town i Porsgrunn. Person skal vere påkøyrt av ein bil, men skadeomfang ukjent..

NRK - Igår: 04:07

Person til sykehus etter Trafikkulykke ved Strandafjellet

En person er fraktet til Ålesund sykehus med luftambulanse etter en Trafikkulykke på fylkesvei 60 ved Strandafjellet natt til onsdag. Det melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - Igår: 01:09

Trafikkulykke i Molde

Nødetatene fikk melding om en Trafikkulykke ved Molde stasjon natt til onsdag. Det er en bil, og bilføreren blir ivaretatt av helsepersonell, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - I førrgår: 09:44

Til sykehus etter Trafikkulykke

En bilfører fraktes til sykehus med smerter i brystet, etter en Trafikkulykke på Varoddbroa på E18 i Kristiansand, melder politiet. Det er redusert fremkommelighet i østgående retning på stedet. Bergingsbil er på vei..

NRK - I førrgår: 15:11

Trafikkulykke på E6 i Oslo skaper kø

Det har vært en Trafikkulykke på E6 i retning mot Oslo, ved Helsfyr. – Vi har fått melding om en tilhenger som har truffet en mur og en del stein har rast ut i veibanen. Ikke meldt om personskade, men vil skape kø da det er nedfall i alle tre kjørefelt, skriver Oslo politidistrikt på twitter..

NRK - 01 okt 22 kl. 14:39

Seks personer involvert i Trafikkulykke i Bærum

Politi og ambulanse rykker til Bærum etter melding om Trafikkulykke. To biler har kollidert og en bil har i tillegg kjørt inn i et gjerde. Totalt 6 personer involvert, men det skal ikke være snakk om alvorlige personskader..

NRK - 01 okt 22 kl. 12:52

Trafikkulykke på Tveita

Nødetatene er på vei til Tvetenveien på Tveita, etter melding om en Trafikkulykke. En bil og en syklist har kollidert. Syklisten skal være skadet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 29 sep 22 kl. 21:55

Trafikkulykke på E18 i Drammen

Nødetatene er på vei til Drammen etter at de ble meldt om en Trafikkulykke på E18 i sørgående retning. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra hvor to biler er involvert..

NRK - 26 sep 22 kl. 21:16

Trafikkulykke på E18: trafikken står stille

Det har kommet meldinger om en Trafikkulykke hvor en personbil og et vogntog er involvert. Ulykken skjedde på E18 i Kragerø. De involverte skal være ute av kjøretøyene.

NRK - 25 sep 22 kl. 21:38

Mann omkom i Trafikkulykke på E75

En mann omkom søndag i en Trafikkulykke på E75 mellom Vadsø og Kiby i Finnmark. Ulykken skjedde natt til søndag, skriver iFinnmark. Til nettstedet forteller politiet at bilen havnet utfor veien på E75 mellom Vadsø og Kiby.

NRK - 23 sep 22 kl. 15:37

Trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen

Tre biler er involvert i en Trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen. Tunnelen er stengt og nødetatene er på vei..

NRK - 23 sep 22 kl. 03:57

Søker etter bilfører etter en Trafikkulykke i Oslo

Etter en Trafikkulykke ved E6 før avkjøring til Klemetsrud i Oslo natt til fredag, søker politiet i området etter en bilfører. Skadeomfanget er uavklart, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Trafikkulykke i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En buss og minst én bil skal være involvert, melder politet på Twitter. Politiet opplyser til NRK at en person blir behandlet for hodeskade..

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Trafikkulykke mellom buss og biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Tre skadd i Trafikkulykke mellom buss og biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Fire skadd i Trafikkulykke mellom buss og biler i Oslo

Nødetatene rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet meldte på Twitter at en rutebuss og to biler var involvert. Tre passasjerer som var om bord på bussen ble behandlet av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 09:23

Jente (6) døde etter Trafikkulykke mellom traktor og sparkesykkel

Onsdag kveld klokken 19.15 fikk politiet melding om en alvorlig Trafikkulykke mellom en traktor og en sparkesykkel. Nødetatene rykket ut til stedet umiddelbart.

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

Tre biler og en hestehenger i Trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en Trafikkulykke. Tre biler står i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

To biler og en hestehenger i Trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en Trafikkulykke. To biler sto i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 18 sep 22 kl. 12:33

Trafikkulykke på Tåsen

Politiet er på Tåsen i Oslo etter melding om en Trafikkulykke mellom en bil og en syklist. Skadeomfanget er ukjent. Syklisten blir tatt hånd om av ambulanse.

NRK - 15 sep 22 kl. 00:41

Zelenskyj involvert i Trafikkulykke

Bilen til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj var i kveld involvert i en Trafikkulykke i Kyiv. Det melder nyhetsbyrået Reuters. En talsmann for presidenten opplyser at Zelenskyj ikke er alvorlig skadd.

NRK - 13 sep 22 kl. 19:40

Luftambulanse til Trafikkulykke

Alle nødetatene rykket til en Trafikkulykke i Aremark like etter klokken 17 i ettermiddag. Det var en personbil som hadde kjørt av veien. 13 minutter etterpå skrev politiet på Twitter at bilføreren var frigjort fra bilen, og fikk behandling av ambulansepersonell.

NRK - 12 sep 22 kl. 21:56

To personer til sykehus etter Trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en Trafikkulykke i Nord-Frøya, melder politiet i Trøndelag på Twitter. To andre avventer ny ambulanse, skriver de. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 18 timer siden

Person fastklemt etter Trafikkulykke i Ål

Det har vært en trafikkukke på Nordbygvegen i Ål i Hallingdal. – En person skal sitte fastklemt i bil, og det jobbes med frigjøring. Ukjent skadeomfang, skriver Sør-Øst politidtrikt på twitter..

NRK - Igår: 14:34

Bilfører stakk fra stedet etter kollisjon med moped

Det har vært en Trafikkulykke på Jonsvannsveien ved studentbyen i Trondhei, melder politoiet i Trondheim. – Bil mot moped. Bil har stukket fra stedet etter ulykken.

NRK - Igår: 14:34

Bil kolliderte med moped - bilfører stakk fra stedet

Det har vært en Trafikkulykke på Jonsvannsveien ved studentbyen i Trondheim, melder politiet i Trondheim. – Bil mot moped. Bil har stukket fra stedet etter ulykken.

NRK - 03 okt 22 kl. 09:32

E18 åpen igjen etter Trafikkulykke

Veitrafikksentralen melder at E18 ved Bygøylokket nå er åpen igjen for trafikk i begge retninger, etter at et vogntog veltet mandag morgen. Det er fortsatt registrert kø i området..

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

Lastebil og personbil i ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en Trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter. Nødetater er på vei til ulykken, der skadeomfanget ennå er ukjent.

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

Stenger E18 etter ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en Trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter. E18 ved ulykkesstedet blir stengt i påvente av bergingsbil.

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

E18 åpen igjen etter ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en Trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter klokken 16:13. Klokken 16:52 melder de om at veien er åpen igjen, etter at de knappe 10 minutter før varslet om at E18 utgående ville bli stengt i påvente av bergingsbil.

NRK - 02 okt 22 kl. 08:56

Mindreårig utenfor livsfare etter Trafikkulykke på Notodden

En 16-åring ble alvorlig skadd da en bil kjørte inn i en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark lørdag, men er nå utenfor livsfare. 16-åringen kjørte motorsykkelen. Vedkommende ble alvorlig skadd og fløyet til Ullevål sykehus, men er nå utenfor livsfare, opplyser operasjonsleder Marianne Mørk i Sørøst politidistrikt til VG lørdag morgen.

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Alvorlig Trafikkulykke på Jessheim

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke mellom bil og motorsykkel nord for Langeland på Jessheim. – Framstår som en alvorlig ulykke, skriver politiet på Twitter..

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Person livstruende skadd etter Trafikkulykke på Jessheim

En person er livstruende skadd etter en Trafikkulykke mellom bil og motorsykkel på Jessheim. Det opplyser operasjonsleder Jan-Andre Delbekk i Øst politidistrikt til NRK. Fylkesvei 1496 ved Jessheim i retning Kløfta er midlertidig stengt på grunn av ulykken..

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Person omkommet etter Trafikkulykke på Jessheim

En person er bekreftet omkommet etter en Trafikkulykke mellom bil og motorsykkel på Jessheim. Pårørende er ikke varslet. Det melder politiet i Øst på Twitter.

NRK - 02 sep 22 kl. 12:17

Trafikkulykke mellom bil og lastebil på E18

Det har vært en Trafikkulykke mellom bil og lastebil på E18 ved Høvik. Alle nødetater er på vei til stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 26 sep 22 kl. 17:39

Trafikkulykke på E18 - tunnel stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er stengt etter at en bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..

NRK - 01 sep 22 kl. 15:57

Trafikkulykke på E18

Det har vært en Trafikkulykke på E18 i Grimstad ved Grimstadporten. To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men det skal være store materielle skader på bilene.

NRK - 25 sep 22 kl. 19:38

Ung sjåfør dømt til fengsel etter ulykke

En mann i begynnelsen av 20-årene er dømt til 30 dagers fengsel og mister førerkortet i halvannet år etter en Trafikkulykke på Hvamsmovegen i Nes på Romerike en natt i februar 2020. Det skriver Romerikes Blad. Det var fem ungdommer i bilen da sjåføren mistet kontrollen og traff en midtrabatt, før bilen til slutt havnet på et jorde.

NRK - 25 sep 22 kl. 02:32

To til sykehus etter Trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 25 sep 22 kl. 02:06

To til sykehus etter Trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 31 aug 22 kl. 09:21

MC-fører køyrt til sjukehus etter Trafikkulykke

Ein MC-fører er køyrt til sjukehus med ukjend skadeomgang etter ei Trafikkulykke mellom MC-en og ein bil i Kristiansand, melder politiet i Agder på Twitter. Vegen er opna igjen etter ulykka og politiet opprettar sak..

NRK - 24 sep 22 kl. 13:03

Spedbarn til sykehus etter Trafikkulykke

MC-fører og et lite spedbarn er kjørt til Sykehuset Østfold for behandling etter en ulykke mellom en MC og en bil på Fylkesvei 118, Ryggeveien. – MC-føreren anses som alvorlig skadet, men er ved bevissthet, sier operasjonsleder Terje Marstrand til VG. Spedbarnet satt i bilen på siden der motorsykkelen traff.

NRK - 30 aug 22 kl. 13:56

Kvinne døde etter Trafikkulykke i Bærum

En kvinne i 50-årene som var involvert i en Trafikkulykke ved Bærums Verk forrige uke, døde av skadene, melder Budstikka. Ulykken skjedde på formiddagen sist fredag, og ifølge politiet var det ingen vitner til selve hendelsen. Kvinnen ble fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

NRK - 05 aug 22 kl. 20:32

E6 i Mosjøen stengt etter alvorlig Trafikkulykke

En alvorlig Trafikkulykke har funnet sted på E6 i Mosjøen, om lag 5 km sør for Trofors. To biler og tre personer er involvert. Det er 90 sone på veien, som nå er stengt.

NRK - 23 sep 22 kl. 17:44

En person alvorlig skadet etter påkjørsel i Fredrikstad

En person er alvorlig skadd etter en påkjørsel i Fredrikstad ved Rolvsøy. Det opplyser politiet på Twitter. Ifølge Fredriksstad blad er personen bevisstløs.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com