Trafikkulykke

Torsdag, 29 Juli, 22:59

Nyheter om Trafikkulykke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 juli 21 kl. 15:42

Alvorlig Trafikkulykke i Ulstein

Flere kjøretøy er involvert i en Trafikkulykke i Ulstein. Politiet omtaler den som en alvorlig Trafikkulykke. Det vil bli trafikale problemer på stedet ei god stund framover, melder politiet..

NRK - 18 juli 21 kl. 10:23

Trafikkulykke på E6

Det har vært en Trafikkulykke på E6 nordgående retning, mellom Hvam og Skedsmovollen. To biler er innblandet og nødetatene er på stedet. Det skal være snakk om personskade og store materielle skader.

NRK - 17 juli 21 kl. 13:37

Trafikkulykke i Brønnøy

Det har vært ei Trafikkulykke på fv. 76 ved Svarthopen i Brønnøysund. En bil har kjørt av veien og rulla rundt, ifølge politiet.

NRK - 17 juli 21 kl. 02:25

To til sykehus etter Trafikkulykke

To personer har blitt kjørt til sykehus i Førde etter en Trafikkulykke på Nordfjordvegen i Nordfjordeid natt til lørdag. Bilen skal ha kjørt ut av veien, rullet rundt og havnet på et jorde. Skadeomfang er ikke kjent, men de to personene skal ha vært oppegående, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 17 juli 21 kl. 00:24

En til sykehus etter Trafikkulykke

En person er fraktet til sykehus etter en Trafikkulykke på Drangsvegen ved Os fredag kveld. Skadeomfang er ukjent. En annen person blir fraktet til legevakt for sjekk, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 juli 21 kl. 19:34

Trafikkulykke på E6

Politiet i Øst melder om Trafikkulykke på E6 sydgående ved Nebbenes. Nødetater på vei og ulykken fremstår som alvorlig. Det er store trafikale problemer.

NRK - 16 juli 21 kl. 19:04

Trafikkulykke i Kristiansund

Brannvesenet rykker ut til en Trafikkulykke i krysset Kaibakken/Langveien, der to biler er involvert..

NRK - 16 juli 21 kl. 06:44

To til sykehus etter Trafikkulykke

Fylkesvei 64 er stengt mellom Åndalsnes og Isfjorden på grunn av ei Trafikkulykke. Det melder Vegtrafikksentralen. Nødetatene skal være fremme på stedet.

NRK - 13 juli 21 kl. 21:49

Motorsyklist omkom i Trafikkulykke

I forbindelse med alvorlig Trafikkulykke i Rana, kan politiet nå bekrefte at en person, mann i 50årene, er bekreftet død på stedet, skriver politiet i en pressemelding. Årsaken til ulykken er enda ikke avklart, og politiet jobber fortsatt på stedet..

NRK - 05 juli 21 kl. 17:42

Én person omkom i Trafikkulykke

Én person er bekreftet omkommet i en Trafikkulykke i Ulstein kommune mandag. Det melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Tre personer var involvert i ulykken.

VG - 05 juli 21 kl. 17:22

Alvorlig Trafikkulykke i Møre og Romsdal

ULSTEIN/OSLO (VG) Mandag ettermiddag var det en alvorlig Trafikkulykke med flere involverte i Ulstein kommune på Sunnmøre. En person er sendt til sykehus med luftambulanse..

NRK - 6 timer siden

Lange køer på E18 mot Drammen

Det har vært en Trafikkulykke i Lier på E18 i Lierbakkene retning Drammen torsdag ettermiddag. Det er ifølge politiet 8 biler som har vært involvert, men alle i bilene skal ha sluppet unna uten alvorlige skader. Det er omkjøring om Tranby helt til alle involverte biler er ute av veibanen..

NRK - 7 timer siden

Ulykke mellom bil og syklist i Oslo

Nødetatene er i Schweigaards gate ved St. Halvards gate. Det har vært en Trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 7 timer siden

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en Trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 8 timer siden

Trafikkulykke i Valldal

En personbil har kjørt utfor veien, veltet og deretter havnet på taket i veibanen i Valldal i Fjord kommune. Det skal være to personer i bilen, opplyser politiet. Nødetatene på vei til stedet..

NRK - 13 timer siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En Trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - I førrgår: 22:01

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en Trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 01 juli 21 kl. 11:08

To politibilar i Trafikkulykke

To uniformerte politibilar er involvert i ei Trafikkulykke på E14, aust for Stjørdal sentrum. Operasjonsleiar Kamilla Engen seier dei ikkje har oversikt over hendingsgangen, men at det er ein kollisjon med personskade..

NRK - 24 juli 21 kl. 16:13

Henta med luftambulanse

Ein person blir frakta i luftambulanse til Arendal sjukehus etter ei Trafikkulykke mellom ein bil og ein motorsykkelførar. Totalt to personar var involvert i ulykka, som skjedde på Froland. Politiet er på staden og gjer undersøkingar..

NRK - 23 juli 21 kl. 17:48

MC-fører fraktet med luftambulanse

En MC-fører blir fraktet med luftambulanse til sjukehus etter at en bil og en motorsykkel har vært involvert i ei Trafikkulykke ved Giskemo-krysset på E39 på Sjøholt i Ålesund kommune. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Trafikken står i begge retninger..

NRK - 22 juli 21 kl. 09:21

Politiet etterlyser flere vitner

Politiet ønsker å komme i kontakt med flere vitner, etter en jente omkom i en Trafikkulykke i Gjerdrum i går kveld. – Det var flere vitner til hendelsen som politiet fortsatt ikke har fått snakket med. Politiet har et sterkt ønske om å komme i kontakt med dere.

NRK - 21 juli 21 kl. 12:42

Omkom i Trafikkulykke

En person er bekreftet omkommet etter at en utforkjøring ved Valnesvannet. Politiet i samarbeid med Statens vegvesen og Statens Havarikommisjon vil gjøre undersøkelser på stedet i den hensikt å fine årsaksforholdene..

NRK - 24 juni 21 kl. 11:03

Trafikkulykke i Kvinesdal

Luftambulansen er på stedet etter at politiet klokka 10.19 fikk melding om en Trafikkulykke på FV461 Kvinesheiveien ved Lonane..

NRK - 19 juli 21 kl. 23:08

Ung kvinne omkom i Trafikkulykke

En 18 år gammel kvinne er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en scooter og en bil i Kvinnherad, opplyser Vest politidistrikt. Ulykken skjedde ved Krabbeneset ved 20-tiden mandag kveld..

NRK - 19 juli 21 kl. 02:30

8000 kyllinger døde i Trafikkulykke

En lastebil med 8.000 kyllinger veltet på en motorvei i Danmark søndag kveld. De fleste kyllingene døde.

NRK - 23 juni 21 kl. 08:49

Trafikkulykke sør for Brumunddal

Politiet i Innlandet skriver på Twitter at det er meldt om en Trafikkulykke på E6 like sør for Brumunddal i sørgående felt. Nødetatene er på stedet og skadeomfanget er uavklart..

NRK - 18 juli 21 kl. 21:39

Trafikkulykke på Hellemyr

En bil har kjørt av veien på Hellemyr i Kristiansand ved Breimyrveien. Skadeomfanget er enda ukjent. Nødetatene er på stedet..

NRK - 18 juli 21 kl. 17:50

Fraktes til SUS med legehelikopter

De fire personene som var involvert i en Trafikkulykke på Hunnedalsveien i Sirdal blir fraktet til Stavanger universitetssjukehus med legehelikopter. To har mulige bruddskader. Politiet er på stedet og dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet..

NRK - 18 juli 21 kl. 16:43

Ulykke mellom bil og sparkesykkel

Politiet melder om en Trafikkulykke mellom en bil og en sparkesykkel på Solsiden i Trondheim..

NRK - 18 juli 21 kl. 16:07

MC og bil kolliderte

Det har vært en Trafikkulykke på E16 i Leira, der en MC og en bil er involvert. Det meldes fra stedet at MC-føreren er våken og klar, og skal sjekkes av helse. Det er noe trafikk, men dirigering skal iverksettes..

NRK - 18 juli 21 kl. 00:11

Fem til sykehus etter bilulykke

Fem personer blir kjørt til Gjøvik sykehus for sjekk etter en Trafikkulykke ved Jaren lørdag kveld. Skadeomfang er ukjent, men alle var ved bevissthet. Alle fem var i samme bil som kjørte inn i en stolpe, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 17 juli 21 kl. 20:51

Barn påkjørt i Kristiansand

Politiet i Agder fikk melding klokka 20.36 om Trafikkulykke på Dvergsnes. Et barn skal ha blitt påkjørt av en bil.

NRK - 17 juli 21 kl. 16:57

Trafikkulykke i Loddefjord

Nødetatene rykker ut etter en melding om en kollisjon i Haakonsvernveien i Loddefjord, Bergen. Det er per nå ukjent om noen er skadet i ulykken..

NRK - 17 juli 21 kl. 09:39

Trafikkulykke i Stavanger

En bil skal ha kjørt i grøfta på E39 i Stavanger ved avkjørselen til Diagonalen. Føreren sitter fastklemt i bilen, og det jobbes med å få personen ut. Vegtrafikksentralen seier trafikken går litt seinere på grunn av dette..

NRK - 16 juli 21 kl. 21:20

Mistenker ruskjøring på E6

En person ble fredag fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en Trafikkulykke på E6 ved Nebbenes. Nå mistenker politiet kjøring i ruset tilstand. I en oppdatering skriver Øst politidistrikt at føreren av bilen er fraktet til Ahus.

NRK - 16 juli 21 kl. 08:37

Fremstår ikke som alvorlige skader

De to personene som ble sendt til sjukehus etter ei Trafikkulykke mellom Åndalsnes og Isfjorden fremstår foreløpig ikke som alvorlig skadd. Det melder politiet. Ett kjørefelt er åpnet på fylkesvei 64 der ulykka skjedde..

NRK - 16 juli 21 kl. 01:22

Til sykehus etter utforkjøring

En jente ble fraktet til sykehus etter en Trafikkulykke ved Re i Vestfold natt til fredag. Totalt tre personer var involvert i ulykken, alle i tenårene. En har blitt kjørt til legevakten.

NRK - 14 juli 21 kl. 12:04

Omkom etter Trafikkulykke

Føreren av en personbil mistet livet etter bilen gikk i fjellveggen på riksvei 13 i Voss. – Opplysninger og spor indikerer at føreren har fått et anfall og deretter kjørt av veien, sier operasjonsleder Vibeke Næss i Vest politidistrikt til NRK. De pårørende er varslet, opplyser politiet..

NRK - 12 juli 21 kl. 12:10

Flere biler involvert i ulykke

Det har vært en Trafikkulykke på E18 utgående ved Lysaker der fire biler er involvert, skriver politiet på Twitter. To kjørefelter er stengt. Personene i de fire bilene blir undersøkt på stedet av ambulansepersonell..

NRK - 11 juli 21 kl. 20:54

To motorsykler i Trafikkulykke

To motorsykler har kollidert ved Ise i Sarpsborg. Politiet har fått melding om personskade, skriver de på Twitter..

NRK - 11 juli 21 kl. 20:54

To mopeder i Trafikkulykke

To mopeder har kollidert ved Ise i Sarpsborg. Den ene skal ha kjørt i den andre bakfra. Politiet har fått melding om personskade, men skriver på Twitter at det ikke skal være snakk om alvorlig skade..

NRK - 11 juli 21 kl. 13:24

Lange køer sørover på E18

Veien er ryddet etter en Trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på E18 ved Moheimkrysset i Porsgrunn. Det er lange køer sørover i retning Kristiansand. Det er også noe saktegående kø i retning Drammen.

NRK - 10 juli 21 kl. 19:37

Til sykehus etter Trafikkulykke

En bilfører er kjørt til Sykehuset Østfold på Kalnes etter å ha kjørt av veien på Morstongveien ved Slitu i Indre Østfold kommune. Ifølge politiet er det store materielle skader på stedet. Sjåføren er mistenkt for promillekjøring..

NRK - 10 juli 21 kl. 16:58

Tre biler i ulykke i Eidsfjord

Tre biler er involvert i Trafikkulykke ved Brimnes ferjekai i Eidfjord. Fem voksne og to barn er involvert. Alle virker oppegående og snakker, melder Vest politidistrikt..

NRK - 10 juli 21 kl. 16:15

Tre biler i ulykke i Siljan

Ingen personer er skadet etter en Trafikkulykke på Sentrumsveien i Siljan. En bil stakk fra stedet etter ulykken. Politiet har lokalisert bilen, men ingen fører.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt