Trafikken

Saturday, 02 December, 13:37

Nyheter om Trafikken

Klartale - Igår: 08:49

Seks døde i Trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - 24 nov 23 kl. 11:00

Så mange har kjørt med promille: – Det er skremmende tall

14 prosent tilsvarer 600.000 nordmenn. De som svarte, har kjørt ruspåvirket minst én eller flere ganger.

Klartale - 08 maj 23 kl. 06:30

Flere dør i Trafikken nå enn under pandemien

Det har vært flere alvorlige trafikkulykker i år, viser tall fra Statens vegvesen.Totalt 17 personer døde i januar, februar og mars. 15 av de døde var menn.

NRK - Igår: 06:58

Seks døde i Trafikken i november

Så langt har 113 personer dødd i ulykker på norske veier i år. I november mistet seks personer livet i Trafikken. Det er en halvering fra samme måned i fjor.

Klartale - 01 nov 23 kl. 08:23

15 personer døde i Trafikken i oktober

Det er over ti år siden sist så mange døde i Trafikken i oktober. Det viser tall fra Statens vegvesen. I hele år har 111 personer dødd i Trafikken.

NRK - 01 nov 23 kl. 06:38

Mange drept i Trafikken i oktober

I oktober omkom 15 personer i Trafikken, det er nesten tre ganger så mange som i fjor. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. 111 drept i Trafikken i år.

NRK - 24 nov 23 kl. 16:36

Trafikale utfordringer i Oslo sentrum

Helgerushet i Oslo sentrum ble litt mer kaotisk enn vanlig da en bussjåfør ikke klarte svingen på vei inn i Hammersborgtunnelen. Dette sørger for mye kø og trafikale problemer retning vest. Operasjonsleder Sven Martin Ege i Oslo-politiet sier de er på stedet.

Klartale - 23 nov 23 kl. 08:35

Her bør du kjøre forsiktig

Det er glatte veier flere steder i landet torsdag morgen. Det fikk en trailer i Melhus i Trøndelag erfare. Traileren kjørte rett i veggen på en bensinstasjon.

Klartale - 25 okt 23 kl. 10:45

100 døde i Trafikken – frykter ulykkesår

– Dette er tall vi må jobbe for å snu. I år ser ut til å bli et verre ulykkesår enn i fjor. Det sier Ingunn Handagard.

NRK - 13 nov 23 kl. 07:10

Køene avtar etter kjedekollisjon på E18 i Drammen

Trafikken går nå som normalt igjen på Motorveibrua på E18 i Drammen. En kjedekollisjon mellom fire biler førte til lange kløer i morgenrushet. Politiet opplyser at Trafikken flyter fint, men at det fortsatt er noe etterslep på strekningen.

NRK - 10 nov 23 kl. 15:12

Trafikkulykke ved Flårtunnelen på E18

To biler har kollidert i sørgående løp på E18 ved Horten. Ulykken har skjedd der Trafikken går i et løp på grunn av tunnelarbeid. Ifølge politiet er det trolig snakk om en påkjørsel bakfra.

VG - 5 timer siden

Advarer om glatte veier: – Brøytebilene er godt i gang

Deler av Vestlandet fikk lørdag morgen sesongens første ordentlige snøfall. Det kan føre til problemer i Trafikken..

NRK - 18 timer siden

Delar av E6 opna

E6 Lillehamar-Hamar mellom Biri og Mjøsbrua er opna for Trafikken nordgåande mot Lillehammer. Sørgåande mot Mjøsbrua er stengd enda grunna opprydding, og enda omkøyring på den lokale vegen. E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil.

NRK - 04 nov 23 kl. 09:56

Sørlandsbanen åpen igjen etter avsporing

Trafikken er i gang igjen på Sørlandsbanen etter at avsporingen av en arbeidsmaskin førte til stans mellom Nelaug og Gjerstad lørdag formiddag. – Trafikken er i gang igjen, men du må fortsatt regne med forsinkelser, opplyser Bane Nor. (NTB).

NRK - 21 timer siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men Trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - Igår: 07:31

Lastebil mistet container på E18

En lastebil har mistet en container ved Liertoppen på E18 retning Drammen, melder Sør-Øst politidistrikt. Containeren ligger i venstre kjørefelt, og det er noe redusert fremkommelighet, melder politiet på X/Twitter. Litt før klokka 8 opplyser politiet at de er på stedet, og at det jobbes med trafikkavvikling.

NRK - 02 nov 23 kl. 10:33

Trafikken på Østlandet går som normalt

Trafikken på Østlandet går som normalt, det forteller Anniken Island fra Vegtrafikksentralen Sør. – Det har vært noen uhell til morgen i dag, men det ser ut til at det går ganske så greit nå. Island forteller at vegtrafikksentralen jobber kontinuerlig med å holde seg oppdatert på været og føret i området.

NRK - I førrgår: 15:21

Trafikkulykke på Gaupås

To biler har kollidert på E16 på vestsiden av Gaupåstunnelen mellom Åsane og Ytre Arna i Bergen. Ingen personer skal ifølge politiet være skadet. Kjørefeltet retning Åsane er inntil videre stengt.

NRK - 29 nov 23 kl. 13:25

Trafikken opna igjen på Ådalsveien

E16 Ådalsveien 637, sør for Buttingsrud i Ringerike, er nå rydda og open igjen, melder Vegtrafikksentralen. Tidlegare i dag gjorde eit vogntog som fekk sleng at vegen vart måtte stengast..

NRK - 29 nov 23 kl. 13:29

Én til sykehus etter utforkjøring

Sjåføren av semitraileren som fikk sleng og kjørte av Ådalsveien i Ringerike, er fraktet til sykehuset. Det melder Ringerikes Blad. Avisen skriver at det er svært glatt på stedet, og at dette trolig er årsak til utforkjøringen.

NRK - 29 nov 23 kl. 09:19

Vogntog med tømmer veltet på E6

Politiet i Nordland melder at et vogntog lastet med tømmer har veltet på E6 ved Emmeneset. Føreren av vogntoget skal ha kommet seg ut. Politiet er på stedet.

NRK - 29 nov 23 kl. 08:51

E16 Eggemoen i Ringerike opnar etter stenging

E16 Eggemoen i Ringerike opna i 10-tida i dag etter å ha vore stengt i morgontimane. Fleire lastebilar sleit med å koma seg opp Eggemoenbakken grunna glatt føre. Operasjonsleiaren seier til NRK at problema starta etter eit mindre uhell tidlegare på morgonen.

VG - 27 nov 23 kl. 07:50

Rapport: Foreslår dobbel bompengetakst i Oslo

Kraftig økte bomregninger er blant forslagene fra en ny Statens vegvesen-rapport om Trafikken i Stor-Oslo..

NRK - 27 nov 23 kl. 06:38

Blokkerte med kajakk

109 klimaaktivister, blant dem en 97 år gammel prest og fem barn, er pågrepet av australsk politi etter å ha blokkert landets største utskipingshavn for kull. Demonstrantene hadde gjennom helgen sperret for sjøTrafikken i havnebyen Port of Newcastle på Australias østkyst med en rekke kajakker. Aktivistene krevde at regjeringen må stanse eksporten av kull.

NRK - 02 okt 23 kl. 07:03

100 mennesker har mistet livet i Trafikken

19 mennesker mistet livet i Trafikken i september. Dermed ble september den verste ulykkesmåneden i så langt i år, ifølge Trygg Trafikk. Totalt har 100 personer omkommet i Trafikken i Norge, det er elleve flere enn i fjor på samme tid..

NRK - 25 nov 23 kl. 13:35

Ni personer involvert i kjedekollisjon ved Lillehammer

Ni personer er involvert i en kjedekollisjon med påkjørsel bakfra ved E6 Vingrom-Lillehammer. Det er mindre materielle skader på kjøretøyene. Trafikken dirigeres forbi stedet mens man venter på bilberging, melder politiet.

NRK - 01 okt 23 kl. 07:34

Høye dødstall i Trafikken i september

19 personer døde i Trafikken i september i år. Ikke siden 2013 har det vært like mange drepte i den første høstmåneden. Totalt er 100 personer omkommet i Trafikken så langt i år.

NRK - 24 nov 23 kl. 17:27

E134 Haukelifjell er åpen for trafikk

Etter uvær og kolonnekjøring er nå E134 Haukelifjellet åpent igjen, melder Vegtrafikksentralen. Trafikken går som normalt..

NRK - 24 nov 23 kl. 16:36

Trafikkaos i Oslo sentrum

Helgerushet i Oslo sentrum ble litt mer kaotisk enn vanlig da en bussjåfør ikke klarte svingen på vei inn i Hammersborgtunnelen, i retning mot St. Olavs gate. Litt over 16:30 meldte politiet at bussen hadde kommet seg løs.

VG - 23 nov 23 kl. 14:00

Alvorlig trafikkulykke i Kongsvinger

Det er store trafikale utfordringer, Trafikken står i begge retninger..

NRK - 23 nov 23 kl. 11:33

Normal trafikk over Storskog: – Vi har gode beredskapsplaner som vil iverksettes

Det er foreløpig ingen trafikk utenom det normale over den norsk-russiske grensen Storskog. – Den har vært lav og normal, forteller stabssjef i Finnmark politidistrikt, Tarjei Sirma-Tellefsen. Onsdag ble det klart at Finland stenger de fleste grenseovergangene til Russland.

NRK - 22 nov 23 kl. 11:16

Værkaos i Trafikken i Nord-Norge: – Klarer ikke ta unna alle telefonene

Uværet skaper store problemer på veiene i Nord-Norge. I Finnmark forblir mange veier stengt ut dagen, mens det begynner å bli farlig glatt i Nordland. Vegtrafikksentralen Nord opplyser at det er stor pågang fra Nordland og Finnmark.

NRK - 22 nov 23 kl. 11:10

Traktor velta – E39 stengd

Ein traktor står i fare for å trille ned på E39 ved Movik mellom Førde og Vassenden i Sunnfjord. Traktoren skal ha trilla frå eit gardsbruk, og ligg velta på ein bakketopp 80–90 meter ovanfor europavegen. – Det er ikkje meldt om personskade, men det er fare for at den kan trille ned på E39, opplyser vaktoperatør Helge Lund hos 110 Vest.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:32

Ferge slo hull i butikk

Det meste av veier er stengt i Finnmark. Det sa en trafikkoperatør til nyhetsbyrået NTB onsdag morgen. Minst 18 veistrekninger er stengt.

NRK - 01 sep 23 kl. 07:12

Trygg Trafikk: Bekymret for økningen i antall drepte ungdommer.

I sommer har 42 personer mistet livet i Trafikken. Trygg Trafikk er bekymret for økningen i antall drepte ungdommer. Så langt i år har 13 ungdommer mellom 15 og 19 år mistet livet i Trafikken.

NRK - 22 nov 23 kl. 05:41

Flere veier allerede stengt på grunn av uvær

Uværet er ventet å treffe kysten av Finnmark i løpet av morgentimene, men allerede er Trafikken berørt. Til sammen er 18 strekninger i Finnmark nå stengt, mens fire er kolonnekjørt. Fjellovergangene Sennalandet, Ifjordfjellet, Kongsfjordfjellet og Båtsfjordfjellet er stengt på grunn av uvær.

VG - 25 okt 23 kl. 20:22

Skrekkmåned i Trafikken: – Urovekkende

Over hundre personer har mistet livet i Trafikken så langt i år. Bare forrige måned døde 18, noe som er den verste september-måneden på ti år..

NRK - 25 okt 23 kl. 07:53

NAF: 100 døde i Trafikken så langt i år

100 mennesker har mistet livet på norske veier fram til oktober i år. – Dette er tall vi må jobbe for å snu. I år tegner til å bli et verre ulykkesår enn i fjor, sier pressesjef Ingunn Handagard i NAF.

NRK - 21 nov 23 kl. 14:32

FN kritiserer fengselsstraffer til oljedemonstranter i Storbritannia

Lange fengselsstraffer gitt til to klimaaktivister fra Just Stop Oil i Storbritannia, kan skremme andre fra å bruke demonstrasjonsretten, advarer FN. I et brev til den britiske regjeringen som BBC har fått tilgang til, skriver FNs spesialrapportør Ian Fry, at fengselsstraffene er betydelig strengere enn tidligere straffer som er idømt for samme type lovbrudd. De to klimaaktivistene fikk henholdsvis tre og to år i fengsel for en 40-timer lang demonstrasjon ved en gangbro i oktober i fjor, som forstyrret Trafikken under broen.

NRK - 21 nov 23 kl. 00:09

T-banen i Oslo kan kjøre ved Ryen igjen

T-banen kan kjøre mellom Ryen og Bergkrystallen igjen. Strekningen ble stengt i noen timer fordi grunnen under skinnene måtte sjekkes. Ifølge Sporveien er området sjekket og Trafikken kan gå der igjen..

NRK - 20 nov 23 kl. 22:32

Mulig usikker grunn stanser T-banen ved Ryen i Oslo

Det er stans i Trafikken mellom Ryen og Bergkrystallen i Oslo. Det skyldes ifølge Sporveien forhold i grunnen under skinnene som undersøkes. Togene på linje 4 snur på Ryen og kjører tilbake mot sentrum..

NRK - 20 nov 23 kl. 13:28

Personbil mot lastebil

Politiet melder om trafikkulykke på E6 i Steinkjer. Front mot front, mellom personbil og lastebil. En person fastklemt.

NRK - 20 nov 23 kl. 13:28

Person fastklemt etter kollisjon i Steinkjer

Politiet melder om trafikkulykke på E6 i Steinkjer. Front mot front mellom personbil og lastebil. En person er fastklemt.

NRK - 20 nov 23 kl. 13:28

Person var fastklemt etter kollisjon i Steinkjer

Det har vært en front mot front-kollisjon mellom personbil og lastebil på E6 i Steinkjer. En person var fastklemt, men nå er alle tre involverte ute av bilene og bevisste. Det er 70-sone på stedet.

NRK - 23 okt 23 kl. 14:24

Øvingsgranat utløyste alarm

Trafikken på Ålesund luftham Vigra, blei i formiddag stoppa ein kort periode då det blei funne ein øvingsgranat i bagasjen til ein tilsett i forsvaret. – Juristane ved politidistriktet må vurdere om det er gjort noko ulovleg her. Men uansett ønskjer vi ikkje at nokon skal transportere med seg øvingsgranatar i bagasjen på fly.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com