Totalskadd

Onsdag, 23 Juni, 11:25

Nyheter om Totalskadd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 juni 21 kl. 05:31

Fire biler Totalskadd i brann

Fire biler ble Totalskadd da en garasje i Ås brant ned natt til mandag. Politiet gjør undersøkelser og vil opprette sak. Ingen personer er skadd, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:26

Bil brant på Bogstad

En varebil som sto parkert i Grindbakken ved Bogstad i Oslo, ble Totalskadd i en brann natt til søndag. Politiet har ingen formening om årsaken til brannen som nødetatene fikk melding om klokken 1.45.

NRK - 18 juni 21 kl. 03:33

Lynet slo ned i hytte i Frogn

Et hytteanneks ble Totalskadd da lynet slo ned i Frogn sør for Oslo i natt. Lynnedslaget første til at det oppsto brann, Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 29 april 21 kl. 04:06

Hus i Kautokeino Totalskadd i brann

Et bolighus i Kautokeino ble Totalskadd i en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen. Nødetatene rykket ut til et bolighus med to boenheter natt til torsdag.

NRK - 03 juni 21 kl. 23:20

To pågrepet etter brann i Fauske

To personer er pågrepet og siktet for uaktsom fare for allmennheten etter at politiet mener de unnlot å melde fra en brann i en leilighet i Fauske. De skal ha vært i leiligheten da brannen startet og forlatt stedet. Den ene leiligheten ble utbrent, mens den andre er Totalskadd etter brannen, opplyser Nordland politidistrikt på Twitter.

NRK - 09 april 21 kl. 04:48

Museumslager brant ned

En lagerbygning ble Totalskadd i en brann i Steinkjer natt til fredag. Bygningen var utleid til Egge Museum. Politiet opplyser til Trønder-Avisa at det ble lagret landbruksutstyr og gamle traktorer i bygningen.

NRK - 16 mai 21 kl. 03:48

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble Totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei Totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.

NRK - 09 mai 21 kl. 06:28

Namsos-brann slukket

Brannen i en enebolig på Spillum i Namsos er slukket, men huset er Totalskadd. Det var litt etter klokka 01 i natt at brannalarmen gikk. Det ble raskt klart at det ikke var folk i huset, ifølge politiet i Trøndelag.

NRK - 09 mai 21 kl. 06:28

Namsos-brann slukket, ingen skadd

Brannen i en enebolig på Spillum i Namsos er slukket, men huset er Totalskadd, melder Trønder-Avisa. Det var litt etter klokka 01 i natt at brannalarmen gikk. Litt etter klokka 2 meldte brannvesenet at spredningsfaren var avverget.

NRK - 05 mai 21 kl. 20:24

Kontroll på brannen i Manger

Brannvesenet har kontroll på brannen i Manger i Alver kommune nordvest for Bergen. Bygningen var både bolig og næringslokale, og er Totalskadd, ifølge politiet..

NRK - 15 april 21 kl. 10:38

En funnet død etter brann

En mann i 40-årene er funnet død etter brannen i to hus i Skogbygda i Nes kommune onsdag morgen. Begge byggene er Totalskadd. Politiet starter etterforskning etter brannen og pårørende er varslet..

NRK - 27 mars 21 kl. 07:01

Jakt på brannstiftar i Stokmarknes

Politiet i Vesterålen meiner at brannane i to campingvognar og ein einebustad på Stokmarknes i natt har vore påsette. Ingen blei skadde i brannane, men einebustaden er Totalskadd..

NRK - 25 feb. 21 kl. 05:37

Eksplosjon i hus i Flekkefjord

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et hus i Flekkefjord. Ifølge politiet skal et varmeapparat drevet av gass eksplodert. Personen som var i huset er skadet, men bevisst.

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 06:47

Begynner å få kontroll på brannen i Risør

Tre bygninger er Totalskadd etter storbrannen i trehusbebyggelsen i Risør onsdag morgen..

NRK - 22 feb. 21 kl. 15:12

To siktet etter brann på Kråkerøy

To personer er siktet for å ha startet en boligbrann etter uaktsomhet. En bolig på Kråkerøy i Fredrikstad ble Totalskadd i brannen natt til søndag. Begge de siktede har tilknytning til huset, ifølge politiet.

NRK - 21 feb. 21 kl. 01:09

En person til legevakt etter brann

En person er sendt til legevakt etter at det brøt ut brann i et rekkehus i Fredrikstad. Personen skal ikke være alvorlig skadd, det er heller ikke meldt om noen savnet. En bolig er Totalskadd.

NRK - 26 des. 20 kl. 16:43

En bil Totalskadd i garasjebrann

Brannen i garasjeanlegget i Gregorius Dagssonsgate i Skien er slukket. En bil er Totalskadd, og en annen bil har fått noen skader. Det var ti garasjer i anlegget der det begynte å brenne i ettermiddag.

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 15:18

Stor eksplosjon i sentrum av Madrid

Et boligbygg i sentrum av Madrid er Totalskadd i en eksplosjon, melder avisen El País..

NRK - 02 jan. 21 kl. 08:57

Brannene kan være påsatt

To hytter på Askøy utenfor Bergen ble Totalskadd i brann natt til lørdag. Politiet mistenker at brannene er påsatt. Bergens Tidende skriver at det er rundt 40 meter mellom de to hyttene, som er omgitt av skog..

NRK - 27 des. 20 kl. 21:19

Hytte Totalskadd i brann

Hytta som brant ned ved Gaupøra i Vistdal i Molde kommune er totalskadet. Politiet melder at de oppretter sak på hyttebrannen. Ingen personer skal ha vært inne i hytta da den brant..

NRK - 01 nov. 20 kl. 01:09

Hytte Totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble Totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 13 des. 20 kl. 08:26

Fullstendig nedbrent

Huset som tok fyr i Holmestrand søndag morgen er Totalskadd. – Vi har dempet brannen betraktelig og har kontroll med hensyn til gnistregnet og spredningsfaren, sier vakthavende brannsjef Jarle Steinnes. Det var ingen beboere i huset da det tok fyr..

NRK - 29 nov. 20 kl. 04:32

Uthus med kalkuner og høns brant

I Birkenes i Agder brant et uthus med 150 høns og 50 kalkuner natt til søndag. Det er ukjent hvordan det gikk med dyrene. Bygget er Totalskadd..

Aftenposten - 11 okt. 20 kl. 07:48

Hytte Totalskadd etter brann i Lillehammer – én person savnet

En hytte er Totalskadd etter en brann i Melsjøsetervegen på Nordseter i Lillehammer. Én person er savnet, og to personer er sendt til sykehus for observasjon..

Aftenposten - 08 okt. 20 kl. 06:26

Bolighus i Tokke Totalskadd i brann

Et bolighus i Dalen i Tokke kommune er Totalskadd etter en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen, men en mann har erkjent at han tente på..

NRK - 08 okt. 20 kl. 03:28

Firemannsbolig Totalskadd i Tokke

En firemannsbolig i Dalen i Tokke i Telemark ble Totalskadd i en kraftig brann natt til torsdag. Alle beboere er gjort rede for. Det var full fyr i huset da brannvesenet kom fram.

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 06:52

Bolighus overtent i Nordreisa

Et bolighus på Ravelseidet i Nordreisa kommune i Nord-Troms ble Totalskadd i en brann natt til tirsdag..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 22:34

Skatehall i Skien Totalskadd i brann

Skatehallen på Stevneplassen i Skien ble Totalskadd i en brann lørdag kveld. Ved 1-tiden natt til søndag melder brannvesenet at brannen er under kontroll..

NRK - 08 nov. 20 kl. 04:58

Tre fiskebåter Totalskadd i brann

Ingen kom til skade, men tre fiskebåter ble ødelagt i en brann ved en flytebrygge i fiskeværet Kjøllefjord i Lebesby kommune i Finnmark natt til søndag. I tillegg fikk tre andre båter brannskader, opplyser politiet..

NRK - 12 sep. 20 kl. 10:24

Hus Totalskadd etter brann

En bolig ved Fustvatnet i Mosjøen ble Totalskadd etter en brann i morgentimene i dag. Brannvesenet driver nå med etterslukking, melder 110 Nordland. Det var ingen til stede i boligen da brannen startet..

NRK - 10 sep. 20 kl. 10:14

Moria-leiren er Totalskadd

Moria-leiren på Lesvos er Totalskadd i nye brannar. I morgontimane torsdag vende nokre av asylsøkarane tilbake for å leite etter eigendelar, men ifylgje greske styresmakter har det meste av leiren gått opp i flammar..

NRK - 08 sep. 20 kl. 22:47

Hus Totalskadd i brann i Drammen

En bolig på Bragenes i Drammen er Totalskadd etter at en brann brøt ut tirsdag kveld. Tre personer var til stede i huset, men er uskadd. Det skal fortsatt være spredningsfare, og naboer har fått beskjed om å evakuere..

P4 - 21 okt. 20 kl. 07:11

Færre boligbranner

Det har vært færre boligbranner i år. Tall fra Gjensidige viser at de har utbetalt 20 prosent mindre i brannerstatninger i år enn i fjor. 278 millioner kroner er utbetalingssummen så langt.

NRK - 21 okt. 20 kl. 07:02

Færre boligbranner i år

Tall fra forsikringsselskapet Gjensidige viser at de har utbetalt 278 millioner kroner i brannerstatninger så langt i år. Det er 20 prosent mindre enn i fjor. Forklaringen er i hovedsak mindre lyn og færre branner der boliger blir Totalskadd..

NRK - 17 okt. 20 kl. 22:54

Kontroll på garasjebrann i Bærum

Brannvesenet har kontroll på garasjebrannen i Bærum, som er Totalskadd. Det er ikke lengre fare for spredning. Ingen personer har blitt skadd som følge av brannen, melder politiet i Oslo..

P4 - 08 okt. 20 kl. 06:48

Mann erkjenner å ha tent på bolig i Tokke

En mann har overfor politiet erkjent å ha tent på firemannsboligen i Dalen i Tokke kommune i natt. Huset ble Totalskadd, men ingen kom til skade i brannen. Operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Trond Egil Groth, sier vedkommende selv bodde i bygget..

NRK - 08 okt. 20 kl. 06:14

Brannen i Tokke var påtent

En av beboerne i firemannsboligen i Dalen i Tokke som brant i natt, har overfor politiet erkjent at han har tent på brannen. Huset ble Totalskadd i brannen, men ingen ble skadet..

NRK - 12 sep. 20 kl. 08:30

Dødelig brann var ikke påsatt

En mann i 70-årene døde i en rekkehusbrann på Haugenstua i Oslo i mai. Årsaken er fremdeles ukjent, men politiet har konkludert med at brannen ikke var påsatt, skriver Aftenposten. Åtte boenheter ble Totalskadd i brannen..

P4 - 10 sep. 20 kl. 22:41

Mener antallet er for lavt

Seks av ti nordmenn mener regjeringens avgjørelse om å hente 50 asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas er for lavt. Det viser en undersøkelse Kantar har gjort for TV 2. Leiren ble nærmest Totalskadd i en brann i går.

NRK - 02 sep. 20 kl. 14:31

Mister jobben i polarbrødfabrikk

131 ansatte ved Polarbrødfabrikken i Älvsbyn mister nå jobben etter at fabrikken ble Totalskadd i en brann i august. – Det er dessverre den triste beslutningen vi måtte fatte, sier konserndirektør Karin Bodin til nyhetsbyrået TT..

NRK - 25 aug. 20 kl. 06:20

Kontroll på brann i Sverige

Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen i polarbrødfabrikken i Älvsbyn i Norrbotten i Sverige og at slukkingsarbeidet går etter planen. Fabrikken ble Totalskadd i en brann natt til mandag. Ingen ble skadd i brannen..

NRK - 19 juni 20 kl. 15:00

Matvogn Totalskadd

Brannvesenet har tatt ut propanflaskene som var i matvogna som stod i brann i Asker. En person blir sett på av helse. Bilen er Totalskadd og en bil som sto ved siden av har blitt påført skader..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 07:13

Enebolig brant ned på Gjerdrum

En enebolig på Gjerdrum på Romerike ble Totalskadd i en brann natt til søndag. Huset var overtent da de første brannmannskapene kom til stedet..

NRK - 05 juni 20 kl. 02:39

Enebolig Totalskadd på Fall

En enebolig på Fall ved Randsfjorden er Totalskadd etter at det brøt ut brann torsdag kveld. Det var ikke folk i huset, opplyser politiet i Innlandet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt