Torremolinos

Tuesday, 16 July, 17:40

Nyheter om Torremolinos

NRK - 08 mar 24 kl. 09:56

To menn siktet etter norsk kvinne døde i Spania

To menn er pågrepet, siktet for å ha spilt en rolle i at Anne Mathea Morken fra Ringebu døde i Torremolinos i Spania i fjor høst. Mennene skal ifølge den spanske avisen Sur ha dumpet henne på gaten etter at hun døde av en overdose. Spansk politi har enda ikke konkludert i om hun har tatt stoffet frivillig, eller om hun har blitt lurt til å innta det.

Dagbladet - 08 mar 24 kl. 10:09

To menn siktet

To menn er siktet etter at Anne Mathea Morken (21) fra Ringebu døde i Torremolinos i Spania i september i fjor..

VG - 19 sep 23 kl. 16:07

Anne Mathea Røen Morken (21) funnet død i Spania

Torremolinos/RINGEBU (VG) Den unge kvinnen som i forrige uke ble funnet død på åpen gate i Torremolinos i Spania, var Anne Mathea Røen Morken (21) fra Ringebu i Gudbrandsdalen. Spansk politi etterforsker dødsfallet..

VG - 19 sep 23 kl. 16:07

Anne Mathea Morken (21) funnet død i Spania

Torremolinos/RINGEBU (VG) Den unge kvinnen som i forrige uke ble funnet død på åpen gate i Torremolinos i Spania, var Anne Mathea Morken (21) fra Ringebu i Gudbrandsdalen. Spansk politi etterforsker dødsfallet..

VG - 19 sep 23 kl. 13:31

Spansk politi bekrefter: Norsk kvinne funnet død i Spania

Torremolinos (VG) Spansk politi har nå fått bekreftet identiteten til kvinnen som ble funnet død i Torremolinos torsdag i forrige uke..

NRK - 31 okt 23 kl. 12:32

Norsk kvinne i Spania døydde truleg av narkotisk stoff

21 år gamle Anne Mathea Morken døydde truleg av inntak av narkotiske stoff, ifølge den spanske obduksjonsrapporten. Morken blei funnen død i Torremolinos like utanfor Malaga natt til 13. september.

NRK - 19 okt 23 kl. 07:43

Dødsfallet i Spania - vitne avhørt i Norge

Innlandet politidistrikt har opprettet en undersøkelsessak knyttet til etterforskningen av dødsfallet til Anne Mathea Morken. – Det er gjennomført et vitneavhør i Sør-Øst politidistrikt. Derfor er det opprettet en undersøkelsessak der, sier seniorrådgiver i stab for kommunikasjon i Innlandet politidistrikt, Kristin Stavik Moshagen, til GD.

VG - 21 sep 23 kl. 16:53

– Det er forferdelig

CALAHONDA/Torremolinos (VG) Sjømannskirken er i full beredskap etter at 21 år gamle Anne Mathea Morken ble funnet død i Spania..

NRK - 19 sep 23 kl. 16:07

Det er Anne Mathea Røen Morken (21) som er død i Spania

Det er 21 år gamle Anne Mathea Morken fra Ringebu i Innlandet som er funnet død i Torremolinos i Spania. I samråd med familien velger politiet å offentliggjøre navnet, skriver Kripos i en pressemelding..

NRK - 19 sep 23 kl. 15:10

Ringebu kommune åpner ungdomssenter etter dødsfallet i Spania

Den 21 år gamle kvinnen som er funnet død i Spania er fra Ringebu kommune i Innlandet. – Det tragiske dødsfallet i turistbyen Torremolinos, sør for Málaga i Spania, er en ung kvinne fra vår kommune, skriver de på sine nettsider. Nå åpner kommunen ungdomssenteret for alle som trenger noen å snakke med.

NRK - 19 sep 23 kl. 13:57

Kripos bekrefter at kvinnen som er funnet død i Spania er norsk

Det skriver Kripos i Norge i en pressemelding. Tirsdag ettermiddag bekreftet spansk politi at kvinnen som ble funnet død natt til torsdag i forrige uke i Torremolinos i Malaga er norsk statsborger. Dødsbudskapet er formidlet til de pårørende i Norge via politiet her hjemme, ifølge spansk politi..

VG - 19 sep 23 kl. 07:56

Antatt norsk kvinne funnet død – dette kameraet kan vise deler av hendelsen

Torremolinos (VG) Spansk politi har fått overlevert en overvåkningsvideo som kan vise hvordan den antatt norske kvinnen ble funnet livløs på gaten i Spania i forrige uke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com