Togtrafikk

Tuesday, 16 July, 15:13

Nyheter om Togtrafikk

NRK - 10 jul 24 kl. 20:35

Tog sporet av i Lillehammer

Lillehammer–Moelv er stengt for Togtrafikk. Du må regne med forsinkelser, og at noen tog kan bli innstilt. Dette skyldes at et tog har sporet av, melder VY på sine nettsider.

NRK - 10 jul 24 kl. 20:35

Tomt passasjertog sporet av ved Lillehammer

Lillehammer–Moelv er stengt for Togtrafikk. Det var et tomt passasjertog som sporet av, dette sier VY sin pressevakt til NRK. Det er ikke meldt om personskader.

NRK - 06 maj 24 kl. 15:50

All Togtrafikk over Øresundbroen stengt

Danmarks Radio skriver i 15.40-tiden mandag at all Togtrafikk til og fra Sverige er innstilt etter en ulykke. Svensk politi jobber ved Øresundsbroen, og alle tog mellom Malmö C i Sverige og Hyllie i Danmark står.

Klartale - 16 apr 24 kl. 13:55

Hele landet stengt for Togtrafikk

Hele landet er stengt for Togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Det skriver Vy på sine nettsider.

NRK - 16 apr 24 kl. 13:43

Vy: Hele landet stengt for Togtrafikk

Det er stengt for Togtrafikk i hele landet, ifølge Vy. Det skyldes en feil på kommunikasjonssystemet..

NRK - 16 apr 24 kl. 13:43

Vy og Bane Nor: Full stans på grunn av signalfeil

Det er stengt for Togtrafikk i heile landet, skriv Vy på sine nettsider. Årsaka til at toga står skal vere ein feil på kommunikasjonssystemet. Bane Nor stadfestar at det er på grunn av ein signalfeil.

NRK - 24 feb 24 kl. 21:55

Ny avsporing på Ofotbanen – all Togtrafikk står

Avisen Fremover skriver at all Togtrafikk på Ofotbanen og Malmbanen står etter nok en avsporing. Et malmtog skal ha sporet av ved Vassijaure stasjon i Nord-Sverige like før klokken 20 lørdag kveld. Avsporingen har skjedd ved samme sted som før jul, og førte til stopp på linjen helt til tirsdag denne uken.

NRK - 23 maj 24 kl. 14:10

Lastebil har kjørt i jernbanebru i Sandefjord

En lastebil har kjørt seg fast under en jernbanebru ved Haslebakken i Sandefjord. Vestfoldbanen er stengt for Togtrafikk mellom Stokke og Sandefjord, opplyser Bane Nor. Reisende må regne med forsinkelser og innstilte tog.

VG - 21 maj 24 kl. 07:55

Bane Nor: Togtrafikk stengt etter påkjørsel

En person er påkjørt av et tog ved Rosenholm stasjon..

NRK - 15 maj 24 kl. 12:10

Deler av Gardermobanen stengt på grunn av brann ved sporet

Det er stengt mellom Lillestrøm og Gardermoen, og Lillestrøm og Frogner, skriver Bane Nor i en trafikkmelding. Meldingen om stansen kom klokken 11.55, og det er uklart hvor lenge det vil være stengt for Togtrafikk..

NRK - 15 maj 24 kl. 12:10

Flere branner langs togskinnene på Østlandet

Det er stengt mellom Lillestrøm og Gardermoen, og Lillestrøm og Kløfta på Hovedbanen, skriver Bane Nor i en trafikkmelding. Flere andre linjer kan også bli påvirket. – Det brenner langs sporet flere steder.

VG - 15 maj 24 kl. 11:56

All Togtrafikk stengt grunnet brann ved sporet

Toglinjen mellom Lillestørm-Gardermoen og Lillestrøm-Frogner er stengt..

NRK - 13 maj 24 kl. 09:02

Mange ulykker i Oslo skaper mye kø

Trafikken går tregt på blant annet E18 mandag fordi det har vært mange, mindre ulykker. For hver bil som må taues og hvert felt som midlertidig må stenges, vokser køene, ifølge Ruter. Et kort øyeblikk ble Tåsentunnelen stengt etter at en lastebil fikk motorstans, mens en bil har kjørt i autovernet ved Drengsrud og måtte berges.

NRK - 08 maj 24 kl. 12:19

Stengt for Togtrafikk

Det er stengt mellom Drammen og Holmestrand etter problemer med signalanlegget, melder Vy. Dermed står togene på deler av Vestfoldbanen..

NRK - 02 maj 24 kl. 13:49

Stansar Togtrafikk på grunn av gras/skogbrann

Ved Vestersivegen i Grane rykkar naudetatane ut etter ei melding om gras/skogbrann. Brannvesenet er no framme ved jernbana i Svenningdal. – Det er anslått at det brenn på cirka eitt mål.

NRK - 23 apr 24 kl. 22:27

Strømproblemer på Bergensbanen - tog står fast i tunnel

Arna–Trengereid er stengt for Togtrafikk. Dette skyldes strømproblemer, opplyser Bane NOR på sine nettsider. Et Vy-tog fra Oslo til Bergen står fast i Arnanipatunnelen, ifølge Bergens Tidende.

Aftenposten - 16 apr 24 kl. 14:05

Hele landet stengt for Togtrafikk

Reisende må regne med forsinkelser og innstillinger. Årsaken er feil på kommunikasjonssystemet, ifølge Vy..

Dagbladet - 16 apr 24 kl. 13:52

Togtrafikken stengt i hele landet

Hele landet stengt for Togtrafikk på grunn av feil på kommunikasjonssystemet..

NRK - 12 apr 24 kl. 08:10

Nærmer seg gjenåpning av Randklev bru

Randklev bru åpner etter planen 20. mai, og da er hele Dovrebanen igjen åpen for Togtrafikk. Brua fikk store skader under ekstremværet «Hans» i august i fjor.

NRK - 18 mar 24 kl. 20:30

Signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm

En signalfeil gjør at Romeriksporten mellom Oslo S og Lillestrøm er stengt for Togtrafikk. Togene kjører Hovedbanen, men reisende må regne med innstillinger og forsinkelser, skriver Bane Nor. De varsler at de skal komme med en ny oppdatering klokken 21.

NRK - 13 mar 24 kl. 09:19

Sørlandsbanen åpnet for trafikk igjen

Sørlandsbanen er åpnet for Togtrafikk mellom Klepp stasjon og Ganddal stasjon sør for Sandnes, melder Bane nor. – Her var det stengt en times tid på grunn av problemer med strømmen, skriver Bane nor..

NRK - 25 jan 24 kl. 10:01

Åpent for Togtrafikk igjen

Vestfoldbanen er nå åpnet for Togtrafikk mellom Skoppum og Drammen. Strekningen har vært stengt siden i morges på grunn av en signalfeil. Reisende på strekningen må fortsatt regne med forsinkelser, opplyser Bane Nor..

VG - 10 mar 24 kl. 20:06

Elgpåkjørsel mellom Ål og Hol: – Vil bli store følgeforsinkelser

Ekspresstoget fra Bergen i retning Oslo kjørte på en elg mellom Ål og Hol. Det får konsekvenser for Togtrafikk på strekningen..

NRK - 22 jan 24 kl. 14:25

Arna-Myrdal stengt for Togtrafikk

Vy melder om at strekninga Arna-Myrdal er stengt for all Togtrafikk på grunn av rasfare. Bane Nor forventar at strekninga opnar om lag kl. 18..

NRK - 08 jan 24 kl. 09:52

Strekningen mellom Skien og Porsgrunn stengt for Togtrafikk

Strekningen mellom Skien og Porsgrunn er stengt for Togtrafikk på grunn av en feil på sporet. Det skriver Vy på deres nettside. Bane NOR jobber med å rette feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen..

NRK - 23 feb 24 kl. 18:01

Bergensbanen åpnet etter jordskred

Bergensbanen er åpnet for Togtrafikk etter et jordskred på strekningen mellom Trengereid og Arna. Bane Nor, som har driftsansvar for Bergensbanen, hadde mannskap ute for å undersøke omfanget av raset. Bergensbanen var stengt i litt over to timer.

NRK - 23 feb 24 kl. 09:08

Takbit blåste av taket på Göteborg stasjon

En bit av taket på sentralstasjonen i Göteborg har blåst av og falt på togledningene, melder Expressen. Det innebærer at all Togtrafikk på stasjonen er stanset..

NRK - 23 feb 24 kl. 07:33

Uvær stenger Østfoldbanen mellom Norge og Sverige

Regnet skaper problemer på togstrekningen mellom Norge og Sverige. Mellom Göteborg og Halden er det i morgentimene stengt for Togtrafikk. Bane Nor skriver at alle tog blir innstilt grunnet vanskelige værforhold.

NRK - 07 jan 24 kl. 02:12

Bane Nor: All Togtrafikk innstilt til klokka 7

Frem til søndag 7. januar kl. 07:00 utfører Bane Nor vedlikehold av systemer for kommunikasjon mellom togene og togledersentralene i hele landet.

NRK - 10 feb 24 kl. 14:02

Bergensbanen stengt ved Mjølfjell

Det er forsinkelser på Bergensbanen etter at en arbeidsvogn sporet av ved Mjølfjell i Raundalen øst for Voss. Et hjelpetog som var på vei, fikk problemer med snø. Det er en tilhenger på en skinnegående traktor som sperrer skinnene.

NRK - 05 feb 24 kl. 13:32

Togtrafikk stanset ved Trondheim S

Togtrafikken ved Trondheim S er stanset. En kvinne er i togsporet. Politiet er på stedet og er i kontakt med kvinnen..

NRK - 01 feb 24 kl. 11:06

Person på toglinjen – all trafikk stanses i Stavanger

Politiet søker etter en person som er på toglinjen på Mariero i Stavanger. I samråd med togleder, så er all Togtrafikk stanset inntil det er kontroll på personen. Mannen er iført våtdrakt og er barbeint.

NRK - 23 jan 24 kl. 07:51

Togtrafikk stengt mellom Stange og Eidsvoll

Bane Nor har stengt Togtrafikken mellom Stange og Eidsvoll. Det skal være problemer med strømtilførselen mellom Espa og Tangen som har ført til stengningen. Pressevakt i Bane Nor, Øystein Stavdal Paulsen, sier de har folk på veg ut for å se nærmere på problemet.

NRK - 23 jan 24 kl. 06:53

Bergensbanen fortsatt stengt

På Bergensbanen er det fortsatt stengt for Togtrafikk mellom Ål og Myrdal. Vy sier at dette skyldes fare for ras på strekningen. Reisende må regne med forsinkelser.

NRK - 20 jan 24 kl. 15:59

Stans i Togtrafikk etter brann

Nødetatene rykket ut til en brann i Stjørdal stasjon lørdag ettermiddag. Togene vil ikke gå forbi stedet på i alle fall 30 minutter, mens brannvesenet jobbet på stedet. Det opplyser politiet.

NRK - 20 jan 24 kl. 15:59

Togtrafikk går snart som normalt etter brann

Nødetatene rykket ut til en brann i Stjørdal stasjon lørdag ettermiddag. Det var stor røykutvikling og flammer i 1. etasje, forteller innsatsleder Tor Buan i Værnesregions brann – og redningstjeneste.

VG - 17 jan 24 kl. 12:00

Bane Nor: Stengt for Togtrafikk på hele Østlandet

– Foreløpig vet vi ikke når togene vil kjøre igjen..

Dagbladet - 17 jan 24 kl. 08:15

Snøkaos: Alt innstilles

Bane Nor innstiller all Togtrafikk på Østlandet grunnet snøværet. Også flere skoler stenges..

NRK - 09 jan 24 kl. 08:10

Lokaltog forsinket og innstilt på Østlandet

Kulda skaper problemer for Togtrafikken på Østlandet. En rekke avganger er forsinket eller innstilt. Hovedbanen/Drammenbanen/Spikkestadbanen slet med forsinkelser mandag, og problemene fortsatte tirsdag.

VG - 07 jan 24 kl. 02:03

All Togtrafikk innstilt frem til 07 søndag morgen

Bane Nor gjennomfører vedlikehold over hele landet natt til søndag..

NRK - 02 jan 24 kl. 11:43

Fortsatt stengt for Togtrafikk mellom Holmestrand og Tønsberg

Det er fortsatt stengt mellom Holmestrand og Tønsberg på grunn av værforholdene. Dette vil ta tid, opplyser Bane Nor. Ny oppdatering er ventet kl.

NRK - 22 dec 23 kl. 13:08

Togene på Arendalsbanen innstilt

All Togtrafikk på Arendalsbanen er innstilt fredag, skriver Fædrelandsvennen. Årsaken er feil på togsettene. Det er satt opp buss for tog på de aktuelle avgangene..

NRK - 15 dec 23 kl. 17:49

Har fått permanent tillatelse til Togtrafikk på Vestfoldbanen

Statens jernbanetilsyn har gitt Bane Nor permanent tillatelse til å kjøre tog mellom Larvik og Porsgrunn. Trafikken mellom Larvik og Porsgrunn ble midlertidig stengt mandag 4. desember etter pålegg fra Statens jernbanetilsyn.

NRK - 02 dec 23 kl. 09:58

Også Togtrafikk stanset av snøvær i München

Snøværet sør i Tyskland skaper også prolemer for tog som ikke komme inn til Münchens sentralstasjon. Det skriver Reuters som siterer Deutsche Bahn. Problemene for togene er ventet å vare hele dagen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com