Timer

Torsdag, 29 Juli, 17:03

Nyheter om Timer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 juli 21 kl. 18:57

Oslo S trolig stengt i flere Timer

Bane NOR opplyser at feilen med en kjøreledning nord for Oslo S trolig ikke rettes før 21. Dermed vil Oslo S være stengt i flere Timer, opplyser pressevakt Gunnar Børseth i Bane Nor til NRK.

NRK - 10 juli 21 kl. 14:20

Sju lag i mål på ekstremultraløp

Totalt sju lag kom seg i mål under ultraløpet Oslo-Bergen trail som ble avsluttet lørdag. Løperne startet i Oslo 2. juli og hadde 200 Timer på seg til å ta seg til Bergen til fots, gjennom Nordmarka og over blant annet Hardangervidda.

VG - 9 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bittert

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren, som i over to Timer var avbrutt grunnet uvær. En virkelig superstart ble spolert på de to siste hullene..

Aftenposten - 9 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bittert

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren, som i over to Timer var avbrutt grunnet uvær..

VG - 9 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bitter

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren, som i over to Timer var avbrutt grunnet uvær. En virkelig superstart ble spolert på de to siste hullene..

Aftenposten - 9 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bitter

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk tre under par i OL-premieren, som i over to Timer var avbrutt grunnet uvær..

NRK - 21 timer siden

Gutt (12) drept på Vestbredden

En palestinsk gutt ble skutt og drept av israelske styrker tirsdag, melder Reuters, som siterer palestinske helsemyndigheter. 12-åring ble skutt i brystet mens han satt i en bil hans far kjørte på Vestbredden nær byen Hebron. Han døde noen Timer senere på et lokalt sykehus..

NRK - Igår: 16:19

Dømt for falske koronasertifikat

En lege i Göteborg er dømt for svindel og forfalskning av dokumenter etter å ha laget falske koronasertifikater, skriver SVT. I april 2020 startet den dømte legen et selskap som tilbød raske svar på PCR-tester til reiselystne svensker. Men pasienter og konkurrenter ble raskt mistenkelige overfor legens virksomhet, fordi svartiden på koronatestene i noen tilfeller var så kort som to Timer.

NRK - I førrgår: 08:15

Skader for to-tre mill. på Norcem

Brannen i Norcems sementfabrikk i Brevik i natt har ført til skader og produksjonstap for to-tre millioner kroner, anslår vedlikeholdssjef Knut Erik Nilsen på fabrikken. Det begynte å brenne i kullanlegget ved 22-tiden og etter fem Timer hadde brannvesenet slukket brannen..

Dagbladet - I førrgår: 23:25

Brann i kullanlegg ute av kontroll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange Timer, melder politiet..

NRK - I førrgår: 23:23

Norcem-brann under kontroll

Brannvesenet har nå fått kontroll på brannen hos Norcem i Brevik, sier innsatsleder Åsmund Sanda i politiet til NRK. Det er ikke meldt om personskader. Brannen i produksjonsrommet for sement startet i 22-tida, og slukkingen er vanskelig og kan ta mange Timer.

Dagbladet - I førrgår: 23:25

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange Timer, melder politiet..

Dagbladet - I førrgår: 23:25

- Kraftig røykutvikling

Politi og brannvesen har kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange Timer, melder politiet..

Dagbladet - 23 juli 21 kl. 06:11

Fisketuren endte på legevakta

Tre Timer i sola resulterte i et besøk på brannskadeavdelingen ved Bergen legevakt..

VG - 22 juli 21 kl. 14:31

Vedtaket om fusk ved UiA må kunne oppheves

Saken har sitt utspring i en eksamen var som var planlagt som en ordinær såkalt skoleeksamen, hvor man ikke har tilgang til hjelpemidler. Som følge av pandemien ble den på kort varsel omgjort til hjemmeeksamen på fem Timer. Ved en slik eksamen kan man bruke hjelpemidler..

Aftenposten - 22 juli 21 kl. 11:06

Her sitter Søderlund på sportssjefens kontor

Var fire Timer på Stadion før han ble kjørt vekk..

Aftenposten - 22 juli 21 kl. 11:06

Søderlund var fire Timer på Stadion, men er ennå ikke Brann-spiller

Blir ikke presentert på torsdag..

NRK - 22 juli 21 kl. 00:37

Røykutvikling i Fløyfjellstunnelen

Fløyfjellstunnelen i Bergen ble stengt ved midnatt etter kraftig røykutvikling. Vest politidistrikt meldte om hendelsen ved midnatt etter at det kom meldinger om røyk i tunnelen og at folk ble sett gående i veibanen. Alle nødetater rykket ut, men brannmannskapene, som undersøkte begge løp i tunnelen, kunne ikke finne noe som brant.

VG - 21 juli 21 kl. 22:47

Jonas (6) er Stjørdals nye laksekonge

Fiskeglade Jonas Hamre (6) fikk faren til å kjøre tolv Timer så han kunne fiske i Stjørdalselva. Belønningen ble en 7 kilos laks på kroken..

NRK - 30 juni 21 kl. 18:31

Advarer mot lang kø på Gardermoen

Avinor forventer køer på opptil 6 Timer i grensekontrollen når ferietrafikken øker på Oslo Lufthavn. På grunn av innreisereglene og smittevernkrav, må alle reisende gjennom kontrollen. Selskapet har klargjort alternative venteområder med «festivaldoer» i bagasjekjelleren.

NRK - 20 juli 21 kl. 17:33

Erkjenner å ha skutt sin egen venn

41-åring erkjenner å ha skutt kameraten sin i Oslo sentrum mandag, skriver Aftenposten. Etter å ha blitt avhørt i over fem Timer erkjente han de faktiske forhold og at det var han som skjøt. Det var mandag ettermiddag at skuddene ble avfyrt i Tordenskioldsgate i Oslo sentrum.

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 17:29

41-åring erkjenner at han skjøt kameraten sin i Oslo sentrum i går

I over fem Timer langt politiavhør tirsdag forklarte den 41 år gamle mannen om det som skjedde da han mandag skjøt og….

NRK - 18 juli 21 kl. 23:38

Henter hjem ambassadøren

Afghanistan henter hjem sin ambassadør i Pakistan på grunn av sikkerhetstrusler. ifølge utenriksdepartementet i Afghanistan ble datteren til ambassadøren bortført fredag. Hun skal ha blitt holdt i flere Timer og blitt hardt torturert av ukjente personer.

NRK - 18 juli 21 kl. 18:31

Flere Timer venting på Gardermoen

Passasjerer som ankommer Gardermoen fra utlandet søndag ettermiddag, må være forberedt på flere times venting, skriver TV 2. Det er særlig ventetiden ved teststasjonen, som alle som ikke er fullvaksiner eller har gjennomgått koronasykdom i løpet av de siste seks månedene, må avlegge, som skaper køen, opplyser Avinor til kanalen..

NRK - 18 juli 21 kl. 12:03

Venter mye regn i Sør-Varanger

Det er sendt ut farevarsel om mye regn i Sør-Varanger. Det kan komme 25 til 30 millimeter på seks Timer, skriver Meteorologisk institutt på Twitter. Det er fare for overvann i tettbygde områder og reiser kan ta lengre tid.

Aftenposten - 16 juli 21 kl. 07:00

Først reddet båtfører Mads Hartz livredde ungdom. Så måtte han hente terroristen.

Hvert bilde har en historie: Følg 22. juli gjennom 24 Timer.

VG - 16 juli 21 kl. 05:46

Så hus bli revet ned i elven: – Vannet kom plutselig fra alle kanter

INSUL (VG) Elisabeth Schmitten løp ut av bilen kort tid før den ble revet med av vannmassene. Timer senere så hun naboens hus bli tatt av flommen..

VG - 16 juli 21 kl. 04:23

Marit Bjørgen: Trener med Johaug og vil på pallen til vinteren

OSCARSBORG (VG) Marit Bjørgen (41) er spent på hva 10–15 Timer med trening i uken holder til når hun til vinteren tenker å gå fem langløp..

Aftenposten - 16 juli 21 kl. 04:23

Marit Bjørgen: Trener med Johaug og vil på pallen til vinteren

OSCARSBORG (VG) Marit Bjørgen (41) er spent på hva 10–15 Timer med trening i uken holder til når hun til vinteren tenker….

NRK - 14 juli 21 kl. 18:41

Langskudd kåret til EMs beste mål

Patrik Schicks elleville scoring fra 50 meter topper Uefas målliste fra fotball-EM. Den kom i Tsjekkias åpningsseier over Skottland. Nesten 800.

NRK - 14 juli 21 kl. 14:34

Jobber ni Timer i strekk uten pause

LOs sommerpatgrulje har avdekket en rekke brudd blant jordbærselgere. Blant annet jobber arbeiderne uten kontrakt, og får ikke dopauser på ni Timers lange vakter..

NRK - 14 juli 21 kl. 10:26

TV-stasjoner går i svart i Georgia

Fire uavhengige TV-stasjoner i Georgia går i svart i 24 Timer, i protest mot et angrep mot journalister som kostet kameramannen Aleksandr Lasjkarava livet. Flere titalls journalister og fotografer ble angrepet av en rasende mobb av høyreekstreme som protesterte mot en planlagt Pride-markering i Georgias hovedstad Tbilisi i forrige uke..

Dagbladet - 14 juli 21 kl. 07:22

«Myggmareritt» i testkø: - Ble verre og verre

Turen ble flere Timer lengre enn planlagt. Raser mot både grensetesting og venting i kø..

NRK - 14 juli 21 kl. 04:29

Flere jordskjelv ved Taiwan

Mer enn 20 jordskjelv rammet østkysten av Taiwan onsdag morgen og førte til mindre skader. Landets meteorologiske byrå melder om 22 skjelv i en periode på to Timer etter klokken 7. Det første hadde en styrke på 5,2 og var også det sterkeste.

NRK - 14 juli 21 kl. 03:17

Oprah-intervju nominert til Emmy

Det oppsiktsvekkende intervjuet som prins Harry og hertuginne Meghan gjorde med Oprah Winfrey i mars, er nominert til Emmy-prisen. Det to Timer lange intervjuet ble sendt på kanalen CBS, og tirsdag mottok det en Emmy-nominasjon i kategorien fremragende dokumentarserie eller spesialsending. I intervjuet fortalte hertugparet av Sussex, Harry og Meghan, om dårlig fordekt rasisme, ufin mottakelse av Meghan og utfordrende familierelasjoner.

VG - 13 juli 21 kl. 11:21

Drake Bell får to års prøvetid

Nickelodeon-stjernen får to års prøvetid og 200 Timer samfunnstjeneste etter anklager om seksuell trakassering av mindreårig..

Dagbladet - 10 juli 21 kl. 19:03

Her er den store venteforskjellen

Gardermoen: 40 minutter med coronapass - to-tre Timer pluss test uten..

NRK - 08 juli 21 kl. 17:22

5000 ledige vaksineTimer

Lillestrøm har 5000 ledige vaksineTimer i juli, skriver Romerikes Blad. Vaksinekoordinatoren i kommunen sier disse dosene må brukes i løpet av juli. De kan ikke spares til folk er tilbake fra ferie i august.

NRK - 08 juli 21 kl. 14:25

Nedringt av folk som vil ha vaksine

Torsdag skrev NRK at Ås kommune starter med drop-in-Timer for første dose av koronavaksinen fordi folk ikke møter til vaksinering, eller ikke bestiller time. Nå blir koronasenteret i Ås nedringt av folk fra hele landet som vil ha vaksine etter nyheten. Men vaksine får de ikke.

NRK - 07 juli 21 kl. 11:00

Mangler helsepersonell til testing

Det er stort trykk på koronatesting i Tromsø, men det mangler helsepersonell. – Vi gjør hva vi kan for å øke kapasiteten, sier kommuneoverlege Trond Brattland. Tirsdag var det flere Timer ventetid.

Dagbladet - 06 juli 21 kl. 13:48

Overraskelsen kom etter Gardermoen

Det startet med nesten to Timer kø fra klokka 07. Så kom Tyskland og Hellas. Slik opplevde Dagbladet å reise til Syden rett etter gjenåpningen..

NRK - 06 juli 21 kl. 01:35

Skjøt ned drone over ambassade

USA har skutt ned en drone over landets ambassade i Bagdad. Dronen ble skutt ned med amerikanske luftvernraketter, opplyser irakiske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Nedskytingen skjedde få Timer etter et rakettangrep mot flybasen Ain al-Asad vest i Irak, der også norske styrker er plassert.

Aftenposten - 05 juli 21 kl. 21:24

To Timer lang bilkø på Svinesund – grensekontrollen delvis opphevet

Det er nå stor biltrafikk fra Sverige. Politiet har opphevet deler av grensekontrollen for å få trafikken unna..

Aftenposten - 05 juli 21 kl. 21:24

To Timer lang bilkø ved Svinesund – grensekontrollen delvis opphevet

Det er nå stor biltrafikk fra Sverige. Politiet har opphevet deler av grensekontrollen for å få trafikken unna..

VG - 15 juni 21 kl. 11:59

Rapport til regjeringen: Foreslår ekstra Timer og økt lærertid etter corona-skolen

Et regjeringsoppnevnt utvalg foreslår flere tiltak mot tapt læring og negative konsekvenser av corona-skolen. Blant annet foreslås ekstra Timer til elever som har behov for det, forsterket opplæring og økt tid til kontaktlærer-rollen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt