Tiltalt

Thursday, 18 July, 06:13

Nyheter om Tiltalt

NRK - 04 jul 24 kl. 14:21

Lofoten-mann i 70-årene Tiltalt for overgrep mot barn

Lofoten-mann i 70-årene Tiltalt for overgrep mot barn En 70 år gammel mann fra Lofoten er Tiltalt for flere overgrep mot barn over en lengre periode. Mannen er Tiltalt for å ha foretatt seksuell handling med barn under 16 år, skriver Lofotposten. Straffelovens paragraf 304 har en strafferamme på inntil tre år i fengsel.

NRK - 02 jul 24 kl. 15:38

Mann i 30-årene Tiltalt etter dødsulykke i Nordreisa

Mann i 30-årene Tiltalt etter dødsulykke i Nordreisa i Nord-Troms. En mann i 30-årene er Tiltalt etter trafikkulykka på fylkesvei 886 i Nordreisa i januar, hvor ei kvinne mistet livet. Semitraileren mannen kjørte havnet i motgående kjørefelt, og kolliderte med en møtende varebil.

NRK - 21 jun 24 kl. 15:49

Ny tiltale i Mortensrud-drapet – terrordømt bror slipper drapstiltale

To terrordømte brødre har i to og et halvt år vært siktet for drapet på Hamse Hashi Adan på Mortensrud. Nå vil statsadvokaten kun straffe en av dem for drapet. Det var 7.

Klartale - 31 maj 24 kl. 08:53

Sier Trump er skyldig

Donald Trump er USAs tidligere president. Han ønsker å bli landets nye president til høsten. De siste ukene har Trump vært i retten.

NRK - 03 jul 24 kl. 07:44

Lærer Tiltalt for seksuell omgang med elev på skolen

En lærer ved en videregående skole i Østfold er Tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med en 17 år gammel elev. Ifølge tiltalen skal den seksuelle omgangen blant annet ha skjedd på skolen. Læreren er også Tiltalt for å ha mottatt og ha vært i besittelse av to seksuelle bilder av 17-åringen..

NRK - 02 jul 24 kl. 22:06

Tiltalt for drapet på Heidi Flood

Ei 42 år gammel kvinne er Tiltalt for drapet på Heidi Flood i Skien. Det melder TV 2. Den da 41 år gamle kvinnen og en 27 år gammel mann ble kort tid etter pågrepet og varetektsfengslet for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 28 jun 24 kl. 17:56

Hundrevis uriktig Tiltalt for stormingen av Kongressen, ifølge USAs høyesterett

USAs høyesterett har konkludert med at amerikansk påtalemyndighet feilaktig har Tiltalt hundrevis av personer for stormingen av Kongressen. Fredagens kjennelse betyr at det vil bli vanskeligere for påtalemyndigheten å ta ut tiltale mot personer som anklages for å ha hindret godkjennelse av resultatet fra presidentvalget 2020 ved at de deltok i stormingen av Kongressen i januar 2021. Kjennelsen fra den konservativt-dominerte domstolen kan få betydning for hundrevis av personer som er siktet i forbindelse med stormingen av Kongressen, potensielt også ekspresident Donald Trump.

Aftenposten - 13 jul 24 kl. 10:18

Først lånte han penger av kilder, så ble han Tiltalt for grovt bedrageri. Nå har Espen Teigen (31) kastet silkehanskene.

Først lånte han penger av kilder, så ble han Tiltalt for grovt bedrageri. Nå har Espen Teigen (31) kastet silkehanskene..

NRK - 13 jul 24 kl. 08:52

Kvinne Tiltalt for sadistisk mishandling av ektemannen

En kvinne i 40-årene er Tiltalt for sadistisk mishandling av ektemannen gjennom flere år i parets hjem i Vestfold. Ifølge tiltalen skal ektemannen ha blitt utsatt for psykisk og fysisk mishandling i løpet av to år, melder Tønsbergs Blad. Et element i tiltalen er at hun skal ha begått mishandlingen mens hennes mindreårige sønn var til stede, skriver avisen.

NRK - 12 jul 24 kl. 16:31

Høyesterett skal behandle politivold-saken i Kongsberg

En politimann ble dømt til 120 dagers fengsel av Borgarting lagmannsrett, etter å ha utøvd vold mot Kevin Simensen i Kongsberg. Politimannen var Tiltalt for grov kroppskrenkelse og grov uaktsomt brudd på tjenesteplikten etter å ha brukt vold mot Kevin Simensen natt til 30. november i 2022.

NRK - 11 jul 24 kl. 13:05

Tiltalt etter at ettåring falt ut av vindu

Det skriver Stavanger Aftenblad. En 24 år gammel mann er Tiltalt for å ha unnlatt å gi hjelp til noen i hjelpeløs tilstand som vedkommende hadde en plikt til å dra omsorg for. 11.

VG - 11 jul 24 kl. 13:01

Stavanger Aftenblad: Tiltalt etter ettåring falt ut av vindu

En 24 år gammel mann er Tiltalt etter at sønnen falt ut av et vindu i andreetasje..

NRK - 07 jun 24 kl. 17:11

Dagbladet: Mann Tiltalt for dobbeldrapet på Sandaker

En mann er Tiltalt for dobbeltdrapet på Sandaker i Oslo i juni i fjor, melder Dagbladet. Mannen ble siktet for drapene i fjor sommer. Men det er først nå han er Tiltalt for drapene i fjor sommer.

NRK - 09 jul 24 kl. 01:49

Mann Tiltalt for drap i Nittedal i fjor

En 54 år gammel mann er Tiltalt for drapet på en 54 år gammel kvinne i Nittedal i november i fjor. Mannen ble pågrepet etter at politiet fikk melding om en voldshendelse i et boligområde i Nittedal klokken 8.01 fredag 17.

NRK - 21 jun 24 kl. 14:08

Fire tenåringer Tiltalt for grov seksuell omgang – statsadvokat kritisk til tidsbruken

Fire tenåringer ble tidlig i juni Tiltalt for grov seksuell omgang med en jente under 16 år. Hendelsen skal ha skjedd i 2022, men kommer ikke opp til behandling i retten før i midten av september. Statsadvokat Thale Thomseth sier til NRK at saken burde ha blitt avgjort mye tidligere.

NRK - 21 jun 24 kl. 07:57

Far Tiltalt etter at ett-åring falt ut av vindu

I fjor sommer falt et ett år gammelt barn fem meter ut av et vindu i andre etasje i en bolig i Stavanger. Nå er faren Tiltalt. Faren er Tiltalt etter straffeloven paragraf 288, som går på å ha unnlatt å gi hjelp til noen i hjelpesløs tilstand.

NRK - 21 jun 24 kl. 00:31

To personer Tiltalt etter skyting på Nordstrand i Oslo

To menn er Tiltalt etter skyting mot en bolig på Nordstrand i Oslo. Ingen personer ble skadet i skytingen i september i fjor. Begge to er Tiltalt for grove trusler med skytevåpen samt oppbevaring av skytevåpen.

NRK - 05 jul 24 kl. 09:10

Nordea Tiltalt for hvitvasking i Danmark

Nordea er Tiltalt for hvitvasking i Danmark, det melder dansk TV 2. Det skal dreie seg om transaksjoner for over 26 milliarder danske kroner. Den danske National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har reist tiltale mot Nordea for en rekke omfattende brudd på hvitvaskingsloven, skriver de i en pressemelding..

NRK - 18 jun 24 kl. 17:42

39 år gammel kvinne Tiltalt for drap på Grünerløkka i mai i fjor

En 39 år gammel kvinne er Tiltalt for å ha knivdrept sin kjæreste på Grünerløkka i Oslo i mai i fjor. 25 år gamle Mathias Stormbo Macdonald ble funnet hardt skadet i en trappeoppgang i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka 21. mai i fjor.

NRK - 18 jun 24 kl. 13:28

Rettssak nummer tre om kupplaner i Tyskland er i gang

Den tredje og siste rettssaken mot den såkalte Reichsbürger-bevegelsen, som anklages for å planlegge statskupp i Tyskland, har startet i München. De åtte som er Tiltalt i München anklages for å være medlemmer av en terrororganisasjon og for å ha planlagt høyforræderi. Noen av dem skal også ha vært med på stifte organisasjonen.

NRK - 17 jun 24 kl. 09:10

DrapsTiltalt nekter straffskyld

19-åringen som er Tiltalt for å ha tatt livet av ektefellen (22) sin i Porsgrunn i fjor, nektet straffskyld da rettssaken mot henne startet i Telemark tingrett mandag. 19-åringen er Tiltalt for å ha slått i hjel 22-åringen med et balltre i leiligheten deres på Hovenga natt til 27. november i fjor.

NRK - 03 jul 24 kl. 18:23

Mann Tiltalt for vold mot Danmarks statsminister

En 39 år gammel polsk mann er Tiltalt for å ha utøvd vold mot Danmarks statsminister Mette Frederiksen i København i juni. Det opplyser mannens forsvarer til det danske nyhetsbyrået Ritzau. Frederiksen ble i juni overfalt en av mann som dyttet henne hardt i overarmen mens hun gikk ned en gate i København på vei til en kaffeavtale med en venninne.

NRK - 02 jul 24 kl. 09:16

Politiet omgjør henleggelsen til en av Ingebrigtsen-brødrene

Det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av Rogaland Statsadvokatembede. Det var Aftenposten som først omtalte saken. Da Gjert Ingebrigtsen ble Tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna.

NRK - 02 jul 24 kl. 09:16

Politiet omgjør henleggelsen til Jacob Ingebrigtsen

Det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av Rogaland Statsadvokatembede. Det var Aftenposten som først omtalte saken. Da Gjert Ingebrigtsen ble Tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna.

NRK - 02 jul 24 kl. 09:16

Politiet omgjør henleggelsen til Jakob Ingebrigtsen

Det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av Rogaland Statsadvokatembete. Det var Aftenposten som først omtalte saken. Da Gjert Ingebrigtsen ble Tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna.

NRK - 02 jul 24 kl. 09:16

Politiet omgjør henleggelsen til Jakob Asserson Ingebrigtsen

Det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av Rogaland Statsadvokatembete. Det var Aftenposten som først omtalte saken. Da Gjert Ingebrigtsen ble Tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna.

VG - 02 jul 24 kl. 08:15

Mann Tiltalt for å ha forsøkt å rane bensinstasjon med machete

En mann i 20-årene er Tiltalt etter at han i juni i år skal ha forsøkt å rane en Circle K-stasjon på Økern i Oslo med machete..

NRK - 14 jun 24 kl. 16:25

Mann Tiltalt etter hending natt til 18. mai

Mannen som skal ha slått til personar i Strandgaten i Bergen natt til 18. mai i år, er Tiltalt for handlingane sine. Det skriv Bergensavisen.

Klartale - 20 timer siden

PST er bekymret for mulige attentat i Norge

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er bekymret for mulige angrep. Det er snakk om angrep på folk i viktige stillinger. Slik som politikere.

NRK - Igår: 15:52

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

VG - 28 jun 24 kl. 13:59

Kvinne Tiltalt for å ha stappet wienerpølse i halsen på moren

En kvinne i 50-årene er Tiltalt etter at hun skal ha stappet en wienerpølse ned i halsen på moren sin slik at hun ikke fikk puste..

NRK - 28 jun 24 kl. 13:36

Kvinne Tiltalt for å ha stappet wienerpølse ned i halsen på moren

Ifølge tiltalen sa kvinnen samtidig «hater deg» og «jeg skal drepe deg» eller lignende til moren. Hun skal deretter ha slått moren flere ganger i ansiktet med knyttet hånd. Hendelsen skjedde natt til 13.

VG - 28 jun 24 kl. 09:40

I dag kommer dommen for drapet på Emilie Meng

I dag faller dommen i saken mot 33-åringen som er Tiltalt for drapet på danske Emilie Meng i 2016. Han er også Tiltalt for overgrep og overfall mot to andre..

NRK - 28 jun 24 kl. 08:32

Mann Tiltalt etter båtulykke der sønnen døde

En mann i 40-årene er Tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt sønnens død. I september 2022 var han fører av en båt i Byfjorden i Bergen som kantret da den traff en bølge. Om bord i båten var var hans egen sønn, som døde av drukning.

VG - 28 jun 24 kl. 08:33

Far Tiltalt for uaktsomt drap på sønnen etter båtulykke i Bergen i 2022

En far i 40-årene er Tiltalt for uaktsomt drap og uaktsom navigering etter en båtulykke i Byfjorden i Bergen i september 2022. Hans sønn på 11 år omkom..

NRK - 27 jun 24 kl. 14:36

Ber om 10 månadars fengsel for Alliansen-leiar

Påtalemakta ber om 10 månadars fengsel for Alliansen-leiar Hans Jørgen Lysglimt Johansen, kor 30 dagar av straffa er vilkårsbunde fengsel. Lysglimt er Tiltalt for hatefulle ytringar mot muslimar, jødar og homofile, i perioden 2017 til 2021. Han er også Tiltalt for Nav- og forsikringsbedrageri..

NRK - 13 jul 24 kl. 00:06

Alec Baldwins rettssak avvist

Rettssaken mot skuespiller Alec Baldwin, som var Tiltalt for uaktsomt drap på en filmfotograf under innspillingen av filmen «Rust», er avvist. Det betyr at Baldwin ikke blir straffet for skyteulykken. Dommeren fikk fredag en begjæring fra forsvarerne til Baldwin om å avvise saken.

NRK - 13 jul 24 kl. 00:06

Rettssak mot Alec Baldwin er avvist

Rettssaken mot skuespiller Alec Baldwin, som var Tiltalt for uaktsomt drap på en filmfotograf under innspillingen av filmen «Rust», er avvist. Det betyr at denne rettssaken er over. Dommeren fikk fredag en begjæring fra forsvarerne til Baldwin om å avvise saken.

NRK - 12 jul 24 kl. 22:31

Baldwin-rettssaken utsatt – juryen sendt hjem

Rettssaken mot skuespiller Alec Baldwin, som er Tiltalt for uaktsomt drap på en filmfotograf under innspillingen av filmen «Rust», ble fredag utsatt og juryen sendt hjem. Dommeren i saken skal ta stilling til en begjæring fra forsvarerne til Baldwin om å avvise saken. Det har blitt reist spørsmål rundt hvem som hadde ansvaret for at ammunisjonen som tok livet av filmfotograf Halyna Hutchins, havnet på filmsettet.

VG - 12 jul 24 kl. 16:36

Tiltale: Avlivet hunder med hakkeskaft

Et par er av statsadvokaten i Nordland Tiltalt for flere tilfeller av dyremishandling..

NRK - 12 jul 24 kl. 12:57

Aftenposten: Tidligere Tengs-Tiltalt krever 20 millioner i erstatning

Johny Vassbakk, som i fjor ble frikjent i lagmannsretten for drapet på 17 år gamle Birgitte Tengs i mai 1995, krever nå 20 millioner kroner i erstatning. Det melder Aftenposten. Vassbakk ble dømt for drapet i tingretten, men anket saken og vant frem.

Aftenposten - 12 jul 24 kl. 12:53

Tidligere Tengs-Tiltalt krever 20 millioner i erstatning: – Fremstilt som en seriedrapsmann

I fjor ble han frifunnet for et av Norges mest omtalte drap. Nå krever han 20 millioner kroner i erstatning fra staten..

Dagbladet - 25 jun 24 kl. 22:36

Tiltalt: Smittet kjæresten med hiv

En mann fra Oslo er Tiltalt etter at han skal ha hatt ubeskyttede samleier med kjæresten sin, uten at han fortalte henne at han var HIV-smittet..

NRK - 25 jun 24 kl. 10:43

Mann i 80-årene Tiltalt for grov voldtekt

En mann i 80-årene er Tiltalt for grov voldtekt av to barn i nær familie. Voldtektene skal ha skjedd gjentatte ganger i løpet av seks år, mellom 2017 og 2023, mens begge barna var under 10 år gamle. Grov voldtekt av barn under 14 år har en strafferamme på 21 års fengsel.

NRK - 10 jul 24 kl. 03:11

Juryen i Baldwin-saken er klar

Juryen som skal avgjøre Alec Baldwin-saken er klar. Den består av fem menn og elleve kvinner. Baldwin er Tiltalt for uaktsomt drap.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com