Tiltalt

Tuesday, 26 October, 17:05

Nyheter om Tiltalt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 16:45

Tiltalt for overgrep

Ein mannleg rullestolbrukar i 50-åra er Tiltalt for å ha forgripe seg på to kvinner som jobbar for han som personleg assistent, skriv VG. Han er Tiltalt for misbruk av stilling, og overgrepa skal ha skjedd i mannen sin bustad på Austlandet i 2018 og i 2019. Rettssaka startar i februar..

NRK - 21 okt 21 kl. 13:48

Tiltalt for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er Tiltalt for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.

NRK - 02 okt 21 kl. 20:08

Omfattende tiltale mot advokat

Den tidligere advokaten Amir Mirmotahari er Tiltalt i en ny sak, melder VG. 44-åringen ble nylig dømt til fengsel i 11 år for en rekke lovbrudd da han var advokat, balnt dem en avtale om å drep en mann og for å ha bestilt kidnapping av et voldtektsoffer. Nå er han Tiltalt for for bedragerier blant annet mot NAV, sammen med to leger.

NRK - 20 okt 21 kl. 10:38

Tiltalt for misbruk av hundar

Ein mann i 40-åra er Tiltalt for seksuelt misbruk av om lag 40 hundar. I ein periode på ti år skal han ha forgripe seg på eigne hundar og hundar han har passa. Mannen har vedgått straffskuld, men saka er så omfattande at statsadvokaten valde å ta ut tiltale, skriv Stavanger Aftenblad.

NRK - 18 okt 21 kl. 16:09

Fotballtrener Tiltalt for overgrep

En fotballtrener i Lyngdal er Tiltalt for seksuelle overgrep mot åtte gutter han trente. Det bekrefter politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl overfor NRK. Mannen i 20-årene er Tiltalt for å ha misbrukt stillingen for å skaffe seg seksuell omgang.

NRK - 15 okt 21 kl. 09:56

Svensk 15-åring Tiltalt

Ein 15-åring er Tiltalt for drapsforsøk og truslar etter at han gjekk til åtak med kvinar og ein pistoliknande gjenstand på ein skule i Eslöv i Skåne i august, skriv NPK. Guten var maskert då han kom til skulen. Han knivstakk ein lærar nesten omgåande og trua deretter medelevar og anna personal før han vart arrestert.

NRK - 14 okt 21 kl. 23:12

Tiltalt lærer erkjenner straffskyld

Den 30 år gamle mannen som er Tiltalt for flere titalls nettovergrep mot mindreårige erkjenner helt eller delvis straffskyld for de fleste forholdene. – Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har gjort det, sa den tidligere læreren i retten da saken begynte i Hordaland tingrett torsdag, skriver Bergensavisen. – Det er noe jeg angrer fryktelig på.

NRK - 22 timer siden

Politimann Tiltalt for valdtekter

Ein politimann frå Nordland skal ha valdtatt to kvinner og brukt stillinga si til å skaffe seg sex ved ei rekke høve. No er han Tiltalt for brot på fire paragrafar i straffelova. Det er totalt sju fornærma i saka..

VG - I førrgår: 16:05

Rullestolbruker Tiltalt for overgrep mot personlige assistenter

En mann i 50-årene skal ha forgrepet seg på to kvinner som jobbet for ham. Nå er han Tiltalt for misbruk av stilling..

NRK - 06 okt 21 kl. 15:14

Tiltalt for drap og voldtekt

En mann i 30-årene er Tiltalt for å ha drept en kvinne med på Ålgård i desember 2020. Mannen er også Tiltalt for grov voldtekt av kvinnen, og forsøk på mordbrann. Kvinnen ble først sparket og slått, før hun ble stukket med kniv til hun tilslutt døde av blodtap, ifølge tiltalen.

NRK - 23 okt 21 kl. 14:06

19-åring Tiltalt for skyting og bilbrann

En 19-åring er Tiltalt for skyting på Grünerløkka i Oslo i mai. Samme helg skal han ha tent på en bil som ble totalskadd, melder NTB. Ifølge tiltalen fyrte mannen flere skudd på Olaf Ryes plass fredag 14.

NRK - 23 okt 21 kl. 07:47

Tiltalt for seksuell utnyttelse av assistenter

En mann i 50-årene er Tiltalt for å ha utnyttet to av sine personlige assistenter til å skaffe seg seksuell omgang ved flere anledninger, skriver NTB. Ifølge tiltalen skaffet mannen seg den seksuelle omgangen ved å forlede kvinnene om sin medisinske tilstand og/eller ved å utnytte deres behov for jobben. Den første kvinnen var ansatt som hans personlige assistent.

VG - 21 okt 21 kl. 01:03

Tiltalt politimann i retten: – Ville gjort det samme igjen

Alexander Storåker (16) døde etter å ha krasjet på moped under en politijakt i Sverige i fjor. Politimannen som er Tiltalt for å ha «forårsaket en annen persons død» sier i retten at det aldri var noen jakt..

NRK - 20 okt 21 kl. 12:06

Tiltalt for hallikverksemd

Ein 24 år gammal mann frå Bergen er Tiltalt for menneskehandel, hallikverksemd og grovt ran. Han skal blant anna ha brukt Snapchat til å selje eskortetenester, skriv Bergensavisen. Tre jenter er fornærma i saka.

NRK - 20 okt 21 kl. 10:35

Tiltalt for drapsforsøk på Ammerud

Ein mann i 30-åra er Tiltalt for to drapsforsøk etter at to personar blei stukne med kniv på Ammerud i Oslo i april i fjor. Mannen har forklart at han opplevde han blei truga, ifølge Dagbladet. Saka kjem opp for retten i midten av januar-.

VG - 19 okt 21 kl. 00:40

Tiltalt for drap etter nabokrangler – flere håper han aldri blir funnet

Ou Jinzhong (55) er Tiltalt for å drept to personer med kniv i Kina, og risikerer dødsstraff. På sosiale medier erklærer likevel mange at de håper han aldri blir funnet av politiet..

NRK - 18 okt 21 kl. 20:55

28-åring Tiltalt for drapsforsøk

En 28-åring fra Arendal er Tiltalt for vold, ruskjøring, ulovlig våpenbesittelse og drapsforsøk på tre personer..

NRK - 30 sep 21 kl. 18:22

Lege Tiltalt for voldtekt

En mannlig fastlege i Oslo er Tiltalt for å ha dopet ned og voldtatt en pasient, skriver Avisa Oslo. Han er også Tiltalt for å ha utnyttet stillingen sin som lege for å skaffe seg seksuell omgang med pasienten. Mannen nekter straffskyld.

NRK - 15 okt 21 kl. 09:38

Tre menn Tiltalt for kvitvasking

Tre menn er Tiltalt for kvitvasking av utbytte på 17 millionar kroner frå bedrageri i Belgia, økokrim i ei pressemelding..

VG - 15 okt 21 kl. 09:12

Tiltalt for grov hvitvasking

Forretningsmannen Per Morten Hansen (59) er Tiltalt for grov hvitvasking etter at 17 millioner kroner ble sendt fra Belgia til en norsk bankkonto. Millionene stammet fra et bedrageri mot en styrtrik, belgisk forretningsmann..

NRK - 11 okt 21 kl. 20:55

Må i retten etter båtkrasj

En 26 år gammel mann er Tiltalt etter å ha kjørt en lastebått inn i Nordhordlandsbrua i 2019. Han er Tiltalt for å ha sovnet eller unnlatt å følge med slik at skipet kom ut av kurs og kolliderte med Nordhordlandsbroen..

VG - 11 okt 21 kl. 13:27

Tiltalt for drap: – Jeg elsket henne veldig høyt, jeg vet ikke hvordan det skjedde

KRISTIANSAND TINGHUS (VG) Mannen som er Tiltalt for drapet på småbarnsmoren Cansel Godek (22) nikket da han ble spurt om han erkjente straffskyld i henhold til tiltalen..

NRK - 10 okt 21 kl. 15:20

To Tiltalt etter ran med machete

To menn er Tiltalt i forbindelse med et hjemmeran i Lørenskog i januar 2020, der de var bevæpnet med machete. Politiet mener at fire personer sto bak hjemmeranet, men har tatt ut tiltale mot to menn på 19 og 21 år. – Vi har ikke lyktes å identifisere to av personene, sier politiadvokat Kristin Aabelvik i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 21 sep 21 kl. 11:30

20-åring Tiltalt for drapsforsøk

Ein 20 år gammal mann er Tiltalt for drapsforsøk etter å ha skote ein annan mann i overkroppen i Oslo i februar, skriv Avisa Oslo. Tiltalte nektar straffskuld, opplyser advokaten hans, Øyvind Bratlien. Mannen er i tillegg Tiltalt for å ha hatt eit ladd skytevåpen han hadde skaffa seg på ulovleg vis på offentleg stad.

NRK - 21 sep 21 kl. 11:30

19-åring Tiltalt for drapsforsøk

Ein 19 år gammal mann er Tiltalt for drapsforsøk etter å ha skote ein annan mann i overkroppen i Oslo i februar, skriv Avisa Oslo. Tiltalte nektar straffskuld, opplyser advokaten hans, Øyvind Bratlien. Mannen er i tillegg Tiltalt for å ha hatt eit ladd skytevåpen han hadde skaffa seg på ulovleg vis på offentleg stad.

NRK - 5 timer siden

Nektet straffskyld i terror-ankesak

25-åringen fra Skien nektet straffskyld da ankesaken startet i Borgarting lagmannsrett tirsdag. Han er Tiltalt for deltagelse i terrororganisasjonen Den islamske staten og for å ha oppfordret terrorhandlinger i Danmark og England. Han dømt i juli dømt til 12 års fengsel i sommer, og ble etter alt å dømme den første i Norge dømt for terrorhandlinger utelukkende begått på internett..

VG - I førrgår: 11:14

Ute av Afghanistan – fortsatt inne på Guantanamo

Det sitter det fortsatt flere titalls fanger på Guantanamo-basen på Cuba. En av dem er Abu Zubaydah. Han er verken Tiltalt eller dømt for noe, men har vært internert i snart 20 år, de siste 14 årene på Guantanamo..

VG - 23 okt 21 kl. 13:05

Salvini i retten etter å ha nektet migranter å gå i land

Italias tidligere innenriksminister Matteo Salvini møtte lørdag i retten i Palermo, Tiltalt for å ha nektet et redningsskip med 147 mennesker å legge til kai..

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 10:17

Ap-politiker ble bedrageriTiltalt etter Aftenposten-avsløring: – Jeg har dummet meg ut

Snart starter rettssaken mot Ap-politiker Hege Haukeland Liadal (Ap) som er Tiltalt for grovt bedrageri etter….

Dagbladet - 05 okt 21 kl. 16:09

Sykepleier Tiltalt for åtte babydrap

Tiltalt for å ha drept åtte babyer og for ti andre drapsforsøk..

NRK - 23 okt 21 kl. 08:38

Dødsdømt nordmann i retten igjen

Ankesaken til dødsdømte Saad Jirde Hayd (55) startet i Somalilands høyesterett som planlagt lørdag morgen, skriver TV 2. Hayd ble pågrepet i april i fjor. Han er to ganger dømt til døden ved skyting.

NRK - 22 okt 21 kl. 22:12

Fem dømd etter skyting

I alt fem personar frå Oslo er dømd til fengselsstraffer på mellom seks månadar og sju år i forbinding med skyteepisoden i Skien i april i fjor. Ifølgje dommen skal dei fem personane oppsøkt ein mann i Skien for å krevje inn gjeld, og skiensmannen tilkalla broren, som væpna seg med pistol, for å hjelpe. Det oppstod skotveksling, men ingen vart treft.

NRK - 22 okt 21 kl. 22:12

Fem dømd etter skyting i Skien

I alt fem personar frå Oslo er dømd til fengselsstraffer på mellom seks månadar og sju år i forbinding med skyteepisoden i Skien i april i fjor. Ifølgje dommen skal dei fem personane ha oppsøkt ein mann i Skien for å krevje inn gjeld, og skiensmannen tilkalla broren, som væpna seg med pistol, for å hjelpe. Det oppstod skotveksling, men ingen vart treft.

VG - 04 okt 21 kl. 14:25

Politimann Tiltalt etter at norske Alexander (16) døde – dukket ikke opp i retten

ALINGSÅS TINGRETT (VG) Alexander Storåker døde etter å ha krasjet på moped under en politijakt i Sverige i fjor. Politimannen som er Tiltalt for å ha «forårsaket en annen persons død», dukket ikke opp i retten mandag..

NRK - 04 okt 21 kl. 05:58

Kvinne fra Kristiansand Tiltalt

En kvinne i 20-årene fra Kristiansand er Tiltalt for blant annet ulovlig bæring av kniv og oppbevaring av narkotika, skriver Vennesla Tidende. Ett av tilfellene anses som grovt, da kvinnen skal ha oppbevart nesten 100 gram amfetamin og 120 Rivotril tabletter..

NRK - 16 sep 21 kl. 10:26

Tiltalt for drap i Bergen

Ein 20 år gammal mann er Tiltalt for å ha drepe ei 20 år gammal kvinne i Eidsvåg i Bergen, natt til 26. september i fjor. Mannen er også Tiltalt for likskjending..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:22

Ingen siktet eller Tiltalt

Til tross for omfattende etterforskning står politiet uten noen sikta eller mistenkt i forbindelse med dataangrepet mot Østre Toten kommune 9. januar i år. Politiet har skaffet seg et godt bilde av hvordan dataangrepet i kommunen er gjennomført, sier politiadvokat Marte Johansen.

Dagbladet - 20 okt 21 kl. 09:21

- Var et sted de ikke skulle være

Politiet ble møtt av et kaotisk åsted og flere personer som var stukket med kniv. Nå er en mann i 30-åra Tiltalt for to drapsforsøk..

NRK - 20 okt 21 kl. 07:56

Vil tiltale Bolsonaro for massedrap

Ein komite i den brasilianske nasjonalforsamlinga vil tiltale Jair Bolsonaro for massedrap som følge av koronapandemien, skriv New York Times. Dei meiner han med vilje har late brasilianarar døy av viruset for å oppnå flokkimmunitet. Komiteen består av i alt elleve medlemmar av nasjonalforsamlinga, sju frå opposisjonen.

NRK - 19 okt 21 kl. 16:29

GiftTiltalt kvinne etterlyses

Kvinna skal ha forsøkt å drepe ektemannen med nervegift. No blir ho også Tiltalt for grovt bedrageri på 1,1 million kroner. Politiet greier ikkje å finne henne.

VG - 19 okt 21 kl. 14:35

Nittedal-ordfører frifunnet for korrupsjon

Tidligere Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), som i desember 2020 ble Tiltalt for grov korrupsjon for sin rolle i en stor byggesak, er frifunnet..

NRK - 19 okt 21 kl. 14:20

Nittedal-ordfører frifunnet

Den tidligere ordføreren i Nittedal er frifunnet. Hilde Thorkildsen var Tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Under rettssaken tidligere i høst krevde aktor ett år og seks års fengsel, men Romerike og Glåmdal tingrett har frikjent henne og den medTiltalte..

VG - 19 okt 21 kl. 00:40

DrapsTiltalt fikk sympati i sosiale medier - nå er han død

Ou Jinzhong (55) er Tiltalt for å drept to personer med kniv i Kina, og risikerer dødsstraff. På sosiale medier erklærte mange at de håper han aldri blir funnet av politiet. Nå er mannen død..

NRK - 18 okt 21 kl. 11:27

Rettssak etter journalistdrap

To menn er Tiltalt for drapet på den nederlandske krimjournalisten Peter R. de Vries, og rettssaka startar i dag. De Vries vart skoten på opna gate i Amsterdam den 6.

Klartale - 18 okt 21 kl. 10:53

Rettsaken mot Arbery starter

Nå starter rettsaken for drapet på Ahmaud Arbery. Tre menn er Tiltalt for hatkriminalitet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt