Tiltalt

Saturday, 15 June, 03:01

Nyheter om Tiltalt

Klartale - 31 maj 24 kl. 08:53

Sier Trump er skyldig

Donald Trump er USAs tidligere president. Han ønsker å bli landets nye president til høsten. De siste ukene har Trump vært i retten.

NRK - 07 jun 24 kl. 17:11

Dagbladet: Mann Tiltalt for dobbeldrapet på Sandaker

En mann er Tiltalt for dobbeltdrapet på Sandaker i Oslo i juni i fjor, melder Dagbladet. Mannen ble siktet for drapene i fjor sommer. Men det er først nå han er Tiltalt for drapene i fjor sommer.

NRK - 10 timer siden

Mann Tiltalt etter hending natt til 18. mai

Mannen som skal ha slått til personar i Strandgaten i Bergen natt til 18. mai i år, er Tiltalt for handlingane sine. Det skriv Bergensavisen.

VG - 9 timer siden

BA: Tiltalt etter voldsepisoden i Bergen natt til 18. mai

En mann i 20-årene er Tiltalt for vold etter at han blant annet slo ned en 63 år gammel mann i Bergen sentrum natt til 18. mai i år..

NRK - Igår: 21:36

Pågrepet i retten – Tiltalt for medvirkning til grov narkokriminalitet

Tidligere i vår møtte en mann i 30-årene opp som vitne i en rettsak i Nord-Troms tingrett. Der snakket han seg selv inn i saken. Etter å ha hørt hans forklaring, ble han umiddelbart pågrepet av politiet.

NRK - 27 maj 24 kl. 10:56

Tiltalt for fabrikkert kjøredata i flere straffesaker

En ansatt i Statens vegvesen er Tiltalt for å ha fabrikkert kjøredata i flere straffesaker, skriver Dagbladet. Påtalemyndigheten mener mannen har manipulert fartsdata i tolv trafikkulykker mellom 2015 og 2019. Han er også Tiltalt for å fabrikkere kjørelengde i to drapssaker, blant dem kidnappingen av Anne-Elisabeth Hagen på Lørenskog.

NRK - I førrgår: 18:24

Budstikka: 15-åring Tiltalt for drapsforsøk på 18-åring

En 15-åring er Tiltalt for drapsforsøk på 18-åring, melder Budstikka. Han stakk fornærmede seks ganger med kniv i overkroppen, ifølge tiltalen. Hendelsen skal ha skjedd nær en skole i Asker i mars 2024..

VG - I førrgår: 18:25

Budstikka: 15-åring Tiltalt for drapsforsøk på 18-åring

En 15-åring er Tiltalt for drapsforsøk på 18-åring, melder Budstikka. .

NRK - I førrgår: 15:21

Tre dømt etter journalistdrap

Den nederlandske krimjournalisten Peter de Vries ble skutt på åpen gate i Amsterdam i juli 2021. Onsdag ble tre menn dømt for drapet. Drapsmannen og fluktsjåføren ble dømt til 28 års fengsel, mens mannen som organiserte drapet, ble dømt til 26 år.

NRK - 11 jun 24 kl. 14:23

Ber om tre års fengsel for mann som ble skutt av politiet

Påtalemyndigheten ber om tre års fengsel for mannen som ble skutt av politiet på et jorde i Askim i november i fjor. Mannen er blant Tiltalt for grovt ran av en bil, for å ha kastet en kniv mot politiet og for å ha drept to fugler. Han erkjenner straffskyld for alle forholdene han er Tiltalt for, med unntak av tiltaleposten som gjelder kasting av kniv..

Aftenposten - 11 jun 24 kl. 13:25

Lærer Tiltalt for nakenvideoer anklaget elever: – De tafset på meg og slo meg på rumpa

Hun er Tiltalt for å ha sendt nakenvideoer til sine elever. Her er hennes rettsforklaring..

NRK - 10 jun 24 kl. 10:17

To mindreårige Tiltalt for drap i Sverige

To ungdommer på 15 og 16 år er Tiltalt på drap på en annen 16 år gammel gutt i Sverige, melder Aftonbladet. Det var natt til 14 januar i år at gutten ble overfalt og knivstukket i Örkelljunga. Han døde senere av skadene.

VG - 10 jun 24 kl. 10:07

To tenåringer Tiltalt for drap på 16-åring

16-årige Jakob Hall ble drept i Ørkelljunga i januar i år. Nå er to jevnaldrende Tiltalt for drapet..

Klartale - 05 apr 24 kl. 06:00

Her er sakene Trump er Tiltalt i

Til høsten velger USA ny president. Det står mellom Donald Trump og dagens president Joe Biden. Trump gjør det bra på meningsmålinger.

NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring Tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er Tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de Tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring Tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 22 maj 24 kl. 20:16

Tiltalt for macheteangrep i Oslo sentrum

En 21 år gammel mann fra Finnmark er Tiltalt for å ha angrepet flere personer med machete i Torggata i Oslo sentrum 1. juli 2023, skriver Avisa Oslo. Han er Tiltalt for drapsforsøk mot to personer, kroppskade mot to andre, og kroppskrenkelse mot en femte person.

NRK - 07 jun 24 kl. 12:15

Rettsaka mot Hunter Biden nærmar seg slutten

Rettsaka der sonen til president Biden er Tiltalt for ulovleg oppbevaring av våpen og for å ha loge om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte eit skytevåpen i 2018, nærmar seg slutten. Det er fyrste gong i USAs historie der sonen til ein sittande president blir Tiltalt. Hunter Biden nektar straffskuld.

NRK - 07 jun 24 kl. 12:15

Rettssaka mot Hunter Biden nærmar seg slutten

Rettssaka der sonen til president Biden er Tiltalt for ulovleg oppbevaring av våpen og for å ha loge om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte eit skytevåpen i 2018, nærmar seg slutten. Det er fyrste gong i USAs historie der sonen til ein sittande president blir Tiltalt. Hunter Biden nektar straffskuld.

NRK - 21 maj 24 kl. 10:43

Tiltalt for sovevoldtekt på kasernen

En mann fra Tromsø er Tiltalt for å ha voldtatt en medsoldat mens hun sov på kasernen. Han er også Tiltalt for å ha tatt bilder og videoer av kvinnelige medsoldater mens de hadde undertøy på seg. Fotograferingen skal ha skjedd en rekke ganger, og kvinnene var ikke klar over at han gjorde det.

Aftenposten - 05 jun 24 kl. 15:15

VG: Espen Teigen Tiltalt for grovt bedrageri

Sylvi Listhaugs tidligere politiske rådgiver er Tiltalt for å lurt til seg en pendlerbolig han ikke hadde rett på..

NRK - 03 jun 24 kl. 06:01

To menn oppbevarte sprengstoff – nok til en improvisert bombe

To menn i 50-årene er Tiltalt for å ha skaffet og oppbevart sprengstoff i Oslo. De skal ha hatt nok til å lage en improvisert bombe. I tiltalen står det at de sendte bilde av sprengstoffet og truet noen med å bombe familien deres.

Klartale - 29 apr 24 kl. 10:32

Tiltalt for vold mot ett av barna sine

Gjert Ingebrigtsen er Tiltalt av politiet. Tiltalen gjelder et tilfelle av vold. Det skriver avisa VG.

NRK - 29 maj 24 kl. 04:51

Thailands eksstatsminister Tiltalt for å ha fornærmet kongelige

Thailands eksstatsminister må møte i retten Tiltalt for å ha fornærmet kongelige, melder AFP. Rettssaken starter 18. juni.

Klartale - 10 timer siden

Kan Orderud-saken bli åpnet igjen?

Orderud-saken er 25 år gammel. I 1999 ble tre personer drept på Orderud gård på Romerike. Disse var ekteparet Kristian og Marie Orderud.

Aftenposten - Igår: 16:44

NRK vil vurdere avpublisering av «Team Ingebrigtsen»

Gjert Ingebrigtsen er Tiltalt for mishandling av ett av barna sine. Han erkjenner ikke straffskyld..

Dagbladet - Igår: 16:38

Hevder de ble lurt: - Overrasket oss

I retten framstod Vegvesenets ekspert som en med «stor faglig tyngde». Nå er han Tiltalt for juks..

NRK - 28 maj 24 kl. 03:13

Mann Tiltalt for grov vold mot tidligere kjæreste

En mann er Tiltalt etter at en kvinne i 20-årene skal ha blitt utsatt for grov vold og trusler i Bergen. Ifølge tiltalen ble kvinnen mishandlet med elektrosjokkvåpen. Den Tiltalte er anklaget for å sammen med en annen ha utsatt kvinnen, som han tidligere var kjæreste med, for grov kroppskrenkelse og trusler i flere timer.

VG - I førrgår: 02:59

Ny rettssak for drapsdømt sykepleier – Tiltalt for drapsforsøk på jentebaby

Fra tidligere er den britiske sykepleieren Lucy Letby dømt for drap på syv spedbarn og seks drapsforsøk..

NRK - 27 maj 24 kl. 14:03

Mor Tiltalt for grov mishandling av sønn i Bergen

En mor er Tiltalt for grovt å ha mishandlet sin sønn psykisk og fysisk over en periode på 13 år. Tiltalen er tatt ut av statsadvokat May-Britt Erstad på vegne av Hordland og Sogn og Fjordane. Mishandlingen er grov særlig fordi det legges vekt på at den har resultert i betydelig skade og vart over lang tid, står det i tiltalen.

Dagbladet - I førrgår: 17:58

Helseforetak refset etter drapet

Tiltalt mann (51) skjøt og drepte Phillip Smedsrud (29) etter å ha blitt utskrevet fra psykiatrisk sykehus dagen før..

NRK - I førrgår: 16:39

Ingebrigtsen-rival Tiltalt for doping-tukling

Spanske Mohamed Katir ble tidligere i år utestengt i to år for brudd på meldeplikten. Nå har også friidrettens integritetsenhet tatt ut tiltale mot ham for tukling. Det opplyser de selv på egne nettsider.

NRK - 11 jun 24 kl. 17:17

Hunter Biden funnet skyldig på alle punkter i våpensaken

President Joe Bidens sønn Hunter Biden er funnet skyldig på alle punkter i sak om våpenlovbrudd, melder Reuters. 54 år gamle Hunter Biden var Tiltalt for tre punkter: Ett for ulovlig oppbevaring av våpen, og to for å ha løyet om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte et skytevåpen i 2018. Rettssaken har pågått i Delaware, og hovedforhandlingen var ferdig mandag kveld norsk tid.

NRK - 11 jun 24 kl. 17:05

Juryen har bestemt seg i Hunter Biden-saken

Hunter Biden forklarte seg ikke under hovedforhandlingen, som ble avsluttet mandag. Nå skal juryen ha kommet fram til om Biden skal kjennes skyldig eller ikke, ifølge Reuters, ABC News, og andre amerikanske medier. 54 år gamle Hunter Biden er Tiltalt for tre punkter og nekter straffskyld for alle: Ett for ulovlig oppbevaring av våpen, og to for å ha løyet om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte et skytevåpen i 2018.

NRK - 11 jun 24 kl. 15:27

Drapsdømt tapte ankesak i lagmannsretten – får 15 års forvaring for drap på trebarnsmor

En mann er dømt til 15 års forvaring i ankesaken hvor han var Tiltalt for å ha drept sin 40 år gamle kjæreste i Grue i Innlandet. Det melder Glåmdalen. Lisa Iren Karlsen (40) ble funnet drept i boligen sin i Kirkenær i Grue kommune i Innlandet 1.

NRK - 11 jun 24 kl. 14:28

Ber om 15 års fengsel for tre menn for storstilt narkosmugling

Påtalemyndigheten ber om 15 års fengsel for tre menn som er Tiltalt for storstilt narkotikasmugling. Det opplyser politiadvokat Benedicte Granrud til NRK. I april i fjor fraktet de Tiltalte 117,7 kilo amfetamin, 3 kilo kokain og 156,5 kilo hasj fra Sverige til Norge over Svinesund.

NRK - 10 jun 24 kl. 15:00

CNN: Hunter Biden vil trolig ikke forklare seg i våpensak

President Joe Bidens sønn Hunter Biden vil trolig ikke forklare seg i den pågående våpenrettsaken, melder CNN. Hans forsvarer Abbe Lowell indikerte i retten at han ikke vil forklare seg, men at han samtykker til at juryen instrueres til å ikke holde det mot han at han ikke forklarer seg. Dette er imidlertid ikke det samme som at han definitivt ikke vil forklare seg, skriver avisen.

NRK - 08 maj 24 kl. 11:05

Tiltalt etter drapet ved Lofsrud skole i 2021

Valon Avdyli (37) er Tiltalt for drapet på Hamse Adan 7. oktober 2021, skriver Avisa Oslo. Avdyli er samtidig Tiltalt for drapsforsøk på sju andre menn på stedet.

NRK - 10 jun 24 kl. 10:01

Kvinnelig lærer nekter for å ha sendt lettkledde bilder til elever

I dag startet rettssaken i Hordaland tingrett i Bergen mot en kvinnelig lærer. Hun står Tiltalt for seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd mot elever, samt trusler mot disse. I 2021 og 2022 skal læreren ha sendt flere seksualiserte videoer via Snapchat til fire gutter hun var lærer for.

NRK - 24 maj 24 kl. 18:50

Kvinne (19) Tiltalt for drap i Porsgrunn

En 19 år gammel kvinne er Tiltalt for drap på en 22 år gammel mann i Porsgrunn i november i fjor. Tiltalte ble orientert av sin forsvarer Heidi Ysen sent i ettermiddag. Det bekrefter Ysen til NRK.

VG - 24 maj 24 kl. 15:32

Tiltalt for drapet på Oliver Ravn Rønning

Politiet var i kontakt med Oliver Ravn Rønning (22) og kjæresten (18) kort tid før Oliver ble drept. Nå er kjæresten Tiltalt for drapet..

NRK - 23 maj 24 kl. 20:42

VG: Mann Tiltalt for å ha knivdrept 60-åring i Haugesund

En 49 år gammel mann er Tiltalt for å ha knivstukket og drept en 60-åring han leide ut rom til i Haugesund i august i fjor. Drapstiltalen er tatt ut etter ordre fra Riksadvokaten, skriver VG. – Han erkjenner straffskyld.

VG - 23 maj 24 kl. 20:30

Tiltalt for å ha knivdrept 60-åring

En 49 år gammel mann er Tiltalt for å ha knivstukket og drept 60-åringen han leide ut rom til i Haugesund..

NRK - 23 maj 24 kl. 15:54

Mann Tiltalt for å gi uriktige opplysninger i Hagen-saken

En mann må møte i retten Tiltalt for å ha gitt uriktige opplysninger i blant annet Hagen-saken. I forbindelse med at Statens vegvesen har bistått politiet i en rekke straffesaker, skal mannen ifølge tiltalen ha gitt uriktige opplysninger om ulike kjøretøy. Mannen skal gitt politiet rapporter med feil opplysninger om fart og kjørelengde, og disse rapportene er lagt fram for flere domstoler.

Dagbladet - 09 jun 24 kl. 02:58

Viste huskelista til mistenkt seriemorder

Arkitekten Rex Heuermann (60) er Tiltalt for ytterligere to drap på kvinner på Long Island. I retten la påtalemyndighetene fram det som framstår som en huskeliste for å gjennomføre drap..

NRK - 23 maj 24 kl. 14:10

Mann Tiltalt for sovevoldtekt på hotell på Voss

En mann i begynnelsen av 20-årene er Tiltalt for voldtekt av en kvinne på et hotell på Voss i fjor høst. Ifølge tiltalen sov kvinnen, men våknet etter kort tid. Hun frøs til og klarte ikke gjøre motstand..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com