Tillit

Tuesday, 07 December, 22:11

Nyheter om Tillit

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 aug 21 kl. 23:31

8 av 10 har Tillit til Stortinget

Stortinget og regjeringen nyter Tillit hos nordmenn, mens bare halvparten oppgir at de har Tillit til de politiske partiene, ifølge Tillitsbarometeret. 78 prosent har Tillit til Stortinget, og 68 prosent stoler på regjeringen. 52 prosent har Tillit til de politiske partiene.

NRK - 20 okt 21 kl. 16:32

Krever ekstraordinært ski-ting

Buskerud skikrets har ikke lenger Tillit til styret i Norges Skiforbund. Det kommer fram i et brev sendt forbundet som Adressa har fått tilgang på. – Uavhengig av utfallet av pågående personalkonflikt, har ikke Buskerud skikrets Tillit til at sittende skistyre vil være i stand til å gjenopprette nødvendig Tillit og omdømme ovenfor sponsorer, frivillige, aktive og alle andre som er opptatt av skisporten, sier Steinar Berthelsen som er leder i Buskerud skikrets til NRK..

NRK - 30 okt 21 kl. 14:56

Stoler ikke på SAS-ledelsen

I en ny undersøkelse svarer kun 37 av 601 piloter at de har Tillit til SAS-ledelsen, skriver E24. Det betyr at 93,8 prosent av pilotene ikke har Tillit til SAS' tidligere og nåværende ledelse. Det kommer frem i en medlemsundersøkelse gjennomført av SAS Pilot Group (SPG) i slutten av juli.

E24 - 30 okt 21 kl. 14:44

SAS-piloter: 6 prosent sier de har Tillit til ledelsen

I en meldemsundersøkelse svarer 37 av 601 piloter at de har Tillit til SAS-ledelsen. – Enorm Tillitskrise, sier pilotleder..

NRK - 18 sep 21 kl. 09:20

Agder: Ikke konkludert om Robstad

I en rundspørring Fædrelandsvennen har gjort blant KrFs lokallagsledere i Agder, er det bare én som uttrykker full Tillit til partilederen. De fleste har ikke konkludert. – Det som har skjedd, kan være Tillits-svekkende.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Min Tillit forsvant

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har Tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min Tillit forsvant, sier Næs..

NRK - 12 okt 21 kl. 04:59

Har full Tillit til IMF-lederen

Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) har full Tillit til Kristalina Georgieva som IMF-leder. Det opplyste IMF natt til tirsdag norsk tid etter at den første dagen av det ukelange årsmøtet var over. Georgieva har vært gransket av et advokatfirma etter anklager om at hun i sin tidligere jobb i en høytstående stilling i Verdensbanken, hadde manipulert data i favør av Kina..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 22:43

Ny lov skulle sørge for kjønnsbalanse. Noe helt annet skjedde.

Samtidig som menn arver makten, sliter kvinner med å få Tillit hos den japanske befolkningen.

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 19:52

Bodø/Glimt med stort jafs mot seriegull – Knutsen-joker sikret tre poeng

( Bodø/Glimt - Sandefjord 1–0) Hugo Vetlesen fra Tillit fra start, og viste seg den verdig..

VG - 31 okt 21 kl. 19:52

Bodø/Glimt med stort jafs mot seriegull – Knutsen-joker sikret tre poeng

( Bodø/Glimt - Sandefjord 1–0) Hugo Vetlesen fra Tillit fra start, og viste seg den verdig. Med hjelp fra Strømsgodset, økte han Glimts luke ned til serietoer Molde..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 14:44

– Det SAS driver med nå, har ingenting med det skandinaviske arbeidsmarkedet å gjøre

I en meldemsundersøkelse svarer 37 av 601 piloter at de har Tillit til SAS-ledelsen..

Klartale - 29 okt 21 kl. 14:46

Derfor er hun mislikt i Hellas

Angela Merkels siste tur som forbundskansler går til Hellas. Mange grekere har fortsatt ikke Tillit til 67-åringen..

NRK - 28 okt 21 kl. 16:43

Norge mot israelske bosetninger

– Vi oppfordrer den israelske regjeringen til å omgjøre sin avgjørelse om å fremme byggingen av rundt 3.000 bosetterboliger på Vestbredden, heter det i uttalelsen, som står på Utenriksdepartementets nettsider. Norge står bak uttalelsen sammen med Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Polen, Spania, Sverige og Tyskland.

NRK - 26 okt 21 kl. 08:43

Reagerer på manglende oppklaring

SSB-statistikk fra oktober viser at oppklaringsprosenten for etterforskede seksuallovbrudd i Oslo fortsatt er under 50 prosent. Slik har det også vært de siste fire årene, bortsett fra i 2018. Tone Mælandsmo (23) sier til NRK at hun har mistet all Tillit til politiet etter at hennes sak ble henlagt på grunn av manglende bevis.

E24 - 25 okt 21 kl. 18:40

Betsson-styret sparker ikke sparket sjef likevel

Spillselskapet har den siste en og en halv måneden sparket Pontus Lindwall, mistet Tillit til en styreleder og henter nå tilbake Lindwall som sjef..

VG - 25 okt 21 kl. 15:48

Vi må vise oss Tilliten verdig

Tillit er vår viktigste journalistiske metode. I alt vi sier og gjør må vi vise oss Tilliten verdig. Det høres kanskje banalt ut, men det er sant..

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har Tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min Tillit forsvant, sier Næs.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har Tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min Tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

VG - 17 sep 21 kl. 13:01

KrF-gruppeleder har ikke lenger Tillit til Ropstad

Gruppeleder for Kristelig Folkeparti Skien, Erik Næs, sier fredag at han ikke lenger har Tillit til partileder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad. Fylkesleder i Troms og Finnmark mener Tilliten er svekket..

VG - 16 aug 21 kl. 14:28

Brann-Johannesen: – Føler Tillit

BERGEN (VG) Branns styreleder, Birger Grevstad, ville søndag ikke svare på om styrets Tillit til daglig leder Vibeke Johannesen. Selv opplever Johannesen Tillit..

NRK - 15 sep 21 kl. 19:51

Biden har Tillit til forsvarssjefen

President Joe Biden seier han har full Tillit til USAs forsvarssjef Mark Milley etter at Milley ifølge ei ny bok hadde hemmeleg kontakt med Kina. I Bob Woodward og Robert Costas bok «Peril» kjem det fram at generalen var uroa for kva Donald Trump kunne finne på i raseri over å ha tapt valet. Han tok difor kontakt med den kinesiske forsvarsministeren for å forsikre om at USA ikkje ville gå til krig.

NRK - 15 okt 21 kl. 18:13

Nytt kinesisk selskap i trøbbel

Eiendomsselskapet China Properties Group har misligholdt et lån på 226 millioner dollar, eller 1,9 milliarder norske kroner. Dermed føyer selskapet seg inn i rekken av kinesiske eiendomsselskaper som sliter med å håndtere gjelden. Tidligere denne uka kunngjorde selskapet Sinic Holdings at det sannsynligvis ville misligholde et lån på 250 millioner dollar.

E24 - 12 okt 21 kl. 15:42

Får støtte til å fortsette som IMF-sjef

Det internasjonale pengefondet (IMF) varsler full Tillit til Kristalina Georgieva etter anklagene om korrupsjon..

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

NRK - 06 sep 21 kl. 15:59

Fylkestopper støtter Ropstad

Fylkestopper i KrF beskriver boligsaken rundt Kjell Ingolf Ropstad som «kjedelig» for partiet, men slår ring om partilederen. – Dette er en kjedelig sak, sier fylkeslederen Jan-Erik Fjukstad Hansen i Oslo KrF til Aftenposten. Han understreker at KrF-lederen har holdt seg innenfor regelverket og ikke gjort noe ulovlig, og at også Ropstad har sagt at dette er en ordning som kan fremstå urettferdig.

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 14:31

Ville du ønsket deg Sputnik i armen?

Vaksineskepsis henger sammen med Tillit til myndighetene..

VG - 28 sep 21 kl. 18:29

Nektet landslagsspill etter betent konflikt – nå er Johnsen tilbake i varmen

ULLEVAAL (VG) Venezia-spiller Dennis Tørset Johnsen (23) nektet å spille på U21-landslaget under Leif Gunnar Smerud. Nå får han Tillit på A-landslaget under Ståle Solbakken..

NRK - 27 aug 21 kl. 23:02

Høy Tillit til testsystemet i Norge

Ni av ti nordmenn hadde Tillit til at deres kommune hadde god nok testkapasitet til å gi dem en koronatest i august, viser Opinions koronamonitor. 89 prosent svarer at de tror kapasiteten i deres kommune er så god at de kan få en test dersom de ønsker å bli testet. 7 prosent sier nei, mens resten vet ikke.

NRK - 26 sep 21 kl. 17:45

Gjenvalgt til forbundsleder

Terje André Olsen fra Arendal er gjenvalgt til forbundsleder i Blindeforbundet. 52-åringen, som nå er bosatt i Oslo, har langt fartstid i forbundet. Han synes det er veldig hyggelig at han og flere andre fra styret fikk fornyet Tillit..

E24 - 23 sep 21 kl. 08:15

Styrelederen i Betsson går av: – Beklager at jeg har skuffet våre storeiere

Patrick Svensk har ikke lenger Tillit etter at styret ba toppsjefen gå..

Klartale - 23 sep 21 kl. 06:00

Astrid og de unge er optimister før sonderingene

Ungdomspartiene har full Tillit til partiene sine før sonderinger om ny regjering..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 13:09

Festspilldirektøren blir avsatt etter varslingssak - får 1,9 millioner i etterlønn

Festspilldirektør Anders Beyer går etter at styret onsdag denne uken melder at de ikke lenger har Tillit til direktøren..

Klartale - 22 sep 21 kl. 12:04

Mistet Tillit til direktøren

Anders Beyer må slutte som direktør for Festspillene i Bergen. Det skjer etter en varsling..

VG - 22 sep 21 kl. 11:25

Anders Beyer fratrer som direktør for Festspillene i Bergen

Årsaken er at styret ikke lenger har Tillit etter behandling av et varsel..

VG - 22 sep 21 kl. 11:25

Anders Beyer fratrer som direktør for Festspillene i Bergen - er sykemeldt

Årsaken er at styret ikke lenger har Tillit etter behandling av et varsel. Nå har direktøren sykemeldt seg..

NRK - 22 sep 21 kl. 11:04

Festspilldirektøren må gå av

Anders Beyer fratrer som direktør for Festspillene i Bergen. Styret har ikke lenger Tillit til Beyer, og har valgt å si opp arbeidsavtalen med ham etter behandling av et varsel. Det skriver styret i Festspillene i en pressemelding..

NRK - 21 sep 21 kl. 08:01

Trudeau kåra til vinnar

Justin Trudeau er kåra til vinnar i det kanadiske parlamentsvalet. Partiet hans fekk flest stemmer og mandat. Han held med det fram med sin tredje periode som statsminister, men han har ikkje fleirtal i parlamentet.

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 11:07

Drømmestart på profflivet i Arsenal: – Jeg har fått spilt mye og er vist mye Tillit

Kvinnelandslagets midtbaneterrier Frida Maanum (22) har fått en drømmestart på profflivet i Arsenal..

VG - 19 sep 21 kl. 08:24

Et alvorlig Tillitsbrudd

Når institusjoner som Helsetilsynet svikter i jobben, mister de noe umistelig. Allmennhetens Tillit..

Klartale - 19 aug 21 kl. 09:45

Åtte av ti har Tillit til Stortinget

Folk i Norge har Tillit til både Stortinget og regjeringen. Men bare én av to sier det samme om de partiene..

Dagbladet - 18 sep 21 kl. 15:06

- Forstår det har vært krevende

Kjell Ingolf Ropstad går av som partileder og statsråd. Gruppeleder Erik Næs i Skien KrF sa fredag at han ikke lenger hadde Tillit til Ropstad som partileder, og mener det står respekt av avgjørelsen..

NRK - 17 aug 21 kl. 10:10

Styremøte i SK Brann

Brann-styret møtes i dag og eitt tema vil vera handteringa av nachspiel-skandalen. Brann-sjef Vibeke Johannessen sa i går at ho opplever å ha Tillit frå styret. Styreleiar Birger Grevstad ville i helga ikkje kommentera om styret har Tillit til ho..

VG - 16 sep 21 kl. 18:25

Fotballtopper bør gå av

Hvordan skal Divisjonsforeningen kunne ha Tillit til sin egen styreleder og daglige leder? Et eller annet sted må det gå en grense for amatørskap..

Aftenposten - 16 aug 21 kl. 14:28

Brann-Johannesen: – Føler Tillit

BERGEN (VG) Branns styreleder, Birger Grevstad, ville søndag ikke svare på om styrets Tillit til daglig leder Vibeke….

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 18:42

Brann-styreleder vil ikke svare om Tillit til daglig leder

Birger Grevstad vil ikke si noe om hvorvidt Vibeke Johannesen fortsatt har styrets Tillit søndag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt