Texas

Saturday, 03 December, 20:55

Nyheter om Texas

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 nov 22 kl. 17:37

Tornadoer feide over Texas og Oklahoma

Minst én person omkom og titalls mennesker ble skadd da tornadoer herjet i deler av Texas og Oklahoma. I én småby ble over hundre bygg lagt i ruiner. Spesielt hardt rammet av helgens uvær ble byen Idabel i McCurtain County, helt sørøst i den amerikanske delstaten Oklahoma.

NRK - 10 timer siden

Guns N'Roses saksøker våpenhandler

Medlemmene i bandet Guns N'Roses har saksøkt en våpenhandler i Texas som kaller seg «Texas Guns and Roses», for å ha stjålet bandets navn. Våpenhandleren selger våpen på nettet. – Bandet ønsker ikke å bli forbundet med tiltalte, står det i søksmålet.

VG - 05 nov 22 kl. 07:11

«Supertaperens» kamp for å bli guvernør i Texas: – Er dere klare for å vinne?

AUSTIN (VG) Demokraten Beto O’Rourke vil bli ny guvernør i Texas. Da må han i så fall klare å tette gapet på meningsmålingene før valget på tirsdag..

NRK - 14 timer siden

Mann pågrepet for drap på rapperen Takeoff

En 33 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept den 28 år gamle rapperen Takeoff i Texas i november, opplyser politiet i Houston. 33-åringen ble pågrepet torsdag kveld, opplyser Houstons politisjef Troy Finner. Dagen i forveien ble en 22 år gammel mann siktet for ulovlig våpenbesittelse i samme sak.

NRK - 29 nov 22 kl. 01:49

To millioner i Houston må koke vannet

Overt to millioner innbyggere i Houston i Texas er bedt om å koke drikkevannet etter at et strømbrudd skapte problemer på et renseanlegg. Myndighetene i byen, som er USAs fjerde største, ber innbyggerne koke vannet før det brukes til matlaging, drikke eller bading. En lang rekke skoler og colleges stengte som følge av varselet, mens andre innførte systemer for å skaffe drikkevann på flaske.

VG - 12 nov 22 kl. 18:12

Quavo om Takeoff: – Jeg elsker deg av hele mitt hjerte

Quavious Keyate Marshall (31), bedre kjent som Quavo, åpner opp på Instagram etter at hans nevø ble skutt og drept utenfor en bowlinghall i byen Houston i Texas..

NRK - 11 nov 22 kl. 00:59

Filmmakeren Paul Haggis dømt til erstatning for sexovergrep

En jury i New York har dømt filmmakeren Paul Haggis til å betale en erstatning på 7,5 millioner dollar til en kvinne som anklaget ham for seksuelt overgrep, melder NTB–AFP. Den 69 år gamle canadieren, som i 2006 vant Oscar for «Crash», var saksøkt av filmkommentatoren Haleigh Breest. Hun anklaget ham for å ha mishandlet og voldtatt henne i 2013 da hun var 26 år gammel.

Dagbladet - 06 nov 22 kl. 03:26

Tornado herjet: - Total ødeleggelse

Minst én person omkom og titalls mennesker ble skadd da tornadoer herjet i deler av Texas, Arkansas og Oklahoma..

Dagbladet - 04 nov 22 kl. 14:49

Flere barn fikk hasj-godteri: - Sjokkerende

Fire barn ved en barneskole i Texas ble hastet til sykehuset etter å ha spist narkotika forkledd som godteri. Nå er læreren arrestert, ifølge politiet..

NRK - 30 sep 22 kl. 02:47

Fem funnet drept i småby i Texas

Fem personer er funnet drep i McGregor i Texas, og politiet skal ha pågrepet en antatt gjerningsperson. Ifølge TV-stasjonen KWTX ble de fem funnet på ulike steder i et nabolag tidlig torsdag morgen, men identiteten til ofrene er ikke kjent..

Dagbladet - 25 okt 22 kl. 12:58

Restaurant slaktes for «kannibal-pizza»

Kritikken hagler etter at en pizzeria i Texas ville sette gjestene i Halloween-stemning med en makaber pizza oppkalt etter seriemorderen Jeffrey Dahmer..

NRK - 03 sep 22 kl. 05:12

Åtte personer funnet døde i elven Rio Grande i USA

Minst åtte migranter ble funnet døde og flere skadd, etter å ha forsøkt å krysse elven Rio Grande i nærheten av Eagle Pass i den amerikanske delstaten Texas. Det opplyser myndighetene i Texas. USAs grensekontrollverk (CBP) og mexicanske myndigheter oppdaget likene torsdag.

NRK - 17 sep 22 kl. 04:17

Domstol innskrenker nettgiganters sensurmuligheter

En føderal ankedomstol i USA opprettholder en lov som innskrenker sosiale mediers spillerom til å regulere innhold. Kjennelsen anses som en seier for republikanere som mener seg sensurert i sosiale medier av politiske hensyn, og kan endre hvordan noen av verdens største teknologiselskaper regulerer innhold fra sine brukere. Loven, som ble undertegnet av Texas' republikanske guvernør Greg Abbott i fjor, er blitt prøvd i rettssystemet av grupper som mener den vil begrense nettplattformers mulighet til å fjerne ekstremistisk innhold og hatefulle ytringer..

NRK - 15 sep 22 kl. 17:54

Guvernør sendte busser med migranter til Kamala Harris' hjem

Texas' guvernør Greg Abbott sier han har sendt to busser med migranter som ble sluppet av nær USAs visepresident Kamala Harris' hjem i Washington. Årsaken er at den republikanske guvernøren er sterkt uenig i Biden-administrasjonens innvandringspolitikk. – Vi sender migranter til bakgården hennes for å be Biden-administrasjonen gjøre jobben sin og sikre grensen, skriver Abbott på Twitter.

NRK - 12 sep 22 kl. 18:03

Kvinne siktet for trusler

Det amerikanske justisdepartementet har siktet en kvinne fra Texas for trusler mot den føderale dommeren i Florida, som leder arbeidet med å gjennomgå dokumenter som FBI har beslaglagt hjemme hos tidligere president Donald Trump. Det melder Reuters..

Aftenposten - 12 sep 22 kl. 08:54

Marerittet for Europa? At det blir helt Texas i vinter.

Mørkt, kaldt og farlig.

NRK - 01 aug 22 kl. 22:42

Mann dømt til sju års fengsel for storming av Kongressen

En mann fra Texas er dømt til over sju års fengsel for sin deltakelse i stormingen av kongressbygningen i Washington 6. januar 2021. Guy Wesley Reffitt var væpnet med pistol og iført skuddsikker vest og hjelm da han deltok i stormingen i et forsøk på å hindre at de folkevalgte utropte Joe Biden til valgets rettmessige vinner.

VG - 27 maj 22 kl. 19:31

Texas-guvernør om endret politiforklaring: - Jeg er forbannet

Nesten 20 politibetjenter fra grensevakten i Texas ventet mer enn tre kvarter i korridoren utenfor klasserommene under skoleskytingen i Uvalde, Texas. Texas-guvernør Greg Abbott går hardt ut mot politiet..

NRK - 28 aug 22 kl. 18:52

Leietaker ble kastet ut – drepte naboer

En mann i Houston i Texas drepte flere naboer i en flermannsbolig etter at han hadde blitt kastet ut fra en av leilighetene der, opplyser politiet. Hendelsen skjedde natt til søndag da mannen først tente på bolighuset. Idet de andre leietakerne løp ut for å komme seg i sikkerhet, begynte mannen å skyte mot dem.

NRK - 28 aug 22 kl. 18:52

Tente på hus – skjøt naboer som flyktet

En mann i Houston i Texas drepte flere naboer i en flermannsbolig etter at han hadde blitt kastet ut fra en av leilighetene der, opplyser politiet. Det var rundt klokken 8 om morgenen norsk tid mannen tente på bolighuset. Idet de andre leietakerne løp ut for å komme seg i sikkerhet, begynte mannen å skyte mot dem.

Klartale - 26 aug 22 kl. 16:30

Kan du bli syk av å sjekke nyheter?

Må du lese denne nyheten? Da kan det være du sliter med helsa. Enten psykisk eller fysisk.

Aftenposten - 25 aug 22 kl. 23:24

Uvalde-politisjefen fikk ikke ta med våpen. Da møtte han ikke på høringen der han fikk sparken.

Politisjef Pete Arrendondo fikk kraftig kritikk for responsen på skoleskytingen i Uvalde, Texas..

NRK - 25 aug 22 kl. 10:32

Amerikaner smuglet 60 reptiler gjemt i klærne sine

En mann i California erkjenner straffskyld for å ha smuglet mer enn 1.700 ville dyr inn i USA, inkludert 60 krypdyr gjemt i klærne hans. Mannen, 30 år gamle Jose Manuel Perez, er tiltalt for både smugling og ulovlig jakt på ville dyr og risikerer opptil 60 år i fengsel dersom han dømmes på alle punktene.

VG - 24 aug 22 kl. 11:26

Taylor Swifts låter blir pensum

Taylor Swifts låtskriving blir et eget undervisningsprogram ved et universitet i Texas..

VG - 24 aug 22 kl. 10:23

Kraftig nedbør og styrtflom i Dallas

En kvinne er død etter at bilen hennes ble tatt av en kraftig regnvær i Dallas i Texas. Ekstremvær har herjet flere steder i USA den siste tiden..

Dagbladet - 24 aug 22 kl. 04:17

Funn vekker oppsikt

En inntørket innsjø i Texas avdekket dinosaurspor fra 113 millioner år siden..

NRK - 17 jul 22 kl. 19:13

CNN: Rapport skisserer flere feil etter skoleskyting

En foreløpig rapport fra en komite i Representantenes hus forteller om flere feil fra flere enheter etter skoleskytingen i Uvalde i Texas, skriver CNN, som har fått tilgang til dokumentet. Ifølge kanalen inkluderer dette politiets respons, skolen, gjerningspersonens familie, og sosiale medier. Familiene til ofrene etter skytingen skal møte komiteen i dag for å diskutere rapporten.

VG - 17 aug 22 kl. 12:07

Norske Knut trener noen av verdens største streamere

I sommer reiste Knut fra Hamar til Texas for å trene noen av verdens største streamere. Den siste måneden har «Camp Knut» tatt internett med storm..

Dagbladet - 13 aug 22 kl. 19:09

Mystisk død i retten

En mann satt på tiltalebenken for seksuelt overgrep mot barn i Texas, USA. En slurk fra en vannflaske med «grumsete væske» gjorde utfallet fatalt..

NRK - 07 jul 22 kl. 04:46

Rapport: Uvalde-politiet kunne ha skutt masseskytter, men ventet på tillatelse

En politibetjent så at mannen som drepte 21 mennesker på en barneskole i Uvalde i Texas, gikk mot skolen, men skjøt ikke fordi han ventet på tillatelse. I tillegg kunne noen av de 21 ofrene for masseskytingen, 19 av dem barn, ha blitt reddet om de fikk medisinsk hjelp raskere, heter det i en rapport fra Texas State University. Rapporten går gjennom politiets håndtering av masseskytingen ved barneskolen Robb Elementary.

NRK - 06 aug 22 kl. 00:22

Alex Jones må betale Sandy Hook-foreldre 45 millioner

Radioverten og konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale 45 millioner dollar til foreldrene til en seks år gammel gutt som ble drept under skolemassakren i Sandy Hook i 2012. I går bestemte en jury i Texas at foreldrene skulle få 4,1 millioner i oppreisning. Jones har i årevis hevdet at skolemassakren var oppspinn..

NRK - 06 aug 22 kl. 00:22

Alex Jones må betale Sandy Hook-foreldre 480 millioner kroner

Radioverten og konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale ytterligere 45 millioner dollar til foreldrene til en seks år gammel gutt som ble drept under skolemassakren i Sandy Hook i 2012. I går bestemte en jury i Texas at foreldrene skulle få 4,1 millioner dollar i oppreisning. Jones har i årevis hevdet at skolemassakren var oppspinn som var iscenesatt av våpenmotstandere.

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 11:05

Stående applaus for Orban i Texas: – Færre «drag queens» og mer Chuck Norris

Ungarns statsminister Viktor Orban ba amerikanske konservative «ta tilbake institusjonene» som hovedtaler på den….

VG - 30 jun 22 kl. 09:27

Menneskesmuglertragedien i Texas øker i omfang

Antallet døde migranter som ble funnet i et vogntog i San Antonio i Texas denne uken har økt til 53 personer..

VG - 27 maj 22 kl. 19:31

Skoleskytingen i Texas: Ventet 48 minutter utenfor klasserommene

Nesten 20 politibetjenter fra grensevakten i Texas ventet mer enn tre kvarter i korridoren utenfor klasserommene under skoleskytingen i Uvalde, Texas..

NRK - 27 maj 22 kl. 18:49

Sikkerhetsdirektør i Texas: Politiet tok feil avgjørelse

Sikkerhetsdirektør Steven McCraw i Texas sier politiet tok feil avgjørelse da de ventet med å bryte seg inn i klasserommet hvor en mann drepte 19 barn og to lærere på tirsdag. Det melder både Reuters og AFP. Kritikken av det amerikanske politiet har haglet siden skoleskytingen fant sted tirsdag i Uvalde i Texas.

NRK - 27 maj 22 kl. 18:49

Sikkerhetsdirektør i Texas: Politiet gikk for sent inn

Sikkerhetsdirektør Steven McCraw i Texas sier politiet tok «feil avgjørelse» da de ventet med å bryte seg inn i klasserommet hvor en mann drepte 19 barn og to lærere på tirsdag. Det melder både Reuters og AFP. Kritikken av det amerikanske politiet har haglet siden skoleskytingen fant sted tirsdag i Uvalde i Texas.

Klartale - 27 maj 22 kl. 09:44

Våpenlobbyen møtes etter skolemassakre

Tirsdag døde 19 barn og to lærere i en skyting på en barneskole. Det skjedde i Uvalde i delstaten Texas i USA.Espen Moe er USA-ekspert.

Klartale - 28 jun 22 kl. 08:07

46 funnet døde i vogntog i Texas

En arbeider i kommunen hørte rop mandag kveld. Det var i 18-tida. Ropene kom fra et forlatt vogntog.

Klartale - 28 jun 22 kl. 07:00

Liberale stater blir fristeder for abort i USA

– Vi vet at behovet kommer til å skyte i været, sier Sarah Moeller. Hun jobber i organisasjoner Brigid Alliance i New York i USA. De jobber med å hjelpe folk med abort.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Pressekonferanse om skuleskytinga i Texas

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ei pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Ifølgje Abbot hadde ikkje 18-åringen som skaut på skulen noko kriminell bakgrunn eller mentale helse problem. Ein mann vart også kasta ut under pressekonferansen.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Skuleskytinga i Texas - Ramos hadde ikkje kriminell bakgrunn

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ei pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Det var Salvador Ramos som skaut på skulen, og ifølgje Abbot hadde han verken kriminell bakgrunn eller mentale helseproblem. Guvernøren sa også at 18-åringen hadde skrive fleire innlegg på Facebook før han kom til Robb Elementary school.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Skuleskytinga i Texas – Ramos hadde ikkje kriminell bakgrunn

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ein pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Det var Salvador Ramos som skaut på skulen, og ifølgje Abbot hadde han verken kriminell bakgrunn eller mentale helseproblem. Guvernøren sa også at 18-åringen hadde skrive fleire innlegg på Facebook før han kom til Robb Elementary school.

NRK - 28 jul 22 kl. 02:50

Nytt politisk parti på trappene i USA

En rekke tidligere republikanske og demokratiske politikere kunngjorde onsdag et nytt politisk parti i USA. Det nye partiet, som blir kalt for Forward, vil i første omgang bli ledet av den tidligere demokratiske presidentkandidaten Andrew Yang og av den tidligere republikanske guvernøren i New Jersey, Christine Todd Whiteman, melder nyhetsbyrået Reuters. De I løpet av høsten skal det holdes arrangementer i rundt 20 byer for å samle støtte og presentere det nye partiets program.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:55

Mener politiet gjorde en dårlig jobb

I slutten av mai drepte en tenåring 19 barn og to lærere. Det er den verste skolemassakren i USA på ti år. Det skjedde i Uvalde i delstaten Texas.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com