Terrordom

Onsdag, 16 Juni, 02:38

Nyheter om Terrordom

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 04 mai 21 kl. 15:16

IS-kvinnen anker Terrordom

Den norske IS-kvinnen (30) ble dømt til tre og et halvt års fengsel for deltagelse i terrororganisasjonen IS. Dommeren vektla ikke kvinnens argument om å være et offer for menneskehandel..

Aftenposten - 08 feb. 21 kl. 23:00

Kort sagt, tirsdag 9. februar

Terrordom. Angela Merkel. Pandemi og krig.

NRK - 03 nov. 20 kl. 10:33

Attentatmann hadde Terrordom

Østerriksk sikkerhetspoliti sier at terroristen som ble drept etter angrepet i Wien mandag kveld var statsborgerskap både i Østerrike og Macedonia. Mannen hadde også en Terrordom fra tidligere. 15 hus er ransaket og flere er arrestert etter angrepet..

VG - 03 nov. 20 kl. 21:06

Terroristen i Wien skal ha lurt avradikaliseringsprogram

Den drepte terroristen i Wien gjennomførte angrepet etter å ha vært i et avradikaliseringsprogram da han sonet Terrordom i 2019. Norske eksperter mener at slike program ikke er mislykkede..

P4 - 03 nov. 20 kl. 14:34

Mann pågrepet for Wien-angrep

Nok en mann er pågrepet etter terrorangrepet i Wien i går. Pågripelsen skjedde i byen Linz, melder Kronen Zeitung. Nå er til sammen fem personer pågrepet etter angrepet der fire personer ble drept.

NRK - 12 april 20 kl. 19:40

Meling bekymret for Krekar

Advokat Brynjar Meling er bekymret for mulla Krekar. Etter at Krekar ble utlevert til Italia for 15 dager siden, har verken advokaten eller familien hørt fra ham, skriver Nettavisen. Italia hadde begjært ham utlevert på grunn av en Terrordom..

P4 - 11 feb. 20 kl. 16:19

Vil ha strengere Terrordommer

Den britiske regjeringen vil at terrordømte må sone minst to tredeler av straffen før de prøveløslates. I Storbritannia blir ofte de straffedømte løslatt etter å ha sonet halve fengselsstraffen. Terroristen som gikk til angrep i London 2.

P4 - 03 feb. 20 kl. 13:22

- Var IS-kriger

Terrorgruppen IS hevder mannen som ble skutt og drept av politiet etter å ha angrepet flere personer med kniv sør i London i går, var en tidligere IS-kriger. Tre personer ble skadet i angrepet, som politiet etterforsker som terror. Den 20 år gamle gjerningsmannen slapp for én uke siden ut av fengsel etter å ha sonet halvparten av en Terrordom på tre og et halvt år..

NRK - 03 feb. 20 kl. 13:13

Hevder terrorist var IS-kriger

Mannen som i går ble skutt og drept av politiet i London, skal ha vært en tidligere IS-kriger hevder terrororganisasjonen selv. Tre personer ble såret i angrepet. Mannen slapp nylig ut av fengsel etter at han hadde sonet en Terrordom på 3,5 år..

P4 - 03 feb. 20 kl. 12:52

Johnson: – Terrordømte må ikke tidlig løslates

– Vi må forsikre oss om at personer som er siktet for terrorhandlinger ikke automatisk kvalifiserer til tidlig løslatelse fra fengsel. Det sa britene statsminister Boris Johnson nå i ettermiddag. Mannen som ble skutt og drept etter å ha skadet flere personer med kniv sør i London i går, hadde nylig sluppet ut av fengsel etter å ha sonet en Terrordom, noe som har ført til kraftige reaksjoner blant britene:.

P4 - 03 feb. 20 kl. 12:52

Johnson: – Terrordømte må ikke løslates tidlig

– Vi må forsikre oss om at personer som er siktet for terrorhandlinger ikke automatisk kvalifiserer til tidlig løslatelse fra fengsel. Det sa britene statsminister Boris Johnson nå i ettermiddag. Mannen som ble skutt og drept etter å ha skadet flere personer med kniv sør i London i går, hadde nylig sluppet ut av fengsel etter å ha sonet en Terrordom, noe som har ført til kraftige reaksjoner blant britene:.

Dagbladet - 02 feb. 20 kl. 22:45

- Gjerningsmannen hadde nettopp sonet Terrordom

Skutt og drept av politiet..

Aftenposten - 02 feb. 20 kl. 22:24

Knivangriper i London nylig løslatt etter Terrordom

Én person er livstruende skadd i en «terrorrelatert» knivstikking i London. Gjerningsmannen hadde nylig sonet en dom for å ha spredt «ekstremistisk materiale»..

P4 - 02 feb. 20 kl. 22:06

Var løslatt etter Terrordom

Mannen som i dag angrep flere pesoner med kniv i Streatham, sør i London, ble nylig løslatt fra fengsel etter å ha sonet en en dom for terrorrelaterte lovbrudd. Tre personer ble skadet, en av dem livstruende, etter at mannen gikk til angrep, ikledd en falsk bombevest. Han ble så skutt og drept av politiet, som omtaler angrepet som terror.

P4 - 02 des. 19 kl. 10:26

Johnson: Venstrepolitikk har skylden

Storbritannias statsminister Boris Johnson hevder venstrepolitikk har skylden for at terroristen som drepte to personer i London fredag var ute av fengsel. Mannen som angrep flere på London Bridge slapp ut på prøve i 2018, etter å ha sonet halvparten av en Terrordom. Johnson sier til BBC at tidlig løslatelse skyldes forrige regjerings politikk og lover nå å endre loven slik at ingen terrordømte slipper ut før de har sonet ferdig..

Aftenposten - 30 aug. 19 kl. 07:30

Sonet Terrordom på 20 år i Sibir – ukrainsk filmregissør skal være løslatt

Filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina, ifølge ukrainske tjenestemenn..

Aftenposten - 30 aug. 19 kl. 07:30

Ukraina avviser ryktene om løslatelse av ukrainsk filmregissør som soner Terrordom i Sibir

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

Aftenposten - 30 aug. 19 kl. 07:30

Presidenten avviser rykter om løslatelse av ukrainsk filmregissør med 20 års Terrordom

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

P4 - 18 juli 19 kl. 11:16

- Kan nekte å ta Krekar tilbake

- Norge kan nekte å ta mulla Krekar tilbake dersom han blir utlevert til Italia for å sone en Terrordom. Det mener professor i internasjonal rett ved Sapienza-universitetet i Roma, Enzo Cannizzaro. Han sier til NRK at Norge kan nekte å ta ham imot igjen fordi han er utvist.

Hegnar.no - 15 juli 19 kl. 17:34

Mulla Krekar anker italiensk Terrordom

Mulla Krekar er dømt til tolv års fengsel for terrorplanlegging, melder italienske medier. Det er to år lenger enn aktors påstand. Han anker dommen..

VG - 06 mai 19 kl. 13:52

Libaneser anker Terrordom på elleve og et halvt års fengsel

En 35 år gammel libaneser er i Oslo tingrett dømt til elleve og et halvt års fengsel for terrorforbund og deltakelse i en terrororganisasjon, melder TV 2..

Aftenposten - 11 juni 18 kl. 17:41

Akilov anker ikke Terrordom

Rakhmat Akilov anker ikke dommen for lastebilangrepet i Stockholm. Usbekeren ble sist uke dømt til fengsel på livstid og utvisning fra Sverige..

P4 - 11 juni 18 kl. 17:42

Anker ikke Terrordom i Sverige

Rakhmat Akilov som er dømt til livstid i fengsel for terrorangrepet i Stockholm i april i fjor har bestemt seg for å ikke anke dommen. Det melder svenske TT. Da han fikk dommen tok han noen dagers betekningstid på om han ville anke.

NRK - 20 april 16 kl. 17:30

Terrordom til Høyesterett

Tre menn dømt for terrortilknytning og for å ha støttet IS i Syria, får ankene sine behandlet i Høyesterett. Borgarting lagmannsrett dømte dem til fengsel i mellom fire år og ni måneder og åtte måneder. Det er kun straffeutmålingen som skal behandles..

Hegnar.no - 07 nov. 15 kl. 07:23

Røde Kors kritiserer norsk Terrordom

Røde Kors mener en norsk dom for terrortilknytning strider med folkeretten fordi den slår fast at det er ulovlig å drive med helsehjelp på vegne av væpnede grupper..

Aftenposten - 17 juli 15 kl. 10:41

Syria-farer (24) anker Terrordom

En 24 år gammel mann som i Oslo tingrett ble dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i og støttet IS og Nusrafronten i Syria, anker dommen..

Dagbladet - 17 juli 15 kl. 10:38

Syria-farer Ishaq Ahmed (24) anker Terrordom

- Mener han er dømt for handlinger han ikke har begått..

P4 - 17 juli 15 kl. 10:26

Anker Terrordom

24-åringen som er dømt i Oslo tingrett til 8 år i fengsel for å ha vært fremmedkriger i Syria, anker dommen. Det sier Ishaq Ahmeds forsvarer, Thomas Randby, til P4-Nyhetene. Ahmed er den første norske fremmedkrigeren som dømmes for terrorplanlegging og støtte til IS.

NRK - 17 juli 15 kl. 10:18

24-åring anker Terrordom

Den 24-åringe mannen som er dømt i Oslo tingrett til 8 år i fengsel for å ha vært fremmedkriger i Syria, anker dommen, opplyser hans forsvarer, Thomas Randby..

NRK - 08 mai 15 kl. 15:18

Aktor fornøyd med Terrordom

Aktoratet er fornøyde etter tre nordmenn er dømt for IS-tilknytning. – Det er tett opp til fullt medhold her. Det er en helt ny straffebestemmelse, så dette er et godt resultat, sier førstestatsadvokat Jan F.

Aftenposten - 08 mai 15 kl. 15:09

Historisk, norsk Terrordom. Tre menn dømt for å støtte IS.

For første gang i Norge er tre menn blitt dømt for å ha støttet terrorgruppen Den islamsk stat (IS). Dommen blir anket..

Aftenposten - 08 mai 15 kl. 15:09

Historisk, nordisk Terrordom: Tre norske menn dømt for å støtte IS

For første gang i Norge er tre menn blitt dømt for å ha støttet terrorgruppen Den islamsk stat (IS). Dommen blir anket..

NRK - 26 des. 14 kl. 18:20

Terrordom for kvinnelige sjåfører

To kvinner skal stilles for en terror-domstol i Saudi-Arabia anklaget for å kjøre bil ulovlig. Loujain al-Hathloul (25) og Mayasa al-Almoudi (33) har sittet i varetekt i snart én måned..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt