Tenåring

Thursday, 09 February, 01:07

Nyheter om Tenåring

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 dec 22 kl. 16:43

Tenåring tiltalt for knivstikking

En Tenåring er tiltalt for å ha knivstukket en annen gutt i tenårene i Kristiansund. Tenåringen skal ha blitt knivstukket i armen, og fikk et langt kutt, ifølge tiltalen. Hendelsen skjedde i oktober i år.

Aftenposten - 05 feb 23 kl. 19:15

Frem til hun ble Tenåring, levde datteren vår et vanlig liv. Så endret alt seg.

Frem til hun ble Tenåring, levde datteren vår et vanlig liv. Så endret alt seg..

NRK - 16 dec 22 kl. 20:37

Tenåringer mistenkt etter brann

To Tenåringer har fått status som siktet etter brannen på Charlottenlund ungdomsskole i Trondheim 1. desember. De to er henholdsvis i starten og slutten av tenårene.

NRK - 05 dec 22 kl. 09:37

Siktet for kroppsskade

En Tenåring er siktet for kroppsskade etter at en gutt i tenårene ble funnet skadet ved Åpta i Farsund natt til mandag. Det sier politiadvokat Svein Håland, i Agder politidistrikt. I tillegg er tre Tenåringer innbrakt av politiet og mistenkt for kroppsskade.

NRK - Igår: 09:14

Palestinsk Tenåring drept av israelske soldater

n palestinsk 17-åring ble skutt og drept da israelske soldater tirsdag rykket inn i Nablus på den okkuperte Vestbredden, ifølge palestinske myndigheter. – 17 år gamle Hamza Amjad al-Ashqar ble drept av en kule i ansiktet, ifølge Palestinas helsedepartement. Den israelske hærledelsen har ikke kommentert hendelsen, men sier at de undersøker saken.

NRK - 09 jan 23 kl. 14:00

18-åring tiltalt for drapsforsøk

En 18 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på en Tenåring på Stovner i fjor sommer. Det skriver Aftenposten. Det var 30 august at Tenåringen ble knivstukket og kritisk skadet.

Aftenposten - 29 jan 23 kl. 11:57

15-åring skutt og drept. Stockholm får ikke slutt på voldsbølge.

En Tenåring er pågrepet etter drapet på 15 år gammel gutt sør for Stockholm lørdag..

VG - 11 timer siden

Tenåring omkom: – Man blir ekstra berørt når det er så unge mennesker

Drukningsulykken hvor en 15 år gammel gutt døde tirsdag, preger det lille lokalsamfunnet i Modalen kommune..

VG - 02 feb 23 kl. 12:00

Miriams historie

20 år etter at hun som Tenåring varslet om grenseoverskridende atferd og seksuelt krenkende handlinger i terapirommet, forteller Miriam sin historie i VG..

Dagbladet - 31 jan 23 kl. 22:15

Terroriseres av psykopat

Ta enn selvbiografisk historie om å være skeiv Tenåring. Flett inn en grøsser om en psykopatisk massemorder. Dryss over rikelig med dop og valium, så har du Bret Easton Ellis første nye roman på 13 år..

NRK - 30 jan 23 kl. 04:52

Tenåring risikerer flere år i fengsel for å ha kritisert Russlands krig i Ukraina

En 19 år gammel russisk kvinne har blitt dømt av russiske myndigheter for å ha brutt loven om hva som ytres om den russiske hæren. Hun skal ha publisert negative omtaler om Russlands krig mot Ukraina på sosiale medier. Hun har også en anti-Putin-tatovering på den ene ankelen sin, skriver CNN.

VG - 03 jan 23 kl. 12:50

Tenåring siktet for drapsforsøk i Stavanger

En gutt i tenårene er siktet for drapsforsøk etter at politiet fikk melding om at en jevnaldrende gutt var utsatt for vold utenfor sitt hjem i Stavanger mandag kveld..

VG - 28 jan 23 kl. 21:48

Tenåring skutt og drept utenfor Stockholm

En gutt under 18 år døde etter at han ble skutt i Skogås utenfor Stockholm. Politiet jakter gjerningsperson..

NRK - 14 nov 22 kl. 14:57

Drapsforsøksiktet mann i Bergen etterforskes for flere forhold

En mann i 30-årene er nå både siktet for drapsforsøk og under etterforskning for flere andre saker etter at han angrep en Tenåring med øks i oktober. Det skriver Bergens Tidende. – Det ble som kjent beslaglagt en rekke økser hos siktede.

NRK - 18 dec 22 kl. 18:00

Tenåring siktet etter at båt med migranter forliste

En Tenåring er siktet av britisk politi etter at en båt med migranter forliste og fire personer døde i Den engelske kanal. Båten som var fullpakket med mennesker, fikk problemer tidlig onsdag, og det ble iverksatt en redningsaksjon der både franske og britiske marinefartøyer, kystvakt og fiskebåter deltok. Den 19 år gamle gutten er siktet for å ha vært med på å arrangere den ulovlige overfarten til England.

NRK - 23 jan 23 kl. 02:50

Tenåring omkom i trafikkulykke

En 18 år gammel mann er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Gjesdal i Rogaland søndag kveld. Sør-Vest politidistrikt opplyser at mannens pårørende er varslet. Bilen kjørte ut av veien og inn i ett tre.

NRK - 15 dec 22 kl. 20:20

Tenåring blant de omkomne i Den engelske kanal

En av de fire migrantene som døde i Den engelske kanal er Tenåring. Båten de reiste i gikk rundt i det iskalde vannet..

NRK - 11 dec 22 kl. 02:31

Tenåring stanset med ni personer i bilen

En Tenåring uten førerkort ble like etter midnatt natt til søndag stanset av politiet på Nøtterøy i Vestfold. I bilen registrert for fem, var det presset inn ni personer. Gutten er mindreårig og hadde dermed ikke førerkort, og politiet tror han var ruspåvirket.

NRK - 12 jan 23 kl. 12:24

Tenåring knivstukket flere ganger

En 19 år gammel mann kom til St. Olavs hospital i 12.30-tiden onsdag med flere knivstikk.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 10 jan 23 kl. 20:19

Tysk Tenåring siktet for å ha drept lærer

En 17 år gammel skoleelev er pågrepet og siktet for å ha knivdrept en lærer på en videregående skole utenfor Münster i Tyskland, opplyser politiet. Læreren, en 55 år gammel kvinne, var alene i klasserommet på yrkesskolen i byen Ibbenbueren da hun ble angrepet med kniv. Politiet opplyser at det var 17-åringen selv som varslet nødetatene om hendelsen og at han ikke motsatte seg arrest da politiet ankom stedet.

NRK - 25 okt 22 kl. 11:59

Skal ha angrepet Tenåring med øks – blir løslatt

En mann i 30-årene siktet for drapsforsøk på Hjellestad i Bergen blir løslatt fra varetekt. Det har Gulating lagmannsrett i dag bestemt. Mannen skal ha brukt øks mot en Tenåring forrige helg, og ble fengslet i en uke fra søndag 16.

NRK - 03 jan 23 kl. 12:06

Tenåring siktet for drapsforsøk i Stavanger

Politiet har pågrepet og siktet en 16 år gammel gutt etter at en gutt (16) ble utsatt for vold utenfor hjemmet sitt i Stavanger mandag kveld. – Han er siktet for drapsforsøk, sier politiadvokat Torbjørg Ristesund i en pressemelding. Nå sitter den siktede gutten på politihuset i Stavanger, hvor Barnevernsvakten bistår politiet.

NRK - 18 okt 22 kl. 11:22

TV 2: Mann sikta for drapsforsøk på Tenåring

Mannen i slutten av 30-åra blei pågripen på fredag etter eit økseangrep mot ein Tenåring i Bergen. Det stadfestar Vest politidistrikt til TV 2. Siktinga er på bakgrunn av mellom anna medisinske funn og nye opplysningar i saka.

NRK - 05 dec 22 kl. 06:04

Tenåring fløyet til sykehus etter vold

En gutt i tenårene er fløyet med luftambulanse til Stavanger universitetssykehus etter å ha blitt utsatt for vold ved Åpta i Farsund natt til mandag, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent. En gutt er pågrepet i saken og tre andre er innbrakt til politiet..

NRK - 27 nov 22 kl. 20:14

Mindreårige skal ha ranet mindreårig

Politiet i Sør-Vest tok søndag kveld inn to antatte gjerningspersoner til avhør etter at en Tenåring skal ha blitt ranet i nærheten av Mosvatnet i Stavanger. Avhør med antatte gjerningspersoner og vitner er gjennomført. Alle de involverte er mindreårige og barnevernet er koblet inn, melder politiet.

NRK - 21 nov 22 kl. 10:08

«Ring-på-spring»-volden: Politiet mener denne øksen ble brukt

Politiet mener at siktede brukte den avbildede øksen mot den fornærmede i voldshendelsen på Hjellestad 14. oktober. En Tenåring ble angrepet med øks og sendt til sykehus, angivelig etter å ha lekt «ring-på-spring» på huset til den siktede mannen.

NRK - 21 nov 22 kl. 14:20

To menn og en Tenåring lynsjet i Mexico

To menn og en Tenåringsgutt som var anklaget for ran, ble lynsjet i Mexico. De er landets foreløpig siste ofre for brutal gatejustis. Påtalemyndigheten i delstaten Mexico etterforsker angrepet på de tre sist lørdag i Chalco i nærheten av Mexico by.

NRK - 21 nov 22 kl. 05:21

Tenåring stukket i armen

Politiet rykket ved 01.40-tiden i natt ut til Husvik i Tønsberg etter melding om en voldshendelse på en privatadresse. En mann i tenårene var stukket med en skarp gjenstand i armen og ble kjørt til akutten for behandling.

VG - 06 dec 22 kl. 06:44

Tenåring skutt av politiet i Hellas: Skal ha stjålet drivstoff

Skytingen har utløst demonstrasjoner flere steder i Hellas. Den 16 år gamle gutten skal være kritisk skadet..

NRK - 18 okt 22 kl. 11:22

Mann sikta for drapsforsøk etter «ring og spring»

Mannen i slutten av 30-åra som blei pågripen fredag etter eit økseangrep mot ein Tenåring i Bergen er no sikta for drapsforsøk. Det stadfestar politiadvokat Farzad Izadi i Vest politidistrikt til NRK. – Det er basert på forklaringar frå vitne og medisinske funn at vi no meiner det er riktig å endre siktinga, seier Izadi.

NRK - 18 okt 22 kl. 11:22

Mann sikta for drapsforsøk etter «ring på spring»

Mannen i slutten av 30-åra som blei pågripen fredag etter eit økseangrep mot ein Tenåring i Bergen er no sikta for drapsforsøk. Det stadfestar politiadvokat Farzad Izadi i Vest politidistrikt til NRK. – Det er basert på forklaringar frå vitne og medisinske funn at vi no meiner det er riktig å endre siktinga, seier Izadi.

NRK - 16 okt 22 kl. 10:03

Skal ha brukt øks mot Tenåring

Mannen i 30-åra som vart arrestert på Hjellestad fredag kveld etter alvorleg vald skal ha brukt øks mot ein Tenåring. Det melder BT. Hendinga oppstod i 23-tida fredag kveld.

VG - 02 dec 22 kl. 23:26

Tenåring siktet etter drap på høygravid kvinne

En tredje mann (18) ble denne uken siktet og avhørt etter at en høygravid kvinne ble knivstukket og drept i Danmark tidlig i november. Kvinnens ufødte barn døde fem dager etter angrepet..

NRK - 10 okt 22 kl. 04:53

Tenåring tatt etter voldssak i Gjøvik

Politiet pågrep litt over midnatt en gutt i slutten av tenåra, som var involvert i en voldshendelse på Circle K i Gjøvik tidligere søndag kveld. Gutten ble tatt på Raufoss og kjørt til arresten i Hamar. Ved 19-tida søndag kveld ble en gutt i slutten av tenåra slått ned av flere andre unge gutter i Gjøvik.

Aftenposten - 07 okt 22 kl. 08:09

Tenåring skutt og drept i Södertälje – tredje skytedrap i byen på en uke

En 19-åring er drept og en annen Tenåring skadet i en ny skyteepisode i Södertälje..

VG - 21 nov 22 kl. 09:57

Reagerer på bruk av politiinformant med utviklingshemming

Bård Lanes fungerte som informant for politiet i Tønsberg, selv om han som Tenåring fikk diagnosen lett psykisk utviklingshemmet. Det får flere eksperter til å reagere..

VG - 16 okt 22 kl. 12:20

Mann i 30-årene fengslet etter vold med øks mot Tenåring

Politiet mener mannen i 30-årene brukte øks mot Tenåringen etter at en gruppe ungdommer drev med «ringepigg»..

NRK - 10 nov 22 kl. 02:42

Warren Beatty saksøkt for sex med mindreårig

Skuespilleren Warren Beatty er saksøkt av en kvinne som hevder at han lurte henne til sex da hun var ung Tenåring i 1973. Kvinnen hevder at hun møtte Beatty da hun var 14 eller 15 år gammel, for nesten 50 år siden. Hun sier han inviterte henne til hotellrommet sitt, på bilturer og til slutt overtalte henne til sex.

NRK - 14 okt 22 kl. 10:10

Tenåring siktet etter knivstikkinger i Porsgrunn

En gutt i tenårene er siktet for kroppsskade etter at to jevnaldrende gutter ble knivstukket i Porsgrunn torsdag kveld. Siktede er foreløpig ikke avhørt. – Han er foreløpig siktet for to tilfeller av kroppsskade ved bruk av kniv, sier politiadvokat Kjetil Ove Ljosåk i Sørøst politidistrikt til VG..

Dagbladet - 03 nov 22 kl. 10:55

Tenåring mistet mobilen - falt i døden

Døde etter fall fra fjerde etasje..

NRK - 30 okt 22 kl. 11:11

Tenåring mistenkt for eggkasting – slått ned

En 15 år gammel gutt skal ha blitt slått og sparket av en voksen mann i Bergen lørdag kveld. Mannen beskyldte gutten for å kaste egg på huset hans. – Hendelsen ble meldt til oss i ettertid.

NRK - 16 okt 22 kl. 11:56

Mann i 30-åra fengsla etter vald med øks mot Tenåring

«Ring på og spring» utløyste ei alvorleg valdshending fredag kveld. Ein 15 år gamal gut blei angripen med øks og send til sjukehus. – Mannen skal ha angripe den eine ungdomen med ei øks, seier politiadvokat Ingeborg Drægebø..

NRK - 11 okt 22 kl. 06:54

Sparket en annen mann i hodet og fengslet i fire uker

En 20-åring fra Elverum er varetektsfengsla i fire uker, etter at han sto bak omfattende vold mot en Tenåring ved 23-tida fredag kveld. 20-åringens forsvarer, advokat Jostein Løken ønsker ikke å kommentere saken til Østlendingen. Offeret skal blant annet ha blitt sparket i hodet mens han lå på bakken.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com