Tar

Saturday, 18 September, 02:34

Nyheter om Tar

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 22:22

Facebook Tar grep mot bevegelse

Facebook Tar i bruk hardere grep for å stenge ned brukerkontoer som er tilknyttet den tyske Querdenken-bevegelsen. Det omfatter koronavirusfornektere, vaksinemotstandere og ytre-høyre aktivister. – Det er Facebooks første målrettede handling mot en gruppe som de omtaler gjør «koordinert sosial skade», sier selskapets sikkerhetspolitikk, Nathaniel Gleicher, til nyhetsbyrået DPA.

NRK - Igår: 08:59

Australia skal bygge atomubåTar

Australia skal byggje tolv atomdrivne ubåTar saman med USA og Storbritannia. Det sa leiarane for dei tre landa onsdag. Partnarskapet får namnet Aukus og opnar for at dei tre landa kan dele teknologi om blant anna nettsikkerheit, kunstig intelligens, undervassystem og gi moglegheit for å nå mål langt vekke.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:23

Giske Tar farvel

Mange spådde Trond Giske som Arbeiderpartiets neste statsministerkandidat – men slik ble det ikke. NRK har møtt ham på Arbeiderpartiets valgvake i Trondheim. Her ser Giske på at Arbeiderpartiet under Støre går mot drømmeregjering, mens han selv ikke Tar gjenvalg..

Klartale - 10 sep 21 kl. 10:14

Biden krever at 100 millioner Tar vaksinen

Joe Biden innfører nå strengere krav enn noensinne. Han sier de som ikke Tar vaksinen «kan gjøre stor skade»..

E24 - 08 sep 21 kl. 23:05

Får ikkje ladestøtte til hurtigbåTar. No stoppar arbeidet med nye båtanbod. – Dette er krise.

– Dette er krise, seier Marthe Hammer (SV). Ho frykTar no drift av gamle snøggbåTar med store klimautslepp i mange år framover..

NRK - 08 sep 21 kl. 18:20

Stortinget Tar sin del av ansvaret

Ap-politikar Inge Tellef Mørland fekk gratis pendlarleilegheit i Oslo av Stortinget, samtidig som han eigde ei leilegheit i byen. Han var folkeregistrert og budde i Arendal. Tysdag sa Stortinget at Mørland ikkje hadde rett på pendlarbustad.

NRK - 4 timer siden

Frankrike henTar heim ambassadørar

Frankrike henTar heim ambassadørane sine i USA og Australia etter at sistnemnde droppa ubåtavtalen med Frankrike. Australia valte heller å inngå ei forsvarsavtale med USA og Storbritannia. Det inneber at Australia skal bygge tolv atomdrivne ubåTar, noko som sat ein stoppar for storkontrakten på 40 milliardar dollar med Frankrike.

E24 - 13 timer siden

Det kan være lurt å kaste seg inn i den siste gjenåpningsbilen

Det virker som om aksjemarkedet Tar høyde for et resultatvarsel fra Kongsberg Automotive som så langt ikke har kommet..

VG - 16 timer siden

Bastholm møter Støre: – Vi Tar skogen fatt

Jonas Gahr Støre og MDGs partileder Une Bastholm møttes fredag til en tur i skogen. – Barn og unge trenger at vi handler for klima nå, sier MDG-lederen i forkant av møtet..

NRK - Igår: 20:49

Utreder Nord-Norgebanen

Statens vegvesen utreder nå hvor en eventuell Nord-Norgebane skal gå. Utredningen skal være ferdig i 2023. Etterpå skal det gjennomføres en ekstern kvalitetssikring og høring av utredningen, før regjeringen Tar stilling til anbefalingene i den..

NRK - Igår: 13:40

ECDC: Viken fylke mørkerødt

Det europeiske smittevernbyrået ECDC har oppdatert det ukentlige smittekartet for Europa. I Norge skifter Vestland farge fra rødt til oransje, mens Viken går fra rødt til mørkerødt. Ellers i Europa går Latvia fra oransje til rødt, mens Island går fra rødt til oransje.

NRK - Igår: 11:54

Norske sanitetsbidraget får medalje

På fredag Tar det norske sanitetsbidraget i mot sin tredje kontingent medalje for innsatsen i Afghanistan, skriv forsvaret. 66 personar vil få Forsvarets operasjonsmedalje på Akershus festning. Noreg stilte med eit sanitetsbidrag som drifta sjukehuset ved den internasjonale lufthamna i Kabul frå mars 2020 til august 2021..

NRK - Igår: 08:25

Fosterborn blir stengt ute

Fosterheimsforeininga meiner det er eit problem at fosterborn blir utestengt frå helsehjelp og digitale tenester som Vipps. Born under 16 år som er under offentleg omsorg må ha skriftleg samtykke frå barnevernet for å få koronavaksine, og det Tar tid. I tillegg blir dei stengt ute frå Vipps, fordi barnevernet også må gi skriftleg fullmakt til bank-id.

E24 - 03 sep 21 kl. 06:01

Japanske aksjer stiger etter at statsministeren varsler at han ikke Tar gjenvalg

Statsminister Yoshihide Suga overrasket partisekretæren med å varsle at han ikke Tar gjenvalg som leder, for heller å fokusere på politikk rundt coronaviruset..

NRK - 02 sep 21 kl. 21:55

Solberg Tar selvkritikk

– Grønt nivå har blitt for kaotisk, testsystemene har ikke fungert godt nok – det Tar vi selvkritikk på, erkjenner statsminister Erna Solberg (H), sier statsminister Erna Solberg. Dette etter å ha blitt konfrontert med kritikk fra Ap-leder Jonas Gahr Støre om regjeringens koronahåndtering den siste måneden. Men hun la til at Norge gjentatte ganger er blitt kåret til ett av de beste landene å bo i under pandemien.

NRK - I førrgår: 10:33

EU-leder varsler felles beredskap

Europakommisjonens leder varslet onsdag en ny beredskapsmyndighet for helsekriser for å være bedre rustet mot en ny pandemi. – Vi jobber med en europeisk helseunion – også for verdens skyld. Vi har vist at vi er best når vi jobber sammen, sa Europakommisjonens president Ursula von der Leyen, som også lovet 200 millioner ekstra vaksinedoser til land utenfor unionen.

NRK - 15 sep 21 kl. 01:58

Spears: – Jeg kommer tilbake

Britney Spears' Instagram-konto var slettet tirsdag kveld norsk tid. Natt til mandag kunngjorde den kjente popartisten på Instagram at hun hadde forlovet seg med kjæresten Sam Asghari. Spears advokat, Mathew Rosengart, bekrefter at hun har valgt å ta en pause, skriver Page Six.

NRK - 14 sep 21 kl. 05:05

sammenstøt i Peru

Et antatt medlem av Lysende sti-geriljaen i Peru er drept i sammenstøt med soldater og politi, opplyser hæren i landet. Sammenstøtet skjedde i jungelregionen Junin, et sted kjent for kokaindyrking. Våpen og kommunikasjonsutstyr ble tatt fra den drepte mannen, ifølge hærens uttalelse.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:17

Her Tar det av på Rødts valgvake

Rødt får en oppslutning 4,6 prosent og kan med det gå fra én til åtte representanter på Stortinget, ifølge prognosen fra Valgdirektoratet klokka 21.45. På Rødts valgvake stod jubelen i taket da de første tallene ble kjent klokken 21..

NRK - 13 sep 21 kl. 20:36

Bergstø: Mye på spill

– Jeg synes sannelig det oser forandring her, gjør det ikke det? Slik åpnet nestleder i SV, Kirsti Bergstø, sin tale til et jublende publikum på Rockefeller i Oslo. Meningsmålingene er usikre, men for SV har de pekt oppover siden forrige stortingsvalg.

VG - 13 sep 21 kl. 17:43

Tar oppgjør med Vålerenga-stilen: – Jeg hadde sytten ballkontakter. Det er jævlig lite

VALLE (VG) Amor Layouni (28) mener han er den samme som han var i Bodø/Glimt – selv om leveransen er mer enn halvert. Nå er han kritisk til hvordan laget utnytter repertoaret hans..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 17:43

Tar oppgjør med Vålerenga-stilen: – Jeg hadde sytten ballkontakter. Det er jævlig lite

VALLE (VG) Amor Layouni (28) mener han er den samme som han var i Bodø/Glimt – selv om leveransen er mer enn halvert..

NRK - 13 sep 21 kl. 16:08

Regn hjelper i kampen mot skogbrann

7.700 hekTar er rasert av brannen i fjellkjeden Sierra Bermeja sør i Spania i løpet av de siste fem dagene. Området som er berørt av brannen, er doblet de siste to dagene.

E24 - 13 sep 21 kl. 08:32

Ida Lerner blir ny finansdirektør i DNB

OtTar Ertzeid slutter som finansdirektør i DNB, og Ida Lerner Tar over fra 1. november..

VG - 11 sep 21 kl. 20:04

«Skal vi danse»: Elin Ørjasæther røk ut

Kommentator Elin Ørjasæter røk ut av kveldens “Skal vi danse”. - Er det lov å si at dette har vært så gøy! Jeg er ikke så deppa.

Klartale - 11 sep 21 kl. 15:15

Ni av ti har fått første dose

90 prosent av folket over 18 år har fått første dose med korona-vaksine. Norge er et av landene hvor flest folk Tar vaksinen..

NRK - 11 sep 21 kl. 14:14

Sender ut 5 millioner selvtester

Den kommende uka sender Helsedirektoratet ut 5 millioner selvtester. En selvtest er en test der personer uten helsefaglig utdanning selv Tar en prøve og tolker testsvaret på egenhånd. 3 millioner sendes rett ut til kommunene, mens 2 millioner sendes til det nasjonale lageret.

E24 - 11 sep 21 kl. 13:14

Storbank mener «hauken» Olsen Tar riktig rentegrep

Den norske og svenske sentralbanken har helt ulike planer for å takle høye boligpriser, lav prisvekst og økende vekst, påpeker HSBC. Norges Banks planer om å heve renten er riktig vei å gå, mener storbanken..

Dagbladet - 11 sep 21 kl. 12:53

- Propaganda

Hadia Tajik (Ap) Tar et kraftig oppgjør med Høyres påstand om at formueskatten diskriminerer norske eiere. Finansminister Jan Tore Sanner (H) mener Ap-nestlederen avslører hvor lite hun vet om privat verdiskaping..

VG - 11 sep 21 kl. 12:58

Jevneste tabelltopp på 29 år – Helland tror Glimt er sterkere enn RBK og Molde

Ikke siden 1992 har det vært jevnere i topp seks-sjiktet i Eliteserien. Pål André Helland (31) tror Bodø/Glimt Tar innersvingen på Molde og Rosenborg – og hans egen klubb Lillestrøm..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 11:47

Brann har hentet fem nye midstoppere. Det Tar 20-åringen som en beskjed.

Fjorårets beste Brann-spiller vil vurdere fremtiden sin..

NRK - 11 sep 21 kl. 10:40

Korona kan gi resultatforsinkelser

Valgmedarbeiderne må holde ekstra avstand fra hverandre når de teller opp stemmene. Det kan gi forsinkelser i valgresultatet på mandag. – Det er viktig at valgmedarbeiderne holder avstand og ivareTar smittevern også når de teller stemmene.

E24 - 11 sep 21 kl. 08:00

Vi trenger flere kvinner som Tar gründerspranget

Norge trenger gründerne. De som tør å ta sats og prøve noe nytt. Som har en knakende god idé.

NRK - 10 sep 21 kl. 20:05

Støre lukker døra for Rødt og MDG

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier under kveldens partilederdebatt at hans regjeringsalternativ er Ap, Senterpartiet og SV. – Det ser ut som velgerne synes det er et godt alternativ. Ikke Rødt, de vil ikke i regjering med noen og det er for store forskjeller.

E24 - 10 sep 21 kl. 15:42

To steg nærare karbonfagst og skattejakt på havbotnen

– Dette er norsk sokkel i versjon 2.0, seier olje- og energiministeren. No Tar ho steg på vegen til meir karbonfangst og ny mineralutvinning..

NRK - 10 sep 21 kl. 14:38

Ny regjering i Libanon

En ny regjering er på plass i Libanon, 13 måneder etter at den forrige gikk av. Regjeringsdannelsen ble kunngjort av presidentens kontor fredag etter et møte mellom den nominerte statsministeren Najib Mikati og president Michel Aoun. Prosessen har vært preget av langdryge forhandlinger mellom landets ulike politiske fløyer, som har drevet med pruting og kjøpslåing i en rekke spørsmål for til slutt å bli enige.

VG - 10 sep 21 kl. 12:36

Sjefen til Dennis Hauger: – Han var en guttunge. Nå er han en mann.

Mannen som avgjør fremtiden til Dennis Hauger (18), Helmut Marko (78), heller kaldt vann i blodet på nordmenn som Tar det som en selvfølge at Norges stortalent skal bli Formel 1-fører..

Dagbladet - 10 sep 21 kl. 11:12

Oppskrift på en vidunderlig verden

Bjørn H. Samset kan enormt mye om klima. Nå Tar prøver han å løse klimakrisen på forskudd..

VG - 10 sep 21 kl. 07:59

VG mener: Viktig vern

I siste valgkampuke Tar Regjeringen sats og foreslår ti nye nasjonalparker..

E24 - 10 sep 21 kl. 06:58

Eks-klimaminister Tar oppgjør med MDG: – Merkelig og umodent

Norges tidligere klimaminister Vidar Helgesen kaster seg inn i oljeskatt-debatten – og går hardt ut mot MDG etter påstander om bløff og grønnvasking. Partiet «løsriver seg fra realitetene», sier han..

NRK - 09 sep 21 kl. 23:14

Biden lover billigere koronatester

USAs president Joe Biden presenterte i kveld nye råd mot koronasmitten. Han kom med sterke oppfordringer om at alle amerikanere over 12 år vaksinerer seg, noe som ifølge ham er den eneste veien ut av krisen. Han oppfordret alle foreldre til å sørge for at tenåringer Tar vaksinen.

NRK - 09 sep 21 kl. 23:14

Biden med nye korona-råd for USA

USAs president Joe Biden presenterte i kveld nye råd mot koronasmitten. Han kom med sterke oppfordringer om at alle amerikanere over 12 år vaksinerer seg, noe som ifølge ham er den eneste veien ut av krisen. Han oppfordret alle foreldre til å sørge for at tenåringer Tar vaksinen.

NRK - 09 sep 21 kl. 23:14

Biden: Vaksinemotstand er hindringen

USAs president Joe Biden presenterte i kveld nye råd mot koronasmitten. Han kom med sterke oppfordringer om at alle amerikanere over 12 år vaksinerer seg, noe som ifølge ham er den eneste veien ut av krisen. Han oppfordret alle foreldre til å sørge for at tenåringer Tar vaksinen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt