Tar

Sunday, 14 April, 08:47

Nyheter om Tar

NRK - 21 timer siden

Mekling i gang for hotell- og restaurantbransjen

Meklingen er i gang i lønnsoppgjøret for ansatte i hoteller, restauranter og flycatering. Om partene ikke blir enige, blir det streik mandag. Partene møttes lørdag formiddag på Riksmeklerens kontor.

Aftenposten - I førrgår: 07:26

Høyre-nestleder Tina Bru Tar ikke gjenvalg til Stortinget

Høyres nestleder Tina Bru Tar ikke gjenvalg til Stortinget, sier hun til VG..

NRK - I førrgår: 06:06

VG: Høyre-nestleder Tina Bru Tar ikke gjenvalg til Stortinget

VG: Høyre-nestleder Tina Bru Tar ikke gjenvalg til Stortinget.

VG - 08 apr 24 kl. 14:49

Sprudlende Ildhusøy om bryllupsplanene: – Jeg har meldt ham ut

Celin Bizet Ildhusøy (22) Tar ansvar i et norsk landslag som sliter med skader på de største stjernene. Hun Tar også styringen i bryllupsplanene med herrelandslagets Aron Dønnum (25)..

NRK - 27 mar 24 kl. 12:29

Tar avstand fra demonstrasjon: – Det ødelegger for alle palestinere

Leder for aksjonsgruppa «Hjerte for Palestina», Janne Løken, sier at de Tar avstand fra eskaleringen på demonstrasjonen i Skien i går. Over 200 demonstranter samlet seg foran Skagerak Arena for å protestere mot at Israels G19-landslag fikk spille på Odds hjemmebane. Demonstrantene var aggressive og angrep journalister på stedet.

Dagbladet - 05 apr 24 kl. 05:15

Tar turistgrep

I fjor fant lokalbefolkningen bæsj i hagene sine. Nå Tar stavkirka grep med midlertidige toaletter og begrensninger på antall busser..

Klartale - 04 apr 24 kl. 13:04

Delte meninger om når kvinner skal få ta abort

«Hele ideen om at en kvinne har rett til å bestemme over sin egen kropp, og at hun kan gjøre som hun vil med den, er helt absurd».Når skal en kvinne få avbryte en graviditet? I dag kan den gravide selv velge abort til og med uke 12.

VG - 04 apr 24 kl. 10:29

PST Tar over begge trusselsakene mot Stortinget

Stortinget ble stengt ned i flere timer onsdag etter trusler. Nå Tar PST over etterforskningen av begge sakene..

VG - 03 apr 24 kl. 18:59

NÅ: Anne Lindmo Tar farvel med «Lindmo»

Onsdag kveld Tar Anne Lindmo farvel med «Lindmo». Etter 12 år og 25 sesonger er den aller siste «Lindmo» snart ferdig innspilt og i boks..

Klartale - 03 apr 24 kl. 12:37

Hva handler politivoldsaken om?

Politimannen er tiltalt for å ha brukt vold mot to personer. En video viser at han slår og bruker makt. Hendelsen skjedde 30.

VG - 16 timer siden

Alfie Haaland svarer Keane: – Har en litt annen agenda

(Manchester City - Luton) Alfie Haaland, far til Erling, Tar kritikken mot sønnen med knusende ro – og sender et stikk til sjefskritiker Roy Keane..

Aftenposten - 16 timer siden

Alfie Haaland svarer Keane: – Har en litt annen agenda

(Manchester City - Luton) Alfie Haaland, far til Erling, Tar kritikken mot sønnen med knusende ro – og sender et stikk….

NRK - 22 timer siden

En død, ti skadd i ulykke med taubane i Tyrkia

En person er død og ti skadd etter en ulykke med en taubane i Antalya i Tyrkia 24 vogner på taubanen ble hengende i lufta etter ulykken fredag, og 16 timer senere satt fortsatt et 60-tall mennesker fast i ni vogner. 112 mennesker var reddet ned. Ulykken skjedde da en av vognene kjørte inn i en knekket mast.

VG - Igår: 01:23

Ekspert om iransk angrep: – Forventes at de svarer og Tar hevn

Dersom Iran ikke svarer med et angrep mot Israel virker vil de fremstå svake, sier professor Jo Jakobsen..

NRK - Igår: 00:36

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun Tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

VG - Igår: 15:38

Hvem snakker med gutta om sex?

Vi trenger at samfunnet Tar gutter sin seksualitet på alvor, og at noen snakker gutta sitt språk..

VG - Igår: 13:48

Opplysninger til VG: Vestre kan bli helseminister

Hvis Ap-nestlederen Tar over jobben til Ingvild Kjerkol kan det åpne opp for en nordnorsk næringsminister: Cecilie Myrseth..

VG - Igår: 13:15

Jojo Siwa Tar avstand fra barnestjerne-stempelet

– Jeg har alltid sett yngre ut fysisk, sier 20-åringen i ett nytt intervju..

Aftenposten - Igår: 12:49

Tar grep etter smerter

Sverre Nypan (17) måtte gå av mot Strømsgodset. Og sto helt av cupkampen mot Sverresborg..

NRK - Igår: 11:45

Tar ikke gjenvalg til Stortinget

Stortingsrepresentant Svein Harberg (H) slutter på Stortinget etter inneværende periode. Han har representert Aust-Agder Høyre på Stortinget fire perioder. Harberg er nå første visepresident..

NRK - Igår: 11:00

Ikke bestemt om hun leverer ny oppgave

Ingvild Kjerkol ble spurt om hun vil levere en ny masteroppgave. – Er du fristet til å skrive en ny oppgave? spør Nettavisen.

NRK - Igår: 10:52

Norsk studentorganisasjon: – Bra

– Vi har sett studenter bli utestengt for langt mindre tekstlikhet enn det som er funnet i Kjerkols oppgave. Det er bra Kjerkol Tar konsekvensene av å ha fusket som student. – Statsråder og studenter må behandles likt.

NRK - Igår: 09:47

Tre av fire er ikke vaksinert for å reise utenlands

75 prosent av befolkningen har ikke fulgt Folkehelseinstituttets (FHI) anbefaling om at alle voksne over 26 år Tar oppfriskningsdose av fire reisevaksiner. – Dette er jo vaksiner som ikke varer livet ut. Fra du er midt i 20-årene trenger du påfyll, og den vil jo da gi beskyttelse mot fire forskjellige sykdommer, sier avdelingsdirektør Are Stuwitz Berg i FHI til P4-nyhetene.

VG - I førrgår: 05:58

Sjokk-exit: Tina Bru Tar ikke gjenvalg

Høyre-kronprinsesse Tina Bru (37) har foretatt et dramatisk og familievarmt valg: Hun prioriterer barna fremfor Stortinget..

NRK - I førrgår: 21:24

Brudd mellom Virke og Negotia og Parat

Torsdag kveld ble det brudd i forhandlingene om funksjonæravtalene mellom Virke på arbeidsgiversiden og Negotia og Parat på arbeidstakersiden. Det var Negotia og Parat som forhandlingene med Virke. – Virke Tar dette til etterretning og vil jobbe for en enighet med hjelp av Riksmekleren, sier forhandlingsleder Daniel Fundingsrud for Virke.

NRK - I førrgår: 17:33

Rykket ut til skole etter melding om våpen

Onsdag 10. april fikk politiet melding fra en skole i Vesterålen om at en mindreårig elev skal ha vist fram et våpen til medelever i skoletiden. Det skriver politiet i Nordland i en pressemelding.

NRK - I førrgår: 13:28

Høyre om Kjerkol-saken: – Tatt uforholdsmessig lang tid å få avklart

Høyres parlamenTariske leder Jan Tore Sanner sier partiet Tar underkjenninga av Kjerkols masteroppgave til etterretning. Han er kritisk til hvor lang tid det har tatt å behandle saken: – Denne saken har nå tatt uforholdsmessig lang tid å få avklart, sier Sanner. Han sier det er statsminister Jonas Gahr Støre som må ta stilling til om Kjerkol fortsatt har tillit.

NRK - I førrgår: 11:58

Politiet ber om vitner etter voldshendelse på Majorstuen

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner til en voldsepisode som skjedde på Majorstuen natt til søndag 7. april 2024. – To personer utøvde grov vold mot det som for politiet fremstår som et tilfeldig offer, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 18 mar 24 kl. 20:37

Røde Kors-leder vil bøtelegge dumdristige fjellturister

Lederen i Vestvågøy Røde Kors, Alfred Busch, mener at det er på sin plass å gi bøter til turister som Tar unødige sjanser i fjellet. – Når folk Tar store sjanser og i tillegg setter redningsmannskapenes liv på spill, så er bøter rett. Da må det selvsagt ligge en lovhjemmel til grunn for dette, og ved tursTart må det merkes godt at Tar du turen i et gitt tidsrom, så vil det vanke bøter, sier Busch til Lofotposten.

Aftenposten - 11 apr 24 kl. 06:45

Haalands klubb ble anklaget for juks. Så ble det stille. Her er grunnene.

Premier League anklages for forskjellsbehandling. Hvorfor Tar City-saken så lang tid? Her er åtte spørsmål og svar..

VG - 10 apr 24 kl. 17:27

Kraftig vind på Østlandet: – Sikre løse gjenstander

Vinden Tar med seg trær over veier og strømlinjer..

VG - 10 apr 24 kl. 11:57

Mener TV-bilder viser klart regelbrudd: – Vet ikke hva som er lov lenger

Astrid Øyre Slind (36) mener Magni Smedås (28) brøt reglene i avslutningen av langløpet «Summit 2 Senja». Juryen Tar selvkritikk etter hendelsen..

NRK - 10 apr 24 kl. 11:01

Friidretten først ute med pengepremie for OL-gull

For første gang skal Det internasjonale friidrettsforbundet (WA) dele ut pengepremier for et OL-gull. 535.000 norske kroner venter de 48 friidrettsvinnerne.

VG - 10 apr 24 kl. 02:04

Boeing-varsler advarer om flytypene 777 og 787 Dreamliner

Ingeniøren hevder selskapet Tar snarveier som går på sikkerheten løs..

NRK - 09 apr 24 kl. 20:24

Redningsaksjon etter sakna fiskar i Ålesund

HRS har sett i gang ein redningsaksjon etter at ein eldre fiskar ikkje er kome heim for dagen. Mannen skulle ut på fiske i ålesundsområdet, og skulle vore heime tidlegare i ettermiddag. Redningsleiar Vincent Roos ved HRS seier det er sett inn to redningsskøyter, to brannbåTar og eit redningshelikopter i søket..

NRK - 09 apr 24 kl. 20:24

Mann funnet omkommet i søk etter savnet fisker i Ålesund

Hovedredningssentrtalen (HRS) satte tirsdag kveld i gang en redningsaksjon etter at en eldre fisker ikke var kommet hjem. Ved 21-tiden melder HRS og politiet at mannen er funnet omkommet ombord. Pårørende er varslet.

Klartale - 09 apr 24 kl. 14:39

Flere tusen dør av hepatitt hver dag

Helseorganisasjonen (WHO) la i dag frem en ny rapport om sykdommen hepatitt. Den viser at hepatitt er den andre viktigste årsaken til død forårsaket av virus i verden. Hver dag dør 3500 personer av sykdommene hepatitt B og hepatitt C.

NRK - 09 apr 24 kl. 13:54

Valgkomiteen i Rødt vraker Mimir

Valgkomiteen i Rødt innstiller på at Marie Sneve Martinussen velges av landsmøtet som leder i partiet. Sofie Marhaug foreslås som ny nestleder. Marhaug foreslås som en del av en nestlederduo sammen med Charlotte Therkelsen, som ble valgt som nestleder i 2023 og ikke er på valg nå.

NRK - 09 apr 24 kl. 12:47

Dommen mot Sveits er berre byrjinga, seier Greta Thunberg

Klimaforkjempar Greta Thunberg seier dommen mot Sveits i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) berre er byrjinga, ifølgje nyheitsbyrået AFP. – Dette er berre byrjinga på klimasøksmål. Over heile verda er det fleire og fleire som Tar styresmaktene sine til retten for å halde dei ansvarlege for handlingane sine, seier Thunberg.

Klartale - 09 apr 24 kl. 11:00

Færre røyker, men mange får lungekreft

Svenske forskere har forsket på lungekreft. Resultatet overrasker. Færre røyker i Sverige, men mange får fortsatt lungekreft.

VG - 09 apr 24 kl. 01:05

Russere til gatene i protest: – Hjelp oss, Putin

Minst 10.000 bolighus er oversvømt i en russisk region. Nå Tar folk til gatene i protest.

NRK - 08 apr 24 kl. 16:31

NRK legger ned «Eides språksjov»

NRK vil ikke lenger sende «Eides språksjov». Programleder Linda Eide slutter også i kanalen. Talkshowet «Eides språksjov» hadde premiere 11.

Aftenposten - 08 apr 24 kl. 14:49

Sprudlende Ildhusøy om bryllupsplanene: – Jeg har meldt ham ut

Celin Bizet Ildhusøy (22) Tar ansvar i et norsk landslag som sliter med skader på de største stjernene..

E24 - 08 apr 24 kl. 11:59

Bagorama-eier Tar over konkursrammede Morris: – Vi har lyst til å redde dem

OverTar Morris-aksjene etter en fremskyndet anbudsprosess..

E24 - 08 apr 24 kl. 09:01

Siem Offshore faller på Oslo Børs etter Kristian Siem-exit

Siem Tar med seg ni skip når han går ut av offshorerederiet han bygget opp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com