Tar

Thursday, 18 August, 05:38

Nyheter om Tar

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 aug 22 kl. 06:00

Ingen garanti for at passproblemene Tar slutt i år

Folk har ventet i lange køer for å skaffe seg nye pass det siste halvåret. Flere steder må folk vente i mange måneder for å få bestille seg et pass eller nasjonalt ID-kort. Og noen steder har alle timene fram til oktober og november vært opptatt.

Klartale - 28 jul 22 kl. 08:29

Flere menn tok sitt eget liv

Flere menn begår selvmord. I fjor døde 482 menn på denne måten. Vi må tilbake til 1990-tallet for å finne lignende tall.

Klartale - 15 timer siden

Derfor streiker lærerne

Lærere streiker. Og fra mandag blir streiken større.Hva er de uenige om.

Aftenposten - Igår: 08:42

Witzøe Tar milliardutbytte - skylder på formueskatten

Witzøe-familiens holdingselskap Kvarv endte med milliardresultat også i 2021, og Tar 1,25 milliarder i utbytte..

E24 - Igår: 08:13

Witzøe Tar milliardutbytte - skylder på formueskatten

Witzøe-familiens holdingselskap Kvarv endte med milliardresultat også i 2021, og Tar 1,25 milliarder i utbytte. Witzøe senior skylder på skatteregimet i landet for det store utbyttebeløpet..

NRK - 13 aug 22 kl. 23:13

Fiskebåt Tar inn vann etter grunnstøting

En fiskebåt har grunnstøtt og Tar inn vann ved Frøya kommune i Trøndelag. To personer er fraktet i land. – Begge personene er fraktet til land av redningsskøyta og blir ivaretatt av helsevesenet, melder Hovedredningssentralen.

NRK - 12 aug 22 kl. 12:55

Amnesty i Canada Tar avstand frå omstridt Ukraina-rapport

Amnesty International Canada skriv i ei pressemelding at dei Tar avstand frå den omstridde Amnesty-rapporten om krigen i Ukraina, som konkluderte med at det ukrainske militæret sine taktikkar set sivile liv i fare ved å setta opp militærbasar i bustadområde. – I ein kvar konfliktsituasjon er Amnestys primære fokus å beskytta menneskerettane og sivile, spesielt dei som er mest sårbare og utsette. Sjølv om dette var intensjonen med forskinga og den utvida pressemeldinga mislykkast Amnesty International på fleire fronTar, skriv leiinga i meldinga.

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 22:22

Russisk TV ryster Norge

Utenriksdepartementet Tar et kraftig oppgjør med Putin-regimet, som de mener at får stadig sterkere totalitære trekk. Blant annet Tar de for seg hatretorikk på statsstyrt russisk TV..

Klartale - 29 jul 22 kl. 06:30

Unge i Ukraina har ravefest mens de rydder i ruiner

Mer enn 200 unge ukrainere har funnet en ny måte å hjelpe landet sitt. De jobber for å rydde opp og bygge opp igjen det som ble ødelagt av soldater fra Russland.Det samme skjer hver dag.

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 07:07

Aftenposten mener: USA Tar et langt og viktig skritt i riktig retning

USA Tar et langt og viktig skritt i riktig retning..

NRK - 28 jul 22 kl. 04:47

Tyskland Tar grep for å spare energiforbruket

Flere byer i Tyskland forbereder seg på gassmangel og Tar grep for å spare på energiforbruket. Et av tiltakene er blant annet å slå av varmtvannet, melder Dagbladet. Tyskland er en stor importør av russisk gass, og onsdag ble kapasiteten i gassrørledningen Nord Stream 1 redusert fra 40 til 20 prosent, etter at russiske Gazprom gjennomførte et varslet kutt i leveransen.

NRK - 07 aug 22 kl. 21:35

Flertall i Senatet godkjentehistorisk klima- og helseplan

Et flertall i Senatet godkjente Joe Bidens store klima- og helseplan søndag, en plan med ambisiøse mål for å redusere karbonutslipp. Lovforslaget Tar sikte på å flytte forbrukerne mot grønn energi, kutte prisene på medisiner for eldre, og stramme inn på skatter og avgifter for bedrifter og rike personer. Lovforslaget ble vedtatt med 51 stemmer for, og 50 mot.

E24 - 06 aug 22 kl. 07:10

Tilbake på jobb etter utenlandsferie? Disse Tar hjemmekontoret med seg verden rundt.

Trist for at ferien er over? Stadig flere Tar jobben med seg på ferie. Men det trenger ikke bli en solskinnshistorie, advarer nomadeguru..

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 07:10

Tilbake på jobb etter utenlandsferie? Disse Tar hjemmekontoret med seg verden rundt.

Trist for at ferien er over? Stadig flere Tar jobben med seg på ferie..

NRK - 10 timer siden

Milliardsprekk for Bybanen i Bergen

Bybanens nye trasé til Fyllingsdalen i Bergen blir en milliard kroner dyrere enn budsjettert. Samtidig trekker prosjektdirektøren seg etter ti år i jobben. – Prosjektet har dessverre ikke hatt tilstrekkelig kontroll med den løpende kostnadsutviklingen, og det Tar vi selvkritikk for, skriver Håkon Rasmussen, avdelingsdirektør for mobilitet og kollektiv i Vestland fylkeskommune, i en pressemelding onsdag.

Aftenposten - 11 timer siden

Tar grep etter dødsulykken: – En vekker for oss

Langrennsstjernene fikk sjokk da en slovensk kollega omkom i en rulleskiulykke på Vestlandet sist uke..

NRK - 15 timer siden

Frp vil ha åpen høring etter brukollapsen på Tretten

Fremskrittspartiet vil ha en åpen høring i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget knyttet til brukollapsen på Tretten. – Vi har sett flere eksempler på at trebruer kollapser, nå sist den svært alvorlige hendelsen på Tretten, sier første nestleder i transport- og kommunikasjonskomiteen, stortingsrepresentant Frank Sve (Frp). Han Tar til orde for at eksisterende trebruer vurderes erstattet med nye konvensjonelle bruer i betong/stål, dersom en ikke kan garantere at disse bruene kan kollapse.

Klartale - 10 jul 22 kl. 07:00

Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden

Hva ville du gjort om vi fant ut at det finnes en jordklode som ligner på vår? Et sted hvor det finnes levende vesener? Kanskje til og med romvesen?

VG - 04 aug 22 kl. 12:53

Fotballverden Tar miljøgrep: – Et spesielt stort ansvar

Gjenbruk av drakter, solcellepanel på stadion og ermer som synliggjør klimaendringene. Flere fotballklubber Tar nå grep for å redusere sine klimautslipp..

Aftenposten - Igår: 23:27

FHI er bekymret: Få eldre Tar ny oppfriskningsdose

Folkehelseinstituttet liker ikke at få over 75 år har tatt den siste dosen med koronavaksine..

NRK - Igår: 13:09

STarter trolig riving av Tretten bru i morgen

Fagfolk fra flere miljøer jobber med å planlegge riving av brua som falt ned i elva Gudbrandsdalslågen og på E6 mandag. Arbeidet vil sannsynligvis sTarte onsdag morgen. - Dette er et komplisert arbeid.

VG - Igår: 11:50

Skeid raser mot Oslo kommune: – Tar f ... meg aldri slutt

NORDRE ÅSEN (VG) Baneproblemene til Skeid har tatt en ny vending etter kraftig nedbør i hovedstaden. Korken på kunstgresset flyter nå fritt i garderoben og utenfor banen..

Aftenposten - Igår: 11:50

Skeid raser mot Oslo kommune: – Tar f ... meg aldri slutt

NORDRE ÅSEN (VG) Baneproblemene til Skeid har tatt en ny vending etter kraftig nedbør i hovedstaden..

NRK - Igår: 10:33

Kaller inn til hastemøte om strømtiltakene

Tirsdag tok presidentskapet på Stortinget stilling til om det er nødvendig å kalle inn til et hastemøte for å vedta strømtiltak. De kom frem til at det er riktig å avbryte den møtefrie perioden for stortingsrepresentantene, og har nå kalt inn til et hastemøte. – Kraftsituasjonen er alvorlig.

Klartale - I førrgår: 19:00

Vil gi alle bedre mulighet til å ytre seg

Hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge i 2022? Mandag kom svarer fra Ytringsfrihetskommisjonen. Da leverte de sin rapport til regjeringen.

NRK - I førrgår: 18:08

Scholz: Vi må diskutere visum for russarar

I dag har det vore møte mellom dei fem nordiske statsministrane og den tyske forbundskanslaren Olaf Scholz i Oslo. Der har dei blant anna snakka om den nye sikkerheitssituasjonen i Europa og forholdet til Russland. Der vart det diskutert om dei skal nekte innreise for russiske turisTar.

NRK - I førrgår: 18:08

Scholz vil ikkje nekte russarar innreise til EU

I dag har det vore møte mellom dei fem nordiske statsministrane og den tyske forbundskanslaren Olaf Scholz i Oslo. Der har dei blant anna snakka om den nye sikkerheitssituasjonen i Europa og forholdet til Russland. Fleire europeiske land, inkludert den finske statsministeren Sanna Marin, vil at russiske turisTar skal bli utestengd frå EU, skriv nyheitsbyrået Reuters.

NRK - I førrgår: 16:00

Forskere får informasjon fra Freya

Obduksjonen av den avdøde hvalrossen Freya gir Havforskningsinstituttet informasjon om blant annet hva hvalrossen har spist, skriver instituttet til NRK på e-post. Årlig Tar havforskerne prøver av store mengder fisk og dyr, på tokt, i felt og på lab. Mål som vekt, lengde, alder og annet gir forskerne informasjon om levevis – og vilkår, bestandssammensetning og miljøtilstand i havøkosystemene.

NRK - I førrgår: 15:54

Norsk studentorganisasjon: – Vi er fortvila

For mange sTarter studie i dag, men samtidig mangler 10 000 studenter en plass å bo. – Vi er fortvila over at studenter nå må bruker tid på å gå på visning fremfor å bli kjent med sine medstudenter og skaffe seg et sosialt miljø, sier leder av Norsk studentorganisasjon, (NSO) Maika Marie Godal Dam i en pressemelding. Nå forventer NSO) at det bygges flere studentboliger.

NRK - I førrgår: 11:03

Tengs-rettssaken kan bli utsatt

Rettssaken mot mannen i 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs er forhåndsberammet til 31. oktober. Nå skriver imidlertid domstol.

NRK - 01 aug 22 kl. 14:29

Klæbos skade verre enn antatt – må trene alternativt i ukevis

Johannes Høsflot Klæbo har pådratt seg en strekk eller en belastningsskade øverst i hamstringen som kan sette ham ut av spill i flere måneder. Det bekrefter landslagslege Ove Feragen overfor Adresseavisen. Klæbo har gitt legen tillatelse til å svare på spørsmål om hans skadesituasjon.

E24 - 13 aug 22 kl. 10:14

Ikke skremt av husleie på 24.000: – Nå Tar vi det vi får

Regionsjef i Utleiemegleren tror det voldsomme presset i leiemarkedet kan vare til langt utpå vinteren. – En helt annen situasjon enn tidligere år..

Aftenposten - 13 aug 22 kl. 10:14

Ikke skremt av husleie på 24.000: – Nå Tar vi det vi får

Regionsjef i Utleiemegleren tror det voldsomme presset i leiemarkedet kan vare til langt utpå vinteren..

NRK - 13 aug 22 kl. 09:28

Fleire kvinner enn menn Tar tredje vaksinedose

Rundt 1,54 millioner kvinner har hittil tatt tredje vaksinedose mot covid-19 her i Noreg, medan talet er 1,43 millionar for mennene. At over 100.000 fleire kvinner enn menn har valt å ta tredje vaksinedose, er ei utvikling som bekymrar FHI, skriv TV2.

NRK - 12 aug 22 kl. 20:47

Båt på grunn

Redningsskøyta og politiet rykket ut til en båt som hadde gått på grunn utenfor Batteriodden i Tønsberg i kveld. Det var kun en person i båten, ifølge politiet. Det skal ikke være fare for at båten Tar inn vann..

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 14:27

Skyver på fristen for å svare på Skatteetatens varsel om krav: – På tide at Stortinget Tar sin del av ansvaret

Stortingets administrasjon og SMK skyver på fristen for å svare på Skatteetatens varsel om krav på arbeidsgiveravgift..

NRK - 12 aug 22 kl. 11:36

Ny etterforskningsledelse i Lørenskogsaken

Kari Karlsen Aas Tar over som påtalefaglig etterforskningsleder i Lørenskogsaken etter Gjermund Hanssen. – Saken har fortsatt høy prioritet i vårt distrikt. Dette er en krevende og kompleks sak og det har derfor vært viktig for oss å få på plass et faglig sterkt team med solid erfaring fra alvorlige straffesaker, sier leder for Felles enhet for påtale, Vibeke Schøyen i en pressemelding..

VG - 30 jul 22 kl. 19:04

Russlands ambassade i London Tar til orde for «ydmykende» henrettelser av ukrainske soldater

Ukrainske myndigheter fordømmer en uttalelse fra Russlands ambassade i London der den Tar til orde for «ydmykende» henrettelser av ukrainske soldater..

Klartale - 12 aug 22 kl. 08:25

Hvalrossen Freya må kanskje dø

Hvalrossen Freya har kost seg. Hun har slappet av i båter i Oslo og Bærum. Men dyret er stort, og folk kommer for nær.

Klartale - 12 aug 22 kl. 06:00

– Dessverre altfor mye hets mot muslimer fortsatt

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

NRK - 11 aug 22 kl. 22:31

Småfly brøt sperringer på Notodden lufthavn

Politiet har opprettet sak etter at et småfly torsdag kveld brøt sperringene på Notodden lufthavn. – Et småfly krysset sperringen, tilknyttet fylkesvei 3330 og rullebanen. Det var biler og personer i nærheten av krysset.

NRK - 11 aug 22 kl. 21:16

Garland godkjente ransaking av Trump-bolig

USAs justisminister Merrick Garland sier i en uttalelse i kveld at det var han personlig som godkjente ransakelsesordren mot Donald Trumps bolig i Florida denne uken. – Justisdepartementet Tar ikke lett på en slik avgjørelse, sier Garland..

VG - 11 aug 22 kl. 14:10

Porno og seksuell frigjøring er ikke synonymer

Kvinner som har tatt del i pornoproduksjon blir heiet på. De Tar tilbake egen seksualitet, mener noen, som seksuelt frigjorte vesener. Men seksuell frigjøring og pornografi er ikke det samme..

NRK - 29 jul 22 kl. 11:25

Dragfestival Tar sikkerhetsgrep

Oslo dragfestival Tar ekstra grep for å ivareta sikkerheten under arrangementet. Årsaken er terroren som stanset pride-feiringen i sommer. Festivalleder og dragartist Remi Johansen sier til NRK at de vil ha synling politi til stede, samt vektere og sjekk av vesker.

VG - 10 aug 22 kl. 22:05

Olivia Wilde Tar til motmæle etter scenesjokk: – Svært aggressivt

Regissør og skuespiller Olivia Wilde (38) reagerer på Jason Sudeikis (46) oppførsel i barnefordelingssaken mellom de to..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com