Tar

Thursday, 01 June, 09:51

Nyheter om Tar

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 21 timer siden

Tord Hegdahl blir smøresjef for langrennslandslaget – Tar over etter Stein Olav Snesrud

Tord Hegdahl (38) Tar over lederansvaret for langrenns smøreteam- og trailer..

Klartale - 18 maj 23 kl. 06:06

Slik jobber norsk barnevern

«Barnevernet stjeler barn», «Barnevernet er Gestapo» og «Vern barna». Norge er dømt i flere saker om barnevern. Og barnevernet får kjeft på nett og på gata – i flere land.

NRK - 15 maj 23 kl. 09:36

Solbakken forlenger med landslaget

Norges Fotballforbund forlenger avtalen med Ståle Solbakken. Den nye kontrakten strekker seg ut 2025, men forlenges til 2026 dersom Norge Tar seg til VM. – Jeg er takknemlig for tilliten og at NFF ønsker å forlenge kontrakten.

NRK - 26 maj 23 kl. 11:55

Aktor om gruppevoldtekten i Bergen: Tar utgangspunkt i 5 år i fengsel for gruppevoldtekt

Aktor Benedicte Hordnes Tar utgangspunkt i 5 år i fengsel for gruppevoldtekt. Tre menn er tiltalt for grov voldtekt av en kvinne. Voldtekten skal ha skjedd på en fest i Bergen i januar 2021.

NRK - 45 minutter siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

Klartale - 3 timer siden

Derfor sjekket Elena seg for kreft

Sykdommen kreft setter livet på hodet. Årlig får 350 kvinner i Norge den skumle beskjeden: «Du har kreft i livmorhalsen». Men en enkel prøve fra underlivet kan oppdage kreft tidlig.

VG - 12 timer siden

«Tar en Erna» mot toppen

Den tidligere Arbeiderparti-politikeren Zaineb Al-Samarais kamp for å bli idrettspresident minner litt om det vi ser fra Høyre i rikspolitikken. .

NRK - 16 timer siden

Historisk vedtak: Bybanen vil gå over Bryggen i Bergen

Bybanen til Åsane har skapt hodebry for politikere og innbyggere i Bergen i over ti år. I dag har flertallet i bystyret bestemt at Banen skal gå langsmed verdensarven Bryggen til Åsane. Den vedtatte reguleringsplanen inneholder hele bybanetraseen fra Kaigaten til Vågsbotn, hovedsykkelvei og forlenget Fløyfjellstunnel.

Aftenposten - 18 timer siden

Hvem Tar den første? Følg lakseåpningen direkte

Adressa sender live fra Kroppan vald i Nidelva..

Dagbladet - 21 timer siden

- Et stort problem

Avfallsbager som blir stående for fulle og for lenge, er et stort problem, ifølge Bymiljøetaten i Oslo. De bøtelegger bygårder som ikke Tar affære..

VG - Igår: 09:25

Leeds-eieren Tar over Sampdoria

De italienske forretningsmennene Andrea Radrizzani og Matteo Manfredi kjøper fotballklubben Sampdoria..

VG - Igår: 22:10

Helter i krisetid

Det er trist at det er nødvendig, men dommerne skal ha all ære for hvordan de Tar kampen for å bli anstendig behandlet i norsk fotball..

Dagbladet - Igår: 12:22

- Putin gjorde to store feil

Onsdag Tar Jens Stoltenberg imot Natos utenriksministre til uformelt møte i Oslo..

NRK - Igår: 11:11

Kunder over hele Norden påvirket av hackerangrep

Helios Auto på Verdal har blitt hacket. Datasystemet brukes av bilbransjen over hele Norden. Angrepet er nå stoppet og selskapet jobber med å få systemene opp å gå igjen.

VG - I førrgår: 22:35

Krever sosialpolitisk løft mot Facebook-lån: – Vi er bekymret

Jussbuss frykter at mennesker som Tar opp lån med skyhøy rente via Facebook, allerede kan ha blitt avvist av NAV..

VG - I førrgår: 14:57

Ingen diett eller «superkur» fra meg

Hemmeligheten til rask, varig vektnedgang? Beklager å skuffe deg. Fra meg kommer det ingen diett, «superkur» eller hemmelighet.

Aftenposten - I førrgår: 11:46

USS Gerald R Ford forlater Oslo

Hangarskipet USS Gerald R. Ford Tar mandag formiddag opp ankeret og er om kort tid på vei ut Oslofjorden..

Klartale - 17 maj 23 kl. 06:00

Dette gjør kongefamilien 17. mai

Kongefamilien Tar imot barnetoget i Oslo fra slottsbalkongen 17. mai. Slik pleier det å være på nasjonaldagen.

Aftenposten - 29 maj 23 kl. 07:37

Før tok turen over breen seks timer. Nå Tar det en halvtime.

I Nepal feires det i disse dager at det er 70 år siden klatrere for første gang tok seg opp til toppen av Mount Everest..

E24 - 28 maj 23 kl. 15:32

Frp og Høyre vil presse frem full sal under lakse-avstemning

Frp Tar i bruk et siste knep i et forsøk på å hindre at lakseskatten blir vedtatt på Stortinget til uken. De får med seg Høyre..

VG - 28 maj 23 kl. 15:14

Frp og Høyre vil presse frem full sal under lakse-avstemning

Frp Tar i bruk et siste knep i et forsøk på å hindre at lakseskatten blir vedtatt på Stortinget til uken. De får med seg Høyre..

Aftenposten - 15 maj 23 kl. 18:30

Argentina Tar krisegrep: Hever renten til 97 prosent

Inflasjonsgaloppen i Argentina fortsetter. Nå Tar regjeringen grep etter at prisene i april var 109 prosent høyere enn….

Dagbladet - 27 maj 23 kl. 20:07

Varsler 30 varmegrader

Et høytrykk Tar med seg sommervarme og oppholdsvær til store deler av Østlandet. Samtidig kan det komme snø i høyden i Nord-Norge..

E24 - 15 maj 23 kl. 14:59

Argentina Tar krisegrep for å få ned inflasjonen

Inflasjonsgaloppen i Argentina fortsetter. Nå Tar regjeringen grep etter at prisene i april var 109 prosent høyere enn for et år siden..

E24 - 15 maj 23 kl. 14:59

Argentina Tar krisegrep: Hever renten til 97 prosent

Inflasjonsgaloppen i Argentina fortsetter. Nå Tar regjeringen grep etter at prisene i april var 109 prosent høyere enn for et år siden. Samtidig hever sentralbanken renten..

NRK - 27 maj 23 kl. 14:21

Minst elleve nomader omkom i snøskred i Pakistan

En gruppe på rundt 35 nomader er tatt av et stort snøskred nord i Pakistan, og minst elleve er funnet omkommet, opplyser myndighetene i området. Snøskredet gikk i det avsidesliggende Atore-området i Gilgit-Baltistan-regionen, nær grensa til Kina. – Minst elleve mennesker, blant dem tre kvinner, er funnet døde, sier en talsmann for turistpolitiet i området.

NRK - 26 maj 23 kl. 20:14

Statsministeren besøkte hangarskip

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) besøkte fredag hangarskipet USS Gerald R. Ford, som er ankret opp i Oslofjorden. Skipet er i Norge for å øve med allierte.

VG - 26 maj 23 kl. 15:23

Tina Turner-låter Tar av etter hennes død

Poplegendens slagere rykker hurtigst opp på Spotify, både globalt og i Norge. «The Best» spilles mest..

Dagbladet - 26 maj 23 kl. 14:50

Tar eksamensgrep etter klagestorm

Reaksjonene haglet etter at Utdanningsdirektoratet delte ut et spesialbestilt dikt på engelskeksamen. Nå gjør de endringer i sin praksis..

NRK - 26 maj 23 kl. 14:37

Avgjørelse om Helge Ingstad-anke kommer tirsdag

Tirsdag blir det klart om vaktsjefen på Helge Ingstad anker dommen etter milliardforliset eller ikke. Vaktsjefen som hadde kommandoen da fregatten kolliderte med tankskipet Sola TS og deretter forliste i 2018, er den eneste som ble tiltalt i saken. Han ble i Hordaland tingrett dømt til 60 dagers betinget fengsel.

NRK - 26 maj 23 kl. 13:33

Båt med 500 mennesker savnet i Middelhavet

En båt med 500 migranter, deriblant en nyfødt baby og flere gravide kvinner, har forsvunnet i det sentrale Middelhavet, ifølge to hjelpeorganisasjoner. Redningsorganisasjonen Alarm Phone, en gruppe som Tar imot anrop fra migranter i havsnød, sier de mistet kontakt med båten onsdag morgen. På det tidspunktet var båten i drift på åpent hav uten en fungerende motor.

NRK - 26 maj 23 kl. 12:43

ISW: Atomvåpen i Belarus medfører ikke større fare for atomkrig

Overføringen av russiske atomvåpen til Belarus betyr ikke at det er større fare for en ekslagring av Russlands krig i Ukraina, ifølge observatører. Det er fortsatt ekstremt usannsynlig at Russlands president Vladimir Putin Tar i bruk atomvåpen i Ukraina eller andre steder, heter det i en analyse fra den amerikanske tankesmia Institute for the Study of War (ISW). (NTB).

NRK - 26 maj 23 kl. 12:02

Utdanningsnytt: Steffen Handal gir seg som leder i Utdanningsforbundet

Hele ledertrioen i Utdanningsforbundet varsler at de ikke Tar gjenvalg på landsmøtet til høsten, melder Utdanningsnytt. – Ingen av oss tre stiller oss til disposisjon med tanke på valg for en ny periode, skriver dagens ledertrio i Utdanningsforbundet i en felles orientering til sentralstyret og fylkeslederne i Utdanningsforbundet, skriver Utdanningsnytt..

E24 - 26 maj 23 kl. 09:57

Forvalter Tar Norwegian-gevinst etter aksjebyks

Marius Borthen har fortsatt tro på Norwegian-aksjen, men mener makrobildet er for usikkert til at risikoen er verdt aksjeveddemålet..

VG - 26 maj 23 kl. 08:59

Marcus om Glimt-hetsen: – Så barnslig at det blir artig

(Mosjøen – Bodø/Glimt 0–3) Tvillingparet Marcus og Martinus måtte tåle å havne i Bodø/Glimt-fansens søkelys i torsdagens cupkamp – men Mosjøen-duoen Tar det hele med knusende ro..

E24 - 26 maj 23 kl. 06:52

Dette skjer i dag: Shoppetall og amerikansk prisvekst

Hvordan går det med folks vilje til å handle og bruke penger? Det får vi i alle fall noen pekepinner på før helgen og pinsen Tar over..

NRK - 26 maj 23 kl. 06:23

Tyskland setter inn mer politi på grensene til Polen og Tsjekkia

For å hindre ulovlig innvandring på grensene mellom Tyskland, Polen og Tsjekkia, vil den tyske innenriksministeren trappe opp kontrollen med mer politi. – Politiet har trappet opp antallet tilfeldige kontroller, het det i en uttalelse fra innenriksminister Nancy Faeser torsdag. Grensekontrollene skal også styrkes med ytterligere bemanning, heter det videre.

NRK - 26 maj 23 kl. 05:14

Kina Tar i bruk egenprodusert passasjerfly

Den første kommersielle flygingen med Kinas egenproduserte passasjerfly C919 skal finne sted denne helgen, i regi av flyselskapet China Eastern. Det er nyhetsbyrået Reuters som melder at flyet skal brukes til en flyging mellom Shanghai og Beijing søndag. China Easterns app viser fredag at det er nettopp dette flyet som skal brukes på den drøyt to timer lange flyturen.

Dagbladet - 25 maj 23 kl. 20:49

Tar Facebook-grep etter drap

Flere titalls kommenTarer har dukket opp på den drapssiktede kvinnens Facebook-profil. Nå vil politiet gjøre undersøkelser..

NRK - 25 maj 23 kl. 17:02

Krykkjer døde av fugleinfluensa

Mange krykkjer har blitt funnet døde på Bjarkøy i Sør-Troms den siste tida. Tre av dem ble sendt til Veterinærinstituttet for prøvetaking. Prøvesvarene kom torsdag.

Klartale - 25 maj 23 kl. 16:30

Unge lesere elsker boka til Marte

Lesere i ungdomsskolen har talt: De liker boka «Heiloen». Marte Mittet har skrevet den. Nå er hun vinner av Uprisen 2023.

NRK - 25 maj 23 kl. 12:49

Aftenbladet: To 15-åringar siktet for truslar om skuleskyting på Nord-Jæren

To 15-åringar er sikta for truslar om skuleskyting ved ein skule på Nord-Jæren, opplyser politiet til Stavanger Aftenblad. Truslane skal ha kome på ei nettside tilknytt skulen. Politiet seier dei Tar slike truslar alvorleg, men at dei ikkje oppfatta dei som reelle..

VG - 25 maj 23 kl. 11:41

Arne Strand begraves: – En ener

FROGNER KIRKE (VG) Det politiske Norge med statsministeren i spissen Tar torsdag farvel med den profilerte pressemannen Arne Strand (79)..

Dagbladet - 25 maj 23 kl. 08:14

Varsler nye angrep mot Russland

Russland insisterer på at de har drevet ut de væpnede gruppene som invaderte grenseregionen Belgorod mandag, mens den amerikanske regjeringen Tar avstand fra angriperne. Nå varsler en av gruppene nye angrep..

NRK - 24 maj 23 kl. 20:53

USA: Ron DeSantis stiller som presidentkandidat

Florida-guvernør Ron DeSantis (44) kunngjorde onsdag som ventet at han vil kjempe om å bli Republikanernes kandidat i neste års presidentvalg. Han Tar dermed opp kampen med Donald Trump. DeSantis sendte inn sine papirer til den amerikanske valgkommisjonen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com