T��nsberg

Saturday, 25 September, 12:01

Nyheter om T��nsberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 sep 21 kl. 00:07

Travel fredag for brannvesenet

Vestfold brannvesen melder om en travel fredagskveld. Ved 19-tiden fikk de melding om akutt forurensning i Oslofjorden mellom Snekkestad båthavn og Ruseberget i Holmestrand. – Vi observerte et flak på 200x300meter med diesel, det var ikke aksjonerbart og vi kjenner ikke til hvor den kommer fra, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 13 sep 21 kl. 14:59

Hesten er reddet

Hesten som satte seg fast i ei myr på Tolvsrød i Tønsberg er reddet. Spesialmannskaper fra Sandefjord brann og redning klarte sammen med kolleger fra Tønsberg å dra løs høsten. Den gikk for egen maskin etter redningsaksjonen, og er nå tilbake i stallen sin..

NRK - 12 sep 21 kl. 17:01

MC-fører sendt til Tønsberg sykehus

Motorsyklisten som kjørte av vegen på Bispeveien i Revetal, er kjørt til Tønsberg sykehus for en helsesjekk. – Vedkommende var bevisst, opplyser politiet. Sykkelen er fjernet fra veibanen og det er ikke trafikkproblemer på stedet..

NRK - 10 sep 21 kl. 15:48

Mulig knivstikking i Tønsberg

En person er tatt hånd om av helsepersonell etter det som kan være en knivstikking i Tønsberg sentrum. Politiet har foreløpig ikke oversikt over situasjonen, men er på stedet..

VG - 03 sep 21 kl. 17:25

Tok et siste farvel med boksetrener Ulf Johansen

TØNSBERG (VG) Ole Klemetsen (50), Cecilia Brækhus (39) og Tim-Robin Lihaug (28) minnes den avdøde boksetreneren Ulf Johansen, som ble sendt til sitt siste hvilested i Tønsberg..

NRK - 29 aug 21 kl. 05:09

Mann knivstukket i Tønsberg

En person i 20-årene ble knivstukket i Tønsberg natt til søndag. Hendelsen skal ha funnet sted i sentrum. Skadeomfanget skal ikke være alvorlig.

NRK - 23 jul 21 kl. 10:45

7 smittet på storsamling i Tønsberg

Sju personer har fått påvist koronasmitte i Tønsberg etter en privat samling i hallen på Eik lørdag 17. juli. Der var det 79 personer.

NRK - Igår: 10:19

Brann i enebolig

Nødetater har rykket ut til en brann i en enebolig på Barkåker i Tønsberg. Ifølge politiet er alle beboerne ute av huset og ingen personer er skadet..

NRK - Igår: 12:39

Åpner Vestfoldbanen

Fra 27. september åpner Vestfoldbanen mellom Tønsberg og Skien, og de fleste togene kan kjøre som normalt. Siden Bane NOR fortsatt skal gjøre et viktig arbeid med nytt anlegg ved Sandefjord stasjon, blir det noen færre tog i rushtiden på ukedagene..

NRK - I førrgår: 07:29

Politi mener 26-åring holdt pistol

Politiet mener at 26-åringen holdt pistolen da Bård Lanes ble skutt og drept i Tønsberg i april i år. Det opplyser politiadvokat Fredrik Borg Johannessen. To menn er siktet i forbindelse med drapet, mens en tredje er siktet for medvirkning til drapet.

NRK - 18 jun 21 kl. 17:46

Tønsberg blir værende på trinn to

Tønsberg kommune blir ikke med når Norge går over til trinn tre i gjenåpningen, men tar en uke til på nivå to på grunn av utbruddet i nabokommunen Færder. – Vi er i en veldig spesiell situasjon med deltasmitten og ønsker å ta gjenåpningen litt roligere enn det regjeringen foreslår. Vi jobber nå med en lokal forskrift over hvilke tiltak og anbefalinger som skal gjelde i Tønsberg den neste uken, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

NRK - 21 aug 21 kl. 15:34

Nekter å godta koronabot på 30.000

Den 19 år gamle mannen som i sommer ble ilagt en bot på 30.000 kroner for å ha brutt karantenereglene, nekter å godta boten. 2.

NRK - 21 sep 21 kl. 09:24

Vestfoldbanen opnar igjen måndag

Bane Nor opnar Vestfoldbanen for trafikk igjen måndag 27. september, men mange tog vil framleis vere innstilte. Banen blei stengd mellom Skien og Tønsberg i juli på grunn av brann i det tekniske anlegget.

NRK - 15 jun 21 kl. 14:27

Anbefaler innstramminger i Tønsberg

Kriseledelsen i Tønsberg anbefaler innstramminger etter at deltavarianten er påvist etter smitteutbruddet i byen og nabokommunen Færder. Ordfører Anne Rygh Pedersen i Tønsberg sier at de anbefaler en stans i alle organiserte fritidsaktiviteter. De anbefaler også at skoleavslutninger og andre sammenkomster for barn og unge avlyses til og med 20.

NRK - 15 jun 21 kl. 09:38

Delta-variant oppdaget i Tønsberg

Delta-varianten oppdaget i Tønsberg. Kriseledelsen i Tønsberg diskuterer nå om det er behov for å sette inn nye tiltak. Det opplyser Tønsberg kommune i en pressemelding..

NRK - 19 sep 21 kl. 11:54

Ikkje mistanke om kriminelt

Politiet har identiteten på personen som blei funne i sjøen ved Fjærholmen i Tønsberg. Det er ikkje mistenke om noko kriminelt. Politiet forsøker å få tak i pårørande..

NRK - 19 sep 21 kl. 10:57

Person i sjøen

Politiet og naudetatar har rykka ut etter melding om ein livlaus person i sjøen ved Fjærholmen i Tønsberg. Politiet melder seinare at personen er død..

NRK - 16 jul 21 kl. 15:22

Nekter å godta koronabot

Tønsberg-mannen som fikk 30 000 kroner i bot for brudd på koronabestemmelsene, nekter å godta boten. Mannen skal ha forlatt et karantenehotell etter bare tre dager, og kommuneoverlegen i Tønsberg mener han var utgangspunktet for det store delta-utbruddet i Tønsberg og Færder i juni. Politiet vil be om en enda strengere straff når saken skal behandles i retten..

NRK - 18 sep 21 kl. 08:38

Drapssiktet fikk forlenget varetekt

En 30 år gammel mann som er siktet i forbindelse med drapet på Bård Lanes i Tønsberg, er varetektsfengslet i fire nye uker. Mannen er sammen med to andre siktet for å stå bak drapet som skjedde på Kilen i april i år. Alle nekter straffskyld..

NRK - 17 sep 21 kl. 18:54

Utelivsbransjen vil ha dato for åpning

Utelivsbransjen er skuffet etter at regjeringen heller ikke i dag kom med en dato for det siste steget i gjenåpningsplanen av Norge. Utelivet må fortsatt forholde seg til avstandsregler, hvor mange gjester de kan ha og kortere åpningstider. – Vi forventet lettelser og en dato å forholde oss til.

NRK - 14 sep 21 kl. 10:52

Syklister skadet i massevelt

To syklister er kjørt til sykehus etter en velt med seks syklister i Tomsbakken i Tønsberg. Fire personer blir sett til av ambulansepersonell. Ifølge politiet har seks personer vært på sykkeltur der en av dem kom borti bakhjulet til en annen syklist..

NRK - 11 sep 21 kl. 16:05

Bil ligger med taket mot bakken

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke ved kanalbrua i Tønsberg. En bil skal ligge på taket mot bakken, skriver politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd på Nøtterøy-siden av brua og tre biler skal være involvert..

NRK - 11 sep 21 kl. 16:05

Fastklemt i bil

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke ved kanalbrua i Tønsberg. En bil skal ligge på taket mot bakken, skriver politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd på Nøtterøy-siden av brua og tre biler skal være involvert.

NRK - 07 jul 21 kl. 13:19

30.000 i bot for karantenebrudd

Mannen som Tønsberg kommune politianmeldte for å ha brutt karantenebestemmelsene, har fått en bot på 30 000 kroner. Kommunen mener mannen var årsaken til et stort utbrudd av deltavarianten av koronaviruset i Tønsberg og Færder kommuner. Krimsjef i Tønsberg, Knut Erik Ågrav, sier politiet ser alvorlig på saken og at det er derfor forelegget er så stort.

NRK - 06 aug 21 kl. 10:21

Etterforsker voldtekt i Tønsberg

Politiet fikk melding fra en kvinne som skal ha blitt voldtatt i Tønsberg natt til fredag. De har sperret av et område ved Presterødkilen. Operasjonsleder Marianne Mørch sier til NRK at kvinnen ikke kjente gjerningsmannen.

NRK - 06 sep 21 kl. 11:54

Måtte rykke ut til trafikkrangel

En mann er kjørt til sykehus etter at to bilister begynte å krangle på E18 i Vestfold. Ifølge politiet skal de to ha konfrontert hverandre ved Gulli i Tønsberg. Begge sjåførene hadde skader da politiet kom til stedet..

NRK - 03 sep 21 kl. 21:47

Kollisjon mellom bil og syklist

En syklist er skadet etter en kollisjon med en bil i Øvre Langgate i Tønsberg ved 21-tiden fredag kveld. Syklisten var våken og oppegående, men blødde fra hodet, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 03 sep 21 kl. 17:25

Tok et siste farvel med boksetrener Ulf Johansen

TØNSBERG (VG) Ole Klemetsen (50), Cecilia Brækhus (39) og Tim-Robin Lihaug (28) minnes den avdøde boksetreneren Ulf….

NRK - 29 jul 21 kl. 17:31

Mann funnet død i Tønsberg

En mann er funnet død langs en sti i Eikskogen i Tønsberg. Nødetatene satte i gang med hjerte- og lungeredning da de kom til stedet. Pårørende til mannen er varslet..

NRK - 30 aug 21 kl. 17:31

Aksepterer bot for karantenebrudd

En 19 år gammel mann fra Tønsberg som i sommer ble ilagt en bot på 30.000 kroner for å ha brutt karantenereglene, har nå akseptert boten. 19-åringen nektet først å godta boten, men ettersom han nå har akseptert den, avlyser påtalemyndigheten rettssaken mot ham som var berammet til å starte 2.

NRK - 25 aug 21 kl. 05:36

Tok sykkeltyv i Tønsberg

En sykkeltyv ble raskt stoppet av politiet i onsdag morgen. Politiet fikk melding av noen som så at en mann stjal en sykkel ved 05.00-tiden i sentrum.

NRK - 22 aug 21 kl. 13:48

Kjøres til sykehus etter vold

Den fornærmede i forbindelse med hendelsen i Horten, er en Tønsberg-mann i 30-årene. Han blir kjørt til sykehus av ambulanse. Politiet jobber på stedet med å finne ut av hva som har skjedd og med å finne gjerningsperson..

NRK - 22 aug 21 kl. 13:51

MC-ulykke: Får legehjelp på stedet

Nødetatene har ankommet ulykkesstedet ved Hengsrudveien i Tønsberg. Motorsykkelen har kjørt kjørt ut i en høyrekurve og endt på venstre side av vegbanen. Mannen er i 50-årene og fra Horten.

NRK - 19 jul 21 kl. 03:11

Mann slått ned i Tønsberg

En mann i 70-årene ble slått ned i Tønsberg natt til mandag. Mannen ble ikke alvorlig skadd. Politiet kom raskt til stedet og fikk kontroll på gjerningspersonen, som var en mann i 20-årene.

NRK - 13 aug 21 kl. 16:32

Forlenger varetekten

Den første mannen som ble fengslet etter drapet på Bård Lanes i Tønsberg i april i år, er varetektsfengslet i fire nye uker. Den 31 år gamle mannen som nekter straffskyld, ble først pågrepet i forbindelse med en bilbrann, men siktelsen ble senere utvidet til å gjelde medvirkning til drap. Også to andre menn er siktet i forbindelse med drapet..

NRK - 12 aug 21 kl. 14:18

Kombinerer valg og vaksine

Fra mandag åpner Tønsberg kommune for at man kan forhåndsstemme i vaksinehallen. Kommunen kaller tilbudet «Stikk og stem» og innebærer at man kan forhåndsstemme til stortingsvalget mens man venter i hallen..

E24 - 06 jul 21 kl. 10:30

Stordalen-selskap med milliardkjøp av kjøpesenter i Tønsberg

Kjøpesenterselskapet Aurora Eiendom kjøper Farmandstredet i Tønsberg av Steen&Strøm..

NRK - 07 aug 21 kl. 11:02

Fant giftig ampulle fra krigen

Brannvesenet i Vestfold rykket i går kveld ut for å sikre en farlig ampulle fra krigen som ble funnet i Jesusbukta på Løvøya i Horten. Det skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på Twitter. – Vedkommende som meldte ble på stedet og påviste ampullen.

NRK - 06 aug 21 kl. 22:03

Melding om båtfest«litt overdrevet»

Klokka 21.36 meldte Sør-Øst politidistrikt en melding om en båt i Tønsberg med 20-30 ungdommer ombord. Det skulle lekke drivstoff fra båten.

NRK - 06 aug 21 kl. 22:03

Melding om båt «litt overdrevet»

Klokka 21.36 meldte Sør-Øst politidistrikt en melding om en båt i Tønsberg med 20-30 ungdommer ombord. Det skulle lekke drivstoff fra båten.

NRK - 05 jul 21 kl. 14:03

Fallskjermulykke i Tønsberg

Like før klokken 14 mandag ettermiddag fikk politiet melding om en fallskjermulykke ved Åskrysset i Tønsberg. Nødetatene er på vei..

NRK - 01 jun 21 kl. 12:40

Stenger barneskolene i Tønsberg

Barneskolene i Tønsberg stenges når Unio trapper opp streiken i morgen. Fra før er undervisningen på ungdomsskolene avlyst som følge av streiken. I morrgen tas ytterligere 581 ansatte i Tønsberg kommune ut i streiken..

NRK - 02 aug 21 kl. 21:00

Advarer mot blåskjell

Mattilsynet har sendt ut advarsel om å spise blåskjell fra Vestfold etter å ha målt giftinnholdet på målestasjoner ved Vallø i Tønsberg og Viksfjord i Larvik. Innholdet av nervegiften alexandrium i blåskjellene er langt over faregrensen, og kan gi lammelser, skriver Sandefjords Blad..

NRK - 28 jul 21 kl. 14:29

Vestfoldbanen trolig stengt en uke

Som følge av lynnedslag og branner blir togstrekningen mellom Tønsberg og Larvik trolig trengt i minst én uke, opplyser Bane Nor. – Trolig vil den være stengt en hel uke. Dette er et krevende og langvarig arbeid.

NRK - 26 jun 21 kl. 01:29

Slo til to personer i Tønsberg

En mann i 20-årene ble pågrepet og satt i arrest i Tønsberg etter mistanke om at skal ha slått til to personer som ble lettere skadet. De to ble sjekket av ambulanse, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt