S��rfold

Tuesday, 06 June, 00:31

Nyheter om S��rfold

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 maj 23 kl. 06:13

Markering i dag: Krever mer penger til opprusting av E6

Norges Lastebileier-Forbund Nordland arrangerer i dag ei markering for mer penger til opprusting av E6 Sørfold. Målet med aksjonen er å få oppstartsmidler umiddelbart til E6 Megården – Mørsvikbotn, og at arbeidet starter i 2024. Den ulykkesutsatte strekninga ble ikke prioritert i statsbudsjettet i fjor, og i dag legger regjeringa frem forslag til revidert nasjonalbudsjett.

NRK - 27 apr 23 kl. 12:30

Politiet vil ha tips etter dødsulykke

Tirsdag formiddag døde en mann i 60-årene etter en kollisjon mellom en personbil og en motorsykkel. Ulykken skjedde i Gyltvikvasstunnelen på E6 ved Løkthaugen i Sørfold kommune. I en pressemelding torsdag ber politiet om hjelp i etterforskningen.

NRK - 25 apr 23 kl. 09:37

Alvorlig trafikkulykke i tunnel

Nødetatene rykker ut til melding om alvorlig trafikkulykke i Løkthaugen på E6 i Sørfold. – MC involvert. Uavklart hendelsesforløp.

VG - 29 mar 23 kl. 10:20

Fikk en uventet gjest på hyttealtanen

Åge Simonsen ble møtt av et trist syn på altanen på hytta si ved Kobbvatn i Sørfold..

NRK - 25 jan 23 kl. 10:03

Riksveg 80 vil være stengt utover dagen

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil være helt stengt utover dagen etter et sørpeskred ved Kleivberget på Kistrand i morges, skriver Statens vegvesen. Geolog er i området, og Statens vegvesen vil gjøre en ny vurdering klokka 14. – Det er imidlertid lite sannsynlig at riksveg 80 kan åpne før i ettermiddag.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:35

Flere veier stengt i Nordland grunnet uvær

Flere veier i Nordland er stengt på grunn av uvær. Blant annet har det gått et stort sørpeskred ved Bodø. Riksvei 80 ved Kleivberget i Valnesfjord er stengt.

NRK - 29 nov 22 kl. 23:25

Skuffelse over E6-utsettelse i Nordland

6000 underskrifter og iherdig innsats var ikke nok for å redde E6 gjennom Nordland i budsjettforhandlingene. E6 i Sørfold har en rekke tunneler som ikke oppfyller EUs sikkerhetskrav og har vært planlagt erstattet i mange år. Stortingsrepresentant Mona Fagerås (SV) sier at hun er skuffet og at hun vurderte å stemme nei til avtalen om statsbudsjettet..

VG - 06 okt 22 kl. 12:11

Sp-ordfører: Ekstremt skuffet og forbannet for at E6-flaskehals ikke utbedres

Sp-ordføreren i Fauske er «forbannet» på egen regjering for at E6-flaskehalsen gjennom Sørfold i Nordland ikke blir avløst av nytt veiprosjekt. Også utsettelsen av ny Oslofjordtunnel vekker sinne og skuffelse..

VG - 06 okt 22 kl. 12:11

Sp-ordfører etter E6-brems: – Ekstremt skuffet og forbannet!

Sp-ordføreren i Fauske er «forbannet» på egen regjering for at E6-flaskehalsen gjennom Sørfold i Nordland ikke blir avløst av nytt veiprosjekt. Også utsettelsen av ny Oslofjordtunnel vekker sinne og skuffelse..

NRK - 29 jul 22 kl. 05:27

Til sykehus etter ulykke i tunnel

En mann i 70-årene er kjørt til Nordlandssykehuset i Bodø etter ei singelulykke i Middagsfjelltunnelen på E6 i Sørfold. Bilen har skrapt langs tunnelsida, ifølge politiet. Sjåføren skal ha blitt tatt hånd om av forbipasserende.

NRK - 29 jul 22 kl. 02:50

Middagsfjelltunellen på E6 stengt etter trafikkulykke

Middagsfjelltunellen på E6 ved Sørfold i Nordland er stengt etter en trafikkulykke med en bil. Fører av bilen skal være lettere skadd, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 05 maj 22 kl. 15:51

E6 gjennom Sørfold settes på vent

Byggingen av ny E6 i gjennom Sørfold i Nordland skulle starte opp neste år, men nå har regjeringen satt milliardprosjektet på vent..

NRK - 06 jul 21 kl. 16:10

Sitter fast i bilen etter ulykke

Rundt klokken 15:30 rykket politiet i Nordland ut til et trafikkuhell med fire biler involvert, ved E6 på Sørfold. En person sitter fast i den ene bilen og har smerter i brystet. De andre personene er ute av bilene, skriver politiet på Twitter.

NRK - 18 apr 21 kl. 01:34

To til sykehus etter tunnelbrann

To personer er fløyet til sykehus i Bodø etter å ha pustet inn røyk under en bilbrann i den 4,5 km lange Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland. En bil står fremdeles i tunnelen, og trafikken blir dirigert forbi..

NRK - 18 apr 21 kl. 00:08

Bilbrann i tunnel på E6

Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland er stengt på grunn av en bilbrann. Vegtrafikksentralen og politiet meldte om saken rundt klokka halv tolv lørdag kveld. Nødetatene er på vei til stedet, og folk bes holde avstand slik at de kommer til..

NRK - 03 mar 21 kl. 08:02

Får penger til E6-oppgradering

«Flaskehalsen» på E6 i Sørfold får en full ansiktsløftning etter flere år med utsettelser. Investeringen er kanskje den største Nord-Norge har sett..

NRK - 12 dec 20 kl. 10:42

Mann døde i firhjuling-ulykke

En mann i 40-årene er død etter en firhjuling-ulykke i Sørfold i Nordland. Politiet skriver at mannens pårørende er varslet om dødsfallet. Politiet og Statens Vegvesen undesøker ulykkesstedet.

NRK - 12 dec 20 kl. 10:42

Mann døde i firehjuling-ulykke

En mann i 40-årene er død etter en firehjuling-ulykke i Sørfold i Nordland. Politiet skriver at mannens pårørende er varslet om dødsfallet. Kun én person var involvert i ulykken.

Aftenposten - 31 jul 20 kl. 19:52

Fire personer fløyet til sykehus etter frontkollisjon på E6 i Sørfold

To personbiler har frontkollidert ved den sørlige tunnelåpningen i Middagsfjelltunnelen på E6 i Sørfold kommune i Nordland. Fire personer er sendt til sykehus..

Aftenposten - 31 jul 20 kl. 19:52

Sju til sykehus etter frontkollisjon på E6 i Sørfold

To biler frontkolliderte ved den sørlige tunnelåpningen i Middagsfjelltunnelen på E6 i Sørfold i Nordland fredag kveld. Sju personer er sendt til sykehus..

NRK - 13 jun 20 kl. 16:48

Skogbrann slukket

Politiet melder at skogbrannen i Sørfold i Nordland er slukket. Politi og brannvesen rykket lørdag ut til skogbrann på Helland i Sørfold. Det var ikke umiddelbar fare for bygninger og det er ikke meldt om personskader..

NRK - 09 aug 20 kl. 11:57

Seks biler punktert i tunnel

Trafikken står på E6 i Sørfold etter at flere biler har punktert i Asfjordtunnelen som følge av skader etter vegarbeid. Det har dannet seg et stort hull i asfalten, melder operasjonsleder til NRK. Trafikken vil stå til skadene er utbedret..

NRK - 01 aug 20 kl. 09:55

To alvorlig skadd i frontkollisjon

To av de sju personene som var involvert i en frontkollisjon på E6 i Middagsfjelltunnelen i Sørfold fredag kveld pådro seg alvorlige skader i sammenstøtet, opplyser Nordlandssykehuset. Alle de involverte er fortsatt innlagt på sykehus..

P4 - 31 jul 20 kl. 21:39

E6 åpnet igjen

E6 i Sørfold er åpnet igjen etter frontkollisjonen ved Middagsfjelltunnelen tidligere i kveld. Det melder politiet i Nordland nå. Sju personer ble sendt til sykehus etter ulykken.

NRK - 31 jul 20 kl. 21:33

E6 er gjenåpnet

Politiet i Nordland melder på Twitter at E6 i Sørfold er gjenåpnet. Veien er spylt for å fjerne oljesøl, trafikanter bes derfor å være obs på at det kan være glatt i veibanen på stedet..

NRK - 31 jul 20 kl. 19:41

Fraktes til sykehus etter ulykke

Fire personer fraktes med redningshelikopter til sykehuset i Bodø etter en frontkollisjon på E6 i Sørfold. Det var sju personer involvert i ulykken, og skadeomfanget er fremdeles ikke avklart. Veien er fremdeles stengt..

P4 - 31 jul 20 kl. 18:42

Frontkollisjon på E6

En luftambulanse er sendt til Sørfold i Nordland, der det har vært en frontkollisjon mellom to personbiler på E6. Ulykken har skedd ved Middagsfjelltunnelen, melder politiet. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 31 jul 20 kl. 18:25

E6 stengt etter frontkollisjon

Det har vært en frontkollisjon mellom to personbiler på E6 i Sørfold. Skadeomfanget er fremdeles uavklart. Ambulanse er fremme på stedet, mens luftambulanse er på vei.

NRK - 13 jun 20 kl. 16:13

Skogbrann i Nordland

Politi og brannvesen har rykket ut til skogbrann på Helland i Sørfold i Nordland. Brannvesenet har startet med slukningsarbeid. Det er ikke umiddelbar fare for hus/bygninger og det er ikke meldt om personskader..

P4 - 11 apr 20 kl. 13:12

Mistet livet i ulykke

En utenlandsk vogntogsjåfør mistet livet etter en trafikkulykke på E6 i Sørfold i Nordland i går. Føreren var på utsiden av kjøretøyet og ble truffet av en personbil som hadde mistet kontrollen. Politiet har så langt ikke kommet i kontakt med de pårørende..

P4 - 10 apr 20 kl. 15:35

Alvorlig skadd i trafikkulykke

En person er alvorlig skadd etter en trafikkulykke utenfor Kobbskartunnelen i Sørfold kommune. Det opplyser politiet i Nordland. Tunnelen er nå stengt..

NRK - 10 apr 20 kl. 15:14

Trafikkulykke i Nordland

Det har vært en trafikkulykke mellom en personbil og et vogntog på E6 i Sørfold i Nordland. En person skal være alvorlig skadet..

NRK - 22 feb 20 kl. 22:42

Kvinne skadd i dykkerulykke

En kvinnelig dykker er skadd i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg i Sagfjorden i Sørfold kommune i Nordland. Kvinnen er fløyet til sykehus. Skadestatus er uvisst, ifølge politiet i Nordland..

NRK - 22 feb 20 kl. 22:42

Kvinne skadd i dykkerulykke

En kvinnelig dykker er skadd i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg i Sagfjorden i Sørfold kommune i Nordland. Kvinnen er fløyet til sykehus. Skadestatus er uvisst, ifølge politiet i Nordland..

NRK - 22 feb 20 kl. 21:57

Dykkerulykke i Nordland

En person er skadet i en dykkerulykke i Sagfjorden i Sørfold nord for Bodø. Ifølge politiet er det en arbeidsulykke. Den skadde er fløyet til sykehus i Bodø med helikopter..

NRK - 14 feb 20 kl. 22:27

Ulykke mellom to vogntog

I Sørfold kommune i Nordland har det vært en trafikkulykke mellom to vogntog. Det er meldt om personskade og en person er hentet med Seaking helikopter. Ifølge politiet skal den andre personen være i godt behold..

VG - 27 mar 19 kl. 13:21

Mann i 60-årene og mann i 20-årene omkom i skredet i Sørfold

SØRFOLD/FAUSKE (VG) Det var en mann i 60-årene fra Fauske og mann i 20-årene fra Sørfold kommune, som omkom i skredet på Durmålstinden tirsdag..

VG - 27 mar 19 kl. 13:21

Frank Allan (61) og Terje Andrè (28) omkom i skredet i Sørfold

SØRFOLD/FAUSKE (VG) Det var Frank Allan Jenssen (61) fra Fauske og Terje Andre Sjelmo-Nordheim (28) fra Sørfold kommune, som omkom i skredet på Durmålstinden tirsdag..

VG - 27 mar 19 kl. 13:21

Mann (61) og mann (28) omkom i skredet i Sørfold

SØRFOLD/FAUSKE (VG) Det var Frank Allan Jenssen (61) fra Fauske og Terje Andre Sjelmo-Nordheim (28) fra Sørfold kommune, som omkom i skredet på Durmålstinden tirsdag..

NRK - 06 jul 19 kl. 12:39

Turistbuss truffet av stein

Én person er skadd etter at en turistbuss ble truffet av en stein i en tunnel på E6 i Kobbelv i Sørfold kommune i Nordland. Politi og ambulanse er på tur til stedet, opplyser Nordland politidistrikt..

NRK - 27 mar 19 kl. 13:55

Offentliggjør navn på de omkomne

Politiet har offentliggjort navnene på de som omkom i snøskredet i Sørfold tirsdag. De omkomne er Terje Andre Sjelmo-Nordheim (28) fra Sørfold og Frank Allan Jenssen (61) fra Fauske. Navnene frigis av politiet i overenstemmelse med pårørende..

VG - 27 mar 19 kl. 12:42

To omkom i skredet i Indre Salten: Var leid inn for å brøyte veien

SØRFOLD (VG) To menn mistet tirsdag livet da de jobbet med gravemaskin og hjullaster for å brøyte opp veien ved Durmålstinden i Sørfold kommune..

Aftenposten - 26 mar 19 kl. 14:25

To personer savnet etter at gravemaskin og hjullaster ble tatt av snøskred i Sørfold, melder NRK

To personer er savnet etter at en gravemaskin og en hjullaster ble tatt av et snøskred ved Durmålstinden i Sørfold, bekrefter HRS overfor NRK..

Aftenposten - 26 mar 19 kl. 13:36

VG: Mistanke om at to personer er tatt av snøskred i Sørfold i Nordland

Politiet mistenker at to personer er tatt av et snøskred i Sørfold i Nordland. Alle nødetater, mange frivillige og et Sea King-helikopter gjør søk..

Aftenposten - 26 mar 19 kl. 13:36

Mistanke om at to personer er tatt av snøskred i Sørfold i Nordland

Politiet mistenker at to personer er tatt av et snøskred i Sørfold i Nordland. Alle nødetater, mange frivillige og et Sea King-helikopter gjør søk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com