Synes

Saturday, 03 December, 19:57

Nyheter om Synes

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 nov 22 kl. 19:54

Antonsens advokat: – Lei seg for at mennesker som han har såret blir hetset

Den rasismeanmeldte komikeren Atle Antonsen Synes hetsing av personer han har såret er forkastelig, sier hans talsperson, advokat Marianne Klausen. Antonsen er opptatt av at ingen skal Synes synd på ham, sier hans talsperson, advokat Marianne Klausen. – Han har erkjent at det er en viktig oppgave å forstå hvordan han framstår for andre, og forandre sin væremåte, sier Klausen til NTB.

Klartale - 30 nov 22 kl. 06:00

Dine gamle ting er både butikk og gjenbruk

Det skulle egentlig vært kastet, alt det du ser. Det sier Desiree Hagman, nesten sjokkert av sine egne ord. Asker kommune har satt henne til å drive gjenbruks-senteret Omigjen i Slemmestad.

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

NRK - 14 nov 22 kl. 17:32

Kombinertkvinnene får ikke delta i OL – nå varsler de markering

Sportssjef Ivar Stuan og kombinertgjengen kommer til å gjøre et opprop mot at kvinnelige kombinertløpere ikke får delta i OL i 2026 i Cortina. Stuan går hardt ut mot beslutningen til Den internasjonale OL-komiteen (IOC). – Vi vil vise at vi ikke er enig (med IOC).

Klartale - 20 okt 22 kl. 12:32

Snart halloween, og denne er i huset ditt

Den beveger seg lynraskt. Med sine lange bein kan den være like stor som lokket på et syltetøyglass. Men zoolog Petter Jordan Synes den er nydelig.

Klartale - 09 nov 22 kl. 08:48

Regjeringen vil at flere skal jobbe med teknologi

Ola Borten Moe er høyere utdannings- og forsknings-minister. Han har tidligere blitt intervjuet av nettstedet Khrono. Der sa han at han ønsker at flere nordmenn tar doktorgrad innen teknologi.

NRK - 13 timer siden

Kamel vant skjønnhetskonkurranse i Qatar

Nazaa'a viftet med øyevippene og viste fram et tannrikt smil foran kameraene da hun ble kåret som vinner av en skjønnhetskonkurranse for kameler i Qatar. – Jeg Synes vår kamel gjorde det bedre enn Ronaldo og Messi, spøkte Jassim al-Kuwari, som tilhører familien som eier Nazaa'a. Skjønnhetskonkurranser for kameler holdes regelmessig i Midtøsten.

Klartale - Igår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

NRK - 30 nov 22 kl. 12:29

Flere påviste salmonella-tilfeller

Det er til sammen 42 bekrefta salmonella-tilfeller, som er 11 flere enn på mandag, opplyser Preben Aavitsland, fagdirektør i FHI, til NRK. 13 av disse er i Vestland. – Vi Synes det er ubehagelig, fordi det fortsatt kan være en matvare der ute som smitter folk, sier han.

NRK - 29 nov 22 kl. 19:30

Eldreombudet legges ned

Fra 1. juli 2023 er det over og ut for Eldreombudet som ikke fikk midler til videre drift over statsbudsjettet 2023. Ombudet var foreslått lagt ned i forslaget til statsbudsjett.

NRK - 29 nov 22 kl. 14:49

Uventet oppbremsing i tysk prisvekst

Inflasjonen i Tyskland bremset uventet opp i november etter måneder med økninger, viser foreløpige tall det føderale statistikkbyrået. Hovedforklaringen er at de skyhøye energiprisene Synes å avta noe. Inflasjonen i EUs viktigste økonomi krympet til 10,0 prosent i november etter å ha vært opp i rekordhøye 10,4 prosent måneden før.

NRK - 28 nov 22 kl. 16:09

Norges ambassadør maner til ro rundt innkallelse

Den norske ambassadøren til Russland, Robert Kvile, ble tidligere i dag kalt inn på teppet i Moskva. Bakgrunnen var at russiske statsborgere har blitt pågrepet i Norge i forbindelse med droneaktivitet. Russerne mener pågripelsene er politisk begrunnet.

Aftenposten - 25 nov 22 kl. 11:55

Bak et munnbind Synes det ikke at man taper ansikt

Det blir tungt for Kina å gi opp null-covid-strategien..

E24 - 24 nov 22 kl. 13:01

Tviler på at Norge når 2030-klimamål: – Det ser avgjort ikke sånn ut

Norge er milevis unna å nå klimamålet for 2030, slår politikere og næringslivsfolk fast på Zerokonferansen. – Det Synes helt usannsynlig, sier investor Jens Ulltveit-Moe..

NRK - 23 nov 22 kl. 18:06

Norge har levert våpen for over en milliard kroner til Qatar i år

Qatar har blitt en av de største mottakerne av norske våpen de siste årene. Hittil i 2022 har Norge solgt våpen for over 1,3 milliarder kroner til ørkenstaten. Det skriver avisen Vårt Land , som viser til tall fra SSB.

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 12:18

Danmark ut mot FIFA: – Det er fullstendig uakseptabelt

Det danske fotballforbundet (DBU) Synes FIFAs trusler mot det regnbuefargede kapteinsbindet er uakseptabelt..

VG - 23 nov 22 kl. 12:18

Danmark ut mot FIFA: – Det er fullstendig uakseptabelt

Det danske fotballforbundet (DBU) Synes FIFAs trusler mot det regnbuefargede kapteinsbindet er uakseptabelt..

VG - 23 nov 22 kl. 12:18

Danmark langer ut: – FIFA har brukt bøllemetoder

Det danske fotballforbundet (DBU) Synes FIFAs trusler mot det regnbuefargede kapteinsbindet er «fullstendig uakseptabelt»..

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 12:18

Danmark langer ut: – FIFA har brukt bøllemetoder

Det danske fotballforbundet (DBU) Synes FIFAs trusler mot det regnbuefargede kapteinsbindet er «fullstendig….

VG - 23 nov 22 kl. 10:10

Lisa (18) må ta av hijaben for å jobbe i uniform

18-åringer Synes det er trist at det fortsatt finnes arbeidplasser i Norge som forbyr hijabbruk i jobben..

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

NRK - 22 nov 22 kl. 18:20

Støtter forslag om å frata HV-soldater feriepenger

Ferieloven skal ikke gjelde for Heimevern-soldater, nå har flertallet i Stortingets utenriks- og forsvarskomite sagt seg enig med regjeringens forslag. I stedet foreslås det at kompensasjon tilsvarende feriepenger skal tildeles i kontrakter. – Komiteen har konkludert med at personell som tjenestegjør på kontrakt med utvidet tjenesteplikt, skal tilkomme feriepenger.

NRK - 22 nov 22 kl. 15:15

Reagerer på Andreas Hus-forslag

Arbeiderpartiet reagerer på Høyres forslag om å sette av 30 millioner kroner til Andreas Hus neste år. Tidligere i høst avslørte NRK at penger som skulle gå til Andreas Hus har blitt brukt på håndballreklame, PR-konsulenter og designmøbler. Helsedirektoratet er nå i gang med en omfattende gransking av pengebruken.

Klartale - 22 nov 22 kl. 13:30

Derfor snakker de om kapteinsbind med regnbuefarger på

Søndag startet verdens-mesterskapet i fotball i Qatar. Det som bare skal handle om fotball og glede har handlet om mye annet.Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheterDet internasjonale fotballforbundet (Fifa) sier at ingen skal bruke kapteinsbind med regnbuefarger på.

Klartale - 22 nov 22 kl. 09:07

Flere organisasjoner får mer støtte før jul

Flere organisasjoner skal få mer støtte av regjeringen før jul. Pengene blir brukt til alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter eller annen hjelp folk trenger før jul. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til flere som ønsker hjelp.

Klartale - 27 okt 22 kl. 06:00

Er hjelm på hodet kult?

Det blir stille noen få sekunder.– Nei, det er nok ikke kult med hjelm, sier Matheo Onstad. I en turkis hettegenser er han på full fart inn i ungdomslivet.

NRK - 21 nov 22 kl. 04:15

Huseierne reagerer på bankenes renteøkning

Ifølge Huseierne har DNB og Nordea satt opp de effektive boliglånsrentene med mer enn Norges Banks rentehevinger, noe organisasjonen kaller «rart». Både DNB og Nordea har satt opp etableringsgebyret, og førstnevnte har også satt opp termingebyret for nye boliglån, skriver Dagens Næringsliv. Forbrukersjef Carsten Pihl i Huseierne har regnet ut at DNB og Nordea siden september i fjor, har økt den effektive renta med henholdsvis 2,58 og 2,56 prosentpoeng.

VG - 20 nov 22 kl. 20:47

Ordfører i kriserammet kommune kritiserer Halloween-stunt

I Tjeldsund kledde Ann Kristin seg ut som rådmannen, og Marita la ut bilde. Ordføreren Synes ikke det var noe morsomt..

NRK - 19 nov 22 kl. 12:38

NRK erfarer: Vestlige land Synes ting går i feil retning på klimatoppmøtet

Flere vestlige land mener ting går i feil retning i forhandlingene på klimatoppmøtet i Egypt. New Zealand, Norge, Canada og flere andre land kommer nå med en felles uttalelse. – Det foreløpige utkastet lagt fram av det egyptiske presidentskapet risikerer går på akkord med Parisavtalen, står det i uttalelsen.

NRK - 19 nov 22 kl. 12:38

Vestlige land Synes ting går i feil retning på klimatoppmøtet

Flere vestlige land mener ting går i feil retning i forhandlingene på klimatoppmøtet i Egypt. De varsler at de vil fremme en felles alternativ løsning. New Zealand, Norge, Canada og flere andre land kommer nå med en felles uttalelse.

NRK - 18 nov 22 kl. 19:19

Danmark til finalen i håndball-EM

Danmark er klar for finalen i håndball-EM. Det er første gang siden 2004. Danmark og Montenegro fulgte hverandre tett de første minuttene av kampen, før montenegrinerne tar en 3–6 ledelse.

NRK - 18 nov 22 kl. 19:19

Danmark til finalen i håndball-EM for første gang på 18 år

Danmark er klar for finalen i håndball-EM. Det er første gang siden 2004. – Det er helt surrealistisk.

Klartale - 18 nov 22 kl. 12:00

Aktivister har kastet maling på Monolitten

Aktivistene er med i gruppa Stopp oljeletinga. De gjennomførte aksjonen på grunn av klimatoppmøtet i Egypt. De Synes det er skuffende.

Klartale - 24 okt 22 kl. 05:58

– Si ifra at du ønsker deg brukte ting til jul

Den kostbare jula nærmer seg. I år har mange av oss dårligere råd. Vil det gjøre oss kreative og kjøpe brukte gaver?

NRK - 17 nov 22 kl. 17:17

Vedum ber de fem store oppdrettsselskapene snu: – Dumt og overraskende at de ikke ønsker møtet

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er skuffet over at de fem største oppdrettsselskapene avlyser møtet med regjeringen fredag. Han håper de vil snu. – Jeg Synes det er dumt og overraskende at selskapene ikke ønsker møtet og heller sender noen som gjør lobbyjobben for dem, sier Vedum til NTB.

Klartale - 17 nov 22 kl. 16:30

Her er Norges første varulvfilm

Norske skoger er full av varulver. Det hevder Stig Svendsen humoristisk. Han har skapt filmen «Vikingulven».

NRK - 17 nov 22 kl. 16:15

De fem største oppdrettsselskapene har takket nei til møte med regjeringen

De fem største havbruksselskapene som ble invitert til et møte med finansministeren og fiskeriministeren fredag har takket nei til møtet. I stedet sender de bransjeorganisasjonene Sjømat Norge og Sjømatbedriftene. Det bekrefter administrerende direktør i Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark, til NRK.

NRK - 17 nov 22 kl. 11:28

Oslo-biskop trosser bispemøtet

Oslo-biskop Kari Veiteberg trosser Bispemøtets vedtak om å si nei til praksisen om å vigsle prester med samboer. Bispemøtet sa i 2017 at det ikke er i tråd med kravene til Kirken at ansatte etablerer seg i et samlivsforhold utenom et ordnet ekteskap. Like lenge har Oslo-biskop Kari Veiteberg vigslet og ordinert samboende til tjeneste i Kirken, skriver Vårt Land.

Dagbladet - 17 nov 22 kl. 09:51

Skjelles ut

En lekket video fra G20-møtet viser hva Kinas president Xi Jinping Synes om at innholdet i samtalen med Canadas president Justin Trudeau har lekket til pressen..

Klartale - 17 nov 22 kl. 06:00

Tetiana har bodd åtte måneder i Norge

Ukrainere finner trygghet i Norge. Neste år bor det trolig 70.000 ukrainske flyktninger her til lands.

Klartale - 16 nov 22 kl. 12:02

John Carew dømt til fengsel for skattesvik

Økokrim mener Carew har betalt 5,4 millioner kroner for lite i skatt. Dette skal ha skjedd i en periode på seks år. Da bodde han formelt sett i Storbritannia.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:02

Hadde vært i årevis i Norge- bare 24 fikk bli

I Norge bor det mange eldre asylsøkere. De kan ikke sendes tilbake til hjemlandet. Noen har vært her i årevis.

Klartale - 15 nov 22 kl. 19:06

Har anmeldt komiker Atle Antonsen for rasisme

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun anmelder komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:55

Støre benekter koordinert angrep på Giske

Ap-leder Jonas Gahr Støre benekter at han på forhånd visste at AUF-lederen på direktesendt TV skulle rette kraftig kritikk mot Trond Giske. Verken Støre selv eller Statsministerens kontor var orientert om at AUF-leder Astrid Hoem skulle komme med et kritisk utspill mot tidligere nestleder Trond Giske, framholdt partilederen da han ble intervjuet under et seminar Stortingets presselosje arrangerte tirsdag ettermiddag. – Jeg mener Trond må erkjenne at han er en del av problemet med at mange Synes det er vanskelig å snakke om politikk, sa Hoem på NRKs Debatten torsdag kveld.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com