Sykehuset

Sunday, 05 December, 05:19

Nyheter om Sykehuset

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 okt 21 kl. 19:52

Bill Clinton ute av Sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton er skrevet ut fra Sykehuset. Han ble lagt inn på et sykehus i California tirsdag for å bli behandlet for en infeksjon. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

NRK - 25 sep 21 kl. 10:36

Kan ta årevis å bygge hele nye SUS

I verste fall står hele det nye Sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele Sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024.

NRK - 04 nov 21 kl. 14:36

31 innlagte med RS-virus

31 barn er nå innlagt ved Oslo universitetssykehus med RS-virus. Det opplyser Sykehuset til NRK. Det er fire flere innlagte enn i går.

NRK - 03 nov 21 kl. 22:31

Koronadødsfall ved OUS

En person med korona døde ved Oslo universitetssykehus (OUS) i dag, 3. november. Det opplyser Sykehuset på sine nettsider.

NRK - 02 nov 21 kl. 10:02

Eksplosjon i Kabul

En større eksplosjon skal ha funnet sted i Afghanistans hovedstad Kabul. – Det sies at eksplosjonen var et selvmordsangrep som fant sted foran Sardar Davood Khan-Sykehuset. Kilder på stedet sier at lyden av skudd også kunne høres etter eksplosjonen, skriver Miraqa Popal, som er direktør for nyhetskanalen Tolo News, på Twitter.

NRK - 28 okt 21 kl. 15:22

Utsetter timer grunnet stor pågang

Stor tilstrømming av pasienter med akutt sykdom og mange innlagte på sengepostene gjør at Sykehuset i Vestfold utsetter polikliniske timer, skriver de i en pressemelding. Tilstrømmingen består av pasienter med forskjellige sykdomstilstander, og skyldes ikke koronapasienter, står det i pressemeldingen. Sykehuset opplyser at de vil prioritere pasientene med størst behov, samt ivareta arbeidsforholdene for sine ansatte, og at det er derfor noen pasienter vil få utsatt time til planlagt behandling..

NRK - 27 okt 21 kl. 09:08

Koronadødsfall på UNN

En eldre pasient med covid-19 døde på UniversitetsSykehuset Nord-Norge i Tromsø tirsdag. Pasienten hadde flere underliggende sykdommer. Av personvernhensyn går Sykehuset ikke ut med ytterligere opplysninger, skriver de på Twitter.

NRK - 17 okt 21 kl. 01:42

En natt til på sykehus for Clinton

Tidligere president Bill Clinton skal tilbringe enda en natt på sykehus i California der han får behandling for blodforgiftning. Clinton ble tirsdag lagt inn på Sykehuset i Irvine, sør for Los Angeles. Ureña sa lørdag at Clinton blir en natt til på Sykehuset for å fortsette antibiotikabehandlingen han får.

NRK - 20 sep 21 kl. 09:48

Døde med korona på Sykehuset

En pasient med covid-19 døde ved Sørlandet sykehus i Flekkefjord søndag 19. september. Det melder Sykehuset i en pressemelding.

Klartale - 08 nov 21 kl. 10:09

Flere koronasmittet på sykehus i Haugesund

Flere ansatte ved Haugesund sykehus er smittet av korona. Sykehuset tror det kan medføre utfordringer..

NRK - 08 nov 21 kl. 09:49

Flere ansatte i Helse Fonna smittet

Flere ansatte ved Haugesund sykehus har fått påvist smitte av koronaviruset. Det kan føre til utfordringer i driften av Sykehuset, melder Helse Fonna. Smitteutbruddet blant ansatte de siste dagene fører til omfattende smittesporing blant pasienter og ansatte, skriver Helse Fonna i en pressemelding mandag.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:48

Tre siktet etter slagsmål

Tre personer er siktet for grov kroppsskade etter slagsmål i Grimstad lørdag kveld. – Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:28

Til sykehus etter ATV-ulykke

En fører flys til sykehus med ukjent skadeomfang etter å en utforkjøring med ATV i Rørvik i Nærøysund kommune. Politiet i Trøndelag meldte om ulykken klokka 9.28 søndag morgen.

NRK - 07 nov 21 kl. 09:29

Nytt koronadødsfall i Bodø

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall ved NordlandsSykehuset i Bodø. Det bekrefter Sykehuset til Avisa Nordland. Dette er det femte dødsfallet i Bodø siden pandemien startet i fjor, og det andre dødsfallet på vel en uke..

NRK - 13 okt 21 kl. 07:18

Skien: Tror ikke mann ble knivstukket

Politiet meldte i går at en mann ble knivstukket på joggetur i Skien i 18.30-tida. Til VG sier nå at de ikke lenger tror det var en knivstikking.

NRK - 13 okt 21 kl. 07:18

Skien: Ikke knivstukket likevel

Politiet meldte i går at en mann ble knivstukket på joggetur i Skien i 18.30-tiden. Til VG sier nå at de ikke lenger tror det var en knivstikking.

NRK - 06 nov 21 kl. 18:00

Jente på sparkesykkel påkjørt

En bil har kjørt på en jente som var på sparkesykkel i Sandefjord, melder Sør-Øst politidistrikt. Jenta blir kjørt til Sykehuset i Tønsberg, men fremstår ikke alvorlig skadet, ifølge politiet. En mann i 80-årene førte bilen.

NRK - 17 sep 21 kl. 22:25

ESPN: Pelé tilbake på Sykehuset

Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på Sykehuset bare tre dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital.

NRK - 04 nov 21 kl. 19:07

Mann knivstukket i Sandefjord

En mann er sendt til Sykehuset i Vestfold etter at han skal ha blitt stukket med kniv ved Pukkestad bru i Sandefjord. Det skal ha skjedd en uoverensstemmelse mellom partene, og gjerningsmannen tok frem en kniv på stedet. Fornærmede gikk selv hjem etter hendelsen før han ble sendt til sykehus.

NRK - 03 nov 21 kl. 14:16

SUS øker beredskap til grønt

Den økende koronasmitten i området og en økning i innlagte barn med RS-virus gjør at Stavanger universitetssjukehus øker beredskapsnivået til grønt. Siden høstferien i uke 41 har det nesten vært en dobling i antall smittede i befolkningen. Onsdag er fire covid-pasienter innlagt på SUS, men med økende smitte er de forberedt på at flere vil bli innlagt i tiden fremover.

NRK - 03 nov 21 kl. 12:42

Vurderer smittetiltak i Elverum

Kommuneledelsen i Elverum vurderer tiltak mot økende smitte i kommunen. Onsdag var 51 personer i kommunen registrert smittet. Smittetrenden i Elverum har vært stigende over tid, med utbrudd på barneskoler, sykehjem og Sykehuset, skriver Østlendingen.

NRK - 03 nov 21 kl. 06:30

Taliban-leder drept i IS-angrep

Hamdullah Mokhlis, en høytstående militærleder i Taliban, er blant dem som ble drept i IS-angrepet mot et militærsykehus i Kabul tirsdag. Han ble drept da Taliban forsøkte å slå tilbake mot IS-opprørere som angrep Sykehuset, ifølge tjenestepersoner i Taliban-regjeringen. Mokhlis var medlem i den konservative Haqqani-gruppen, en av Talibans mektigste fraksjoner.

Klartale - 02 nov 21 kl. 13:56

St. Olavs hospital er i gul beredskap

Sykehuset gjør seg klare for å ta imot flere som trenger akutt hjelp..

VG - 02 nov 21 kl. 10:09

Kabul: Eksplosjoner ved militærsykehus

Nyhetsbyrået Reuters melder at det ifølge øyenvitner er hørt to kraftige eksplosjoner i nærheten av det militære Sykehuset Sardar Mohammad Daud Khan i Kabul..

NRK - 02 nov 21 kl. 10:02

15 drept i eksplosjon i Kabul

Flere nyhetsbyråer melder om 2 eksplosjoner i Afghanistans hovedstad Kabul. Det er uklart hva som er årsaken til eksplosjonene, men kilder sier at en av eksplosjonene var et selvmordsangrep som fant sted foran et militærsykehus i byen. Ifølge AFP ble det hørt flere skudd etter eksplosjonen, og deretter en ny eksplosjon.

NRK - 02 nov 21 kl. 10:02

19 drept i eksplosjon i Kabul

Flere nyhetsbyråer melder om 2 eksplosjoner i Afghanistans hovedstad Kabul. Det er uklart hva som er årsaken til eksplosjonene, men kilder sier at en av eksplosjonene var et selvmordsangrep som fant sted foran et militærsykehus i byen. Ifølge AFP ble det hørt flere skudd etter eksplosjonen, og deretter en ny eksplosjon.

NRK - 08 okt 21 kl. 05:40

Fikk elektrosjokk mot sin vilje

Statens helsetilsyn slår fast at Sykehuset Innlandet og en ansvarlig overlege brøt spesialisthelsetjenesteloven, da en pasient ble behandla med elektrosjokk mot sin egen vilje. Dette skjedde i 2019, skriver OA. Sykehuset har i ettertid endra sine rutiner for denne type behandling..

VG - 01 nov 21 kl. 21:09

Alt gikk galt da Karin skulle fjerne galleblæren

Karin Jensen (48) skulle fjerne galleblæren etter lang tid med store magesmerter. Rutineoperasjonen på Sykehuset Østfold kostet henne begge beina, tykktarmen og nesten livet..

NRK - 01 nov 21 kl. 18:39

To koronadødsfall ved OUS

To koronasyke pasienter døde i helgen ved Oslo universitetssykehus, melder avisa Vårt Oslo. Dette er det 78. og 79.

NRK - 01 nov 21 kl. 10:00

Stor pågang på Ahus

Ahus innfører ekstra tiltak for å håndtere den store pågangen av pasienter med luftveislidelser. Vanligvis settes ikke slike tiltak inn før lenger ut på vinteren. Sykehuset har hver dag fra 10 til 20 pasienter med covid-19 innlagt for tiden.

NRK - 06 okt 21 kl. 23:34

Koronadødsfall på Ahus

Onsdag døde en person av korona på Akershus Universitetssykehus (Ahus). Det bekrefter pressevakt Jan-Eirik Vestnes ved Ahus overfor Romerikes Blad. Sykehuset vil ikke oppgi ytterligere informasjon om den avdødes kjønn, alder eller bosted.

Dagbladet - 05 okt 21 kl. 13:14

Baby døde etter hackerangrep

Livet til Nicko Silar sto ikke til å redde etter at Sykehuset ble utsatt for løsepengevirus. Nå saksøker mora Sykehuset..

NRK - 10 sep 21 kl. 17:26

Koronadødsfall i Innlandet

En pasient innlagt på Sykehuset Innlandet med påvist koronavirus døde tidligere denne uken. Det er det 17. koronarelaterte dødsfallet som er registrert ved Sykehuset siden pandemien startet, melder Sykehuset Innlandet på sine nettsider.

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 20:43

Hvem skal tvinge de syke, truende og voldelige pasientene til Sykehuset? Krangel mellom politiet og legene tilspisser seg.

En mann er så syk og farlig at han skal tvangsinnlegges. Men politiet og legene krangler om hvem som kan bruke makt for….

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 20:45

Helsevesenet kan ikke være politi også

Når Sykehuset ber politiet om hjelp, må det få det..

VG - 29 okt 21 kl. 10:34

Haukeland-avdeling får hjelp for å håndtere RS-utbruddet

Pågangen av syke barn med luftveisplager er så stor, at barneklinikken i Helse Bergen får hjelp fra hele Sykehuset for å takle RS-utbruddet. FHI beskriver situasjonen med det store antallet RS-smittede barn som «absolutt usedvanlig»..

VG - 29 okt 21 kl. 10:34

Haukeland-avdeling får hjelp til å håndtere RS-utbruddet

Pågangen av syke barn med luftveisplager er så stor, at barneklinikken i Helse Bergen får hjelp fra hele Sykehuset for å takle RS-utbruddet. FHI beskriver situasjonen med det store antallet RS-smittede barn som «absolutt usedvanlig»..

NRK - 28 okt 21 kl. 15:22

Utsetter timer grunnet pågang

Stor tilstrømming av pasienter med akutt sykdom og mange innlagte på sengepostene gjør at Sykehuset i Vestfold utsetter polikliniske timer, skriver de i en pressemelding..

NRK - 27 okt 21 kl. 12:09

Mange barn lagt inn med RS-virus

18 barn er innlagt med RS-virus på Haukeland universitetssjukehus i Bergen, melder VG. RS-viruset arter seg som en forkjølelse, men noen barn kan få pusteproblemer. Fire av barna på Haukeland får pustehjelp.

NRK - 26 okt 21 kl. 04:22

Vil avhøre skuddoffer raskt

Den unge mannen som ble skutt i magen på Stovner i Oslo mandag kveld er ved bevissthet på Sykehuset. Politiet vil avhøre ham så raskt som mulig, ifølge NTB. På litt over to måneder har nærmere ti personer blitt skadd etter skyting i Oslo..

NRK - 22 okt 21 kl. 09:28

2500 pasienter sov i korridorer

Så langt i år har nærmere 2500 pasientovernattinger blitt tilbrakt i korridor på Ahus, skriver VG. Borge Skei sier at Sykehuset ikke ønsker pasientovernattinger i korridor. Han er direktør for Medisinsk divisjon ved Ahus.

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 06:00

Even (10) rammet av alvorlig barnesyndrom

Even Wold Sandviken ante ikke at han hadde hatt covid-19-infeksjon da han ble hastet til Sykehuset med den sjeldne seinreaksjonen..

NRK - 20 okt 21 kl. 21:37

En av to barselavdelinger stengt

En av to barselavdelinger på Oslo Universitets sykehus (OUS) stenges midlertidig på grunn av budsjettkutt. Jordmorforeningen mener det skaper uro. Avdelingen ble stengt onsdag forrige uke.

NRK - 25 sep 21 kl. 11:36

Veteraner inviteres til MDMA-studie

Sykehuset Østfold undersøker om stoffet MDMA sammen med psykoterapi kan hjelpe folk med posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Nå inviteres krigsveteraner som har fått diagnosen etter å ha tjenestegjort i utlandet til å delta. – Det er bruk av MDMA i kombinasjon med psykoterapien som er poenget, ikke MDMA i seg selv.

NRK - 19 okt 21 kl. 20:41

Første Svalbardboer koronasmittet

En fastboende mann i Longyearbyen er bekreftet smittet av koronaviruset, som den første beboeren i øyriket noensinne. Smittevernoverlege Knut Selmer understreker at det ikke er grunn til bekymring for befolkningen i Longyearbyen. Er man fullvaksinert, skal man ikke foreta seg noe som helst.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt