Sydney

Mandag, 14 Juni, 20:25

Nyheter om Sydney

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 19 april 21 kl. 05:38

Reiseboble mellom Australia og New Zealand åpnet: – Helt overveldende

Sydney (VG) Claire (6) har fått øye på morfar Jeff og mormor Laurel. De står trippende i ankomsthallen på flyplassen i Sydney, og kaster seg mot barnebarnet..

VG - 02 juni 21 kl. 01:57

Nytt smitteutbrudd skaper vaksine-bekymring i Australia: – Uforståelig

Sydney (VG) Australske myndigheter – som har fått ros for sin håndtering av coronapandemien – får nå kraftig kritikk for tempoet på vaksineutrullingen..

E24 - 10 mai 21 kl. 05:33

Blandet på børsene i Asia

Ny rapport fra den australske sentralbanken sender Sydney-børsen opp i morgentimene..

VG - 19 mars 21 kl. 04:11

Letter på restriksjonene i Sydney: – I dag kan vi stå og drikke en øl

Sydney (VG) I mars i fjor måtte Sydneys eldste pub stenge dørene. Nå skåler de for at gjestene endelig kan ta seg en øl mens de står oppreist..

E24 - 26 april 21 kl. 05:27

Blandet ukestart på Asia-børsene

Flere av de største børsene i Asia beveger forsiktig oppover mandag morgen, mens Sydney-børsen henger etter..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 06:21

Fant denne i ferdigsalaten

Alex White fikk seg en overraskelse da han fant en levende slange i salaten han kjøpte på en butikk i Sydney i Australia..

NRK - 16 april 21 kl. 03:31

Mann fant slange i salaten

En australsk mann fikk seg en støkk da han oppdaget en levende slange i salaten han kjøpte på en butikk i Sydney. Slangen er i giftsnokfamilien og var innepakket i plast sammen med to romanosalat-hoder..

VG - 11 april 21 kl. 12:12

Titusener av australiere strandet i utlandet: – Som om kameratskapet ender ved grensen

Sydney (VG) Prisen for et nesten pandemifritt hjemland er høy for titusener av australiere som sitter fast i utlandet. Lucy Morrell og familien har brukt over 130.000 kroner på hjemreisen..

VG - 09 april 21 kl. 03:26

Ble stjerner fra karantenehotell: – Surrealistisk

Sydney (VG) David Marriott og «hesten» Russel går sin seiersgang på nettet fra sitt karantenehotell..

VG - 01 april 21 kl. 04:09

Rapport: Dommedag for verdens største korallrev

Sydney (VG) Mellom 70 og 99 prosent av korallene i Great Barrier Reef står i fare for å bli ødelagt om ikke det handles raskt..

VG - 29 mars 21 kl. 09:32

Fjerner nesten alle corona-restriksjoner: – Fortjener toppkarakter

Sydney (VG) Mandag finnes det nærmest ikke coronarestriksjoner som påvirker innbyggerne i den australske delstaten New South Wales..

NRK - 20 des. 20 kl. 01:45

Sydney isoleres fra Australia

Sydney blir avskåret fra andre stater i Australia etter at et nytt koronautbrudd i byens forsteder har spredt seg over hele byen. Myndighetene i forstedene langs kysten nord for Sydney innførte lørdag en fire dager lang nedstengning..

NRK - 19 des. 20 kl. 05:22

nedstengning i deler av Sydney

Deler av Sydney er fra lørdag igjen nedstengt på grunn av et nytt utbrudd av koronaviruset med 38 nye smittetilfeller. Flere hundre tusen innbyggere langs kystlinjen nord for Sydney har fått beskjed om å holde seg innendørs fram minst til onsdag..

NRK - 24 mars 21 kl. 07:13

Frykter edderkopper i Australia

Den verste flommen på mange tiår har rammet den australske delstaten New South Wales. Nå advares innbyggerne i Sydney om dødelige edderkopper som søker tilflukt i hjemmene deres. Det meldes også om slanger som har søkt tilflukt på flåter og i båter..

VG - 22 mars 21 kl. 21:44

Evakuerer flomrammede i Australia: – Det er ille

BLACKTOWN (VG) Sove, spise, ut igjen. Fivillige redningsmannskaper utenfor storbyen Sydney i Australia jobber på spreng med å hjelpe folk ut av de flomrammede områdene..

VG - 22 mars 21 kl. 04:43

Over 18.000 evakuert: – Aldri sett regn som dette

Sydney (VG) Deler av Australia opplever nå det som omtales som en «århundrets flom»..

VG - 21 mars 21 kl. 10:14

Erklærer naturkatastrofe i Australia

Sydney/OSLO (VG) Et forrykende uvær i delstaten New South Wales i Australia har sendt tusener på flukt. Nå erklærer myndighetene situasjonen som en naturkatastrofe..

NRK - 21 mars 21 kl. 01:57

Oversvømmelser i Sydney

Tusener av innbyggere i Sydneys forsteder fikk søndag ordre om å evakuere etter rekordstort regnfall og omfattende oversvømmelser. Evakueringsordren gjelder folk bosatt i lavereliggende områder nordvest i storbyen..

VG - 20 mars 21 kl. 13:52

Flere tusen evakuert etter rekord-uvær i Australia

Sydney/OSLO (VG) Hundrevis av millimeter regn har øst ned over delstaten New South Wales i Australia natt til lørdag. Over 17.000 mennesker er evakuert fra sine hjem..

VG - 11 mars 21 kl. 02:07

Her lever de nesten som normalt: Arrangerte festival med over 30.000 deltagere

Sydney (VG) Denne uken kunne den mest folkerike delstaten i Australia feire 50 dager uten lokale smittetilfeller av coronaviruset. Det åpner for et liv – nesten – som før pandemien..

NRK - 04 mars 21 kl. 08:16

Lagar reservat for nebbdyr

Verdas første reservat for nebbdyr skal bli laga nordvest for Sydney i Australia, melder AFP. Det vil bli plass til 65 dyr, og planen er å forska meir på den sjeldne arten. Nebbdyr er eit pattedyr, men legg likevel egg.

NRK - 02 jan. 21 kl. 06:20

Munnbindkrav i Sydney

Fra mandag blir det obligatorisk å bruke munnbind i butikker, kjøpesentre og på offentlig transport i Australias største by, Sydney. Munnbindnektere kan straffes med bøter på 200 dollar, som tilsvarer 1300 kroner..

NRK - 30 des. 20 kl. 06:00

Sydney skjerper koronatiltak

Den australske storbyen Sydney strammer inn tiltakene mot koronaviruset foran nyttårshelgen etter at et utbrudd i forstedene har spredt seg inn i byen. Max antall gjester man kan ha på nyttårsaften er kuttet fra ti til fem. Utensdørs er grensa 30..

VG - 19 des. 20 kl. 05:03

Reisekaos i Australia etter smitteutbrudd: – kommer til å tilbringe julen på karantenehotell

Sydney (VG) I storbyen Sydney var livet begynt å vende tilbake til normalen etter måneder med strenge restriksjoner. Nå truer 38 smittetilfeller juleplanene til tusenvis av australiere..

VG - 19 des. 20 kl. 05:03

Nye reiserestriksjoner i Australia etter smitteutbrudd

Sydney (VG) I storbyen Sydney var livet begynt å vende tilbake til normalen etter måneder med strenge restriksjoner. Nå truer 38 smittetilfeller juleplanene til tusenvis av australiere..

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:11

Brasil dårlig ut i ny korona-studie

Brasils håndtering av koronapandemien er rangert som den dårligste i verden, mens New Zealand er på topp i kåringen gjort at Australias ledende tankesmie. Det viser en studie fra Lowy Institute i Sydney, som har vurdert nærmere hundre land etter seks kriterier, som blant annet bekreftede tilfeller, dødstall og testing..

Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 02:58

Knallhardt corona-regime før storturnering: – Kan ikke gå et steg feil

Sydney (VG) Casper Ruud (22) er innestengt på et hotellrom 19 timer i døgnet i oppkjøringen til en av sesongens store….

VG - 25 jan. 21 kl. 02:58

Knallhardt corona-regime før storturnering: – Kan ikke gå et steg feil

Sydney (VG) Casper Ruud (22) er innestengt på et hotellrom 19 timer i døgnet i oppkjøringen til en av sesongens store høydepunkter..

VG - 25 jan. 21 kl. 02:58

Knallhardt corona-regime: – Kan ikke gå et steg feil

Sydney (VG) Casper Ruud (22) er innestengt på et hotellrom 19 timer i døgnet i oppkjøringen til en av sesongens store høydepunkter..

NRK - 16 nov. 20 kl. 11:36

Datatrøbbel stoppet Sydney-børsen

Handelen på Sydney-børsen ble stanset store deler av mandagen etter «problemer med markedsdata». Børsen åpner som normalt tirsdag. Det er ikke kommet en konkret forklaring på hva som gikk galt, men feilen oppsto under en systemoppdatering..

NRK - 02 jan. 21 kl. 06:27

Tillater 24.000 tilskuere på kamp

Samtidig som Australia har strenge smittevernregler med en grense på 30 mennesker på utendørsarrangementer, blir det tillatt med 24.000 tilskuere på en cricketkamp mellom Australia og India 12. januar, skriver Sydney Morning Herald..

E24 - 31 des. 20 kl. 07:41

Store svingninger i Asia – Kina-børsene klatrer

Etter ferske industritall i natt stiger de kinesiske børsene markant. I Sydney var utviklingen betydelig svakere på årets siste dag..

NRK - 28 des. 20 kl. 05:15

Ingen tilskuere til fyrverkeri

På grunn av koronapandemien forbyr australske myndigheter folk å samles i havneområdet i sentrum av Sydney for å se det berømte fyrverkeriet på nyttårsaften. Vanligvis samler opp til en million mennesker seg i havneområdet på nyttårsaften..

VG - 24 nov. 20 kl. 23:43

David (26) døde i fengsel: Ropte «Jeg får ikke puste» tolv ganger

Sydney (VG) Én av fire innsatte i australske fengsler tilhører urbefolkningen. For David (26) endte det fatalt. Til VG forteller søsteren Christine hvordan han ble et symbol på Black Lives Matter-bevegelsen i landet..

NRK - 23 nov. 20 kl. 02:33

Austalia åpner delstatsgrense

Grensen mellom delstatene Victoria og New South Wales er gjenåpnet etter å ha vært stengt av smittevernhensyn siden april. Flytrafikken melllom Melbourne og Sydney er også gjenåpnet. Victoria har vært episenteret for landets andre smittebølge..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 06:52

Oppgang i Asia – datatrøbbel stanset handelen i Sydney

Verdens største frihandelsavtale og sterk økonomisk vekst i Japan bidrar til løft på børsene i regionen. Samtidig var det full stans i handelen i Australia..

VG - 29 juli 20 kl. 04:52

Australsk delstat tar grep etter to nye smittetilfeller: – Jeg er rasende

Sydney (VG) Etter at to kvinner tok med seg coronaviruset hjem til delstaten Queensland, tar delstatsministeren grep og stenger grensene for alle reisende fra storbyen Sydney..

VG - 05 sep. 20 kl. 04:45

Flere pågrepet under corona-protester i Australia

Sydney (VG) Hundrevis av mennesker har tatt til gatene i den australske storbyen Melbourne for å protestere mot de strenge restriksjonene de har levd under siden 2. august..

VG - 25 aug. 20 kl. 15:12

Politiet stenger karantenehotell i Australia: – Badet var så møkkete at jeg ikke hadde lyst til å gå inn

Sydney (VG) Tirsdag kveld måtte 366 personer i karantene flyttes etter at politiet ikke var fornøyd med kvaliteten på smittevernrutinene ved hotellet de bodde på..

NRK - 30 juli 20 kl. 03:53

Ny smitterekord i australsk delstat

I delstaten Victoria i Australia er det registrert 723 nye koronatilfeller og 13 dødsfall det siste døgnet. Det er de høyeste daglige smittetallene og dødstallene som er registrert i delstaten, skriver The Sydney Morning Herald..

NRK - 28 juli 20 kl. 08:14

Demonstrasjonsarrangører pågrepet

Fem arrangører av en planlagt Black Lives Matter-demonstrasjon i Sydney i Australia ble pågrepet før demonstrasjonen startet. Demonstrasjonen ble forbudt av en domstol på grunn av koronaviruset, men arrangørene overholdt ikke forbudet..

NRK - 05 juni 20 kl. 05:01

Protest i Sydney til høgesterett

Politiet i Australia går til høgsterett for å få stansa ein planlagt demonstrasjon mot rasisme i Sydney fredag, melder ABC News. 10.000 har vist vilje til å delta i protesten mot diskriminering av svarte og utfolk, medan grensa var satt til 500..

VG - 23 juli 20 kl. 02:01

Smitteskandale ved karantenehoteller i Australia: – Fullstendig uakseptabelt

Sydney (VG) En omfattende gransking skal finne svar på om regelbrudd ved karantenehoteller i storbyen Melbourne har skylden for smittebølgen i delstaten Victoria..

P4 - 19 juli 20 kl. 16:28

Verden har tapt 36.000 milliarder

Koronaviruset har kostet 147 millioner arbeidsplasser globalt. Og pandemien har gitt verden 36.000 milliarder kroner i tapt konsum, det kommer frem i en nye studie fra Universitetet i Sydney, Summen tilsvarer hele Tysklands årlige BNP, eller tre og et halvt norsk oljefond.

E24 - 06 juli 20 kl. 06:42

Kina-børsene hopper etter positiv omtale i statlige medier

Mandag morgen er bildet på de asiatiske børsene svært ulikt. Mens kinesiske børser hopper mer enn fire prosent, er børsen i Sydney tilnærmet flat..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt