Svært

Monday, 06 February, 03:45

Nyheter om Svært

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 20 timer siden

Kina om ballongnedskytingen: – Svært misfornøyd

Kina er Svært misfornøyd med avgjørelsen om skyte ned den kinesiske ballongen som har svevd over USA, sier landets utenriksdepartement..

NRK - Igår: 02:07

Kina om ballongnedskytingen: – Svært misfornøyd

Kina er Svært misfornøyd med avgjørelsen om skyte ned den kinesiske ballongen som har svevd over USA, sier landets utenriksdepartement. De uttrykker også motstand mot USAs valg om å ta til maktbruk for å angripe det Kina kaller et luftfartøy, heter det i en uttalelse fra det kinesiske utenriksdepartementet. I uttalelsen hevdes det også at tjenestepersoner i USA hadde sagt at ballongen ikke utgjorde en militærtrussel, skriver The New York Times.

Aftenposten - Igår: 20:43

Ballongen er skutt ned. Kina er Svært misfornøyd.

Den kinesiske ballongen som har svevet over USA, er skutt ned over den amerikanske østkysten. Kina er Svært misfornøyd..

Aftenposten - Igår: 09:51

Fløyet til Oslo med Svært alvorlige skader etter voldshendelse

En ung mann er fløyet til sykehus i Oslo med Svært alvorlige skader etter en voldshendelse i Kristiansand natt til….

NRK - Igår: 05:26

Svært mange viltpåkjørsler i Innlandet

Det siste døgnet er 14 elger og 9 rådyr blitt påkjørt i Innlandet. Den siste tiden har det vært Svært mange viltpåkjørsler. I januar ble det registrert 500 påkjørte dyr, skriver politiet i Innlandet.

NRK - 01 feb 23 kl. 11:48

Huitfeldt: Svært bekymringsfull utvikling i Myanmar

Utenriksminister Anniken Huitfeldt uttrykker stor bekymring for situasjonen i Myanmar på toårsdagen for kuppet, som på brutalt vis stanset demokratiprosessen. – Utviklingen i Myanmar er Svært bekymringsfull. To år etter kuppet befinner landet seg i en dyp politisk, økonomisk og humanitær krise, sier Huitfeldt i en skriftlig uttalelse onsdag.

Klartale - 26 jan 23 kl. 08:22

Norsk tap mot Spania i håndball-VM

Kampen ble avgjort etter ekstra spilletid. Spania vant 35-34. Jonas Wille er trener for det norske laget.

NRK - 26 jan 23 kl. 07:09

Politiet advarer mot glatte veibaner på Østlandet

Politiet har rykket ut med en advarsel om Svært glatt veibane etter at en bil kjørte av veien på ved Ask i Gjerdrum i Viken. – Det meldes fra patruljen at det er Svært glatt i veibanen. Det saltes på veistrekningen, men ettersom det regner kan virkningen av saltet variere, skriver politiet i Øst på Twitter.

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

Klartale - 09 dec 22 kl. 06:15

Kina gjør seg klare for å åpne på tross av korona

Det har vært flere store protester i Kina de siste ukene. Folk har protestert mot de Svært strenge reglene som er ment å hindre smitte med koronaviruset.Byer med millioner av innbyggere er blitt stengt ned i mange dager fordi noen få personer er smittet.

NRK - 23 jan 23 kl. 11:11

Økt bekymring for Zaporizjzja-kraftverket

Forholdene ved Ukrainas russiskkontrollerte atomkraftverk Zaporizjzja er «av økende bekymring». Det sier Olivier Gupta, som er leder for Western European Nuclear Regulators' Association (Wenra). Anlegget, som er fra sovjettiden, er Europas største.

Aftenposten - 10 timer siden

Reddet vin for millioner fra branntomt i Oslo. Håper på ny restaurantdrift i fremtiden.

Bygget som inneholdt Festningen restaurant, er Svært hardt skadet etter lørdagens brann..

Aftenposten - Igår: 16:57

Bekrefter bud på RBK-profil

Rosenborg var Svært nære ved å miste en av sine viktigste spillere i overgangsvinduet..

Aftenposten - Igår: 16:57

RBK herjet i årets første kamp: Fikk bud på profil rett før vinduet stengte

Rosenborg var Svært nære ved å miste en av sine viktigste spillere i overgangsvinduet..

NRK - Igår: 13:29

Storaksjon mot barneekteskap i India

Politiet i den indiske delstaten Assam har pågrepet over 2.000 menn som har giftet seg med mindreårige jenter, eller bidratt til å arrangere slike ekteskap Blant dem som er pågrepet er over 50 religiøse ledere, både hinduprester og muslimske imamer, som har velsignet slike ekteskap, sier politisjefen i delstaten, Gyanendra Pratap Singh. – Hittil har vi pågrepet 2.

Aftenposten - I førrgår: 14:46

Ut mot IOC: – Tar valg som ikke henger helt på greip

SKEIKAMPEN (VG) Norges skiskytterstjerner er Svært kritisk til at den internasjonale olympiske komité (IOC) åpner for en….

Klartale - I førrgår: 14:44

Rasisme rammer kvinner og menn forskjellig

– Menn blir sammenliknet med dyr. De får dyrelyder ropt etter seg, sier Cora Alexa Døving. Hun er redaktør for en ny bok om rasisme i Norge.

VG - I førrgår: 14:46

Brødrene Bø ut mot IOC: – Tar valg som ikke henger helt på greip

SKEIKAMPEN (VG) Norges skiskytterstjerner er Svært kritisk til at den internasjonale olympiske komité (IOC) åpner for en retur av russiske og belarusiske utøvere..

NRK - 19 jan 23 kl. 10:20

Svært uheldig

Helseminister Ingvild Kjerkol mener det som kommer fram i granskingsrapporten av hvordan Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har brukt 90 offentlige millioner, er Svært uheldig. – Jeg forventer at organisasjoner som mottar tilskudd fra staten bruker midlene i tråd med formålet og regelverket, sier hun til NRK..

NRK - I førrgår: 11:08

ChatGPT blir betalingstjeneste

Den populære roboten ChatGPT skal bli betalingstjeneste, opplyser OpenAI, selskapet som står bak. Tekstroboten har på kort tid blitt Svært populær. Både selskap og privatpersoner har brukt den til ting som å skrive noveller, sammenfatte rapporter og til å skrive filmmanus.

NRK - 18 jan 23 kl. 18:28

Jorunn Lossius er kandidat til nestledervervet i KrF

Jorunn Lossius stiller som kandidat til å bli ny nestleder i KrF. – Jeg er som kjent Svært motivert for nestledervervet, og har gitt mitt svar til valgkomiteen sier Lossius til NRK. Lossius sier at hun som tidligere stortingsrepresentant har fått erfare viktigheten av KrFs innflytelse i norsk politikk.

Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

VG - 02 feb 23 kl. 17:49

Justisministerens TikTok-pine

Justisminister Emilie Enger Mehls bruk av TikTok på en angivelig ugradert tjenestetelefon, er kanskje ikke et lovbrudd. Det er likevel Svært problematisk..

NRK - 02 feb 23 kl. 16:08

Tyrkia krever svar fra ni land som stenger konsulater

Tyrkiske myndigheter kaller inn ambassadørene fra ni land som har varslet stenging av sine konsulater i landet, av hensyn til sikkerheten. Ambassadørene fra Frankrike, Tyskland og USA er blant dem som er kalt inn på teppet i det tyrkiske utenriksdepartementet. Landene har advart sine borgere om økt risiko for angrep.

NRK - 02 feb 23 kl. 14:07

Bank of England hever styringsrenten

Den britiske sentralbanken hever styringsrenta med 0,5 prosentpoeng til 4 prosent. Det er den tiende strake rentehevingen. Beslutningen på rentemøtet var delt, med sju stemmer mot to.

Klartale - 02 feb 23 kl. 08:58

Ingen skal måtte sulte i Norge

Folk har visst det en stund. Nå blir det også dyrere å kjøpe mat. Jada, det er visst sånn det pleier å være.

NRK - 02 feb 23 kl. 02:06

Ny influensavaksine utviklet i Norge

Om noen år kan en helt ny type influensavaksine bli brukt mot sesonginfluensa eller fremtidige pandemier. Vaksinen er utviklet i Norge. Seniorforsker Gunnveig Grødeland og stipendiat Elias Tjärnhage ved Universitetet i Oslo har testet ut en ny type influensavaksine på mus, skriver Aftenposten.

NRK - 01 feb 23 kl. 15:55

Listeria funnet i norsk fisk i utlandet

Mattilsynet har fått varsel om laks med opprinnelse fra Norge med bakterien listeria monocytogenes. I dokumenter Interfish har fått innsyn i via Mattilsynet, kommer det fram at funnet er gjort i Nederland. Mattilsynet fikk varsel om funnet 24.

Klartale - 01 feb 23 kl. 15:30

To år siden hæren tok makten i Myanmar

1. februar 2021 tok hæren makta i landet. Store protester ble stanset med vold.

NRK - 01 feb 23 kl. 10:35

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser Svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 01 feb 23 kl. 10:28

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den Svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 17 jan 23 kl. 01:33

IAEA optimistiske om sikkerhetssone

Det er optimisme i Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) om å omsider opprette en sikkerhetssone rundt det russisk-okkuperte atomkraftverket i Zaporizjzja. – Situasjonen rundt kraftverket er stadig Svært, Svært farlig. En atomulykke, en ulykke med alvorlige radiologiske konsekvenser, er ikke i noens interesse, sa IAEA-sjef Rafael Grossi til journalister i Ukraina mandag.

NRK - 01 feb 23 kl. 00:27

Utvalg skal se på oppdrettsnæringens gunstige permitteringsregler

Arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) setter ned hurtigarbeidende utvalg som skal vurdere om oppdrettsnæringen fortsatt skal ha gunstige permitteringsregler. En vanlig bedrift må betale lønn i 15 dager etter at permitteringen har trådt i kraft. I motsetning tar staten regningen fra dag én for permitterte i fiskeri- og sjømatnæringen, skriver Dagens Næringsliv.

NRK - 31 jan 23 kl. 19:24

Flygerforbundet: – Trist for norsk luftfart

– Dette er trist for norsk luftfart, for alle ansatte som nå mister jobben og for passasjerene. De ansatte har det tøft, og vårt hovedfokus nå er å ta vare på medlemmene våre. Det sier forbundsleder Aleksander Wasland i Norsk Flygerforbund i en pressemelding.

NRK - 31 jan 23 kl. 18:23

Hellas vil ikke gi stridsvogner til Ukraina

Hellas vil ikke gi stridsvogner til Ukraina. Landet trenger dem selv på grunn av det dårlige forholdet til Tyrkia, sier statsminister Kyriakos Mitsotakis. – Vi vil ikke gi fra oss våre Leopard 2-stridsvogner av den enkle grunn at de er absolutt nødvendige for vår egen forsvarsstrategi, sa Mitsotakis under et besøk i Japan tirsdag.

NRK - 31 jan 23 kl. 17:25

Politisk flyktning skal ha fått asyl i Norge

Andrei Danilov, som søkte asyl i Norge i fjor, skriver på sin egen Facebook-profil at han fått innvilget asyl i Norge. Danilov var Svært kritisk til krigen i Ukraina, og uttalte seg til flere norske medier om det. Siden kom han til Norge for å søke asyl, siden han fryktet hva hans meninger kan medføre i hjemlandet.

NRK - 31 jan 23 kl. 16:19

Politiet etterforsker mulig overgrep av mindreårig

Troms politidistrikt etterforsker en mulig overgrepssak i Indre Finnmark. Det bekrefter påtalefaglig etterforskningsleder Gøril Lund til NRK. – En person har status som mistenkt, og har per nå ikke fått oppnevnt forsvarer, opplyser Lund.

NRK - 31 jan 23 kl. 15:02

Dømt til fengsel etter boligbrann

En 38 år gammel mann er dømt til 18 dagers fengsel etter en eksplosjon i en bolig i Klepp kommune i april 2021. Både mannen og en kvinne som var på besøk fikk alvorlige brannskader etter at mannen forsøkte å få fyr i vedovnen ved hjelp av en brennbar væske, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen brukte fusel, som er et avfallsstoff etter hjemmebrentproduksjon, da han skulle fyre opp i vedovnen.

VG - 31 jan 23 kl. 14:19

TV 2-ekspert mener skiledelsen bommer i VM-uttak: – Sender tre jenter bare for å se på

«Ikke et vondt ord om dem som er tatt ut», sier TV 2-ekspert Petter Soleng Skinstad – som likevel stiller seg Svært spørrende til hvorfor blant andre Helene Marie Fossesholm (21) skal til ski-VM som «turist»..

NRK - 31 jan 23 kl. 13:14

Helse Fonna ute av beredskap

Helse Fonna går ut av beredskap, etter flere uker med Svært høyt trykk. Det bestemte beredskapsledelsen i dag. Stor tilstrømming i akuttmottakene, mye smitte og høyt sykefravær blant medarbeiderne, gjorde at Helse Fonna først gikk i grønn, og senere til gul beredskap.

NRK - 31 jan 23 kl. 06:23

Norge fjerde best på korrupsjonsindeks – Danmark på topp

På Transparency Internationals årlige korrupsjonsindeks havner Norge på en fjerdeplass over de minst korrupte landene i verden. Danmark troner på toppen med 90 av 100 mulige poeng, fulgt av Finland og New Zealand med 87 poeng. Norge er på fjerde plass med 84 poeng, og dermed for første gang foran Sverige med 83 poeng, skriver Transparency International i en pressemelding.

NRK - 30 jan 23 kl. 16:06

Far siktet for vold mot to spedbarn

En mann i 20-årene er siktet etter at politiet ble kontaktet av helsevesenet. – Det er tale om en Svært alvorlig voldssak med to fornærmede spedbarn, sier politiet. Mannen er varetektsfengslet i to uker.

E24 - 30 jan 23 kl. 14:41

Forbrukertilsynet: Svært lite sannsynlig å få igjen penger

Hvis Flyr går konkurs er det vanskelig for reisende å få igjen penger for flybilletter frem i tid..

Aftenposten - 30 jan 23 kl. 14:50

Forbrukertilsynet: Svært lite sannsynlig å få igjen penger hvis Flyr går konkurs

Hvis Flyr går konkurs er det vanskelig for reisende å få igjen penger for flybilletter frem i tid..

NRK - 15 jan 23 kl. 10:38

Svært glatt på E6

En bil har kjørt av E6 nordgående ved Solbergtårnet i Skjeberg. Fører var eneste person i bilen og vedkommende er oppegående. Det er nå omkjøring via fylkesvei 118 Ingedalsveien.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com