Svarte

Sunday, 14 April, 09:19

Nyheter om Svarte

Klartale - I førrgår: 06:00

Nordmenn er dårligst til å bruke kondom i Norden

Nordmenn er dårligst i Norden på å bruke kondom. Det viser en ny undersøkelse fra RFSU. De undersøker årlig hvor flinke folk i Norden er til å bruke kondom.

NRK - 16 mar 24 kl. 12:09

Første Svarte leder i Wales

Vaughan Gething er valgt til leder av Wales' arbeiderparti og blir dermed den første Svarte lederen av den delvis selvstyrte britiske regionen. Gething, som i dag er finansminister i Wales, vant kampen om å etterfølge førsteminister Mark Drakeford som Labour-leder i regionen, skriver NTB. 50 år gamle Gething blir den femte førsteministeren siden Wales fikk sin folkevalgte forsamling i 1999.

NRK - 10 apr 24 kl. 19:13

Trump med tydelig nei til nasjonalt abortforbud

President Donald Trump kom onsdag med hans hittil tydeligste uttalelse om debatten om et nasjonalt abortforbud i USA. – Nei, Svarte han da en reporter spurte Trump om han ville signere et nasjonalt abortforbud, dersom han blir president i november. Trump har tidligere sagt at han vil ha unntak for voldtekt og incest, og at delstatene skal få bestemme selv.

NRK - 20 mar 24 kl. 21:04

En av de tiltalte for rasistisk angrep i Mississippi dømt til 40 års fengsel

En tidligere ansatt ved et sheriffkontor i Mississippi er dømt til 40 års fengsel for tortur av to Svarte menn. To av de tiltalte har tidligere fått straffer på henholdsvis 17,5 og 20 års fengsel. Totalt er seks personer tiltalt for rasistisk motivert tortur av to Svarte menn.

NRK - 18 timer siden

Savnet israelsk tenåring funnet drept

En savnet israelsk tenåring er funnet drept på den okkuperte Vestbredden, sier det israelske militæret. 14 år gamle Benjamin Achimeir forsvant fredag, noe som utløste en omfattende leteaksjon og angrep på flere palestinske landsbyer. Det militære sier at guttens lik ble funnet etter at han ble drept i et terrorangrep.

NRK - Igår: 01:48

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, Svarte han: – Ikke gjør det!

Aftenposten - I førrgår: 23:16

Saudia-Arabia: Tidligere Aalesund-spiller pisket av tilskuer

Den tidligere Aalesund-spilleren Abderrazak Hamdallah (33) kastet vann mot en tilskuer, som Svarte med å piske ham i….

VG - I førrgår: 23:16

Saudia-Arabia: Tidligere Aalesund-spiller pisket av tilskuer

Den tidligere Aalesund-spilleren Abderrazak Hamdallah (33) kastet vann mot en tilskuer, som Svarte med å piske ham i kveldens supercup-kamp i Saudi-Arabia..

NRK - 10 apr 24 kl. 18:25

USA vurderer å droppe straffeforfølgelse av Assange

USAs president Joe Biden sier onsdag at han vurderer en forespørsel fra Australia om å droppe straffeforfølgelse av Julian Assange (52). Australia ønsker Wikileaks-grunnleggeren utlevert til hjemlandet sitt. Det var under et offisielt møte med Japans statsminister Fumio Kishida at Biden kommenterte forespørselen fra Australia.

Aftenposten - 10 apr 24 kl. 16:24

Yngve Slyngstads tog sporet av i Uganda. – Det var Svarte natta i jungelen.

Yngve Slyngstad ledet Oljefondet opp til 10.000 milliarder kroner. Nå vil han frigjøre oss fra oljen for å redde verden..

NRK - 10 apr 24 kl. 00:48

Biden kritiserer Netanyahu

USAs president Joe Biden kritiserer Israels statsminister Benjamin Netanyahus Gaza-politikk i et intervju med den spanskspråklige TV-stasjonen Univision, ifølge nyhetsbyrået AFP. – Jeg mener at det han gjør er en feil. Jeg er ikke enig i fremgangsmåten hans, Svarte Biden, da han ble spurt om Netanyahus håndtering av krigen.

NRK - 10 apr 24 kl. 00:48

Biden kritiserer Netanyahu: – Jeg mener at det han gjør er feil

USAs president Joe Biden kritiserer Israels statsminister Benjamin Netanyahus Gaza-politikk i et intervju med den spanskspråklige TV-stasjonen Univision, ifølge nyhetsbyrået AFP. – Jeg mener at det han gjør er feil. Jeg er ikke enig i fremgangsmåten hans, Svarte Biden, da han ble spurt om Netanyahus håndtering av krigen.

NRK - 10 apr 24 kl. 00:48

Biden kritiserer Netanyahu: – Jeg mener det han gjør er feil

USAs president Joe Biden kritiserer Israels statsminister Benjamin Netanyahus Gaza-politikk i et intervju med den spanskspråklige TV-stasjonen Univision, ifølge nyhetsbyrået AFP. – Jeg mener det han gjør er feil. Jeg er ikke enig i fremgangsmåten hans, Svarte Biden, da han ble spurt om Netanyahus håndtering av krigen.

Dagbladet - 09 apr 24 kl. 14:58

Svarte skjermer for Visjon Norge

Kristenkanalen Visjon Norge ber seerne om hjelp for å komme tilbake på TV-skjermen..

Aftenposten - 08 apr 24 kl. 20:40

Svarte på Kolstads bønn: - Det er fortsatt skummelt

Etter å ha sikret sesongbonusen feiret Melhus-gjengen på en nokså nøktern måte..

VG - 08 apr 24 kl. 18:06

Ny rekord for «Cowboy Carter» – Beyoncés åttende album på førsteplass i USA

Beyoncé er den første Svarte, kvinnelige artisten som erobrer førsteplassen på USAs toppliste for countryalbum..

NRK - 08 mar 24 kl. 08:01

Seks av ti nordmenn frykter for sikkerheten

Seks av ti nordmenn frykter for egen sikkerhet som følge av Russlands krigføring i Ukraina. Det kommer fram i en undersøkelse gjennomført av InFact på oppdrag fra ABC Nyheter. 1000 personer over 18 år ble spurt om de var bekymret for at krigen på sikt kunne påvirke deres personlige sikkerhet.

Aftenposten - 06 mar 24 kl. 20:28

Flere Svarte sier de vil stemme på Trump. «La oss være ærlige om hvorfor.»

ORANGEBURG (Aftenposten): Flere Svarte sier de vil stemme på Donald Trump. Unge velgere forklarer hvorfor..

NRK - 06 mar 24 kl. 10:35

SV krever grep mot økt rente

Norske banker håver inn på økt rente og velter hele byrden over på kundene, sier SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski. Hun viser til at bankene hadde et samlet resultat etter skatt på 88,5 milliarder kroner i fjor - en økning på 17,2 milliarder kroner fra 2022. – Det er mer enn hele forsvarsbudsjettet på 82 milliarder kroner, sa Kaski da hun tok opp saken med finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) i Stortingets spørretime i dag.

Klartale - 02 apr 24 kl. 09:30

Bør kommuner velge selv?

Kommunestyret i Drammen vil kun ta imot ukrainske flyktninger. Det har mange reagert på.Dagsavisen har gjort en undersøkelse.

NRK - 29 mar 24 kl. 14:35

Oscar-vinner Louis Gossett Jr. er død

Skuespilleren som vant Oscarpris for beste birolle for rollen mot Richard Gere i «En offiser og en gentleman» (1982) er død. Nevøen hans bekrefter til AP at skuespilleren døde torsdag kveld. Louis Gossett Jr.

NRK - 29 mar 24 kl. 07:19

Beyoncé tar med Beatles og Dolly Parton på countryplate

Beyoncés mye omtalte countryalbum inneholder coverlåter av både Beatles og Dolly Parton, og countrydronningen introdusere selv Beyoncés versjon av «Jolene». Beyoncé har også funnet plass til en Beatles-låt på den nye platen, nærmere bestemt «Blackbird». Paul McCartneys låt fra 1968 handler om ni Svarte tenåringer som begynte på det som hadde vært en skole kun for hvite i Arkansas på 1950-tallet..

NRK - 28 mar 24 kl. 15:33

En av fire har for dårlig helse til førstegangstjeneste

25 prosent av 16- og 17-åringene som i 2022 Svarte på Forsvarets egenerklæring, oppga at helsa var for dårlig til å tjenestegjøre i militæret. Nesten 16.000 av de 61.

NRK - 28 mar 24 kl. 09:41

Kina opphever sanksjoner mot australsk vin

Kina kunngjorde torsdag at de opphever høye tollmurer mot australsk vin. Kort etter sa Australia at de dropper saken mot Kina i Verdens handelsorganisasjon WTO. Tidligere denne måneden møttes landenes utenriksministre for å markere bedring i forholdet mellom de to landene etter flere års spenning.

Aftenposten - 25 feb 24 kl. 22:29

De følger i Kamala Harris’ fotspor. Her utdanner de USAs fremtidige Svarte ledere.

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Her utdannes eliten av USAs unge Svarte..

Aftenposten - 22 mar 24 kl. 09:34

Fra fotballpuber til byens hippeste barer: – Mange blir overrasket.

Det Svarte gullet er ikke lenger forbeholdt brune puber..

Aftenposten - 22 mar 24 kl. 07:00

«Gubbe-øl» er blitt trendy. – Mange blir overrasket.

Det Svarte gullet er ikke lenger forbeholdt brune puber..

NRK - 19 mar 24 kl. 06:02

VG: 5000 leger usikre på framtida i yrket

Nesten 5000 leger svarer i en spørreundersøkelse at de ikke er sikre på om de er i yrket om to år, skriver VG. Det er nesten halvparten av de som Svarte i medlemsundersøkelsen til Legeforeningen Legene beskriver blant annet en arbeidshverdag preget av stress og med liten mulighet til å styre tiden selv..

Klartale - 19 mar 24 kl. 06:00

Én av ti har tatt kosmetisk kirurgi

Én av ti svarer at de har tatt kosmetisk kirurgi. Det er operasjoner som går på utseende. Slik som fettsuging eller operasjon av nesa.

NRK - 15 mar 24 kl. 22:37

The Elders ber Biden stanse våpenstøtten til Israel

The Elders, gruppen av tidligere toppolitikere der Gro Harlem Brundtland er ett av medlemmene, ber USA stanse våpenstøtten til Israel. The Elders ble grunnlagt av Sør-Afrikas første Svarte president, fredsprisvinner Nelson Mandela, og ledes i dag av Irlands tidligere president Mary Robinson. – USA kan påvirke Israel ved ikke å forsyne dem med våpen, sier Robinson.

Klartale - 12 mar 24 kl. 13:18

Matapour reagerer på at rettssaken er under ramadan

Rettssaken mot Zaniar Matapour har startet. Statsadvokaten viste et videoopptak under rettssaken.Den viste Matapour natt til lørdag 25.

NRK - 05 mar 24 kl. 09:59

Helikopterstyrten: Data er hentet ut fra ferdsskriveren

Havarikommisjonen skriver på sine nettsider at data er hentet ut fra ferdsskriveren i forbindelse med helikopterstyrten vest for Sotra forrige uke. – Jobben med å analysere dataene er i gang, men det er forventet at dette arbeidet vil ta lang tid, skriver Havarikommisjonen. Lørdag ble helikopteret hevet fra 220 meters dyp.

VG - 04 mar 24 kl. 23:47

Ødegaard Svarte på stikk fra profil: – Jeg var for redd

(Sheffield United-Arsenal 0–6) Sky Sports-ekspert Jamie Carragher spøkte med Martin Ødegaard (25) etter Arsenals storseier mot Sheffield United..

Aftenposten - 04 mar 24 kl. 23:47

Ødegaard Svarte på stikk fra profil: – Jeg var for redd

(Sheffield United-Arsenal 0–6) Sky Sports-ekspert Jamie Carragher spøkte med Martin Ødegaard (25) etter Arsenals….

NRK - 04 mar 24 kl. 19:18

USA innfører sanksjoner mot Zimbabwes president

Ifølge det amerikanske finansdepartementet blir i alt tre instanser og elleve personer, deriblant presidentparet og visepresident Constantino Chiwenga gjenstand for sanksjoner på grunn av deres angivelige innblanding i korrupsjon og menneskerettsbrudd. President Emmerson Mnangagwa anklages blant annet for å beskytte gull- og diamantsmuglere som opererer i Zimbabwe, for å ha beordret statsansatte til å tilrettelegge for salg av gull og diamanter på det Svarte markedet, og for å ha mottatt bestikkelser for dette. En talsmann for regjeringen i Zimbabwe avviser anklagene.

Aftenposten - 04 mar 24 kl. 16:57

Jeg tror ikke eierne gjør endringer nå, men at de kommer om ikke lenge

Etter et tap for byrival Manchester City, er det enkelt å male med den brede, Svarte penselen over hva Erik ten Hag og….

NRK - 04 mar 24 kl. 13:26

Ikke funnet tekniske feil så langt

I helgen ble helikoptervraket etter ulykken 28. februar hevet fra 220 meters dyp, og fraktet til Haakonsvern i Bergen. – Det er ikke funnet noen tekniske feil som har bidratt til ulykken så langt, sier avdelingsdirektør i luftfartsavdelingen i Havarikommisjonen, Kåre Halvorsen under pressekonferansen mandag.

NRK - 29 feb 24 kl. 10:45

Tror helikopteret ligger på 300 meters dyp

Leder for Statens havarikommisjonen for luftfart Kåre Halvorsen sier de tror vraket av helikopteret ligger på 300 meters dyp. – Hvis det ligger omtrent der vi tror det ligger, så snakker vi fort om 300 meter. Været er foreløpig for dårlig til at vraket kan heves, men det jobbes nå med hvordan dette kan skje.

NRK - 27 feb 24 kl. 15:32

Nye trefninger på grensa mellom Israel og Libanon

Hizbollah-militsen angrep tirsdag en militærbase nord i Israel med flere raketter, men det er ikke meldt om drepte eller materielle ødeleggelser, skriver NTB. Ifølge den israelske hæren ble det avfyrt rundt 35 raketter mot flybasen, som ligger på toppen av det 1200 meter høye fjellet Har Meron. Ifølge Hizbollah var angrepet et svar på at to høytstående militsmedlemmer ble drept i et israelsk angrep nordøst i Libanon mandag.

NRK - 27 feb 24 kl. 12:19

FN i Libanon: Eskalering mellom Israel og Hizbollah setter våpenhvilen i fare

FNs midlertidige styrker i Lebanon (UNIFIL) sa tirsdag at den siste eskalering mellom Israel og Hizbollah har potensialet til å sette en politisk løsning på konflikten i fare. Det melder Reuters. UNIFIL oppfordret alle parter til å stoppe fiendtlighetene for å forhindre ytterligere opptrapping, og sikre sikkerheten til folk i dette region.

VG - 26 feb 24 kl. 07:39

Ronaldo med uvanlig gest mot supportere – forbundet skal ha startet undersøkelser

Cristiano Ronaldo Svarte med å veive armen foran skrittet mot Al-Shababs supportere etter Al-Nassrs seier i saudiarabisk fotball søndag..

NRK - 23 feb 24 kl. 16:00

Bild: Tyskland legaliserer cannabis

Cannabis til eget forbruk er nå leglisert i Tyskland. Under den nye loven sier Forbundsdagen at det vil være lov å eie inntil tre cannabis-planter hjemme, samt eieopp til 25 gram cannabis. Vedtaket trer i kraft 1.

Aftenposten - 23 feb 24 kl. 09:21

Oslo kommune fikk gummigranulat-refs: – Alvorlig

De Svarte gummikulene fra kunstgressbaner er en stor miljøutfordring. Oslo kommune har tatt grep etter gjentatte feil….

NRK - 23 feb 24 kl. 09:19

Oslo kommune fikk gummigranulat-refs

De Svarte gummikulene fra kunstgressbaner er en stor miljøutfordring. Oslo kommune har tatt grep etter gjentatte feil påpekt av Statsforvalteren i 2022, skriver NTB. Det ble funnet fire avvik, og Statsforvalteren sier de ser alvorlig på avvikene.

VG - 23 feb 24 kl. 09:21

Oslo kommune fikk gummigranulat-refs: – Alvorlig

De Svarte gummikulene fra kunstgressbaner er en stor miljøutfordring. Oslo kommune har tatt grep etter gjentatte feil påpekt av Statsforvalteren..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com