Svar

Friday, 17 September, 03:50

Nyheter om Svar

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 7 timer siden

Syv spørsmål og Svar om skyhøye strømpriser

Strømprisene er unormalt høye. Hvorfor er det slik, og kan noe gjøres for å dempe effekten på folks lommebok? Her er Svar på noen av spørsmålene..

NRK - 07 sep 21 kl. 04:48

Elever er blitt mer misfornøyde

Stadig flere elever er misfornøyde på skolen, ifølge Ungdata-undersøkelsen. Forskeren bak er bekymret over at andelen stadig stiger hvert år. – Den generelle trivselen i norsk skole er høy.

Klartale - 26 aug 21 kl. 08:59

Måtte vente i flere timer på Svar

Over 1.000 personer forsøkte å ringe korona-telefonen. Det førte til at flere måtte vente i timesvis før de fikk Svar..

Aftenposten - 7 timer siden

Syv spørsmål og Svar om skyhøye strømpriser

Strømprisene er unormalt høye. Hvorfor er det slik, og kan noe gjøres for å dempe effekten på folks lommebok?.

Aftenposten - 17 timer siden

Skipresidentens Svar på Klæbos kritikk

Langrennsløperne vil ha klarere tale fra idrettslederne om OL i Beijing. Her er Svaret fra skipresident Erik Røste..

Klartale - 23 aug 21 kl. 15:28

Får ikke Svar fra regjeringen

Norges Fotballforbund venter på Svar fra regjeringen. Det er fortsatt usikkert om hvor mange tilskuere som kan være på Ullevaal Stadion..

Aftenposten - I førrgår: 23:17

Når får vi en ny regjering? Hva skjer de neste ukene? Her får du Svar.

Ap-leder Jonas Gahr Støre blir statsminister. Det er avklart. Men hvem som ender opp rundt forhandlingsbordet, er uklart..

VG - 14 sep 21 kl. 03:49

Ropstad: – Ser at vi ikke hadde gode nok Svar til velgerne

STORTINGET (VG): Hvordan det ville gått for KrF uten retningsvalget i 2018, er et hypotetisk – men kanskje fristende – spørsmål..

NRK - 13 sep 21 kl. 18:41

Still NRK spørsmål om valget

Frem til midnatt Svarer NRKs journalister på spørsmål om stortingsvalget. Her kan du få Svar på det du lurer på i forbindelse med årets valg..

NRK - 13 sep 21 kl. 09:31

131 nye smittetilfeller i Trondheim

I løpet av helgen har 131 nye personer i Trondheim testet positivt for covid-19. I tillegg er det kommet inn positivt Svar på 20 hurtigtester som nå følges opp med PCR-test, skriver kommunen i en pressemelding. Åtte personer er innlagt med koronavirus ved St.

NRK - 13 sep 21 kl. 07:47

Nye israelske angrep på Gazastripen

Israel har angrepet mål på Gazastripen for tredje natt på rad. Også angrepene natt til mandag var Svar på rakettangrep fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren. Tre raketter ble skutt mot Israel, og minst to ble stanset av det israelske rakettforSvaret.

NRK - 12 sep 21 kl. 18:13

Israelske fly angrep Gazastripen

Israelske jagerfly angrep flere mål på Gazastripen søndag, noe Israel melder var et Svar på et rakettangrep fra Gazastripen dagen før. Ifølge Israel har jagerfly og angrepshelikoptre blant annet «truffet et av Hamas' militærområder med flere underjordiske anlegg for rakettproduksjon». Også en tunnel, et våpenlager og en treningsleir skal være rammet av angrepene.

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 14:01

MDGs politikk er et realistisk og optimistisk Svar på verdens utfordringer

Lan Marie Berg Svarer på Kjetil Rolness’ kritikk..

NRK - 12 sep 21 kl. 10:00

Israel angrep mål på Gazastripen

Israel har for andre natt på rad angrepet mål på Gazastripen, skriver NTB. Jagerfly og kamphelikoptre ble brukt i angrepene natt til søndag. De rammet flere underjordiske anlegg og et våpenlager knyttet til Hamas, ifølge den israelske hæren.

NRK - 09 sep 21 kl. 13:23

UD: Vet ikke det er nordmenn ombord

De 200 utenlandske statsborgerne som har fått lov til å forlate Afghanistan, er nå på vei ombord i et chartret fly. NRK har spurt Utenriksdepartementet om det er norske borgere blant dem som får reise, og vi har fått følgende Svar: «Vi har ikke mottatt melding om eventuelle norske borgere om bord på flyet»..

NRK - 08 sep 21 kl. 16:51

Tengs-siktet har sendt inn anke

– Støtteskriv til anke er sendt til lagmannsretten, og det er anført at det ikke er grunnlag for skjellig grunn til å mistenke siktede i saken og ikke fare for forspillelse av bevis, sier forSvarer Stian Trones Bråstein til NRK. Mannen i 50-årene nekter straffskyld etter at han i forrige uke ble siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995. Han ble i forrige uke varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud og medieforbud.

E24 - 07 sep 21 kl. 20:55

Vi får ikke grønn verdiskaping uten kreativ ødeleggelse

89 prosent av velgerne mener det er viktig at vi lykkes med å etablere flere vekstkraftige nye bedrifter i Norge. Vil velgerne snart få Svar på hvordan politikerne har tenkt å få til dette?.

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 17:44

Politiet har informasjon om mistenktes mobiltelefon drapsnatten

Opplysninger fra basestasjoner kan gi politiet Svar på hvor drapsmistenkte befant seg den natten Tina Jørgensen ble….

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 10:04

Klarte Norge det ambisiøse målet i Tokyo? Nå er mye usikkert.

Her er Svar på tre sentrale spørsmål etter lekene i Tokyo..

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 07:45

Han ble tildelt psykiatriens Svar på Nobelprisen

Otto Waldemar Steenfeldt-Foss (1931–2021).

VG - 04 sep 21 kl. 13:24

Overlege om hurtigtestene: – Betydelig mindre følsomme

Ulike resultater fra hurtigtest og PCR-test sår tvil om hurtigtestenes treffsikkerhet. FHI-overlege forsikrer om at begge testformene nesten alltid gir korrekte Svar..

VG - 04 sep 21 kl. 13:24

Overlege om hurtigtestene: – Betydelig mindre følsomme enn PCR

Ulike resultater fra hurtigtest og PCR-test sår tvil om hurtigtestenes treffsikkerhet. FHI-overlege forsikrer om at begge testformene nesten alltid gir korrekte Svar..

NRK - 03 sep 21 kl. 11:38

Solberg: – Viktig å få Svar

Statsminister Erna Solberg kommenterer den nyaste utviklinga i sakene om Birgitte Tengs og Tina Jørgensen hos Dagbladet. Ho meiner det er viktig at vi kjem i mål med sakene. – Eg tenker at det er utruleg viktig for dei som er nærmaste pårørande til Birgitte Tengs og Tina Jørgensen.

NRK - 03 sep 21 kl. 10:32

Håper på oppklaring

Familien til Tina Jørgensen håper på en oppklaring etter at en mann i 50-årene nå er siktet i den over 20 år gamle drapssaken. – Det er veldig positivt at det nå har skjedd et gjennombrudd i Birgitte Tengs-saken, at en person er siktet og fremstilles for varetektsfengsling. Og at politiet også finner grunnlag for å mistenke ham i Tina Jørgensen-saken, sier bistandsadvokat Kjersti Jæger, som representerer familien.

NRK - 03 sep 21 kl. 10:13

Bistandsadvokat: – Ikkje lett for dei

Dei pårørande til Birgitte Tengs fekk beskjed om pågripinga onsdag morgon. Det opplyser bistandsadvokat Erik Lea til NRK. – Det kom som eit sjokk for dei.

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 11:08

Disse spørsmålene trenger vi Svar på i Rystad Energys rapport om norsk oljekutt

Mange opplever at rapportens formål er å påvirke opinonen i valgkampens siste fase..

VG - 02 sep 21 kl. 10:24

Skal Norge bli nasjonenes Svar på Kodak, Ola?

Ola Borten Moe misforstår budskapet fra FNs klimapanel når han mener vi skal ta polske og kinesiske utslipp først siden de er større enn de norske. Vi er nemlig forbi det punktet hvor vi kan velge det ene foran det andre..

NRK - 01 sep 21 kl. 23:26

Forlik i saken om opioid-krisen

En føderal dommer har gitt en foreløpig godkjenning til et forlik som OxyContin-produsenten Purdue Pharma har foreslått for å løse opioid-krisen i USA. Forliket til en verdi av 10 milliarder dollar er et Svar til tusener av søksmål som er rettet mot det farmasøytiske selskapet på grunn av dets rolle i krisen som har kostet en halv million amerikanere livet..

Aftenposten - 01 sep 21 kl. 23:16

Han tillater Norge å drømme stort

ULLEVAAL: Spørsmålene har gnaget. Foran et etterlengtet hjemmepublikum kom Erling Braut Haaland med flere Svar..

NRK - 31 aug 21 kl. 11:50

21 smittet etter barnehageutbrudd

21 barn og voksne har så langt testet positivt etter et koronasmitteutbrudd i en barnehage i Giske. I går ble alle barn ved barnehagen Gnist Nordstrand sendt hjem, og det er blitt gjennomført massetesting av barn, foreldre og ansatte de siste dagene. Barnehagen har til sammen 122 barn.

NRK - 08 aug 21 kl. 13:32

Findings-festivalen kan bli avlyst

Den årlige Findings-festivalen i Oslo sier de må avlyse dersom de ikke snart får Svar på om de får status som testarrangement. – Dersom vi ikke får et positivt Svar fra regjeringen veldig snart, må vi dessverre utsette festivalen til neste år, sier arrangør av Findings og medeier i Sky Agency, Trond Opsahl. Det var Dagbladet som omtalte den mulige avlysingen først, og skriver at festivalen må få status som såkalt «testarrangement» for å kunne gjennomføres..

NRK - 30 aug 21 kl. 14:02

Vil gi 3. dose til utsatt gruppe

Folkehelseinstituttet anbefaler at pasienter med alvorlig svekket immunforSvar får tilbud om en tredje dose mRNA-vaksine mot covid-19. – Tilbudet anses å kunne tre i kraft snarlig i kommunene og så snart det praktisk lar seg gjøre i sykehusene. Folkehelseinstituttet anbefaler videre at gruppen med alvorlig svekket immunforSvar defineres så tydelig som mulig, skriver FHI i et Svar på oppdrag fra Helsedepartementet.

NRK - 30 aug 21 kl. 13:02

EU vil stanse masseinnvandring

EU vil unngå at et stort antall afghanere søker asyl i Europa etter at Taliban overtok makten. – Basert på hva vi har lært, vil EU og medlemslandene være fast bestemt på felles handling for å hindre at det igjen kommer store ukontrollerte migrasjonsbevegelser, slik som tidligere, ved å forberede et samordnet og velordnet Svar, lyder et utkast til en uttalelse fra EUs innenriksministre, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 aug 21 kl. 06:48

Israelsk luftangrep mot Gaza

Det israelske forSvaret angrep natt til lørdag Hamas-mål på Gazastripen som Svar på at det ble sendt opp brannballonger mot Israel, opplyser forSvaret. Brannballonger sendt opp fra Gazastripen førte fredag til fire branner i Eshkol-regionen på israelsk side av grensen. – Som Svar på den fortsatte oppskytingen av brannballonger fra Gazastripen og inn i Israel gjennom dagen, gjennomførte forSvaret luftangrep mot et Hamas-militæranlegg og et rakettoppskytingssted, het det i en uttalelse fra forSvaret lørdag morgen.

Aftenposten - 29 aug 21 kl. 19:20

Hva er partienes koronapolitikk? Vi forsøkte å få noen Svar.

Koronapandemien har vært den største krisen Norge har håndtert siden på mange tiår..

VG - 29 aug 21 kl. 16:32

Familie og venner i Sarpsborg: – Hvorfor ble han drept?

SARPSBORG (VG) Lørdag ble 34-åringen skutt og drept av politiet. De som kjente ham har mange spørsmål og få Svar..

E24 - 29 aug 21 kl. 10:39

Bunnfradrag, arbeidende kapital og arveavgift. Dette er skattene partiene krangler om.

Det er lett å bli svimmel i debatten om formuesskatt og arveavgift. For hva er bunnfradrag og arbeidende kapital, og hva vil egentlig partiene? Her får du Svar..

VG - 28 aug 21 kl. 22:29

Horneland ut mot ekspert: – Du vet ikke hva du snakker om

BRANN STADION (VG) Discovery+-ekspert Joacim Jonsson fikk kontant Svar da han ga uttrykk for at Eirik Hornelands uttalelser om Mathias Rasmussen kunne bidra til «fryktkultur»..

Aftenposten - 28 aug 21 kl. 22:30

Horneland ut mot ekspert: – Du vet ikke hva du snakker om

BRANN STADION (VG) Discovery+-ekspert Joacim Jonsson fikk kontant Svar da han ga uttrykk for at Eirik Hornelands….

VG - 28 aug 21 kl. 22:29

Horneland ut mot ekspert: – Du vet egentlig ikke hva du snakker om

BRANN STADION (VG) (Brann – Haugesund 1–3) Discovery+-ekspert Joacim Jonsson fikk kontant Svar da han ga uttrykk for at Eirik Hornelands uttalelser om Mathias Rasmussen kunne bidra til «fryktkultur»..

Aftenposten - 28 aug 21 kl. 22:30

Horneland ut mot ekspert: – Du vet egentlig ikke hva du snakker om

BRANN STADION (VG) (Brann – Haugesund 1–3) Discovery+-ekspert Joacim Jonsson fikk kontant Svar da han ga uttrykk for at….

VG - 28 aug 21 kl. 22:29

Horneland Svarer ekspert: – Du vet egentlig ikke hva du snakker om

BRANN STADION (VG) (Brann – Haugesund 1–3) Discovery+-ekspert Joacim Jonsson fikk kontant Svar da han ga uttrykk for at Eirik Hornelands uttalelser om Mathias Rasmussen kunne bidra til «fryktkultur»..

Aftenposten - 28 aug 21 kl. 22:30

Horneland Svarer ekspert: – Du vet egentlig ikke hva du snakker om

BRANN STADION (VG) (Brann – Haugesund 1–3) Discovery+-ekspert Joacim Jonsson fikk kontant Svar da han ga uttrykk for at….

VG - 27 aug 21 kl. 20:09

Kan ikke si om gjenåpning utsettes

Regjeringen sa i sommer at gjenåpningen av landet skulle skje i midten av september. Nå kan ikke Bent Høie gi et konkret Svar på om den utsettes..

Aftenposten - 27 aug 21 kl. 15:26

22.juli-terroristen skal møte i retten igjen. Hvorfor?

Her er fem spørsmål og Svar om hva som skjer videre.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt