Svært

Monday, 29 November, 03:15

Nyheter om Svært

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 nov 21 kl. 12:23

Huitfeldt Svært bekymret for Syria

Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier i en pressemelding hun er Svært bekymret for situasjonen i Syria. - 13,5 millioner syrere har behov for humanitær beskyttelse og assistanse. Vinteren og kulda nærmer seg, og jeg er Svært bekymret over de menneskelige lidelsene i Syria, sier hun i pressemeldingen.

NRK - 04 nov 21 kl. 10:01

Fremdeles lite influensa i Norge

Den siste ukerapporten fra FHI viser at det fremdeles er Svært lav forekomst av influensa i landet. De fleste smittetilfellene er knyttet til utenlandsreise. Til nå i sesongen er færre enn fem pasienter blitt lagt inn på sykehus med påvist influensa.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en Svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:06

Johansen rystet over Bislett-saken

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo beskriver knivangrepet på Bislett som en rystende hendelse. Han maner samtidig til å unngå spekulasjoner om motiv. – Det er en rystende hendelse.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:52

Ber om løslatelse av journalist

USA ber om at Kina løslater journalisten Zhang Zhan. Hun dokumenterte utbruddet av koronaviruset i Wuhan i Kina, skriver The New York Times. Nå sitter hun i fengsel i Shanghai, der hun er Svært syk, og kan komme til å dø dersom hun ikke får behanling, melder hennes familie og venner..

NRK - 09 nov 21 kl. 07:05

Bruker litt mindre på julehandelen

Virke anslår at vi vil bruke like over 12.000 kroner hver på årets julehandel. Det er litt mindre enn fjorårets julehandel, men mer enn i 2019.

E24 - 09 nov 21 kl. 07:00

Virke-undersøkelse: Tre av fire butikker har dårligere varetilgang før julehandelen

Handelen i november og desember er Svært viktig for varehandelen. De fleste butikkene som merker fraktkrisen sier den vil føre til omsetningstap..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 07:00

Tre av fire sliter med varetilgangen

Handelen i november og desember er Svært viktig for varehandelen. De fleste butikkene som merker fraktkrisen sier den….

NRK - 08 nov 21 kl. 21:27

Må ikke nøle med tiltak i kommunene

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen løpende vurderer om vi skal øke bruken av koronasertifikat og at kommuner må innføre lokale tiltak raskt. Den siste tiden har både tallet på smittede og innlagte på sykehusene med koronavirus økt. Innlagttallene nærmer seg 200.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:12

Ikke pensjon fra 1. krone fra 2022

Støre-regjeringen kommer ikke til å innføre pensjon fra 1. krone allerede fra nyttår. Det betyr at ordningen ikke kommer før 1.

Klartale - 08 nov 21 kl. 08:53

Flere land vil hjelpe koronasyke rumenere

To Svært syke rumenere med korona er hentet til Danmark. De skal få hjelp på sykehus i Aarhus..

NRK - 08 nov 21 kl. 02:56

Vil ikke vente på kartlegging

Regjeringen vil ikke vente på at Bufdir skal gjøre ferdig kartleggngen av konverterings-terapi-bruken i Norge, før den forbyr en slik praksis. I følge Vårt Land vil Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) bruke minst 19 måneder på kartleggingen. Konverteringsterapi også kjent som homoterapi, er en Svært omstridt behandling, med mål om å endre den seksuelle orienteringen eller kjønnsidentiteten til en person.

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 12:18

Laila varsler om importsmitte

Samtidig som smittespredningen øker, er det Svært få som tester seg ved testsenteret på Svinesund. Ansatt Laila Bekkely synes at risikoen for importsmitte til Norge er forferdelig skremmende..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 09:29

Deler «skremselspropaganda» etter ekspert-kritikk: – Jeg har selv vært Svært tynn

Både Hans Christer Holund (32) og Emil Iversen (30) har åpnet seg og delt sine tanker om næring og toppidrett, etter at….

VG - 07 nov 21 kl. 09:29

Deler «skremselspropaganda» etter ekspert-kritikk: – Jeg har selv vært Svært tynn

Både Hans Christer Holund (32) og Emil Iversen (30) har åpnet seg og delt sine tanker om næring og toppidrett, etter at langrennsekspert Petter Skinstad tidligere i uken kom med krass kritikk..

NRK - 07 nov 21 kl. 08:16

Gruveulykke i Kasakhstan

Seks arbeidere ble drept og to er kritisk skadet i en metan-eksplosjon i Abaiskaia-gruven sentralt i Kasakhstan. Det melder AFP. Gruven produserer hovedsakelig kull og eies av selskapet AcelorMittal.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:37

Tror skolevold er underrapportert

Arbeidstilsynet ble kun varslet om 13 vold- og trusselhendelser i Oslo-skolen mellom 2016 og 2020 og advarer mot underrapportering. Dagsavisen skriver at Oslo-skolen i samme tidsrom har hatt i underkant av 2.000 volds- og trusselhendelser som defineres som Svært alvorlige.

NRK - 05 nov 21 kl. 20:51

Anmelder politiet etter øvelse

Fem skoleelever i Oslo fikk røff behandling da de deltok på en øvelse med Den kongelige politieskorte. Nå anmelder flere av dem politiet, som beklager. Ungdommene skal blant annet ha fått blåmerker, sår og stikkskader fra kanyler, skriver Dagbladet.

E24 - 05 nov 21 kl. 17:32

Frp frykter ordning for oljeleting fases ut: – Svært oppsiktsvekkende

Oljeleting står på to bein i Norge. Olje- og energiministeren «vil komme tilbake til» hva hun vil gjøre med det ene beinet. Det skremmer Ketil Solvik-Olsen (Frp)..

NRK - 05 nov 21 kl. 15:26

Domstoladministrasjonen støtter krav

Domstoladministrasjonens direktør, Sven Marius Urke, støtter Advokatforeningens krav om høyere salærer for advokater som jobber etter offentlige satser. – Advokatene er en helt avgjørende brikke for at vårt rettssystem skal fungere, også for dem som ikke har økonomi til å finansiere bruk av advokat selv. De som trenger fri rettshjelp er Svært ofte utsatte og sårbare mennesker, sier Urke i en pressemelding.

NRK - 05 nov 21 kl. 15:04

Fant flere tonn dumpet makrell

Fiskeridirektoratet har avdekket dumping av mellom fem og ti tonn makrell på havbunnen vest av Sotra. Funnet ble gjort nær Møvik etter konkret tips. – Vi ser Svært alvorlig på slik framferd, sier seksjonssjef Thord Monsen.

NRK - 05 nov 21 kl. 13:14

Fornøyd med ny koronapille

Norges globale helseambassadør, John-Arne Røttingen, sier resultatene fra Pfizers nye koronapille er Svært positive, og viser klar reduksjon i behovet for sykehusinnleggelse. – Det er viktig at det nå er to ulike legemidler som kan benyttes for tidlig behandling etter positiv test for de med høy risiko. Det vil gi en sunn konkurranse.

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 02:23

Advarsel: - Det gjøres ikke nok

Verdens helseorganisasjon (WHO) er Svært bekymret for smitteøkningen i Europa..

VG - 05 nov 21 kl. 01:36

Stokke om Bodø/Glimt: – Rett og slett vakkert

ROMA/OSLO (VG) (Roma – Bodø/Glimt 2–2) Roar Stokke (62) har kommentert noen av de største øyeblikkene i norsk klubbfotball, og holder Bodø/Glimts prestasjoner mot Roma Svært høyt..

NRK - 04 nov 21 kl. 10:01

Fortsatt lite influensa i Norge

Den siste ukerapporten fra FHI viser at det fremdeles er Svært lav forekomst av influensa i landet. Samtidig er utbruddet av RS-viruset på sterk fremvekst..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 05:41

Milliardær og politisk nykomling danket ut demokratene. Det kan være et Svært dårlig frempek for dem.

NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Mellomvalget neste år blir et politisk blodbad for demokratene om tirsdagens resultat….

NRK - 04 nov 21 kl. 04:40

Vold og trusler i Oslo-skolen

Fra 2016 til 2019 økte tallet på rapporterte volds- og trusselhendelser i Oslo-skolen fra 1.940 til 4.840 hendelser.

Klartale - 03 nov 21 kl. 13:04

Ber om at fraværsgrensa blir satt på pause

Onsdag er det krisemøte i Trondheim. Det skjer etter at Svært mange er smittet med korona den siste tiden..

NRK - 03 nov 21 kl. 12:22

Stor smitte blant uvaksinerte

Den tyske helseministeren Jens Spahn sa onsdag at det er Svært høy smitte blant uvaksinerte i landet. Over 20.000 mennesker er registrert smittet det siste døgnet, og 194 personer døde.

NRK - 03 nov 21 kl. 12:22

Stor smitte blant uvaksinerte i Tyskland

Den tyske helseministeren Jens Spahn sa onsdag at det er Svært høy smitte blant uvaksinerte i landet. Over 20.000 mennesker er registrert smittet det siste døgnet, og 194 personer døde.

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 19:12

Sotrastrilen såg kompisen få hjartestans: – Eg gler meg til å snakka med han att

Steffen Lie Skålevik er Svært god kamerat med Emil Pálsson. Han er i sjokk etter at hjartet til kompisen stoppa..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 18:00

Tvang er en kortsiktig og skadelig løsning

Skal vi bruke mer tvang mot psykisk syke, må vi være Svært sikre på at det virker. Det er vi ikke..

NRK - 02 nov 21 kl. 17:44

Kerry skryter av Norges innsats

USAs klimautsending John Kerry møtte pressen under klimatoppmøtet etter en munter samtale med statsminister Jonas Gahr Støre og klima- og miljøminister Espen Barth Eide i Glasgow. Han skrøt av det norske bidraget i klimakampen og samarbeidet han har hatt med norske politikere tidligere. På spørsmål fra NRK om hva han mener er det viktigste Norge kan gjøre for klimaforandring, var hav det første Kerry påpekte.

VG - 02 nov 21 kl. 17:31

Enda en person funnet død i Tokagjelet i Kvam

Vi er Svært glade for å kunne meddele at den siste er omkommet, sier politiet i Kvam under en pressekonferanse tirsdag kveld..

VG - 02 nov 21 kl. 17:31

Den siste omkomne trolig funnet i Tokagjelet i Kvam

– Vi er Svært glade for å kunne meddele at den siste omkomne er funnet, sier politiet i Kvam under en pressekonferanse tirsdag ettermiddag..

NRK - 02 nov 21 kl. 15:13

CDU venter med ny partileder

Tysklands kristendemokratiske parti CDU vil vente helt til januar med å velge ny partileder. Den nye lederen vil etterfølge Armin Laschet, som ledet partiet gjennom et Svært dårlig valg i år. Laschet tok etter valgnederlaget til orde for en fornying i partiet, og annonserte i oktober at han trakk seg som partileder.

E24 - 02 nov 21 kl. 08:29

Stavanger spesial: Hva betyr høye olje- og gasspriser for leverandørbedriftene?

Prisene på olje og gass er på Svært høye nivåer. Hvordan merker underleverandørene i bransjen det? Og hva er konsekvensene for satsingen på nye markeder?.

NRK - 02 nov 21 kl. 02:18

Håper på endring i filmbransjen

Mannen som ga Alec Baldwin våpenet han avfyrte på settet til westernfilmen «Rust», sier han håper tragedien fører til endringer i filmbransjen. Innspillingsleder Dave Halls, som ga Baldwin våpenet, uttaler seg for første gang siden ulykken 21. oktober i New Mexico.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 20:00

HPV-vaksinen i barnevaksinasjonsprogrammet beskytter Svært godt mot kreft

Det viktigste er å la seg vaksinere. Ikke hvilken vaksine som gis..

NRK - 01 nov 21 kl. 13:52

Russisle leger under stort press

Russisk helsevesen er Svært presset som følge av økningen i koronatilfeller, ifølge myndighetene. Leger i områder der smitten er verst, møter «ekstremt press både fysisk og mentalt», ifølge president Vladimir Putins talsmann Dmitrij Peskov. – Dette er en ekstraordinær byrde på våre leger som viser heltemot i situasjonen, sier Peskov.

NRK - 01 nov 21 kl. 07:29

Sør-Korea starter gjenåpning

Sør-Korea tar de første små stegene i gjenåpningen av samfunnet. Flere kan nå delta på arrangementer, og restaurantene får igjen holde åpent døgnet rundt. Det har siden juli vært Svært strenge koronatiltak i Sør-Korea..

E24 - 31 okt 21 kl. 06:00

Det er kanskje mulig å overleve neste børskrakk

Børsene er Svært dyre. Men valutagrep kan dra ned mange småspareres risiko umiddelbart..

NRK - 31 okt 21 kl. 03:33

Storbrann i trelastlager i Danmark

I Danmark har en storbrann i et trelastlager i Pindstrup på Jylland ført til så mye røyk at hjerte- og lungesyke blir rådet av helsemyndighetene til å flytte fra sine hjem. Brannen startet tirsdag og er Svært vanskelig å slukke, melder Danmarks Radio..

NRK - 30 okt 21 kl. 21:12

Rykker ut til ungdomsfest

En ungdomsfest på Jakobsli i Trondheim har gått over styr, melder politiet i Trøndelag. Politi og helsepersonell rykker ut etter melding om slåssing og flere Svært berusede ungdommer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt