Svært

Saturday, 26 November, 23:00

Nyheter om Svært

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 nov 22 kl. 20:28

Huitfeldt om rakettnedslag i Polen: En Svært alvorlig hendelse

Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier rakettnedslaget i Polen er en Svært alvorlig hendelse. – Vi har registrert nyhetene om missilnedslagene i Polen. Dette er en Svært alvorlig hendelse, men mye er fortsatt uklart.

Klartale - 15 nov 22 kl. 14:39

Folk dansker mer til musikk med dypere bass

Forskere har sett på hvordan folk reagerer på bass. Og hvilken effekt det gir på dansegulvet. Resultatet viste at publikum danset neste 12 prosent mer da det ble mer bass på musikken.

Klartale - 15 nov 22 kl. 14:39

Folk danser mer til musikk med dypere bass

Forskere har sett på hvordan folk reagerer på bass. Og hvilken effekt det gir på dansegulvet.Resultatet viste at publikum danset neste 12 prosent mer da det ble mer bass på musikken.

NRK - 12 timer siden

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 12 timer siden

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

E24 - 23 nov 22 kl. 19:48

Partene om budsjettforhandlingene: Svært krevende og store avstander

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes tror ikke på enighet i budsjettforhandlingene på Stortinget før helgen. Rigmor Aasrud (Ap) kaller forhandlingene «Svært krevende»..

NRK - 23 nov 22 kl. 03:09

Støre havner langt nede i internasjonal måling

Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) scorer tredje dårligst i popularitet blant lederne i 22 land i en ny undersøkelse. Ifølge Aftenposten svarer 24 prosent at de er Svært eller litt fornøyd med jobben Støre gjør. 71 prosent er litt eller Svært misfornøyd, mens 5 prosent ikke har gjort seg opp en mening.

NRK - 04 nov 22 kl. 10:15

Trump hintar om at han vil stille i 2024

Donald Trump kom torsdag med det sterkaste signalet om at han kjem til å stille som presidentkandidat i 2024, skriv BBC. I ein tale under eit valmøte i Iowa sa Trump at det var «Svært, Svært, Svært sannsynleg at han vil stille igjen». Trump deltek på valmøte til støtte for republikanske kandidatar som stiller i kongressvalet i neste veke.

Klartale - 16 nov 22 kl. 06:00

Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheter

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer i Qatar. Det skal være en spennende folkefest.

VG - 15 nov 22 kl. 16:16

Et Svært nyttig møte

Det første toppmøtet mellom Joe Biden og Xi Jinping løste ingen av de store motsetninger som finnes i forholdet mellom verdens to økonomiske stormakter. Likevel var det tre timer lange møtet mellom de to presidentene Svært nyttig..

Klartale - 15 nov 22 kl. 06:52

Hvem overtar makten i Iran?

Ayatolla Ali Khamenei er Irans øverste leder. Han er 83 år gammel. Han skal ha vært nær døden flere ganger, ifølge rykter.

NRK - 11 nov 22 kl. 10:19

To tiltalt for grov spionasje i Sverige

To brødre er tiltalt for grov spionasje mot Sverige på vegne av Russland. Det opplyser Nasjonal sikkerhetsmyndighet i en pressemelding, skriver flere svenske medier. – Det har vært en kompleks etterforskning av en Svært vanskelig forbrytelse og mistanken gjelder Svært alvorlig kriminalitet rettet mot Sveriges etterretnings- og sikkerhetssystem.

NRK - 12 timer siden

Forbrukertilsynet: – Alle strømselskaper som er kontrollert, har brutt loven

Alle strømselskaper som Forbrukertilsynet har kontrollert den siste tiden, ha brutt loven. Det melder TV 2. – Svært mange av strømselskapene i Norge har brutt loven fordi kundene gjennom markedsføringen ikke har fått god nok informasjon om avtaletypen og hva prisen er og blir, sier underdirektør Tonje Drevland i tilsynsavdelingen hos Forbrukertilsynet.

VG - Igår: 21:51

England-sjef Gareth Southgate får kritikk – pepet ut etter tannløs forestilling

AL KHOR (VG) (England – USA 0–0) Heller ikke denne gangen klarte England å få has på USA i et VM-sluttspill. Etter en Svært tam affære slipes knivene i britisk presse..

Aftenposten - Igår: 11:27

Dette er missilene Russland bruker i Ukraina. Putin kan snart få et stort problem.

– Det er Svært sannsynlig at russerne har skutt missiler i høyere takt enn de kan produsere dem, sier Lars Peder Haga….

NRK - 09 nov 22 kl. 18:38

Flere medier: Ingen får nødvendig flertall i Georgias senatsvalg – må holdes omvalg i desember

Det blir ikke en vinner av senatsvalget som har vært Svært jevnt i Georgia. Det holdes en andre valgrunde i desember. Republikaneren Herschel Walker, som er støttet av Donald Trump, har vært Svært omstridt i valgkampen.

NRK - I førrgår: 18:15

Danmark henlegger terroranklager mot 33-åring i Aarhus

En 33 år gammel mann som var siktet for å forsøk på terror i Aarhus i juli, er ikke lenger siktet for det, ifølge dansk politi. 33-åringen ble pågrepet 19. juli av Østjyllands politi for å ha kjørt ned gågata Frederiksgade i Aarhus i Svært høy hastighet.

VG - I førrgår: 16:52

Legger ned i Russland: – Handlingsrommet er blitt Svært lite

Barentssekretariatet stenger sine tre kontorer nordvest i Russland: – Vi ser ingen annen utvei. Det er selvsagt en trist dag, sier Lars Georg Fordal..

NRK - I førrgår: 09:18

Kvinne alvorlig skadd i kollisjonen i Morgedal

En kvinne ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E134 ved Morgedal i Telemark torsdag morgen. Sørøst politidistrikt skrev på Twitter at én person satt fastklemt etter kollisjonen. Det er store materielle skader på personbilen, og sjåføren i bilen er tatt ut og undersøkes av helsepersonell, skriver politiet i en oppdatering.

NRK - I førrgår: 09:18

En person alvorlig skadd i kollisjonen i Morgedal

En person ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E134 ved Morgedal i Telemark torsdag morgen. Sørøst politidistrikt skrev på Twitter at én person satt fastklemt etter kollisjonen. Det er store materielle skader på personbilen, og sjåføren i bilen er tatt ut og undersøkes av helsepersonell, skriver politiet i en oppdatering.

NRK - I førrgår: 09:10

FNs menneskerettighetsråd tar opp situasjonen i Iran

FNs menneskerettighetsråd tar opp situasjonen i Iran på et hastemøte torsdag. Rådet vurderer å starte en gransking av myndighetenes brutale framferd. Hastemøtet holdes på initiativ fra Tyskland og Island, og forslaget støttes av over 50 land.

NRK - I førrgår: 08:30

Gasspristak splitter EU-landene før krisemøte

Hellas er blant landene som krever at EU-kommisjonen skjerper pristaket på gass før torsdagens energikrisemøte i Brussel. – Et pristak på 275 euro er ikke egentlig et pristak, slo den greske energiministeren Kostas Skrekas fast på vei inn til det ekstraordinære energiministermøtet tidlig torsdag morgen. Hellas er ett av mange EU-land som i lang tid har krevd et pristak på gass for å dempe den voldsomme prisveksten på gass i Europa.

NRK - I førrgår: 07:32

Kompensasjon av koronautgifter

Regjeringen lover nå kommunene 7,3 milliarder kroner i kompensasjon for koronautgiftene som de selv måtte legge ut for på starten av året. Tromsø kommune skal få 70 millioner kroner, noe ordfører Gunnar Wilhelmsen er Svært fornøyd med. I tillegg skal Statsforvalteren i Troms og Finnmark få 60 millioner kroner i skjønsmidler..

VG - 23 nov 22 kl. 19:21

Ap: Budsjettforhandlingene med SV er «Svært krevende»

Regjeringen mangler fortsatt flertall for statsbudsjettet for neste år. Ap og Sp har forhandlet med SV i 16 dager, og avstanden mellom partiene betegnes som stor..

NRK - 23 nov 22 kl. 15:33

Vil demolere ammunisjon fra andre verdenskrig

Ammunisjonen fra andre verdenskrig som ble funnet øst for Oksøy fyr i Kristiansand, kan bli demolert torsdag. Det kommer imidlertid an på været. – Politiet har, i samråd med Sjøforsvaret, funnet egnet sted for å observere demoleringen av ammunisjonen som er funnet øst for Oksøy fyr.

NRK - 23 nov 22 kl. 12:35

Gitarist og Game of Thrones-skuespiller er død

Den britiske gitaristen Wilko Johnson er død, 75 år gammel. Han er også kjent som bøddelen Ilyn Payne i TV-serien Game of Thrones. – Dette er en kunngjøring vi ikke ønsket å gjøre, og vi gjør dette med et Svært tungt hjerte.

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 10:00

Her skriker de etter arbeidskraft. Malenes (29) kompetanse er Svært etterspurt.

I over halvparten av kommunene ble ikke stillingene besatt i det hele tatt, viser undersøkelse..

E24 - 23 nov 22 kl. 10:00

Her skriker de etter arbeidskraft. Malenes (29) kompetanse er Svært etterspurt.

I over halvparten av kommunene ble ikke stillingene besatt i det hele tatt, viser undersøkelse..

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

Flere skadd og døde etter bombeangrep i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde.Det var først uklart hva som hadde ført til de to eksplosjonene.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

En drept og flere skadd etter bomber i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde. Den døde var en 16 år gammel ungdom.

VG - 23 nov 22 kl. 08:22

20-åring døde – politiet advarer mot nytt rusmiddel

Politiet advarer mot det de kaller et «nytt og Svært potent narkotisk stoff», etter at en 20-åring fra Nedre Romerike døde av det i oktober..

NRK - 23 nov 22 kl. 07:40

20-åring død etter inntak av nytt livsfarlig rusmiddel

En 20-åring fra Nedre Romerike er bekreftet død, etter inntak av det nye, Svært potente og syntetiske opioidet protonitazen. Øst politidistrikt melder at personen døde i midten av oktober på sine Facebook sider. Dette er det så langt første registrerte dødsfallet knyttet til protonitazen i Norge.

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 17:23

- Jeg skulle aldri vært der

Ekspolitimann Svært kritisk til behandlingen av åstedet..

VG - 22 nov 22 kl. 15:57

Tannløst Danmark målløse av banen etter VAR-dramatikk på «bortebane»

DOHA (VG) (Danmark – Tunisia 0–0) De var oppført som hjemmelag, men det var kun på papiret. For Svært lite handlet om de tidvis tamme og tafatte «drengene» i den danske VM-åpningen..

VG - 22 nov 22 kl. 15:57

VAR-spenning på overtid da tannløse Danmark endte uten scoring på «bortebane»

DOHA (VG) (Danmark – Tunisia 0–0) De var oppført som hjemmelag, men det var kun på papiret. For Svært lite handlet om de tamme og tafatte «drengene» i den danske VM-åpningen..

VG - 22 nov 22 kl. 15:57

Kaptein Kjær i ordveksling med pressen om bruk av kapteinsbind: – Mener dere det?!

DOHA (VG) (Danmark – Tunisia 0–0) Etter en Svært skuffende dansk VM-åpning, måtte Simon Kjær ikke bare svare på sportslige spørsmål. Danmark-kapteinen ble også presset om truslene rundt bruk av regnbuefarget kapteinsbind..

Klartale - 22 nov 22 kl. 13:50

Kong Charles forbyr gåselever

Kong Charles har fjernet gåselever fra sin egen meny allerede da han var prins av Wales. Men nå fjerner han den også fra Buckingham Palace og andre kongelige eiendommer. Det skriver Peta.

NRK - 22 nov 22 kl. 09:21

Alvorlig trafikkulykke ved Gjøvik

Politiet i Innlandet har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke ved Gjøvik. Det er snakk om en frontkollisjon mellom lastebil og personbil. – Det er snakk om en Svært alvorlig ulykke i 80-sona, sier operasjonsleder hos politiet i Innlandet, Frode Øvreås til NRK.

Aftenposten - 06 nov 22 kl. 17:04

Ting må skje Svært, Svært raskt

Snart er varmen skrudd opp 1,5 grader..

NRK - 21 nov 22 kl. 21:24

Saudi-Arabia avviser at de har planer om å øke oljeproduksjonen

Saudi-Arabia avviser kategorisk at Opec vurderer å øke oljeproduksjonen, melder Financial Times. En melding i Wall Street Journal tidligere mandag gikk ut på at Opec-landene vurderte å skru opp produksjonen. Avisen henviste til kilder blant Opec-delegatene og skrev at saken skulle diskuteres under et møte i Opec+ den 4.

Aftenposten - 21 nov 22 kl. 20:18

Arbeidstilsynet avdekket lovbrudd og varslet bot. Likevel slapp firmaene å betale.

Den økonomiske gevinsten er enorm og risikoen for å bli oppdaget Svært liten..

NRK - 21 nov 22 kl. 20:07

WHO: Over 700 angrep mot helsevesenet i Ukraina

Verdens helseorganisasjon (WHO) har registrert 703 angrep mot helsevesenets infrastruktur i Ukraina siden den russiske invasjonen i februar. – Dette er et klart brudd på folkeretten og krigens regler, sier WHOs regiondirektør Hans Kluge i Kyiv mandag. Han omtalte hendelsene som det største angrepet på helsevesenet på europeisk jord siden andre verdenskrig.

NRK - 21 nov 22 kl. 11:40

Undertegnet avtale om gasskjøp til Uraina

I dag undertegnet finansminister Trygve Slagsvold Vedum en avtale som sikrer Ukraina hjelp til gassinnkjøp for to milliarder kroner gjennom vinteren. Den norske støtten gis gjennom Den europeiske banken for gjenoppbygging og utvikling (EBRD) og visepresident President Jürgen Rigterink signerte avtalen på vegne av banken i Oslo i dag. Norge er den nest største giveren til EBRDs arbeid i Ukraina.

NRK - 21 nov 22 kl. 07:35

Glatte veier i Sør-Norge

Veitrafikksentralen melder at det er nedbør over store deler av Sør-Norge som kommer i form av snø, sludd og regn. Det er store lokale forskjeller, skriver de på Twitter. Veiene er Svært glatte.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com