Suldalen

Saturday, 25 September, 11:31

Nyheter om Suldalen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 maj 21 kl. 13:26

Dømt til 15,5 år for drap

55-åring som var tiltalt etter drapet på Dan Eivind Lid er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet. Det melder Fædrelandsvennen. Lid ble funnet død sin egen leilighet i Suldalen i Kristiansand 3.

NRK - 09 apr 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på Sian-aktivist

To menn er tiltalt for drapet på 48 år gamle Dan Eivind Lid i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning, ifølge tiltalen fra Kristiansand tingrett. Rettssaken starter mandag..

NRK - 09 apr 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på 48-åring

To menn er tiltalt for drap på Dan Eivind Lid (48) i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning. Mannen var aktiv i den islamkritiske organisasjonen Sian, men politiet mener drapet ikke var politisk motivert.

NRK - 16 dec 20 kl. 15:27

Forlenget varetekt for drap

55-åringen, som er en av tre siktede etter drapet i Suldalen i Kristiansand, er varetektsfengslet for fire nye uker, to i full isolasjon. En Sian-profil ble drept i sitt eget hjem i i Suldalen i oktober. 55-åringen nekter straffskyld..

NRK - 21 okt 20 kl. 17:11

Nekter straffskyld

Den tredje personen som er siktet etter drapet i Suldalen nekter straffskyld, opplyser forsvarer Knut Henning Larsen. 35-åringen er nå ferdig i avhør, og skal etter planen fremstilles for varetektsfengsling torsdag..

NRK - 21 okt 20 kl. 15:23

Erkjenner ikke straffskyld

55-åringen, som er en av de tre siktede etter drapet i Suldalen i Kristiansand, erkjenner ikke straffskyld. Det sier hans forsvarer, Torleiv Drangsland, til NRK. Den siktede har ikke forklart seg for politiet, fordi han ikke har fått innsyn i saken..

P4 - 08 okt 20 kl. 16:35

Trenger bilder fra publikum

Politiet i Kristiansand ber alle som kan ha bilder eller video fra området der et SIAN medlem ble funnet drept, om å ta kontakt. Mannen ble funnet drept i leiligheta si i Suldalen i følge TV2. Politiet jobber nå med å hente inn informasjon og er interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha kamera på bilene sine eller lignende.

Aftenposten - 06 okt 20 kl. 16:12

Drapet i Kristiansand: Politiet ber om tips

Politiet ber folk som har vært i Gamle Mandalsvei og Suldalen i Kristiansand om tips som kan hjelpe dem i etterforskningen av drapet på Dan-Eivind Lid..

NRK - 06 okt 20 kl. 14:22

Politiet etterlyser tips

Politiet ber folk som har vært i Gamle Mandalsvei og Suldalen i Kristiansand mellom 18.45 fredag og 13.00 lørdag om å melde fra dersom de har gjort interessante observasjoner av folk eller biler.

VG - 05 okt 20 kl. 14:10

Politiet: Vi står overfor en drapsetterforskning

KRISTIANSAND (VG) Politiet mener Dan Eivind Lid (48) ble drept i leiligheten sin i Suldalen - og at de jakter en eller flere gjerningspersoner..

VG - 05 okt 20 kl. 14:10

Politiet om Kristiansand-drapet: – Ingenting som så langt tyder på et politisk motiv

KRISTIANSAND (VG) Politiet mener Dan Eivind Lid (48) ble drept i leiligheten sin i Suldalen - og at de jakter en eller flere gjerningspersoner..

NRK - 04 okt 20 kl. 14:56

Har sikret interessante spor

– Politiet har sikret spor som er interessante. Vi kan ikke på nåværende tidspunkt være mer konkret på hva vi har funnet, sier politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl om dødsfallet i Suldalen. Siste observasjon av avdøde i livet var fredag 2.

NRK - 04 okt 20 kl. 10:17

PST koblet inn etter dødsfall

En mann i 40-årene ble funnet død i sin leilighet i Suldalen i Kristiansand. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig. PST bekrefter overfor NRK at de bistår i etterforskningen.

NRK - 03 okt 20 kl. 16:48

Mistenkelig dødsfall i Kristiansand

Politiet har startet etterforskning etter at det ble funnet en død person i Suldalen. Dødsfallet ansees som mistenkelig, opplyser operasjonsleder Vidar Arnesen i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen. De pårørende er varslet..

P4 - 08 jul 18 kl. 09:29

Påkjørt av toget

En person er påkjørt av toget ved Suldalen i Kristiansand i formiddag. Det opplyser politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt