Styremedlem

Friday, 24 March, 10:16

Nyheter om Styremedlem

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 19 mar 23 kl. 19:18

Hjelp, jeg har fått mitt første styreverv!

Det er særlig tre ting Anita Krohn Traaseth anbefaler ukens innsender å gjøre for å gi et godt inntrykk som ferskt Styremedlem..

NRK - 18 mar 23 kl. 14:57

Frode Jacobsen er gjenvalgt

Stortingsrepresentant Frode Jacobsen ble lørdag gjenvalgt som leder i Oslo Arbeiderparti. Jacobsen har ledet fylkeslaget til siden 2016. Torunn Kanutte Husvik fra St.

NRK - 31 jan 23 kl. 11:58

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten

Karantenenemnda mener tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brudd karanteneplikten sin etter han var statsråd i 2022. I høst takket han ja til å bli Styremedlem i Nordkraft. Han tiltrådte stillingen i månedsskiftet november/desember, men varslet først Karantenenemnda 21.

NRK - 23 feb 23 kl. 19:26

Nordtun, Stangeland og Tajik innstilles til sentralstyret i Ap

Rogaland Ap har gjort vedtak om å innstille Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun og Eigersund-ordfører Odd Stangeland som likestilte representanter til sentralstyret i Ap, melder Stavanger Aftenblad. Hadia Tajik blir innstilt som nestlederkandidat i partiet, som betyr at hun også er innstilt som medlem i sentralstyret. Det opplyser Jarle Nilsen til NRK.

NRK - 23 feb 23 kl. 14:59

Endret en rekke formuleringer – vedtok omstridt styresak

Styret i Helse Nord behandlet i dag en sak om fremtidens retning for struktur og funksjoner i helseregionen. Over 1000 stillinger står ledige i helseregionen, og det er store utfordringer med en presset økonomi. Administrasjonens forslag fikk likevel sterkt kritikk fra flere Styremedlemmer for å inneholde for konstaterende formuleringer.

E24 - 02 feb 23 kl. 20:00

Er du Styremedlem i et børsnotert selskap, bør du følge godt med

Generalforsamlinger i børsnoterte selskaper er ikke bare en arena for å spise wienerbrød, men også en anledning for aksjonærer å stille krav til bærekraftig verdiskapning..

E24 - 02 feb 23 kl. 08:36

Øystein Stray Spetalen går av som Styremedlem i Horisont Energi

Den profilerte investoren har solgt aksjer for millioner i selskapet. Nå trekker han seg ut av styret..

VG - 30 jan 23 kl. 02:38

IOC-toppen om russer-samtaler: – Jeg skal forsvare idretten

Etter noen intense dager med bråk i idretts-Norge, fortsetter IOC sitt arbeid med å kartlegg om de russiske utøverne skal få konkurrere. Men Styremedlem i IOC, Kristin Kloster Aasen, erkjenner at det finnes en stort utfordring..

E24 - 25 nov 22 kl. 09:16

Kan man som Styremedlem bli personlig erstatningsansvarlig?

Jobbekspertene svarer på spørsmål fra leserne om lov og rett i arbeidslivet. Denne gangen dreier det seg om man som Styremedlem kan bli personlig erstatningsansvarlig etter en vanskelig sak..

NRK - 05 dec 22 kl. 11:49

Innstilt som ny styreleder i FFB

Tidligere næringsminister og helseminister for Høyre, Ansgar Gabrielsen, er etter det NRK kjenner til innstilt som styreleder i Foreningen for barnepalliasjon (FFB). Gabrielsen har sagt ja til å være «arbeidende styreleder» frem til våren, ifølge innstillingen fra valgkomiteen. I forrige uke trakk styreleder Lisbeth Andersen og resten av styret seg.

NRK - 05 dec 22 kl. 11:49

Har sagt ja til å være styreleder

Tidligere næringsminister og helseminister for Høyre, Ansgar Gabrielsen, er innstilt som styreleder i Foreningen for barnepalliasjon (FFB). – Som en overgangsfigur til et fremtidig styre er på plass, sier Gabrielsen til NRK. I forrige uke trakk styreleder Lisbeth Andersen og resten av styret seg.

NRK - 30 nov 22 kl. 16:20

Haakon Bruun-Hanssen blir Styremedlem i Equinor

Bruun-Hanssen erstatter Bjørn Tore Godal, skriver Equinor i en pressemelding til NTB. – Valget er gjort med virkning fra 12. desember 2022 og gjelder fram til neste ordinære valg av styrets aksjonærvalgte medlemmer i juni 2023, heter det.

NRK - 29 nov 22 kl. 00:34

Odd Roger Enoksen tilbake i nytt verv

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) gikk av som statsråd etter Metoo-anklager i april. Nå er han tilbake i et offentlig verv, som Styremedlem i kraftselskapet Nordkraft. Det har skapt reaksjoner..

Klartale - 28 nov 22 kl. 11:00

Trenger penger og frivillige før jul

– Det er en dobling i køen sammenlignet med i fjor. Det forteller mange av organisasjonene som henter hos oss, sier Christiano Aubert. Han er Styremedlem hos Matsentralen.

Aftenposten - 25 nov 22 kl. 09:16

Kan man som Styremedlem bli personlig erstatningsansvarlig?

Jobbekspertene svarer på spørsmål fra leserne om lov og rett i arbeidslivet..

Klartale - 17 nov 22 kl. 08:58

Svært få menn forsker på kjønn

Mest kvinner forsker på kjønn. Det viser nye tall. Forskere er redd for at det blir mindre forskning på menn.

NRK - 17 nov 22 kl. 07:48

Berre éin av ti kjønnsforskarar er menn

Kjønnsforskarar studerer mellom anna konsekvensane kjønnsskilnader har for fordeling av ressursar, makt og moglegheit i samfunnet. Forskingsfeltet er derimot lite prega av lik kjønnsfordeling, skriv Khrono. Rundt ni av ti forskarar ved norske universitet sine fem kjønnsforskingssenter er kvinner.

VG - 12 nov 22 kl. 17:28

Rebekka (33) ventet strømregning på 3500 - må i stedet ut med 7500

Alenemor Rebekka Lossius (33) har valget mellom å betale strømregningen eller å kjøpe ny vinterjakke til sønnen. – Blir ikke strømselskapene flinkere snart, kan det bli krav om strammere politisk styring, advarer tidligere Styremedlem i Skagerak Energi..

NRK - 31 okt 22 kl. 18:12

Musk eneste Styremedlem i Twitter

Elon Musk er i øyeblikket det eneste Styremedlemmet i Twitter, går det fram av dokumenter sendt amerikanske myndigheter. Den 51 år gamle milliardæren skaffet seg nylig kontroll over selskapet, og har gått i gang med å fjerne medlemmer av staben. Blant dem som så langt har fått sparken, er toppsjefen Parag Agrawal, økonomisjefen Ned Segal og policysjef Vijaya Gadde.

Aftenposten - 18 okt 22 kl. 08:52

Varsler ny gigantisk skisatsing – Trondheim kan bli vertsby

FIS-Styremedlem Erik Røste og Terje Lund i Norges Skiforbund åpner opp for at nyvinningen FIS Games kan bli arrangert i….

NRK - 10 okt 22 kl. 15:03

Petter Inge Remøy tar over som Resett-eier

Mangeårig Resett-aksjonær Petter Inge Remøy har kjøpt seg opp og eier nå over 90 prosent av selskapet Grafen AS. Han vil drive nettavisen Resett videre. Siden midten av juni har det vært flere endringer på eiersiden i Resett, skriver Journalisten.

Dagbladet - 04 okt 22 kl. 18:31

Vil utestenge russerne: Anmeldt trusler

Fredag mottok et Styremedlem i Svalbard reiselivsråd anonyme trusler. Denne uka ble de anmeldt..

VG - 26 sep 22 kl. 10:36

Finsk FIS-Styremedlem mener Vion ble feiltolket

Finske Martti Uusitalo mener FIS-generalsekretær Michel Vion ble misforstått da han sa at man hadde planer om å la Russland få delta i verdenscupen igjen..

VG - 22 sep 22 kl. 10:22

IOC-topp avviser russer-comeback

FIS-topp Michel Vion sa at russiske deltagelse virket mer og mer aktuelt – samme dag som Russland trappet opp krigen i Ukraina. Det tilbakeviser IOC-Styremedlem Kristin Kloster Aasen..

VG - 22 sep 22 kl. 10:22

Norsk IOC-topp avviser Russland-comeback

FIS-topp Michel Vion sa at russiske deltagelse virket mer og mer aktuelt – samme dag som Russland trappet opp krigen i Ukraina. Det tilbakeviser IOC-Styremedlem Kristin Kloster Aasen..

E24 - 25 aug 22 kl. 08:28

Farmasigigant inn i norsk biotekmygg

Investeringsselskapet til japanske Takeda følger John Fredriksen inn på eiersiden i kreftselskapet Zelluna. – Dette gjør oss synlig internasjonalt, sier Styremedlem Anders Tuv i Radforsk..

Klartale - 12 aug 22 kl. 06:00

– Dessverre altfor mye hets mot muslimer fortsatt

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

E24 - 19 jun 22 kl. 07:42

Styremedlem i USAs sentralbank støtter nytt stort rentehopp

Styremedlem Christopher Waller i USAs sentralbank sier han vil støtte et stort rentehopp på neste rentemøte i juli..

NRK - 19 jun 22 kl. 00:35

Styremedlem i USAs sentralbank støtter nytt stort rentehopp

Styremedlem Christopher Waller i USAs sentralbank sier han vil støtte et stort rentehopp på neste rentemøte i juli. Onsdag kunngjorde Federal Reserve det største rentehoppet i USA på nesten 30 år ved å sette opp styringsrenten med 0,75 prosentpoeng. Hensikten er å få kontroll over inflasjonen.

VG - 09 jul 22 kl. 09:39

Fra Janne Carlzon til Anko van der Werff

De sosialdemokratiske regjeringene i Skandinavia bør legges politisk press på SAS-ledelsen. Begynn gjerne med å sende hvert enkelt Styremedlem ett eksemplar av Janne Carlzons «Riv pyramidene»..

NRK - 18 jun 22 kl. 16:11

Unge Høgre vil ha forbod mot nikab og burka i offentleg rom

Ungdomspartiet Unge Høgre har landsmøtet, og har vedteke å gå inn for eit forbod mot nikab og burka i det offentlege rom. – Dette er noko eg har kjempa for lenge, og det er veldig deilig med gjennomslag på dette, fortel Arina Aamir som er Styremedlem i Oslo Høgres Kvinneforum..

E24 - 10 jun 22 kl. 22:27

Foreslår aksjesplitt i Tesla - vil gjøre tre aksjer til én

I tillegg til aksjesplitten vil Larry Ellison gå av som Styremedlem, melder Bloomberg..

E24 - 14 apr 22 kl. 17:28

Storbritannia sanksjonerer Chelsea-Styremedlem og Abramovitsj-venn

Blant de to sanksjonerte er Chelsea-Styremedlem Eugene Tenenbaum, som beskrives som en av Abramovitsj «nærmeste medarbeidere»..

VG - 20 maj 22 kl. 07:10

Solberg får internasjonalt verv: – Jeg er stolt

Høyre-leder Erna Solberg blir Styremedlem i amerikanske Global Citizen og skal spille på lag med blant andre Billie Eilish, Ed Sheeran, Demi Lovato, Elton John, Lorde og Måneskin..

E24 - 17 mar 22 kl. 20:55

Avtroppende Styremedlem: Oppkjøp mot Salmars vilje kan utløse budplikt på NRS

NRS sitt planlagte oppkjøp av Salmonor kan tvinge frem et lukrativt milliardbud fra Salmar til småaksjonærene. – En del av det totale bildet, bekrefter avtroppende Styremedlem i NRS..

E24 - 29 apr 22 kl. 11:52

Euronav motsetter seg Styremedlem-forslag i oppkjøpskrangel

Det belgiske rederiet anbefaler at aksjonærene stemmer mot forslaget om nye Styremedlemmer fra Saverys-familien..

VG - 27 apr 22 kl. 08:20

VIF-legenden Søberg fikk avskjedsbeskjed på telefon: – Feil måte å gjøre det på

VIF-målvakt Steffen Søberg reagerer på at han fikk beskjed om at ti år i klubben var over på telefon. Styremedlem Anders Myrvold sier fokuset er på å hedre ham på en verdig måte..

NRK - 25 apr 22 kl. 09:09

Adressa: Bratseth trekker seg fra Rosenborgs styre

Rune Bratseth trekker seg fra styret i Rosenborg med umiddelbar virkning. Det opplyser Adresseavisen. – Vi i styret ble innkalt til et møte søndag.

Aftenposten - 21 apr 22 kl. 19:45

Hun kan bli ny RBK-topp: – Jeg er ikke Ivar Koteng. Det tror jeg folk skal være klar over

Etter ett år som Styremedlem i RBK har Cecilie Gotaas Johnsen rukket å bli overrasket..

Aftenposten - 20 apr 22 kl. 17:57

Forslag til årsmøtet: Vil fjerne Bratseth fra RBK-styre

Til årsmøtet i Rosenborg har det kommet inn mistillitsforslag på Styremedlem Rune Bratseth..

Aftenposten - 14 apr 22 kl. 17:28

Nære medarbeidere av Chelsea-eier Abramovitsj ilegges sanksjoner

Blant de to sanksjonerte er Chelsea-Styremedlem Eugene Tenenbaum, som beskrives som en av Abramovitsj «nærmeste….

E24 - 12 apr 22 kl. 16:58

Iselin Nybø droppes som styrekandidat i Pexip etter innsigelse fra aksjonær

Valgkomiteen i videokonferanseselskapet Pexip foreslo 30. mars tidligere næringsminister Iselin Nybø som nytt Styremedlem i selskapet. Nå trekker komiteen forslaget..

E24 - 12 apr 22 kl. 16:58

Iselin Nybø droppes som styrekandidat i Pexip etter innvending fra aksjonær

Valgkomiteen i Pexip foreslo 30. mars tidligere næringsminister Iselin Nybø som nytt Styremedlem i selskapet. Nå trekker komiteen forslaget..

E24 - 11 apr 22 kl. 08:46

Musk blir likevel ikke Styremedlem i Twitter

Elon Musk har ombestemt seg og takker nei til styreplass, skriver selskapets toppsjef..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com