Stuttgart

Sunday, 14 July, 12:46

Nyheter om Stuttgart

Aftenposten - 05 jul 24 kl. 22:49

Han ble forvandlet til et uhyre

Stuttgart (VG) (Spania – Tyskland 2–1 eeo) Det så bare ut som han ville være alene, men de kom bort til ham én etter én..

VG - 05 jul 24 kl. 22:49

Han ble forvandlet til et uhyre

Stuttgart (VG) (Spania – Tyskland 2–1 eeo) Det så bare ut som han ville være alene, men de kom bort til ham én etter én. Motstanderne..

VG - 05 jul 24 kl. 14:22

Det ser jo ut som galskap

Stuttgart (VG) Et barn herjer. Er det ingen voksne som reagerer?.

Aftenposten - 19 jun 24 kl. 19:52

Musiala herjet i egen by: Sendte Tyskland til åttedelsfinale

(Tyskland – Ungarn 2–0) «Hjembyen til Jamal Musiala» kan man lese når man stiger av på togstasjonen i Stuttgart..

VG - 19 jun 24 kl. 19:52

Musiala herjet i egen by: Sendte Tyskland til åttedelsfinale

(Tyskland – Ungarn 2–0) «Hjembyen til Jamal Musiala» kan man lese når man stiger av på togstasjonen i Stuttgart. Og den hjemvendte sønnen fortsetter å herje i Tyskland..

NRK - 15 jun 24 kl. 06:50

35 tonn kokain beslaglagt i Hamburg

Tysk politi har beslaglagt 35 tonn kokain, den største mengden i landet noensinne, under en aksjon i Hamburg. Noe av stoffet var skjult i kasser med ananas. Funnet ble gjort i Hamburg i fjor, men ikke offentliggjort før nå, i forbindelse med en omfattende politiaksjon i sju delstater, skriver avisen Bild.

VG - 13 jun 24 kl. 18:15

Bayern henter japansk midtstopper

Bayern München forsterker stallen med den japanske midtstopperen Hiroki Ito (25). Han kommer fra bundesligarival Stuttgart..

NRK - 02 jun 24 kl. 15:59

Tog sporet av i Tyskland etter jordskred

Deler av et tog med 185 passasjerer om bord sporet av sørvest i Tyskland etter at jernbanesporene ble rammet av et jordskred som følge av kraftig regnvær. Ingen ble skadet i avsporingen, som skjedde sent lørdag kveld, og passasjerene ble evakuert fra toget tidlig søndag, ifølge en talsperson for den nasjonale jernbaneoperatøren. Togets to første vogner hoppet av sporet rundt klokken 23.

NRK - 29 apr 24 kl. 17:50

Rettssak mot tyske høyreekstreme mistenkt for kupplaner

Rettssaken mot ni mistenkte medlemmer av det såkalte Reichsbürger-nettverket begynte i Stuttgart mandag. De er anklaget for å ha hatt planer om statskupp. De tiltalte var kommet langt i planene om å etablere en landsomfattende milits for å knuse motstanden mot kuppet, hevdet påtalemyndigheten under rettssakens første dag.

NRK - 29 apr 24 kl. 12:28

Rettssak mot høgreekstreme starta i Tyskland

Rettssaka mot ni mistenkte medlemmar av den såkalla Reichsbürger-nettverket starta i Stuttgart måndag. Dei er skulda for å ha hatt planar om statskupp. Dette er den første av tre rettssaker mot medlemmar av nettverket.

VG - 29 apr 24 kl. 12:24

Tyske høyreekstreme for retten for kupplaner

Rettssaken mot ni mistenkte medlemmer av det såkalte Reichsbürger-nettverket begynte i Stuttgart mandag. De er anklaget for å ha hatt planer om statskupp..

E24 - 28 mar 24 kl. 09:39

Etter 62 år er det slutt for Tysklands postfly

Natt til torsdag tok det siste innenriksflyet til Deutsche Post av fra Berlin for å fly til Stuttgart. Etter 62 år skal ikke lenger posten flys innenlands..

NRK - 01 feb 24 kl. 09:24

Norske flyplasser må kansellere etter storstreik i Tyskland

Elleve av Tysklands største flyplasser rammes torsdag av streik, og flere av flyplassene har innstilt alle avganger. Det skaper trøbbel også for norske flyselskap. Sikkerhetspersonale i fagorganisasjonen Verdi streiker ved flyplassene i Frankfurt, Hamburg, Bremen, Berlin, Leipzig, Düsseldorf, Köln, Hannover, Stuttgart, Erfurt og Dresden.

NRK - 01 feb 24 kl. 08:30

Storstreik ved tyske flyplasser kan påvirke 200.000 passasjerer

11 av Tysklands største flyplasser rammes torsdag av streik. Flere av flyplassene har innstilt alle avganger, og opptil 200.000 passasjerer ventes å bli rammet.

NRK - 12 dec 23 kl. 18:45

27 personer tiltalt i forbindelse med kupplanlegging i Tyskland

Påtalemyndigheten i Tyskland har tatt ut tiltale mot 27 personer som i fjor ble pågrepet for å ha deltatt i planleggingen av et statskupp. Blant de tiltalte er 26 personer anklaget for å ha vært medlem av det landsomfattende høyreekstreme Reichsbürger-nettverket tilknyttet aristokraten og forretningsmannen prins Heinrich XIII Reuss, i tillegg til en kvinne som er anklaget for å støtte gruppen. – De tiltalte er sterkt mistenkt for medlemskap i en terrororganisasjon samt forberedelse av landsforræderi, heter det i en uttalelse fra påtalemyndigheten.

Aftenposten - 07 dec 23 kl. 19:11

Sky Sports: Julian Ryerson ute resten av året

Landslagsspiller Julian Ryerson hinket av banen mot Stuttgart onsdag kveld. Nå mister backen sansynligvis resten av året..

VG - 07 dec 23 kl. 19:11

Sky Sports: Julian Ryerson ute resten av året

Landslagsspiller Julian Ryerson hinket av banen mot Stuttgart onsdag kveld. Nå mister backen sannsynligvis resten av året..

VG - 07 dec 23 kl. 10:58

Ryerson på krykker etter smertefull smell – frykt for alvorlig kneskade

Landslagsspiller Julian Ryerson pådro seg det som kan være en alvorlig kneskade og måtte hjelpes av banen i Borussia Dortmunds cupnederlag for Stuttgart onsdag..

NRK - 27 nov 23 kl. 07:28

Kritisk skadd etter fotballbråk

Ein 21 år gammal Borussia Mönchengladbach vart kritisk skadd under ein slåstkamp med Borussia Dortmund-fans laurdag kveld. Det melde politiet i Dortmund, ifølgje Bild. Opptøyane skjedde etter Bundesliga-kampen, som enda 4-2 i favør vertane.

NRK - 16 sep 23 kl. 19:24

Flere skadd i opptøyer under Eritrea-arrangement i Tyskland

Opptil 200 personer kastet steiner og flasker mot politiet og deltakere på et Eritrea-arrangement i den sørtyske byen Stuttgart, ifølge politiet. Ti politibetjenter er skadd i hendelsen lørdag, mens fire personer så langt er pågrepet, skriver Süddeutsche Zeitung. Opptøyene brøt ut under et arrangement i regi av en eritreisk forening i Stuttgart i delstaten Baden-Württemberg.

VG - 05 jun 23 kl. 22:47

Stuttgart berget plassen i Bundesliga

Stuttgart slo Hamburg 6-1 over to kamper i bundesligakvalifiseringen og kan fortsette å kalle seg en toppklubb i tysk fotball..

NRK - 08 jul 23 kl. 08:56

Syrisk flyktning blir ordfører i tysk småby

For åtte år siden flyktet Ryyan Alshebl fra krigen i Syria. Fredag ble 29-åringen tatt i ed som ordfører i småbyen Ostelsheim sørvest i Tyskland. Alshebl fikk 55,4 prosent av stemmene i valget i april, og i en seremoni i rådhuset ble han formelt innsatt som byens ordfører.

VG - 13 maj 23 kl. 22:52

Sander Sagosen i storform: Nærmer seg tysk seriegull

Sander Sagosen scoret seks mål, Harald Reinkind tre og Petter Øverby ett da Kiel tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball med 37-30 over Stuttgart..

NRK - 24 apr 23 kl. 03:22

Berlins flyplass stenges på grunn av streik

Flyplassen i Berlin blir stengt hele mandag på grunn av streik blant sikkerhetspersonalet. Alle avganger mandag er innstilt, og det blir også vanskelig for ankomster etter at fagforbundet Verdi kunngjorde streiken for å øke presset for lønnsøkning. En talsmann for flyplassen sier at 240 avganger er kansellert.

NRK - 17 mar 23 kl. 03:36

89.000 rammet av tysk flyplasstreik

Det er streik på flyplassene i Düsseldorf, Köln, Stuttgart og Karlsruhe fredag, og 681 flygninger blir innstilt. Rundt 89.000 passasjerer blir rammet, ifølge de tyske flyplassenes interesseorganisasjon ADV.

NRK - 15 feb 23 kl. 03:14

Flyplass-streik i Tyskland fredag

Fagorganiserte i tyske Verdi går ut i streik ved flere flyplasser fredag. Frankfurt og München, to av Europas travleste flyplasser, er blant dem som rammes. Også ved flyplassene i Hamburg, Stuttgart, Dortmund, Hannover og Bremen vil sikkerhets- og bakkehåndteringsarbeidere streike.

NRK - 27 sep 22 kl. 19:11

Tyske atomkraftverk fortsetter driften fram til april

Den tyske regjeringen sier to av landets tre gjenværende atomkraftverk vil bli holdt i drift fram til april 2023. Hensikten er å hindre mulig energimangel i løpet av vinteren, opplyser landets finans- og energiminister Robert Habeck tirsdag. Det er atomkraftverkene Isar 2 i Bayern og Neckarwestheim utenfor Stuttgart som skal fortsette driften fram til våren.

NRK - 11 jun 22 kl. 02:42

Fire skadd i knivangrep på tysk universitet

Fire mennesker ble skadd da en mann gikk til angrep på tilfeldig forbipasserende på et universitet i Tyskland fredag. Den 34 år gamle mannen angrep en rekke personer på Hamm-Lippstadt-universitetet i nærheten av Dortmund før studenter overmannet ham og han ble pågrepet av politiet. En talsmann for påtalemyndigheten sier mye tyder på at gjerningsmannen er mentalt syk.

NRK - 10 jun 22 kl. 20:33

Casper Ruud klatrer til 5.-plass på verdensrankingen

Casper Ruud vil være rangert som verdens femte beste tennisspiller når rankingen oppdateres mandag. Han tar plassen til Stefanos Tsitsipas. Tsitsipas røk mot den tidligere verdenseneren Andy Murray i kvartfinalen i ATP 250-turneringen i Stuttgart fredag.

NRK - 14 maj 22 kl. 16:13

India stanser hveteeksporten – får kritikk av G7-landene

India innfører eksportstopp på hvete for å stanse prisstigningen i sitt eget marked. Det er ikke populært hos G7- landene. – Dersom alle innfører eksportrestriksjoner eller stenger markedene sine, gjør det bare krisen mye verre, sier Tysklands landbruksminister Cem Ozdemir på en pressekonferanse i Stuttgart.

Aftenposten - 08 apr 22 kl. 22:26

Måltørken fortsetter for Haaland – ikke scoret i ligaen siden januar

(Stuttgart – Borussia Dortmund 0–2) Erling Braut Haaland (21) hadde aldri gått mer enn to Bundesliga-kamper på rad uten….

VG - 08 apr 22 kl. 22:26

Måltørken fortsetter for Haaland – ikke scoret i ligaen siden januar

(Stuttgart – Borussia Dortmund 0–2) Erling Braut Haaland (21) hadde aldri gått mer enn to Bundesliga-kamper på rad uten scoring. Nå har det blitt fem målløse kamper på rad for nordmannen..

NRK - 22 mar 22 kl. 11:11

Streik på tyske flyplasser

Mange flyavganger er innstilt i Tyskland, der sikkerhetspersonell ved åtte store flyplasser la ned arbeidet tirsdag. Fagorganisasjonen Verdi varslet mandag at deres medlemmer på flyplassene i Frankfurt, Berlin, Bremen, Hamburg, Hanover, Stuttgart, Düsseldorf og Köln ville legge ned arbeidet i 24 timer fra midnatt. I Frankfurt ble 108 av 790 planlagte avganger innstilt tirsdag, ettersom kun transittpassasjerer slapp gjennom sikkerhetskontrollen.

NRK - 21 mar 22 kl. 17:41

Streik ved tyske flyplasser tirsdag

Tysk fagforening har varslet streik ved åtte tyske flyplasser tirsdag. Bakgrunnen er strid om lønn for ansatte i sikkerhetskontrollene. Fagorganiserte ved flyplassene i Frankfurt, Berlin, Bremen, Hamburg, Hannover, Stuttgart, Düsseldorf og Köln/Bonn tas ut i streik, og det kommer til å ramme flytrafikken..

VG - 10 apr 21 kl. 20:23

Haaland sentral da Dortmund tok viktig seier

(Stuttgart – Borussia Dortmund 2–3) Erling Braut Haaland må stadig vente på sitt 50. mål for Dortmund, men kunne juble for en viktig seier borte mot Stuttgart..

VG - 10 apr 21 kl. 20:23

Haaland med lekker detalj og assist i viktig Dortmund-seier

(Stuttgart – Borussia Dortmund 2–3) Erling Braut Haaland må stadig vente på sitt 50. mål for Dortmund, men kunne juble for en viktig seier borte mot Stuttgart..

VG - 03 apr 21 kl. 19:17

Tusenvis demonstrerer mot coronarestriksjoner i Stuttgart

Flere tusen personer samlet seg lørdag i Stuttgart for å demonstrere mot tyske coronatiltak. Politiet sier de fleste ikke følger smittevernreglene..

NRK - 18 apr 21 kl. 16:07

Oppgitt over tyske demonstrasjoner

Tysk politi har brukt store ressurser på ulovlige demonstrasjoner mot koronatiltakene i helgen, melder DPA. Bare i Stuttgart fikk 700 bøter. – Vi må ta vare på hverandre, og ikke sløse med politiets tid, sier innenriksministeren i Baden-Württemberg..

Aftenposten - 10 apr 21 kl. 20:23

Haaland med lekker detalj og assist i viktig Dortmund-seier

(Stuttgart – Borussia Dortmund 2–3) Erling Braut Haaland må stadig vente på sitt 50..

NRK - 03 apr 21 kl. 16:18

Demonstrerer mot koronatiltak

I Stuttgart i Tyskland har fleire tusen personar samla seg laurdag for å demonstrere mot koronatiltaka i landet. Politiet har sett inn helikopter for å overvake demonstrasjonen, og seier brot på reglane om munnbindbruk og å halde avstand vert dokumenterte..

Aftenposten - 20 mar 21 kl. 17:24

Nærmer seg legendarisk rekord: – Han vil slå rekorden

(Bayern München - Stuttgart 4–0) Robert Lewandowski (32) scoret hattrick og nærmer seg Gerd Müller sin scoringsrekord….

VG - 20 mar 21 kl. 17:24

Nærmer seg legendarisk rekord: – Han vil slå rekorden

(Bayern München - Stuttgart 4–0) Robert Lewandowski (32) scoret hattrick og nærmer seg Gerd Müller sin scoringsrekord fra 1971/72..

Aftenposten - 20 mar 21 kl. 17:24

Nærmer seg legendarisk rekord: – Laget er nøkkelen

(Bayern München - Stuttgart 4–0) Robert Lewandowski (32) scoret hattrick og nærmer seg Gerd Müller sin scoringsrekord….

VG - 20 mar 21 kl. 17:24

Nærmer seg legendarisk rekord: – Laget er nøkkelen

(Bayern München - Stuttgart 4–0) Robert Lewandowski (32) scoret hattrick og nærmer seg Gerd Müller sin scoringsrekord fra 1971/72..

Aftenposten - 12 dec 20 kl. 17:28

Pinlig hjemmetap for Dortmund

(Borussia Dortmund-Stuttgart 1–5, RB Leipzig-W. Bremen 2–0) Mens Erling Braut Haaland (20) er skadet blir lagkameratene i Dortmund akterutseilt i tittelkampen i Bundesliga. Alexander Sørloth (25) ble byttet inn da RB Leipzig slo Werder Bremen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com