Stort

Thursday, 18 July, 06:17

Nyheter om Stort

Klartale - 11 jul 24 kl. 16:00

Sporene etter Hitlers frykt

Rusten piggtråd i naturen. Det var et helt naturlig syn for alle som vokste opp i Finnmark på 1990-tallet. Den hadde ligget der i flere tiår – som et gufs fra en vond fortid.

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Person med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En person er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et Stort luftgevær. Politiet rykket ut etter melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med aktuell person på egen bopel.

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Mann med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En mann er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et Stort luftgevær. Politiet rykket ut etter melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med mistenkte på egen bopel.

NRK - 03 jul 24 kl. 22:34

Funn av tungmetall ved nok en Oslo-øy

Lindøya er den siste i rekken av Oslo-øyer hvor det er funnet tungmetall. Hva som skjer med øya, hvor det er et hundretalls hytter, er uklart. – Vi har funnet tungmetall i grunnen ved den gamle skytebanen på Lindøya.

Aftenposten - 15 minutter siden

Han har mytisk status blant både palestinere og israelere. Er Israel kvitt «katten med ni liv»?

Det er en stor seier for Israel hvis han er død. Men det er et Stort hvis..

Klartale - 17 timer siden

Svømte i Seinen

Snart begynner Olympiske leker (OL) i Paris. Det har vært Stort press for å få alt klart. Blant annet har politikerne sagt at de skal rense Seinen.

NRK - 18 timer siden

Gothia Cup må hasteflytte 400 kamper

Mye regn over flere dager har ført til at 31 fotballbaner ikke kan brukes under Gothia cup onsdag, melder Göteborgs-Posten. Arrangørene står nå overfor et Stort logistikkproblem ettersom det må finnes nye baner for opp mot 400 kamper. – Dette berører veldig mange kamper og baner, så det er et puslespill der vi forsøker å sørge for at lagene ikke får for lang reisevei, og rekker å komme seg til kampene sine, sier pressetalsperson Linn Ohlsson til avisen.

Klartale - 21 timer siden

Trump søker støtte hos Kennedy

Robert F. Kennedy Jr er uavhengig kandidat til presidentvalget i USA i november. Mandag ble Trump offisielt republikanernes kandidat.

NRK - Igår: 22:32

Lekket video viser at Trump prøvde å få Kennedy med på laget

Under en telefonsamtale prøvde Donald Trump å sikre seg støtten til den uavhengige presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr., viser en lekket video.

Aftenposten - Igår: 22:06

Tobias Grøndahl styrte Norge: – Gnistrende

(Norge – Spania 35–29) Norges nye playmaker dominerte Stort. Tobias Grøndahl (23) styrte omtrent alt da Spania-stjernene….

VG - Igår: 22:06

Tobias Grøndahl styrte Norge: – Gnistrende

(Norge – Spania 35–29) Norges nye playmaker dominerte Stort. Tobias Grøndahl (23) styrte omtrent alt da Spania-stjernene ble utklasset 11 dager før OL..

Aftenposten - Igår: 21:15

Stort underskudd for skandalebefengt milliardsystem

Helseplattformen AS nær doblet inntektene i fjor, men sliter med høye kostnader fordi flere kommuner ikke har tatt det….

NRK - I førrgår: 18:30

DSB øker beredskapen for skogbrann i Nord-Norge

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har besluttet å sette ekstra skogbrannhelikopter i Tromsø fra tirsdag til torsdag. Statens skogbrannhelikopter er normalt i beredskap fra 15. april og til 15.

Aftenposten - 14 jul 24 kl. 20:41

Vennene fikk møte stjernene i Trondheim: - Et Stort navn

Selv om Marcus Rashford sto øverst på ønskelista, er fansen foran Britannia fornøyd etter møtet med stjernene fra….

VG - 13 jul 24 kl. 17:28

Tadej Pogacar økte Stort i sammendraget: – Utklassing!

Remco Evenepoel og Jonas Vingegaard fikk det tøft opp den siste stigningen..

Aftenposten - 13 jul 24 kl. 17:28

Tadej Pogacar vant og økte Stort i sammendraget: – Utklassing!

Tadej Pogacar parkerte Remco Evenepoel og Jonas Vingegaard opp den siste stigningen og tok sin 13..

NRK - 13 jul 24 kl. 02:14

Bloomberg: Elon Musk donerer penger til Trump-valgkampen

Elon Musk har donert penger til en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump, ifølge Bloomberg. Bloomberg, som siterer ikke navngitte kilder, oppgir ikke hvor Stort beløp det dreier seg om, annet enn å skrive at det er «en betydelig sum». Mottakeren er aksjonsgruppen America PAC, en av flere aksjonsgrupper som driver valgkamp for Trump.

NRK - 12 jul 24 kl. 14:25

Finland nekter asylsøkere å ta seg over grensen fra Russland

Riksdagen i Finland har vedtatt en ny innvandringslov som vil gi grensevakter lov til å sende asylsøkere som kommer over grensen fra Russland, tilbake. Loven ble vedtatt med 167 mot 31 stemmer fredag. – Hvis Russland vil, så har de muligheten til å mobilisere og sluse hundretusenvis av såkalte asylsøkere til vår grense på bare noen dager eller uker, sier riksdagsmedlem for Samlingspartiet, Ben Zyskowicz.

NRK - 09 jul 24 kl. 14:02

Telenor har tekniske problem

Fleire av Telenor sine kundar har problem. Det stadfestar informasjonssjef i selskapet, Roald Orheim. – Enkelte kundar får ikkje kopla seg til mobilsamtalar eller jobba på mobilt breiband.

E24 - 09 jul 24 kl. 10:00

Stort resultathopp for Vestre

Helseminister Jan Christian Vestres møbelkonsern hadde en eventyrlig vekst i fjor..

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 10:00

Stort resultathopp for Vestre

Helseminister Jan Christian Vestres møbelkonsern hadde en eventyrlig vekst i fjor..

NRK - 09 jul 24 kl. 08:04

Stort flertall av unge hadde sommerjobb i fjor

475.000 unge mellom 15 og 24 år jobbet om sommeren i fjor. Det tilsvarer 72 prosent av alle i denne aldersgruppen, viser ferske tall fra SSB.

E24 - 08 jul 24 kl. 13:04

Hedgefond taper på Tesla-rekyl

Tesla-aksjen har steget 40 prosent siden juni, og hedgefondene som satset på nedgang kan tape Stort..

NRK - 08 jul 24 kl. 06:26

Global varmerekord i juni

Juni 2024 var den varmeste junimåned som hittil er registrert. Tolv måneder på rad har temperaturen ligget 1,5 grader over førindustrielt nivå, ifølge en rapport som EUs klimaovervåkingstjeneste C3S la fram klokken 4 i natt. Rapporten viser at juni også var trettende måned på rad med varmerekorder.

VG - 08 jul 24 kl. 05:02

Sissel er redd for å dø like før redningen er der

Kreftsyke Sissel Hindenes (65) gleder seg Stort over at landets pasienter nå får en individuell rett som kan åpne for at de får medisinene de trenger for å overleve. – Men det kan være for sent for meg..

NRK - 07 jul 24 kl. 23:16

Flere tusen mennesker har samlet seg i gatene i Paris

Flere tusen mennesker har samlet seg i gatene i Paris søndag kveld. Det har Stort sett gått stille og rolig for seg, men sent søndag kveld blir det hørt smell i hovedstaden. Store politistyrker er å se i gatene, og det blir brukt tåregass mot de oppmøtte på Place de la République..

NRK - 05 jul 24 kl. 21:18

Drosjeeiere saksøker Oslo kommune

Seks drosjeeiere er bekymret for lange ladekøer og saksøker nå Oslo kommune. Det skriver Dagens Næringsliv. Drosjeeierne ønsker å oppheve vedtaket om nullutslipp som trer i kraft fra 1.

VG - 05 jul 24 kl. 15:17

Karianne Vilde Spetalen: – Skremmende Stort fokus på kropp

«Hver jævla dag har jeg fått høre kommentarer om vekten min», skriver Karianne Vilde Spetalen (30) på Snapchat. Hun utdyper overfor VG..

NRK - 17 jun 24 kl. 13:32

Sjødin: Stort spørsmål om kommisjonen vet hva den holder på med

Advokat Arvid Sjødin går hardt ut mot Gjenopptakelseskommisjonen, etter avgjørelsen om å ikke ta opp igjen Orderud-saken. – Det er et Stort spørsmål om kommisjonen vet hva den holder på med. Her er det noe alvorlig som ingen får innsyn i, sa Sjødin på en pressekonferanse med privatetterforsker Tore Sandberg og Per Orderud..

NRK - 04 jul 24 kl. 18:10

Barth Eide fordømmer beslutningen om at Israel annekterer mer palestinsk land

Utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) reagerer kraftig på nyhetene om at Israel annekterer mer palestinsk land og utvider de ulovlige bosettingene. Israels plankommisjon godkjent nylig planer om å bygge 5.295 nye boliger i bosettingene som er etablert på den okkuperte Vestbredden.

NRK - 04 jul 24 kl. 17:59

Mbappé hardt ut mot valgresultatet i Frankrike: – Katastrofe

Under torsdagens pressekonferanse før møte med Portugal i kvartfinalen i EM var den franske stjernespilleren, Kylian Mbappé klar på hva han tenker om de første valgresultatene i Frankrike. – Det er en katastrofe og en situasjon som det haster at vi sammen endrer på, sier Mbappé på spørsmål om valgresultatene og legger til: – Vi kan ikke la landet vårt havne i hendene på de folkene der. Natt til mandag ble de første valgresultatene fra Frankrike klart, der vant Nasjonal samling Stort med 33 prosent av stemmene.

Klartale - 04 jul 24 kl. 16:00

Nå henter folk fram de gamle kameraene

Salget av analoge kameraer har nesten tatt slutt. Det skrev nettavisa digi.no for 20 år siden.

NRK - 04 jul 24 kl. 14:12

Rekordbillig strøm

Fra klokken 14 til 16 i dag er det rekordbillig strøm på Sørlandet. I de to timene ligger prisen under minus 20 øre/kWh, før nettleie og avgifter. Det viser de nyeste tallene fra Nord Pool, skriver Europower.

VG - 03 jul 24 kl. 21:52

Israel annekterer mer av den okkuperte Vestbredden

Israel har annektert et 12,7 kvadratkilometer Stort område i Jordan-dalen på den okkuperte Vestbredden..

Aftenposten - 03 jul 24 kl. 12:09

Danmark reagerer etter utklassing: – En stor fiasko

Jonas Vingegaards tapte Stort i sammendraget i Tour de France. Danske medier mener han ble «totalsviktet» av….

VG - 03 jul 24 kl. 12:09

Danmark reagerer etter utklassing: – En stor fiasko

Jonas Vingegaards tapte Stort i sammendraget i Tour de France. Danske medier mener han ble «totalsviktet» av lagkameratene..

Klartale - 03 jul 24 kl. 05:50

To dårlige alternativer

Debatten viste hva landet har i vente: Enten fortsetter Joe Biden som president. Han er 81 år og virket fjern og for gammel for fire nye år.Eller så kommer Donald Trump tilbake.

Klartale - 02 jul 24 kl. 16:30

– Plutselig hørte jeg fra baksetet: – Vi skal ikke sende et brev til kongen?

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 02 jul 24 kl. 14:12

Norse Atlantic faller kraftig på børsen

Det norske flyselskapet Norse Atlantic meldte tirsdag at de sliter med svakere billettpriser enn ventet. Aksjen har falt over 45 prosent etter meldingen. I børsmeldingen informerte Norse Atlantic at «flere kapitalgrep er pågående», men Norse Atlantic-gründer og toppsjef Bjørn Tore Larsen ville overfor Dagens Næringsliv ikke kommentere om det er nytt behov for å hente mer penger.

NRK - 02 jul 24 kl. 00:20

Nord-Korea hevder å ha testet ny taktisk rakett med

Nord-Korea hevder at de testet en ny taktisk ballistisk rakett mandag som skal være i stand til å bære et Stort krigshode på 4,5 tonn. Det melder det statlige nyhetsbyrået KCNA, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

VG - 01 jul 24 kl. 04:50

Nederlag for Macron i første valgrunde – Nasjonal samling suverent størst i Frankrike

Frankrikes president Emmanuel Macron står overfor en uke med intens valgkamp etter fiasko i første runde av valget. Ytre høyre-partiet Nasjonal samling vant Stort..

NRK - 13 jun 24 kl. 14:36

Europol: Har stanset Stort nettverk av kokainsmuglere

Europol har tatt knekken på et Stort nettverk som smuglet kokain til Europa. Over 40 mennesker er pågrepet i seks forskjellige land. I tillegg til pågripelsene har Europol beslaglagt minst åtte tonn kokain, opplyser de selv torsdag.

Aftenposten - 30 jun 24 kl. 22:00

Jørgen Rostrup var en inspirator og etterlater seg et Stort fotavtrykk i Telenor

Jørgen Christian Arentz Rostrup (1966–2024).

Aftenposten - 30 jun 24 kl. 20:42

Kjempekveld for Marine Le Pen. Her er det viktigste du må vite om første runde i det franske valget.

Emmanuel Macron satset – og tapte Stort. Velgerne går både til høyre og venstre for den franske presidenten..

VG - 29 jun 24 kl. 21:49

Stort søk utenfor Larvik – person funnet i sjøen

Det har vært krevende forhold på stedet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com