Store

Friday, 01 July, 14:57

Nyheter om Store

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 13:45

NSM: Hackerangrepet er rettet mot Store virksomheter som tilbyr viktige tjenester

Flere Store norske virksomheter har det siste døgnet har vært utsatt for tjenestenektangrep. Dette har ført til at viktige nettsider og nettbaserte tjenester oppleves utilgjengelige, opplyser NSM i en pressemelding. – Angrepene er rettet mot en rekke Store norske virksomheter som tilbyr viktige tjenester til befolkningen, sier NSM-direktør Sofie Nystrøm.

Klartale - 27 jun 22 kl. 13:50

Farevarsler på Østlandet

Ifølge Yr strekker området med kraftige regnbyger seg fra Røros til sør for Oslo.– Det er Store lokale variasjoner i intensitet og mengde. Været kan endres raskt, skriver Yr på sine nettsider.

NRK - 20 timer siden

Frontkollisjon med Store materielle skader i Rakkestad

Det har vært en frontkollisjon i Rakkested med Store materielle skader. Uvisst skadeomfang på personer som involvert. Nødetater er straks fremme på stedet, melder Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 20 timer siden

Frontkollisjon med Store materielle skader i Eidsberg

Det har vært en frontkollisjon i Eidsberg med Store materielle skader. Uvisst skadeomfang på personer som involvert. Nødetater er straks fremme på stedet, melder Øst politidistrikt på Twitter.

Klartale - Igår: 11:30

Hvorfor drar færre barn og unge på kultur-aktiviteter?

– Mye av årsaken kan nok være korona-pandemien. Det sier Arild Kalkvik. Han er daglig leder for Kinonor.

Nyhetspressen - 28 jun 22 kl. 13:45

Metaverse og Web 3.0 – overgang til nye webteknologier

I 2022 er internett og skytjenester et sentralt utgangspunkt for praktisk talt alt som skjer i hverdagen, fra banktjenester til underholdning. Derfor er det også viktig å følge med på hva som egentlig skjer med teknologier som «metaverset» og «Web 3.0».

NRK - 27 jun 22 kl. 09:28

Venter styrtregn, lyn og torden

Mandag ettermiddag ventes kraftige regnbyger, tordenvær og lyn på Østlandet. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Ifølge Yr strekker området med kraftige regnbyger seg fra Røros til sør for Oslo.

NRK - 27 jun 22 kl. 09:05

Venter styrtregn, lyn og torden på Østlandet

Mandag ettermiddag ventes kraftige regnbyger, tordenvær og lyn på Østlandet. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Ifølge Yr strekker området med kraftige regnbyger seg fra Røros til sør for Oslo.

NRK - 25 jun 22 kl. 14:03

Spontant Pride-tog i Oslo

Lørdag har flere tusen folk samlet seg i Oslos gater for å gå ruta til den avlyste Pride-paraden. Paraden ble lørdag avlyst etter at en mann i natt skjøt flere personer utenfor to utesteder i Oslo. To personer er døde, og flere skadd.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:00

Slottet åpner for omvisninger igjen

Det kongelige slott er bolig og arbeidsplass for Kongefamilien. Gjennom sommeren blir det åpent for alle å komme på besøk. Det blir visninger hvert tjuende minutt.

NRK - 14 jun 22 kl. 11:38

Venstre skuffet over manglende satsing på Fornebubanen

Venstres Ola Elvestuen er skuffet over manglende bidrag i revidert nasjonalbudsjett til Fornebubanen. – Når byrådet i Oslo endelig har blitt enig med seg selv om å bygge Fornebubanen, er det fryktelig skuffende at SV i revidert budsjett ikke klarer å få regjeringen til å øke det statlige bidraget til 70 prosent, sier han. I regjeringsplattformen lovte Arbeiderpartiet og Senterpartiet å øke det statlige bidraget til Store kollektivprosjekter i og rundt de Store byene fra 66 til 70 prosent.

NRK - 24 jun 22 kl. 12:58

Mye lyn ventes både i nord og sør

Fredag kveld kan det bli mye lyn i deler av Agder, Rogaland og Vestland. Dagen etter er det Nord-Norge sin tur. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel.

Klartale - 24 jun 22 kl. 12:40

Soldater skal ha fått ordre om å trekke seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

NRK - 24 jun 22 kl. 09:53

Milliardkontrakt på Fornebubanen

Under et døgn etter at det endelige vedtaket om å gå videre med Fornebubanen ble gjort, ble den neste Store kontrakten signert. Fornebubanen og Veidekke signerte kontrakten om å bygge tunnel fra Vækerø til Lysaker. Verdien er 1,145 milliarder kroner.

Klartale - 23 jun 22 kl. 12:10

Derfor feirer vi sankthans

Den 24. juni er det sankthans. Det er en katolsk festdag, ifølge Store norske leksikon.

VG - 22 jun 22 kl. 19:42

Varsler raskere svar om Store vei- og togprosjekter: – Tøffe valg står i kø

Viktige avklaringer om Store prosjekter som Intercity, Nord-Norgebanen og Fergefri E39 fremskyndes nå med ett år. Regjeringen går nå langt i å avlyse milliardveksten i samferdsel i årene fremover..

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Nesten tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være 950 døde etter skjelvet.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Flere enn tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være flere enn tusen døde etter skjelvet.

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 15:48

De Store fondene vil ikke investere i Norges passleverandør. Årsak: Kjernevåpen.

Store norske fond trakk seg ut av Thales for lenge siden. Årsak: Kjernevåpen..

NRK - 21 jun 22 kl. 11:34

Telia utvider 5G-nettet: Disse stedene får mobilteknologien det neste halvåret

Mer enn to av tre nordmenn har nå tilgang på 5G-nett. Nå utvider Telia nettilgangen enda mer med 87 nye byer og kommuner over Store deler av landet. – Neste halvår vil et stort antall byer og kommuner i blant annet Møre og Romsdal, Trøndelag, Vestfold og Telemark og Vestland få 5G fra Telia med høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning, sier administrerende direktør Stein-Erik Vellan i en pressemelding.

Aftenposten - 1 time siden

Har sendt ut farevarsel for Østlandet

Meteorologisk institutt har sendt ut et farevarsel for regn som omfatter Store deler av Østlandet fredag..

NRK - 5 timer siden

Styrtregnvarsel på Østlandet og i Nord-Norge

Det varsles styrtregn på Østlandet, samt i Finnmark og deler av Nord-Troms fredag. Et gult farevarsel er sendt ut. – Kraftige regnbyger ventes i østlandsområdet.

NRK - 7 timer siden

Styrtregnvarsel på Østlandet

Det varsles styrtregn på Østlandet fredag. Et gult farevarsel er sendt ut. – Kraftige regnbyger ventes i østlandsområdet.

Dagbladet - 7 timer siden

Vikarkrise: - Rovdrift

Jordmorkrisa slår ut i full blomst i sommermånedene, og hundrevis av vakter står ubemannet. Sykehusene har også Store problemer med å få tak i utenlandsk arbeidskraft etter pandemien..

NRK - 8 timer siden

Kommunene har planene klare for massevaksinering

Tre av fire kommuner har en plan for hvordan de skal gjennomføre en ny runde med massevaksinering i høst, om det skulle bli nødvendig. Onsdag ble det klart at alle over 75 år anbefales å ta en oppfriskningsdose. Helsemyndighetene vurderer om også andre grupper skal omfattes – som risikopasienter fra 18 år og eldre, eller eventuelt hele den voksne befolkningen.

E24 - 8 timer siden

Lav vannstand skaper høye strømpriser

Lav vannstand i magasinene flere steder i landet skrur prisene på strøm opp i været. I tillegg skaper det Store prisforskjeller i ulike områder, ifølge kraftanalytiker..

VG - 9 timer siden

Lav vannstand skaper høye strømpriser

Lav vannstand i magasinene flere steder i landet skrur prisene på strøm opp i været. I tillegg skaper det Store prisforskjeller i ulike områder, ifølge kraftanalytiker..

NRK - 10 timer siden

John Lee er ny leder av Hongkong

Kinas president Xi Jinping har sverget inn John Lee som ny leder av Hongkong. Det skjedde som en del av en markering av at det er 25 år siden Kina fikk kontroll over Hongkong, som tidligere var en britisk koloni. Den sittende lederen av byregjeringen Carrie Lam har vært svært omstridt.

NRK - 10 timer siden

Ukrainsk general: Russland bruker gamle raketter med liten treffsikkerhet

Russiske styrker bruker unøyaktige raketter fra gamle sovjetlagre i over 50 prosent av angrepene sine mot Ukraina, hevder en ukrainsk general. Brigader Oleksij Hromov sier at russiske styrker forsøker å treffe militære mål og kritisk infrastruktur, men at bruk av gamle raketter fra sovjettiden fører til betydelige tap av sivile liv, siden rakettene er mindre treffsikre. – Fiendens mål er militære anlegg, kritisk infrastruktur og industri, og transportnettverk.

VG - 12 timer siden

Støre etter hackerangrepet: Advarer mot nye cybertrusler

MADRID (VG) Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier at dataangrepet mot Norge de siste dagene ikke har gjort Store skader. Men han advarer likevel mot å spille ned cybertruslene..

NRK - 13 timer siden

Skogbrann ved Machu Picchu

I Peru er rundt 40 hektar med skog tatt av flammer, nær ruinene av inkabyen og verdensarvstedet Machu Picchu. Store mannskaper forsøker å slukke flammene, opplyser sivilforsvaret i Peru. Ingen personer er skadd, men noen av de arkeologiske områdene kan ha blitt ødelagt i brannen.

NRK - 14 timer siden

Åtte drept i protester i Sudan

Minst åtte mennesker ble drept av sikkerhetsstyrkene under Store demonstrasjoner mot Sudans militærstyre i Khartoum torsdag. Sikkerhetsstyrkene slo til med tåregass og sjokkgranater for å spre titusener av demonstranter som deltok i protestene. De krevde slutt på militærstyret.

NRK - 20 timer siden

Qatar gir 60 millioner dollar til Libanons hær

Oljerike Qatar gir 60 millioner dollar, ca. 590 millioner norske kroner, i gave til Libanons væpnede styrker, som mangler penger både til lønninger og våpen. Libanon misligholdt sin Store utenlandsgjeld i 2020, landets valuta har tapt 90 prosent av sin verdi, og FN mener at fire femdeler av befolkningen i landet som tidligere ble kalt Midtøstens Paris, nå er fattige.

NRK - Igår: 14:27

Store protester i Sudan

Tusenvis har demonstrert i Sudans hovedstad Khartoum for å protestere mot landets militærstyre, som har sittet med makten siden våren 2018. Ifølge nyhetsbyrået AFPs korrespondenter sang demonstrantene «Ned med Burhans styre», med henvisning til general Abdel Fattah al-Burhan, som tok makten i et kupp i fjor, (NTB).

Klartale - 09 jun 22 kl. 06:30

Izabely vokste opp i favelaen

Rio de Janeiro er kjent for vakre strender og livlige fester. Turister fra hele verden kommer til den brasilianske byen. De nyter vakker natur, godt vær og luksus.

NRK - 19 jun 22 kl. 20:29

Revefamilie har slått seg ned på Akershus festning

Fire reveunger og to Store rever har etablert seg på Akershus festning i Oslo sentrum. – Vi har 4 reveunger og sannsynligvis 2 Store rever (i hvert fall én stor) her på Akershus festning. De bor under Høymagasinet på Nye Tennalje.

NRK - Igår: 10:06

NVE byrjar kontinuerleg overvaking av fjellparti i Vang

Ut frå ei samla vurdering av sannsyn og konsekvensar vil fjellpartiet Skutshorn i Vang kommune bli klassifisert som eit høgrisikoobjekt. – Kartlegginga som er utført viser at faren og konsekvensane ved eit skred frå fjellpartiet blir vurdert som så Store at vi no ønskjer ei kontinuerleg overvaking, seier geolog i skredseksjonen i NVE, Kjetil Indrevær..

NRK - Igår: 08:52

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

Klartale - Igår: 08:54

Russland med nye kamper i Lysytsjansk

Lysytsjansk er tvillingbyen til Sievjerodonetsk. Den ligger på den andre sida av elva Donets. I snart to måneder har det vært kamper der.

Klartale - Igår: 07:00

Maria Ressa nekter å stenge nyhetsside

– Vi stenger ikke ned. Eller, jeg burde ikke ha sagt det. Vi har rett til å anke denne beslutningen.

Aftenposten - Igår: 05:38

Stoltenbergs spesialøvelse: Å pleie Store egoer. Det funket denne gangen også.

MADRID (Aftenposten): Den historiske avtalen som bringer Sverige og Finland inn i Nato, er Jens Stoltenbergs verk..

NRK - Igår: 04:49

USA: Putin ønsker fortsatt å ta mesteparten av Ukraina

Russlands president Vladimir Putin har fortsatt ambisjoner om å ta kontroll over mesteparten av Ukraina, ifølge amerikansk etterretning. – Vi er fortsatt i en posisjon der vi ser på president Putin. Vi tror at han i det Store og det hele har de samme politiske målene som han hadde tidligere, det vil si at han ønsker å ta mesteparten av Ukraina, sier USAs øverste etterretningssjef Avril Haines.

NRK - Igår: 03:09

Luhansks guvernør melder om omfattende kamper

Omfanget av angrepene i byen Lysytsjansk er omfattende, ifølge Luhansk-fylkets guvernør. Lysytsjansk er under konstante angrep med tungt skyts. Kampene fortsetter i byens utkanter.

NRK - 08 jun 22 kl. 21:45

Store skader etter sprengningsulykke

Det blir ingen reiser på Arendalsbanen torsdag som følge av Store skader på linja. Det opplyser pressevakt Olav Nordli hos Bane Nor. Store steiner raste ned på banen i forbindelse med et sprengningsuhell.

VG - Igår: 22:07

Vålerenga-krisen fortsetter: Glimt sendte Fagermos menn ut av cupen

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga - Bodø/Glimt 0–1) Bare minutter etter at keeperdebutant Magnus Sjøeng (20) så ut til å bli den Store helten for hjemmelaget, banket Ulrik Saltnes ballen i mål og sendte Bodø/Glimt videre i cupen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com