Store

Sunday, 05 December, 21:11

Nyheter om Store

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:15

RBK-sjefen varsler endring: – Viktig at vi ikke får for Store utskiftninger

Etter flere år med Store endringer i spillerstallen, snakker RBKs sportssjef nå om kontinuitet..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:39

Høyre: Dyre ideer og dårlige løsninger

Høyre sier i en pressemelding at Støre-regjeringens budsjettet «bekrefter inntrykket fra Hurdalsplattformen med dyre ideer og dårlige løsninger». Partiet mener den nye regjeringen mangler et politisk prosjekt. – De vil ikke noe.

NRK - 05 nov 21 kl. 07:16

Smog stenger veier i Beijing

Veier og lekeplasser ble stengt i Beijing fredag på grunn av tett smog som følge av økt kullproduksjon. Over Store deler av Nord-Kina var sikten fredag under 200 meter. Dermed ble skolegårder og uteaktiviteter stopper i hovedstadens skoler.

E24 - 02 nov 21 kl. 08:35

Kraftig sjømatfall sender Oslo Børs markant ned

Sjømatindeksen er ned over to prosent etter en halvtimes handel. Flere Store Store selskaper faller også..

NRK - 30 okt 21 kl. 23:57

Store protestert under G20-møtet

Det er Store demonstrasjonar utanfor staden der leiarane i G20-landa er samla til toppmøte i Roma. Klimaaktivistar, vaksinemotstandarar, fagforeiningar, antiglobalistar og politiske ekstremistar har funnet kvarandre i protestane..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 19:41

Flere land vil se koronapass før du får gå på bar. Det skal mye til for at dét skjer i Norge.

Store protester til tross: I Store deler av Europa må fastboende og turister vise gyldig koronasertifikat for å kunne….

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:40

Store ødeleggelser fra branner i California

<strong>Store</strong>: De <strong>Store</strong> mammut-trærne kan bli 75 meter høye.Brannene fortsetter å spre seg i California. Flere hundre av de berømte mammut-trærne kan ha brent ned. Det frykter myndighetene i byen.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er Store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

E24 - 09 nov 21 kl. 14:26

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør Store endringer i strukturen. Nå skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..

NRK - 09 nov 21 kl. 14:28

Tommel opp for statens regnskap

Tross krevende koronatider har staten ført regnskapene godt, mener Riksrevisjonen. Stortinget gjorde mange budsjettendringer og omprioriteringer, vedtok tilleggsbevilgninger og flyttet Store beløp. Riksrevisjonen har likevel ikke funnet flere feil enn normalt..

NRK - 09 nov 21 kl. 13:13

Støre: – Oslo er en trygg by

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til NRK at hendelsen på Bislett i Oslo tirsdag var dramatisk, og at han godt forstår at de til stede ble skremt. – Jeg er glad for at politiet ser ut til å ha løst oppdraget som var der, så får vi se hva etterforskningen viser. Men det er en lite hyggelig nyhet tidlig på dagen, sier han.

Klartale - 09 nov 21 kl. 10:51

Vi vil merke en forskjell

Regjeringen skal bruke 322,5 milliarder kroner på å gjennomføre politikken sin i Norge neste år. Det er like mye som den forrige regjeringen. Men vil vi merke Store forskjeller i bruken..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:29

Kan knuse fattige lands økonomier

Verdens fattigste nasjoner trues av Store økonomiske tilbakeslag dersom de ikke får avgjørende støtte til å håndtere klimaendringene under klimatoppmøtet COP26. De mest sårbare landene vil i gjennomsnitt oppleve et fall i bruttonasjonalprodukt på 20 prosent innen 2050 og 64 prosent innen 2100, dersom verden varmes opp med 2,9 grader. Det viser en studie bestilt av britiske Christian Aid..

E24 - 09 nov 21 kl. 09:03

Klimaendringene kan knuse fattige lands økonomier

Verdens fattigste nasjoner trues av Store økonomiske tilbakeslag dersom de ikke får avgjørende støtte til å håndtere klimaendringene under klimatoppmøtet COP26..

NRK - 09 nov 21 kl. 07:05

Bruker litt mindre på julehandelen

Virke anslår at vi vil bruke like over 12.000 kroner hver på årets julehandel. Det er litt mindre enn fjorårets julehandel, men mer enn i 2019.

E24 - 09 nov 21 kl. 06:00

Stjerneforvalter: – Fornybar energi blir enda mer lønnsomt

Patric Lindqvist fikk eventyrlig avkastning på fondet han forvalter i fjor. Nå ser han Store muligheter innen en rekke aksjer innen fornybar energi..

NRK - 28 okt 21 kl. 17:44

Nekter for feilinformasjon om klima

Direktøren for oljegiganten ExxonMobil avviser at selskapet skal ha spredt desinformasjon om klimaendringene. – ExxonMobil har lenge anerkjent virkeligheten og farene ved klimaendringer, og har brukt Store ressurser i møte med klimaendringene. Våre offentlige uttalelser om klimaendringer er, og har alltid vært sanne, faktabaserte og konsistente med klimaforskning, sa Woods, ifølge NTB.

VG - 08 nov 21 kl. 13:26

Advarte om Store kutt i kollektivtrafikken – får ingen redning

Fra Viken, Innlandet, Trøndelag og Agder er det advart om kutt i kollektivtrafikken. Men de mister likevel corona-støtten sin..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:25

Listhaug: – Syke og bilistene betaler

Frp-leder partileder Sylvi Listhaug mener Støre-regjeringens budsjett prioriterer «sløsefest på symbolske klimatiltak», mens vanlige folk får økte skatter og avgifter. – De tar seg råd til Store symbolske klimatiltak, mens de øker egenandelen på medisiner, legebesøk og behandling. Mange syke nordmenn som har frikort får en ekstraregning på 600 millioner kroner.

NRK - 08 nov 21 kl. 11:08

Flere omkom i flom i Sri Lanka og India

Ni mennesker har omkommet og to er savnet etter flom på Sri Lanka og i sørlige deler av India. Flommen er forårsaket av Store mengder regn den siste uka. Nesten halvparten av Sri Lankas 25 distrikter er påvirket av regnværet, som er ventet å fortsette de neste dagene.

E24 - 08 nov 21 kl. 09:02

Flyr-aksjen faller på flat Oslo Børs

Hovedindeksen er uten de Store endringene i tidlig handel, mens flyselskapet Flyr faller..

NRK - 08 nov 21 kl. 08:35

Australia fortsetter med kull

Australia sier at så lenge det er kjøpere, vil de selge kull. Flere enn 40 land ble enige om å fase ut kull innen få tiår under klimatoppmøtet i Glasgow. – Vi vil ikke stenge kullgruver, og vi skal ikke stenge ned kullkraftverk, sier ressursminister Keith Pitt til den australske kringkasteren ABC.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 06:20

Tilliten på tiltalebenken

Retten bruker Store ressurser på å finne ut av om Hege Haukeland Liadal har rotet med regningene med vilje..

NRK - 28 okt 21 kl. 08:55

Lange køer inn mot Oslo

Torsdag morgen er det meldt inn lange køer fra de Store innfartsveiene til Oslo. Både fra vest på E 18 retning Oslo, og fra sør-øst på E6 retning Oslo. I tillegg var det lange køer fra nord retning Oslo på E6.

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 20:06

Bidens tøffe år: - Uten sidestykke

Store deler av USA og verden jublet da Joe Biden vant presidentvalget mot Donald Trump. Ett år seinere er begeistringen borte, og Biden sliter tungt..

NRK - 27 okt 21 kl. 22:42

Flytoget vil ta over Østlandet

Flytoget vil overta togtrafikken på Store deler av Østlandet, og vil ha seg frabedt at regjeringen dropper anbudet for å gi rutene til Vy. – Vi føler at vi er glemt, så det var viktig for oss å gå ut nå og si fra, sier administrerende direktør Philipp Engedal i Flytoget til VG. Overfor avisen bekrefter Flytoget at de har levert anbud i konkurransen om togtrafikken på Store deler av Østlandet.

NRK - 07 nov 21 kl. 18:25

Stengt i 20 mnd - USA åpner igjen

USA gjenåpner mandag grensene for utenlandske reisende som er fullvaksinert, for første gang på 20 måneder, skriver NTB. Den langvarige stengningen av grensene har skilt familier, gjort stor skade på turismen og forretningsvirksomhet i grenseområdene og skapt diplomatiske forviklinger. Stengningen ble innført i mars i 2020 av daværende president Donald Trump i et forsøk på å hindre spredning av koronaviruset, og har blitt videreført av president Joe Biden.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:31

Lemper på abortlov etter protester

Polens helsedepartement har gitt nye retningslinjer til landets leger om når de kan utføre aborter. Det skjer etter massive protester mot den strenge abortloven Ifølge de nye instruksjonene som ble kunngjort søndag, er det nå lov å utføre abort dersom en kvinnes liv eller helse er i fare. Endringen kommer etter Store protester etter at en 30 år gammel kvinne døde i september.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:31

Protester -lemper litt på abortlov

Polens helsedepartement har gjort litt endringer i abortloven. De nye retningslinjene gjelder for landets leger om når de kan utføre aborter. Det skjer etter massive protester mot den strenge abortloven Ifølge de nye instruksjonene som ble kunngjort søndag, er det nå lov å utføre abort dersom en kvinnes liv eller helse er i fare.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:31

Instruerer leger om abortloven

Polens helsedepartement presiserer overfor polske leger at det ifølge landets lover er tillatt å utføre abort dersom en kvinnes liv og helse er i fare. Instruksen kom søndag etter en helg med Store landsomfattende protester etter at en gravid kvinne døde i september. Kvinnen var gravid med et foster som ikke var levedyktig.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:12

La Palma-vulkan: Ingen ende i sikte

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma pågår fortsatt, sju uker etter at utbruddet startet. – Ingenting tyder på at det vil stanse i løpet av den nærmeste tiden, sier Carmen López, talsperson for det spanske krisebyrået Pevolca. I helgen ble det riktignok registrert noe nedgang i antall jordskjelv og utslipp av svoveldioksid fra vulkanen.

NRK - 07 nov 21 kl. 08:32

Mistenker at Oslo-brann ble påsatt

Politiet mistenker at brannen i et kafélokale i en bygård i Gamlebyen ble påsatt, og ser alvorlig på saken. To menn ble sett løpe fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen i Oslogate på St.

NRK - 27 okt 21 kl. 10:56

Alle Irans bensinstasjoner slått ut

Et hackerangrep førte tirsdag til at alle Irans 4300 bensinstasjoner var ute av drift. Problemene vedvarer onsdag. Ingen har foreløpig påtatt seg ansvaret for angrepet, men det ligner på et angrep i sommer som rettet seg mot Irans jernbane, ifølge lederen for landets cyberspace-råd, Abolhassan Firouzabadi.

NRK - 06 nov 21 kl. 21:30

Politiet advarer mot svindel

– Vi har fått flere telefoner fra personer i Store deler av landet som er oppringt fra Innlandet politidistrikt sitt telefonnummer. De som ringer sier at de er polititjenestemenn. Dette er svindel, ikke oppgi ID eller annen informasjon, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 06 nov 21 kl. 21:18

Domstol stanser Bidens vaksinekrav

En føderal ankedomstol i USA har midlertidig stanset Biden-administrasjonens vaksinekrav for ansatte i mellomStore og Store bedrifter. I september vedtok Biden-administrasjonen at bedrifter med 100 eller flere ansatte må sørge for at alle ansatte blir vaksinert mot covid-19, eller at de ansatte testes for koronaviruset hver uke. Ordningen skulle etter planen iverksettes 4.

NRK - 06 nov 21 kl. 19:17

SOHR: Bil kjørte på mine - 7 drept

En bil kjørte på en landmine i Homs-provinsen i Syria, og alle de sju som satt i bilen, ble drept, skriver NTB. Fire menn, to kvinner og et barn mistet livet, alle var sivile, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Bilen kjørte på en vei like utenfor den historiske byen Palmyra da den traff minen lørdag.

NRK - 06 nov 21 kl. 19:01

Store klimademonstrasjoner

Titusenvis av mennesker trosset regnet i Glasgow lørdag for å demonstrere med krav om mer handling mot klimaendringer. Dårlig vær med regntunge skyer lot ikke til å skremme folk bort fra protestaksjonen. Ifølge arrangørene deltok opp mot 100.

NRK - 06 nov 21 kl. 18:10

Ane Breivik ny leder i Unge Venstre

Ane Breivik er ny leder i Unge Venstre. Hun ble enstemmig valgt på ungdomspartiets landsmøte lørdag, skriver NTB. 23-åringen fra Bærum studerer rettsvitenskap i Bergen og er førstevara til Stortinget for Sveinung Rotevatn.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:19

Full britisk pilot stanset

En britisk pilot ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest og blir anmeldt. Politiet vet foreløpig ikke om piloten nettopp hadde vært i lufta beruset, men de mener han skulle fly som passasjer til Storbritannia da han ble oppdaget.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:19

Full britisk pilot på Gardermoen

En britisk pilot ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest og blir anmeldt, skriver NTB. Politiet vet foreløpig ikke om piloten nettopp hadde vært i lufta beruset, men de mener han skulle fly som passasjer til Storbritannia da han ble oppdaget.

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 13:20

Dikt som skuffer

Noen vakre øyeblikk til tross, mye av diktsamlingen til Jón Kalman Stefánsson fordunster i Store ord..

VG - 06 nov 21 kl. 12:43

Mehl lover 200 millioner ekstra til politiet

NYDALEN (VG) Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) har knapt kommet på plass i sitt nye departement, men ser Store behov for forandringer. I første omgang betyr det 200 millioner kroner ekstra til politiet..

NRK - 06 nov 21 kl. 10:15

Hele Zambia mangler strøm

Hele Zambia mangler lørdag strøm etter en uidentifisert feil hos det statlige strømselskapet. – Det er et landsomfattende strømbrudd som skjer på grunn av en feil som ennå ikke har blitt identifisert. Vi restarter de viktigste strømkildene for å skape stabilitet i systemet, sier talsperson John Kunda i strømselskapet Zesco.

NRK - 06 nov 21 kl. 09:39

100 millioner ekstra til barnevern

I et første steg for å fase ut det kommersielle barnevernet bevilger regjeringen 100 millioner kroner ekstra til offentlige barnevernsinstitusjoner. – Med denne bevilgningen vil vi kunne sikre at mer av barnevernet kommer i offentlig regi allerede ved anbudsrunden til våren, sier barne- og familieminister Kjersti Toppe til Klassekampen. Millionene øremerkes til å bygge opp og omstille offentlige barnevernsinstitusjoner, når regjeringen mandag legger fram sitt alternative statsbudsjett.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 09:07

– Folk har for Store forventninger til psykiatrien

Rettspsykiater Randi Rosenqvist (70):.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt