Stor

Fredag, 07 Mai, 18:21

Nyheter om Stor

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 02 mai 21 kl. 13:30

Nord-Korea raser: - Stor tabbe

Nord-Korea advarer USA om at de står overfor en veldig alvorlig situasjon etter det de omtaler som en Stor tabbe av president Joe Biden..

NRK - 30 april 21 kl. 19:02

Stor rekkehusbrann i Asker

Flere har mistet hjemmene sine etter en Stor rekkehusbrann i Asker fredag kveld. I 17-tiden rykket nødetatene ut til melding om rekkehusbrann på Slemmestad i Asker. Det var fare for spredning, meldte politiet på Twitter..

NRK - 30 april 21 kl. 10:13

Stor fare for nye ras

Et Stort område er sperret av etter at det gikk et ras i Hovsenga i Ringerike torsdag ettermiddag. Det er Stor fare for nye ras, ifølge beredskapsleder Magnus Nilholm i Ringerike kommune. I dag skal eksperter i NVE vurdere dronebilder fra området..

NRK - 29 april 21 kl. 02:34

Stor vekst for Samsung

Den sørkoreanske teknologigiganten Samsungs fortjeneste steg 46,3 prosent i første kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor. I Stor grad var det sterke salgstall for konsernets smarttelefoner som lå bak veksten. Netto overskudd havnet på 53 milliarder kroner..

Dagbladet - 2 timer siden

- Stor risiko

Helsedirektoratet uttrykker bekymring over situasjonen i India, og mener at den kan true gjenåpningsplanen i Norge. FHI er imidlertid uenig..

VG - 6 timer siden

Vi trenger en ny økonomi

Klima- og næringspolitikken i Norge er for passiv. Dermed går endringene for sakte, og utryggheten for folks jobber og inntekt blir unødvendig Stor. Nå haster det å få utslippene ned..

E24 - 8 timer siden

Stor pågang for å investere i Norwegian: – Kapitalinnhentingen er overtegnet

Meglerhusene som Norwegian har hyret inn melder nå om kapitalinnhentingen er overtegnet på en halvtime. Dermed blir det ikke plass til alle som ville bidra med totalt seks milliarder kroner til flyselskapet..

NRK - 9 timer siden

Stor økning i innenlandsreiser

Nordmenn reiste på 3,6 millioner flere feriereiser innenlands i 2020 enn i 2019. Hotellene hadde en nedgang i norske overnattinger på 29 prosent, mens campingplassene hadde en oppgang på 20 prosent, viser tall fra SSB..

NRK - 12 timer siden

Stor uro i Frp før Listhaug overtar

Svake meningsmålinger, eksklusjoner, suspensjoner og lokale utmeldinger. Det er bakteppet når Sylvi Listhaug nå overtar som Frp-leder. Dagen før landsmøtet møtes Listhaug med påstander om autoritært lederskap, og at partiet går i feil retning..

VG - 18 timer siden

Les dagens VG her!

Lavt inntak av D-vitamin syntes å øke risikoen for å bli smittet av covid-19 – og også øke risikoen for et mer alvorlig sykdomsforløp. Det viser en Stor, norsk studie. Kan tran være en del av løsningen på vei ut av pandemien?

Aftenposten - 18 timer siden

Solbakken og Rekdal roser Solskjær for cupfinale: – Stor mulighet for tittel

Landslagssjef Ståle Solbakken og Leeds-supporter Kjetil Rekdal er begge imponert over suksessen til tidligere lagkamerat….

VG - 18 timer siden

Solbakken og Rekdal roser Solskjær for cupfinale: – Stor mulighet for tittel

Landslagssjef Ståle Solbakken og Leeds-supporter Kjetil Rekdal er begge imponert over suksessen til tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-manager..

Aftenposten - 19 timer siden

Dette smitteverntiltaket er leger mer kritiske til enn resten av befolkningen

Støtten til smitteverntiltak er jevnt over Stor i befolkningen. Men leger er mer kritiske til å stenge skoler og….

Aftenposten - Igår: 17:06

Ingen i norsk håndball har klart det samme som ham: – En Stor inspirasjon

Håndballspilleren Emil Midtbø Sundal skiller seg ut. Det er ikke bare fordi han er alene på en helt spesiell statistikk..

E24 - Igår: 14:39

Sintef bygger Stor batterilab i Trondheim: – Vi tør ikke vente lenger

Sintef bygger batterilaboratorium i Trondheim til 45 millioner kroner for å posisjonere seg i batterikappløpet. – Toget går nå, sier Sintef-sjefen..

NRK - Igår: 11:22

Flere smittet i Skien

Oppdaterte tall viser at smittetallene i Skien er høyere enn det som var registrert i morges. Totalt 38 personer i Skien har fått påvist koronaviruset. To personer er tilknytta rusmiljøet.

E24 - Igår: 10:01

Har tapt nær 10 millioner på tre måneder

Anett Ringstad Jalland og Jørgen Jalland har gjort Stor suksess innen mote. Pandemien har imidlertid rammet ekteparet hardt. – Det som er litt spesielt, er at vi ikke får kompensasjon..

VG - Igår: 05:56

Mangler Johnson & Johnson-data fra USA: – Gjør det vanskeligere å ta en god vurdering

Johnson & Johnson-vaksinen har i Stor grad blitt brukt på hjemløse og andre det er vanskelig å følge opp. Det byr på problemer for de som nå skal vurdere vaksinen i Norge..

VG - Igår: 05:56

Usikker på Johnson & Johnson-data fra USA: – Gjør det vanskeligere å ta en god vurdering

Johnson & Johnson-vaksinen har i Stor grad blitt brukt på hjemløse og andre det er vanskelig å følge opp. Det byr på problemer for de som nå skal vurdere vaksinen i Norge..

NRK - Igår: 03:27

Prins skjøt Europas største bjørn

Naturvernere protesterer etter at en prins fra Lichtenstein felte det som er antatt å være Europas største bjørn under en jakttur i Romania. Prinsen skal ha fått lov til å skadefelle en hunnbjørn, men skjøt i stedet en Stor hannbjørn, skriver BBC..

Dagbladet - Igår: 22:56

Faren til drapsofferet: - Stor sorg

Drapssiktet kvinne fylte 47 år den tragiske kvelden i Halden. Politiet: - Har en forklaring på motivet..

E24 - Igår: 22:56

Inntektsfall på over 2,8 milliarder kroner for Uber

En fersk kvartalsrapport fra skysstjenesten viser Stor nedgang i inntektene sammenliknet med året før..

VG - Igår: 21:22

Beboer skadet etter alvorlig hendelse: – En Stor krise

Frøya kommune melder at en beboer får behandling av spesialisthelsetjenesten etter en uønsket hendelse. Tilstanden er alvorlig..

Aftenposten - I førrgår: 18:00

Har du en fysisk krevende jobb? Da har forskerne gode nyheter til deg.

Stor norsk studie publisert i anerkjent tidskrift..

VG - I førrgår: 12:52

Urimelig mot Liverpool

Mange har Stor forståelse for Manchester United-fansens opprør mot griske eiere. Men en underkommunisert side ved saken er hvilke konsekvenser dramaet kan få for erkerivalen..

NRK - I førrgår: 12:40

Tillater korps 17. mai

Det blir ingen Stor gjenåpning 17. mai i Oslo. Korpsene får spille og marsjere – men bare uten at det er kunngjort hvor de skal gå på forhånd.

E24 - I førrgår: 08:40

Dette er det eneste garantert gode rådet til deg som har tegningsretter i Norwegian

Det vil høyst sannsynlig blir noen dager med Stor turbulens i Norwegian-aksjen og for tegningsrettighetene i emisjonen. Her er et garantert godt råd til aksjonærene..

E24 - I førrgår: 06:31

Stjernekokk har Stor tru på reker frå Florida i Bergen: – Dei er kjempebra

To gründarar har vendt olja ryggen. Dei satsar heller på scampi..

VG - I førrgår: 23:32

Willis-datter skal gifte seg

Tirsdag kveld deler Tallulah Willis (27) video av en skjelvende hånd med en Stor ring og skriver at hun er forlovet..

NRK - 04 mai 21 kl. 15:38

Fikk 200.000 i finnerlønn

Riksantikvaren har gitt en rekordStor finnerlønn til han som fant 450 gram med 1700 år gamle gullringer i Skaun og grunneieren. Funnet ble gjort med metalldetektor. En gjennomsnittlig Stor finnerlønn til Riksantikvaren er på 1500 kroner..

NRK - 04 mai 21 kl. 14:31

Pressekonferanse om Oslo-tiltak

Onsdag klokken 12 holder byrådet pressekonferanse om koronasituasjonen, skriver Aftenposten. Det er ventet at byrådsleder Raymond Johansen skal snakke om trinn to av gjenåpningsplanen for Oslo. Det er knyttet Stor spenning til om butikker og serveringssteder i Oslo snart kan åpne igjen.

NRK - 04 mai 21 kl. 14:38

Skal granske koronavaksneringen

Fremskrittspartiet får støtte fra regjeringspartiene til å be koronakommisjonen om å granske den norske vaksineringsstrategien. Høyres parlamentariske leder Trond Helleland bekrefter overfor NTB at regjeringspartiene vil stemme for Frps forslag i Stortinget om å granske vaksineringen. Forutsetningen er at oppdraget gis til koronakommisjonen.

NRK - 04 mai 21 kl. 11:16

Valg kan gi ytre høyre-parti makt

I Spania åpnet stemmelokalene i Madrid tirsdag morgen. Regionvalget kan føre ytre høyre-populistene i Vox til makten sammen med konservative Partido Popular. Utsiktene til at Vox kan få politisk makt, har virket samlende på en ellers splittet venstreside, som har jobbet for Stor deltakelse i valget..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 10:52

Setningen om OL provoserer utøvertopp: – De deler ut kondomer, men ikke munnbind?

Lederen i en Stor utøverorganisasjon kritiserer OL-arrangørens korona-plan. Men norske OL-håp er ikke like bekymret..

NRK - 04 mai 21 kl. 10:05

Utdanningssamarbeid sterkt svekket

Koronapandemien har i Stor grad påvirket det internasjonale utdanningssamarbeidet. Rapport viser at studenters utbytte er sterkt svekket. En ny rapport fra Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høgare utdanning viser at den fysiske mobiliteten i prosjektene er hardest rammet, noe som igjen har gått utover det kulturelle og sosiale utbyttet for studentene, skriver Khrono..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 07:46

Kommunene som ble avskiltet

747. Vi snakker ikke om en Stor flymaskin. Men om et nøkkeltall fra kommune-Norges hiStorie..

NRK - 03 mai 21 kl. 23:44

Stor politiaksjon i Halden

Store styrker fra politiet har rykket ut til et område i Halden sentrum. Det er uklart hva som er bakgrunnen for aksjonen..

NRK - 03 mai 21 kl. 22:44

Bill Gates skilles

Bill og Melinda Gates skal skilles etter 27 års ekteskap, skriver Microsoft-gründeren på Twitter. Gates er en av verdens rikeste menn og en Stor filantrop. Ekteparet har blant annet gitt Store summer til vaksineprogrammer..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 20:40

Ekstreme grep skal hindre OL-smitte: – Blant de sikreste stedene i verden

Samtidig som OL-misnøyen er Stor i vertsnasjonen Japan, lanserer IOC knallharde smittevernregler..

VG - 03 mai 21 kl. 20:40

Ekstreme grep skal hindre OL-smitte: – Blant de sikreste stedene i verden

Samtidig som OL-misnøyen er Stor i vertsnasjonen Japan, lanserer IOC knallharde smittevernregler. Utøvere som ikke følger dem risikerer å bli kastet ut av lekene..

NRK - 03 mai 21 kl. 10:04

Lavest arbeidsledighet i Trøndelag

Trøndelag og Nord-Norge er blant regionene i Europa med lavest arbeidsledighet i pandemiåret 2020. Det viser en Stor arbeidsmarkedsundersøkelse fra EUs statistikkbyrå Eurostat.Trøndelag hadde en arbeidsledighet på 3,2 prosent, Nord-Norge 3,5..

E24 - 03 mai 21 kl. 06:00

Grepet som øyeblikkelig kan dempe aksjerisikoen

Børsene er dyre. Fallhøyden er Stor. Men småinveStorene kan dempe nye aksjefall ved å utnytte valutakursene..

VG - 03 mai 21 kl. 02:14

Dyp konflikt bak skandalescenene på Old Trafford

Stor gjeld, Store utbytter og kulturkrasj. Søndag kom det et foreløpig klimaks i det svært betente forholdet mellom Manchester United-fansen og klubbens amerikanske eiere..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 02:14

Dyp konflikt bak skandalescenene på Old Trafford

Stor gjeld, Store utbytter og kulturkrasj. Søndag kom det et foreløpig klimaks i det svært betente forholdet mellom….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt