Stor

Tuesday, 26 October, 17:07

Nyheter om Stor

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 3 timer siden

Norge før: Hittil ukjent kart viser livet på en Stor og rik gård for 250 år siden

Forskere fant et håndtegnet kart som viser hvordan folk levde på en Stor og rik gård på slutten av 1700-tallet..

VG - Igår: 22:29

Stor redningsaksjon i Hardanger

Det pågår en Stor redningsaksjon i Tokagjelet etter melding om at en båt med tre personer har blitt tatt av kraftig strøm..

VG - Igår: 22:29

Stor redningsaksjon i Hardanger: – Går nå mer over i søk

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en Stor redningsaksjon..

VG - Igår: 22:29

Stor redningsaksjon i Hardanger: Frykter tre personer har gått utfor en foss

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en Stor redningsaksjon..

VG - Igår: 22:29

Stor redningsaksjon: Tre personer har sannsynligvis gått utfor en foss

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en Stor redningsaksjon..

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 07:13

Oxford-filosof: Stor fare for at klimakrisen vil true demokratiet

Vil klimakrisen true demokratiet i fremtiden? Stor fare for det, sier eksperter..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om hendelsen: – Stor sorg

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i Stor sorg..

NRK - 13 okt 21 kl. 21:07

Framleis Stor aktivitet

Politisjef Øyvind Aas på Kongsberg seier at det framleis er Stor politiaktivitet i området. – Det skyldast at gjerningspersonen har bevega seg over eit Stort område, og vi jobbar no blant anna med å sikre sport, og innhente mest mogleg informasjon om det som har skjedd, seier Aas..

Klartale - 13 okt 21 kl. 20:20

Stor politiaksjon på Kongsberg

Onsdag kveld var det en Stor politiaksjon på Kongsberg. Politiet forteller at det er en livstruende hendelse i sentrum av Kongsberg. Den pågår fortsatt, sa de til avisa Laagendalsposten.

VG - 4 timer siden

De avgjør Uniteds fremtid: – Urettferdig mot Solskjær

Manchester United-direktør Ed Woodward har lenge hatt et godt forhold til Ole Gunnar Solskjær. Nå er han på vei ut – og usikkerheten rundt kronprinsen er Stor..

VG - 4 timer siden

Disse tre er savnet i Tokagjelet i Hardanger

TOKAGJELET/NORDHEIMSUND (VG) Til tross for Stor leteinnsats gjennom natten og i morgentimene, er det fortsatt ikke gjort noen funn av de tre savnede og antatt omkommende..

NRK - 8 timer siden

Pandemien: Færre sluttet på VGS

Andelen elever som slutter i videregående opplæring, har aldri vært lavere enn de to siste årene, ifølge Utdanningsdirektoratet. Andelen elever som slutter i videregående opplæring, har aldri vært lavere enn de to siste årene, ifølge Utdanningsdirektoratet. Størst er frafallet på yrkesfag, der 5,1 prosent av elevene sluttet i løpet av skoleåret.

VG - 9 timer siden

Ikke greit, Jens!

Det har vakt Stor oppmerksomhet i NATO at Norge vil delta som observatør på statspartsmøtene til FN-traktaten som forbyr atomvåpen. Støre-regjeringen fortjener støtte for dette. At NATOs generalsekretær forsøker å skape et inntrykk av at dette betyr å støtte opp om ensidig nedrustning, er ikke greit.

E24 - 10 timer siden

Batteriløft i Asia etter Tesla-nyhet

Tokyo-børsen klatrer markant tirsdag morgen, mens en Stor Tesla-bestilling fra Hertz løfter flere batteriprodusenter..

NRK - 11 timer siden

Japans prinsesse har giftet seg

Japans prinsesse Mako har giftet seg med forloveden Kei Komuro. Han er ikke kongelig, og dermed forlater hun offisielt keiserhuset. Seremonien fant sted uten noen av de tradisjonelle feiringene, etter at kontroverser rundt lån av penger i Kumoros familie har fått Stor omtale i japanske aviser..

Klartale - 11 okt 21 kl. 13:31

Vant i retten til slutt

KJEMPER: Maja Kristine Jåma har lenge kjempet for samiske rettigheter.Storheia vindkraftverk har bygget over 80 Store vindmøller på Fosen i Trøndelag. Dette er områder der reineiere har dyrene sine. Samer her har lange tradisjoner med reindrift.

NRK - Igår: 15:29

Bergensbanen stengt to steder

Bergensbanen er stengt mellom Flå og Nesbyen etter at en Stor stein har falt ned på linjen. Bane Nor har folk fremme på stedet klokken16. Mellom Hokksund og Hønefoss er togtrafikken stanset på grunn av signalfeil.

Dagbladet - Igår: 11:41

- Skal være veldig forsiktig

Lokalkjent Rune Hansen forteller at de har Stor respekt for delen av elva der tre personer er meldt savnet..

NRK - Igår: 11:14

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - Igår: 01:21

Leitinga i elva held fram i natt

Leitinga etter tre menneske som er sakna i Tokagjelet i Hardanger held fram utover natta. Det er særs krevjande leiteforhold i det trange gjelet der vassføringa er Stor. Dei tre som er sakna sat i ein robåt som kan ha gått utfor ein foss..

NRK - Igår: 23:54

Ber folk halde seg unna leiteområde

Politiet ber folk halde seg unna Tokagjelet i Hardanger der ein Stor redningsakjson no foregår. Folk som ikkje er ein del av redningsaksjonen blir bedne om ikkje å oppsøke eller røre seg langs elva eller vatnet..

NRK - Igår: 23:27

Tre sakna i elv i Hardanger

Kraftig regn, vind og Stor vassføring gjer det vanskeleg å leite i Tokagjelet der tre personar er sakna etter at ein robåt vart teken av straumen og ført mot ein høg foss. Leitemannskapane fryktar at båten kan ha gått utfor fossen, der det er vanskeleg å komme til..

NRK - Igår: 18:59

Vil ikkje bruke ekte våpen

Produsenten for dramaserien «The Rookie», som går på TV 2, seier at dei ikkje vil bruke ekte våpen på sett, skriv Associated Press. Det vart bestemt etter at filmfotografen Halyna Hutchins vart skoten og døde på innspelinga av filmen «Rust». – Kvar ein risiko, er ein for Stor risko, sa produsent Alexi Hawley.

E24 - I førrgår: 14:29

Julen har inntatt butikkhyllene

Over en måned før adventslysene tennes har folk allerede kastet seg over julesnopet med Stor iver..

Aftenposten - I førrgår: 14:29

Julen har inntatt butikkhyllene

Over en måned før adventslysene tennes har folk allerede kastet seg over julesnopet med Stor iver..

VG - I førrgår: 13:31

Filmanmeldelse «The Last Duel»: #metoo i middelalderen

Liten film vil være Stor..

NRK - I førrgår: 08:50

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

E24 - I førrgår: 06:00

Investeringene rustet for Storm

Mange aksjer er blitt fryktelig dyre. Fallhøyden er Stor. Men småsparere kan ta råvaregrep for å ruste seg for Stormen..

NRK - 10 okt 21 kl. 00:30

Stor vannlekkasje i Vestby

Rundt 800 husstander er uten vann etter en Stor vannlekkasje i Vestby, skriver VG. Kommunen har så langt ikke funnet hvor vannlekkasjen er. Vaktleder i Øst 110, forteller også at brannstasjonen i Vestby er også rammet av lekkasjen..

NRK - 23 okt 21 kl. 15:46

Heilt utseld

Interessa rundt det nye Munch-museet i Oslo er Stor. Museet melder på heimesidene sine at opningshelga er heilt utseld..

NRK - 23 okt 21 kl. 15:04

Rekordhøg smitte i Ukraina

Ukraina har rekord høge smittetal og dødsfall knytt til koronaviruset. Fredag vart det meldt om 614 dødsfall og 23.785 smittetilfelle i løpet av 24 timar.

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 23:05

- Sånn skal vi ikke ha det

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) forstår at innbyggere på Mortensrud i Oslo føler på Stor usikkerhet etter drapet på Hamse Hashi Adan (20)..

E24 - 22 okt 21 kl. 19:28

Bolsonaros Store velferdsplan ryster finansmarkedene

Brasils president Jair Bolsonaros forslag til en Stor velferdsplan har rystet finansmarkedene og ført til oppsigelser i næringsdepartementet..

NRK - 22 okt 21 kl. 18:32

Har funne frykta sjukdom i jorda

Det er oppdaga skrantesjuke i ei jordprøve frå villreinområdet sone 2 i Nordfjella. Dette vekkjer Stor uro blant forskarane, skriv Jeger.no.

Klartale - 22 okt 21 kl. 15:47

Frykter at medisiner kan slutte å fungere

Anitbiotika brukes til å behandle en Stor gruppe infeksjoner. Nå frykter forskere at medisinen kan slutte å fungere..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 12:56

Ekspert på filmvåpen: – En Stor overraskelse at noe sånt kan skje

Filmfotograf ble skutt og drept på jobb..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 11:27

Gir du filmen en sjanse, blir du belønnet med en Stor opplevelse

Fascinerende film om et traume og en gåte..

NRK - 22 okt 21 kl. 08:24

Dømt til fengsel og kontaktforbud

En 40 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til seks års fengsel og permanent kontaktforbud for å ha voldtatt kjæresten i mai i fjor, skriver AO. Voldtekten skal ha skjedd etter en tur på byen i mai i fjor. Mannen nektet i retten straffskyld og har forklart at den seksuelle omgangen var frivillig.

NRK - 21 okt 21 kl. 22:43

Flere psykiatrioppdrag for politiet

I fjor utførte politiet over 49.000 psykiatrioppdrag, viser tall Adresseavisen har hentet inn. Det er en økning på over 16.

NRK - 21 okt 21 kl. 22:09

Greta Thunberg etterlyser lederskap

Ti dager før starten av klimatoppmøtet i Glasgow skriver klimaaktivisten Greta Thunberg i en kronikk i The Guardian at verden mangler lederskap i klimakrisen. – Alt vi trenger er én – en verdensleder eller ett rikt land eller en Stor TV-stasjon eller avis som bestemmer seg for å være ærlig og virkelig behandler klimakrisen som den krisen det er, skriver hun. Thunberg skriver at om vi skal nå målene i Paris-avtalen er det nødvendig med umiddelbar, drastiske, årlige utslippskutt på en skala verden aldri har sett.

E24 - 21 okt 21 kl. 22:11

Snap-aksjen stuper etter svakere utsikter enn ventet

Snapchats eierselskap legger frem tallene for tredje kvartal, som i Stor grad var i tråd med forventningene. Men selskapet venter lavere vekst enn analytikerne fremover, og aksjen stuper..

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 19:00

Norge er gjenåpnet. Men en ganske Stor gruppe har ingen grunn til å feire.

En ganske Stor gruppe har ingen grunn til å feire gjenåpningen..

VG - 21 okt 21 kl. 18:27

Jusekspert etter cannabisdom i Høyesterett: Mange kan ha krav på erstatning

Høyesterett var uenig i at en 25-åring skulle miste lappen for å ha brukt cannabis en gang i blant. Avgjørelsen kan få Stor betydning for eldre saker, mener professor Jan Fridthjof Bernt..

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 14:56

Se bildene fra innsida

Fredag åpner det nye Munchmuseet i Bjørvika for publikum. Arkitekturen på innsida og utsida av museet har skapt Stor debatt. Er du enig i kritikken?.

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:58

Vil han stille på nytt?

Da valgresultatet var klart, nektet Trump å akseptere det. Nå mistenker mange at han vil stille til valg på nytt.2020 var ikke første gang et amerikansk valg blir dramatisk.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt