Stoltenberg

Saturday, 25 September, 11:40

Nyheter om Stoltenberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 aug 21 kl. 15:21

Stoltenberg: Lederne sviktet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sa på en pressekonferanse tirsdag, at kollapsen i Afghanistan skjedde raskere enn noen kunne forutsi. Han forklarte det med at landets politiske ledere sviktet. – Den politiske ledelsen maktet ikke å stå imot Taliban og sikre den fredelige løsningen det afghanske folket ønsket.

NRK - 06 sep 21 kl. 20:03

Bekymret for kinesiske atomraketter

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg er bekymret for Kinas bygging av nye siloer for atomraketter. Kina er, på en ubegrenset og ugjennomsiktig måte, i ferd med å hurtig utvide sitt atomarsenal med flere stridshoder og mer avanserte systemer for å bære dem, sa Stoltenberg mandag på en Nato-konferanse om nedrustningskontroll i København. – Som en verdensmakt har Kina et globalt ansvar for nedrustning, sa Stoltenberg.

NRK - 01 sep 21 kl. 07:20

Medgir at systemet ikke fungerer

Flere, blant annet Elevorganisasjonen, er bekymret for hvordan smittesituasjonen påvirker barn og unge. Til tross for rekordhøye smittetall skal skoler holdes åpne. Nå er helsemyndighetene mer opptatt av tall på innlagte enn av smittetall, bekrefter FHIs Camilla Stoltenberg til NRK.

NRK - 21 sep 21 kl. 20:48

Stolar på Nato-land i ubåtstrid

Nato-sjef Jens Stoltenberg seier han forstår Frankrikes skuffelse, men at ubåtstriden ikkje må få skapa splid i forsvarsalliansen. Analytikarar meiner Nato står svekkja etter ubåtkrangelen som oppstod då USA, Australia og Storbritannia inngjekk ein forsvarsavtale. Avtalen gjorde at Australias kjøp av franske ubåtar aldri blei noko av.

VG - 21 sep 21 kl. 20:36

Høydepunktet i Stoltenbergs coronabok er Nakstad. Bokanmeldelse: «Camilla Stoltenberg – Året som aldri tok slutt»

Av og til kan det virke som FHIs Camilla Stoltenberg har hatt mer trøbbel med småkjekling og posisjonering, enn med selve coronapandemien..

VG - 21 sep 21 kl. 19:53

Stoltenberg om Frankrike: Forstår at de er skuffet

NEW YORK (VG) – Jeg forstår at Frankrike er skuffet, sier NATO-sjef Jens Stoltenberg til VG. Det er første gang han uttaler seg om konflikten mellom Frankrike og USA, etter at Australia i forrige uke droppet den gigantiske ubåt-avtalen med Frankrike..

NRK - 25 aug 21 kl. 01:45

Blinken i samtale med Stoltenberg

Antony Blinken snakket tirsdag kveld med generalsekretær i Nato, Jens Stoltenberg, og takket Nato for godt samarbeid. – Jeg snakket med Jens Stoltenberg der jeg takket Nato som bidrar til å holde flyplassen i Kabul åpen, så vi trygt kan evakuere våre borgere, allierte og partnere, tvitret Blinken..

NRK - 15 sep 21 kl. 21:51

Blinken ringde Stoltenberg

USAs utanriksminister Antony Blinken ringde Nato-sjef Jens Stoltenberg for å diskutere Afghanistan før Natos strategimøte. Blinken er uroa for situasjonen og menneska i Afghanistan etter at Taliban har teke over makta. Det opplyser talsmann Ned Price på vegner av USAs utanriksdepartement i ei pressemelding..

VG - 15 sep 21 kl. 16:45

Stoltenberg: – En tragedie at Taliban er tilbake

NATO-sjef Jens Stoltenberg kaller det «en tragedie for det afghanske folk» at Taliban er tilbake i Kabul. Han avviser ikke at hans eget spor var at NATO-styrkene skulle bli inntil en avtale med Taliban var på plass..

NRK - 15 sep 21 kl. 16:09

Stoltenberg gratulerer Støre

Jens Stoltenberg har gratulert Jonas Gahr Støre (Ap) med valet. Han gler seg til å samarbeide med Støre som den nye statsministeren i Noreg. – Eg er heilt trygg på at Jonas finn ein måte å samarbeide med partia på Stortinget utan at eg gir han råd, seier generalsekretæren i Nato til NRK..

NRK - 20 aug 21 kl. 09:32

Nytt møte med Nato-utenriksministre

Nato-sjef Jens Stoltenberg har kalt inn alliansens utenriksministre til et ekstraordinært nettmøte om situasjonen i Afghanistan. Stoltenberg skal lede møtet, som starter ved 14-tiden fredag ettermiddag, og han har varslet en pressekonferanse i etterkant. Da han kunngjorde møtet, skrev generalsekretæren på Twitter at ministrene skal «fortsette den nære samordningen og diskutere vår felles innfallsvinkel».

VG - 11 sep 21 kl. 16:19

Jens Stoltenberg minnes 11. september 2001: Norske kampfly var klare til å skyte ned sivile fly

NATO-sjef Jens Stoltenberg forteller om hvordan terrorangrepet mot USA for 20 år siden har preget både han personlig, og forsvarsalliansen, hver eneste dag siden..

NRK - 13 aug 21 kl. 17:50

Jens Stoltenberg: – Dypt bekymret

Nato vil fortsette å støtte Afghanistans regjering, skriver Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i en uttalelse. – Nato-allierte er dypt bekymret for den høye voldsbruken av Taliban. Inkludert angrep mot sivile, målrettede drap og andre menneskerettighetsbrudd, sier Stoltenberg.

Aftenposten - 01 sep 21 kl. 08:26

Stoltenberg om smitterekorden: – Høstens smittestrategi har ikke fungert godt nok

Smitten i skolene har økt raskere enn helsemyndighetene forventet, sier FHI-direktør Camilla Stoltenberg..

VG - 31 aug 21 kl. 17:03

NATO-Stoltenberg: Vil presse Taliban for å få flere folk ut

BERGEN (VG) Jens Stoltenberg sier at NATO nå vil legge ytterligere press på Taliban slik at flere får reise ut..

NRK - 31 aug 21 kl. 15:25

Nato: – Vil ikke glemme afghanerne

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg uttalte på tirsdag at flyplassen i Kabul må holdes åpen, og lovet at afghanere etterlatt i evakueringen ikke vil bli glemt. – Det er essensielt at flyplassen holdes åpen, både for å kunne gi humanitær bistand, og for å forsikre at vi kan fortsette å få folk ut, sa Stoltenberg i et intervju med AFP..

VG - 45 minutter siden

Dyrt blir det, uansett - derfor trenger vi Jens

HURDALSJØEN (VG): Enten Jonas Gahr Støre blir statsminister i en regjering med ett eller to eller tre partier, blir det dyrt for oss skattebetalere. Derfor bør Jens Stoltenberg bli ny sentralbanksjef..

Dagbladet - 45 minutter siden

- Trodde det skulle vare lenger

På gledens norske gjenåpningsdag: FHI-direktør Camilla Stoltenberg minner om at det fortsatt er en corona-pandemi ute i verden..

Klartale - Igår: 09:34

– Alt er ikke tapt

Jens Stoltenberg sier Nato fortsatt skal hindre terrorangrep fra Afghanistan..

Aftenposten - Igår: 06:18

«Dobbeltspill», «forakt» og «løgner». Trump er borte, men splittelsene er like store som før.

NEW YORK (Aftenposten): Jens Stoltenberg mener det er alvorlig at Nato ikke forutså det afghanske regimets raske fall..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 06:25

Mektige allierte i Nato krangler om ubåter. Stoltenberg ber dem løfte blikket.

Ubåtstriden mellom fire mektige Nato-land truer med å skape splid i forsvarsalliansen..

VG - 22 sep 21 kl. 00:05

Les dagens VG her!

Ifølge en ny Camilla Stoltenberg-bok toppet en krass uenighet om barnesmitte seg med et oppvaskmøte mellom FHI og assisterende helsedirektør Espen Nakstad. Les saken i dagens VG..

NRK - 21 sep 21 kl. 19:03

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 21 sep 21 kl. 19:03

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 26 aug 21 kl. 17:30

Stoltenberg fordømmer angrepet

– Jeg fordømmer på det sterkeste det fryktelige terrorangrepet utenfor Kabul flyplass, skriver Natos generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter. – Tankene mine er hos alle de berørte og deres kjære. Vår prioritet er å evakuere så mange mennesker til sikkerhet så raskt som mulig..

NRK - 24 aug 21 kl. 10:29

Stoltenberg deltar på G7-møte

Jens Stoltenberg skal delta på dagens digitale toppmøte der lederne i G7-landene skal diskutere situasjonen i Afghanistan. Det opplyser Nato. Det er første gang Natos generalsekretær deltar på et møte med G7-lederne.

NRK - 17 sep 21 kl. 07:33

Gjenopning avhengig av vaksinasjon

Det er framleis uvisst når smitteverntiltaka kan bli fjerna i Noreg. Dei siste vekene har færre blitt smitta, og helsestyresmaktene reknar med at talet på innlagde også vil gå nedover snart. Men talet på vaksinerte må opp, seier FHI-direktør Camilla Stoltenberg til NRK.

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 11:20

«GUD, for en gjeng vi skal samarbeide med», sa en SV-politiker da Ap, SV og Sp skulle danne regjering i 2005.

Jens Stoltenberg mente SVs program var «totalt urealistisk». SV-lederen mente Sps folk var «møkk sure hele tiden,»..

NRK - 13 sep 21 kl. 13:32

Smittetoppen kan være passert

Norge ser ut til å ha kommet seg gjennom den fjerde smittebølgen. Toppen kan ha blitt nådd i forrige uke. Antallet smittede per dag går nå raskt nedover.

NRK - 18 aug 21 kl. 16:28

Natos utenriksministere møtes

Nato-sjef Jens Stoltenberg kaller inn Nato-landenes utenriksministere til et ekstramøte om Afghanistan fredag. Stoltenberg skriver på Twitter at partene skal «fortsette den nære samordningen, og diskutere vår felles innfallsvinkel»..

VG - 18 aug 21 kl. 14:39

Stoltenberg: Reiser smertefulle og ubehagelige spørsmål

NATO-sjef Jens Stoltenberg erkjenner at NATO mislyktes med å bygge sterke nok sikkerhetsstyrker i Afghanistan. Han sier til VG at han ble overrasket over hvor raskt det skjedde..

Aftenposten - 17 aug 21 kl. 16:11

Stoltenberg: Sjokkert over at hvor raskt kollapsen kom og hvordan det afghanske lederskapet sviktet

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier kollapsen i Afghanistan skjedde raskere enn noen kunne forutsi..

Aftenposten - 17 aug 21 kl. 16:11

Stoltenberg: Sjokkert over hvor raskt kollapsen kom

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier kollapsen i Afghanistan skjedde raskere enn noen kunne forutsi..

NRK - 17 aug 21 kl. 15:53

Stoltenberg åpnet for nye angrep

På pressekonferansen tirsdag åpnet Nato-leder Jens Stoltenberg for nye angrep mot Afghanistan, hvis landet gir terrorgrupper frihavn i landet. – Vi følger nøye med på den situasjonen, og hvis vi ser tegn til at Afghanistan igjen blir en frihavn for terrorister, kan vi angripe fra avstand og gjøre det vi må for å fjerne trusselen, sier han..

VG - 17 aug 21 kl. 15:28

Stoltenberg om Afghanistan: – Jeg er dypt lei meg

To dager etter at Taliban tok kontrollen over Kabul og Afghanistan, vedkjente NATO-sjef Jens Stoltenberg at den afghanske kollapsen skjedde langt kjappere enn de antok..

VG - 17 aug 21 kl. 15:28

Stoltenberg om Afghanistan: – Truer med nye angrep

To dager etter at Taliban tok kontrollen over Kabul og Afghanistan, vedkjente NATO-sjef Jens Stoltenberg at den afghanske kollapsen skjedde langt kjappere enn antatt. Men NATO vil angripe på nytt dersom terrorgrupper får etablere seg på nytt..

VG - 17 aug 21 kl. 15:28

Stoltenberg om Afghanistan: Truer med nye NATO-angrep

To dager etter at Taliban tok kontrollen over Kabul og Afghanistan, vedkjente NATO-sjef Jens Stoltenberg at den afghanske kollapsen skjedde langt kjappere enn antatt. Men NATO vil angripe på nytt dersom terrorgrupper får etablere seg igjen..

NRK - 17 aug 21 kl. 14:44

Stoltenberg om Afghanistan

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg holder pressekonferanse om situasjonen i Afghanistan klokken 15. Det er bare to måneder siden NATOs stats- og regjeringssjefer lovet at man skulle stå ved sin forpliktelse om å fremme sikkerhet i landet..

NRK - 17 aug 21 kl. 07:36

Stoltenberg taler om Afghanistan

Nato holder tirsdag hastemøte for å drøfte den kaotiske situasjonen i Afghanistan etter at Taliban overtok kontrollen i Kabul. Natos generalsekretær Jens Stoltenberg skal holde en pressekonferanse om Afghanistan etter møtet, klokken 15..

NRK - 15 aug 21 kl. 18:22

Nato hjelper til med evakuering

Nato-leder Jens Stoltenberg sier alliansen arbeider med å holde flyplassen i Kabul åpen og med å koordinere evakueringene. Det melder Reuters. Stoltenberg sier han har snakket med Storbritannias statsminister Boris Johnson og utenriksministerene i Canada, Danmark og nederland om situasjonen..

NRK - 08 sep 21 kl. 10:39

Anne Rimmen leder årets TV-aksjon

Christian Strand, Anne Rimmen og Robert Stoltenberg er programlederer for TV-aksjonen 2021. Sendinga går på NRK1 og i NRK TV søndag 24. oktober.

NRK - 13 aug 21 kl. 17:50

Nato: – Dypt bekymret

Nato vil fortsette å støtte Afghanistans regjering, skriver Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i en uttalelse. – Nato-allierte er dypt bekymret for den høye voldsbruken av Taliban. Inkludert angrep mot sivile, målrettede drap og andre menneskerettighetsbrudd, sier Stoltenberg.

NRK - 02 sep 21 kl. 12:22

Long covid ikke godt nok definert

På pressekonferansen sier FHIs Camilla Stoltenberg at senvirkninger etter koronasykdom, såkalt long covid, ennå ikke er godt nok definert av eksperter og helsepersonell. FHI vurderer at faren for senskader blant barn og unge ikke er særlig stor, basert på nåværende kunnskap. Men FHI sier at det kan forekomme..

NRK - 01 sep 21 kl. 20:04

FHI har gitt regjeringa vaksineråd

Folkehelseinstituttet har levert frå seg sine anbefalingar til regjeringa om også aldersgruppa 12 til 15 år skal vaksinerast. – Der vil det koma ei avgjerd frå regjeringa ganske raskt, seier direktør Camilla Stoltenberg til NTB. Regjeringa har kalla inn til pressekonferanse torsdag.

NRK - 01 sep 21 kl. 17:51

Se Dagsnytt 18

I Dagsnytt 18 skal blant annet FHI-direktør Camilla Stoltenberg, assisterende byrdelsoverlege i Nordre Aker, Anders Danielsen Lie og Bjørn Sigurd Hjetland, lokallagsleder for Utdanningsforbundet i Bærum diskutere om pandemien er ute av kontroll..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt