Stokkli

Tuesday, 16 July, 14:10

Nyheter om Stokkli

NRK - 30 apr 24 kl. 20:53

Person sett med mulig skytevåpen på Oslo S

Flere politipatruljer leter på Oslo Sentralstasjon etter en person som er sett med et mulig skytevåpen på seg. – Ingen personer er blitt direkte truet eller kommet til skade. Vi søker etter mistenkte, skriver politiet i en melding.

NRK - 03 maj 24 kl. 05:30

Trafikkulykke i Maridalen i Oslo – personer løp fra ulykken

Politiet opplyser om at en bil skal ha kjørt av veien og fått store materielle skader. Bilen beskrives som et totalvrak. Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli, bekrefter at fire personer har løpt fra stedet.

NRK - 02 maj 24 kl. 23:47

Person påkjørt og slått i Oslo – gjerningsperson stakk

En person skal ha blitt påkjørt av en bil og deretter trolig blitt slått og sparket flere ganger. Politiet søker etter en bil som har kjørt fra stedet, melder Oslo politidistrikt på X. – Personen er alvorlig skadet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli til NRK.

NRK - 02 feb 24 kl. 08:13

Frontulykke på Årvoll i Oslo – to barn er lettere skadet

To biler har krasjet på Årvoll i Oslo. Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo-politiet forteller at en bil skal har vært borti to barn. – Ut ifra det vi har av opplysninger nå er det en bil, som har svingt unna og vært borti to barn som har gått, også krasjet i en annen bil for å unngå å kjøre på de barna.

NRK - 31 mar 24 kl. 18:29

Jaget person med stor kniv gjennom flere gater på Grünerløkka

Politiet i Oslo jakter en person med kniv som skal ha sprunget etter en annen person på Grünerløkka. Flere vitner skal ha ringt politiet om hendelsen. Den ene personen skal ifølge vitne ha blødd.

NRK - 04 mar 24 kl. 12:49

Masseslagsmål på Tøyen i Oslo

25-30 ungdommer skal ha vært involvert i eit masseslagsmål på Tøyen, skriver Avisa Oslo. – Vi mottok mange nødtelefoner om en ungdomsgjeng som slåss på åpen gate, og rykket ut med flere patruljer. Vi fikk kontroll på ca.

NRK - 17 dec 23 kl. 19:00

Skudd avfyrt på Sinsen i Oslo

Politiet er med mange patruljer og politihelikopter på Sinsen i Oslo. Det er avfyrt flere skudd fra et skytevåpen i forbindelse med en konfrontasjon mellom to personer i nærheten av Sinsen kulturhus. – Vi fikk flere telefoner klokken 18.

NRK - 13 nov 23 kl. 14:37

Brann i elsparkesykkel

Det brenner i en elektrisk sparkesykkel på Majorstua i Oslo. Bilder og en video NRK har fått viser flammer som står ut fra elsparkesykkelen, som står på et fortausområde. Politiet fikk melding klokken 14.

NRK - 07 jan 24 kl. 16:59

Vannlekkasje på lager i Oslo – ingen skadet

Alle nødetatene er på plass ved lageret City Self-Storage på Grorud i Oslo. Det kom melding om brann og røyk på stedet. – Brannen startet i en varmeovn.

NRK - 30 okt 23 kl. 10:22

Fallulykke på Vollebekk

Politi og ambulanse er på Vollebekk i Oslo etter en fallulykke. Det skriver Politiet i Oslo på X. Operasjonsleder Gjermund Stokkli forteller at en person har ramlet to og en halv meter, ned fra en betongbil.

Klartale - 18 dec 23 kl. 12:47

To skytehendelser på åpen gate i Oslo søndag

Flere skudd ble avfyrt mot en person i Oslo på søndag. Det skjedde ved kjøpesenteret Arkaden i Karl Johans gate. Det meldte politiet klokka 21.

NRK - 16 dec 23 kl. 20:15

Fire personer pågrepet i Oslo

Oslo-politiet har ved hjelp av flere patruljer, politihunder og politihelikopter pågrepet fire personer. De fire personene forsøkte ifølge å unndra seg politikontroll mens de satt i en bil på Galgeberg. – Vi er fortsatt i en pågående etterforskning om hvorfor de stakk av, men bilen de var i knyttes til flere straffbare handlinger i desember.

NRK - 15 dec 23 kl. 20:36

Trafikkulykke mellom tre biler på Sandaker i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på Sandaker i Oslo. Tre biler er involvert. En av førerne har stukket fra stedet til fots.

NRK - 05 okt 23 kl. 06:41

Flere personer slåss på Oslo S – en skadd

Politiet er på Oslo S etter melding om at flere personer var involvert i et slagsmål. – Vi fikk melding kl. 06.

NRK - 29 nov 23 kl. 20:46

Person stukket med kniv på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 25 nov 23 kl. 15:32

Trafikkulykke mellom bilist og sparkesyklist i Oslo

Det har vært en ulykke mellom en sparkesyklist og en bil på Majorstua i Oslo. – Frontruta på bilen er knust, så den er ikke kjørbar. Føreren av bilen er ikke skadet, sier Gjermund Stokkli, operasjonsleder i oslopolitiet.

NRK - 04 nov 23 kl. 03:06

Mann ranet på Torshov i Oslo

En mann ble fredag kveld ranet i en trappeoppgang på Haarklous plass på Torshov i Oslo. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.35.

NRK - 30 okt 23 kl. 11:46

Sommerdekk skaper problemer

Siden klokken 06 i dag har Oslo brann- og redningsetat fått meldinger om 15 trafikkulykker. Vaktkommandør Hans Erik Tysdal ber folk om å kjøre etter forholdene. Han har en klar oppfordring til de med sommerdekk.

NRK - 21 aug 23 kl. 21:35

Båtbrann i Asker – fare for spredning til andre båter

Nødetatene er på vei til Leangbukta i Asker etter melding om brann i en båt. Ifølge politiet ligger båten til kai og det er spredningsfare til andre båter. – Det brenner kraftig i en 42 fot stor båt og det er mye røyk i området.

NRK - 21 aug 23 kl. 15:18

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Lørentunnelen i Oslo. Ulykken har skjedd i østgående retning og fem biler er involvert, ifølge politiet. – Tre av bilene trenger berging.

Klartale - 02 aug 23 kl. 08:36

Ungdommer sloss p Ekebergsletta

Ungdommer sloss p Ekebergsletta tirsdag kveld. Ungdommene var mellom 12 r og 15 r. Noen hadde slagvpen, som hammer, kniv og slagjern.

NRK - 01 aug 23 kl. 21:52

Vpnet aksjon mot leilighet i Oslo var ikke frihetsbervelse likevel

Politiet tok seg tirsdag kveld inn i en leilighet p Frogner i Oslo etter mistanke om frihetsbervelse. Det viste seg ikke vre tilfelle, opplyser politiet. Vi er ferdige med etterforskningen og har snakket med en fornrmet, et vitne og mannen som var mistenkt.

NRK - 01 aug 23 kl. 20:46

Vpnet aksjon mot leilighet p Frogner i Oslo

Vi har hatt en vpnet aksjon mot en leilighet etter mistanke om at noen ble holdt der mot sin vilje. Vi tok oss inn, og har kontroll p to kvinner og en mann. En kvinne regnes som fornrmet og er fraktet til sykehus, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt, til VG.

NRK - 01 aug 23 kl. 20:46

Vpnet aksjon i Oslo - kvinne til sykehus

Vi har hatt en vpnet aksjon mot en leilighet etter mistanke om at noen ble holdt der mot sin vilje. Vi tok oss inn, og har kontroll p to kvinner og en mann. En kvinne regnes som fornrmet og er fraktet til sykehus, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt, til VG.

NRK - 05 okt 23 kl. 05:32

Alvorlig trafikkulykke i Asker

Alle nødetatene har rykket ut til en alvorlig bilulykke i en tunnel på E134 i Asker. Tunnelen er stengt i begge retninger. – Vi tror tunnelen kommer til å bli stengt en god stund, sier operasjonsleder i oslopolitiet, Gjermund Stokkli..

NRK - 27 sep 23 kl. 11:21

Trafikkulykke mellom vogntog og bil på Abildsø

Politiet er på vei til Abildsø i Oslo hvor det har vært en trafikkulykke. Et vogntog og en personbil er involvert. – Det er lettere personskade på en person.

NRK - 07 sep 23 kl. 15:44

Eier har hentet rømt pytonslange i Asker

Det ble observert en stor levende pytonslange på rundt 1,5 meter lang som krøp på en gårdsplass på Tofte i Asker, skriver politiet på X. Slangen la seg under en terrasse og beboeren turde ikke gå ut, skrev politiet. Ved 16-tiden opplyser politiet at eieren har hentet slangen.

NRK - 21 aug 23 kl. 21:35

Båtbrann i Asker er slukket

Brannen i en båt i Leangbukta i Asker er slukket. Det melder Oslo 110-sentral på X/Twitter. Og brannvesenet forsøker å flytte å båten fra kai slik at den ikke synker.

NRK - 01 jun 23 kl. 23:43

To personer lettere skadd i knivstikking i Oslo

Politiet har kontroll på tre personer etter melding om knivstikking på Dalsløkka i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. To personer er lettere skadd. Oslopolitiet meldte om saken ved 23.

NRK - 01 jun 23 kl. 23:51

En person død – en siktet for drap i Oslo

En person er bekreftet død på stedet etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand i Oslo. – En person ble pågrepet på stedet, det foregikk uten dramatikk, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Vedkommende er pr.

NRK - 03 aug 23 kl. 04:48

Ikke funn av giftig lekkasje i Oslo

Det ble ikke funnet noen lekkasje p vogna med giftig stoff. To personer er kjrt legevakt etter ha kjent ubehag, de fremstr uskadd, opplyser operasjonsleder ved politiet i Oslo klokken 04:46. Natt til torsdag rykket ndetatene ut til et industriomrdet i bydel Alna i Oslo, etter melding om lekkasje av mulig farlig stoff fra en togvogn hos godstransportren CargoNet.

NRK - 01 aug 23 kl. 20:07

Har konfiskert flere slagvpen etter masseslagsml i Oslo

Politiet har kontroll p ni personer etter et masseslagsml p Ekebergsletta i Oslo. De fikk melding om 40-50 personer involvert i et slagsml, og har vrt p stedet med flere patruljer. To personer er skadd, men trolig ikke alvorlig.

NRK - 23 jul 23 kl. 16:22

Funn av eksplosiver på Frogner

Politiet rykket søndag ut til en adresse på Frogner i Oslo etter funn av noen gamle eksplosiver i en bod. – Personen som fant det hadde båret det ut på gaten og kommet på at han burde ringe politiet. Det viste seg å være snakk om noen gamle fenghetter og lignende, sier operasjonsleder, Gjermund Stokkli, i Oslo politidistrikt til NRK.

NRK - 17 jul 23 kl. 12:04

Politianmeldes for falsk melding til nødetatene

En mann i 30-årene er politianmeldes for falsk melding til nødetatene. Politi og ambulanse trappet opp på en adresse på Ensjø i Oslo i formiddag etter melding om at en person hadde falt åtte meter fra et tak. Denne meldingen viste seg for å være falsk, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli: – Etter nærmere undersøkelse så viser det seg at vedkommende ikke er skadet likevel.

NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo - togtrafikk stanset etter boligbrann

– En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Brannmannen har blitt sett til av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Det brenner kraftig i eneboligen.

NRK - 29 apr 23 kl. 16:04

Brann på Rodeløkka i Oslo

Alle nødetatene er på Rodeløkka i Oslo etter melding om brann i en leilighet. Det har vært åpne flammer i en leilighet, men brannen skal nå være slukket. – Ca.

NRK - 15 jun 23 kl. 23:06

Etterforsker voldshendelse i villastrøk i Oslo

Oslo politidistrikt har iverksatt etterforskning etter en voldshendelse i et villastrøk på Oslo vest torsdag, melder VG. – Vi undersøker hva som har skjedd. Mye kan tyde på at det har skjedd en straffbar handling, ran eller frihetsberøvelse, muligens begge deler.

NRK - 28 maj 23 kl. 16:42

Brann i tomannsbolig i Oslo slukket

Det har vært en brann i en tomannsbolig i Slyngveien i bydel Vestre Aker i Oslo. Brannen ble slukket klokken 16:49, ifølge politiet. Det skal komme mye sort røyk fra taket på bygget.

NRK - 30 apr 23 kl. 18:14

Brann i bygning i Oslo - flere evakueres

Det brenner i en institusjon i Nordstrandsveien i Oslo. Ingen personer skal være skadd, og beboerne har evakuert seg selv. – Vi starter nå å evakuere nabobygningen i tilfelle spredning, sier operasjonsleder i Oslo-politiet Gjermund Stokkli.

NRK - 20 feb 23 kl. 09:20

Varebil skled av veien - E18 stenges

E18 mot Drammen stenges i en periode etter et trafikkuhell på Slependen i Bærum. En varebil skled av veien og utfor en skrent. – Det var flaks at bilen ikke falt ned på E18.

NRK - 13 jan 23 kl. 14:55

VG: Politiet kontaktet om mistenkelig brev av den tyske ambassaden i Oslo

Politiet er fredag kontaktet av den tyske ambassaden i Oslo i forbindelse med et mistenkelig brev. Det opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG. – Det er mistanke om at brevet skal inneholde pulver.

NRK - 31 okt 22 kl. 17:08

Oslo S stengt av sikkerhetshensyn for andre gang

– En person er observert i togsporet ved Oslo S. Derfor er all togtrafikk stanset, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NRK. Vedkommende er ikke skadet, opplyser politiet.

NRK - 31 okt 22 kl. 17:08

Oslo S ble stengt av sikkerhetshensyn for andre gang

Trafikken er nå i gang igjen på Oslo S, melder Bane Nor, men de reisende må regne med forsinkelser og innstillinger. Sentralbanestasjonen ble stengt av sikkerhetshensyn for andre gang mandag ettermiddag, etter at en person ble observert i togsporet. – Derfor er all togtrafikk stanset, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NRK rundt klokken 17.

NRK - 13 nov 22 kl. 16:08

Rykket ut etter melding om mann med skytevåpen

Politiet har et stort antall patruljer på Oppsal i Oslo, etter at de fikk melding om en mann som gikk rundt med skytevåpen. – Det er ikke avfyrt noen skudd, som vi vet. Det er ingen som er truet, og vi har ikke funnet noen som er skadd.

NRK - 13 jan 23 kl. 15:01

Fire biler i trafikkulykke i tunnel på E134

Det har vært en trafikkulykke i Asker på E134 ved Elgskauåstunnelen. Fire biler og totalt seks personer er involvert i ulykken, opplyser politiet. Det er ikke avklart om noen er skadet i ulykken.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com