Stine Ramstad Westby

Saturday, 03 December, 19:42

Nyheter om Stine Ramstad Westby

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 sep 22 kl. 20:15

Oslo lufthavn senker temperaturen for å spare strøm

Hittil i år har Oslo lufthavn brukt 136 millioner kroner på strøm. Nå senker Norges hovedflyplass temperaturen. – Vi senker nå temperaturen i terminalen og andre bygg, og ser på en rekke andre tiltak for å spare strøm, sier Stine Ramstad Westby, lufthavndirektør på Oslo lufthavn, til Romerikes Blad.

NRK - 25 apr 22 kl. 11:06

Oslo lufthavn rydder opp i taxiløsningen

En ny taxiløsning for flyplasser blir lansert på Oslo lufthavn mandag. – Den heldigitaliserte løsningen skal sikre at de reisende vet hva det koster og har full valgfrihet med tanke på pris og biltype, skriver Oslo lufthavn i en pressemelding. Avinor håper nå at skyhøye priser og ugreie opplevelser hører fortiden til.

NRK - 25 apr 22 kl. 14:40

Heldigital taxiløsning skal få deg trygt hjem fra Oslo lufthavn

Oslo lufthavn har opprettet en heldigital taxiløsning som ifølge flyplassen både gir kundene valgfrihet og mer trygghet. For mange er taxituren siste etappe på en lang reise hjem. Den heldigitale løsningen skal gi de reisende full oversikt over hva turen vil koste, biltype og hvem som kjører.

NRK - 23 aug 21 kl. 11:02

Lite kø for fullvaksinerte

For fullvaksinerte går det nå smidig og greit å komme seg gjennom norske lufthavner, ifølge Avinor. Før sommeren ble det advart om køer og lange ventetider for passasjerer som kom fra utlandet. Den største delen av ferietrafikken er nå avviklet, og oppsummeringen fra Avinor er forholdsvis positiv.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com