Stine Barclay Gaasland

Wednesday, 06 December, 08:19

Nyheter om Stine Barclay Gaasland

Klartale - 07 jun 23 kl. 06:00

Tenker du på hørselen når du har på hodetelefoner?

Det er et helt vanlig syn. Folk på bussen, arbeidsplasser og gata går med hodetelefoner eller ørepropper. Det har kommet flere varianter de siste årene.

NRK - 16 mar 23 kl. 05:05

Forsvaret vurderer alkoholstopp i befalsmessene

Forsvaret jobber med en handlingsplan som skal ta for seg tiltak mot mobbing og trakassering. Å stoppe alkoholserving i leirene er et av tiltakene som vurderes. Den nye handlingsplanen er nå på hastebehandling internt i Forsvaret.

NRK - 02 jan 23 kl. 06:34

Full stans i F-35-leveransene

Etter at en F-35B krasjlandet ved Fort Worth i Texas for to uker siden har Lockheed Martin stanset alle leveranser. Norge skal etter planen motta seks F-35 i løpet av 2023. Nå vedgår Forsvaret at de er usikre på hva som skjer med leveransene, skriver Finansavisen.

NRK - 30 dec 22 kl. 08:19

Utvider Cold Response etter Nato-søknader

Øvelse Cold Response blir til øvelse Nordic Response, skriver Avisa Nordland. Det er blant annet på grunn av Sverige og Finnland sine søknader om Nato-medlemskap. Fra 2024 planlegges det at øvingsaktiviteten også foregår i nabonasjonene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com